1. Teško izvedivo, prvo teško se preseliti iz la u san antonio, gradić usred pustinje. Drugo, sa nema prostora u salary capu, eventualno ako ginobili se umirovi, il se napravi neki trade aldridgea, ali onda opet su slabi pod košem. Ja bi volio i bili bi odmah konkurenti za naslov, ali mislim ništa od toga ikao sa iduće sezoen treba definitivno osnažiti bekovske pozicije.
    (Poštar, 26. maj 2017 13:03)

    # Link komentara

  2. @ Dejan
    problem je sto je prosle godine na 3:1 za okc, "nestao" iz serije kada je bio najpotrebniji. Ako je hteo novi pocetak trebao je pokusati u bostonu ili vasingtonu
     (Joker, 26. maj 2017 12:21)

    # Link komentara

  3. Realno, Nba liga se ogrešila o ovog momka kada su stopirali trejd u LAL.. Kada je trebalo da igra sa Kobijem.. A odobrili su spajanje big3 u Majamiju i Djurenta u GSW.. Tako da ti želim da odeš u SAS i da uzmeš prsten..
     (kerber, 26. maj 2017 10:16)

    # Link komentara

  4. Danilo,

    najbolja ekipa 21.veka su ipak uz duzno postovanje LA Lakersi. Pogotovo sa Kobijem i Sekom.
     (Novosadjanin., 26. maj 2017 07:51)

    # Link komentara

  5. Dejan,

    jesi ti realan covece??Pa imao je pored sebe coveka koji ima tripl dabl u proseku!!
     (Novosadjanin., 26. maj 2017 07:48)

    # Link komentara

  6. Nije sve u novcu kako ovde stručnjaci misle,Pol živi u LA već 8 god dobio je dvoje dece i ima život u LA
     (Kistanje,Jagodic, 25. maj 2017 22:31)

    # Link komentara

  7. Tesko da Parker i on mogu zajedno u timu, zbog imena i pre svega plate.

    Plata njih dvojice, Lenarda i Oldridza... ostatak rukiji samo.
    (GM, 25. maj 2017 21:41)

    # Link komentara

  8. ako dodje i ginobili odluci da ostane sledece god imaju iste sanse kao gsw i cle za titulu
     (funfact, 25. maj 2017 20:32)

    # Link komentara

  9. Odlična vest za nas navijače Sparsa.
     (Batko šupak meraklija, 25. maj 2017 19:56)

    # Link komentara

  10. Odlicno resenje,prava zamena za Dzinobilija.
     (Car Uros Prejaki, 25. maj 2017 19:52)

    # Link komentara

  11. @ dtb-pro
    U cemu je problem sa Durantom? Covek je igrao za istu organizaciju devet sezona, i svih devet sezona je nosio tim na ledjima, dovodio ih i do konferencijskog finala i do NBA finala. Usput je "preziveo" i selidbu iz velikog Seattlea u americku provinciju, u kojoj bi malo ko zeleo od superstarova zeleo da igra (setite se samo "mogucnosti" da Kobe igra za Hornetse, trade u LA je morao biti ranije dogovoren), cutao je i radio. A iz organizacije su mu vratili tako da su stalno cerupali tim (odlasci Hardena, Ibake, Jacksona, D.J.-a...), nisu mogli da mu dovedu nijednog pristojnog saigraca (ponovo, niko nece u Oklahomu), nisu pokazali ni trunku zelje da se bore za titulu. Normalno da je otisao. Meni je jedino zao sto se nije vratio kuci, u Wizardse, jer bi sa njim, Bealom i Wallom vec ove godine bili konkurentni za titulu na istoku. Nije do Duranta, vec do OKC, takvog igraca vise nikada nece imati.
    (Dejan, 25. maj 2017 19:45)

    # Link komentara

  12. Danilo
    Niko Krisu Polu nece reci ni rec, njegov eventualni prelazak u San Antonio ce biti kul kako kazes i svi ce to pohvaliti.
    To sto si ti uporedio nema nikakve veze jedno sa drugim, potpuno si promasio. Slucaj Durent ne postoji u istoriji njihovog profesionalnog sporta, a mnogo ce kockica morati da se poklope i mnogo ce vremena proci da bi nesto slicno ponovo postalo moguce !
    (antiDebil, 25. maj 2017 19:29)

    # Link komentara

  13. Uz ronda old skul plej...
    (djera, 25. maj 2017 18:49)

    # Link komentara

  14. Da odgovorim na nekoliko komentara po kojima prelazak Pola u Sparse nije u istoj ravni kao i prelazak Durenta u Voriorse.
    Prvo, da gledamo suštinu.
    Postoje prelasci koji su motivisani sporstkim razlozima - titule,minutaža, hemija u ekipi, trener, lični napredak- i postoje prelasci gde je lova primarna.
    Lično, više poštujem igrače koji imaju sportski cilj pošto svi oni odu bogati u penziju, neki manje, neki više.
    Ali samo retki odlaze kao šampioni, i to nema cenu.
    Prema tome, kadagod je sportski motiv u pitanju, ja pozdravljam tu odluku.
    Isto tako nemam ništa ni protiv onih koji jure što veći ugovor, mada mi nije jasno- i to mi je drago- u čemu je prednost imati neke sulude cifre na računu?!
    Samo bismo morali imati iste aršine, i ovde, i generalno u životu.
    Na kraju krajeva, ne prelazi Pol u šabansku ekipu, već u najbolju ekipu 21. veka sa najboljim trenerom NBA, sa kandidatom za MVP-ija, sa jakom centarskom linijom, i sa možda najboljom odbranom u NBA gde će Pol uklopiti, kao tu da je rođen.
    Ne ide u Nikse da pokuša nemoguću misiju, već u velike Sparse?
    (Danilo, 25. maj 2017 18:44)

