Teodosić: Možda više nije ni do sreće...

Miloš Teodosić, plejmejker CSKA, rekao je posle poraza od Olimpijakosa da sreća možda nije relevantan faktor kada su pitanju mečevi ruskog i grčkog tima.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Izrazit sampionski karakter igraca u cska ne postoji,nazalost. Sampionski se igra poput idealnog sna,transa,kao Djordjevic,Bodiroga,Spanulis, ako drustveno okruzenje stvorite podanicko i plasljivo i koje savija kicmu,nije dobra klima za stvaranje sampiona i heroja.
     (da, 20. maj 2017 13:22)

    # Link komentara

  2. @jorgos
    Potpuno si u pravu. Match-winer kako Galis se vise ne radja. Iskreno,grcka kosarka se deli na period do Galisa i Janakisa i na period posle njih dvojice. Posle njih sve je krenulo ka vrhu
    (nex, 20. maj 2017 12:32)

    # Link komentara

  3. f4 u kosarci je najveca sramota za sport. i gol u gostima u fudbalu
    (avaks, 19. maj 2017 21:04)

    Sećam se jednog polufinala LŠ Milan-Inter, u jednom meču gde je Inter domaćin rezultat 1-1, u sledećem domaćin Milan rezultat 0-0 i dalje prodje Milan. Koliko je to nepravedno bilo i veze s mozgom nije imalo, toliko i ovo za f4. Cska je takva ekipa koja sa košarkom kakvu igra u play off sistemu bi dominirala Evroligom, i ovih par poraza što su imali u poslednjih par godina sigurno bi osvojili bar minimum jednom da se igrao play off. Mnogi treneri smatraju da to treba da se menja Ali Djordi još uvek "ne da", baš sam slušao kad je pričao o tome, te kalendar, te ovako je zanimljivije, prodaje se to kao super dogadjaj koji se prenosi u 200 zemalja i takve priče. F4 je imao smisla do pre 7-8 godina kada se u prvom delu sezone igralo do 16 utakmica. Sada je taj broj došao na 30, što je stvarno mnogo više i ekipe koje ostvare u takvom sistemu rezultat treba da budu povlašćene ne samo u četvrtfinalu već i do kraja takmičenja.
     (Larry, 20. maj 2017 12:31)

    # Link komentara

  4. Za dobru igru treba imati i nešto ,,odozdo".
     (Staviturimetni, 20. maj 2017 12:11)

    # Link komentara

  5. Pošto mi komentar nije objavljen da probam još jednom.

    F4 ostaje zbog ogromne razlike u budžetima timova. F4 pruža šansu autsajderima što Olimipijakos dokazuje. I Oli je kad je imao najskuplji roster sa Čildresom i Papalauskasom ostao bez titule.

    F4 nije pošten jer jednu utakmicu možeš uvijek uzeti na mišiće ili na peh protivnika, što daje šansu timovima kao Oli koji igraju takvu košarku.Januarska Zvezda bi sad mogla da uzme titulu.

    Ako se gleda zbir pobjeda tokom cijela sezone onda je CSKA najjdominatnij tim u Evropi zadnjih 15 godina.Da se finale igra na 3 ili 4 pobjede (NBA sistem) CSKA bi vjeorvatno imao 10 titula od 2000 naovamo. Ostalo bi uzeli Real i Barsa.

    Dok je razlika između timova ovako ogromna F4 će ostati na snazi.

    A što se tiče Tea, igrao je povrjeđen, na svoju odgovornost, bio najbolji u timu, napravio par grešaka nerezonskih u završnici prvog poluvremena. Spanulis šutao 1/6 za tri i da je Oli izgubio bio bi glkavni krivac, baš kao i prije dvije godine.
    Vidjelo se protiv Baskonje da CSKA nije u top formi, pogotovu Dekolo, a i Voroncevičve trice su izostale.

