Novak Đoković

Đoković: Ja igrao loše, on sjajno

Novak Đoković istakao je uslove za igru kao glavni faktor svoje znatno slabije igre u finalu Mastersa u Rimu u odnosu na polufinale.

AK Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Tako i Berdrih, uvek nesto ili neko smeta..
    (Univerzalni kriticar, 22. maj 2017 23:39)

    # Link komentara

  2. Potpisujem: ljudi koji ne vole Noloa su čestiti, uspešni, srećni porodični ljudi, kojima je lični integritet važniji od nečijih pobeda u prebacivanju loptice. Oni koji obožavaju Noloa su nesrećni, neuspešni i isfrustrirani ljudi, koji nemaju drugih zadovoljstava u životu.
    (Krsta, 22. maj 2017 19:59)

    # Link komentara

  3. Ti si igrao, kriminalno loše! Ne pravdaj poraz, njegovom dobrom igrom!
     (Smuleco, 22. maj 2017 17:23)

    # Link komentara

  4. Opet priče o Pepeu, veganstvu, Jeleni, motivaciji, Bože dragiiii. Pa onom demontažom nesrećnog Tima dokazao je da on uopšte nema problem, i to nikakav. ATP i dalje vedri i oblači, koliko god vam bilo teško priznati. Da se Novak pita, pretvorio bi ove pacere u kašu, tri gejma im ne bi dao. Tim je kvalitetniji od Zvereva, Zverev nikad neće biti prvi, jer igrači njegove građe uglavnom zavise od servisa, dijelom i od forhenda. Kad ih servis izda, tu je kraj, a ne može ih uvijek služiti, pogotovo na slemovima, gdje se duže igra.

    Mislite da bi jedan temperamentni bijesni Balkanac dozvolio da mu žena ili neki Španac sole pamet. Pa njega autoritativni Srđan ne može kontrolisati niti mu zapovijedati, a kamoli stidljiva Jelena i pacifista Pepe.
    (Wong, 22. maj 2017 14:59)

    # Link komentara

  5. Juče savršen dan za crno-bele, uzeli titulu i izgubio Novak, savršen sportski dan, za seljake.

    Ima mnogo Partizanovaca koji su pravi rodoljubi i nisu prestali da poštuju Novaka kad je ovaj otvoreno priznao da navija za CZ, nisu počeli da ga pljuju po Duletovoj komandi.

    Prvima poručujem da slobodno nastave da truju svoju decu mržnjom prema svemu što ne gaji bolesnu opsesiju parnim valjkom, jer bi bila sramota da iver padne daleko od klade (u pravom smislu te reči, jer to je „odabrani soj“).

    Drugima od sveg srca čestitam zasluženo osvojenu titulu u fudbalu, nadam se da će izgubiti (sportski samo, naravno) u finalu kupa :)
    (Radovan, 22. maj 2017 13:10)

    # Link komentara

  6. Ne zna se šta mu je juče pravilo veće probleme, dal' vetar il' Zverev. Mislim da mu je ovo drugo (dete) stvaralo veće probleme ;)
    (Space Jam, 22. maj 2017 09:41)

    # Link komentara

  7. Čini se da je Đoković previše opušteno i samouvereno ušao u meč i to ga je koštalo poraza. Sledeći put će sigurno ući mnogo ozbiljnije u meč sa Zverevom i biće sigurno ravnopravnija borba između njih dvojice.
    (Space Jam, 22. maj 2017 09:27)

    # Link komentara

  8. Zverev igra dosta slično kao Marej, s tim što je juče još jače udarao po loptici, a znamo vrlo dobro koliko se Đoković uvek mučio protiv Mareja, bez obzira na međusobni skor.
    (Space Jam, 22. maj 2017 09:20)

    # Link komentara

  9. ovaj vetar..? jel on smeta samo Novaku ili i protivnicima..jel moze neko da mi objasni ?
     (sauron, 22. maj 2017 08:39)

