1. Nije ključni igrač bio Tawamba nego golman Manojlović, prva dva gola ne bi primio ni neki golman amater.
    (Vlado, 19. april 2017 11:10)

    # Link komentara

  2. Drugi gol je postignut posle faula nad golmanom. Svaki kontakt igraca sa golmanom u petercu je faul nad golmanom. Ali pre toga je Leonardo namerno udario rukom u lice Frimponga, a vec je imao zuti karton. Za to sledi drugi zuti i iskljucenje. Medjutim u Partizanu se zale samo kad misle da je nesto na njihovu stetu. Danas su verovatno prezadovoljni sudjenjem. Izmedju ostalog za poraz je kriv Bozovic. Ruiz igra katastrofalno. Dok je bio povredjen, Zvezda je igrala znatno brze i bolje, a tad ga je menjao Milic. Oporavio se Ruiz i odmah ga Bozovic stavlja u tim. Drugi razlog je Ristic na beku. Covek ne ume da igra beka, Andjelkovic je za njega pojam, ali je bio povredjen. I umesto da na beku igra Milosevic, Bozovic stavlja Ristica koji je vezni igrac. Bilo je jos njih koji su podbacili, ali ova dva su kljucna.
    (Pedja, 19. april 2017 00:09)
    Ovo nije bio kontakt igrača sa golmanom nego golmana sa igračem da nije bio gol to bi bio penal! Po vama ako golman udari igrača to je kontakta golmanom?! Pa vi ste cirkus i navikli da vam se svi sklanjaju pa čim naletite na nekoga ko se ne sklanja
     (bachi, 19. april 2017 10:34)

    # Link komentara

  3. utisak dana je nsvijac zvezde koji je prenosio derbi na areni :d

    kod drugog gola je trazio da se ponovi snimak jer je video faul?!
    kad su ponovili snimak 10x i nije bio faul,
    onda je trszio jos repriza, da nije gol postignut rukom?!

    da nije postignut treci gol,
    verovatno bi i dan,danas trajala repriza drugog gola :d
     (belgrado, 19. april 2017 09:45)

    # Link komentara

  4. Grofe nemoj da napustas klupu, tvoje znanje i osećaj za igrača koji si nabavio, niko nece dostici, trebas nam, ne ostavljaj nas.....OVO JE NARAVNO ŠALA, A SADA STVARNO.....ODLAZI, NE DANAS NE SUTRA, NEGO JUČE!!Prevaro milenijuma,samo ga posmatram iz meča u meč, i tako skoro 2 pune godine i pitam se dokle više?Kako igra Zvezda, treba dobrano da napreduje, da bi postala amaterski tim, eto toliko je jadan taj skup osoba koje su obukle crveno bele dresove.Do te mere, da im ni prosle titule ni ova ako se uskoro desi, ne može da sakrije dno dna.Partizan je nešto slično, ali opet koliko toliko daje neke znake života.
    (Eazy, 19. april 2017 09:19)

    # Link komentara

  5. Sto se tice tima CZ, samo bi Donald imao mesta u Partizanovih 11, umjesto Jevtovica. Ne vidim nikog drugog.
    Ima li veceg pokazatelja ko je bolji za klasu?
     (Lord, 19. april 2017 08:40)

    # Link komentara

  6. svi smo mi pomalo selektori
     (Dvr, 19. april 2017 08:34)

    # Link komentara

  7. Teško sa Tavambom? E šta čovek lupi i osta živ. ... ti on sve po spisku.
     (Voip, 19. april 2017 08:09)

    # Link komentara

  8. moram reci da je lepa ova slika gde se treneri srdacno pozdravljaju, bilo bi lepo da su se i igraci tako pozdravili i dali primee mladima. moje misljenje je da je Nikolic nasao taktiku (sistem) protiv Grofa. Pod tri, deljenje bodova pred pocetak plejofa je glu.ost, ali ako je vec tako napravljeno, onda brate mili nema tu sta ko je bio prvi pre plejofa... 3 derbija- 2 pobede pfc.a i 1 remi... i opet je drugi sa istim brojem bodova... samo kod nas. po meni onda to gubi smisao ...ako vec pravite takve gluposti sa bodovima, restart na 0 svi i ispocetka...
     (derbi, 19. april 2017 07:44)