    # Link komentara

  15. najbolji pravi plejmeker, u poslednjih 20 godina. medzik, plej u telu krila, je jedini jasno bolji na toj poziciji. pol ima sve igracke kvalitete, samo ne i srecu sa timovima. vrhunska tehnika, organizacija igre, veoma dobar sut, uvek medju vodecima u ukradenim loptama i jedan od najboljih ikad, na bilo kojoj poziciji, u +- pokazatelju, kad je u igri. s godinama je malo izgubio na brzini, sto je logicno, ali mu i procenti suta rastu, zbog bolje selekcije i iskustva. danas postoje dva supertima, cle i gsw, kojima plej ne treba. sas je u padu, pa se plasim da ce tesko stici do titule, iako mu je od srca zelim.
    (veljko, 25. maj 2017 18:32)

    # Link komentara

  16. Je zasluzio ,ne znam sto ranije nije otisao .Kakva ekipa Hornetsa Pol,Stojakovic ,Vest,Pouzi,Piterson opasna ekipa cini mi se i da su bili jedne godine drugi tim lige po skoru u regularnom delu .Voleo bi da ode u Sparse ,jer je verovatno da Mils odlazi ,zeli da naplati sve ove dobre partije u Sparsima ovih godina .Parker je veteran ,tako da je pitanje koliko ce on imati minutazu i imaju Mareja koji je mlad i moze da bude dobra zamena Polu .Mogli bi srvarno da naprave odlicnu osovinu Pol,Lenard ,Oldridz ako ostane ,pa onda da dodaju dalje .Velike ce promene da pretrpe Sparsi pitanje je sta ce biti sa Ginobilijem,Lijem,Gasolom .Jedva cekam da se napravi ekipa koja moze da uzdrma ozbiljno Kavalirse i Voriorse .
    (Realno, 25. maj 2017 18:20)

    # Link komentara

  17. @Danilo
    Ne može se to porediti. Durent je otišao na vrhuncu svoje karijere, napustivši tim koji se gradio oko njega pritom pogazivši svoje riječi (nekoliko puta je izjavio da tako nešto nikada ne bi napravio).
    Pokazao je da ga interesuje samo prsten, odnosno slava. Zato će iako je vrhunski igrač, ostati iza nekih velikih imena. LeBron James je uradio isto prelaskom u Miami i isto su ga svi pljuvali. Probao je sve s Cleavland-om, nije išlo, gazde nisu željele da mu dovedu pojačanja koja je tražio i pristao je i na manju platu, ali da igra sa Wade-om i Bosh-om. Kad je uspio, vratio se, ovaj put su gazde morale da mu dovedu koga hoće i uspio je ponovo. Zato su mu (djelimično) oprostili. Durent teško da će ići istim putem.
    S druge strane, Pol bi otišao kao slobodan agent u tim kojem se igra timska košarka i gdje superstarovi ne prerastaju u bogove. U zenitu je karijere, igrao bi za daleko manje para i to za tim koji je skoro za penziju (čak i "Ludi Srbin" bi trebao da se odmori). Uopšte nisu prvi favoriti ni za finale, a kamoli prsten, ali čovjek bi bar malo da dogura dalje jer misli da može. Velika je to razlika.
     (dtb_pro, 25. maj 2017 18:12)

    # Link komentara

  18. @zagor
    Pa?
     (Dag Kristi, 25. maj 2017 18:11)

    # Link komentara

  19. @(Danilo, 25. maj 2017 17:38)

    Sparsi nisu upravo oborili rekord za najbolji skor ikada, niti su igrali dva finala (od kojih je jedno bilo titula) zaredom, a ni Kris Pol nije top 3 igrac na svetu...
     (palop, 25. maj 2017 18:06)

    # Link komentara

  20. Danilo jesi li to uporedio Duranta i Pola? Naravno da ce bit kul pa nisu ga Sparsi izbacili posle vodjstva 3:1 nego Juta. A i on je sam izbacio pre par godina SAS u sedmoj utakmici u zadnjoj sekundi btw.
     (Uiiiip, 25. maj 2017 18:03)

    # Link komentara

  21. "Pol ima 32 godine, a do sada u karijeri nijednom nije uspeo da dođe do finala konferencije, a kamoli do finala NBA."
    да не гуглам, али пол је само једном добацио до 2. рунде плејофа.
    (загор, 25. maj 2017 17:44)

    # Link komentara

  22. On jeste plejmejkerska elita i ako su mu primarni sportski motivi, mora da cilja tim sa kojim ima najveće šanse za prsten.
    Na Zapadu su onda Sparsi jedina opcija pošto jedino oni mogu biti pretnja Voriorsima.
    Ako je lova primarna, onda mu je lakše, pošto se jednostavno ode za najboljom ponudom.
    P.S.
    Samo me interesuje da l' će ga, ako pređe u Sparse, pljuvati isto tako kao i fenomenalnog Durenta, ili će njegov prelazak u Sparse biti sasvim kul?
    (Danilo, 25. maj 2017 17:38)

    # Link komentara

  23. Zakopao ih deni grin, one sezone kada mu isticao ugovor, odigrao carski,usao u pricu sa Rej Alenom kao dobar trojkas, posle toga prosek, ajd nadam se da ce se odigrati pozitivno za sparse na kraju
    (Popara, 25. maj 2017 17:34)

    # Link komentara

  24. Želim da vjerujem da CP3 nije još jedan u nizu vrhunskih igrača koji će zbog više novca odustati od realne šanse da se bori za titulu.
     (and1, 25. maj 2017 17:34)

    # Link komentara

  25. lepa vest
     (True Batman Fan, 25. maj 2017 17:34)

    # Link komentara