    # Link komentara

  10. I pored poraza u finalu, možemo biti zadovoljni zato što:

    1. Novak je posle dužeg vremena stigao do finala jednog jakog turnira.

    2. U Rimu je prikazao bolje igre nego na nekim prethodnim turnirima, tako da se vidi da mu je forma u usponu.

    3. Do finala je stigao tako što je pregazio igrača koji je eliminisao najboljeg igrača na šljaci ikada, Nadala.

    4. Do finala je stigao bez trenera.

    Kada stigne Agasi, i kada se forma još podigne, tempira za RG, možemo očekivati lepe vesti iz Pariza.
    (Nicky boy, 22. maj 2017 08:18)

    # Link komentara

  11. Naravno da ostaje žal za titulom pogotovo nakon izvanrednog izdanja u polufinalu . Ali ako ništa odbranio je bodove i otišao korak dalje u odnosu na prošli turnir . Sa novim trenerom i boljom posvećenosti tenisu najviše kroz treninge daje nam razlog da budemo optimisti u vremenu koje dolazi . SAMO JAKO DJOKER NO1E ! 💪
     (VEČITI DELIJA, 22. maj 2017 08:14)

    # Link komentara

  12. @(Stiv, 21. maj 2017 18:57)

    Šta? Pa ti ne znaš koliko on zna o baletu...
    (banezi, 22. maj 2017 07:45)

    # Link komentara

  13. On je igra sjano a ti si zavrsijo karijeru, imas 30 godina i stavijo si svoj reket u fijoku pre godinu dana,nemas ti tu psihu da se vratis,nece ni sveti Agasi da ti pomogne.Djole ne moze jare i pare.
    (Dejan Stojanovic, 22. maj 2017 07:12)

    # Link komentara

  14. (?, 21. maj 2017 20:19)
    Danas je bila statistika osvajaca Rima, Nadal 7, Novak 4, Goat 0.
    (anica, 21. maj 2017 20:53)

    Sinsinati Federer 7, Nolo 0
    (Dr.Mr.Pr, 22. maj 2017 06:10)

    # Link komentara

  15. Neka neka, Rim neka osvajaju legende tenisa, Zverev i Nolo, a GOAT je zadovoljan sa GS titulama, rekordnim boravkom na prvom mestu itd. Koliko je imao Nolo riterner brejk lopti protiv Zvereva na sljaci? Hahahahahahaha!
    (?, 21. maj 2017 21:26)
    Nole je odavno dokazao kakav je riterner, Goat najbolje zna. Na Vimbldonu i Us openu, udarise neke linije i dijagonale. Rim je osvojila legenda tenisa Rafa Nadal, eto...a mozda ti je i on 'Rafo'?
    Goat bi na ovom turniru bio poslat kuci mnogo pre finala, velike su muke na ovoj podlozi, pametan GOAT sto preskocio.
    (anica, 21. maj 2017 22:40)

    Kako smo ostrasceni, cccccc
    (Tripko, 22. maj 2017 06:04)

    # Link komentara

  16. Nacitao sam se toliko zluradih komentara od strane nasih komsija, pardon iskrenih navijaca Zvereva, Gofina, Kirjosa, Nadala, Federera, Kverija, Veselija, Aguta..., a mislim se sta bi dali sve cak i za ovakvog neraspolozenog Novaka, samo da obuce stolnjak na kockice. Cilic, Karlovic, Coric, Dodig i Lucic-Baroni u kompletu i ko zna koga jos uz to.
    (realno, 22. maj 2017 01:38)

    # Link komentara

  17. Kad si krkao meso i imao kilazu, vetar je imao manji efekat, ovako...kad podignes reket zamalo da poletis....
    (sasa jokic, 22. maj 2017 00:56)

    # Link komentara

  18. Mislim da je zamena teza...Ti si igrao na nivou drugog a on je bio loš. E sad se desilo da te pobedio. Ne pobedjuje uvek bolji zato se tenis i gleda
     (Milan Djordjevic, 22. maj 2017 00:33)