    # Link komentara

  9. Bozovicu, karakter pobednika ili imas ili ne, a ti ocigledno nemas, jer na 1:1 opet povlacis ekipu i zna se sta sledi. Ja sa 90kg da se mesec dana bacim na trcanje u Banjicku sumu bio bi spremniji od Lukovica.
     (astar11, 19. april 2017 07:22)

    # Link komentara

  10. Nikolic penicilin za ove nevakcinisane sekundarce. Grofe ostani!
     (Bugarski grafolog, 19. april 2017 07:07)

    # Link komentara

  11. Ne valja sistem naravno.Em priznaju golove iz auta,em regularni deo se prepolovi.A nama retko sviraju penale i retko priznaju naše golove rukama.
     (jojić, 19. april 2017 07:02)

    # Link komentara

  12. Grof reče da moraju sad da pokažu koliko su jaki i veliki.U to ne sumnjam,van terena ste najači.Kad treba nesto od fudbala da se pokaze tu ste tanki.
    (Jaki i veliki, 19. april 2017 06:43)

    # Link komentara

  13. Partixan je veceras igrao kao Barsa. Zvezda je jednostavno delovala kao Borac iz Cacka
    (turista, 18. april 2017 21:24)

    Za Zvezdu se slazem, ali Partizan kao Barsa? Barsa!? Pa citava nasa liga je u rangu jordanske i pritom se ne salim uopste.
     (TheSrbinBg, 19. april 2017 00:17)

    # Link komentara

  14. A ja molim upravu da vrati Lalatovića jer ovaj fudbal koji Zvezda igra je sramota za ovaj sport. Zvezda je sa Lalatom barem igrala napadački a ovo sa Grofom je ' hajte vas 11 na teren pa sta uradite - uradite'.
    Pa Nikolić je od zadnjih 6 derbija dobio 5 sa istom ili lošijom ekipom a drug Grof još nijedan. Od vrhunskog trenera postao je komedija trener.
     (Misa, 19. april 2017 00:10)

    # Link komentara

  15. Drugi gol je postignut posle faula nad golmanom. Svaki kontakt igraca sa golmanom u petercu je faul nad golmanom. Ali pre toga je Leonardo namerno udario rukom u lice Frimponga, a vec je imao zuti karton. Za to sledi drugi zuti i iskljucenje. Medjutim u Partizanu se zale samo kad misle da je nesto na njihovu stetu. Danas su verovatno prezadovoljni sudjenjem. Izmedju ostalog za poraz je kriv Bozovic. Ruiz igra katastrofalno. Dok je bio povredjen, Zvezda je igrala znatno brze i bolje, a tad ga je menjao Milic. Oporavio se Ruiz i odmah ga Bozovic stavlja u tim. Drugi razlog je Ristic na beku. Covek ne ume da igra beka, Andjelkovic je za njega pojam, ali je bio povredjen. I umesto da na beku igra Milosevic, Bozovic stavlja Ristica koji je vezni igrac. Bilo je jos njih koji su podbacili, ali ova dva su kljucna.
    (Pedja, 19. april 2017 00:09)

    # Link komentara

  16. Bozovic je teska prevara od trenera. Veca i od Sase Jankovica - Srpskog Murinja. On treba da objasni koji to kvaliteti drze Lukovica u ekipi. Takodje, Zvezda bi Kangi trebalo da se zahvali. Osim provociranja i sklonosti ka incidentima nista drugo nije pokazao. Svaku vaznu utakmicu odigrao je kao teska nula od igraca. U tri derbija dva poraza i remi bilans su samozvanog Grofa. To ni titula u ovom nakaradno koncipiranom prvenstvu nece moci da opere. A ona ni nema neki znacaj jer joj se sva vrednost istopi na letnjoj vrelini protiv neke drugorazredne evropske ekipe. Da je tako potvrdila je i publika koje nije bilo vise od 15000. U derbiju koji je oznacavan kao najvaznija utakmica prvenstva. Nekada, karte za tako vazan derbi bile bi rasprodate nedelju dana ranije.
    Partizan je zasluzeno pobedio a Zvezda grca u katastrofalnoj igri koja traje vec godinu dana ali po svemu sudeci nemaju nameru da bilo sta menjaju. Ne igramo lepo al igramo lose bila bi deviza koja bi mogla da vazi za Zvezdu.
     (Silver Surfer, 18. april 2017 23:45)

