1. Da, babe na terenu!!!!
     (Zile, 19. april 2017 11:42)

    # Link komentara

  2. druze ajde vise idi u penziju,pa ti ne mozrs ni puza da stignes a kamoli djurdjevica i leonarda dva gola pored tebe,a kod dva gola i golman je amsterski reagovao...
     (damir, 19. april 2017 08:42)

    # Link komentara

  3. Videlo se da nemate pojma, a ni snage. Nastavite da trenirate svaki treci dan po 45 min, verovatno je trener zauzet pa nema vremena za vas.
     (*, 19. april 2017 08:09)

    # Link komentara

  4. Могли би тебе да видимо ван првих 11 рупо једна
     (Џиги, 19. april 2017 07:20)

    # Link komentara

  5. imalo
    3 komada
     (ss, 19. april 2017 02:45)

    # Link komentara

  6. Od tebe i igraca kojima si kapiten bas i nije.Zivo me interesuje kako ste se motivaciono i psiholoski pripremili za derbi.U sva tri ove godine ste isto izasli.Znaci,nikako.Takvi ste bili i protiv Ludogoreca a tek protiv Sasuola da ne pisem.Izgleda da ni vi sami sebi ne verujete.Ili imate opusten pristup kao i vas trener.Malo sala,malo vic...Ili je taktika bila kao i cele godine
    svaka lopta kod Kange a ostali nek trce oko njega
     (Ufo, 19. april 2017 02:05)

    # Link komentara

  7. Je l može negde da se potpiše peticija da se svaki dinar koji su planirali za fudbal sledeće sezone preusmeri košarkašima? Ionako će kada uzmu tu titulu da ispadnu iz kvalifikacija prvom prilikom od bilo kog iole jačeg kluba bez da se pošteno oznoje.
    (pn, 19. april 2017 00:29)

    # Link komentara

  8. Najgori stoper u istoriji Zvezde.
    Najgori samim tim i kapiten.
    Igrac koji ne moze da dobije jedan duel, vec samo zna da vuce i cupa.

    Nije to do njega, takav je kakav, vec do onog ko ga je doveo i ko mu daje da igra svaku utakmicu 90 minuta, a niti zna ista, niti moze da se proda negde.
    Podatak da Zvezda nema treceg stopera u skoro 30 igraca, dovoljno govori o tome kako se u ovom klubu radi. Dodje 'neki tamo' Frimpong i od njega zavisi cela odbrana, da krpi i spasava. Jer o Petkovicu ne treba vise trositi reci, a Ristic nije bek.

    Ocigledno drzavi iz nekog razloga odgovara da ne zeli da privatizuje ovaj klub, kao i ostale, jer niti su profitabilni, niti nezavisni u finansiranju.

    Odavno je to pitanje postavljeno, ako je vec jedan Cukaricki kao prvoligas, crno na belo privatan klub... Sta ili KO sprecava privatizaciju ostalih klubova?!
    (GM, 19. april 2017 00:12)

    # Link komentara

  9. 54 faula... svi evropski derbiji ne predju 25. Sta 54 faula znace?! To je odraz fizicke nemoci, nedostatka ideje, losih trenera. 54 faula znace da se za svaki utrosio minut(dok sudija prekine igru, fudbaler se valja, igraci protestuju) sto mu dodje do skoro sat vremena gledanja nicega. Sta se dogadja kad sampion Srbije sa ovakvim derbijem izadje na evropsku scenu, dogadja se surova realnost, postavljanje na mjesto samog dna evropskog fudbala u prvom kolu kvalifikacija, ko god da bude sampion! NE nije imalo sta da se gleda
     (Momir, 19. april 2017 00:03)

    # Link komentara