1. Kojih 20 godina bez pobede na vašem stadionu kad smo vas u zadnjoj deceniji pobedili na vašem terenu 5 puta
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (miodrag, 19. april 2017 16:45)
    u pravu si od 1978-1996 je samo 18 godina
     (uzmi Zvezdo titulu sa istim brojem bodova, 20. april 2017 12:11)

    # Link komentara

  2. Sve utakmice do kraja su zatvorene...Samo mi to ne zelimo da vidimo.To je najveci problem i niko ne zeli tome da stane na put.Kao kaznjavaju se CSK pivara,bezanija,macva,borca.Bruka i sramota...
    (Arsa, 20. april 2017 09:16)

    # Link komentara

  3. (nikola, 19. april 2017 17:46) 
    Jedini problem je što da vam nije priznat gol u prošlom derbiju iz gol-auta (neviđeno u istoriji fudbala), sada biste bili iza Partizana... Imali biste 78 bodova na kraju prvog dela, a Partizan 75 (posle podele 39 i 38), i sad bi Partizan bio prvi... Obraz vam je kao đon...
    (Vasa, 19. april 2017

    I da ste otisli po Panceva u London....
     (carls menson, 19. april 2017 22:42)

    # Link komentara

  4. Napravite i vest o tome koliko su Zvezda i Partizan osvojili titula a da u derbiji nisu pobedili.Evo vam odgovor odmah.Partizan 8,a Zvezda svega 3 i to poslednji u sezoni 1984.A Partizam od 8 takvih titula cak 4,znaci pola osvojio je od 2002.Kratko pamcenje.A znaju o tome da govore o tome jeli vas sramota ovakve titule(koju jos nismo ni osvojli)Ako je osvojimo onda predlazem posto se vi toliko stidite vasih takvih titula da se menjamo.Vasih 8 za nasih 3.Moze????
    (nikola, 19. april 2017 17:46)

    Jedini problem je što da vam nije priznat gol u prošlom derbiju iz gol-auta (neviđeno u istoriji fudbala), sada biste bili iza Partizana... Imali biste 78 bodova na kraju prvog dela, a Partizan 75 (posle podele 39 i 38), i sad bi Partizan bio prvi...
    Obraz vam je kao đon...
    (Vasa, 19. april 2017 21:04)

    # Link komentara

  5. Napravite i vest o tome koliko su Zvezda i Partizan osvojili titula a da u derbiji nisu pobedili.Evo vam odgovor odmah.Partizan 8,a Zvezda svega 3 i to poslednji u sezoni 1984.A Partizam od 8 takvih titula cak 4,znaci pola osvojio je od 2002.Kratko pamcenje.A znaju o tome da govore o tome jeli vas sramota ovakve titule(koju jos nismo ni osvojli)Ako je osvojimo onda predlazem posto se vi toliko stidite vasih takvih titula da se menjamo.Vasih 8 za nasih 3.Moze????

    Mene inace mrzi da trazim istoriju naseg fudbala po koje kavim leksikonima a rekao bih da si ti negde svoje brojke iskopao, pa ajde onda podeli sa nama sledece: od tih 8 Partizanovih i 3 Zvezdinih sezona, koliko puta je bodovna razlika na kraju bila 0? Gde si ti nasao da uporedis sezonu u kojoj Partizan izgubi dvaput od Zvezde ali zavrsi sezonu sa 15 poena prednosti sa ovom u kojoj se mozda zavrsi sa 0 razlike? Zato vam se nadam 16 poena do kraja a nama 18 pa da ni ne razmisljamo o ovome.
    (pera, 19. april 2017 19:42)

    # Link komentara

  6. Crvena zvezda mogla bi ove sezone da dođe do šampionskog pehara iako iz tri puta nije uspela da savlada najvećeg konkurenta. Tako nešto dešavalo se crveno-belima tri puta do sada, a Partizanu osam.

