"Krađa!"

Duplom pobedom fudbaleri Real Madrida eliminisali su minhenski Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona, ali ni taj duel nije prošao bez kontroverzi.

ĐN Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Prevelika se prašina digla oko ove utakmice. Nikakve ovde kradje nije bilo isto kao što nije bilo kradje kada je Barselona igrala protiv PSŽ-a.
    Dešavale su se sudijske greške kao što je jedan ofsajd Ronalda, jedan penal za Bajern (prva utakmica) i možda prestrogo dosudjen crveni za Vidala (iako se vidi da je namerno udario igrača posle regularnog starta - ali to se dešava stalno kod takvih igrača pa im ne sviraju to stalno). Ako neko misli da će sudije da sviraju ofsajd velikom timu kao što je Real kod onog gola kada je Marselo promešao odbranu Bajerna, onda nikada nije gledao fudbal. Isto kao što će onaj sumnjivi penal nad Suarezom uvek svirati Barsi, Realu, Bajernu...kada igraju protiv timova koji nisu vrh svetskog fudbala. Svima koji prate fudbal to bi trebalo da je jasno. Fudbal i evropske kupove gledam od 1982. godine i ovakve situacije su bile, manje-više, redovne.
    Jedina stravična kradja koja je poljuljala ugled Lige Šampiona je ona utakmica izmedju Čelzija i Barse kada je NAMERNO postavljen sudija koji je odveo Barsu dalje. Tu je NAMERNO oprošteno tri školska crvena kartona i dva školska jedanaesterca. Realan rezultat te utakmice trebalo je da bude pet-šest razlike za Čelzi koji je u toj utakmici odučio Barsu od fudbala. To je bio Anćelotijev čas fudbala Gvardioli.
    E, to je NAMERNA kradja jer je Barsa sa toliko uloženih para i prodaje TV prava u celom svetu za enormne količine novca - jednostavno MORALA da prodje.
    (Negativni, 21. april 2017 20:42)

    # Link komentara

  2. I Zvezda će onim "urugvajskim" golom da bude prvak, pa nikom ništa.
    (da li greška il namera teška, 20. april 2017 20:52)

    # Link komentara

  3. Okaci ovde link gde su te novine, ta madridska stampa u kojima pise da je Bajern ostecen i da je Kasai jedan od najboljih igraca Reala. Posto sam citao nekoliko gde nabrajaju greske i sa jedne i sa druge strane, a nigde ne videh da su napisali BAJERN OSTECEN. Znam ja spanski, ne brini se, samo okaci link...
    (Figo, 19. april 2017 18:22)

    # Link komentara

  4. Bravo, ti si sampion. Ja cu da analiziram drugu situaciju, nosen tvojom logikom. Fenomalno ubacivanje koje je Roki majstorski primio u metarskom ofsajdu, al primio na grudi, bajo moj, pa se ofsajd ne racuna. Raspalio je Roki po lopti i Nojer je bio nemocan. Alo, primio na grudi u metarskom ofsajdu i sad se neko pravi pametan i racuna i taj gol u "poklonjene".....blablabla
    (NoName, 19. april 2017 15:00)

    Klasican primer lika koji ni ne skapira sta je neko napisao,odmah krene da troluje...genije,nisi skapirao poentu,vrvt ni neces al' da probam jos jednom,ko zna.. ;)offside je bio,to APSOLUTNO stoji..pricao sam o tome kako navijaci Bayerna kukaju na sudije,konkretno i na taj pogodak,kao da je sudija Realu poklonio recimo nepostojeci penal(zvuci poznato?a da,takav su svirali u prvoj tekmi u Bayernovu korist,al tu se niko ne buni,jer omasili su ga..to ne bi bila kradja da su pogodili,desavaju se greske jel?)..offside je bio gotovo neprimetan(lose se postavio sudija,vrvt nije dobro video,lako je sad primetiti na usporenom snimku)ali smesno je sto zanemaruju cinjenicu da je Marcelo izbacio pola odbrane i bio u 100 %gol sansi,mogao da bira gde ce da sutne,on odlucio da bude nesebican i dodao Ronaldu koji je bio par cm u offsideu..nisam sudija niti se razumem bas previse,ali mislim da je logicnije da u takvim sansama kad je gol izvestan veci problem za sudiju da svira pogresno(da je npr bio offside a nije) nego da ne svira..(ako cemo realno,pogledaj drugi Bayernov gol,Lewa brat bratu isto u offsideu koliko i Ronaldo,pa to opet niko ne pominje..to nije kradja,to je ponovo greska sudije)znaci,poenta price,apsolutno sudije pravile greske,doduse vise na teret Bayerna,ali reci da je Real toliko "poguran" u ovoj situaciji je totalno neobjektivna..
    (Bakota, 19. april 2017 18:21)

    # Link komentara

  5. Sad će Nedić expert na rts-u da kaže da nije bilo ofsajda pazi šta vam kažem!
    (Brat Bart NS, 19. april 2017 17:56)

    # Link komentara

  6. @AFC
    Vecu kolicinu gluposti odavno nisam procitao,mada je ovde konkurencija po tom pitanju zestoka.Anceloti je prekjuce izjavio,sto ti naravno nisi citao,da su mu se Bejlov menadzer i Perez mesali u sastavljanje tima,da su bili nezadovoljni minutazom Bejla i da je Anceloti odbio njihove zahteve te da je tada shvatio da je otpisan.Prica o operaciji je za javnost i naivne poput tebe.Dalje,reci da su Bayern i Real podjednako osteceni moze samo Realov navijac.3 kardinalne greske su drugi zuti karton Vidalu i 2 gola iz ofsajda Ronalda.To su neupitne greske,crno-bele situacije,tu nema razgovora niti rasprave da li su greske ili nisu.To bi bilo isto kao da raspravljamo da li sunce izlazi na istoku ili izlazi na nekoj drugoj strani.Oko cinjenica nema rasprave.Uz to dodajmo neopravdano sudjen ofsajd Lewandowskom iako je bio bar u liniji sa Marselom sto nije ofsajd,a takva situacija je bila i sa Muellerom u prvoj utakmici.Penal nad Robbenom je cist,nebitno sto je mali kontakt i sto Robben teatralno pada,on je sklonio loptu,to je penal.Real jedino moze da se zali na penal u prvoj utakmici.Dakle 5:1 u spornim situacijama,a ti kazes da su podjednako osteceni?? Danas madridska stampa pise da je Bayern debelo ostecen,da je Kasai katastrofalan,da su 3 najbolja igraca Reala Ronaldo,Marselo i KAsai.Ali ti si veci katolik od pape,veci Realovac od madridske stampe.Svi posteni fudbalski gledaoci priznaju da je ovo najveca kradja ikada.
    (Oliver, 19. april 2017 17:41)

    # Link komentara

  7. Masovni komentari protiv Reala.
    Gde god je bila masa,tu se gubilo na realnosti i objektivnosti.
    Zakljucak vrlo prost:sudiske greske su bile,ali na obe strane,znaci kradje nije bilo !!
    (Keizuke Nakamura Tuka, 19. april 2017 17:23)

    # Link komentara

  8. (AFC, 19. april 2017 16:05)

    Ocigledan navijac real madrida!
    Ako je auto gol koji je dao Ramos bio postignut iz ofsajda isto tako i Levandovskom je sviran nepostojeci ofsajd kao i Mileru u prvoj utakmici u 1 na 1 sansi za gol.
    Ne znam kako navijaci real madrida protestvuju za penal kada se JASNO vidi da Kazemiro gazi kopackom na Robenvou nogu, koji jeste da teatralno pada ali penal CIST KAO SUZA.
    Ostale situacije su vise nego jasne koliko god da se navijaci real madrida trude da ospore...
    (MarkoBG, 19. april 2017 17:18)

    # Link komentara

  9. Situacija kad Levandovski izlazi sam na Navasa, a sudija svira ofsajd? crveni za Vidala? gdje je crveni za Kazemira? 2 gola iz ofsajda Ronalda? Najveca kradja ikada!!! Real je jedini klub koji u svakoj utakmici u svakom mogućem takmičenju ima pomoć sudija..
    (ddd, 19. april 2017 17:08)

    # Link komentara

  10. Kradje je bilo,i to velike,to ce samo realovi navijaci negirati,sto je donekle razumljivo,a realu zelim da sto pre ispadnu i naravno da juve prodje!
    (fcb, 19. april 2017 16:39)

    # Link komentara

  11. Majo
    (Ne ceslja se niko dzaba, 19. april 2017 16:28)

    # Link komentara

  12. Ljudi, ubise spanci ne samo ovde, sve je bre njihovo. Kosarka, fudbal, auto i moto sportovi, vaterpolo krenuo, tu je i rukomet i odbojka, nijedan sport nije ugrozen, jos samo hokej i americki fudbal, eventualno jos i bejzbol i to je to. Sve.
    (stifler, 19. april 2017 16:26)

    # Link komentara

  13. Kao sto Kenedi nije smeo ziv da napusti Dalas,tako Bayern nije smeo sinoc da pobedi.Ovo je kradja nad kradjama,majka svih kradja,najveca kradja u istoriji fudbala!
    (Oliver, 19. april 2017 16:24)

    # Link komentara

  14. U prvoj utakmici za tri minuta Martinezu crveni a juce ne sme Casemiru da da za 4 starta crveni karton. Ako bude ponovo sudio naredne tri cetiri godine onda.... Samo da ne osvoje Real i Barselona, lopovi.
    (Aki, 19. april 2017 16:23)

    # Link komentara

  15. Kad vec kradu neka kradu od bogatih.
    (Komsijina Krava, 19. april 2017 16:09)

    # Link komentara

  16. Olivere da ti cika objasni.
    Anceloti nije otpusten nego je sporazumno raskinuta saradnja na njegovo insistiranje zbog operacije i zdravstvenih problema. Raskinuli bi god dana ranije ali je uzeo LS pa su ga ispostovali da proba da je odbrani. Doticni je imao godinu dana pauze ne zbog toga sto ga niko nece (potpisao sa Bajernom unapred) vec zbog rehabilitacije.
    Sad ono najbitnije: sudija propusta priliku da iskljuci Vidala na startu 2 pol. i svira diskutabilan penal za Bajern. Samim tim on u glavi ima misao da je ostetio Real 2 puta. To je kompenzovao crvenim Vidala, iako i on cak nije sporan, jer dok je bio na zemlji namerno je digao nogu i sa namerom sapleo igraca i ne iskljucivanjem Kazemira.

    Ofsajd Levandovskog i Ronalda nije video isti pomocnik. Greska i za jedne i za druge. Kad dodamo ofsajd kod 3 gola i penal iz prvog meca, dodjemo do toga da koliki su gresili za jedne toliko su i za druge.

