1. Lebron je 2007. koja se toliko ističe u finalu imao prosek od 20 poena i 40% šuta iz igre i pukao 4:0. Takođe je sa drim timom 2006. pometen od strane Big Sofoa i Grčke. Tu su i sramotne poslednje četvrtine protiv Dalasa 2011. To su neke stvari koje najbolji ikada ne može sebi da dozvoli, a uz sve to i u titulama zaostaje za najboljim (znamo ko je to) iako je bežao iz ekipe u ekipu da bi uzeo što više prstena.
    (Memfis, 27. april 2017 22:16)

    # Link komentara

  2. Opet ide rasprava o tome da je Dzejms bolji od Dzordana. Na sajtu NBA pise ko je najbolji, mozda za vas 5 Dzejms jeste bolji, ali za ostalih nekoliko milijardi nije, i tu se svaka rasprava zavrsava. Dzejms ce biti bolji od Dzordana, ne sumnjam, ima veliku sansu, ostaje mu samo da nauci da leti.
     (nista o nicemu, 26. april 2017 23:51)

    # Link komentara

  3. MidRange...mislis kao onda kad je kao klinac igrao sa Klivlendom finale NBA a oni mu doveli superzvezde,3 od 5 najboljih suteva u ligi i jos jednog igraca koji daje po 30 poena po mecu?Ta ekipa Klivlenda je najgora ekipa ikada koja je igrala NBA finale,a ni jedan igrac u istoriji NBA nije osvojio titulu bez velike pomoci nekih saigraca.Dzordan je imao Pipena,posle Kukoca a i to je malo pa su i Rodmana doveli,pre toga Granta.Ko hoce titulu u NBA ne moze da je juri sa Brajanom Skalabrinijem i Slavkom Vranesom,nego mora da sastavi jaku ekipu.Juta je imala Stoktona,Melouna,Rasela,Hornaseka i jos par veoma korisnih igraca pa nisu uzeli titulu,ima jos takvih primera.
     (b(ot)92, 26. april 2017 23:43)

    # Link komentara

  4. A kad je neko uspeo da osvoji NBA a da nije imao pored sebe još par dobrih igrača???
    Samo nemoj da kažeš Jordan, jer je čovek pored sebe imao tri buduća hall of famer-a
    (Znači Haoos (čisto onako komentar), 26. april 2017 18:25)

    3 uz Dzordana? Ajde nabroji tu trojicu svake godine kada je osvojio titulu. Samo ih nabroji.
     (nista o nicemu, 26. april 2017 23:32)

    # Link komentara

  5. Porediti ovog steroidasa sa Brajantom je smijesno a tek sa Dzordanom..
    Jedina stvar dje je dominantan jeste ulaz i to ako ide 1na1 ,zato i ima takve procente na utakmicama, a to mu je 85%poena sto postigne.
    U drugoj utakmici protiv Pejsersa lik pogodi trojku bez bloka, sledeci napad takodje bez bloka ga pustaju da sutira i pogodi opet a njegova reakcija je kao da osvojio svijet, smeska se nesto,vec treci sut je debelo omasio iako je i on bio bez bloka.
    Dje god da je otisao dovodili su mu igrace po zelji, Majami sa Vejdom i Bosom, Rej Alen mu je donio titulu protiv Sparsa ( On je bacio dvije cigle ka kosu prije pogotka Alena),prosle godine seriju su mu izvukli izbacivanje Drejmonda Grina,sudije sa jedne, i Kajri Irving i Smit(sa trojkama) sa druge strane. Hajp o njemu u Nba je stigao prije njega,ne zbog kvaliteta jer kvalitet se vidi na teren nego zbog novinara,izjava da je on kralj itd.
    Lik je klasican silovatelj statistike,kosarke uopste.
     (hshs, 26. april 2017 22:53)

    # Link komentara

  6. @винс картер
    добри су ти коментари и занимљиви, али де сад испадоше лери хјуз и мо вилијамс неки играчи :) па то не да је просек нба, него оно. као, лако је леброну са лери хјузом и мо вилијамсом :)))
    лако је грегу поповићу и кавају ленарду да буду 2. на западу са једним пати милсом и дени грином у екипи ;)
     (загор, 26. april 2017 22:35)