    Za partizanovce koji nas pitaju da li ce nas biti sramota ako sada titulu uzmemo... Obraz djon!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (maserati, 19. april 2017 17:47)

    Nadam se Partizanu 6 pobeda do kraja, vama 5 pobeda i jedan remi, pa da i ova diskusija pridje svojem zakljucku.
    (djojle, 19. april 2017 19:33)

    # Link komentara

  7. I jos nesto. Gledao sam partizan na cairu ove godine. Dovoljno je samo da se vidi tehnicka potkovanost igraca, stav u duelu, hitrost i brzina, da vidi sta je razlika u kvalitetu, a sta vestacka razlika u duelima zvezde sa vojvodinom i cukarickim npr...
    (DV, 19. april 2017 19:27)

    # Link komentara

  8. Ovaj Petković je loš. Kao i Ruiz i Le Talek. Onaj Kanga nije loš, ali mu je ponasanje za zonsku ligu. Grof i sportski menadzment kluba odradili prvu sezonu kako treba, ovo ostalo smuti pa prospi... Da je, na primer, igrao Vujaklija zajedno sa Boaćijem u napadu, milijas ili neko drugi umesto le taleka, pa srnić...bilo bi bolje. Grobari nas zasluženo dobili, realno su trenutno bolji. Jedva čekam da se klubovi privatizuju, da se raščisti veza kriminal-navijači-menadzeri-političari-uprava, da shvatimo da smo teska ledina , da nasa deca krenu da igraju, a mi da grickamo semenke, uzivamo i prozivamo sudije, muriju, protivničke navijače...
     (kalafonac, 19. april 2017 19:00)

    # Link komentara

  9. Sve mi je jasno i da je drzava u raspadu i da je fudbal jos gori naravno ali da intervju za medije uvek daje najgori igrac nekog tima to ne razumem ! ...i ti Petko sine batali fudbal na vreme jer si valjda uvideo da ovo ipak nije za tebe......
    (Ketty pahuljica, 19. april 2017 17:53)
    Јао, мајко, који сте ви лицемјери!? Сада Петко да батали фудбал а када га је Терза пре две године, буквално отео Партизану ( имао је већ потписан предуговор) словио је за велико појачање, 'мал те не други Бане Ивановић а сада на њ дрвље и камење. C' est la vie! "Све се враћа, све се плаћа!"
    (Runner, 19. april 2017 18:48)

    # Link komentara

  10. Pa nije realno da cz kiksne zvezda je pokazala izuzetnu igru cele sezone pogotovo u derbijima
    (Igor, 19. april 2017 18:28)

    # Link komentara

  11. (Severac, 19. april 2017 16:43)

    Vidi, molim Te, sada ove priče!? Pa je l' Ti stvarno misliš da mi "grobari" imamo kokošije pamćenje od 6 sati pa se ne sećamo svih vaših uvreda sa početka ovog prvenstva? Vaše ekstatičnost i euforije posle našeg poraza od Spartaka i vašeg bega na +9? Tada Marko Nikolić, nije imao pojma a Partizanu ste predviđali borbu za opstanak u play-out-u. Ne, ne gajimo mi iluziju o tituli sa ovim i ovakvim FSS jer je nama titula bukvalno ukradena u prošlom, 153-ćem derbiju, kada su sudije Zvezdi priznale gol iz čistog auta.
    (Bilal, 19. april 2017 17:59)

    # Link komentara

  12. Sve mi je jasno i da je drzava u raspadu i da je fudbal jos gori naravno ali da intervju za medije uvek daje najgori igrac nekog tima to ne razumem ! Samo je falilo da nam sad objasne La Telek ili onaj nesrecni Ruiz kako su juce bili dobri ali nisu imali srece ! Ovaj Francuz nije mogao u drugoj Francuskoj ligi nigde da igra a ovde ga doveli kao pojacanje a blage veze sa fudbalom nema ! O Ruizu ni ne treba trositi reci......i ti Petko sine batali fudbal na vreme jer si valjda uvideo da ovo ipak nije za tebe......
    (Ketty pahuljica, 19. april 2017 17:53)

    # Link komentara

  13. Crvena zvezda mogla bi ove sezone da dođe do šampionskog pehara iako iz tri puta nije uspela da savlada najvećeg konkurenta. Tako nešto dešavalo se crveno-belima tri puta do sada, a Partizanu osam.