    Real je imao 25 suteva u okvir gola u dvomecu, Bajern samo 3 od toga jedan iz penala?!?
    Da li je Bajern zasluzio da prodje? NE
    Da li mu se vratilo za kradju u Londonu (penal i crveni za remplovanje) DA!!!
    Morate imati siru sliku. Lako je pljuvati jedne a velicatu druge. Navlaci se za Barsu. DA. Navlaci se za Real. DA. Navlaci se za Bajern
    DA. Zato su oni i veliki jer se navlaci za njih a Arsenal je kanta za punjenje jer je remplovanje crveni i penal!!!
    (AFC, 19. april 2017 16:05)

    # Link komentara

  17. @Ter Stegen
    U redu je progledati igracu kroz prste nakon kartona,i prvog ostrijeg starta nakon istog,isto tako je progledao Kazemiru kod penala,ali problem je sto je Kazemiru progledao jos 2 puta nakon toga.
    (Dag Kristi, 19. april 2017 15:58)

    # Link komentara

  18. @Mladen
    Niko ne kaze da je Lahm los kapiten,ali nije dovoljno agresivan.Kapiten mora da bude vodja,agresivan,grub,a ne previse fin,dzentlmen kao Lahm.On je previse politicar,odmerava svaku izjavu,vodi racuna o ponasanju,jednostavno ne deluje kao vodja.Nemci su takvi da im treba vodja.Kahn je znao da urla,da se dere,da gura svoje igrace,da ujeda i tuce protivnicke igrace,isto i Effenberg i van Bommel.O tome pise cak i spanska stampa danas.Od iduce sezone kapiten je Neuer,mada je i on previse fin,ali svakako vise deluje kao vodja i autoritet od Lahma.A fudbalski kvaliteti Lahma su nesporni,ovde samo pricam o karakteru i temperamentu.
    (Oliver, 19. april 2017 15:51)

    # Link komentara

  19. Svi se prave ludi,i niko ne spominje onaj mesarski start Vidala sa pocetka drugog poluvremena,tad je vec trebao biti iskljucen.Aj onaj penal nad Robenom moze i nekako proci,mada i to je krajnje sumnjivo,a onaj autogol Ramosa ne treba ni komentarisati,Lewandovski je tu bio u ociglednom ofsajdu.
    (Djinobili, 19. april 2017 15:46)

    # Link komentara

  20. Kradja veka prijatelji moji cam je Čelzi- Barselona.E taj meč ne moze ni sa jednim od ovih da se poredi.Toliko od mene.
    (Marko, 19. april 2017 15:46)

    # Link komentara

  21. Nema sumnje da drugi zuti karton Vidala uopste nije postojao,al zato vratite film na situaciju iz 48 minuta kada je Vidal pregrubo startovao sad nzm tacno na kojem igracu Reala,al da mu je Kasai tad pokazao drugi zuti karton,automacki crveni,apsolutno ne bi pogresio,nego mu je progledao kroz prste iz razloga sto je rezultat tad bio 0:0 gdje je Real bio blizu prolaza.
    (Ter Stegen, 19. april 2017 15:32)

    # Link komentara

  22. @(Vidji, 19. april 2017 14:06)

    Jedan sumnjiv penal?? :D nemoj, smeju ti se ljudi...Prvi penal sumnjiv, drugi ne postoji. Cist penal za PSŽ i crveni za Maskerana pri rezultatu 3-1, sto je doticni i priznao nakon utakmice. Onda konstantno bacakanje i glumatanje po terenu Nejmara i Suareza je proslo sa samo jednom zutim kartonom...to sto se svako kolo sudi Realu u Spaniji, sudi se i Barseloni, a to sto si ti ostrascen, pa ne mozes da budes objektivan, je druga stvar...Cinjenica je da su trenutno Real i Barsa zlo za evropski fudbal i da se navlaci za njih, a sve samo zbog cistog profita iz Azije, kad to shvatis bice ti lakse...Pozdrav!
    (ivan, 19. april 2017 15:16)

    # Link komentara

  23. (Oliver, 19. april 2017 14:48)

    Potpisujem svaku rijec. Upravo je tako bilo kako si opisao. Sudija se nije mesao dok to nije zaista zatrebalo.I takve direktive je ubjedjen sam dobio. Real je morao proci po svaku cijenu.Velike su to pare.Mora se napraviti prica sa Ronaldom i eventualno odbraniti LS...Real je marketisnki isplativiji od Bayerna i da ispadnu i oni uz Barcelonu ,druge zlatne koke,to bi bilo previse. Ovo sinoc je bilo totalno neukusno.Bljutavo,odvratno.najveca kradja koju sam video do sad...Loze se samo klinci koji ionako uveliko imaju iskrivljen sistem vrijednosti u svemu,pa onda i ne cudi da im je jedan Ronaldo uzor...
    (stara_skola, 19. april 2017 15:09)

    # Link komentara

  24. Pravi kapiten treba da zna da trgne svoju ekipu i da je natera bolje da igra. Kada se samo setim Efenberga i Olivera Kana, cist autoritet i prave vodje ekipe na terenu.
    (Milan L., 19. april 2017 14:28)

    Lahm možda nije Kahn, ali je daleko od lošeg kapitena. Poštuje ga cela ekipa, stručni štab, klub, a i nacija zbog svega što je dao reprezentaciji. O tome što pokriva 5+ pozicija po potrebi, igra levom i desnom, neću ni da govorim. Juče je svakako trgao ekipu koja je igrala odlično 85 minuta i pored svih sudijskih propusta, sve dok ih Mađar nije ubio crvenim kartonom pred kraj utakmice. U produžetku na žalost nije mogao mnogo, ako uzmeš da Hummels i Boateng nisu više imali snage, pa se sve to odrazilo na celokupnu sliku...
    (Mladen, 19. april 2017 15:09)

    # Link komentara

  25. ljudi uđite na fb real madrid balkan fan stranicu oni su ubeđeni da je real oštećen: mnogo ranije treba vidal da dobije crveni, nije bio penal(2), real oštećen za penal, ofsajd levandowskog, pa kako vas nije sramota
    (kia95, 19. april 2017 15:02)

    # Link komentara

  26. Citam u ne verujem. Sta poredite utakmicu izmedju Barse i Psg-a. Pa jedino sporna je ona situacija kada je Suarez pao a sudija svirao penal,koji realno nije postojao. Sve ostalo je cisto. Nad Nejmarom cist penal. Ono juce necu ni da komentarisem. Dva gola,crveni karton,i da Kasemiro posle oniliko startova ne dobije drugi zuti.
    (zekan17, 19. april 2017 15:01)

    # Link komentara

  27. E da,sto se tice offsidea kod drugog gola,posto se on cesto pominje,kad je Marcelo nanizao pola Bayernove odbrane,kao da se prosetao pored cunjeva,mogao je covek da bira gde ce da smesti loptu,apsolutno stoji da je Ronaldno bio malo u offsideu,sudija to nije video jer je bio lose postavljen..Ali ono je pre svega majstorstvo jednog velikog fudbalskog madjioni,cara i presmesno je tu situaciju navoditi i vaditi se na sudije i tu suplju pricu kako je i taj gol "poklonjen"..Alo,prosetao odbranu mocnog Bayerna jednim potezom,mogao da bira u koju ce stranu da sutne,i sad se neko pravi pametan i racuna i taj gol u "poklonjene" jer je Ronaldo bio 5 cm u offsideu..znam,sad ce neko reci, pravila se moraju postovati.....
    (Bakota, 19. apil

    Bravo, ti si sampion. Ja cu da analiziram drugu situaciju, nosen tvojom logikom. Fenomalno ubacivanje koje je Roki majstorski primio u metarskom ofsajdu, al primio na grudi, bajo moj, pa se ofsajd ne racuna. Raspalio je Roki po lopti i Nojer je bio nemocan. Alo, primio na grudi u metarskom ofsajdu i sad se neko pravi pametan i racuna i taj gol u "poklonjene".....blablabla
    (NoName, 19. april 2017 15:00)

    # Link komentara

  28. A zasto gledate onda samo piskrate kojesta!
    Kada je Baraselona kidala predprosle godine pun forum navijaca sad odjednom obrnuto.Sta treba reci za ono sinoc igrali bi dok Real ne pobedi!
    (Pravnik, 19. april 2017 14:57)

    # Link komentara

  29. Nije isto prevideti ofsajd i svirati nepostojeci penal nad padavicarem Suarezom. Suarez i Neimar su se bacali citavu utakmicu, previjali, simulirali itd...Real od 6 golova nijedan nije dao iz penala. Penali se namerno sviraju kao u slucaju Barse, a ofsajd moze da bude milimetarski i stvar procene. Bar 30% golova se daje iz neke vrste ofsajda. Usput, nisam navijac Reala.
    (pribil, 19. april 2017 14:19) Sreca pa se Ronaldo ne bacaka i ne dobija nikad penale na simuliranje. Penal nad Nejmarom je cist,nad Suarezom nije jer je preuvelicao kontakt.Barsi je poklonjen jedan penal u utakmici u kojoj su morali da postignu 6 golova,Realu je poklonjen igrac vise i 2 gola u egal utakmici! P.S. Kada je poslednji put u LS neko napravio penal a da nije dobio bar zuti karton kao sto je to bilo sinoc?
    (Milos, 19. april 2017 14:51)

    # Link komentara

  30. Imaju najskuplji tim na svetu, ovoliko vidnu pomoc sudija kao da je nasa liga u pitanju, ali zbog ovakvih stvari ima i sve vise ljudi koji ne vole Real
    (Milan Rudic, 19. april 2017 14:49)

    # Link komentara

  31. Potpuno je jasno da je Kasai ovo sve namerno uradio,po zadatku.Veoma je indikativan tajming svih spornih odluka.Kad sudija namesta utakmicu,on prati rezultat i sta Realu treba.Sudjenje je bilo sasvim ok u prvom poluvremenu.Zasto? Zato sto je bilo 0:0,rezultat koji odgovara Realu.Onda penal za Bayern,koji je morao da svira,prosto zato sto je bio penal i zato sto Real ide dalje i sa rezultatom 1:o za Bayern.Dakle,nije opasno za Real.Ubrzo Ronaldo izjednaci i Kasai misli da je gotovo.ONo na sta nisu racunali u svom scenariju jeste autogol Ramosa 120 sekundi posle izjednacenja.E to je bio prelomni trenutak,jer se sad ide u produzetke.Sto je jos gore,Bayern bi mogao da postigne treci gol u recimo 90. minutu i prodje dalje.Zato mora odmah isljucenje,ko je najbolja zrtva?NAravno VIdal.KAd je KAsai video da je BAyern potpuno ravnopravan u produzetku i sa 10 igraca,shvata da mora jos da pomogne Realu.Ne moze jos jedan crveni BAyernu,to bi bilo ocigledno,nego mora nesto drugo,poput gola iz ofsajda.Opet ni 2:2 nije sigurno,jer Bayern ide dalje sa 3:2.Zato mora jos jedan poklon gol da bi Real bio siguran sa 3:2.Nema nikakve sumnje da je Kasai ovako razmisljao.KAd Anceloti kaze da ne veruje da je Real uticao na sudije,to znaci upravo suprotno-da je Real uticao na sudiju.Anceloti zna sta Real radi,jer im je bio trener 2 godine.Citajte zasto su ga otpustili.Kasai je sigurno od sinoc bogatiji za par miliona na tajnom racunu u nekom poreskom raju.
    (Oliver, 19. april 2017 14:48)

    # Link komentara

  32. ko nam to prica o postenju hahhaahahha
    real,barca,man utd,juvetus,bayern,pa to su klubovi koji najvecu pomoc sudija imaju i fife kroz razne povlastice npr transfer budzete itd itd , pa pogledajte sudjenje u spaniji bilo kojoj ekipi kad igra protiv barce ili reala ,u italiji kad igraju protiv juvea,u nemackoj protiv bayerna u nemackoj vec godinama nepostoji konkunrencija, bayern radi sta hoce,imaju zastitu drzave i prosto je nemoguce da npr neki seik ili rus, ili kinez kupi borusiu,salke ili leverkuzen i npr 3 ili 4 godine ulozi po 200 miliona godisnje i napravi stvarnu konkurenciju bayernu, pogledajte paris i monako odlicne ekipe mogu da se nose sa svima i ako nemaju pomoc sudija ali naravno potreban je novac ne mozete napraviti ekipu sa budzetom od 20 ili 30 miliona kad npr jedan mesi i ranaldo imaju godisnje plate 25 ili 30 mil
    (igor, 19. april 2017 14:43)

