Vašington želi da zadrži Bogdanovića

Čelni ljudi Vašingtona zadovoljni su partijama koje je Bojan Bogdanović od kada je u februaru ove godine stigao u redove Vizardsa.

PT Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Tesko ce moci zadrzati Bogdanovica i Portera. Realno je da Porteru ponude ugovor blizu maksimuma sto znaci da bi Bojan morao pristat na puno manju placu nego sto moze dobit negdje drugdje.
     (PeroZg, 18. maj 2017 22:31)

    # Link komentara

  2. Od svih Hrvata u NBA meni se cini da je najveci potencijal Ivica Zubac, mislim da ce da napravi bas dobru karijeru. Daleko od toga da su ostali losi, naprotiv, ali tipujem na ovog malog.
    (Milan, 18. maj 2017 19:25)

    # Link komentara

  3. Jel to taj najbolji sa balkana? jao drago, muko moja :)
     (stevan, 18. maj 2017 18:27)

    # Link komentara

  4. Od sadasnje generacije Hrvatskoj jedino Bogdanovic obecava da ce napravit ozbiljnu NBA karijeru a Hezonja kao Saric pred njima je tek vreme za dokazivanje.
    (neko, 18. maj 2017 18:21)

    # Link komentara

  5. Koga jos boli uvo sta radi Vasington Vizards?
     (x, 18. maj 2017 17:29)

    # Link komentara

  6. Ovo je odlican igrac za ulazak sa klupe za Vizardse. Povukli su dobar potez. Svaka cast. Dace on dovoljno verujem.
    (NS BOY, 18. maj 2017 17:03)

    # Link komentara

  7. Imao je i grip pred g6 sa Bostonom ako se ne varam, to je ga je usporilo, a i realno nije bas odigrao dobro PO, ali ok, svakako je osvezenje za trulu klupu Washingtona koja je bukvalno najgora uz Minesotu, mozda sam zaboravio jos neku ekipu, ali to je to u sustini. Nakon samog trejda je imao nekoliko vezanih 20+ partija, ali je bilo nerealno da nastavi u tom ritmu.

    Bogdanovic je mnogo talentovan igrac jer ima strasno spore noge, a opet uspeva da igra na visokom nivou u NBA i na tome mu svaka cast, ako ga zadrze Wizardsi ocekujem da se skroz uklopi sledece sezone, ali to ne menja cinjenicu da Wizardsima treba jos neki znacajan faktor sa klupe, mozda Oubre (koji jedini jos nesto pored Bojana doprinosi sa klupe) ili da proigra Mahinmi koji imao bolesno visok ugovor, a bio je povredjen 70% sezone.

    I realno Gortat nije vise za prvog centra neke ozbiljne ekipe, moraju da medju slobodnim agentima potpisu nekog visokog (doduse ne znam ni ko je od visokih slobodan, a i nemaju bas mesta u salary capu) ili da gurnu Mahinmija u startnu pa da se pomole bogu da ce ovaj biti koristan...dosta nezavidna situacija za Wash u offseasonu...
     (GETO FEGETI, 18. maj 2017 16:41)

    # Link komentara