    Za partiyanovce koji nas pitaju da li ce nas biti sramota ako sada titulu uzmemo... Obraz djon!
     (maserati, 19. april 2017 17:47)

    # Link komentara

  14. Napravite i vest o tome koliko su Zvezda i Partizan osvojili titula a da u derbiji nisu pobedili.Evo vam odgovor odmah.Partizan 8,a Zvezda svega 3 i to poslednji u sezoni 1984.A Partizam od 8 takvih titula cak 4,znaci pola osvojio je od 2002.Kratko pamcenje.A znaju o tome da govore o tome jeli vas sramota ovakve titule(koju jos nismo ni osvojli)Ako je osvojimo onda predlazem posto se vi toliko stidite vasih takvih titula da se menjamo.Vasih 8 za nasih 3.Moze????
    (nikola, 19. april 2017 17:46)

    # Link komentara

  15. Pa govori da smo najjaci klub u prvenstvu.
     (Patrick, 19. april 2017 17:23)

    # Link komentara

  16. Ocemo da nabrojimo partizanove titule bez i jedne pobede u derbiju?? Ajde malo da pricamo realno o tome kako su osvajane partizanove titule i niko vam nije prigovarao a sad odma frka zbog zvezde...Mnogo ste licemerni partizanovci.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Istina, 19. april 2017 16:25)

    Moze naravno...jedna jedina sezona...i to je Kadu dao gol u 91. minuti u potpuno nebitnoj utakmici, jer je prvak vec bio odlucen. Vi govorite kako je Partizan guran od ko zna koga?! Jedini istina je da je Partizan saplitan iz svojih redova. I zvanicno, druga skola fudbala u Evropi, koja je stvorila i prodala igrace u vrednosti od preko sto miliona evra, umesto da je najbogatiji klub na ovim prostorima, kuburi sa besparicom. E to je pitanje za nas partizanovce. Zasto smo dozvolili da nas "nasi" pokradu. Za zvezdase me bas briga...njima zamazu oci nekim levim strancima i oni o dugu koji im rapidno raste uopste ne razmisljaju.

    Zar zaista neko misli da ce im se neko suprotstaviti (osim Mladosti iz Lucana, njima svaka cast, jedini posteno igraju fudbal). Do kraja imamo sest pobeda Zvezde i to je svakom partizanovcu jasno. Na nama je da mi posle unosne prodaje Milenkovica, nadjemo dobrog centralnog veznog, stopera i spica...i igramo LE sigurno. Ovi sa druge strane brda dalje od Malte nece.
    (Che, 19. april 2017 17:23)

    # Link komentara

  17. grobari i sami ste svesni da smo bolji...a da smo vas pustili malo da se nasladjujete pobedom u večitom...a sto niko ne priča da će možda i partizan negde kiksnuti? zvezda...zvezda...zvezda...ZVEZDA!!!!
     (jžm, 19. april 2017 17:11)

    # Link komentara

  18. Sramno je kakvu je igru Zvezda sinoć prikazala.Igrači nisu toliko krivi koliko Božović i Terzić.Cele godine pričaju o ekstra pojačanjima, dovode po 20 igrača u prelaznom roku, odmah sa nekima raskidaju ugovore, druge šalju na pozajmicu a kad treba da se pokažu u važnim utakmicama nema kvaliteta.Ove godine Padtizan ima mnogo jači tim i igrački sastav a u Zvezdi sve sami zadnji vezni.Nema kreativaca, previše sporih igrača i to se vidi protiv iole kvalitetnije ekipe.Sramota.Zahvaliti se Božoviću i Terziću što pre i njihovim pojačanjima koja moraju da igraju zbog ugovornih klauzula baz obzira na kvalitet i formu.
     (Zvezdaš, 19. april 2017 17:07)

    # Link komentara

  19. Kojih 20 godina bez pobede na vašem stadionu kad smo vas u zadnjoj deceniji pobedili na vašem terenu 5 puta
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (miodrag, 19. april 2017 16:45)
    A dve decenije pre toga? Ah, da, poznato je da grobari vreme racunaju od trenutka kada njima odgovara i da imaju selektivno pamcenje, odnosno amneziju svega onoga sto im se ne svidja. Koji ste vi mozgovi...
    (veliki strumf, 19. april 2017 17:05)