    # Link komentara

  33. Pazite sta vam kazem, UEFA zeli finale Real-Barselona i uradice sve u njihovoj moci da do toga dodje. Zele pare od kineza, indijaca i arapa koji samo za ova 2 kluba znaju. PSG i Bayern su debelo pokrani, mada je psg i sam kriv, sto su dosli da igraju bunker na Nou Kampu
    (MitchSrbija, 19. april 2017 14:43)

    # Link komentara

  34. LS ne vredi gledati posle kradja Barselona - Celzi , Barselona - PSZ , i ove zadnje Real-Bayern .... Premier liga je gospodsko takmicenje .
    (MUTD, 19. april 2017 14:39)

    # Link komentara

  35. Pusti ti Lama, mirnog kao bubicu - nikakav vodja ekipe na terenu.
    (Milan L., 19. april 2017 11:53)

    Lam-nikakav vodja ekipe.Sve si rekao.O sebi.
    (Bogoje Panajotovic, 19. april 2017 12:37)

    Pravi kapiten treba da zna da trgne svoju ekipu i da je natera bolje da igra. Kada se samo setim Efenberga i Olivera Kana, cist autoritet i prave vodje ekipe na terenu.
    (Milan L., 19. april 2017 14:28)

    # Link komentara

  36. pravila u fudbalu treba manjati iz korena... cista glupost... ja razumem da je 2 metra bio ispred odbrane ...ali ovo pa to neozbiljno...pod hitno sve menjati i uvesti "hawk eye" kao u tenisu i pregled usporenog snimka...koga je briga sto se gubi draz igre kada je ovo vec odavno vise od igre gde se vrte miljarde...trece fudbal je dosadan ako gledas a ne navias za jednu od ekipa... dave leptu vecito na pola terena i onda bude tri sanse i mozda neki gol... smanjiti teren, borj igraca tako da bude negde izmedju futsala i danjasnjeg fudbala bilo bi puno vise dinamike i akcije i narod bi uzivao...
    (mara, 19. april 2017 14:28)

    # Link komentara

  37. Jedni kradu igrače drugi opet pobede...
    (milan, 19. april 2017 14:28)

    # Link komentara

  38. treba da se uvede pravilo da se ponavljaju utakmice ako se utvrdi da je sudija uticao na vise od jednog gola na utakmici..a ako napravi samo kod jednog gola grubu gresku uvesti im suspenzije tri meseca i na vise...pa ce da se pitaju posle kako ce da sude
    (marko, 19. april 2017 14:26)

    # Link komentara

  39. Jedino rjesenje je povlacenje ekipe nakon ovakvih gresaka.Pa ce onda uvest videotehnologiju.Sinoc je Anceloti trebao povuci ekipu kad je Ronaldo dao gol za 2-2.Drugacije ne vrijedi objasnjavat glavesinama da je tehnologija neophodna.
    (role, 19. april 2017 14:23)

    # Link komentara

  40. Nije isto prevideti ofsajd i svirati nepostojeci penal nad padavicarem Suarezom. Suarez i Neimar su se bacali citavu utakmicu, previjali, simulirali itd...Real od 6 golova nijedan nije dao iz penala. Penali se namerno sviraju kao u slucaju Barse, a ofsajd moze da bude milimetarski i stvar procene. Bar 30% golova se daje iz neke vrste ofsajda. Usput, nisam navijac Reala.
    (pribil, 19. april 2017 14:19)

    # Link komentara

  41. Ljudi ja to pricam vec "godinama" FUDBAL NE TREBA GLEDATI NI PORED MALIH EKRANA!
    (LEPAK ZA ..., 19. april 2017 14:16)

    # Link komentara

  42. Kako je sve ovo licemerno! Kad Barsa pobedi PSŽ posle kradje veka, prica se o istorijakom prolazu dalje, a kad Real prodje na isti nacin, e tad je kradja...Isto je i sa jednima i sa drugima i dok god igraju za njih Ronaldo i Mesi navlacice se za te ekipe, jer fudbal vise nije fudbal, vec biznis i samo biznis, na zalost...
    (ivan, 19. april 2017 13:50) Licemerno je da jedan sumnjiv penal nazivaju "kradjom veka". Prvi penal nad Nejmarom je prosto cist. To je kao kradja veka a ovaj crveni i dva gola iz ofsajda je sta? Tri katastrofalne odluke! Jos nesto,kako je Kazemiro uspeo da zavrsi utakmicu bez dva kartona je tek za raspravu,lik pravi penal i ne dobija karton???Jos nesto,za ove koji slabije gledaju Spansku ligu,ovo sto se sinoc desilo Bajernu je najnormalnija stvar sto se tice Reala i Primere,svako drugo kola se Realu poklanjaju takve svari,nista novo!
    (Vidji, 19. april 2017 14:06)

    # Link komentara

  43. Jeste, kradja...

    PRVO su pokrali penal za Bajern u Minhenu.

    Onda su pokrali penal za Bajern u Madridu.

    I onda je krenula kradja za Real.

    Ko se bolje snasao prosao je.
    (GM, 19. april 2017 14:03)

    # Link komentara

  44. u petak je zreb...ostalo je nebitno
    (joaquin, 19. april 2017 13:57)

    # Link komentara

  45. Ovde niko nije objektivan, koji vam je pa mrzite real toliko- dnevne doze protiv njih postaje glupo bas- svaki penal analizirate, svaku spornu situaciju. Bas je glupo koliko ste protiv njih a toliko ste za Barselonu. Nije to uredu, izgubićete čitaoce, ako vam je stalo do toga.
    (Sale, 19. april 2017 13:56)

    # Link komentara

  46. Kradja veka. U 54 min pri rezultatu 0:1 Levandovski sam krece na Navasa i dize zastavicu cora. Tu bi bilo 0:2 zatim daje Vidalu drugi zuti cist start kao suza. Zatim gol Ronalda ofsajd 1.5 m i ofsajd kod gola za 3:2 kad mu Marselo asistira bio je oko pola metra. Veceras ce Nedic sa Strajnicem da analizira isto kao ja sad. Sportski pozdrav
    (Dzoni, 19. april 2017 13:56)

    # Link komentara

  47. Zbog ovoga se fudbal polako pretvara u cirkus.
    (Goja, 19. april 2017 13:53)

    # Link komentara

  48. Kako je sve ovo licemerno! Kad Barsa pobedi PSŽ posle kradje veka, prica se o istorijakom prolazu dalje, a kad Real prodje na isti nacin, e tad je kradja...Isto je i sa jednima i sa drugima i dok god igraju za njih Ronaldo i Mesi navlacice se za te ekipe, jer fudbal vise nije fudbal, vec biznis i samo biznis, na zalost...
    (ivan, 19. april 2017 13:50)

    # Link komentara

  49. Svim srcem uz Juventus veceras.To su Italijani,iskusni i namazani svim bojama,verujem da ce uspeti veceras i da prolaze u polufinale.
    (Arsenalovac, 19. april 2017 13:48)

    # Link komentara

  50. da nezna covek koji je odvratniji klub, barsa ili real.
    (Salerno, 19. april 2017 13:45)

    # Link komentara

  51. smensno je pricati o greskama kao da su pravljene da bi se pomogao Real,sudjenje u ovde dve utakmice je bilo OCAJNO i obe ekipe su ostecene u bezbroj navrata.Vecina golova Reala i Bajerna su pali posle greski sudija,nepostojecih penala,posle ofsajda,posle faula koji nisu svirani.
    (b(ot)92, 19. april 2017 13:32)

    # Link komentara

  52. ovako:penal za Bajern postoji, nije trebao karton Vidalu, drugi gol Bajerna je ofsajd I dva Ronaldova gola su iz ofsajda. To je ako hocete pisteno, a to sta je bilo na Barsa PSZ je za zatvor.
    (Ja nosim plasticno odelo, 19. april 2017 13:32)

    # Link komentara

  53. Filip Manojlovic-golmancina!
    (Mayor, 19. april 2017 13:31)

    # Link komentara

  54. Realovi navijači su sramota za ovaj svijet. Od sinoć ste mi totalno odvratni postali. Zaista nemam riječi.
    (Riki, 19. april 2017 13:26)

    # Link komentara

  55. Kradja mozda jeste, ali ni nalik onoj Barsa-Psg. Ono je bilo za anale. Posle legendarne kradje Celzi-Barsa to je broj 2.
    (pribil, 19. april 2017 13:25)

    # Link komentara

  56. Ako ima pravde Real i Barca nece videti finale.
    (apolo, 19. april 2017 13:23)

    # Link komentara

  57. (Ime i prezime, 19. april 2017 10:15)

    Realno nabrojane greske i s jedne i s druge strane, a ti si jedini ili jedan od retkih koji je to uradio. Vecina gleda samo greske koje su isle u korist ekipe koja je na kraju izasla kao pobednik, a treba spomenuti i koje su isle na stetu. Sve u svemu ocajno sudjenje, pre ce biti da je neznanje nego zelja da se nekom pomogne...
    (pingvin s madagaskara, 19. april 2017 13:22)

    # Link komentara

  58. E da,sto se tice offsidea kod drugog gola,posto se on cesto pominje,kad je Marcelo nanizao pola Bayernove odbrane,kao da se prosetao pored cunjeva,mogao je covek da bira gde ce da smesti loptu,apsolutno stoji da je Ronaldno bio malo u offsideu,sudija to nije video jer je bio lose postavljen..Ali ono je pre svega majstorstvo jednog velikog fudbalskog madjionicara i presmesno je tu situaciju navoditi i vaditi se na sudije i tu suplju pricu kako je i taj gol "poklonjen"..Alo,prosetao odbranu mocnog Bayerna jednim potezom,mogao da bira u koju ce stranu da sutne,i sad se neko pravi pametan i racuna i taj gol u "poklonjene" jer je Ronaldo bio 5 cm u offsideu..znam,sad ce neko reci, pravila se moraju postovati..ali budite realni,taj gol nema mnogo veze sa sudijskom pomoci,vec sa Marcelovom carolijom..uzgred,pogledajte highlights obe tekme,i u Minhnenu i i Madridu..pogledajte sanse i dok je bill 11 na 11 pa se zapitajte ko je bio konkretniji i nadmocniji..
    (Bakota, 19. april 2017 13:15)

    # Link komentara

  59. i sad neko sporedivati spanska liga i engleska liga vrz osnova na to sto klubovi urade u lsampiona a ono sva tri kluba svoj uspeh duze sudijama barsa psz real videli smo sinoc a isto i atletiko nepostojecki penal(van 16m) u prvo utakmici
    (msbravomk, 19. april 2017 13:10)

    # Link komentara

  60. Dva daleko najodvratnija evropska kluba su Barcelona i Real! Svake godine se promuljaju uz pomoc sudija, a kako to upravo Pike i Ramos putem Tvitera rade, tako se i sami klubovi optuzuju za naklonost sudija. Ova sinocnja utakmica je skandal nad skandalima i slicna je onoj famoznoj tekmi izmedju Celzija i Barcelone. Kad je Realu usla voda u usi, onda sudija stupa na scenu i izbaciju Vidala. Da ne bi doslo do penala, Real zabija 2:2 i 3:2 i ofsajda. Evropski fudbal je sinoc dozivio svoj potop, najbolje bi bilo da ga ukinu!
    (Roxi, 19. april 2017 13:07)

    # Link komentara

  61. @Bane sudija nije htio da vidi, a mozda i nije smio. Ko zna sto se tu desava al jasno je ko dan da nije cisto. Vrijedjanje inteligencije, zaglupljibanje ljudi.
    (Znaci, 19. april 2017 12:57)

