1. Bravo Bogdane, konačno prave partije. Fener do titule!
    (Nebojsa, 21. april 2017 10:56)

    # Link komentara

  2. Svaka ozbiljna ekipa mora imati defanzivca i coveka za kontre i svaka ozbiljna ekipa ga i ima.. Skoro u svim timskim sportovima neko ima Lazica, Kalinica ili Kantea ! Bravo Bogi, samo zadrzi kostantnost!
     (KiMi, 21. april 2017 10:20)

    # Link komentara

  3. I ja navijam za Partizan, ali ne razumem da se ovde komentariše da Kalinić ne igra ništa osim odbrane. Dečko je odličan, podredio se timu i svemu što trener traži od njega. Istrči kontru, šutne trojku, a uz odličnu odbranu treba imati puno snage za tako nešto (ko je nekada igrao košarku zna o čemu pričam). Takav igrač u Srbiji je sada Lazić. Kada bi želeli (bili više sebični), imali bi bolju statistiku u napadu. A Bogdan je pravi ubica, rođen za ovu igru. Moram i da spomenem Ekpea i Željka kao najbolje u svom poslu.
    (Uporni baksuz, 21. april 2017 08:49)

    # Link komentara

  4. Oni su opet cekali da izgubis da te prozivaju ali nisu docekali...Zoc
    (Kss, 21. april 2017 08:46)

    # Link komentara

  5. Stvarno nisam hejter, gotivim Bogdana i zaista se nadam da ce da izraste u kosarkasa kakav moze da bude. Ali, on im je prodao poslednju loptu. Kada je trebalo da izdominira, jer je ceo teren otvoren za njegovu 1 na 1 igru, on drzi loptu 10 sekundi, krece traljavo i Burusis mu izbija loptu iz ruku. Fali mu jos ostrine, da ne staje, da grize, nekako uvek razmislja previse, ne znam, to je moj utisak... Taj poslednji napad...
    (djaps, 21. april 2017 08:33)

    # Link komentara

  6. Drugari sa severa, do skoro ste bili u euforiji pa ste se verovatno malo zaboravili I tom prilikom vas klub digli u nebesa, videli ga na F4 a veliki Fenerbahce ste potcenjivali I predvidjali mu debakl. Jednom prilikom sam napisao da prestanete da blatite najboljeg trenera Evrope I jednog od najboljih bekova Evrope, niste me poslusali... Da li je zaista neko mislio da ce Zeljko da ispadne tako lako? I ja mrzim neke klubove i trenere ali imam bar malo objektivnosti...Gledajte Fener I najboljeg trenera Evrope i uzivajte.
    (Mare, 21. april 2017 08:28)

    # Link komentara

  7. Stvarno nisam hejter, gotivim Bogdana i zaista se nadam da ce da izraste u kosarkasa kakav moze da bude. Ali, on im je prodao poslednju loptu. Kada je trebalo da izdominira, jer je ceo teren otvoren za njegovu 1 na 1 igru, on drzi loptu 10 sekundi, krece traljavo i Burusis mu izbija loptu iz ruku. Fali mu jos ostrine, da ne staje, da grize, nekako uvek razmislja previse, ne znam, to je moj utisak... Taj poslednji napad...
    (djaps, 21. april 2017 08:25)

    # Link komentara

  8. Odlican je Bogdan, naseg muce ledja pa je stao sa onim ludim partijama. Ali ne bunimo se, ide prema finalu Istoka. A jedini od ex-Yu igra play-off.
    (drago, 21. april 2017 07:43)

    # Link komentara

  9. Ponekad pogledam u pasos da vidim jel su mi ukucali sve F4 na koje sam odlazio
     (fidelio, 21. april 2017 02:37)

    # Link komentara

  10. Batko Teletabis.
    (Samo je sljaka iznad nas..., 21. april 2017 00:53)

    # Link komentara

  11. ipak ne smemo zaboraviti coveka koji je najzasluzniji za bogdanov napredak!!! kosarkaski otac bb-a ,jakovljevic dragan !!! :D
    (att, 21. april 2017 00:42)

    # Link komentara

  12. anica
    Shvatam, desilo se ono protiv Galate. Mi nikada nismo ni voleli Turke, oduvek smo imali problem protiv Efes Pilsena i sudija (i nismo valjda ludi da imamo ijedan razlog da ih gotivimo). Ali vi ste od tada napali nekoliko puta Micova i Ercega sto su tamo (sada samo Micova), napadali ste Bogdana i Zoca iako su tamo Pero Antic i Kalina (secam se da je jedan kreten prozivao Antica, sramota)... Oni su profesionalci, nije ni njima lako sto se sve to izdesavalo i zamisli da su svi oni (na pola sezone) napustili svoje klubove. Gde da odu kada skoro nigde nema mesta? Morali bi i da se sude za isplate zbog raskida ugovora, najverovatnije bi se odrekli preostalog novca iz ugovora (a svi imaju sjajne ugovore).
     (Jaran, 21. april 2017 00:26)

