Novak Đoković

Đoković izabrao Agasija za trenera!

Legendarni američki teniser Andre Agasi i srpski teniser Novak Đoković dogovorili su saradnju koja će zvanicno početi od Rolan Garosa.

AK Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Uopšte ne vidim čemu ovo vodi, osim publicitetu i možda nekoj komercijalnoj svrsi.
    (Kendža, 22. maj 2017 21:29)

    # Link komentara

  2. Играчки најсличнији један другом.
    Одлични ритерни,добри ритам играчи,поготово Агаси.
    Волео бих да видим да ли ће Агаси успети мало да му убрза игру,да мало раније удара лоптицу и са мало мање спина.
    Ако то успе,не бих му био противник .
    А да и глава.Када год је у проблемима,он реагује на погрешан начин.Расипа енергију на небитне ствари- публика,терен,судије,скупљачи лоптица,време(децу од првог тренинга уче да морају да се изборе са тим).На проблеме мора да одговори бољом концентрацијом,бољим ударцима,бољим кретањем.
    Искрено очекујем таквог Ђоковића,агресивнијег у играчком смислу.Није њему више 25 година да може да се игра пребациванке до бесвести.Његови поени би требало да се крећу у распону од 5-9 удараца,плафон.По могућности до 5 би било идеално.
    (Вељко, 22. maj 2017 13:05)

    # Link komentara

  3. Dajte malo više informacija. Da li je Novak sad našao konačno pomoćnog trenera? Agassi je zaista veoma kvalitetno rešenje. Bravo šampione. Logično, rad glavnog trenera nije bio pod znakom pitanja ni jednog trenutka.
     (Pinokio, 22. maj 2017 12:46)

    # Link komentara

  4. SREĆAN ROĐENDAN NOLE! SVE NAJBOLJE U ŽIVOTU I NASTAVKU KARIJERE
     (Bilja, 22. maj 2017 10:31)

    # Link komentara

  5. Промена тренера у 31. години је огроман ризик јер може да значи брз крај врхунске каријере. Новак је очигледно спреман на ризик, надам се да је спреман и на последице.
    (бт, 22. maj 2017 09:50)

    # Link komentara

  6. Nole, ako si baš ozbiljan za tu filozofiju ljubavi, mogo bi da razmisliš o izvesnom košarkaškom treneru koji drži časove ljubavi
     (prosečni grobar, 22. maj 2017 09:07)

    # Link komentara

  7. Jedan sam od retkih koji su komentarisali da je Agasi najbolji izbor, pre svega zbog sličnog stila igre. Najveća sličnost između njih dvojice su sportski duh i inteligencija, borbenost, istrajnost, ravni udarci, igra sa osnovne linije, sjajan retern i dobra kondicija. Agasi je bio temperamentniji, brži, eksplozivniji i snažniji i zahvaljujući tim osobinama i boljim refleksima bolje je igrao na mreži, a Đokoviću upravo to nedostaje, kao što sam u ranijem komentaru već napomenuo. Da li će Đoković uspeti da popravi igru na mreži, teško je reći, ali ja ne vidim osim kondicije još nekog prostora za napredak. Federer je ostao u vrhu samo zahvaljujući tome što je u svojim kasnim godinama uspeo da unapredi svoj jedini nedostatak a to su bili bekhend udarci.
    (Space Jam, 22. maj 2017 09:07)

    # Link komentara

  8. Kada je objavljeno da će mu Beker biti u timu,bilo je puno negativnih komentara i skepse, kao što je to sada sa izborom Agasija. Za Bekera se spočitavalo da je pianica, bon vivan, hedonista... Ipak, pokazalo se da je izbor bio odličan. Jer, Nemci imaju u genima izuzetnu radnu etiku, voleli ih mi ili ne.Smatram da je izbor Agasija verovatno dobra stvar, jer uz Agasija je i njegova supruga Štefi Graf, Nemica.Time Novak dobija logistiku ne od jednog, već od dva vrhunska igrača, a pri tome su u pitanju muškarac i žena.Mislim da to donosi benefit. Možda Štefi neće biti toliko eksponirana, ali će sigurni imati koju pametnu da doda...Nikada kompletnija taktičko- mentalna pomoć.
    (sima strahota, 22. maj 2017 07:50)