    # Link komentara

  62. ne navijam ni za jedan od ova dva kluba, ali sad je uzalud govoriti o sudjenju, real je prosao i to je to. sve ce se to ionako zaboraviti brzo. a vcrs se nadam da barsa opet zablista
    (zvezda, 19. april 2017 12:56)

    # Link komentara

  63. Koja je ovo kradja ljudi moji... gore nego Bayern protiv Fiorentine
    (Znaci, 19. april 2017 12:53)

    # Link komentara

  64. A penal za Bajern u prvoj utajmici kad lopta pogadja igraca u rame,ruka mu iza ledja,i to sve kod 1:0 za Bajern
    Ili se to zaboravilo zato sto je penal promasen...
    Gol Ronalda je iz ofsajda,jasno kao dan,samo mogao je pre toga biti i penal za Real,kad je vec bio onaj nad Robenom
    Generalno je sudjenje lose ove godine u LS i to je jedina istina
    (sumadija, 19. april 2017 12:42)

    # Link komentara

  65. Pusti ti Lama, mirnog kao bubicu - nikakav vodja ekipe na terenu.
    (Milan L., 19. april 2017 11:53)

    Lam-nikakav vodja ekipe.Sve si rekao.O sebi.
    (Bogoje Panajotovic, 19. april 2017 12:37)

    # Link komentara

  66. Po meni je i penal za bajern lose sudjenje pogledao sam snimak vidi se da je izbio loptu po meni nije penal. Al jako diskutabilno. Uglavnom sudjenje KATASTROFA.
    (Markoni, 19. april 2017 12:35)

    # Link komentara

  67. Pa utakmica je izgublena u Minhenu. Kada primiš 6 golova u dve utakmice nema tu sudije, iako je jedan iz opsajda. A evropski i švedski stručnjaci neće video??? Verovatno da bilje nameštaju!!
    (Vlada djordjevic, 19. april 2017 12:26)

    # Link komentara

  68. Kradja i to kakva. Ako je ikada trebala neka utakmica da se ponovi to je bila ova
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sandzak, 19. april 2017 11:20)

    A ja pre bi reko da se ponovi trebalo chelsi vs barcelona ne 100% nego 1000% pa nisu ucinili a pre ipak bi reko trebalo da se ponovi barcelona vs psg nije pa pre bi reko treba da se ponovi arsenal vs barcelona pa nije al et daj boze nek se ponovi ja kao navijac reala iskreno voleo bi to da se ponovi al ako bayern ne gubi ubedljivo obecam ti da bi se sreo i nedelu dana gde zelis na moje troskove
    (Presheva, 19. april 2017 12:25)

    # Link komentara

  69. Bajern arogantno dominantan već decenijama,gde je potpuno uništio konkurenciju gde im iz godine u godinu otima najbolje igrače (Dortmund),
    Bajern jeste moćan klub ali samo u Bundes ligi u Evropi je samo prosek i ništa više,pa setite se finala LŠ sa Čelsijem,gde su bili nadigrani u sred Minhena,
    (Punisher, 19. april 2017 11:31)

    Molim te kazi mi koji igrac Dortmunda je otet,Leva,Humels po isteku ugovora napustili Dortmund i to je za tebe otimanje.Gece je iskoristio izlaznu klauzulu pre kraja ugovora,a Dortmund uzeo 37 miliona evra.Otimanje? U Evropi je prosek sa 5 titula prvaka Evrope ??? A Celzi,pa taj Celzi je igrao najodvratniji bunker od prvog do 120 minuta i nadigrao Bajern?
    (Dusan kg, 19. april 2017 12:23)

    # Link komentara

  70. Minhenski Bajern je retko odvratan klub, oni su odvratniji od Barse a reci cu vam i zasto: 
    1. Pokupuju sve zivo sto valja iz domace lige i onda tako nabede sebe da su jaki i igraju svoju ligu bez briga i konkurencije. Ok. Protiv Atletika u grupi i Reala sada su ........
    4. Svake godine kukaju na sudije a svake godine im te iste sudije itekako pomazu svojim greskama. Jeste, pobedili ste vi Barsu 7:0 ali ste postigli 4 sporna gola, to se sad niko vise ne seca, nego se secaju "mocnog Hajnkensovog Bajerna". Niko se ne seca greski u finalu protiv Dortmunda nego se secaju "mocnog Hajnkensovog Bajerna". 
    5. Drzava vam pokloni novi stadion, posle prozivaju i sprdaju se sa Vengerom a doticni je svojom ekonomijom klubu zaradio stadion. 
    6. Gvardiola (njegov mandat) vam je objasnio i pokazao: 
    Bez pomoci sudija, doticni trener ne moze da prodje polufinale. 
    7. Bajern je bez pomoci sudija u Evropi, prosecna ekipa. 
    8. Kako kaze Rumenige: 
    "Juve je veliki klub da bi..." 
    O licemerstvu Nemaca moze mnogo dana da se govori.
    (saopstenje, 19. april 2017 11:11)

    Moguce je da Gvardiola bez pomoci sudija ne moze da prodje polufinale, ali zato Realu moze da utrpa 11 komada u dve utakmice.
    (NoName, 19. april 2017 12:22)

    # Link komentara

  71. Najsmesnije mi je kad neko poredi dosudjen/nedosudjen penal sa nedosudjenim ociglednim ofsajdom.
    Kod penala ne postoji jasna granica, sudija uvek moze da stane iza svoje odluke. Uvek onaj koji je oboren tvrdi da je penal, onaj drugi vice 'Nije!'
    Ali kod gola iz ofsajda je sve jasno! MATERIJALNA POVREDA PRAVILA!!!
    Za takve stvari MORA da se ponistava utakmica!
    To bi bilo isto kao da igracu sudija dosudi kos za tri poena (i ta ekipa tim kosem pobedi), a on sutnuo iz reketa.
    Sinocna utakmica bi morala biti ponistena, jer nije odigrana po pravilima!
    A penal jeste bio nije bio, uvek ce da se vodi polemika i kod ociglednih i kod nepostojecih penala!!! Pa u prvom mecu je nakon teatralnog pada Ronalda, onaj nesrecni Martinez dobio crveni karton, pa mi ne pada na pamet da to komentarisem.
    Ali DVA GOLA IZ DVA OCIGLEDNA OFSAJDA?!?!?! Nema sta tu da se prica, to je KRADJA! Namerna ili slucajna, ne znam.
    (Realista, 19. april 2017 12:16)

    # Link komentara

  72. Vidal je opravdano iskljucen jer je posle ispravnog starta na loptu sa zemlje namerno udario protivnickog igraca kad je ovaj iskoracio da ga preskoci..
    (Sajmon, 19. april 2017 12:14)

    # Link komentara

  73. Od 2006. godine i izbacivanja Juventusa iz Serie A i kažnjavanja Milana, Fiorentine i Lazia za namještanje utakmica na fubdal gledam kao na komičnu predstavu, koja ima veze sa svim samo ne sa sportom. Domaći fudbal odavno ne pratim, a odustao sam i od reprezentacije... Sada se osjećam puno bolje :)
    (Mafija, 19. april 2017 12:09)

    # Link komentara

  74. Fudbal kao sport,odavno vise ne postoji.

    Fudbal kao biznis...E,to je vec neka druga prica....
    (Ranger, 19. april 2017 12:04)

    # Link komentara

  75. forza juve
    (citalac, 19. april 2017 12:01)

    # Link komentara

  76. ealno i iskreno gledano ako ste pratili obe utakmice primetice te da nije bas sve tako.
    1. Penal za Bayern u Minhenu - nepostojeci i smesan
    2. Vidal nije smeo da bude sinoc na terenu vec od 50 minuta.
    3. Tok utakmice nebi bio isti da vidal zasluzeno ode u 50 min u svlacionicu
    4. Penal vrlo diskutabilan - Roben teatralno pada
    5. ofsajd levandovskog koji je direktno iz ofsajda kreirao mogucnost i doslo do autogola!!! pregledajte snimak.
    6. ofsajd Ronalda

    (sasa grobar, 19. april 2017 11:15)

    Ne lupaj, cinjenice:
    - Kazmerio je zasluzio crveni karton
    - Vidal ni govora o crvenom kartonu
    - Ronaldo dva KLJUCNA gola direktno iz ofsajda
    - Levandovskom se u gol sansi svira ofsajd
    - Penal za Bajern u drugoj utakmici cist kao suza, Kazmerio gazi nogu RObena - cistije da cistije ne moze biti + crveni karton jer bi mu to bio drugi zuti. Tako su isto Martinezu u prvoj utakmici za dva starta dali crveni karton.

    Pusti ti Lama, mirnog kao bubicu - nikakav vodja ekipe na terenu.
    (Milan L., 19. april 2017 11:53)

    # Link komentara

  77. @punisher
    Pa druže, igrali su protiv Reala a ne Dobanovaca, u ovakvim utakmicama je jedan igrač previse bitan...da je Realov igrač dobio crveni pre Vidala ili da je bilo 10 na 10, Real bi ispao
    (Stefan, 19. april 2017 11:52)

    # Link komentara

  78. Sudjenje je bilo uzasno u oba meca, pocevsi od penala Bajerna u prvom mecu, pa onda, kompenzacija u istom itd...Onda let Robena za penal Bajerna u drugom, crveni za Vidala...Kod prvog ofsajda Ronalda je u pitanju bukvalno milisekunda jer imate celu odbranu koja ide ka golu i Ronalda koji ide unazad i nakon milisekunde je on 2 metra van ofsajda i to je pretesko videti jednostavno...A ako neko misli da ce ovaj ofsajd od 2cm kada su on i Marselo ispred golmana iko ikad suditi, vi niste normalni...
    Takodje mislim da igraci nemaju vise prava da se bune na greske, sve vreme simuliraju i vrse pritisak na sudije i ocekuju perfektno sudjenje, to je nemoguce...Uvesti gledanje usporenog snimka za sudije i to je to, strogo kaznjavati simulacije i stvari ce se dovesti u red.
    (V, 19. april 2017 11:50)

    # Link komentara

  79. Navijam za Real ali kao sto rece jedan gospodin u komentaru ispod previse se omladina lozi na sve ovo.
    Ja kad sam poceo navijat za Real prije 20-22 godine kao da mi otac tamo igra.
    Raula sam volio vise nego majku mada je to bio neki drugi Real sa Mijatovicem,Sukerom,Raulom,Morientesom,Zidanom,Ronaldom zubom itd..
    Ovo sad,navijam ali gotovo pa mi svejedno kako ce zavrsiti.