    # Link komentara

  13. (anica, 20. april 2017 23:26)

    Vi polunavijaci vredjate Bogdana evo vec nekih 3, 3 i po godine, od toga da je ustasa pa nadalje...
    Kalinic nikada nije igrao u zvezdani IDEI, ne znam zasto njega pominjes, jedino ako si navijas fmp, e onda je to nesto drugo !
    Dalje, Guduric nema pojima i to je cinjenica, nema tu sta da se vredjas, a pogotovu je smesno njegovo poredjenje sa Bogdanom.
    Novica Velickovic je jedan od najboljih srpskih igraca u 21. veku i velika je steta sto je iz Partizana otisao kod onog italijanskog idiota u us...ni real madrid. Da je on otisao kod Zelimira ili jos bolje da je ostao u Partizanu gde bi njemu bio kraj, da li se prica o Bogdanu, Novici, Zelimiru, Dulou, Veselom, potpuno je nebitno, sve je to Partizan...i ti bi pricalo o nekom ko je nekada igrao u klubu ili klubovima za koje navijas, ali nemas o kome, na tvoju zalost !
    Ovi napreduju i drzava urusava Partizan pa ne mogu ovde da se zadrze, ovi vasi u fmp IDEI zvezda telekomu godinama tapkaju u mestu, drzavni ste projekat i moze da im se plati taman toliko para da ne moraju nigde da idu.
    Mozda ti mislis da bi fmp zvezda IDEA telekom imala neke sanse u bilo kojem sastavu koji mozes da sklopis u poslednjih 15 godina protiv ekipe gde igraju Bogdan, VEsterman, Milosavljevic, Lovernj, Bertans, Lucic, Gagic, Musli i naravno trener cenzurisani Dulo....
    E zato fmp IDEA zvezda mora biti drzavni projekat dok se Partizan mora drzati pod strogom kontrolim !
    (antiDebil, 21. april 2017 00:19)

    # Link komentara

  14. Te price navijate za turke sram vas bilo, itd... meni su smesne. Prosle godine sam navijao za Fener u EL, a kada sam video srpsku zastavu na cetvrfinalnim mecevima u Instambulu nisam mogao da verujem, ali to je dokaz koliko postuju nase igrace i naseg trenera. Ove godine isto navijam za njih, bice tesko, ali kada su na maksimumu svakog mogu da pobede.
     (Rogi Obrenovac, 21. april 2017 00:10)

    # Link komentara

  15. Trenutno najbolji igrac u Srbiji, ako ne i celoj Evropi. Uzivanje je pravo gledati ga kako igra. Pozdrav od navijaca Crvene zvezde.
     (Skyhook, 21. april 2017 00:09)

    # Link komentara

  16. groBari navijaju za Fener i traže nezavisnost Kosova preko Vokrija, neprocenjivo.
     (Delije Čikago, 21. april 2017 00:04)

    # Link komentara

  17. Ja sam veliki zvezdaš a uživao sam večeras u briljantnoj partiji Bogdanovića naravno! Zašto ne bih? Pa koliko treba biti jadan pa ne navijati za SVOJE ljude, za SVOJE briljantne sportiste, u ovom slučaju srpske košarkaše Bogdanovića i Kalinića naravno i fenomenalnog trenera Obradovića koji su nosili Fener do dva brejka u Atini? Još jedna izvrsna partija Bogdanovića večeras, nadam se da će slične partije pružati i za repku na predstojećem EP i ne sumnjam da hoće! Respekt sjajnim Bogdanoviću, Kaliniću i treneru Obradoviću, stubovima Fenera, okosnicama ovog sjajnog tima!

