Bonuči: Niko nas ne želi u polufinalu

Fudbaleri Juventusa plasirali su se u polufinale Lige šampiona, a štoper Leonardo Bonuči veruje da se rivali plaše njegovog tima.

AK Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Ceo zivot navijam za Italiju, od malena gledam Kalco i u zadnje vreme navijam svim srcem za ove momke, iako vec 25 godina navijam za Barsu, iako nikad nisam voleo Juventus, jednostavno ovo je pravi italijanski fudbal, mozda jedini klub koji ga jos uvek igra, igraci su zive legende na celu sa velikim Bufonom i krajnje je vreme da moj idol podigne poslednji trofej koji mu nedostaje!!! Budu li tipa ispali od Reala nikad im necu oprostiti, NAPRED JUVE !!!


    Mnogo potcenjujete taj Real.. tako je pametnjakovic Rumenige kad ga je Bajern sad izvuko bio "presrecan" i davao ne znam kakve izjave ko da su izvukli Donji Srem.. sad slicno pricaju i u Juventusu.. Real je objektivno, svidelo se nekom ili ne, najjaci klub. Sredina terena im je jeziva, znaci 6-7 igraca u rotaciji ne zna se koji je kompletniji, napad da ne komentarisemo, cak im je odbrana najslabija karika, a sve u svemu jako izbalansirani. Nemoj da vas iznenadi ako Real odbrani LS. Prvi bih voleo da se ukrste sa ovim mocnim Juventusom, pa da vidimo sta ce biti..
    (Gladiator, 20. april 2017 11:28)

    # Link komentara

  2. Pa kad je mogao mocni Udinese da vas pobedi, sigurno vas se mnogo plase Atletiko, Real i Monako.
     (urke, 20. april 2017 08:32)

    # Link komentara

  3. Sergej

    Ja sam neko ko poslednjih 20 godina idem bar na 3-4 Interove utakmice u sezoni, a ostatak pratim odavde. Volim italijanski fudbal i drago mi je sto je Juve stigao dovde, pretezno zbog omalovazavanja kvaliteta Kalca. Ne treba sad porediti onaj Interov dvomec, slican je odnos bio i tad. Od Barse se ocekivalo, ali su u gostima potuceni potpuno a kod kuce nista posebno. Moglo se videti koliki pritisak na sudiju prave tokom ovog meca i zbog toga, a i one cudne pobede od 6:1 mi je drago sto su ispali. A posebno zbog nevracanja lopte u prvon poluvremenu kada je Juve izbacio u aut.
    A i onaj komentar o malom Interu nije na mestu. To je tim sa 5 vezanih titula koji je godinama jedini branio cast Italije u Evropi, manje vise jedini, pa cak i osvojio. Dok je ovaj isti Juve okajavao svoje grehe u nizem rangu, a Bufon bivao kaznjen zbog kladjenja na utakmice.
    (Nikola, 20. april 2017 08:18)

    # Link komentara

  4. Najjaači su tim definitivno , znaju se braniti i napadati kao AM mada su individualno mnogo jači, Monako ima preopasan napad ali odbrana Juvea je zaključala MSN bez problema dok im Real leži samo tako. Jedini problem za Juve je užasna tradicija u finalima no nadam se da je tome došao kraj.
    (brat Silvio, 19. april 2017 23:46)

    Zaista bih zeleo da znam na kojoj je to poziciji Juventus mnogo jaci od Atletika? Takodje bih podsetio brata Silvija da su pre dve godine pomenuti timovi igrali u grupi i da im tada jaci Juventus gol nije dao u dve utakmice ;)
     (Mikii, 20. april 2017 03:22)

    # Link komentara

  5. Juve mora da osvoji,i da DJidji ode u penziju ko faraon!!!
    (Dr mr, 20. april 2017 02:49)

    # Link komentara

  6. Koji je ovo brat.Lik ima takav pregled igre i pas da komotno veznjaka moze da igra
     (nemanja, 20. april 2017 02:31)

    # Link komentara

  7. Voleo bih zbog Điđija da osvoje
    (samo pitam, 20. april 2017 02:31)

    # Link komentara

  8. Kuko Juve je od osam finala 6 izgubio , toliko poraza nema niko nikad
    (brat Silvio, 20. april 2017 00:39)

    # Link komentara

  9. Ceo zivot navijam za Italiju, od malena gledam Kalco i u zadnje vreme navijam svim srcem za ove momke, iako vec 25 godina navijam za Barsu, iako nikad nisam voleo Juventus, jednostavno ovo je pravi italijanski fudbal, mozda jedini klub koji ga jos uvek igra, igraci su zive legende na celu sa velikim Bufonom i krajnje je vreme da moj idol podigne poslednji trofej koji mu nedostaje!!! Budu li tipa ispali od Reala nikad im necu oprostiti, NAPRED JUVE !!!
    (Blaugrana, 20. april 2017 00:25)

    # Link komentara

  10. @brat Silvio
    Ako neko nema srece u finalima KS/LS u istoriji,to je svakako Atletiko.Ne zna se koje su nesrecnije izgubili od sva tri.
    (Stara kuka, 20. april 2017 00:07)

    # Link komentara

  11. sergej

    Pa ko pominje mali inter koji godinama nije video LS?
    (Costa, 19. april 2017 23:58)

    # Link komentara

  12. Ja sam video jednu bledu igru igraca Barselone koji su pobedili sami sebe, a razlog zasto su oni u kanalu valjda je dublji nego što se mislilo. Inter je pobedio Barsu kada je bila na vrhuncu i osvojio LS, ovi lopovi ispadaju u 1/2.
    (Sergej, 19. april 2017 23:48)

    # Link komentara

  13. Najjaači su tim definitivno , znaju se braniti i napadati kao AM mada su individualno mnogo jači, Monako ima preopasan napad ali odbrana Juvea je zaključala MSN bez problema dok im Real leži samo tako. Jedini problem za Juve je užasna tradicija u finalima no nadam se da je tome došao kraj.
    (brat Silvio, 19. april 2017 23:46)

    # Link komentara

  14. Sve cestitke Juventusu!
     (Barca Fan, 19. april 2017 23:29)

    # Link komentara