    # Link komentara

  17. Kao zvezdasu normalo tesko mi pada ovakav poraz ali sa druge strane je i dobar da se odigra jedna ovakva utakmica da vidimo gde smo. Dzaba nam titula ako ispadnemo prvo kolo u evropi a po ovom to je zagarantovano. Vreme je za promene. Svi koji vole zvezdu u upravi neka budu realni mozemo li ovako dalje. Kraj je blizu bodovi se sjupljaju cele sezone tako da ne odlucuje samo derbi pa ko je bolji taj je sampion, ali paftizan je dva puta slavio i ja im cestitam. Utakmicu neću da analiziram to nek rade strucnjaci. I dalje mislim da zvezda u timu ima dobfe igrace a voleo bi finale kupa dangledam između vecitih pa da im uzmemo kup a i dalje smo prvi
    (mirko, 18. april 2017 23:42)

    # Link komentara

  18. Партизан много бољи и ово кажем као навијач Црвене звезде. Гроф нека се запита што је подигао ручну при изедначењу када смо са два паса стизали до њиховог гола. Леонардо нам одржао лекцију.
     (Вања, 18. april 2017 23:36)

    # Link komentara

  19. ljudi ovo je strasno.2 godine covek nijednu ozbiljnu ekipu nije dobio.Grofe ostavka.sta nas ubijas vise sa ovim La talekom,pa covek nista ne zna,a svaku ti igra.Ruiz isto nista,Lukovic penzija,Petkovic standardno nista,a po tebi su oni glavni igraci.imas igrace nije da nemas.sto Vujaklija nije bio ni medju 18????e kad budes skapiro da igras sa Vujaklijom I Boacijem u spicu svakom ces dati po 3 gola,ali to kod tebe ne vredi...malom Vucicevicu ne dajes sansu.ristic ne moze da igra beka.da si igro sa 2 spica I da je ili Poletanovic ili Milijas umesto taleka,ne bi izgubio utakmicu.Srnica si degradirao.nijednog mladog igraca ne razigravas...uprava ako ima morala,smenila bi te.sta I da osvojis titulu,sa tim tvojim igracima I sistemom prvo kolo izbacivanje iz Evrope,na koga god da naletimo...
     (rade, 18. april 2017 23:32)

    # Link komentara

  20. Postenjacine, jel se i dalje zna unapred ko je prvak? Zasto niste odustali od titule ako ste to znali ranije nego se sada broite za tu istu titulu?
    (Ivan, 18. april 2017 21:48) # Link komentara
    Preporučujem (+30)Ne preporučujem (-33)

    Naravno da se zna...pa sta ti mislis da neko od navijaca Partizana misli da cemo mi biti prvaci na kraju !? Problem je u vama sto vi ne vidite kako vi pobedjujete dok je nama odavno sve jasno...do kraja sezone vi lagano dobijate sve utakmice a Partizan ce da se saplice na svakom koraku od strane sudija ,protivnici ce da igraju na nož dok ce vama da se sklanjaju a i mi realno nismo toliko kvalitetni da bas dobijamo sve na svaka 3 dana...za vas ,nepobedive rekordere,smo ipak klasa
    (...., 18. april 2017 23:31)