    Fener djeluje impresivno, što reče Čutura, u pravom trenutku su izašli iz povreda i digli formu. Finale će biti vjerovatno veoma ružna košarka i dosta borbe.
    (Zagor, 20. maj 2017 12:07)

    # Link komentara

  6. A dobro sad ,preterujete. Ne moze tako da se gleda,veliki je teo igrac,ali spanulis je bog. Nije teodosic kriv zbog poraza,vise su krivi i hajns i dekolo koji nisu bili na nivou,ovaj nas je odradio dobar posao povredjen. Pa prosle god kad su bili prvaci odlucila je Teodosiceva asistencija za Dekoloa. A zanimljivo je i sto je nas teo uvek najbolje partije davao za reprezentaciju Srbije kad igra. Tako da je neukusno blatiti ga sad i nazivati ga gubitnikom,coveka koji je puno dao i Srbiji i kosarci. A spanulis je neverovatan pobednik. Koliko puta je resio ,stvarno retkost i on je igrac koji ce se prepricavati dok je ljubitelja kosarke.
    (Gradjanin sveta, 20. maj 2017 11:47)

    # Link komentara

  7. tačno me nekad sramota kakav smo mi srbi narod! umjesto da se ponosimo sto jedan ovakav igrac dolazi iz srbije, mi ga pljujemo... sramota!!!
    (DrugPetar, 20. maj 2017 11:19)

    # Link komentara

  8. avaks,


    f4 Evrolige i f4 NCAA su dva najbolja kosarkaska dogadjaja i najzanimljivija za gledanje. To isticu i neki americki novinari.
     (Novosadjanin., 20. maj 2017 10:52)

    # Link komentara

  9. tvrdim od početka...prosječan igrač sa odličnom asistencijom.nista vise
     (gile, 20. maj 2017 10:02)

    # Link komentara

  10. Ništa u životu ne dolazi ,,odozgo",naprotiv kod pobednika sve dolazi,,odozdo".
     (Staviturimetni, 20. maj 2017 09:46)

    # Link komentara

  11. Teo je sjajan igrac, nema price, ali retko kad je bio igrac zavrsnice, mozda protiv Spanije onomad i to je to. Zbog toga nikada nece biti "vrhunski", bar onako kako ja razumem termin vrhunskog igraca. Svaka cast majstore, sjajan igrac, strasne asistencije, sjajan rezon, sjajno shvatanje igre, ali zavrsnica tekmi nula.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Knez, 19. maj 2017 22:02)

    Da se razumemo, ja volim Teodosića, ali kako reče "nije on igrać završnice! Viđeno mnogo puta!
    (krastavcevic, 20. maj 2017 09:35)

    # Link komentara

  12. Auuu, iz osam fajnalfoura samo jedna titula, i posle kazete nije Teo gubitnik haha pa najbolji vam je dokaz da je toliko godina igrao u Olimpijakosu koji nikako tada nije mogao da osvoji Euroligu. Bas kada je Teo otisao iz Olimpijakosa poceli su da osvajaju Euroligu. Samo klinci mogu da se loze na Tea i njegove asistencije, a ne vide koliko je los u odbrani,i koliko mu drhti ruka u zavrsnici meceva cak i na slobodnim bacanjima a ne samo na trojkama! A plus to sto je odbrana pola igre, a on ne zna da je igra, jos jedan dokaz da je Teo u stvari polovan igrac!
    (konkretno, 19. maj 2017 23:47)

    Tačno. Ne bih ništa ni dodao ni oduzeo.
    Teodosić ume da napravi fantastićne poteze, ali nije igrač odluke, tresu mu se ruke, paničan i dekoncentrisan je u poslednjim minutima. Gubitnik!
    (bole bgd, 20. maj 2017 09:31)