    # Link komentara

  19. @anica
    Nolo sada pokazuje kakav je riterner. Protiv Kirijosa nista od brejka, protiv Zvereva ne moze ni do brejk lopte, svi ga lemaju, to je taj riterner.
    GOAT je GOAT, koliko god to tebi smetalo, on osvaja GS, a Nolo i Zverev neka slave sto su osvojili Rim :) Doduse, Nolo vise nista ne moze da osvoji, Zverev moze.
    (?, 22. maj 2017 00:17)

    # Link komentara

  20. Svi koji kritikujete Novaka...odmah da vam kažem... potpisujem,da ste jako loši roditelji, ako ste roditelji...a i sa ostalim, loša vam emoc. intelig.!
    (Šon, 22. maj 2017 00:15)

    # Link komentara

  21. Nisam ni mislio da ćeš nešto drugo da kažeš. Mnogo si ti "fer pley" nikada da čestitaš ko čovek i da kažeš "bio je bolji" nego uvek "vetar, teren, uslovi, sunce, mesec, oči, sočiva, trepavoca, obrva, publika, sudija, jupiter, mars, sars, antraks, vanzemaljci, vatikan, cia, bia, masoni, uf ne mogu da se setim svih izgovora..uvek, ali uvek mora da se umanji pobeda, počev od ponašanja na terenu pa do izjava posle meča!
     (Da kazem, 22. maj 2017 00:01)

    # Link komentara

  22. @Djordje

    Crni Djordje dobro sam vas ja razumeo, nego njegovi dometi su danas ovakvi kako je igrao protiv Zvereva. Necu da kazem da i corava koka ubode jaje, jer on vise ne zeli da trenira da bi se vratio na vrh. Dokazati i da vegan moze ne ide, pogotovu sa zivotnom filozofijom koju pomodarski pokusava da sledi "pun ljubavi i mira" uz protivrecno ponasanje na terenu, totalno gubljenje moralnog kompasa. Ne smeta to kada pobedjuje, ali primecuje se kada gubi, jel? Ne polazite mnogo na RG, nije bitan rezultat vazno je da sirimo ljubav i mir, jel tako?
    Pozdrav
    (zainteresovani, 21. maj 2017 23:39)

    # Link komentara

  23. Kako cojek posta vreca za trening ovih novih klinaca... Preko noci. A bese nepobediv.
    (Ns, 21. maj 2017 22:57)

    # Link komentara

  24. Neka neka, Rim neka osvajaju legende tenisa, Zverev i Nolo, a GOAT je zadovoljan sa GS titulama, rekordnim boravkom na prvom mestu itd. Koliko je imao Nolo riterner brejk lopti protiv Zvereva na sljaci? Hahahahahahaha!
    (?, 21. maj 2017 21:26)
    Nole je odavno dokazao kakav je riterner, Goat najbolje zna. Na Vimbldonu i Us openu, udarise neke linije i dijagonale. Rim je osvojila legenda tenisa Rafa Nadal, eto...a mozda ti je i on 'Rafo'?
    Goat bi na ovom turniru bio poslat kuci mnogo pre finala, velike su muke na ovoj podlozi, pametan GOAT sto preskocio.
    (anica, 21. maj 2017 22:40)

    # Link komentara

  25. Neće biti, sinko. Nemoj da si brezobrazan. On je igrao kako sada igra. Ti si igrao koliko ti sada možeš, a rezultat govori o tome gde je tvoja sadasnja igra u odnosu na njegovu.
    (Klašnja, 21. maj 2017 22:25)

    # Link komentara

  26. Sve u svemu mnogo los turnir. Pocevsi od sece favorita pa do monotonog finala gde nisi mogao da vidis 2 lepa poteza.
    (Analiticar, 21. maj 2017 22:15)