    Eh sad,odgledajte recimo jednu utakmicu hokeja, NHL PO je u toku.
    To sijeva na sve strane,primis gol sumnjiv trener uzme chelenge,pola minute ili minut nista ne znaci.Tako isto NBA,NFL.
    Fudbal me smori,eto sinoc Real nisam ni gledao 2 poluvrijeme.
    (sarajevo.xxx, 19. april 2017 11:48)

    # Link komentara

  80. Fudbal je najgluplji sport na svetu: imaju jedno jedino inteligentno pravilo 'ofsajd' i nikad ne mogu da se dogovore oko njega!
    A o tome da je mene sramota kad ih vidim kako se foliraju i prenemazu pri svakom kontaktu da i ne govorimo.
    I tako 90 minuta u toku kojih, ako imate srece, padnu 2-3 suta na gol i u proseku 1,5 pogotka!!??!!
    Samo pranje para i sisanje ovaca...
    Svako ko 'prati' futbal nema pametnija posla niti puno mozga u glavi!
    (Iznogud, 19. april 2017 11:33)

    # Link komentara

  81. Dajte Ronaldu zlatnu loptu ! Još to fali.
    (Sandzak, 19. april 2017 11:33)

    # Link komentara

  82. Još jedan osvrt na sinoćni meč Real-Bajern,činjenica je da je Bajern igrao kompletan u oba meča imao bi veće šanse da prodje dalje,ali sve je to u domenu šta bi bilo kad bi bilo,ovako Real prolazi na mišiće i uz puno sreće.Veliku krivicu za poraz Bajerna snosi i Anćeloti,Bajern u oba meča posle isključenja igrača igra toliko loše kao da su im isključena 3 igrača a ne jedan,i da im nije Nojera primili bi u Minhenu još tri gola.Lepo je govorio Murinjo dok je vodio Čelsi i Inter da uvek pravi taktiku za svoj tim kad ostane sa igračem manje jer je to neminovnost i nažalost realnost današnjeg fudbala, pogotovo ako igraš protiv Barselone i uvek je uspevao da izvuče povoljan rezultat za prolaz dalje,jednostavno ekipe mu se nisu raspadale...
    Anćeloti je pokušao sinoć da se nadigrava ko u Bundes ligi gde je Bajern arogantno dominantan već decenijama,gde je potpuno uništio konkurenciju gde im iz godine u godinu otima najbolje igrače (Dortmund),pa zamislite da Real jedne godine kupi Mesija i Suareza sledeće Grizmana,takve stvari jednostavno se ne dogadjaju u Španiji.Sudjenje jeste bilo katastrofalno i pod hitno treba uvesti video tehnologiju,mada i Bajern je u oba meča dobio dva smešna penala .Vidal isto snosi veliku krivicu za ovaj dvomeč,u Realu bi osim Ronalda pohvalio i Marsela koji je apsolutno najbolji levi bek današnjice.
    Bajern jeste moćan klub ali samo u Bundes ligi u Evropi je samo prosek i ništa više,pa setite se finala LŠ sa Čelsijem,gde su bili nadigrani u sred Minhena,
    (Punisher, 19. april 2017 11:31)

    # Link komentara

  83. Ma samo da Juve osvoji,nebitni su i jedni i drugi??
    (Topcina, 19. april 2017 11:30)

    # Link komentara

  84. Svi pričaju o suđenju, a ja pričam o Marselu. Kakva igračina, i u odbrani i u napadu!
    (Maksim, 19. april 2017 11:29)

    # Link komentara

  85. Izgleda da su se probudili navijače Barselone posle burne noći ? Je l' se za sudjenje žali klub protiv kog je sviran zadnji penal pre nešto više od 14 meseci ? Ne razumem kako je to sudija gurao Real sinoć a svira penal protiv njih ? Neka mi neko objasni ? Oba penala za Bajern nepostojeća(pogotovo onaj prvi prošle nedelje), kod drugog gola Bajerna akcija je počela iz ofsajda. Slažem se da je Bajern oštećen(2 ofsajda Ronalda), ali sudije nisu ostale dužne ni Realu.
    Čudi me da sudije nisu napravile neku grešku u korist PSŽ-a pre mesec dana ? Baš čudno.
    (Nine, 19. april 2017 11:29)

    # Link komentara

  86. kristijano je igrač ispred svog vremena - u budućnosti će da ukinu ofsajd
    (menađer, 19. april 2017 11:28)

    # Link komentara

  87. Koliko bi fudbal bio posteniji i gledljiviji da nije Reala. Na njihovim utakmicama se videlo da i kad gube sa 3-0 to nista ne znaci jer im sudije neverovatno pomazu, jedini lek za njih kao prethodnih 10 godina je Barselona.
    (Savo, 19. april 2017 11:27)

    # Link komentara

  88. (KHR, 19. april 2017 10:47)

    Ne negiraju svi,tj ovi sto negiraju to su deca. 98% komentara je proizaslo sa njihovih tasteta. I verovatno si i ti malo mladji cim ovako to primas k srcu, i razumem tvoj gnjev. Ja sam stari fan, ustvari bolje receno simpatizer Reala.Ako ti kazem da mi je decacki uzor bio Hugo Sancez,onda mozes zakljuciti koliko sam mator :) Ali meni je jasno odavno u sta se fudbal pretvorio.Ovo je samo jedan veliki biznis, a upravo na vase emocije,vas omladine i igraju svoju igru. Plasirali su vam tu nekakvog Ronalda (iako vise simpatisem Real,Mesi je aposlutno druga prica,klasa iznad),ili Nejmara,zatim sponzori,marketng..Dovoljno je pogledat u sta pretvaraju World CUp.Pola sveta ce ucestvovat na njemu.Vec su napravili cirkus sa Eurom. Dakle, odavno je fudbal izgubio cast ,kao i prestiz. Ovo je sve jedan sjajno upakovan cirkus.Real,Barcelona moraju igrati zavrsnice,jer donose brdo novca.Sutra neka Bayern ili Man utd npr poslozi ekipu koja je atraktivna u marketinskom smislu,i oni ce biti pogurani .bayern je sinoc brutalno ostecen i zao mi samo vas mladjih koji se jos uvek ,ajmo to reci u vasem zargonu,"lozite" na sve ovo...Vremenom ce te ohladiti,verujte mi..
    (Kockica, 19. april 2017 11:25)

    # Link komentara

  89. A kamere???
    (Darko, 19. april 2017 11:21)

    # Link komentara

  90. Kradja i to kakva. Ako je ikada trebala neka utakmica da se ponovi to je bila ova
    (Sandzak, 19. april 2017 11:20)

    # Link komentara

  91. Bolje da su ispali nego prosli ovako, ispasce u polufinalu a sramota od sinoc ce se zauvek pamtiti. To vise boli navijace Reala od bilo cega.
    (Nidza, 19. april 2017 11:16)

    # Link komentara

  92. Greske na sve strane, potrebna je video thnologija.
    Na stranu to, Real je vise pokazao u ovom dvomecu, nakon prvog poluvremena u Minhenu zakljucno sa celim mecom od sinoc, bili su bolji tim. Ljubitelji Barse i Bajerna sad mogu da lupaju minuse, isto rade i navijaci Reala kada Barsa prodje na slican nacin.
    (aljex, 19. april 2017 11:16)

    # Link komentara

  93. realno i iskreno gledano ako ste pratili obe utakmice primetice te da nije bas sve tako.
    1. Penal za Bayern u Minhenu - nepostojeci i smesan
    2. Vidal nije smeo da bude sinoc na terenu vec od 50 minuta.
    3. Tok utakmice nebi bio isti da vidal zasluzeno ode u 50 min u svlacionicu
    4. Penal vrlo diskutabilan - Roben teatralno pada
    5. ofsajd levandovskog koji je direktno iz ofsajda kreirao mogucnost i doslo do autogola!!! pregledajte snimak.
    6. ofsajd Ronalda

    izjava filipa lahma nakon pitanja novinara dali su sudije krive za ovo:

    Ako se to desilo onda su to nesrecne okolnosti i to se sve desava. ovo je Fudbal, cestitke realu.
    -- veliki gospodin i kad pobedjuje i kada gubi....
    (sasa grobar, 19. april 2017 11:15)

    # Link komentara

  94. Za sve koji pricaju o kradji protiv PSZ-a neka pogledaju jos jednom onaj penal nad Suarezom. 99,9% sudija bi ono sviralo iako penala nije bilo. Suarez u punom trku sam i odbrambeni igrac stavlja ruku preko ramena i iako ga ne dira nema sanse da je to sudija mogao primjetiti. Suarez odglumio za Holivuda
    (Banja Luka, 19. april 2017 11:15)

    # Link komentara

  95. Fudbal! Teeeska prevara od sporta! Katastrofa
    (bostanseltiks, 19. april 2017 11:15)

    # Link komentara

  96. uzivajte navijaci i postovaoci Barselone! :)
    (Milan, 19. april 2017 11:01)

    Oba penala su cista za Bajern, toliko ti Barselona nabila kompleksa da si izgubio razum i zaboravio da trebas da se rugas navijacima Bajerna a ne Barselone, pojeo te kompleks zvani Barselona. ;)
    (Hari, 19. april 2017 11:11)

    # Link komentara

  97. Bilo je dosta velikih kradje, ali realno pobeda Francuske nad Irskom za plasman na svetsko p. i gol Anrija rukom je najveća kradja i nepravda ikada.
    (Saša B., 19. april 2017 11:11)

    # Link komentara

  98. Minhenski Bajern je retko odvratan klub, oni su odvratniji od Barse a reci cu vam i zasto:
    1. Pokupuju sve zivo sto valja iz domace lige i onda tako nabede sebe da su jaki i igraju svoju ligu bez briga i konkurencije. Ok. Protiv Atletika u grupi i Reala sada su pokazali, koliko su jaki. Jaki su za nepostojece penala sto im je Venger i kazao, jer ako je remplovanje Koscelnog crveni i penal, onda Ok.
    2. Kukaju sto nemacke banke daju kredite Realu a njihov predsednik za to vreme pere novac i taji porez. Ok.
    3. Sve jake nemacke firme ih pune kesom Adidas, Audi, T mobile, Lufthansa, Allianz, DHL, Hypo bank, Paulaner. Sve to po naredbi Merkelove, nesto slicno kao sa jednim nasim klubom ciji vodja stalno izdaje saopstenja.
    4. Svake godine kukaju na sudije a svake godine im te iste sudije itekako pomazu svojim greskama. Jeste, pobedili ste vi Barsu 7:0 ali ste postigli 4 sporna gola, to se sad niko vise ne seca, nego se secaju "mocnog Hajnkensovog Bajerna". Niko se ne seca greski u finalu protiv Dortmunda nego se secaju "mocnog Hajnkensovog Bajerna".
    5. Drzava vam pokloni novi stadion, posle prozivaju i sprdaju se sa Vengerom a doticni je svojom ekonomijom klubu zaradio stadion.
    6. Gvardiola (njegov mandat) vam je objasnio i pokazao:
    Bez pomoci sudija, doticni trener ne moze da prodje polufinale.
    7. Bajern je bez pomoci sudija u Evropi, prosecna ekipa.
    8. Kako kaze Rumenige:
    "Juve je veliki klub da bi..."
    O licemerstvu Nemaca moze mnogo dana da se govori.
    (saopstenje, 19. april 2017 11:11)

    # Link komentara

  99. Uvek sam branio kolege sudije ali ovo je na nivou sudija sa opstinske lige i to klinaca koji sude trecu utakmicu. Niko nije nepogresiv ali ovoliko gresaka je stvarno previse za nekog koga smatraju odlicnim sudijom (dok je dobio da sudi ovako bitnu utakmicu). Vidalov crveni je cist idiotizam.
    (za B93, 19. april 2017 11:11)

    # Link komentara

  100. Ma najveca kradja ikad,Bayern je prosto razbijao Real dok je bilo 11 na 11..hahah.. sutevi u okvir gola u obe tekme Real 22,Bayern 5..pametnom dosta..doslo im ove greske kao kec na 10 ,da kukaju jer i sami znaju da svakako ne bi prosli dalje..placite Bavarci koliko hocete..mada kaze Rumenige prosle sezone kad ste vi pokrali Juve i fazonu "veliki tim kao Juve ne bi trebao da se zali na sudjenje"
    (Bakota, 19. april 2017 11:10)

    # Link komentara

  101. Navijam za Real 25 godina ali objektivno rečeno ono sinoč je bila velika kradja! Meni lično nema ništa gore nego kada kažu, Barcelonu su isto progurali. Istina, jesu i tamo sudije ali tada su svi kritikovali a sada isti ti traže opravdanje. Kao što je napisao neko pre mene, cirkus kao NBA gde je sve rezervisano za iste klubove.
    (Nekoizmase, 19. april 2017 11:06)

    # Link komentara

  102. cek bre pa gde je tu video tehnologija
    (mili kosmet, 19. april 2017 11:05)