    Tipujem na reprizu prošlogodišnjeg finala Fener -CSKA i nadam se novoj izvrsnoj tekmi!
    (Ivan, 20. april 2017 23:55)

    # Link komentara

  18. Evo ja kao Zvezdaš volim Bogdana i drago mi je kada ovako igra. Ako ovako nastavi i u reprezentaciji samo nebo nam je granica. Dečko je definitivno sazreo u ekstra klasu igrača. Ma koliko da ne volim Turske klubove ipak navijam za Fener u ovom dvomeču zbog naša tri predstavnika a tu je još i Pero Antić pa i Veseli koji je postao igrač igrajući u Srbiji! Malo nas ima da bi se mrzili i delili na svakom koraku! Napred Srbi!
     (Džoni, 20. april 2017 23:53)

    # Link komentara

  19. pristimo se baš sada zašto je žoc izgleda više voleo da se prve dve utakmice igraju u gostima. rasterećenost je veća. cska je bio u grču i umalo izgubio obe utakmice.
    (žoc uzima, 20. april 2017 23:51)

    # Link komentara

  20. ne znam cemu ova prepucavanja. pa nikad niko od zvezdasa nije sporio zeljkove trenerske kvalitete vec ljudske
    (vesele devedesete, 20. april 2017 23:46)
    Pa to je onda još gore.
    (Beli maharadža, 20. april 2017 23:50)

    # Link komentara

  21. ne znam cemu ova prepucavanja. pa nikad niko od zvezdasa nije sporio zeljkove trenerske kvalitete vec ljudske
     (vesele devedesete, 20. april 2017 23:46)

    # Link komentara

  22. Zeljko, Bogdan - DOMINACIJAAA!!!
     (Djole*, 20. april 2017 23:45)

    # Link komentara

  23. @nislija
    Odigrao je sjajnu tekmu ali kakav crni tripl-dabl ti spominjes?
     (Cccc, 20. april 2017 23:44)

    # Link komentara

  24. (čovek iz senke, 20. april 2017 23:09)
    Jesi li ti grobar ili navijac Fenera? Pusti to iz senke, nista gore, valjda znas sta si? Cedevita, Oly, Darusafaka? Zasto bi Zvezdasi vredjali Bogdana i Zeljka, to oni klimaju glavom i pricaju o horskom vredjanju...gde su posli gde su dosli, imamo mi Kalinu pa ga nesto ne pominjete. Vidim dosta Delija pozdravi Bogdanov uspeh... Dosta je dobrih igraca iznedrio Paco, Bogdan je odlican kosarkas, ali vi vredjate Gudurica da nema pojma, a to mi malko smeta, o tome se radi...ne o tome da je Gudura bolji od Bogdana, ali tesko vi to kapirate.
    Pali ste na niske grane moj drugare, kad pored svog Partizana.. Velickovica i Ratkovice ti komentarises Bogdanovica. Ovo za F4, ne brini, nalecice i Zvele kad tad, preporucujem ti coko prutice kplus super su.
    (anica, 20. april 2017 23:26)

    # Link komentara

  25. Bravo Bogdaneeeee...
    Zelimira ubi karma, ocigledno nece uspeti da ode na 16 put ode na F4 u 21. sezoni u EL !
    (antiDebil, 20. april 2017 23:24)

    # Link komentara

  26. боги буди бар упола овако добар за репрезентацију
     (прочитосамонаслов, 20. april 2017 23:19)

    # Link komentara

  27. E pa ja kao Zvezdas kazem: Hvala Bogu druze da si se dozvao pameti. Samo sipaj
    (NbgDeki, 20. april 2017 23:12)

    # Link komentara

  28. bogdanovic igra kosarku zivota...a mislim da je ekpe judo trenutno najbolji centar u evropi...
     (lifeisgood, 20. april 2017 23:11)

    # Link komentara

  29. Nesto vas nema pljuvaci Bogdana i Zeljka (Panteri)? Sada su veliki kada pobedjuju i kada ce na F4?
    (čovek iz senke, 20. april 2017 23:09)

    # Link komentara

  30. serija se igra na tri pobede. polako, tek ce nabedjeni trener da crveni i to u svom istanbulu. a skoro da ne mogu da verujem da pojedini poznavaoci kosarke poredebogdanovica sa teom ili ljuljem. dva koplja je iza njih i dalje.
    (cole, 20. april 2017 22:45)

    Recenica se uvek pocinje velikim slovom, ime grada i licno prezime takodje se pise velikim slovom. Jedino sto si pogodio je razmak posle zareza.
     (Petar, 20. april 2017 23:08)

    # Link komentara

  31. ljudi sto se nervirate imate snimak meca cska baskonija sutra pre podne na nekom sport klubu sigurno ja gledao 1poluvreme cska i onda pao fener celu utakmicu i sutra cu gledati reprizu cska/baskonija .A veceras nema spavanja 1nocu lebron dzordz nema spavanja braco
    (milojica, 20. april 2017 23:07)