    # Link komentara

  7. 85 Jordan je bio ruki,86te Jordan je igrao samo playof jer je cele sezone bio povredjen a Bulsi su usli u playof sa najgorim skorom neke ekipe ikad 30:52..ispali su od ekipe koja se vodi kao jedna od najboljih ikad,mj je tad ubacio 63. Pipen je dosao sa drafta nije bio nikakva zvezda 87me godine,tada je Jordan imao 37p u proseku uz 48 posto suta i vise od 100 blokada i 200 kradja u sezoni,ispali su od mnogo jacek Bostona,88 Jordan je bio Mvp i defanzivac godine uz 35p po mecu,1,6bl i 3,16 kradja,89te 32p,8,8 sezona i tada su ispadali od Bad Boysa koji su imali 7,8 odlicnih igraca plus gruba igra,kada su Bulsi konacno dobili pistonse,oni su napustili parket pre kraja zadnje utakmice i bez pozdrava a masakrirali su ih batinama do tad. Naposletku da je Jordan odustao od Bulsa 90te i sa na primer Barklijem presao kod Ewinga u knickse i najavio ne jedan,ne dva nego osam prstena ko sto je Lebron najavio u Majamiju onda bi svi sto brane potez Jamesa napadali Jordana i slicno,ps 53 posto suta u toj sezoni defanzivac i strelac lige.
    (vince carter, 26. april 2017 21:33)

    # Link komentara

  8. @vince carter. U pravu si, Jordan nije imao Rodmana i Kerra u prve 3 titule, imao je samo Pipena koji je davao oko 20 poena, 8 skokova, 7 asistencija, 2.5 ukradene i najbolji odbrambeni igrac ili prvi odbrambeni tim NBA, Horace Granta sa 15 poena i 10 skokova i Pexona sa 44% suta za 3.
    (Serbianwonder13, 26. april 2017 21:14)

    # Link komentara

  9. "Jeremija" Ja se uhvatim Medvedenka isto ko sto se vi uhvatite Pavlovica pored Larry Hjuza,Mo Wiliamsa itd,Iglauskas je bio i All star na istoku i licno je bio Abdul Jabar za Kwame Browna,Mima,Cocka,Turiafa. Magic je igrao finale i bez Kareema 91ve a Lejkersi su se raspali odmah sledece sezone kada se povukao. Michael Jordan nije imao ni Rodmana,Kukoca,Kera u prve tri titule. Steve Nash daleko od prajma i izasao iz teske povrede,Brajant je poceo da se povredjuje,Hauard koji je sa Orlandom pregazio Lebrona i Cavse nije bio ni blizu tog igraca u Lejkersima niti posle toga,a igrala je ta ekipa duze i bez Brajanta pa se nisu sastavili koji je poceo da se povredjuje.
    (vince carter, 26. april 2017 20:57)

    # Link komentara

  10. Posto svi govorimo da je Jordan najveci jer ima 6 titula i 6 Finals MVP bez poraza, da se podsetimo ranih radova MJ-a. 1985 Chicago eliminisan u prvoj rundi od Milvokija sa 3-1, '86 i '87 sa 3-0 eliminisani od Bostona takodje u prvoj rundi. '88 i '89 posle dolaska Pipena- 2 puta eliminisani u 2 rundi od Bad Boy Pistonsa, a '90 izgubili finale istoka takodje od Pistonsa. Dakle, ne bas impresivno.
    (Serbianwonder13, 26. april 2017 20:49)

    # Link komentara

  11. @vince carter LeBron bi 2006 Odoma, Buynama i Sadu Vujacica odveo u finale Zapada
    (Serbianwonder13, 26. april 2017 20:34)

    # Link komentara

  12. Boston- uz Russell-a Havlicek, Cousy i Red Auerbach, Lejkersi- Kobe, Shaq, Glen Rice, Robert Horry, Phil Jackson, Kobijevi Lejkersi- Kobe, Gasol, Lamar Odom, Phil Jackson. Trenutno- Golden State- Steph Curry, KD, Klay, Draymond Green. I svi oni su super samo LeBron ne valja jer zeli da igra sa dobrim igracima i dobri igraci uzimaju manje para da bi igrali sa njim.
    (Serbianwonder13, 26. april 2017 20:32)

    # Link komentara

  13. Magic je imao Kareem-a, Worthy-ja i Pat Riley-a za trenera, MJ je imao Pippena, Kukoca, Kerra, Rodmana i Phil Jacksona, LeBron je doveo Pavlovica i Ilgauskasa u finale NBA, pre nego sto je shvatio da bez jos neke zvezde jednostavno ne moze. I to je sve ostvario bez velikog trenera. Da ne zaboravimo- Pop, Dankan, Parker, Djinobili (jedne sezone i admiral Robinson).
    (Serbianwonder13, 26. april 2017 20:21)

    # Link komentara

  14. @vince carter
    Čitajući tvoj komentar zaključio sam da si napravio simbiozu omalovažavanja ( prema Lebronu) i preterivanja ( prema Kobiju i MJ)
    Malo više objektivnosti ti ne bi falilo:)
    ps. Zanimljivo je da još nijednom nisi pomenuo onaj drim tim Brajanta sa sve Nešom, Gasolom, Hauardom, Artestom i objasnio kakav uspeh je sa njim postigao Kobi. Uvek se nekako uhvatiš Medvedenka:)
     (JeRemija, 26. april 2017 19:56)