    # Link komentara

  103. Dva oprostena kartona Kasemiru, nepostojeci crveni Vidalu, nepostojeci ofsajd Levandovskom gde ostaje sam sa golmanom, dva gola iz ofsajda Ronalda, ruka Kasemira u 16, i onda dodje balavac i napise bez imalo srama da je drugi gol Bajerna iz ofsajda. Tuga jad i čemer!
    (Rip Fudbal, 19. april 2017 11:04)

    # Link komentara

  104. Interesantno je kako uvek drasticno osteceni budu protivnici Reala i Barselone...uefa se uporno trudi da vidi finale izmedju njih dvoje i da zaradi mnogo vise nego obicno. Ali...uvek se nadje neko da im tu zelju ne ispuni, protiv koga ni pljacka ne pomaze, e to mi je bas drago
    (love, 19. april 2017 11:04)

    # Link komentara

  105. Vratite snimak pa vidite kako je stari lisac nanosekundama uspio doci do ove pozicije. Jeste bio, ali vratite snimak i vidjecete da je to nemoguce utvrditi golim okom! Kako god, razbio ih je i bez sumnje je car. Dobra utakmica. Leicter sa jednim žutim kartonom htio u polufinale. Ma fight bre!
    (Sportgroup, 19. april 2017 11:04)

    # Link komentara

  106. Kako ovo sve lepo izgleda na usporenom snimku, ali kad se pusti ceo snimak onda je to delic sekunde koji ljudsko oko jedva isprati i to kad se koncentrise na taj detalj. Pa nije sudija masina da to vidi. Neka se uvede ponovljeni snimak za sporne situacije nakon kojih je postignut gol pa neka sudija onda koriguje odluku. Ovo uopste nije sporno kad se gleda snimak koji nije usporen. Jako tesko za uociti.
    (Mirko, 19. april 2017 11:03)

    # Link komentara

  107. ako sad Mazic ne dobije finale da sudi, onda....
    (Banja Luka, 19. april 2017 11:02)

    # Link komentara

  108. A nigde se ne pominje da je Bajern dobio penal na poklon i u Minhenu i u Madridu... DVA PENALA na poklon!!!! Da je Vidal zasluzio drugi zuti mnogo ranije na utakmici. Kampanja protiv Reala. Nekako mi je jos vise drago, samo neka se pljuje... uzivajte navijaci i postovaoci Barselone! :)
    (Milan, 19. april 2017 11:01)

    # Link komentara

  109. "Kada se sretnu dva ovako velika kluba u Ligi šampiona, pljačka poput ove ne sme da se dogodi." A inace kad igrate protiv timova sa istoka onda može???
    (Mićun, 19. april 2017 10:32)

    Pa kad voziš Mečku S klase, ne sme da ti otpadne točak sam od sebe, ali ako voziš Juga, sve je moguće.
    (Kibo, 19. april 2017 10:59)

    # Link komentara

  110. Ovo bi svako video i linijski je video ali je placen da ne vidi, ne znam sta mi gledamo uopste kad Real mora da pobedi na svakoj utakmici na ovaj ili na onaj nacin, pa prosle godine su pokrali Atletiko u finalu kad su dali gol iz ofsajda i ove kradje se non stop ponavljaju
    (Somi, 19. april 2017 10:59)

    # Link komentara

  111. Bajern je oštećen ali tek posle njihovog drugog gola koji je takođe postignut posle čistog ofsajda.
    (Andrej, 19. april 2017 10:57)

    # Link komentara

  112. Sudijske greske su sastavni deo sporta.Desava se nazalost da neretko neki tim bude ostecen.I sta se desava posle?Nista,sve se zaboravi,rezultat ostaje zapisan,i teraj dalje.Ne mozes nista da promenis,dzabe se trose reci i energija.Sport treba gledati sa te strane,rezultat ostaje,neki sledeci put bice ostecen neko drugi,i to je to.Tako gledam i utakmice tima za koji navijam.Nikada,ali nikada necu reci izgubili smo zbog sudije.Odmah sledi pitanje,koliko puta je sudijskom greskom tvoj tim bio poguran?Opusteno ljudi,gledajte sport sa lepse strane,bez toliko tenzije.Jos da kazem navijam za Zvezdu,cestitam Partizanu na zasluzenoj pobedi juce.Neki kazu,bio je crveni za Leonarda,faul nad golmanom drugi gol,itd.To su sve gluposti,na semaforu je 1:3,i tu je kraj price.
    (Branko,Belgija, 19. april 2017 10:57)

    # Link komentara

  113. sta su sudije pokrale psg, za jedan penal!!!???
    pa moze li to da se poredi sa ovim od sinoc???
    (agent promena, 19. april 2017 10:57)

    # Link komentara

  114. Ovo je strasno, prvo se svira ofsajd Levandovskog na 0:1 koji nije bio, start vidala mozda i nije faul a on dobija 2 zuti, 2 gola iz ofsajda, Real se gura najstrasnije a da ne pricam u Primeri koliko su povlasteni.
    (Milos, 19. april 2017 10:55)

    # Link komentara

  115. (Guner, 19. april 2017 10:42)
    Drugi gol Bayerna je takodje bio iz ofsajda jer je pre dodira loptom Lewandovski bio u ofsajdu.Katastrofalno sudjunje sudija ali igraci nisu krivi za to.
    (buu, 19. april 2017 10:52)

    # Link komentara

  116. Najveca kradja u sportu uopste ne samo u fudbalu.
    (Stefan, 19. april 2017 10:52)

    # Link komentara

  117. Vidal jeste startovao na loptu, ali odmah zatim podize nogu i saplice po kolenu igraca kome je izbacio loptu, e za to je dobio drugi zuti!
    (MilosST, 19. april 2017 10:51)

    # Link komentara

  118. o kojoj kradji vi pricate? o onoj bajerna od prosle godine?
    (podgoricanin, 19. april 2017 10:48)

    # Link komentara

  119. Drugi sporni gol nije iz ofsajda,da li neko ovde uopste poznaje pravila fudbala,Marselo i Ronaldo su bili sami ispred golmana,izmedju njih nije bilo fudbalera Bajerna.
    (dejan, 19. april 2017 10:33)

    ??? izgleda svi sem tebe :-)
    (andreas kisser, 19. april 2017 10:48)

    # Link komentara

  120. U Engleskoj,Nemackoj ,i cak i SPaniji su jasno i detaljno analizirali utakmicu ,tj sudjenje i dosli do jednoglasnog zakljucka ,do KRADJE !! Dakle u svim analizama . Svi su slozni da je penal bio cist kao suza, 2 gola iz ofsajda ,nedodeljen crveni Casemiru,te nepotrebni crveni Vidalu .Niko,ama bas niko nije doveo u sumnju penal nad Robenom ,cak i spanci ,tj Marca i jedino su spanci "nasli" drugi zuti Vidalu s poceka poluvremena,al ocekivano je da oni bas ne budu do kraja objektivni !! Svi ostali ,engleski pre svega eksperti ,koji su ipak najrealniji,najobjektivniji,su videli cistu kradju od strane sudija, niakkav zuti Vidalu ranije,jer bi to bilo prestrogo i nezasluzeno, ali Casemiro je trebao dobiti drugi zuti vec na penalu,al ako ne tad,onda def sl start nad Robenom ako se ne varam,al nije ! Dakle,citav svet je video kradju,jedino nasi pristrasni navijaci Reala i Ronalda to negiraju !! Pa onda citav svet na celu sa svim tim expertima zivi u nekoj iluziji....mi smo gledali neku drugu onda utakmicu iz paralelnog univerzuma.Al obice im se ovo o glavu,zapamtite. Naletice oni opet na mocni Bayern koji ce biti motivisan do neba da ih pregaze i vrate s kamatom ovu sramnu kradju ! Mia san Mia
    (KHR, 19. april 2017 10:47)

    # Link komentara

  121. Nevidjena kradja, najveca od kad je lopta pocela da se pika.
    (Meda, 19. april 2017 10:45)

    # Link komentara

  122. Drugi sporni gol nije iz ofsajda,da li neko ovde uopste poznaje pravila fudbala,Marselo i Ronaldo su bili sami ispred golmana,izmedju njih nije bilo fudbalera Bajerna.
    (dejan, 19. april 2017 10:33)

    Ti ne poznajes fudbal i nemoj da se brukas, na snimku se vidi da je Ronaldo ispred lopte, kako i mozes znati pravila kad imas 11 godina kao i vecina navijaca Reala.
    (Cro, 19. april 2017 10:44)

    # Link komentara

  123. Drugi sporni gol nije iz ofsajda,da li neko ovde uopste poznaje pravila fudbala,Marselo i Ronaldo su bili sami ispred golmana,izmedju njih nije bilo fudbalera Bajerna.
    (dejan, 19. april 2017 10:33)
    Jedini koji ne poznaje pravila si ti klinac
    (Solunac, 19. april 2017 10:44)

    # Link komentara

  124. Dva gola Ronalda iz ofsajda moze se videti na snimku.
    (Guner, 19. april 2017 10:42)

    # Link komentara

  125. IamZlatanIbrahimovic, 19. april 2017 10:20)

    Sa ovakvom kradjom Real moze svakog da oduva to si u pravu, ali sta ti to vredi kad te svi mrze. Bolje da su ispali nego ovako prosli. Ali ti si navijac Reala nemas ni obraza ni srama.
    (Viljuska, 19. april 2017 10:41)

    # Link komentara

  126. Pogledaj ovu prvu sliku.Ronaldo u ofsajdu pola metra,a mi se zalimo za ono nase sudjenje....
    (severna armija uvek je uz vas!, 19. april 2017 10:39)

    # Link komentara

  127. Čuj Pike se buni za suđenje?
    Isto tako je i Barsa imala pomoć sudija.
    (ID, 19. april 2017 10:38)

    # Link komentara

  128. Drugi sporni gol nije iz ofsajda,da li neko ovde uopste poznaje pravila fudbala,Marselo i Ronaldo su bili sami ispred golmana,izmedju njih nije bilo fudbalera Bajerna.
    (dejan, 19. april 2017 10:33)

    kada idu dva igraca na golmana, ne smes dobaciti drugom igracu ako je ispred tebe, samo ako je iza
    (Tennisman, 19. april 2017 10:37)

    # Link komentara

  129. ma i da nema kradje fudbal su napravili kao NBA ....dosadno do koske! jedni te isti se vrte a najjacima se sudi i to je to...
    (eki, 19. april 2017 10:37)

    # Link komentara

  130. Ne zaboravimo da je Real prosle godine u FINALU lige sampiona dao gol iz ofsajda, ko ce i kada stati na put ovom klubu to je pitanje...
    (Niko, 19. april 2017 10:36)

    # Link komentara

  131. Drugi sporni gol nije iz ofsajda,da li neko ovde uopste poznaje pravila fudbala,Marselo i Ronaldo su bili sami ispred golmana,izmedju njih nije bilo fudbalera Bajerna.
    (dejan, 19. april 2017 10:33)

    # Link komentara

  132. "Kada se sretnu dva ovako velika kluba u Ligi šampiona, pljačka poput ove ne sme da se dogodi." A inace kad igrate protiv timova sa istoka onda može???
    (Mićun, 19. april 2017 10:32)