    # Link komentara

  27. Dečko je ušao bez respekta i nadigrao te je. Kakav bre vetar, ne umanjuj dečku trijumf, nije u skladu sa ljubav i mir fazonom.
    (Maja, 21. maj 2017 20:43)

    Nijednog trenutka decku nije umanjio trijumf. Zapravo jeste rekao da ga je nadigrao ali vi nikad ne obratite paznju na sustinu njegove izjave vec samo kritikujete , kritikujete, kritikuje sve vrsni poznavaoci ove igre. Kao sto nikad ne obratite paznju kad Nadal kaze da nije bio savrsen, plus da nije imao srece , plus da je teren nesto manji(protiv Tima u Rimu) kao i kad Federer izjavi da je igrao sve meceve po danu pa onda taj jedan sto je izgubio morao da igra uvece ( USO protiv Cilica ) ili da neko osamari po loptici i bla bla bla vec se divite njihovim sportskim , korektnim izjavama a samo Djokovicu trazite dlaku u jajetu.
    A mogao je da kaze i da je igrao dva meca u danu protiv dva razlicita protivnika , da je bio umoran pa eto nije. Rekao je da je bio los a Zverev sjajan.
    (I sta ti tu ne odgovara?, 21. maj 2017 22:07)

    # Link komentara

  28. Bojim se da nije dobro sagledao dešavanja na terenu jer je bio toliko nervozan a u takvom stanju sigurnio nije napravio dobar uvid.Naročito igre rivala koja je bila u granicama dobre .Samo nije svestan svog lošeg ponašanja i nervoznih gestikulacija naročito prema onim klincima zaduženim za loptice i ubruse.Mada ni neprestana komunikacija sa nekim ili nekima tamo negde u publici nije izgledala nimalo korektna.
    (Miki, 21. maj 2017 22:07)

    # Link komentara

  29. Sram vas bre bilo! Na stranu to gde je on a gde ste vi, pljuvaci jedni, pojesce vas zavist, ne mogu da verujem da nema bar jedan dobronameran kriticki komentar. Vi mu recite sta da radi, kako da trenira, sta da jede, koga da slusa, jer vi ste ga doveli tamo gde jeste. Odigrao je dva dobra turnira, ispadanje od Nadala i finale rima su dosta bolje od onog sto je pruzao ranije. Da li je to dovoljno za RG, verovatno nije ali ako se neke kockice sloze, otvori se zreb, Novak bude na 100% trenutnih mogucnosti...mozda. Samo napred, ti znas kako, pomak se vidi.
    (Zexx, 21. maj 2017 21:32)

    # Link komentara

  30. @anica
    Neka neka, Rim neka osvajaju legende tenisa, Zverev i Nolo, a GOAT je zadovoljan sa GS titulama, rekordnim boravkom na prvom mestu itd. Koliko je imao Nolo riterner brejk lopti protiv Zvereva na sljaci? Hahahahahahaha!
    (?, 21. maj 2017 21:26)

    # Link komentara

  31. Sve je to kladionica. Pogledajte kvote pre meca i sve jasno kao dan. Uzima se opasna lova.
     (MarkoB, 21. maj 2017 21:20)

    # Link komentara

  32. "protivnik je prejako udarao lopticu"
     (mile, 21. maj 2017 21:10)

    # Link komentara

  33. Djokovic je igrao nesto losije,Zverev je bio dovoljno dobar za takvog Djokovica.Ali o nekoj sjajnoj igri ne moze biti reci.
    (Veljko Marinkovic, 21. maj 2017 20:55)

    # Link komentara

  34. (?, 21. maj 2017 20:19)
    Danas je bila statistika osvajaca Rima, Nadal 7, Novak 4, Goat 0.
    (anica, 21. maj 2017 20:53)