    # Link komentara

  20. Čuj ovih, da se priberu i pokažu karakter??? Od čega i koji karakter? Sve ste vi izračunali i ne brinete za prvenstvo. Od početka ste znali da je Partizan najjači u ligi i da ga ne bi pobedili da se igra jos deset derbija, a ostale ekipe, poput "margarinaca" iz NS i ostalih . Da vam neko obuče dresove Novog Pazara, bili bi na istom mestu gde je sad Novi Pazar, jer vam je takav karakter i kvalitet. Zato ćutite i zabavljajte vaše navijače, a na leto opet kvalifikacije i u drugom kolu stara floskula "nismo imali sreće". Dok je god tako, Evrope nećete videti ni na mapi.
     (ALONSO, 19. april 2017 17:02)

    # Link komentara

  21. artizan tri utakmice, tri prelaza i oni jos o Zvezdi. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dzon kliz, 19. april 2017 15:47)
     A koliko preokreta je imala Zvezda ove sezone? Koliko puta su na poluvremenu imali nerešeno ili gubili a na kraju pobeđivali? Koliko puta su davali golove u nadoknadi za 3 boda? Koliko puta su dobijali posle "penala" ? Ali polako, neka uzmu titulu što se mene tiče, videće se sve u kvalifikacijama za evropu, možda prođu prvo kolo gde budu dobili neki tim iz San Marina, Andore, Malte, mada pitanje je dal bi i njih izbacili, ali drugo kolo će biti plafon za ovu ekipu ukoliko se ne pojača ozbiljno.
    (Nikola, 19. april 2017 16:05)

    Stara SPS skola, mogli bi i dnevnik od 90 minuta da emitujete, Vucela je majstor za to.
     (dzon kliz, 19. april 2017 16:59)

    # Link komentara

  22. To govori ko je samo komsija evropskog prvaka!
    (grobare ne sme niko da dirka zvace Marjanovic Mirka, 19. april 2017 16:09

    Pa i Notingem Forest je bio prvak Evrope,i gde su sad?
    (PAOK, 19. april 2017 16:57)

    # Link komentara

  23. koliko naslova o pobedi Partizana.
     (v(j)esnik, 19. april 2017 16:54)

    # Link komentara

  24. Kojih 20 godina bez pobede na vašem stadionu kad smo vas u zadnjoj deceniji pobedili na vašem terenu 5 puta
     (miodrag, 19. april 2017 16:45)

    # Link komentara

  25. Umesto da uzivaju u pobedi oni daju te bedne izjave kako Zvezda nema sanse da kiksne do kraja jer su naravno sve Zvezdine pobede namestene zahvaljujuci Vucicu, Kokezi, Terzicu...Da su malo realni izjavili bi da su Zvezda i Partizan realno mnogo jaci od svi drugih timova i da samo los dan, koji svakome moze da se desi pa i Barceloni, moze da dovede do kiksa u nasem prvenstvu a da su bar malo posteni priznali bi da je iskljucivo njihova krivica ako ne osvoje titulu jer su kasno doveli ozbiljnog trenera umesto onog trenera u neuspesnom pokusaju. Nikolic je, koliko god da je antipatican, izuzetan trener koji je daleko iznad kvaliteta nase lige.
    (Severac, 19. april 2017 16:43)

    # Link komentara

  26. a sto ne bi bio zvezdas.
     (ghu, 19. april 2017 16:40)

    # Link komentara

  27. Jadna nam je ta titula ako je osvojimo na ovakav nacin, em nam je fudbal generalno katastrofalan em skoro sve utakmice se namestaju, e onda se cudimo sto vec godinama ispadamo odmah na pocetku kvalifikacija za neko od evropskih takmicenja.
    (Vrabac, 19. april 2017 16:14)
    a ti si kao Zvezdas?
     (Beli65, 19. april 2017 16:31)