    # Link komentara

  32. Ovo sam ocekivao vec duze vreme, da se igra vrti oko Bogdana, das mu loptu u ruke i ne mislis. Kao u Partizanu sto je radio, konacno je Zeljko to shvatio. Kad ima ovoliku slobodu odma ima i vece samopouzdanje. Bogdan MVP!
     (majstor, 20. april 2017 23:06)

    # Link komentara

  33. Jao mrsko mi je da ovo kazem, ali voleo bih da Obradovic napusti Fener i tek bi onda shvatili ovi panteri koliko je Zeljko dobar trener. Bez njega ne bi nikad igrali finale.
    (Daa, 20. april 2017 22:27)
    Dovoljno je reci da posle njega Pao nije ni jednom prosao plejof. No, sta zna Zelimir. Samo je najtrofejniji trener EL svih vremena. Greg Popovic ga pominje kao jednog od trenera cije kvalitete ozbiljno ceni itd itd. Zeleznik zna najbolje ;)
    (Vz, 20. april 2017 23:06)

    # Link komentara

  34. Napisah posle regularnog dela da ce biti 3:1 za Fener, i nalupaste mi minuseve samo tako... a kako stvari stoje, laganih 3:0
    ko i malo prati kosarku, ovo nije nikakvo iznenadjenje, Pao dobra ali limitirana ekipa, Fener zbog silnih povreda ispao malo iz ritna u regularnom delu, ali sada sve dolazi na svoje!
     (xxx7, 20. april 2017 23:03)

    # Link komentara

  35. serija se igra na tri pobede. polako, tek ce nabedjeni trener da crveni i to u svom istanbulu. a skoro da ne mogu da verujem da pojedini poznavaoci kosarke poredebogdanovica sa teom ili ljuljem. dva koplja je iza njih i dalje.
    (cole, 20. april 2017 22:45)
    Covke, ti li si? Ajmo sada jedno saopstenje...
    (Vz, 20. april 2017 23:02)

    # Link komentara

  36. Kako igra Bogdan, nestvarnoo :-)
     (Banja Luka, 20. april 2017 22:59)

    # Link komentara

  37. Vatreni sam Zvezdas, ali Bogdan u zadnje vreme igra vanserijski! Kapa dole!!!
    (Ivan NS, 20. april 2017 22:57)

    # Link komentara

  38. @giovaniiii Hahahaha, Bogdan odigra 2. utakmice uzastopce dobro i odmah je za koplje, ali za koplje bolji od Ljulja, Nanda i Tea! I dobi komentar 50 pluseva!? Nebeski narod... Euforican za povratiti! Laku noc.
    (Jumko, 20. april 2017 22:49)

    Jumko svaki tvoj komentar je za povratiti ....pa trpimo...sta da se radi
     (pfc, 20. april 2017 22:53)

    # Link komentara

  39. Najbolji trener svih vremena.
     (beltrex, 20. april 2017 22:49)

    # Link komentara

  40. A za koga vi crnobeli navijate? Zar vam nije Panatanaikos bratski klub?
    (kaokakao, 20. april 2017 22:38)

    Izvini od kada pratis sport? Nas bratski klub iz Grcke je PAOK..iz Rusije CSKA..cisto onako da ti kazem da se ne blamiras komentarima...a ukoliko si mislio zbog osnivanja u Zagrebu da nam je bratski klub moracu da te razocaram jer je ipak Dinamo u takvim odnosima sa njim..
     (Petar, 20. april 2017 22:49)

    # Link komentara

  41. @giovaniiii Hahahaha, Bogdan odigra 2. utakmice uzastopce dobro i odmah je za koplje, ali za koplje bolji od Ljulja, Nanda i Tea! I dobi komentar 50 pluseva!? Nebeski narod... Euforican za povratiti! Laku noc.
     (Jumko, 20. april 2017 22:49)

    # Link komentara

  42. upravo se vratio sam tekme, bogdan ih unistio, grci su isti mi, isti temperament, narav ma komplet, isto navijanje kao nase, i da vole nas, upoznao sam neke bas na tekmi :)
    (marco_reus_bgd, 20. april 2017 22:28)

    dvoje su se tako smuvali
    (6b8pny8, 20. april 2017 22:48)

    # Link komentara

  43. serija se igra na tri pobede. polako, tek ce nabedjeni trener da crveni i to u svom istanbulu. a skoro da ne mogu da verujem da pojedini poznavaoci kosarke poredebogdanovica sa teom ili ljuljem. dva koplja je iza njih i dalje.
     (cole, 20. april 2017 22:45)

    # Link komentara

  44. Bogdanovic u dva meca,za tri poena 10 od 14 ,Teodosic u dva meca za tri 6 od 17.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (b(ot)92, 20. april 2017 22:29)