    # Link komentara

  9. Sto se tice individualnih sportova trener je potreban samo dok se isti ne nauci odlicno. A Djokovic je naucio tenis do sad.Sve ostalo je u glavi. Pre mu je potreban psiho terapeut ili savetnik.
     (Pera Detlic, 22. maj 2017 07:18)

    # Link komentara

  10. Moja zelja je bila da Muratoglu bude Novakov novi(stalni)trener. Ali,Nole sigurno zna sta radi. Ja im samo mogu pozeljeti sto uspjesniju saradnju.
    (Cph, 22. maj 2017 06:55)

    # Link komentara

  11. Federer i Djokovic će na kraju svojih karijera imati po 19 gs!
    (Dil, 22. maj 2017 06:27)

    # Link komentara

  12. Sad će Amore da navuče Štefi Graf na bobičaste plodove i travu.
     (mile rizik, 22. maj 2017 06:07)

    # Link komentara

  13. Dobar je i sa hemijom, tako da...
     (Volim i ja vas, 22. maj 2017 06:05)

    # Link komentara

  14. Dobra vest dolazi u pravi cas.Novak podize formu, to se vidi.Sada ako odbrani RG , sa AGASIJEM, to ce biti pravi podvig i izazov za dalji nastavak sezone.Samo da popravi servis, i da angazuje jednog dobrog strucnjaka koji bi bio na svakom mecu Novaka, a to je Goran Ivanisevic.Garancija za uspeh, i obaranje jos mnogo rekorda i GS. Pod jednim uslovom da nema onog Pepea u lozi kao u Rimu.Sve ostalo je u redu.Bilo bi lepo videti u lozi Stefi Graf, pored Novakove Jelene. i gospodina Srdjana i negovu suprugu, u istoj lozi, a ne na drugoj strani stadiona.To bi bio napokon pun pogodak za uspesan nastavak Novakove karijere.Izmene u lozi nakon duge saradnje sa starim timom, sada bi bila nova prekretnica za Novaka, i da cujemo onaj duboki krik, i vatru u ocima koja daje motiv i snagu za bolje igranje.Samo da bude ovo sretno i bericetno, kao sa novim sponzorom LAKOSTE. Samo napred Nole, uvek sam na tvojoj strani sta god odlucis u buducnosti.Bice jos mnogo radosti i veselja u pobedama nasega NOLETA.
     (Dragan, 22. maj 2017 03:45)

    # Link komentara

  15. Koliko gluposti na jednom mestu. Ja sam riternet, Agasi je bio riterner...sta moze da nauci jos od njega. Pravi izbor bi bio Edberg ili neki volej igrac da te nauci da igras ofanzivno i da skracujes poene
     (Milan Djordjevic, 22. maj 2017 03:02)

    # Link komentara

  16. Bolje da je uzeo Acu Zvereva.I on moze da trenira Noloua.
     (Car Uros Prejaki, 22. maj 2017 02:51)

    # Link komentara

  17. "Trebo je Vilandera. Covjek mu zna sve mane
    (intruder, 21. maj 2017 19:17)"

    Mudro zboris, Maca Vilandera je treb'o da angazuje, uvek sve strucno objasni i predvidi, u lice kaze, iskreno, ali izgleda da istina boli... bice da zato nije njega cimn'o.
    (Musin jarac, 22. maj 2017 02:21)

    # Link komentara

  18. U iscekivanju komentara @anica "zasto narkic poBogu?"

    (inace njemu niko pomoci ne moze ukoliko ne zeli sam sebi, prvo u svakodnevnom zivotu koji se odrazavana ovaj drugi, sportski)
    (zainteresovani, 22. maj 2017 01:05)

    # Link komentara

  19. možda ga Štefi nauči da igra forhend
     (nobot, 22. maj 2017 01:01)

    # Link komentara

  20. Ovo kao da je samo privlačenje pažnje javnosti. Da se još malo poše o meni. Celebrity trener. A šta će ti trener ako ti se ne trenira? I šta misliš, dokle ce on da ostane s tobom takvim? Kako li je uopšte inpristao? Ako je pristao.
    (Di je mozak?, 22. maj 2017 00:33)

    # Link komentara

  21. Naj bolje da zamoli Obradovica. Jeftin a dobar. Pod njegovom palicom ima sve pobijede. Salu na stranu,ne treba njemu niko. Sve je to sminka. Uostalom,ovako je interesantnije. Neizvjestan svaki mec,nema veze protiv koga igra.Sad se bas radujem kad pobijedi,ono pre postalo monotono. Hajmo Nole zu tebe smo.Volimo te kad pobijedjujes a preziremo kad izgubis.
    (djoka, 22. maj 2017 00:27)