    # Link komentara

  133. Ne kapiram sta vam je veca kradja bila za Psg, onaj penal, 5 gol je zaista bio velika greska, al opet setite se tad je vec bila i velika tenzija, suarez simulira u trenutku kad ima zuti karton, nije bila laka odluka svakako, onaj penal glavom cist ko suza, svako ko poznaje fudbal ce vam to objektivno reci, tad je Psg ispustio prevelikih 4:0, i 3:1, sramno za takav klub, a ovo juce je bila i vise nego egal utkamica, slobodno mogu reci da je Bajern vise pritiskao, i zaista celo uzbudjenje je palo u vodu, kako onim crvenim kartonom, tako.i onim golom, koji je prevelika sudijska greska, sudija mora biti ako ne ostro kradjen, biti prebacen u neku nizu ligu ne znam ni sam, bilo kako bilo, steta za fudbal da se ovakvi mecevi ovako zavrse, i da sudjenje bude jedina tema oko njih, Pozdrav !
    (.realnost(nisam Uefalonac, ne napadajte), 19. april 2017 10:32)

    # Link komentara

  134. Ljudi,ajde polako malo..prva stvar,jeste bilo gresaka katastrofalnih(ali ruku na srce,bilo ih je i korist Bayerna)Prosto bilo ih je i bice,osim ako se nesto znacajnije ne promeni po tom pitanju i uvede potpuno tehnologija u fudbal,ali pitanje bi bilo da li bi fudbal kao takav izgubio svoju car..Da su Bavarci iskoristili onaj nezasluzen penal u prvoj tekmi,drugacija bi se prica vodila,pa bi Madridisti kukali na sudije i pravili teorije zavere..Pa cekajte,da nije Florentino namestio i da Vidal omasi penal mozda? :D i pustite se tih prica Realu i Barsi se sve namesta..bla bla..kao da je Bayern neka smesna ekipa,fazon 2 srpska liga zapad,pa jadni siromasni Bayern nema nikakvog uticaja u Uefa..i na kraju,ako neko misli da je Bayern trenutno bolja ekipa u teskoj je zabludi..realno,Madridjani su ih svakako oducili od fudbala i svakako bi prosli dalje..ovako ispade Real truna od ekipe,sudije im sve poklonile..smesna prica,nek se tese Bayernovi fanovi ako im je tako lakse.
    (Bakota, 19. april 2017 10:32)

    # Link komentara

  135. A kako je igrao Vidal ako je i u prvoj dobio crveni ?
    (Ljubisa livac, 19. april 2017 10:31)

    # Link komentara

  136. Kada su igrači Reala počeli da strahuju, tada je sudija počeo svoj šou", rekao je Vidal posle meča. OBJASNIO COVEK U JEDNOJ RECENICI.
    (BRAVO VIDAL, 19. april 2017 10:30)

    # Link komentara

  137. Drasticni preokreti u ovoj fazi lige sampiona i to u korist Spanskih klubova!? Uhm
    (Lilly, 19. april 2017 10:30)

    # Link komentara

  138. Ponovo se pojavljuju navijači Rela Madrida, Barselone, ljubitelji C.Ronalda ili Mesija i raspravljaju ko je i kada pokraden... To su gluposti, nije važno ko profitira već da je došlo do ozbiljnih gresaka i da je bar jedna strana ozbiljno oštećena! Sport gubi smisao ako duele ekipa sličnih kvaliteta odlučuju greške sudija. Vreme je za pozitivnu promenu, kontrolu sudijskih odluka kompjuterskom tehnologijom!!!
    (Bez demagogije molim..., 19. april 2017 10:30)

    # Link komentara

  139. Za drugi gol Ronalda i da se progleda kroz prste sudiji....Jer pošteno od Ronalda teško je videti da li je bio sa njim u istoj ravni ili ne.Jako teško.E sto se tice prvog gola...nažalost,čist ofsajd.Iako više volim Real,nažalost....ofsajd.U svakom slučaju nijedan klub ne bi trebalo ovako da prolazi.Sudijske greske itekako mogu da preokrenu tok utakmice.Kao sinoc,a moglo je da bude i slično u Minhenu,da je Vidal dao obaj gol iz nepostojeceg penala.Sa druge strane,sto se tice one sudijske...ko je gledao 90ih godina fudbal,jedan od primera je Italija 90 i svetsko prvenstvo...sudije su danas na daleko visem nivou.Mnogo vise su fresile nego danas.
    (Marko, 19. april 2017 10:29)

    # Link komentara

  140. I Real i Barsa su prošli kolo zahvaljujući sudijama.
    Ja ovaj cirkus više ne gledam.
    (Pera Ždera, 19. april 2017 10:28)

    # Link komentara

  141. Kriminalno otimanje u reziji placenog sudije.
    (Nikola, 19. april 2017 10:26)

    # Link komentara

  142. Real je nesto najgore u svetu sporta!
    (Zoran89, 19. april 2017 10:26)

    # Link komentara

  143. pogledajte fudbal pre 20 godina i sada..brzina igre je neverovatno napredovala..trci se po 12 km prosecno po igracu a kad igraju dva vrhunska tima tu je i milion dogadjaja u toku utakmice..tako da ne treba kriviti sudije toliko. pogledajte kosarku,kako se ubrzala i osnazila uveden je treci sudija..po meni i u fudbalu mora da bude 2 sudija na terenu bar na takvom nivou gde su ogromne pare u igri..
    (maksa, 19. april 2017 10:24)

    # Link komentara

  144. Hmmm...bas interesantno ovoliko pisanije i ovolika halabuka i ovakvi naslovi , a kada je Barsa nedavno protiv PSG-a prosla sa jos skandaloznijim sudjenjem jedva da se neko i usudio da napise kradja...da se razumemo, ono sto se sinoc desilo ja nikako ne odobravam niti osporavam ,kradja je bila velika i evidentna, ali mi se ne svidja ovolika halabuka kao da je Real prvi i jedini na svetu koga su sudije na ovakav nacin pogurale...a pogotovu se jos i Piqe usudio da stavi tri tackice ,on je poslednji koji ima pravo da nesto kaze... Sve ovo sto se desilo potvrdjuje vapaj gotovo svih fudbalski entuzijasta i znalaca da treba sto hitnije uvodjenje video tehnologije i vracanje snimka i uvodjenje kao u tenisu tzv. challenge-a ,na taj nacin ce fudbal biti mnogo cistiji i regularniji i izbeci ce se ovakve kardinalne sudijske greske !
    (goran, 19. april 2017 10:24)

    # Link komentara

  145. Pa sta je tu novo tako su i Atletiku dali prvi gol u finalu i onda na kraju dobili na penale
    (Najbolja je Vojvodjanska domacica koja lepi prste, 19. april 2017 10:22)

    # Link komentara

  146. Bajern i Barselona, dva najogavnija kluba.
    (pera trta, 19. april 2017 10:20)

    # Link komentara

  147. A nepostojeći penal u prvoj utakmici u Minhenu za Bayern, a Robben bi mogao glumiti u Hollywoodu u filmu "Padam u šesnaestercu samo malo dodirnut", zatim još neki nedosuđeni žuti kartoni u prvoj tekmi bajernovih igrača itd. A nedosuđeni ofsajdi su nažalost sastavni dijelovi nogometa. Ipak obje momčadi su pucale po golu čak 45 puta, do je skoro svake 2,5 minute neka akcija, ipak spektakl.
    (ZG TOM-šrauba, 19. april 2017 10:20)

    # Link komentara

  148. Kristijanoooo Ronaldooooo!!
    (brufen_od_400, 19. april 2017 09:58)

    Tipican primer prosecnog navijaca Reala, klinci do 12 godina...
    (Jovic, 19. april 2017 10:20)

    # Link komentara

  149. sve,sve..ali da se Pike javlja?!!!!! Alo tebra,vise bih voleo da ih oduvaju u nedelju nego sve na svetu
    (IamZlatanIbrahimovic, 19. april 2017 10:20)

    # Link komentara

  150. kradja veka
    (uvrnuti rembrant, 19. april 2017 10:19)

    # Link komentara

  151. I Bajern je postigao gol iz neoostojeceg penala. Real ih je razbio i nema price. CR7 bog fudbala
    (Drago Djukic, 19. april 2017 10:19)

    # Link komentara

  152. AJMO JUVE DO FINALA! REAL I JUVE (FINALE)
    (Srbija, 19. april 2017 10:19)

    # Link komentara

  153. A necete tehnologiju u fudbalu a? E pa onda kmecite!
    (to, 19. april 2017 10:18)

    # Link komentara

  154. Није само Бајерн оштећен, гол Бајерна за вођство од 2:1 постигнут је из чистог офсајда!!!
    (Горан, 19. april 2017 10:18)

    # Link komentara

  155. ovo nema veze sa CR . Ima vezr sa fudbalom. Ko će da ulaže stotine miliona evra u LŠ ako sudija svojom greškom odluči pobednika ??? Jednostavno mora zehnologija da se uvede.Ceo proces poništenja neregularnog drugog gola Reala trajao bi 10 sekundi.Nikakav ritam utakmice se ne bi poremetio. Nekada čekamo pola minuta da golman ispuca loptu.10-20sekundi je cena regularnisti takmičenja ? Smešno!
    (VUK, 19. april 2017 10:17)

    # Link komentara

  156. Uvesti video tehnologiju i pravo na challenge nesto kao u tenisu...izbaciti produzetke nego odmah penali...vreme da se meri kompjuterski a ne dok jaci da gol...protiv toga samo onaj ko voli namestaljke i da se nervira zbog gresaka sudija
    (Marka zvaka, 19. april 2017 10:16)

    # Link komentara

  157. Ajmo ovako.. Ukljucio sam se u prenos i drugom poluvremenu,a znaa se da je Bajernu poklonjen penal u Minhenu.. E onda redom,prvo oprosten drugi zuti Vidalu,zatim jaaaako diskutabilan penal za Bajern,ondaa oprosten drugi zuti Kazemiru,ondaa smesan crveni za Bajern,paa ofsajd Levandovskog kod autogola Ramosa,pa posle toga nista manje penal nad Kazemirom nego sto je bio nad Robenom,ne svira se.. Ondaa gol Ronalda-ofsajd.. Treci gol Ronalda je bil ofsajd jedno 10cm,ali pogledajte sliku gde je linijski jedno 3-4m iza Marsela i Ronalda,ne moze on to da vidi odatle nikako.. Neverovatno koliko lose sudjenje u oba meca,tolikooo gresaka..
    (Ime i prezime, 19. april 2017 10:15)

    # Link komentara

  158. Kao navijac Reala stvarno me je sramota da ovako prodje klub u polufinale...doduse nisu momci krivi nego sudije koje iz utakmice u utakmicu katastrofalno dele pravdu. Treba uvesti neke senzore lasere i ostale kompijuterske tehnike i da covek uopste ne sudi vise na utakmicama,jer samo tako ce se kradje resiti.
    (yoayoa, 19. april 2017 10:15)

    # Link komentara

  159. Samo je pitanje vremena kada će Kristijano Ronaldo postići het-trik - iz ofsajda!
    (sinoć je Asensio propustio veliku šansu kod 4. gola da mu asistira dok je ovaj čekao loptu metar u ofsajdu)
    Pravila očigledno nisu ista za sve,
    a po tome se naročito ističu španski klubovi :(
    (NNN, 19. april 2017 10:13)

    # Link komentara

  160. Sudiskih gresaka je sinoc bilo malo more,ali nisu odlucile pobednika,jer penal za Bajern nije bio,a kod drugog gola Bajerna bio je ofsajd kod centarsuta pre nego sto je Ramos dao autogol.Sa druge strane crveni Vidala nije bio,i ofsajd Ronalda je bio i sve se time izjednacilo.Sve u svemu gledajuci oba meca Real je bio puno bolji i vise nego zasluzeno prosao.Ali ovoliko gresaka sudija u ligi sampiona je stvarno neverovatno kada se uzme u obzir da sude najbolji evropski suci.
    (Dejan, 19. april 2017 10:13)