    # Link komentara

  35. @ Dosta izgovora. Nekada je igrao i protiv vetra. Nekada.
    (Oliver Kosta, 21. maj 2017 18:48)

    ne pratiš ti tenis....Novak se nikada nije snalazio po vetru. USO 2012 je izgubio zbog vetra, a vetar je bio razlog i još nekoliko poraza....
    ali je zato kralj dvorane, i za 6 godina izgubio je svega nekoliko mečeva....
     (matori, 21. maj 2017 20:51)

    # Link komentara

  36. Druze Zverev je odigrao nista drugo nego prosecan mec. Nego si ti bio mnogo los pa je to samo tako izgledalo. Zverev bi sa ovakom igrom bio pociscen od Nadala u 2 seta veoma lagano. Kada u finalu mastersa na svoj prvi servis odserviras duplu gresku i odmah u prvom gemu protivniku ponudis tri brejka (0:40), sta ocekivati u nastavku.
    (Cc, 21. maj 2017 20:50)

    # Link komentara

  37. @lola
    Federer je osvojio u 2017. IW, Majami i AO, Vavrinka igrao polufinale AO i IW, tako da ne znam gde su.
     (Tennis, 21. maj 2017 20:50)

    # Link komentara

  38. Dečko je ušao bez respekta i nadigrao te je. Kakav bre vetar, ne umanjuj dečku trijumf, nije u skladu sa ljubav i mir fazonom.
    (Maja, 21. maj 2017 20:43)

    # Link komentara

  39. pljujete opet.. covek nije imao svoj dan, videlo se aviona, ritern je bio katastrofalan, bas je lose odigrao danas..vetar ga je nervirao jako, vise nego sto mu je zaista smetao, ne voli da igra po vetru, to je jedino sto mu zaista smeta, uvek je gubio meceve kada je duvao vetar..
     (ispirach mozga, 21. maj 2017 20:38)

    # Link komentara

  40. "Ja igrao loše on dobro"pa to je i Tim mogao da kaže juče
    (oli, 21. maj 2017 19:45)
    ---------
    A šta bi drugo rekao? Bilo koji igrač? Pa zar to nije najlogičniji i jedini pravi odgovor? Naravno, da bi neko dobro igrao onaj drugi mora da igra lošije, ukoliko se ne vadi na povetarac, raspored zvezda ili mesečeve mene. Druga je stvar što u Srbiji postoje navijači, koji smatraju da Novak treba samo da pobedjuje, kao i oni drugi, koji se raduju Novakovom porazu. To su nesrećnici koje "jede" zavist i ljubomora kao i veliki broj "bivšr braće" koja se više raduje Novakovom porazu nego pobedi njihovog tenisera. Lakše podnose svoj gubitak nego pobedu bilo kog Srbina. Ne treba navoditi njihova imena "jer bi se odmah setili...".
    (Mladen Mladenović, 21. maj 2017 20:37)

    # Link komentara

  41. Sta se ovo desava sa Noletom.Juce fenomenalno odigrao,danas se nije mogao prepoznati.Kakve su ovo oscilacije.
     (Sinisa, 21. maj 2017 20:22)

    # Link komentara

  42. @lola
    Federer osvojio GS i 2 mastersa, Nadal igrao skoro sva najveca finala, osvojio 2 mastersa, Vavrinka polufinale GS i finale mastersa, a broj jedan i broj dva pojma nemaju i nisu osvojili nista. Eto gde je ko trenutno.
    (?, 21. maj 2017 20:19)

    # Link komentara

  43. Znaci vetar ... e sada mi je lakse
     (Navijac Mamuza, 21. maj 2017 19:51)

    # Link komentara

  44. Posle pola godine, finale. Odlicno kako je bilo. SAD predstoji rad da odrzi kontinuitet igre jer je danas pao posebno sa servisom. A protiv servera kakav je Zverev to je luksuz. Nema tu sanse da oduzmeš gem i da se vratis u mec.
    (ccc?, 21. maj 2017 19:46)

    # Link komentara

  45. "Ja igrao loše on dobro"pa to je i Tim mogao da kaže juče
    (oli, 21. maj 2017 19:45)