    Pa??? To ti kao nesto poredis ?! Ko sve danas nece komnetarisati kosarku, tuga...
    (Batko, 20. april 2017 22:43)

    # Link komentara

  45. Gudurić bolje žvače žvaku od Bogdana.
    (aca, 20. april 2017 22:41)

    # Link komentara

  46. Karma stigla i Fener i Oly.
    (aca, 20. april 2017 22:40)

    # Link komentara

  47. A za koga vi crnobeli navijate? Zar vam nije Panatanaikos bratski klub?
     (kaokakao, 20. april 2017 22:38)

    # Link komentara

  48. Nije ovo ništa, znao je Bogdan i 30+ da zatrpa tri utakmice za redom!
     (Statuskan, 20. april 2017 22:38)

    # Link komentara

  49. Grobar sam ali niko ne spominje Kalinica i on je igrao celu utakmicu. Ne kontam koje kvalitete sem odbrane on ima ali Zeljko zna bolje i ocigledno ga ceni. Bogdan je rano usao u problem sa faulovima, ali se odlicno cuvao do kraja utakmice.
     (Niki, 20. april 2017 22:36)

    # Link komentara

  50. Ma ne zna Dule da napravi igrača?
     (Statuskan, 20. april 2017 22:36)

    # Link komentara

  51. Jedan jedini ZOC. Bravo nasim momcima iz ekipe.
     (cacanin, 20. april 2017 22:34)

    # Link komentara

  52. A neki porede Bogdana sa onim Gudurom...
     (Jorgos Printezis, 20. april 2017 22:34)

    # Link komentara

  53. Stigla karma Željka...
     (ja, 20. april 2017 22:33)

    # Link komentara

  54. Bogdanovic u dva meca,za tri poena 10 od 14 ,Teodosic u dva meca za tri 6 od 17.
     (b(ot)92, 20. april 2017 22:29)

    # Link komentara

  55. Možda bi bilo malo čupavo u odbrani ali petorku sa Bogdanom, Teom, Jokicem i Bjelicom ne bi mogla nijedna odbrana u Evropi da zaustavi. NBA napadački potencijal.
    (aca Umc, 20. april 2017 22:29)

    # Link komentara

  56. upravo se vratio sam tekme, bogdan ih unistio, grci su isti mi, isti temperament, narav ma komplet, isto navijanje kao nase, i da vole nas, upoznao sam neke bas na tekmi :)
     (marco_reus_bgd, 20. april 2017 22:28)

    # Link komentara

  57. Jao mrsko mi je da ovo kazem, ali voleo bih da Obradovic napusti Fener i tek bi onda shvatili ovi panteri koliko je Zeljko dobar trener. Bez njega ne bi nikad igrali finale.
     (Daa, 20. april 2017 22:27)

    # Link komentara

  58. Juce i danas je Bogi odigrao vrhunski. Samo mi nije jasno da EL tako napravi raspored utakmica da se preklapaju, imaju dve utakmice i mogli su da naprave da se obe gledaju.
    (blaža, 20. april 2017 21:57)

    Nije kriva EL nego parovi i raspored na tabeli uz saradnju sa vremenskom zonom a utakmice pocinju sve u 21h..naime CSKA-Baskonija po srednjeevropskom vremenu igraju u 19h a po lokalnom (Moskovskom) u 21h..ista prica i sa drugim parom jer su igrali u 20h po srednjeevropskom a u 21h po lokalnom (Atinskom)..Da bi gledali obe morala bi utakmica u Mosvi da pocne dva sata ranije a u Atini sat kasnije..a malo je cudno da pocinje u 22h (atinsko vreme) utakmica..
     (Petar, 20. april 2017 22:25)

    # Link komentara

  59. Bogdan je postao zver!sve je bolji i bolji
     (dzudi, 20. april 2017 22:25)

    # Link komentara

  60. bravo bogdane
     (libertas, 20. april 2017 22:22)

    # Link komentara

  61. ajde bogi titula pa NBA
    Primjer razvojnog puta koji mladi.igrac treba da prodje.
     (bobo, 20. april 2017 22:22)

    # Link komentara

  62. Bogdanovic polaze za 71-76, a ovaj Turcin sto prenosi utakmicu cvili i place od srece
    (89huc, 20. april 2017 22:19)

    # Link komentara

  63. Bogdanovic je zreo za NBA i nadam se da od sljedece sezone da igra sa najboljoma na svijetu.
    (Goran, 20. april 2017 22:19)