    # Link komentara

  15. Kobe Bryant je samo 2005 propustio playof a 2006 je usao sa pobrojanim panjevima a da dodam i cuvenog Kwame Browna u tom timu. Klivlend Kavalirsi iz 2007 nikada ali nikada ne bi prosli prvo kolo preko spursa,sunsa,mavsa..pa spursi su ih pocistili sa pola gasa u najgorem finalu ikada. 2002ge Lejkersi vs Kings 4:3 a finale Lejkersi vs Nets 4:0,pa naravno da je sa Kingsima bilo pravo finale. Sad ispade Boston bolji od Hjustona haha,pa Juta bi pocistila Boston i smeo bih da se opkladim da bi ih Memfis unistio..Samo oni koji vole Lebrona ne vide razliku u konferencijama.
    (vince carter, 26. april 2017 19:48)

    # Link komentara

  16. A kad je neko uspeo da osvoji NBA a da nije imao pored sebe još par dobrih igrača???
    Samo nemoj da kažeš Jordan, jer je čovek pored sebe imao tri buduća hall of famer-a

    (Znači Haoos (čisto onako komentar), 26. april 2017 18:25)

    Zbog nekog haosa, nisi baš u fokusu?
    I ja tvrdim potpuno isto, da je za veliki dela potreban veliki tim, najčešće sa jednom ili dve super-zvezde!
    M.J. koji jeste najbolji igrač ikada, svoju prvu titulu je osvojio nakon 7 sezona i to tek kada je postavljen Fil Džekson a izvršene dodatne korekcije sastava.
    Samo mi je smešna tvrdnja da bi jedan igrač,makar to bio Lebron,Kobi,Durent ili sam M.J. mogli od amaterske ekipe napraviti jednu od desetak najboljih ekipa u NBA?!
    (Danilo, 26. april 2017 19:27)

    # Link komentara

  17. Ne znam da li ovde imas vise omalovazavanja ili preterivanja. Klivlend iz 2007 je izgubio 4:0 od Spursa koji su na zapadu izgubili bar jednu utakmicu u svakom kolu,Dalas koji je na zapadu je dobio Majami a kamoli taj klivlen,Finix sa neverovatnom ekipom tih godina a Brajant je igrao sa medvedenkom,kukom,mimom,waltonom,smush parkerom i slicnima i zapad je sto je i samo finale pokazalo bio duplo jaci,pa Iglauskas je 2003 bio na All Staru za istok sto vam dovoljno sve govori,Wade i Bosh nisu sastavili 20 utakmica zajedno kada je Lebron otisao a Irving,Love i ostali nikada nisu odigrali celu sezonu zajedno da bi videli kako funkcionisali,pa sada i Deron Wiliams koji je usao u formu otkako je dosao odmenjuje Irvinga a kamoli. Takodje da podsetim jednog lika da Michael Jordan nikada nije propustio Playof iako je taj napisao da jeste. Lebron bi sa tim istim klivlendom ili Lejkersima iz mesta bio pociscen protiv Spursa,Mavsa,Sunsa tada na zapadu i to je realnost.
    (vince carter, 26. april 2017 19:13)

    # Link komentara

  18. Jasno navedem "2006" godinu koju sam lupio kao primer i pobrojim igrace koji su te godine igrali u istom trenutku u Nba i pametnjakovic mi odgovori da sam pobrajao igrace u periodu od 25 godina i jos kaze da ih opet nema ko njegovih uprkos tome sto sam jasno napisao da nisam naveo jos njih,pa jos 50 mogu..arenas,hamilton itd..Ovaj lik izgleda misli da su Lebron i Boker ista generacija...Lebron je draftovan jos 2003 i jos uvek je bolji od tih vasih "novih,naprednih" igraca i tako bi bilo sa svakim velikim igracem u novoj eri,tako bi i Jordan uz Lebrona bio daleko bolji od drugih danas. Lik ladno ne zna u kojoj atmosferi zivi a nasao da se provaljuje u komentarima. 2006 godina sine,svi pobrojani su igrali istovremeno.
    (vince carter, 26. april 2017 18:44)

    # Link komentara

  19. Dokle će ljudi da omalovažavaju Lebrona? Ista ekipa bez njega, pitanje da li bi do plej ofa došla. Vidjeli smo svi kako igra, sto Majami, sto Klivlend bez njega.
    (Bijeasni student, 26. april 2017 18:15)

    Do plej ofa dosla? Pa Klivlend bez njega ove godine nije pobedio ni jednom. U zadnje tri godine bez njega ima gori procenat pobeda nego Filadelfija. U finalu pre dve godine bez njega ekipa je imala ofanzivni rejting od 55 (daju 55 poena na 100 poseda lopte). Poredjenja radi, najgore ekipe lige imaju ofanzivni rejting preko 90.