    # Link komentara

  46. Ovaj meč samo pokazuje dubinu Novakovog sunovrata. On je ranije mogao da odigra očajno ako mu nije bilo do igre ili je imao jedan od "onih" dana kada mu ništa ne polazi... pa da opet dobije. Na mišiće. Na iskustvo. Na sportsku inteligenciju.
    Ali da dođe do finala, da odigra najgori meč i pri tom izgubi od nekog "novajlije", nije bilo realno ni u priglupim vicevima.
    Ovo je razočarenje u svakom smislu. I za njega samog i za publiku koja je očekivala više u finalu i za njegove navijače koji su na trenutak pomislili da je krenulo na bolje...
     (Arthammer, 21. maj 2017 19:42)

    # Link komentara

  47. sam sebe je pobedio!!
     (ispirach mozga, 21. maj 2017 19:35)

    # Link komentara

  48. A Jeremija legenda, uvek mu nesto smeta.
     (Amor i pez bomboni, 21. maj 2017 19:29)

    # Link komentara

  49. Krivo je sunce sta se pojavilo po danu.
     (Bicer, 21. maj 2017 19:27)

    # Link komentara

  50. Ko iole prati tenis onda zna da Đokoviću najviše smeta vetar i da mrzi da igra u takvim uslovima. Ovo je super za Novaka, iz turnira u turnir korak više, po tome osvaja RG. P.S. svi koji pljuju Novaka neka vide gde je broj 1, gde je Federer, gde Vavrinka... nigde jednog a Nole korak po korak se vraća u staru formu.
     (lola, 21. maj 2017 19:26)

    # Link komentara

  51. Namerno nisam nista napisao niti citao,posle pobede Novaka nad Timom,pretposavljam da je bila euforija... Cekao sam mec protiv Zvereva i ostao razocaran... KLINAC bez iskustva u finalima,rutinski dobije igraca sa 30 takvih titula.. Novaka je obuzeo strah od neuspeha.. On kao da se pogubio u karijeri i ne zna sta hoce da bude ,da li teniser,filozof,predavac.Hteo je da bude i entertejment zvezda ,nije u tome uspeo i kao da ga je razocaralo... Agasi je po meni poslednja sansa da ga vrati na put
    (doktor, 21. maj 2017 19:22)

    # Link komentara

  52. Ma kakav vetar! Pepe Imas i "religija srca" to je proeblem. Par godina on lovi Novaka, to je stara prica sa hiljadama slicnih tzv. spiristualista. Tipuju one koji, pre svega, imaju pare. A Novak je bio velika riba, jedan od nekoliko najpoznatijih globalnih likova. "Lovis" ga preko porodice i "ulovis".Pa zamisleite koliko je love zaradio Pepe nakon sto mu je Novak bio gost na seansama i javno ih reklamirao. I propagira to vec dve i po godine i to bukvalno na turnirima. Pa to je nezamisliva lova od onih koji su nakon Novakove preporuke nagrnuli u "hram srca". To je problem. Smanjenje mišićne mase. Spadanje na 74 kile. Pa tenis je brutalna igra nabijanja loptice i trcanja, kakve duhovne igrice i slicno!? To je problem. Vidim da su roditelji sve cesce na turnirima, ali odvojeni od ostatka tima, sto dovoljno govori o svemu. Nadam se da su poceli da uticu na Đokovica. Ali, ne mislim tu vise na tenis, jer je ova godina nenadoknadiva, u igrackom smislu. On vise nikada nece imati onu fizicku spremu niti onako dobar tim oko sebe. Sam ih se odrekao. Vec se nadam da ce se on, kao covek, spasiti parazita kojima sluzi kao velika svetleca reklama. I da ce sacuvati ono sto je zaradio. A i svoj zivot. Znaci, pustite titule, bojim se da je ovde ulog veci.
    (mladen zebic, 21. maj 2017 19:09)