    # Link komentara

  64. svi kazu fener osvaja,veci su favoriti real i cska realno.cska verovatno najvise sanse,cak i olimpijakos je veci favorit,fenerbahce je suvise mekan za ove
    (nesa80, 20. april 2017 22:18)

    # Link komentara

  65. U dve utakmice 48 poena, 9/13 za dva, 10/14 za tri, 0/0 slobodna bacanja, indeks korisnosti 70. Au brate mili
    (Stefan, 20. april 2017 22:18)

    # Link komentara

  66. Jos samo da krene da pogadja u reprezentaciji i bijemo i Amere...
     (damir, 20. april 2017 22:17)

    # Link komentara

  67. Pobedite vi PAO tamo gde ga Zejko pobedjuje kada treba, dva puta uzastopno, crveneci u licu i gledajuci u pasos, dok je Bogdan klimao glavom i trpao.
     (Humska, 20. april 2017 22:15)

    # Link komentara

  68. "Beli medved" bez ijednog slobodnog bacanja u obe utakmice i dominira :)
    (Stefan, 20. april 2017 22:14)

    # Link komentara

  69. NE ZNA BOGDAN
    GADURA RAJZING STAR SA 27 GODINA BOLJI
     (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 20. april 2017 22:14)

    # Link komentara

  70. Svaka cast i Ljulju i De Colu i Teodosicu ali ipak je Bogdan koplje iznad njih..Naravno, sva trojica su vrhunski igraci ali niko ne radi APSOLUTNO SVE u ekupi kao Bogdanovic. Ljudi moji, momak ne izlazi iz igre, ocekiva se da umor preuzme,a on sve bolji i bolji. Daleko najkompletniji i najbolji igrac u Evropi. Vrijeme je za NBA.
    (giovaniiii, 20. april 2017 22:12)

    # Link komentara

  71. Prvo ih je Pantic spustio na zemlju a sad Bogdan!!Zivot stvarno nije fer prema panterima!!
    (Grobar, 20. april 2017 21:59)

    Od kompleksa i mržnje ne vidiš dalje od svog nika...a to je neizlečivo iako bhi ti to preporučio.

    By the way, alal vera Bogdane kako si odigrao ove dve utakmice, to ti ja kao veliki Zvezdaš kažem.
     (insajder provajder, 20. april 2017 22:12)

    # Link komentara

  72. Koliko je Bogdan najbolji u celom timu i u odbrani i u napadu 10od15iz igre neverovatan igrac koliki raspon ruku momak ima hvalati bogdan za vrhunsku partiju al moarm reci da su sudije pogurale fener mnogo jer na 75/76za fener dikson rusi singltona i sudije ne smeju da sviraju faul i onda 2bacanja za diskona i izgubljena lopta burusisa i jos dva bacanja i kraj stavarno steta za panatu meni licno krivo sto ce biti samo jos jedan mec bolje bi bilo da se oba igraju u istanbulu al ovako ce biti samo jedana steta.INace u panati sve limitirani igraci kalates njega necu ni da spominjem u limitirane igrace on je prelimitiran ne moze ni zicer da da a danas je 3promasio zicera.Onda feldin pa taj je gori od svih amera nemam pojma kako ga nisu odam oterali jos prosle godine papas isto mali nizak bogdan baca loptu preko njega ko preko malog deteta gist star nije vise za krem kosarke tako i burusis nece Pao jos dugo biti prvak dzabe sve pare Paskaval je odlican trener al ne vredi sa kaltesom ifeldinom i papasom napadati nesto kaltes sutira 7trojki otvorenih i masi ceo kos stvarno ne znam sta on radi u panati za njega je ratkovica Kari licno .Vidi se da zeljko zna sta radi a i ove godine se igra u istanbulu tu se po meni titula osvaja 97posto.
    (milojica, 20. april 2017 22:07)

    # Link komentara

  73. Bogdan i Kalina po 35 minuta, svaki meč. Brutalno. Bravo, momci...
     (Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja, 20. april 2017 22:06)

    # Link komentara

  74. Bravo Bogdane!
    (anica, 20. april 2017 22:06)

    # Link komentara

  75. Tako se tempira forma! Zelimir gleda u pasos da vidi jel bese najbolji evropski trener...i jeste, idalje.
    (sofronije, 20. april 2017 22:05)

    # Link komentara

  76. Pre dva tri meseca sam komentarisao par putda je Obradovic stvorio pakleni tim, da je svaki igrac na svoj nacin ubica, a zajedno su eskadron smrti i da su glavni favoriti za osvajanje (tada niko nije u njima video favorite). NIsu mi ti komentari bili objavljeni, ali mi je drago da sam bio u pravu.
    (dragan, 20. april 2017 22:05)