    # Link komentara

  161. Desava se.. Al gledajmo s pozitivne strane, imamo još dvije utakmice za uživanje u nogometnoj poeziji Luke Modrica, kako je trzajima tijela i preskakanjem lopte zatim promjenama smjera izbezumio bavarce. Izbacivao onog Vidala iz igre bez da pipne loptu ko zadnjeg skolarca. Naravno, "to može baš svako" al nekako na ovoj razini to niko ne radi, sve neke pravocrtne kretnje i driblinzi iz teretana, samo Lukica magija...
    (Lukito magico, 19. april 2017 10:13)

    # Link komentara

  162. Naviko kad gledam Real i Barsu
    (krkela, 19. april 2017 10:12)

    # Link komentara

  163. Nisu svesni na koji nacin ce ispasti zbog ove kradje, bice bolnije nego ikada. Zapamtite bice bolnije madridjani od bilo kog poraza koji ste doziveli.
    (Vlada, 19. april 2017 10:12)

    # Link komentara

  164. Ronaldov i drugi i treci gol je bio ofsajd a Vidalov start ne da nije bio za zuti nego nije bio ni faul. Ovi madjari su zavrsili sa sudjenjem vaznih utakmica. Previse velikih gresaka na jednoj tako vaznoj utakmici.
    (Alex, 19. april 2017 10:12)

    # Link komentara

  165. Mogu da prihvatim da se dešavaju greške i da nije ništa neobično i do sada nepoznato, što se sinoć dogodilo. Medjutim, sinoć je bilo i previše loših odluka sudija, koje su direktno uticale na rezultat. Ajde da kažemo da je crveni Vidalu sudija prevideo i preoštro pokazao, ali izjednačenje, a potom i treći gol (neverovatno) su bili presudni. Nije moguće da treći gol pomoćni sudija ne vidi, a Ronaldo stoji u ofsajdu dok akcija traje, igrač dribla i izlazi sam pred golmana i onda dodaje loptu Ronaldu koji se iz ofsajda aktivira i daje gol. Školski primer ofsajda, koji je mogao da vidi i glavni sudija i bez odluke pomoćnika dosudi ofsajd, ali nije.
    Sudije nisu bile dostojne ove utakmice, ali je ostao utisak da se previše često dešava slučajnost uvek u korist i za račun Reala.
    (Gruja, 19. april 2017 10:11)

    # Link komentara

  166. Katastrofalno sudjenje nema sta... Samo me zanima zasto se ovoliko nije pisalo kada je sudija pogurao Barsu protiv PSG-a? Pa sad ponovo protiv Juventusa ponistio cist go. Nego se stvara neka lazna slika o dominaciji Barselone, kojoj su bar dve od cetiri titule LS diskutabilne ( kad su pokrali Celzi i dve godine posle Real- ono valjanje Alvesa). Ovogodisnja LS je mi je najzanimljivija po fudbalu u poslednjih par godina ali je sudjenje ubedljivo najgore..
    (Stefan, 19. april 2017 10:10)

    # Link komentara

  167. Pike je aktivniji na internetu nego na terenu
    (Fcrslj, 19. april 2017 10:10)

    # Link komentara

  168. Otkako dozvoljavaju ovaj glupi pasivni ofsajd, nitko više ne zna ko pije a ko plača. Kod gola Bayerna,lopta je bila upučena Lewandovskom, ali ju nije primio, jer pravila nalažu,da sudac mora da sačeka,ko če da primi loptu i tek onda svira zaleđe. Ja ne volim pasivni ofsajd i glupo mi je to pravilo. A da je Bayern oštečen, je, i to ono baš sa stilom. Vidalu crveni, za fsul koji nije bio faul,i dva ofsajda. I to je to,sa upola muke. Baš me zanuma danas Barca i "moj" Juve.
    (PekmezOdŠljiva, 19. april 2017 10:09)

    # Link komentara

  169. Ponoviti meč!!!
    (denisko, 19. april 2017 10:09)

    # Link komentara

  170. Nisam obožavalac ni Reala ni Barcelone, ali ono što se dešava na njihovim mečevima u okviru LŠ, bar na onim poslednjim, nije više ni za priču. Jednostavno rečeno, farsa od suđenja i od strane sudija koje više ni stida nemaju, mučno je svakome posle gledanja ovakvih utakmica. Kukamo na sudije u Srbiji, ovo je gore od najgoreg.
    (Goran, 19. april 2017 10:09)

    # Link komentara

  171. Konacno da neko ustane direktno protiv Reala..kao video tehnologija ovo ono satro, a izmedju redova napad na Real Madrid, kancer fudbala..Ceo svet je video kradju, mora da ih strasno boli, ako imaju bar malo stida..barcelona -psg ne moze da se poredi ni u kom smislu sa ovom utakmicom..Barselona je razbila sramotni Psg a ovde je Bajern dominirao sa 11 igraca , kao i u Minhenu , i postojala je tendencija da se Real u jednom momentu zesoko pogura dalje.
    (barca, 19. april 2017 10:07)

    # Link komentara

  172. Možda bi dobili i da nisu sudije uništile i pokrale meč, ali ovo što se desilo je zaista trulo. Nepristrasan i nisam navijao ni za koga ali ovakvo sudjenje mi je izazvalo jako gadjenje prema Realu, nisu ovo bile uopšte male greške. Štaviše bio je pre toga jedan dosudjen nepostojeci ofsajd Lewandowskom kad je isao 1na1 na gol (sto se u 90% slucajeva zavrsava golom). Kod autogola nema ni reci o ofsajdu jer niko od igraca Bajerna nije ni pipnuo loptu, a dok ne pipnu loptu ne oze biti ofsajd.


    Ronaldofans i Realfans moraju malo da nauce pravila fudbala i priznaju kad je nesto tacno a ne slepo da brane ko neke kokoske!
    (kokoda, 19. april 2017 10:07)

    # Link komentara

  173. Za 120 minuta Bajern je samo jednom uputio sut u okvir gola, u prvoj utakmici bi pukla petarda da nije bilo Nojera. Mada da su postigli gol iz nepostojeceg penala u prvoj tekmi ko zna sta bi bilo. Vidal je trebao da dobije drugi zuti oko 50. minuta kada je skrsio Marsela na ivici sesnesterca. Sve sto je posle toga odigrao bio je bonus.
    (zoran, 19. april 2017 10:06)

    # Link komentara

  174. Nisam gledao utakmicu, drago mi je sto je Real prosao, ali ovaj Kasai je ocajan sudija...
    (BojanNS, 19. april 2017 10:06)

    # Link komentara

  175. Ma kakva kradja
    (Darko, 19. april 2017 10:05)

    # Link komentara

  176. Barsa, real i bajern. Tri kluba koja imaju najbolje ekipe i tri kluba kojima sudije konstantno pomazu. Pogotovo ovim smrdljivim spancima.
    (Ivan, 19. april 2017 10:05)

    # Link komentara

  177. Sto se cudite ljudi, ovo je normalna stvar, pa nece UEFA da dozvoli da joj Real i Barsa poispadaju pre polufinala, izgubili bi stotine miliona evra... Fudbal je otisao u aut totalno, ovo je postala borba izmedju velikih korporacija, iza Mesija Adidas iza Ronalda Nike, sve je postalo marketing, zalosno ali istinito... Ni meni se ne gleda vise ovakav fudbal, ali sta cu kad volim ovaj sport, ostaje nam da navijamo za Atletiko ili tako neku ekipu koja se nekako odupire svemu tome i pokusava na posten nacin da dodje do trofeja...
    (Mark, 19. april 2017 10:05)

    # Link komentara

  178. Jel se salite? Bajernu 2 nepostojeca penala u 2 meca, onda imali srece sa autogolom, i sve je to bilo dovoljno samo da izbore produzetak. Ovo, naravno, jeste neregularan pogodak, ali hocete da kazete da bi inace prosao Bajern? Da je sudija sudio kako treba prosao bi Bajern? Da je sudija sudio kako treba bilo bi 1-0 za Real ili 1-1 i ne bi se nista od ovoga ni desilo. A u najsubjektivnijem scenariju (oba penala cista, Vidal nije iskljucen, Ronaldov pogodak ponisten, Real 11 na 11 ne postize nijedan od ova 3 pogotka u produzetku), e tek onda je "nereseno" (i dalje na cistu srecu za Bajern, jer ne desava se cesto da Ramos postigne autogol) i igraju se produzeci, gde je i dalje Real favorit, dakle ne vidim ni jedan osnov po kome bi trebalo da prodje Bajern. Smucili ste mi fudbal nerealnim kukanjem radi kukanja.
    (Svasta, 19. april 2017 10:05)

    # Link komentara

  179. Sudjenje je nažalost ubilo bajern sinoć. Toliko spornih odluka u korist reala u jako izjednačenoj utakmici, gde je bajern do gubljenja igrača bio mnogo bolji. Greška je samo sudijina.
    (Borko@mail.com, 19. april 2017 10:04)

    # Link komentara

  180. Gledam sinoc reprizu i onaj start Kasemira nad Robenom gde covek ide direktno da povredi Robena, ne mogu da verujem da za to nije dobio drugi zuti, a pre toga je isto po svim pravilima morao dobiti karton kod penala.
    (srbin, 19. april 2017 10:02)

    # Link komentara

  181. Prosle godine (ako nisam pogresio godinu) utkamica Bajern - Juventus , zasto se zale iz Bajerna tada im je bilo dobro kad su im sudije pomagale.Uostalom dobili su odgovor iz Juventusa kao sto im je Rumenige odgovorio : Ne trebaju da se zale,Bajern(Juventus) je veliki klib,takve stvari se desavaju
    (GB11, 19. april 2017 10:02)

    # Link komentara

  182. Ako cemo realno, oba Bajernova penala su takodje nepostojeca. Mrzim oba tima.
    (Cirkus, 19. april 2017 10:01)

    # Link komentara

  183. Gospodo iz Minhena,kako je rekao Rumenige prosle sezone - greske se desavaju,Juve je veliki klub da bi komentarisao sudjenje...A sad se buni itekako...Karma je cudo!
    (nikola90, 19. april 2017 10:01)

    # Link komentara

  184. Haha lik ladno metar i po u ofsajdu a linijski ne vidi. Ali pre bih rekao da nije hteo da vidi.
    (Bane, 19. april 2017 09:59)

    # Link komentara

  185. Najveca kradja od kad pratim fudbal i to ne prema bilo kome nego prema gogantu kakav je Bajern.
    (Konte, 19. april 2017 09:58)

    # Link komentara

  186. 5 komada Bajernu
    5 zlatna lopta
    Najbolji igrač svih vremena
    BOG fudbala

    Kristijanoooo Ronaldooooo!!
    (brufen_od_400, 19. april 2017 09:58)

    # Link komentara

  187. Prevelike pare su ulozene u Real i Perez i Uefa ne smeju da dozvole sebi da ne zarade jos. Fudbal je odavno umro. K9 kaze da se u fudbalu ne namesta, zivi u zabludi. Kujpers sudi veceras, bice opet svasta.
    (Malinoa, 19. april 2017 09:56)

    # Link komentara

  188. Sta vi imate protiv Reala i Ronalda???Ne secam se ovakvih tekstova protiv Uefalone kad su zestoko pokrali PSG!!
    (Ronaldo, 19. april 2017 09:54)

    # Link komentara

  189. Ae bre ne smarajte više, kao da su sudijske greške sinoć prvi put
    Kada je Ramos dao autogol u trenutku kad je upućena lopta prema igračima Bajerna dvojica su u ofsajdu bila
    Ja ne pamtim kad su pokrali PSŽ da ste ovako pisali a mnogo je veća krađa bila
    (Grobaros, 19. april 2017 09:54)

    # Link komentara