    # Link komentara

  13. Teo je odigrao sjajan mec,pa pogledajte statistiku.A to sto ostatak tima nije bio na nivou,to je pitanje za itudisa.Teo je veliki igrac,I to mu niko nemoze osporiti.Videlo se tokom cele godine da nije to ta ekipa od prosle godine.Jednostavno olimpijakos je vise zeleo pobedu.A videcemo grke na euro-basketu I spanulisa.Videcemo sta znaci hemija u timu
     (mufljuz, 20. maj 2017 08:45)

    # Link komentara

  14. pokrij se ušima
     (Sandžak, 20. maj 2017 08:41)

    # Link komentara

  15. @Knez 
    A Slovenija 2009 u polufinalu Eurobasketa u Poljskoj?
    (Stara kuka, 19. maj 2017 22:39)

    Dobro protiv Spanije i Slovenije i sta sad? Dve tekme za celu karijeru. Pa covek je u Parizu protiv Partizana promasio ceo obruc sa sve tablom...da se on pitao Partizan bi igrao finale EL.
     (Knez, 20. maj 2017 08:09)

    # Link komentara

  16. Sram bilo sve one koji kritikuju Teodosica.
     (JanDe, 20. maj 2017 08:04)

    # Link komentara

  17. Radonja odlazi! U poslednjem minutu gubiš od nikad slabijeg Olimpijakosa! I to sa timom koji plaćaju srpski poreski obveznici. Pa ta naša lažna braća ne mogu nikog da pobede. Gube od svih redom, a samo se protiv nas trude. A, izvinite... Izgleda da ipak nije tako, moguće je da Olimpijakos uopšte nije slab, a da je Zvezda bila bliža pobedi nego CSKA?
    (Miki, 20. maj 2017 07:43)

    # Link komentara

  18. Teo je odlican igrac, ali nije kalibar Saleta Djordjevica, Bodiroge, da resava ili spasava utakmicu. Jednostavno nema potrebnu sigurnost i samopouzdanje u zavrsnicama.
    (sasa jokic, 20. maj 2017 07:24)

    # Link komentara

  19. Teodosić ko krava koja da puno mleka i onda šutne kantu nogom i sve prospe.
    (Veterinar, 20. maj 2017 07:00)

    # Link komentara

  20. Da je De Kolo odigrao trecinu kao Teo CSKA bi pobedio.Najbolja partija Tea u F-4.
     (blic@, 20. maj 2017 05:19)

    # Link komentara

  21. @konkretno
    Ti si konkretno isfrustriran i ne mozes d azivis sa samim sobom kada dajes sebi za pravo da Tea nazivas gubitnikom...
    Ko si bre ti uopste?
    Znas li i sam?
    Zivite da mrzite,se*em ti se na takav zivot...
    (Hmm, 20. maj 2017 03:04)

    # Link komentara

  22. (Knez, 19. maj 2017 22:02)

    Ko sve danas prati košarku?!
    Ti mora da misliš da je Saša bolji košarkaš od Dražena.
     (bobo mk, 20. maj 2017 02:29)

    # Link komentara

  23. @konkretno
    ... konkretno ... nemaš pojma o basketu . Popljuvati takvog igrača kao što je Teo ... nazvati ga gubitnikom ... pa , to može samo dunster za košarku . Toliko , više ne možeš da skapiraš .
     (Ikac Jagodinac, 20. maj 2017 01:55)

    # Link komentara

  24. Ja
    Kao grk samo da nadovezujem
    Pricu u vezi galisa da kao galis nikad nece
    Se
    Roditi u grckoj i galis je punoo iznad diamantidisa i vasilisa , zahvaljuci galisa grcki narod poceo da igra kosarku kao igra :) pozdrav svim mojim dragim srbima
    (Jorgos, 20. maj 2017 00:36)

    # Link komentara

  25. @Knez 
    A Slovenija 2009 u polufinalu Eurobasketa u Poljskoj?
    (Stara kuka, 19. maj 2017 22:39)