    # Link komentara

  22. kad je izabrao bekera malo se ljudi slozilo sa tim jer nisu znali i nisu mogli da zamisle kako ce to izgledati na terenu i bas onda on je izgubio titulu na AO u ranoj fazi ,mislim da je to bilo cetvrtfinale od vavrinke...tek je zablistao punim sjajom na vimbldonu a znamo sta se onda desilo. moze al ne mora da znaci da ce isto tako biti i sa agasijem. dug je to period upoznavanja i ako se sloze sve kockice moze da bude fenomenalno dobro!
    (thejudge, 22. maj 2017 00:26)

    # Link komentara

  23. Dobar izbor. On je isto imao doduse mnogo veci pad u karijeri pa se vratio. Probao je i razne nedozvoljene supstance, pa i tu moze pomoci.
     (Xfaktor, 21. maj 2017 23:35)

    # Link komentara

  24. Agasi je dosta dobar iz razloga sto je mnogo toga osvojio nakon 30.godine zivota. Bio je dugovecan i odlicno je igrao i sa 35., tako da, odlican izbor !
    (antiDebil, 21. maj 2017 23:24)

    # Link komentara

  25. neka je sa srecom!
     (krsman, 21. maj 2017 23:16)

    # Link komentara

  26. OK da vidimo, mada ne znam šta je falilo Bekeru sem što je tražio da nastaviš da treniras. Pošto su prioriteti sada drugačiji baš me zanima da vidim kako će to izgledati. I Bekera su nazivali kockarom pa ispade dobro. Ipak je sve do tvoje želje i volje da ovo i dalje radiš na visokom nivou ako ne onda će biti k'o danas i ponekad k'o juče!
     (Goran, 21. maj 2017 22:41)

    # Link komentara

  27. zverev kyrjos i tiem mogu da dobiju bilo koga od velike cetvorke skoro u bilo kakvoj podlozi.. tako da mislim da je ovo pri kraju ako ne kraj velike 3 ili 4.
     (Danijel, 21. maj 2017 22:37)

    # Link komentara

  28. Ja ne vidim koju strucnost Agasi moze da ponudi Novaku a da to Novak vec ne poseduje. Agasieva igra je bila dosta slicna Novakovoj, znaci fizicki najspremniji, osnovna linija pa trci,juri,stizi vracaj. To je taktika koja radi dok si u ranim dvadesetim, malo teze ide kada udjes u tridesetu.
    (Lani, 21. maj 2017 22:27)

    # Link komentara

  29. Šta sam ja rekao pre nekoliko dana!? Hvala stručnjacima koji su mi dali minuse... Ave Agassi!
     (karma, 21. maj 2017 22:21)

    # Link komentara

  30. Svi znaju da je Nole zver od igraca i verujem da se otimaju ko ce da mu bude trener. Novak je pametan, i da je razmisljao tome sta drugi misle o njemu, ne bi bio gde jeste sada.
    (Falcon, 21. maj 2017 21:51)

    # Link komentara

  31. Pete Sampras
     (Scotland, 21. maj 2017 21:41)

    # Link komentara

  32. Izbor je dobar jer Agasi kao i jedan današnji teniser je imao dugogodišnju karijeru pa vjerovatno zna kako na pravi način u tenisu pa i u životu treba rasporediti prioritete za razliku od većine ostrašćenih fanova na raznim forumima sa obe strane. Tako da vjerujem da od ovog sadašnjeg stanja bljesak pa kuršlus ne može gore. Ok ima pozitivnih stvar podizanje forme samo treba kanalisati odnosno pravilno rasporediti. Dotični je igrao 5 godina duže od Samprasa koji je jako sličan Federovom stilu tako za trenutnu Novakovu karijeru ako neko može nešto pozitivno unijeti to je Agasi.
    (4 za redom, 21. maj 2017 21:33)

    # Link komentara

  33. Plašim se kako će se slagati u stručnom štabu takve dve trenerske veličine kao što su Marko i Andre.
    (bitumenko, 21. maj 2017 21:04)

    # Link komentara

  34. Sutra postaje zasitno lice "lacoste". Sve najbolje Nole, uz tebe smo.
    (Nemanja, 21. maj 2017 21:02)

    # Link komentara

  35. Ako sam ja dobro razmeo objavljeno je da ce Agassi da bude as Djokovicem na Roland Garrosu, dakle jos nije sigurno da ce se suradnja nastaviti vec je ovo samo nekakvo opipavanje terena.

