1. Rafa korektan teniser , pa onda ide "ali" je on ipak ŠPANAC! Najveći foliranti i glumci u istoriji fudbala, košarke, vaterpola...Krv nije voda, nisam šatro video, malo se pravim lud... i to je to.Došao bez po muke do finala,čak i Zverev bez otpora, pa kako to da propusti.Se.onja.
     (Žikica-prva puška Srbije, 23. april 2017 13:18)

    # Link komentara

  2. Džokovič često koristi taj trik: prizna protivniku nevažan poen, i to uvek kada on sam vodi. I to je bio deo kampanje "popularnost". Malo toga je kod Džokoviča iskreno.
    (Lule, 23. april 2017 12:16)

    # Link komentara

  3. @Paki
    Bravo, pravo u centar!
     (Da kazem, 23. april 2017 09:34)

    # Link komentara

  4. Ah to je ključ ove sezone, znači kad Federera nema onda Nadal mora da osvaja turnire. Hvala što nas obavjestiše.
    (parabola, 23. april 2017 05:06)

    # Link komentara

  5. Nadal ce ostati uvek fer igrac jer ima korektne izjave i pre i posle meca i kad izgubi uvek sportski prihvati poraz. Svakog protivika postuje bez obzira koji je na listi.
    (Mare, 23. april 2017 02:27)

    # Link komentara

  6. da je lopta u autu i jos jednom je pokazao svoj fer plej. Novak jr za njih ljudina.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 22. april 2017 19:00)

    Pogledaj na jutub "Novak Djokovic the cheater" pa se onda vrati ovde da komentarisemo.
    (Dzombika, 22. april 2017 22:46)

    A sta je tu problem sa Novakom? Vavrinka je mogao da zatrazi challenge, pa sto nije ? Novak je vratio lopticu u polje, poen bi u svakom slucaju bio ponovljen .
    Nego pogledaj ti meceve Federera i Nadala na sljaci kad Federer sudiji pokazuje pogresan trag i svadja se sa sudijom bas u mecu protiv Nadala i mec Nadala protiv Djokovica kad Nadal takodje pokazuje sudiji pogresan trag pa se onda vrati da diskutujes.Novak je hiljadu puta protivniku priznao poen i to ne moze niko da mu ospori.
    (sjasite vise sa Novaka, 22. april 2017 23:34)

    # Link komentara

  7. da je lopta u autu i jos jednom je pokazao svoj fer plej. Novak jr za njih ljudina.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 22. april 2017 19:00)

    Pogledaj na jutub "Novak Djokovic the cheater" pa se onda vrati ovde da komentarisemo.
    (Dzombika, 22. april 2017 22:46)

    # Link komentara

  8. Profesionalac ne bi smeo da dozvoli da ga ovako nešto spreči da nastavi da igra solidno kao što je to radio, slažem se da je sudija napravio grešku ali ovo je činnenica.
    (Loki, 22. april 2017 21:30)

    # Link komentara

  9. Publika je najbolji sudija - zviždala je i Murijeru ali i Nadalu ni on ovde nije ispao fer. Iz aviona se videlo koliko je loptica van.Murijer je pogazio teniska pravila i fer drugih igraca..
    (max, 22. april 2017 21:06)

    # Link komentara

  10. Ovaj lik koji je perfidno i smišljeno sišao sa stolice da dosude protiv Goffin-a hitno da se degradira za turnire 500 i 250 i to mu je previše.Zamislite da vam sudi Murije gren slemove posle ovoga,dalje ga bilo !
    (max, 22. april 2017 21:03)

    # Link komentara

  11. Na Nadalovom mestu tesko je reci Sta bi ko uradio, daleko je to bilo od njega.

    Sa druge strane, na Gofanovom mestu Nadal, Djokovic i Federer bi napravili skandal odmah i ne bi dalje hteli da igraju! To je tuzna razlika u imenima i reputaciji.
    (Jim Courier b, 22. april 2017 20:12)