    Smisao komentara nije da nabrojis jos jednu utakmicu...jer covek u karijeri nije resio vise od pet utakmica u zavrsnici. De fakto nije igrac zavrsnice i to je to. Osam fajnal 4 nastupa, jedna titula, dovoljno govori. Pa on je bre promasio ceo obruc protiv Partizana u Parizu u zadnjem napadu... sreca njegova i nesreca Partizana pa je onaj crnac docekao ispod obruca i prodjose dalje... CSK-a pobedjuje samo ako uspe da nabaci 30 razlike u 3/4, sto sa Teodosicem vrlo lako i rade, mada i prosle godine u finalu su imali 20 razlike i zamalo izgubili. Realno, zavrsnica Teo nula. Njegova igra u "zavrsnici" ne moze da se poredi ni sa jednim velikim... Djordjevic, Bodiroga, Stojakovic..Novicki, Spanulis...nema poredjenja.
     (Knez, 20. maj 2017 00:29)

    # Link komentara

  26. Nije sreća nego nešta odozgo! ne razumem! ??
     (Daka, 20. maj 2017 00:12)

    # Link komentara

  27. Ne razumom šta je Teo hteo da kaže!
    Čudno
     (Steva, 20. maj 2017 00:09)

    # Link komentara

  28. iskreno prijatelju ne idi ti u NBA provaliće ti brzo te tvoje 2-3 fore i nema nista od tvoje igre tamo... jedino ako ides zbog love onda u redu...
    (miko, 20. maj 2017 00:04)

    # Link komentara

  29. Teo je kao Piksi...ta paralela otprilike...ode iz Olimpijakosa, oni osvojise Evro ligu...
    (Iz pouzdanih izvora, 20. maj 2017 00:01)

    # Link komentara

  30. Auuu, iz osam fajnalfoura samo jedna titula, i posle kazete nije Teo gubitnik haha pa najbolji vam je dokaz da je toliko godina igrao u Olimpijakosu koji nikako tada nije mogao da osvoji Euroligu. Bas kada je Teo otisao iz Olimpijakosa poceli su da osvajaju Euroligu. Samo klinci mogu da se loze na Tea i njegove asistencije, a ne vide koliko je los u odbrani,i koliko mu drhti ruka u zavrsnici meceva cak i na slobodnim bacanjima a ne samo na trojkama! A plus to sto je odbrana pola igre, a on ne zna da je igra, jos jedan dokaz da je Teo u stvari polovan igrac!
    (konkretno, 19. maj 2017 23:47)

    # Link komentara

  31. Teo majstore EL si uzeo..na redu je NBA prsten..
     (Petar, 19. maj 2017 23:13)

    # Link komentara

  32. Sta pricati vi. Covek igrao odlicno. Dao je jednu trojku u pretposlednjem napadu, slobodna bacanja i promasio poslednje.. sta da se radi..Po mom misljenju kriv je De Kolo koji je igrao 2, 3 puta jedan na jedan i nista nije uradio. Takodje, greska je sto Itudis nije napravio napade pri kraju vec uzmi loptu i i jedan na jedan. Spanulis je samo potvrdio da je doktor za velike utakmice. Zao mi je sto je cska ispao al svaka cast Spanulisu.
     (aaabbb, 19. maj 2017 22:58)

    # Link komentara

  33. Moj Teo, pa sta uradi i ovaj put? Jesi nas i svestan sam da "idem u develi minus" ali kako ti razigravas kad treba je tragicno! Pa sve i da je usla ona teojka imali su ovi 6 sek za napad i TO! Nece ti ovo pomoc ka ugovoru za nba, tamo skorera imaju i previse a osim poena u prvom poluvremenu sve ostalo si lose jako lose uradio! Nadjmo se da ce barem nas trii iz fenera da digne kantu!
    (spanulis tamo nije uspeo..., 19. maj 2017 22:57)