    # Link komentara

  77. Sazreo kao igrač-bravo mali!
    (Laki, 20. april 2017 22:05)

    # Link komentara

  78. Datome i Slukas van forme, mora Bogdan da povuče. A mali baš vuče.... Svaka čast Bogdane. Ono kad Obradović viče : uzmi loptu bre idi u .....
     (jackie, 20. april 2017 22:04)

    # Link komentara

  79. Bogdane majstore naš ponos i dika.
    (lovac, 20. april 2017 22:03)

    # Link komentara

  80. mislim da Fener osvaja EL ove sezone...raduje dobra igra Bogdanovica samo da tako igra i na EP u Septembru.
     (Rej Alen, 20. april 2017 22:03)

    # Link komentara

  81. Hahaha 2x po 35 indexa bez ijednog slobodnog bacanja,bitni kosevi kad se lomi,2 brejka.. A setite se komentara ovde posle regularnog dela... Ljudi ladno i dalje sumnjaju u Zeljka,ne ve ra..
    (Ime i prezime, 20. april 2017 22:02)

    # Link komentara

  82. Bogdanovic u PO:
    24.00 ppg
    6.50 rpg
    5.00 apg
    1.00 spg
    1.00 tpg
    2.00 bpg
    3.00 fpg
    35.00 PIR

    Spreman je za NBA...
     (Jaran, 20. april 2017 22:02)

    # Link komentara

  83. Baskonija kao Zvezda prosle godine blizu ali ne dovoljno protiv Cska a Bogdan ubio Panatu u 2 utakmice. A mislio sam da je Panata bolja ekipa u ovom momentu ali sam se prevario, Fener opasan kad je najvaznije.
    (lucho, 20. april 2017 22:02)

    # Link komentara

  84. Prvo ih je Pantic spustio na zemlju a sad Bogdan!!Zivot stvarno nije fer prema panterima!!
    (Grobar, 20. april 2017 21:59)

    Koji Pantić? Ozbiljno pitam, nisam informisan..
     (Kića, 20. april 2017 22:02)

    # Link komentara

  85. Bravo za Bogdana i Kalinu. Bogdan je odigrao zrelo, pametno, postao je pravi lider. Kalinic je bio solidan, u odbrani borben, sto se od njega i trazi, covek zadatka. A Fener ako hoce nesto vise da uradi, mora da resi igru Slukasa, covek je konstantno u minus fazi, nema ga ni u odbrani ni u napadu.
     (realno, 20. april 2017 22:02)

    # Link komentara

  86. Fener podize formu pred zavrsnicu, bice zanimljivo u nastavku...
    (martin, 20. april 2017 22:02)

    # Link komentara

  87. Bogdan moze sve.
    (Amaterasu, 20. april 2017 22:02)

    # Link komentara

  88. Paskval na tajmautu: Zatvorite Bogdanovica ne sme da izadje iz bloka.
    Nakon tajmauta: Bogdan sam na sutu pogadja 3
    Paskval odmahuje rukama: koga ja treniram....

    Sem Bogdana najjaci utisak Judo, kakav igrac!!
    (mile, 20. april 2017 22:01)

    # Link komentara

  89. Kako ne voleti Bogdana?
    (Jopar, 20. april 2017 22:01)

    # Link komentara

  90. gledao sam oba meca,moracu i treci.bass dobar basket sa sve nasim igracima i odlicnom taktikom od oba trenera.
    (pakito, 20. april 2017 22:01)

    # Link komentara

  91. Kako igra Bogdan... Sve najlepse u NBA sledece sezone od ciganina!
     (Jeri smo tako u mo gucnosti, 20. april 2017 22:00)

    # Link komentara

  92. Partizanova skola :D
     (D.M., 20. april 2017 22:00)

    # Link komentara

  93. Kakvo terorisanje Bogdanovića, dečko je prevazišao Evropu.
    (pera, 20. april 2017 22:00)

    # Link komentara

  94. Prvo ih je Pantic spustio na zemlju a sad Bogdan!!Zivot stvarno nije fer prema panterima!!
    (Grobar, 20. april 2017 21:59)

    # Link komentara

  95. Kakav je opasan igrac postao Bogdan, radi sve u ekipi. Odusevljen sam kako igra.
     (zvezdas, 20. april 2017 21:59)

    # Link komentara

  96. Mvp Bogiiiiii
    (Gogi27, 20. april 2017 21:59)

    # Link komentara

  97. Jos jednom Bogdan "beli medved" Bogdanovic
     (Ajvanho, 20. april 2017 21:59)

    # Link komentara

  98. Zoc pokazao opet da je stari lisac, a Bogdan flertovao sa tripl dabl ucinkom. Svaka cast!
     (nislija, 20. april 2017 21:58)