    Drugo, ovi koji pominju Nike... Novak je dogovorio suradnju sa Lacoste-om i sutra ce to biti i sluzbeno objavljeno. Ulogirajte se na Instagram stranicu Lacoste-a i pogledajte onu sliku sa jajetom od jucer i vidite i sami sta ispod slike pise. Sve je jasno!
    (Googluck No1e!!! GOAT by 2022, 21. maj 2017 21:02)

    # Link komentara

  36. @Ali
    Agasijev otac je iz Irana, poreklo im je iz Jermenije, pa i nema bas mnogo veze sa Amerikom. Jeste rodjen u Americi, ali ga ja nikada nisam smatrao klasicnim Amerikancem.
    (ja, 21. maj 2017 20:12)

    Ko tebe uopšte pita koga ti smatraš za bilo šta? Po tvojoj malogradjanskoj logici i Djoković nije Srbin. I tako glupi Agasi i Djoković ne znaju ko su i šta su, već treba da pitaju polupismenog srpskog bota da im objasni poreklo.
    E, jadan je Novak sa takvim navijačima.
    (Negativni, 21. maj 2017 20:56)

    # Link komentara

  37. Tebi ni Bog ne može pomoći dok ne rešiš neke stvari oko sebe...
     (Ćorava posla, 21. maj 2017 20:51)

    # Link komentara

  38. Kao da je mene pitao.
    (-21grams, 21. maj 2017 20:39)

    # Link komentara

  39. Igrat će manje turnira uz bolje pripreme. Agassi je dobar izbor za GS, inteligentniji i zreliji od većine ostalih, ok karakter.
    (Boris, 21. maj 2017 20:34)

    # Link komentara

  40. interesantno, a poznato je da se agasi i beker medjusobno ne podnose.
    (baki, 21. maj 2017 20:31)

    # Link komentara

  41. Nole, puno sreće i uspeha u daljem radu sa Agasijem. Biće tu blizu i Štefi Graf koja ima veliko iskustvo u tenisu. Podrška za ceo tim i uvek uz Noleta.
    (srle, 21. maj 2017 20:12)

    # Link komentara

  42. @Ali
    Agasijev otac je iz Irana, poreklo im je iz Jermenije, pa i nema bas mnogo veze sa Amerikom. Jeste rodjen u Americi, ali ga ja nikada nisam smatrao klasicnim Amerikancem.
    (ja, 21. maj 2017 20:12)

    # Link komentara

  43. Glupa odluka.
    (Rajko, 21. maj 2017 20:10)

    # Link komentara

  44. E sad jos potpisi za Nike i uzmi Amere za fizio-trenere i Bog da te vidi,mada si to trebao odavno da uradis pogotovo ovo sa Nike-om,pricajte sta hocete ali Ameri su doktori na polju fizicke pripreme i treninga pogledajte sve njihove sportiste 
    (cobane vrati se, 21. maj 2017 18:21) 

    Ne znam odakle ti to za nike. Novak je tri puta odbijao Nike i potpisace za Lacoste 99%
    (Jovan, 21. maj 2017 19:04)
    Kazem da bi bilo dobro da potpise za Nike,jer sa Nike ne dobijas samo pare vec i zastitu van terena i u medijima,imaju sjajan pravni tim koji ti resava sve probleme.E sad postoji i ona prica da ti Nike omogucava da kombinujes malo sa "hemijom" ali to je teorija zavere mada nije iskljuceno,mozda ih Novak zbog. toga i odbija,ko ce ga znati
     (cobane vrati se, 21. maj 2017 19:55)

    # Link komentara

  45. Zasto ne odmah vec od Pariza
     (Cirkus, 21. maj 2017 19:44)

    # Link komentara

  46. Moj drug i Ja smo znali kad smo ih videli u jednom restoranu kako ulaze sa obezbeđenjem, tad mi je drug rekao to je to, restoran je VIP tipa, tad sam i objavio da je u pitanju Agasi, odličan izbor, e sad NIKE da iskešira najveći ugovor ikada, američki stručnjaci su najbolji na svetu, tu nema nikakve dileme, Agasi je igrao finale UO u 36 godina, i to kidao, idemo srpski sine u nove pobede...
     (Delije Čikago, 21. maj 2017 19:42)