    # Link komentara

  34. Olympiacosu svanulo kad je Teodosic otisao, surova istina mada je veceras najmanje on kriv za poraz, ali koga ce on cuvati u NBA da mi je videti tu komediju, tesko da ce tamo sa ovim rostiljanjem da ga trpe i da cekaju genijalnu asistenciju a u odbrani da glumi statistu.
     (Djordje Stanojevic, 19. maj 2017 22:55)

    # Link komentara

  35. Cini mi se da mu je ovo ubedljivo najbolja partija u karijeri na F4, a igrao je tek 20 i neki minut i vukao je povredu...
    (antiDebil, 19. maj 2017 22:46)

    # Link komentara

  36. @ krastavcevic

    ajde ne lupaj nego pogledaj ti zavrsnicu opet pa ces vidjeti kako de Kolo jedan za drugim napadom u zadnje dvije minute ide prvo ledjnom tehnikom na Printezisa a zatim i na Birca

    i ne, ako ti se otvara sut za vodstvo na 10 sekundi do kraja ti sutiras i vjerujes u odbranu svoga tima a ne kao sto neki zele stati pa onda samo iskompliciraju situaciju i zavrsaavaju panicnim sutem preko dvojice

    ali Teu se mora uputiti kritika za par sekundi prerani sut na kraju prvog poluvremena kojim je dao vremena Olimpijakosu za iole organiziran napad

    sve u svemu, CSKA je ovu utakmicu izgubio na nevjerovatan nacin uz gomilu srece (mozda i zasluzene) Olimpijakosa
     (les lionceaux, 19. maj 2017 22:43)

    # Link komentara

  37. Čovek je iz povrede izašao i odigrao sjajno, šta je sa ostalima pitajte Itudisa i njih!
     (Goran, 19. maj 2017 22:42)

    # Link komentara

  38. @Knez
    A Slovenija 2009 u polufinalu Eurobasketa u Poljskoj?
    (Stara kuka, 19. maj 2017 22:39)

    # Link komentara

  39. kj
    galis je pre nego pipne loptu zabio vec 20tak poena,kakav spanulis
     (bubuljica, 19. maj 2017 22:37)

    # Link komentara

  40. On u NBA, mora da se salite.
     (Bree, 19. maj 2017 22:34)

    # Link komentara

  41. Sreća ili ne Cska ih je sam vraćao u život tako sto svaki put kad su imali 7 8 10+ poena prednosti Oly im je davao trojke i skakao po pet puta u napadu i na neke basketaske nacine su postizali koseve, pokazali vecu borbenost. I brzo su gubili svaku prednost koju su imali. Tu je greska. Kad se dodje do zavrsnice to je vec kocka. Teov pikusaj za tri nije greska. Dobra pozicija je bila i sta je tu je. Veca je greskato sto je Kolo dvanapada igrao 1 na jedan i direktno izgubio loptu. Ali sami su krivi što nisu stegli na 10+ poena prednosti. Ali prosto neverovatna stvar da su svaki fajnal for svaku tekmu vodili sa 1015 i vise razlike i na kraju pukli.
    (Pavle, 19. maj 2017 22:17)

    # Link komentara

  42. Ne moze da se zavrsi poslednji napad sutem sa 8 metara 10 sec do kraja i da si pogodio oni su imali vremena za svoj poslednji napad. Ulaz do kraja ili dodavanje a tvoja samouverenost prelazi okvire razuma.
    (Saca, 19. maj 2017 22:11)

    # Link komentara

  43. Teo je sjajan igrac, nema price, ali retko kad je bio igrac zavrsnice, mozda protiv Spanije onomad i to je to. Zbog toga nikada nece biti "vrhunski", bar onako kako ja razumem termin vrhunskog igraca. Svaka cast majstore, sjajan igrac, strasne asistencije, sjajan rezon, sjajno shvatanje igre, ali zavrsnica tekmi nula.
     (Knez, 19. maj 2017 22:02)

    # Link komentara

  44. crna magija rekao bih!!!
     (Huan Pablo Don Fernando, 19. maj 2017 21:57)