    # Link komentara

  99. Bog(om)dan nastavlja teror..Bravo sampione!
     (Pjotr, 20. april 2017 21:58)

    # Link komentara

  100. Bogdanoviccccccc
     (raaa, 20. april 2017 21:58)

    # Link komentara

  101. Nek se ugrize za jezik sledeci put ko spomene (ili pomisli o tome da spomene) Bogdanovicevo ime u istoj recenici sa Guduricem. Bogdan je trenutno najbolja dvojka Evrope
    (Jakov, 20. april 2017 21:58)

    # Link komentara

  102. 10-15 iz igre, 25 poena, 17-43, 51 poen, znači da je Bogdan šutnuo još 38 puta imao bi više poena nego PAO.
     (Blue Moon 317, 20. april 2017 21:58)

    # Link komentara

  103. šanse da žoc uzme opet EL se vrtoglavo penju. čovek je majstor svog zanata tu nema više dileme. čuvao je tim za finiš i krio adute ali sad se vidi da kreće ka tituli.
    (panterizmi, 20. april 2017 21:57)

    # Link komentara

  104. Juce i danas je Bogi odigrao vrhunski. Samo mi nije jasno da EL tako napravi raspored utakmica da se preklapaju, imaju dve utakmice i mogli su da naprave da se obe gledaju.
     (blaža, 20. april 2017 21:57)

    # Link komentara

  105. Stvarno je odigrao fenomenalno.... ali i Judo je bio dobar... uvek na pravom mestu.. poluhorog savršen. .. Dikson kada treba pogodi... ali Bogdan je stvarno pokretao ekipu kada stanu... Burusis odličan kod Panatinaikosa... Majk Džejms šutne kad god može, odličan ali ne razmišlja mnogo... Svaka čast Željku... sve mane koje ima Panatinaikos je koristio...
     (SrbinsonKruso, 20. april 2017 21:57)

    # Link komentara

  106. Zapanjujuće dobro i zrelo igra Bogdan. Ima sve predispozicije da uspe u NBA. Duge ruke, dobra visina za beka, fenomenalan šut, dobra kontrola lopte jer je i u Partizanu igrao pleja pomalo, kao i sad u Feneru, vrhunska košarkaška inteligencija. Uz malo sreće i njegovu statistiku ćemo čekati kao Jokićevu
     (Afram Island, 20. april 2017 21:57)

    # Link komentara

  107. Kakva igracina ljudi moji , dugo nisam viseo kompletnijeg igraca.Jos decko koji ima 23 godine...takva zrelost sve...Napred ljudino
     (blef, 20. april 2017 21:57)

    # Link komentara

  108. nenormalno dobar,svaka cast,pravac NBA da jos napreduje tamo.
     (b(ot)92, 20. april 2017 21:57)

    # Link komentara

  109. Bas me zanima da li ce skorojevici(vlasnici pao-a) sada posle 3-0 isterati Paskala kao Djordjevica prosle godine... a triput jacu ekipu nego Sale ima. Nikad nista ne osvojili!
     (lakivg, 20. april 2017 21:57)

    # Link komentara

  110. Kakav je igrač Bogdan postao, ovo je strašno. Nije što je naš, al' on je sa ovom igrom zreo za NBA. I verovatno pored njega i Ljulja trenutno nema boljih igrača u Evroligi. I da, samo još nešto - za našu reprezentaciju ključni igrači su Teo i Bogdan. A ako neko kojim slučajem izostane, to se može nadoknaditi, ali njih dvojica ne.
     (Laki, 20. april 2017 21:56)

    # Link komentara

  111. bogdan...
     (tigar iz milana, 20. april 2017 21:56)

    # Link komentara

  112. MVP!!!
     (djraki, 20. april 2017 21:56)

    # Link komentara

  113. Au Bogdane doktore, bas mi je drago zbog tebe, zadrzi ovu formu i za EP! :)
     (delija, 20. april 2017 21:55)

    # Link komentara

  114. Znači Žoc osvaja i ove godine.
     (iDroid, 20. april 2017 21:55)

    # Link komentara

  115. Odlicno igra Bogdan. Spreman za NBA
     (Bravo, 20. april 2017 21:55)

    # Link komentara

  116. Kakav tandem Bogdan-Judo najbolji u evropi sigurno. Svaka im cast
     (Jale, 20. april 2017 21:54)

    # Link komentara