    # Link komentara

  21. Postenjacine, jel se i dalje zna unapred ko je prvak? Zasto niste odustali od titule ako ste to znali ranije nego se sada broite za tu istu titulu?
    (Ivan, 18. april 2017 21:48)
    Au al si ti glup pa pokrali ste prošli derbi pa sklanjalice od drugih ekipa recimo voša nas dobije a protiv vas jalova a mi vas nag.zimo i sad ti meni objasni nemozete da opepelite u tri derbija da ste bar jedan dobili pa da čovek kaze ok
    (Ja, 18. april 2017 23:30)

    # Link komentara

  22. Doveo si ne zna se koliko napadaca za dve godine, a jednog iole dobrog odbrambenog igraca. Zacementiraj prvo odbranu pa onda teraj dalje.Dobar napad donosi pojedinacne pobede a dobra odbrana titule ( izuzetak je Barselona ).Uostalom ako ne znas kako, porazgovaraj sa Radonjom a onaj tvoj sa Covicem.
    (Zvezdas, 18. april 2017 21:38)
    Šta je sad ovo da nećete i u fudbalu da se ugasite pa fuzionišete au dokle to ide pa ovo je samo jedan poraz smirite se
    (Ja, 18. april 2017 23:24)

    # Link komentara

  23. sve najvaznije utakmice u sezoni smo izgubili, i da sramota bude veca a mislim da je najveca u istoriji fk crvena zvezda, sve te utakmice smo izgubili na marakani. prvo nas je izbacio ludogorec gde su u dve tekme igrane viktorije pred nasim golovima. nakon toga mocni sasuolo koji se do pre nekog kola borio za opstanak u italiji nas je zgazio na nasem stadionu. o proslom derbiju a narocito o ovom ne treba trositi reci, gde smo ponizeni i nadigrani u potpunosti. ni na jednoj od tih utakmica zvezda nije pruzila ni i od igre, sa kukavickim pristupim i formacijama sa jednim spicem i dva zadnja vezna sto je iskljucivo greska trenera koji je najveca prevara u ovom delu evrope.nagurao nam je sve same promasene strance, decu unistio, nemamo igru, pa covek vec dve sezone ne moze da dovede krstenog stopera ni beka, sta vise reci. sta god da uradimo treba oterati najvecu prevaru trenersku iza koga ce mozda ostati trofej ili dva ali i pustos od ekipe bez ikakve trzisne vrednosti, sa ocajnim strancima i unistenim domacim igracima...
    (Let's play, 18. april 2017 23:18)

    # Link komentara

  24. Ruzno je reci da je Nikolic trener srednjeg kvaliteta!
    (NR, 18. april 2017 23:17)

    # Link komentara

  25. Ne razumem komentare kako ne bi trebala Zvezda da se ponosi titulom. Ako su Zvezdi namestene utakmice zasto Partizan onda ne kupuje bodove? Njihove titule su postene? Ako u narednih 6 kola ne pobede sve hoce im onda opet premijer biti kriv? Znaci cela liga je protiv Partizana? Jadni...smesno. I oni nisu izgubili 20 i vise utakmica. Ali to je zato sto su jaki. Smejurija. Titula je titula. Ako su bolji neka budu bolji cele sezone.
    (Nikola, 18. april 2017 23:12)

    # Link komentara

  26. Evo ti jedan od mene. Partizan ce biti sampion !
    (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 18. april 2017 21:39

    Pa ti imas bolje "glupe viceve" od Andrije i Andjelke zajedno ;)
     (Ivan HH, 18. april 2017 23:10)

    # Link komentara

  27. I ti Grofe pričaš gluposti. Trebao si prvo da pročitaš komentare kako je sudija odlučio derbi, a ti pričaš iskreno. Stvarno nema smisla, ali neće im smetati tvoja izjava da nastave sa glupostima, to je urođena mana jednog prosečnog navijača žlezde. Opet sudija, opet sve isto, i kad bi analizirali žlezdinu istoriju, nikad nije izgubila pošteno. Slušam komentatora kakve gluposti priča, ej čovek zapenio kako je sumnjiv drugi gol, kao Tavamba napravio "možda" faul, a njemu ruke dole i golman koji ga sa obe ruke drži i vuče, al njemu sumnjivo ejjjj. Ali čestitam žlezdi svakako na tituli, Partizan je neće videti do sezone 22/23, jedino ako ovi studenti nešto ne urade.
    (strelac, 18. april 2017 21:28)