    # Link komentara

  12. Pre nekoliko godina je isti sudija ostetio Tipsarevica ali pred kraj meca kada se rezultat "lomio".
     (Goran, 22. april 2017 20:11)

    # Link komentara

  13. Svako ko je nekad igrao tenis zna da igraci sami sude svaki na svojoj strani ako nema sudije a kada ga ima igrac ni u ludilu ne moze da ispravlja sudiju. U ovom slucaju Nadal, a da ne pricam da poen i nije na njegovom delu tetena.
     (realan, 22. april 2017 19:33)

    # Link komentara

  14. Nadal je takodje kao jako iskusan igrac znao da je lopta u autu i jos jednom je pokazao svoj fer plej. Novak jr za njih ljudina.
     (Marko, 22. april 2017 19:00)

    # Link komentara

  15. Hoce li Sedrik Murije za ovaj potez biti kaznjen ili nagradjen.Svako moze pogresiti, u redu.Zasto Rafa nije reagovao na ovu gresku, koja se mogla videti iz aviona, ako.je covek.Za ovaj potez sudije Novak bi pokazao svoje pravo lice, a Rafa zanijemio.Sramota, nemam reci sta na ovaj ispad i Rafe a pogotovo sudije.Ako snimak kamere koja da tacan put loptice, zasto sudija nepromeni svoju odluku koju je poklonio i to odlucujuci poen koji je uticao na dalji tok meca.Ovo je jos jedan primer koliko se namesta Rafi da osvoji ovaj turnir i.da obori rekord vladara sljake.Rafa jeste najbolji teniser na sljaci, bez dileme, ali.netreba mu izlaziti u susret na ovakav nacin.To je sramota, jer ko je god gledao ovaj mec, to.je mogao da vidi, samo ne slep covek, a izgleda da je to bio bas ovaj sudac.Mozda ce.ga.Rolex i.Nike nagraditi za ovaj potez koji je napravio.Ja bih ovoga sudiju diskvalifikovao sa ovoga posla.Nije zasluzio da uzima ogroman novac
     (Dragan, 22. april 2017 18:51)

    # Link komentara

  16. Ovog Murijea treba da sankcionišu da ne sudi narednih godinu dana, pa da vidim da li bi blejao k'o ovca (neka me izvini ova plemenita životinja) sledeći put sudeći 1/4 finale turnira iz Masters serije. Poznavajući sebe, sigurno ne bih nastavio da igram posle onakve blamaže, makar me i diskvalifikovali, a koliko vidim Gofan je uzeo tek jedan gem nakon ove neoprostive greške (tu sam prestao da gledam), tako da je "sudija", apsolutni i jedini krivac što nismo gledali zanimljiviji meč. Ovo već postaje simptomatično sa sudijama u svim sportovima: LŠ, NBA, evo i tenis sad. Tu mora nešto da se menja i da selekcija sudijskih kadrova bude rigoroznija, kako ne bismo prisustvovali ovako sramotnim situacijama. Pozdrav svim ljubiteljima sporta.
     (Cockneeey, 22. april 2017 18:40)

    # Link komentara

  17. Sramotno,šta je uradio sudija. Bilo mi žao Gofana, velika nepravda. A Rafa,kao ništa se nije desilo. Eto, nisam ja kriv.
    No, da dtuge strane gledano, tako je Gofanu i trebalo da se desi.
    Juče, na meču sa Novakom, Gofan je sudiji oćutao opomenu Novku, baš u momentu kad se meč lomio, a tada Nole izgubio, cio meč upropastio, poslije nepotrebne opomene sudije.
    (millutin, 22. april 2017 18:15)

    # Link komentara

  18. Stvarno mislite da jedna odluka može da oduzme finale? Pa i da je uzeo Gofan prvi set Rafa bi bio veliki favorit..da ne pricam da jednog ozbiljnog igrača ne sme da poremeti odluka sudije..Poznato je da oni najbolji iz takvih situacija izlaze još jači..
    (czv, 22. april 2017 18:09)