    Stavite LeBrona u tim Lejkersa sa kojim Kobe nije mogao da udje u plej of, i ti isti Lejkersi bi dosli do finala konferencije.
    (Zile, 26. april 2017 18:42)

    # Link komentara

  20. Prznica Batler... Koliko je imao gafova u karijeri. Jednom kao hoce ruku da pruzi na zavrsetku meca, pa otima loptu iz ruku, ovaj ga juri i napravi namjernu licnu... I uspio je tim potezom da spusti svoj tim ispod 30 razlike :D
     (Kralj Beljo, 26. april 2017 18:32)

    # Link komentara

  21. @bane
    pa danas je teze nego ikad uci u plejof
    tokom istorije nikada manji procenat ekipa nije ulazio u plejof nego dana (nesto malo jace od 50% ekipa), a recimo 84. taj procenat je bio skoro 70%. imas zabelezene slucajeve i da su ekipe sa 30ak pobeda ulazile u zavrsnicu.
    a to da Lebron "bezi" na istok je smejurija, draftovan je na istoku, to nije bio njegov izbor, a konferencije nisu toliko razlicite. realno sa zapada je samo GSW favorit protiv klivlenda i sa sparsima su egal, ostali bi kavsi gazili, pa cak i lakse nego neke ekipe na istoku. vec treceplasirani Hjuston nema ni najmanje sansi protiv Klivlenda. Vise Boston ima
    (Bojan, 26. april 2017 18:32)

    # Link komentara

  22. Zato Lebron uvek igra sa još nekoliko vrhunskih igrača oko sebe i zato mu je tim najskuplji, po platama u NBA? 
    Lepo je rekao Prljavi Hari: 
    "Mišljenje je kao dupe, svako ga ima."
    (Danilo, 26. april 2017 18:11)

    A kad je neko uspeo da osvoji NBA a da nije imao pored sebe još par dobrih igrača???
    Samo nemoj da kažeš Jordan, jer je čovek pored sebe imao tri buduća hall of famer-a
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 26. april 2017 18:25)

    # Link komentara

  23. Smesni ste sa ovim steroid igracem, mnogi kazu sam igra a u svakoj ekipi ima po jednog Irvinga koji daje po 40 poena, lik koji konstantno bezi u slabiju konferenciju jer da igra u ovoj drugoj finale video ne bi, a inace mnogo je tesko izboriti plejof danas, ne bih da omalovazim Jokicev tim ali kad je njima malo falilo da ga izbore, onda vam je sve jasno.
    (bane, 26. april 2017 18:12)

    Samo sam se preksrstio
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 26. april 2017 18:24)

    # Link komentara

  24. Ako je mogao sa raspalim Klivlendom tamo sa pocetka karijere da dogura do finala, ne vidim zasto ne bi mogao sa bilo kojim timom.
    (Vaš e-mail, 26. april 2017 18:18)

    # Link komentara

  25. Dokle će ljudi da omalovažavaju Lebrona? Ista ekipa bez njega, pitanje da li bi do plej ofa došla. Vidjeli smo svi kako igra, sto Majami, sto Klivlend bez njega.
    (Bijeasni student, 26. april 2017 18:15)

    # Link komentara

  26. mozda, ali na istoku...
     (iceman, 26. april 2017 18:15)

    # Link komentara

  27. Smesni ste sa ovim steroid igracem, mnogi kazu sam igra a u svakoj ekipi ima po jednog Irvinga koji daje po 40 poena, lik koji konstantno bezi u slabiju konferenciju jer da igra u ovoj drugoj finale video ne bi, a inace mnogo je tesko izboriti plejof danas, ne bih da omalovazim Jokicev tim ali kad je njima malo falilo da ga izbore, onda vam je sve jasno.
     (bane, 26. april 2017 18:12)

    # Link komentara

  28. Zato Lebron uvek igra sa još nekoliko vrhunskih igrača oko sebe i zato mu je tim najskuplji, po platama u NBA?
    Lepo je rekao Prljavi Hari:
    "Mišljenje je kao dupe, svako ga ima."
    (Danilo, 26. april 2017 18:11)

    # Link komentara

  29. karon batler i gilbert arinas! mnogo gotivna bila ta ekipa vizardsa. steta za arinasa sto je zavrsio kako je zavrsio, inace je u svom prajmu napunio kobija sa 60 poena :)
     (dmn, 26. april 2017 18:09)

    # Link komentara

  30. Da,apsolutno se slazem!

    Jer bi za Tar Heelse odmah potpisali i 2 all star igraca, 3 od 5 najboljih sutera u ligi, i tri veterana koja su osvajala prsten.
     (MidRange, 26. april 2017 18:08)

    # Link komentara