    # Link komentara

  28. Pa ovaj plej-of sistem je smisljen u vreme Partizanove dominacije, a vi ste za to navijali iz sveg glasa, a sada ne odgovara. Vidimo i zasto, a i to mnogo govori o vama! Znamo da Partizan ne sme osvojiti titulu kada se uzare telefoni i kvake od protivnickih i sudijskih svlacionica, ali se vidi koji tim je najbolji u drzavi, a to je PARTIZAN!
     (Breee, 19. april 2017 16:31)

    # Link komentara

  29. Sve što je imalo da se kaže rečeno je juče na terenu. Sada dolaze igre van terena gde je Zvezda uvek bila mnogo uspešnija.
    (naprdno, 19. april 2017 16:16)
    ha ha ha ha
     (Beli65, 19. april 2017 16:30)

    # Link komentara

  30. Pa oces da ti nabrojim titule partizana bez pobede u derbiju???Licemerno kao po obicaju...
    (Matori, 19. april 2017 16:03)

    Hoću ja da mi nabrojiš, i za jedne i za druge kada su osvajili titulu bez pobede u derbiju. Interesantna je statistika, ne znam gde da je potražim, hvala.
    (Kipo, 19. april 2017 16:29)

    # Link komentara

  31. Partizan ne ume ni u pobedi da se ponese, a zamislite da su porazeni. Prosto ta vecita kuknjava uvukla se u sve pore njihove organizacije, kukali su i dok su harali za vreme SPS-a i toleta, kukaju i sad, to im je u krvi.
    (Suke, 19. april 2017 16:27)

    # Link komentara

  32. @Ivan
    Ptpisujem ti svaku rec. Nazalost,Partizan ima bolju igru,kreativniju,imaju neki sablon. Mi nista. Nepokrivanje terena,svi su u nekoj gomili kad napadaju,usko i u klinč,nema ili ne znaju za povratnu loptu,igra se samo na povratni pas kroz sredinu od koga mi se kosa na glavi dize. Jer taj ne primi loptu,nego se odbije od njega,a ako odigra na prvu,on odigra perfektan pas za kontru protivniku. Uzas. Nisam pametan...
    (nex, 19. april 2017 16:26)

    # Link komentara

  33. Ocemo da nabrojimo partizanove titule bez i jedne pobede u derbiju?? Ajde malo da pricamo realno o tome kako su osvajane partizanove titule i niko vam nije prigovarao a sad odma frka zbog zvezde...Mnogo ste licemerni partizanovci.
     (Istina, 19. april 2017 16:25)

    # Link komentara

  34. Jadna nam je ta titula ako je osvojimo na ovakav nacin, em nam je fudbal generlno katastrofalan em skoro sve utakmice se namestaju, e onda se cudimo sto vec godinama ispadamo odmah na pocetku kvalifikacija za neko od evropskih takmicenja.
    (Vrabac, 19. april 2017 16:14)

    Ma ti si zvezdas koliko i Tumbas...
     (Matori, 19. april 2017 16:23)

    # Link komentara

  35. Hvala Bogu od sledece sezone normalno prvenstvo bez podele bodova i plej ofa, a ti Petkovicu decko moras da ides iz Zvezde sto pre.
     (stifler, 19. april 2017 16:19)

    # Link komentara

  36. Kakva li ce mu biti izjava posle poraza u kupu?! Bolje za njih da ispadnu od Cuke.
    (fanatik, 19. april 2017 16:16)

    # Link komentara

  37. Sve što je imalo da se kaže rečeno je juče na terenu. Sada dolaze igre van terena gde je Zvezda uvek bila mnogo uspešnija.
    (naprdno, 19. april 2017 16:16)

    # Link komentara

  38. Jadna nam je ta titula ako je osvojimo na ovakav nacin, em nam je fudbal generalno katastrofalan em skoro sve utakmice se namestaju, e onda se cudimo sto vec godinama ispadamo odmah na pocetku kvalifikacija za neko od evropskih takmicenja.
    (Vrabac, 19. april 2017 16:14)

    # Link komentara

  39. Decko uci skolu neces se hleba najesti od fudbala,pa ne pomaze ni sto te doktor u reprezentaciju ubacivao.
     (Ne ceslja se niko dzaba, 19. april 2017 16:14)