    # Link komentara

  19. Djokovic bi ovde dao poen a ne ko ovaj mali Nadal
     (Hajzenberg četvrti, 22. april 2017 17:59)

    # Link komentara

  20. Ma sunce mu smetalo, direktno u oči a samo je on igrao na toj nemogućoj strani...
     (Da kazem, 22. april 2017 17:57)

    # Link komentara

  21. .. ti ja takvog sportistu koga jedna greska demoralise i utice mu na ceo mec. Svaki sport je pun gresaka sto sudija sto igraca i ako ti je jedna odluka uticala na moral u mecu koji u tom trenutku nije bio ni priblizno gotov, onda takav igrac ne zasluzuje da bude u vrhu.
    (Zinjak, 22. april 2017 17:56)

    # Link komentara

  22. ...a sada ste to morali da objavite jer vas boli to sto Nadal pobedjuje Goffina koji je dobio Djokovica.
    (Paki, 22. april 2017 17:33)

    Ne lupetaj majke ti, do tog trenutka Gofan je bio SUPERIORAN nad Nadalom i razbio bi ga kao dete zvečku. Kada je video ko sudi jednoistavno je ruke i odradio posao za koji je plaćen.
    (Lik, 22. april 2017 17:56)

    # Link komentara

  23. Nadal pobjedio !Sudija Sedrik Murije odredio je tok meča...
    (ahila, 22. april 2017 17:54)

    # Link komentara

  24. gde je Gofan od juce??? o cemu se ovde radi??? danas nije mogo nista da ubode...
     (perhan, 22. april 2017 17:51)

    # Link komentara

  25. Ne mogu da verujem koliko ste optereceni pa saljete notifikacije za ovakve stvari! Inace bi Gofan pobedio da nije bilo ---------, ne igra se tenis u par dobijenih poena. Ovakve stvari pokazuju koliko je teniser psihicki nestabilan i nista vise.
     (g, 22. april 2017 17:45)

    # Link komentara

  26. I decko od tada vise ne igra, evo prebi ga ovaj ko vola. I kriv mu sudija sto je maleni igrac? Mislite da bi se Nadal potresao mnogo da je on bio u slicnoj situaciji?! E, zato si ti decko Gofan i uvek ces biti, jer ti je psiha ko u dvanaestogodisnje curice.
     (Mikii, 22. april 2017 17:43)

    # Link komentara

  27. Užasna greška sudije koja ima za posljedicu da se Gofanova igra potpuno raspala i izgubiće meč a do tog trenutka je bio bolji od Nadala. Glupo pravilo da nema oka sokolova na zemljanim terenima. Ovakve situacije su najbolji dokaz da treba da postoji na svakom terenu pa i onom najmanjem. Svaka čast publici koja je izviždala i sudiju i Nadala koji je poput prave hijene ugrabio plijen i poklon objeručke bez imalo nelagode. Nije njegova krivica za sudijinu grešku ali je činjenica da je najviše zapeo kad je Gofan bio potpuno van igre zbog tuđe gluposti. Trebao je Gofan iz protesta napustiti teren. I tako će izgubiti, igra mu se potpuno raspala. Žao mi je momka bez obzira što je pobjedio Novaka.
     (Romi, 22. april 2017 17:43)

    # Link komentara

  28. Ovo je za suspenziju bar 3meseca.Oduzeo poen koji je na prednost u vrlo bitnom gemu.Lopta duboko u autu,linijski sudija se odmah oglasio.Gem se zavrsio teniseri krecu ka stolicama i on tek onda ustaje,proverava i oduzima poen..Neverovatno
     (boris, 22. april 2017 17:43)

    # Link komentara

  29. Da Gofin igra 40% kao što je igrao protiv Novaka glatko bi pobedio.
    Nažalost i tenis nije imun na zatvorene rezultate.
    (Sin lovca na medvede, 22. april 2017 17:42)

    # Link komentara

  30. A I Nadal se pravi naivan. Nije zatrazio proveru sto znaci da je video lopticu u autu ali je oberucke prihvatio poklon umesto da sportski prizna protivniku poen.
    (nije ovo prvi put, 22. april 2017 17:42)