    # Link komentara

  47. Tek sad je "pisi propalo"!
    (Stiv, 21. maj 2017 19:40)

    # Link komentara

  48. Dobar potez. Agasi je jedan od najboljih reternera svih vremena, liniski igrac, pre svega, kao i Novak. Bio je cudan, harizmatican i mislim da mogu da se nadju u saradnji. Samo napred...
    (324, 21. maj 2017 19:39)

    # Link komentara

  49. Pa odlicna vest. Odlicno. To mu treba.
    (Bikan, 21. maj 2017 19:36)

    # Link komentara

  50. Dva moja IDOLA zajedno...savrseno...nadam se i uspesno u biducnosti...
     (irelandcalling, 21. maj 2017 19:36)

    # Link komentara

  51. Neće ni biti potrebno da Agasi bude ceo turnir u Parizu.
     (Dečko, 21. maj 2017 19:27)

    # Link komentara

  52. Hm, Pepe Agasi!?
     (dejanR, 21. maj 2017 19:26)

    # Link komentara

  53. Novak je ekstra-uspešan mlad čovek a ima pameti za tri tenisera, zasigurno.
    Ide ugovor sa Najk-om verovatno, a pošto je Agasi u svom vremenu imao senzacinalan ugovor na 100 miliona dolara(!?) verujem da će Nole dobiti neku čudesnu sumu pa će onda u saradnji sa Andreom- nemojmo zaboraviti da se on vratio sa negde 150. mesta na prvo, da je radio jogu i trenirao kao manijak te da je potrajao do 37.godine kao vrhunski igrač, da je u 33. osvojio GS a u 36. igrao finale US- da osvoji još tih nekoliko GS-ova koji su mu potrebni da bude GOAT.
    Ako bude igrao kao juče, mačji kašalj.
    Ako bude igrao kao danas, samo san.
    Zato će mu valjda Agasi pomoći, da nađe tu ravnotežu, kao 2011. ili 2015. jer bez još dve godine totalne dominacije, nema ni titule najboljeg svih vremena.
    (Danilo, 21. maj 2017 19:20)

    # Link komentara

  54. Trebo je Vilandera. Covjek mu zna sve mane
     (intruder, 21. maj 2017 19:17)

    # Link komentara

  55. Ma svu trojicu pa nek ide zivot, platice sponzori. Dve godine i dosta. Agasi da mu dodatno poboljsa ritern i poduci kako da se vraca kad je u padu, Sampras da mu pokaze kako da bude hladan kao spricer i kako jos jace da bije na brzim podlogama, Guga da ga programira za sljaku i napravi zver vecu od Nadala. Koji bi to haos bio, protivnici ulaze na teren, bace pogled ka boksu, a tamo 3 bivsa broja 1 i 25 grend slemova u razmaku od metar.
    (..., 21. maj 2017 19:10)

    # Link komentara

  56. Agasi je dobar izbor, jer uz njega ide i Štefi Graf koja će Često biti u Novakovoj blizini a za koju smatram da je još veći stručnjak od Agasija. Njena teniska iskustva su ogromna, na žalost veća od Monikinih usled nesretnih okolnosti, inače siguran sam da bi Monika Seleš bila najtrofejnija teniserka svih vremena.
    (Dott, 21. maj 2017 19:10)

    # Link komentara

  57. Jel sam vam rekao?!
     (Delije Čikago, 21. maj 2017 19:08)

    # Link komentara

  58. Amer vodi Srbina! Aoooooooo
    (Ali, 21. maj 2017 19:06)

    # Link komentara

  59. @E sad jos potpisi za Nike i uzmi Amere za fizio-trenere i Bog da te vidi,mada si to trebao odavno da uradis pogotovo ovo sa Nike-om,pricajte sta hocete ali Ameri su doktori na polju fizicke pripreme i treninga pogledajte sve njihove sportiste
    (cobane vrati se, 21. maj 2017 18:21)

    Ne znam odakle ti to za nike. Novak je tri puta odbijao Nike i potpisace za Lacoste 99%
    (Jovan, 21. maj 2017 19:04)

    # Link komentara

  60. Neka je sa srecom. Vreme ce da pokaze. To sam rekla i za Bekera. Agasi i Novak imaju slican stil. Ritern bi trebalo da mu puca uz Agasija, a verujem i da jos mnogo toga sa njim moze da popravi. Videcemo.
     (Nastja, 21. maj 2017 19:02)