    # Link komentara

  53. Koji Djokovic, Djokovic se uopste nije pojavio na danasnjem mecu. Dosadan mec do bola. Od pocetka se videlo da ce biti jedna od onih letargicnih, ko vas sisa, partija. Da sam platio ulaznicu da gledam spektakl, bio bih vise nego iznerviran. U svakom slucaju, finale je veliki napredak. Treba imati u vidu da ce u Parizu biti ekstremno motivisani Tim, Zverev, Kei, Nadal, Mari, Delpo, Vavrinka, Raonic kao i drugi esalon tipa Cilic, Kveri, Simon, Izner i drugi. Bice zestoko i Novak ce morati da odigra svoju najbolju igru da bi dogurao daleko.
    (zlatiborac, 21. maj 2017 19:09)

    # Link komentara

  54. hahaha vetar ma kako da ne.
     (Car Uros Prejaki, 21. maj 2017 19:07)

    # Link komentara

  55. Da, Zverev nije imao iste uslove.
    Katastrofa.
     (L, 21. maj 2017 19:06)

    # Link komentara

  56. Niko nije kriv što je vetar kriv...
     (Takvo vreme došlo..., 21. maj 2017 19:06)

    # Link komentara

  57. Kako vetar nije smetao ovom drugom!?
     (mrgud, 21. maj 2017 19:00)

    # Link komentara

  58. budi jednom covek i priznaj da te posteno neko pobedio a ne za svaki poraz krivis uslove, najneiskreniji igrac na turu
     (ne mogu da verujem, 21. maj 2017 18:59)

    # Link komentara

  59. Krivo je more...
     (esi mi nola?, 21. maj 2017 18:59)

    # Link komentara

  60. Hahaha smetao mu polen, vetar, vlaznost vazduha, pritisak, prasina. Decko ti si teniser a ne balerina.
     (Stiv, 21. maj 2017 18:57)

    # Link komentara

  61. Placi malo..
    (Why always me?, 21. maj 2017 18:57)

    # Link komentara

  62. Uopste se nisam radovao sinoc jer sam bio siguran da sigurno gubi nije to to jos uvek..
    (Matteo, 21. maj 2017 18:56)

    # Link komentara

  63. Sve je okej šampione!!! Idemo dalje. Mozes ti sve kad hoces. Vraca se forma to je sigurno. .tu je i Agasi legenda bice bolje! Idemoo Nole!
     (lalada, 21. maj 2017 18:55)

    # Link komentara

  64. Jedini spas mu je Ljubicic za trenera odmah bi nesto osvajao,poz iz Podgorice..
    (Marko.R., 21. maj 2017 18:54)

    # Link komentara

  65. Ne znam jel ti smetao vjetar ili sunce ali znam da te je preslisao Zverev,pozz.
    (I m Zlatan!, 21. maj 2017 18:52)

    # Link komentara

  66. "samleo " ga Zverev...
    Ps. Ovima što su juče požurili da tvrde da se Novak vratio u stanu formu, još juče sam kazala, da sačekaju finale, te da ćemo tek tu videti u kakvoj je formi.
    (Andjela, 21. maj 2017 18:49)

    # Link komentara

  67. Idemo Nole brate, nije bitno od sutra duvaju neki bolji vetrovi za tebe uz gospodina Agasija, koja sreća majko mila kad pomislim ko će sedeti u loži!!!!
     (Popokatapetl, 21. maj 2017 18:49)

    # Link komentara

  68. Danas se osjecam bolje, danas mi sunce sja, opet sam onaj stari...
    (Jumko, 21. maj 2017 18:49)

    # Link komentara

  69. Dosta izgovora. Nekada je igrao i protiv vetra. Nekada.
     (Oliver Kosta, 21. maj 2017 18:48)

    # Link komentara

  70. Nema opravdanja za poraz od klinca i to u finalu.
    (zaLa kazaKami, 21. maj 2017 18:48)

    # Link komentara