    # Link komentara

  31. Desava se.
    Nadal igra odlicno, smesi mu se 10. MC. Kralj sljake!
    Bravo Rafi, al onaj na tribinama:), sto zasmetao Rafi:)
    (anica, 22. april 2017 17:41)

    # Link komentara

  32. Poslednji (logično) meč Murijera (možda osim nekih čelendžera).
    Da li imaju Rafa i njegov omiljeni klub Real Madrid nešto zajedničko?
    (Čak N., 22. april 2017 17:41)

    # Link komentara

  33. Prosto neverovatan propust Murijea, pritom nije bio ni bas tako mali aut. Buvkalno opljackao Gofana za dobijen gem i potpuno izmenio tok i verovatno i ishod prvog seta. Kada vidite Gofana koji je inace jako miran igrac da onako poludi, sve je jasno kao dan. Nije mi jasno samo zasto kod ovakvih situacija ne mogu da se kontaktiraju supervizor i reditelj prenosa, posto hawk-eye pokrivenost postoji cim gledaocima na TV-u moze da se prikaze trag lopte, pretpostavljam da je poenta u tome sto nema postavljenih ekrana na terenu (koji kostaju, ali s druge strane, koliko ti turniri zgrcu novca, mogu da priuste po 2 hawk eye pokrivena terena). Sramota. I da jos glavni sudija ne pita linijskog da li gledam dobar trag (po pravilu valjda linijski ne sme sam da kaze nista glavnom i da mu sugerise kad ovaj sidje sa stolice-cista glupost opet), nego tera po svom...
    (JJ&Sharapova fan, 22. april 2017 17:40)

    # Link komentara

  34. rac
     (uvrnuti rembrant, 22. april 2017 17:38)

    # Link komentara

  35. Strašno, ovaj sudija gori od Kašaia ...
     (Mikael Hansen, 22. april 2017 17:38)

    # Link komentara

  36. džaba i tehnologija da se uvede u sport,kada će uvek postojati debili od sudija...
     (MarcoPolo, 22. april 2017 17:37)

    # Link komentara

  37. Kompleksi..
    (Petar J, 22. april 2017 17:37)

    # Link komentara

  38. Sreckovic Nadal. Muka mi je od njegove srece. Sramota. Pod hitno Hok aj i na sljaci. Sramota za sudije i ATP.
     (RGNS, 22. april 2017 17:37)

    # Link komentara

  39. Због тога је и изгубио сет
     (Никола, 22. april 2017 17:36)

    # Link komentara

  40. Рафаел АТПдал.
    (adriano_galliani, 22. april 2017 17:35)

    # Link komentara

  41. ... i oduzeo mu finale!
     (ivan, 22. april 2017 17:35)

    # Link komentara

  42. nadalu nesto ne smeta sunce koliko vidim
    (stars, 22. april 2017 17:35)

    # Link komentara

  43. Definitivno najgori sudija u istoriji tenisa.

    Zasluzio je da bude tako i tretiran i od strane igraca i od navijaca.
    (GM, 22. april 2017 17:34)

    # Link komentara

  44. Velika sramota! I šta sad, kako će sudija bit kažnjen? Bilo bi u redu da ne sudi do kraja sezone!
    Gofan je oštečen, ali je pokazao da je gospodin, kao Federer!
     (Danilo, 22. april 2017 17:33)

    # Link komentara

  45. Nije ovdje Nadal ništa kriv, krivite sudiju...
     (Juventino Vero, 22. april 2017 17:33)

    # Link komentara

  46. Prvo, decko je nakon tog poena imao jos 5-6 gem lopti koje ocigledno nije iskoristio, tako da ne mozete reci da mu je ukrao gem. Drugo, to se u tenisu mnogo puta desilo i nikome nista, a sada ste to morali da objavite jer vas boli to sto Nadal pobedjuje Goffina koji je dobio Djokovica.
     (Paki, 22. april 2017 17:33)

    # Link komentara

  47. Ma šta će šljaci hawk-eye
     (ccc, 22. april 2017 17:32)

    # Link komentara