    # Link komentara

  61. Nole je trebao da uzme Federera, i sa njim bi uspeo da osvoji jos 10 slemova, u dublu naravno.
     (realista, 21. maj 2017 19:00)

    # Link komentara

  62. nadam se da ce da osvoji rg, godinama su mu svi nabijali pritisak pred rg, sad bar moze opustenije da odigra jer ga je osvojio, a nije ni favorit ko prethodnih godina
     (Нина, 21. maj 2017 18:58)

    # Link komentara

  63. Ne razumem? Puni 30 godina i treba da krene da igra da skraćuje poene..volej , servis...
    Agasi nije imao ni jedno ni drugo nego je prebacivao do besvesti. Ovaj naš za 30 kila moze 3 puta da prebaci i to je to.. ako je samo za mentalno onda ok ali za nadogradnju igre..0 bodova.
    (Pda, 21. maj 2017 18:58)

    # Link komentara

  64. Tako je majstore. Moj omiljeni teniser, pre nego što se pojavio Novak. Dobro je imati Amerikanca uz sebe, zna Novak šta radi. Agasi može da mu pomogne da osvoji još grend slemova i nadam se taj prokleti Sinsinati.
    (srle, 21. maj 2017 18:57)

    # Link komentara

  65. Da li Agassi to zna?
     (gargleblaster, 21. maj 2017 18:51)

    # Link komentara

  66. Legende... srećno!
     (prc..., 21. maj 2017 18:49)

    # Link komentara

  67. Dokle kod se bude ponasao kako ga Pepe savetuje,odnosno protiv svog karaktera,nece mu pomoci niko. Nole je vatra,a hoce da bude ljubicica i jos pritom da pobedjuje,pa ne moze!!!
    Krivo mi je sto ce sam sebe da porazi,a tako je blizu da premasi najboljeg !
    (kerber, 21. maj 2017 18:24)

    Svašta sam vidio i pročitao, ali ovakvu konstrukciju na početku tvog komentara još ne.
    (Momčilo, 21. maj 2017 18:48)

    # Link komentara

  68. Mislim da si napravio dobar izbor :) Dva velikana Novak Đoković I Andre Agasi!!! Mozda je bolje sto nisi osvojio Rim danas, jer je ipak malo složeniji poduhvat osvojiti i Rim I Pariz, mnogo truda, znoja, stresa veze taj krupni zalogaj. A ovako malom Sasi (za kojeg zaista mislim da je budućnost tenisa) neka pripadne torta (Rome), a tebi nas najbolji sportisto i ambasadoru u svijetu odbrana trofeja u gradu svjetlosti. Nema odmora dok traje obnova! Forza Nole, uz tebe do kraja, mozes ti to !!!
     (krznena revolucija, 21. maj 2017 18:46)

    # Link komentara

  69. Dzabe mu novi trener.Nolo je zavrsio svoje.
     (Car Uros Prejaki, 21. maj 2017 18:44)

    # Link komentara

  70. Mislim da mu je Agassi previse slican po stilu igre da bi ga mogao znacajno unaprijediti. Treba mu covjek koji ce mu poboljsati servis, volej i ofenzivu. Beker je bio idealan. Cak mislim da bi mu i Ivanisevic mogao vise pomoci. Ali vidjecemo...
    Sto se psihe tice, Agassi je pun pogodak. Niko se toliko puta nije izvlacio iz ponora poput njega. Zelim im puno uspjeha i titula.
    (lobotom, 21. maj 2017 18:42)

    # Link komentara

  71. Agassi do sada nikada nikome nije bio u ulozi profesionalnog trenera. Pitanje je kako ce se on postaviti u sekundarnoj ulozi koja se od njega ocekuje u odnosu na "gurua" Pepea. Novak Djokovic mora preispitati svoje prioritete i svoje privatne izazove. Sutra navrsava 30 godina. Danasnje finale protiv Zvereva, kao i cijela sezona nakon RG prosle godine, pokazuju da ostali teniseri grizu i bore se i ponasaju se kao ajkule kada osjete krv u vodi. Prosli su dani kada su se drugi ledili pred njim kao zbunjeni Thiem sinoc.