    # Link komentara

  40. Partizanovci su vazda bili spin majstori, a oni su ti koji 28 utakmica nisu izgubili (pa da Zvezda ima toliku seriju na sva zvona bi brujalo da je sve namesteno, premijer, Kokeza, ovi, oni) i koji konstantno dolaze iz 2u1 i obrnuto! Eeee, ko vas ne zna... Prvenstvo je maraton koji se trci cele godine, skupljaju se bodovi pritiv svih ekipa, a ne samo u derbiju. Da je prvenstvo normalno kao sto nije, mi bismo imali 3 boda vise sada, ne bi bilo egal... Kazu da MI necemo kiksnuti, jer oni ZNAJU da oni nece! Pazite vi tu zamenu teza. Nego, na njih se ne treba osvrtati, vec se koncentrisati na preostalih 6 meceva. A ti Marko Petkovicu manje pricaj, mnogo vise radi - ocajan si vec 2 sezone.
     (veliki strumf, 19. april 2017 16:11)

    # Link komentara

  41. Da li postoji jos jedan derbi u Evropi, a i sire, da protivnik 20 godina nije slavio na gostujucem terenu?

    To govori ko je samo komsija evropskog prvaka!
    (grobare ne sme niko da dirka zvace Marjanovic Mirka, 19. april 2017 16:09)

    # Link komentara

  42. Mislim da ekipa i nije tako losa ali nema trenera koji ume da ih postavi i uigra... kondicija losa,taktika nula,prekidi nula.. sa svakih priprema se vratimo gori nego sto smo bili.. podrzavao sam ga ali mislim da je dovoljno vremena imao i nista uradio nije.
    (Hdbsisjhhb, 19. april 2017 16:09)

    # Link komentara

  43. Treba postovati misljenje eksperata, oni najbolje znaju sta su namestene utakmice!

    Da je pravde davno bi krenuli putem odbojkasa!
    (20 godina bez pobede na Marakani, 19. april 2017 16:06)

    # Link komentara

  44. artizan tri utakmice, tri prelaza i oni jos o Zvezdi.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dzon kliz, 19. april 2017 15:47)

    A koliko preokreta je imala Zvezda ove sezone?
    Koliko puta su na poluvremenu imali nerešeno ili gubili a na kraju pobeđivali? Koliko puta su davali golove u nadoknadi za 3 boda?
    Koliko puta su dobijali posle "penala" ?
    Ali polako, neka uzmu titulu što se mene tiče, videće se sve u kvalifikacijama za evropu, možda prođu prvo kolo gde budu dobili neki tim iz San Marina, Andore, Malte, mada pitanje je dal bi i njih izbacili, ali drugo kolo će biti plafon za ovu ekipu ukoliko se ne pojača ozbiljno.
    (Nikola, 19. april 2017 16:05)

    # Link komentara

  45. Наравно да нећете кикснути, све се унапред зна, а добро је видела Србија играчки квалитет будућег шампиона. Толе лопове, Толе одлази и тако то... Ма само нек је вођи осмех на лицу.
     (Aлександар, 19. april 2017 16:05)

    # Link komentara

  46. Mene bi bilo sramota da Partizan tako uzima titule, ali ipak pričamo o ljudima koji u košarci menjaju klub za koji navijaju. Šta je za njih da se raduju ovakvoj tituli
    (Ajmo Vokri i Sadriju...., 19. april 2017 15:36)

    Pa oces da ti nabrojim titule partizana bez pobede u derbiju???Licemerno kao po obicaju...
     (Matori, 19. april 2017 16:03)

    # Link komentara

  47. kako komentarišeš majstore to što ste u 3 derbija ove sezone 2 izgubili a jednom izvukli jedva x uz gol koji je očigledno neregularan... o kome to govori?
    Još kaže podmuklo posle podele bodova i poraza u derbiju smo egal, kao eto da je pravde bili bismo i dalje prvi nego se dele bodovi, a partizan je jedan od dva tima iz lige koji su jedini bili protiv tog sistema.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (., 19. april 2017 15:25)

    I prosle godine na -32 su vam Zvezdine utakmice bile namestene. Pozdrav
    (Nikola, 19. april 2017 16:03)