    # Link komentara

  45. Olimpijakos igra odlično cele sezone, gledao sam ih, Spanulis je bolji i od Galisa.
    (KJ, 19. maj 2017 21:45)

    Očogledno si klinac kad Spanulisa upoređuješ sa Galisom!
     (Tolle, 19. maj 2017 21:53)

    # Link komentara

  46. Teodosić, večiti gubitnik! Ništa Teo ne dolazi "odozgo", kao što reče. I nije u pitanju sreća, dobro si rekao majstore. Jednostavno Teodosića u zadnjih 2-3 minuta hvata panika, otimaju mu loptu iz ruke, pogrešna dodavanja, promašuje ključne šuteve! Pogledajte snimke pozaza CSKA prethodnih godina. Uvek je Teodosić bio "najzaslužniji" za poraze u poslednjim minutima mečeva.Kraj priče.
    (krastavcevic, 19. maj 2017 21:47)

    # Link komentara

  47. Olimpijakos igra odlično cele sezone, gledao sam ih, Spanulis je bolji i od Galisa.
     (KJ, 19. maj 2017 21:45)

    # Link komentara

  48. jeste teo bio odlican ali je na kraju sve upropastio i to je cinjenica kao i to da nije imao saigraca koji bi njegovu igru u prvom nastavio u drugom gde teo dugo nije pogodio kos. a na kraju oni vode 2 kosa, do kraja 13 sekundi, ej vecnost i sta ga natera da sutira i promasi za 3?? pa makar da se islo do kraja pa na produzetke? ni to. to ne razumem?
    (323, 19. maj 2017 21:43)

    # Link komentara

  49. @avaks
    za fudbal se slazem ali za basket nikako. Majstore ako si najbolji tad dokazujes, ne kad imas 4+sansi. sve se svede u 40 minuta pa pokazi da imas kohones, mentalnu stabilnost, iq, talenat itd.
     (znalac, 19. maj 2017 21:38)

    # Link komentara

  50. @avaks

    u pravu si 100%. nba nam pokazuje sta je pravi recept, ali ocito da duzina lige i paralelna takmicenja u domacim prvenstvima i kupovima diktiraju ovaj sked dogadjaja. jedna tekma nosi draz, ali zato losiji tim ima mnogo vise sansi, nego u plejof sistemu... u pravu si i za fudbal. gol u gostima je najgluplje pravilo u bilo kom sportu. uzas...
    (veljko, 19. maj 2017 21:31)

    # Link komentara

  51. Svaka cast za partiju, posle povrede odlicno! Hajde da podignes ti jedan drugi trofej u Istanbulu ove godine :) pa preko bare!
     (slanina, 19. maj 2017 21:31)

    # Link komentara

  52. Milos je odigrao mec karijere ako se pogleda vaznost i broj poena i procenti.
    Ali s druge strane nije razigrao nijednog saigraca, u odbrani duvalo, promasio slobodno, zbrzao nerezonsku trojku...
    Njegov "najbolji" mec nije bio dovoljan za pobjedu u mecu gdje su bili favoriti.
    Za razmisljanje.
     (Kralj Beljo, 19. maj 2017 21:27)

    # Link komentara

  53. Vreme je da promenis tim Milose. Igras za gubitnicki tim.
    (Bojan, 19. maj 2017 21:18)

    # Link komentara

  54. Kakva sreća, deru vas gde god vas vide. I to po principu mačke i miša, prvo vas puste pa vas posle oderu!
     (LesinhoZC, 19. maj 2017 21:14)

    # Link komentara

  55. Dogni glavu Teo bio si odlican !!!
     (Ddr, 19. maj 2017 21:04)

    # Link komentara

  56. f4 u kosarci je najveca sramota za sport. i gol u gostima u fudbalu
     (avaks, 19. maj 2017 21:04)

    # Link komentara