    Nadam se da Novak nije promijenio trenera samo zato sto nije mogao promijeniti sebe. Vrijeme ce na to dati odgovor. Nisam njegov fan, navijac sam Rafe i mog imenjaka Zvereva, ali Novaku zelim da povrati samopouzdanje i da svima nama koji pratimo tenis da kvalitet igre koji je davao godinama. On zasluzuje mnogo vise od sebe mnego sto drugi zasluzuju od njega. Svojim fanovima je dao mnogo vise nego sto mu to pripisuju. Sretno, Novace!
    (Sasha, 21. maj 2017 18:34)

    # Link komentara

  72. To je to....bravo za izbor,Nole.Žao mi je za poraz, ali vjerujem da sve ide nabolje,mali Zverev je bio stvarno odličan i zaslužio je pobjedu.Uz Noleta dalje i uvijek, ideeemo!!!
    (Vera, 21. maj 2017 18:34)

    # Link komentara

  73. Srecno! Nova legenda da trenira legendu. Sjajno!
    (Marinko, 21. maj 2017 18:32)

    # Link komentara

  74. Puno sreće SOKOLE !
     (VEČITI DELIJA, 21. maj 2017 18:32)

    # Link komentara

  75. Beker like this.... :)
     (kml;, 21. maj 2017 18:27)

    # Link komentara

  76. Vrati mu HRABROST,Andre!!! Pepito je od njega napravio mace!
    (mladen, 21. maj 2017 18:25)

    # Link komentara

  77. Ovo je sad pravi - novi pocetak.
     (u usponu, 21. maj 2017 18:25)

    # Link komentara

  78. ne pomaze ni agasi dok ne pocne meso da jede
     (ax, 21. maj 2017 18:24)

    # Link komentara

  79. Odlicno, dva trenera u jednom paketu, Andrey & Stefi znaci bice opet nesto od Novaka. Stefi sa ubitacnim forhendom i celicnom disciplinom a Andrey sa superiornim riternom i improvizacijom. Dobra kombinacija samo jos da rasteraju ove uljeze oko Djokovica.
    (kvisko, 21. maj 2017 18:24)

    # Link komentara

  80. Nole kralju nema veze,bolje sada sa gubis nego na RG! Poraz ko poraz,bitno je da se zelja za pobedama vraca, ipak je odigrao 3 meca za 24h sto je mnogo a nije jos u top formi.
     (nokia c5-03, 21. maj 2017 18:24)

    # Link komentara

  81. Dokle kod se bude ponasao kako ga Pepe savetuje,odnosno protiv svog karaktera,nece mu pomoci niko. Nole je vatra,a hoce da bude ljubicica i jos pritom da pobedjuje,pa ne moze!!!
    Krivo mi je sto ce sam sebe da porazi,a tako je blizu da premasi najboljeg !
     (kerber, 21. maj 2017 18:24)

    # Link komentara

  82. Ajmo majstori, samo najbolje.
    Realno gledano, ne morate da budete Djokovicev fan, ali za tenis je dobro da imamo sto kvalitetnijeg Novaka, kao i Nadala, Federera i ostale...
    Svu srecu vam zelim.
    Samo napred
    #idemooo
     (patofna, 21. maj 2017 18:23)

    # Link komentara

  83. Zivadinovic je pravo resenje..zbog iskustva
     (hackett, 21. maj 2017 18:23)

    # Link komentara

  84. E sad jos potpisi za Nike i uzmi Amere za fizio-trenere i Bog da te vidi,mada si to trebao odavno da uradis pogotovo ovo sa Nike-om,pricajte sta hocete ali Ameri su doktori na polju fizicke pripreme i treninga pogledajte sve njihove sportiste
     (cobane vrati se, 21. maj 2017 18:21)

    # Link komentara

  85. Sa srećom Nole....
     (Zagor, 21. maj 2017 18:20)

    # Link komentara

  86. SREĆNO No1E SOKOLE SA NOVIM TRENEROM.
    DA OSVOJIŠ JOŠ TOLIKO GS.ZNAM DA TO MOŽEŠ!

    SREĆAN TI ROĐENDAN SUTRA!
    (SMILICA, 21. maj 2017 18:19)

    # Link komentara

  87. Pored onakvog Bekera.
     (Dr.Thrax, 21. maj 2017 18:17)

    # Link komentara

  88. SRECNO,BRATE!!! DA SE VRATIS,NA STARE STAZE USPEHA!!!
     (pedja,cacak, 21. maj 2017 18:16)

    # Link komentara