    # Link komentara

  48. Petkovicu ne slusaj ove jsd-ovce,lepo pobedite sve do kraja i uzmite titulu,pusti ti njih da pricaju,pobedili ovaj derbi,pobedili onaj derbi,tabela sve govori i tu je tacka....a mi lepo na remont ekipe i po novu titulu
    (Red machine m, 19. april 2017 16:02)

    # Link komentara

  49. Mene bi bilo sramota da Partizan tako uzima titule, ali ipak pričamo o ljudima koji u košarci menjaju klub za koji navijaju. Šta je za njih da se raduju ovakvoj tituli
    (Ajmo Vokri i Sadriju...., 19. april 2017 15:36)

    Slavili ste titulu gde ste izgubili 4:1 a Zvezda bez poraza u celoj sezoni, niste dobili ni jedan derbi...
    (Kosjan, 19. april 2017 16:01)

    # Link komentara

  50. Bas suprotno!
     (Djole*, 19. april 2017 16:01)

    # Link komentara

  51. Partizan tri utakmice, tri prelaza i oni jos o Zvezdi.
     (dzon kliz, 19. april 2017 15:47)

    # Link komentara

  52. Ovog momka i limitiranog fudbalera necu da komentarisem.
    Covek nije kriv sto igra za nas...
    Imam jedno pitanje za sve navijace Zvezde u koje sebe ubrajam.
    Da li ste svesni da ce nam trebati par sezona da se oparavimo kada ode trener . Bozovic je toliko unisti nas klub svojim ne znanjem . Ubedljivo najgori trener u nasoj istoriji. Ovde ne ubrajam likove tipa Janevski,Dostanic...
    Covek ima dve ,tri sezone da nesto napravi,ruke odresene oko pojacanja...
    Igre nema,napredak nista...Od prve utakmice sa njim idemo dole i tonemo. Da ja sam prvi naseo na price da je dosao covek koji ce nesto da napravi.
    Ako ovo citas Bozovicu ili tvoji drugari...
    Budi gospodin i daj ostavku. Nemas rezultat,igru,igraci igraju sve gore,mladi nemaju minutazu. Sve u svemu katastrofa.Sportki cunami u vidu ovog nazovi trenera.
    Pozdrav za sve cigane koji znaju za bolje od ovoga.
     (Ivan, 19. april 2017 15:44)

    # Link komentara

  53. Mene bi bilo sramota da Partizan tako uzima titule, ali ipak pričamo o ljudima koji u košarci menjaju klub za koji navijaju. Šta je za njih da se raduju ovakvoj tituli
    (Ajmo Vokri i Sadriju...., 19. april 2017 15:36)

    # Link komentara

  54. Ne, nego to govori mnogo o vama.
     (Nine, 19. april 2017 15:28)

    # Link komentara

  55. koliko je puta rekao utakmica?
     (deki, 19. april 2017 15:28)

    # Link komentara

  56. Da je pravde Zvezda bi upisala tri poraza ove godine,tako da tih 6 bodova prednosti moze da okaci macku o rep.A i mnogo preokreta ima ove sezone,cudno?
    (пера565, 19. april 2017 15:26)

    # Link komentara

  57. Šest kola, šest penala, šta je to za zvezdu
     (spin, 19. april 2017 15:25)

    # Link komentara

  58. kako komentarišeš majstore to što ste u 3 derbija ove sezone 2 izgubili a jednom izvukli jedva x uz gol koji je očigledno neregularan... o kome to govori?
    Još kaže podmuklo posle podele bodova i poraza u derbiju smo egal, kao eto da je pravde bili bismo i dalje prvi nego se dele bodovi, a partizan je jedan od dva tima iz lige koji su jedini bili protiv tog sistema.
     (., 19. april 2017 15:25)

    # Link komentara

  59. slavice se titula na malom Kalemegdanu, obe..
    6,5,4,3,2,1...
     (Spale, 19. april 2017 15:25)

    # Link komentara

  60. ti znass!!
     (m, 19. april 2017 15:13)

    # Link komentara

  61. Odbrojavanje počinje za vikend. Još 6 utakmica do titule. Idemo Zvezdo!
    (kostolomac, 19. april 2017 15:12)

    # Link komentara