    To sa 'žlezdom' neka fora iz osnovne škole ili šta? .. Ko sve ovde piše...
     (menjam nick, 18. april 2017 23:09)

    # Link komentara

  28. kaže zvezdi sistem ide na ruku, pa care da nema ovog sistema sad bi bili vicešampioni sa -6
    (veverac, 18. april 2017 21:41)
    Nauči da čitaš! Čovek je rekao da sistem ide na ruku partizanu a da je jedino partizan bio protiv njega. Obnevideo si od kompleksa!
     (bachi, 18. april 2017 23:08)

    # Link komentara

  29. treba biti fer i priznati da ova titula (ako se osvoji) nije baš neka na koju ćemo se ponositi. 
    osporavali smo partizanu titule koje su osvajali, a mi ih drali u derbijima, sad je to obrnuto, moram priznati da mi je onako bilo slađe.
    (žarko, 18. april 2017 22:32)
    Hahaha... koga ste vi drali u derbijima kada je Partizan osvajao titule. Trk na vikipediju pa se javi. Vi stvarno mislite da hiljadu puta izgovorena laž postaje istina . Od 2007. i "toletovih" titula skor je 13 6 8 u korist Partizana sa 6 vezanih pobeda od 2009.- 2012.,pričamo o prvenstvenim mečevima.
     (bachi, 18. april 2017 23:02)

    # Link komentara

  30. @muamua kako može da mu ne valja nešto što mu ide na ruku? :-) foraš
     (veverac, 18. april 2017 22:53)

    # Link komentara

  31. Grofe, do ujutru (sreda), ocekujem tvoju ostavku, i onih(Terzic) koji su te doveli ?
    (Obican gradjanin, 18. april 2017 21:50)

    Doktor zvezdan je podneo ostavku pre nekih 18 meseci, cak je i drzao prostajnu konferenciju za novinare, tako si to debelo omasio !!
    (antiDebil, 18. april 2017 22:53)

    # Link komentara

  32. Grof ako stvarno misli da Luković, Le Talek, Ruiz i Ristić zaslužuju da budu u prvom timu treba odmah da podnese ostavku!
    Ako pokriva Upravu i menadžere razumem ga sa strane interesa, ali da više ne spominje emocije prema Zvezdi.
    (Dragan BL, 18. april 2017 22:50)

    # Link komentara

  33. treba biti fer i priznati da ova titula (ako se osvoji) nije baš neka na koju ćemo se ponositi.
    osporavali smo partizanu titule koje su osvajali, a mi ih drali u derbijima, sad je to obrnuto, moram priznati da mi je onako bilo slađe.
    (žarko, 18. april 2017 22:32)

    # Link komentara

  34. Nikolić uvodi onog klinca koji je prosao zvezdinu skolu a mi ruiza. E zato pucamo. Grof nista u igri nije promenio pokusao sistem, Kangu zaustavis i to je to. Le talek od dolaska u zvezdu nikakav kvalitet nije pokazao, tehniku ili se ne koristi. Grujić je nosio igru zvezde na istoj poziciji razigravao pogađao a Donald pokrivao. Zvezda kad krene u napad na svoj polovini ostaje rupa koju su punili svi malo bolji timovi. Na kraju uvek sam za to da bolji pobedi jer jedino tako se podize kvalitet. I pruzeljkujem finale u kupu ova dva tima
    (nenad, 18. april 2017 22:27)

    # Link komentara

  35. Grofe oče modernog fudbla je l može jedan vic pred spavanje, da se nasmejemo kao ljudi?
     (Vnugol krema za potamnjivanje, 18. april 2017 22:21)

    # Link komentara

  36. Još 6 pobeda do titule. Napred Zvezdo!
     (Spale, 18. april 2017 22:20)

    # Link komentara

  37. @(Samo zvezda, 18. april 2017 21:48) faula nad golmanom ne da nije bilo... mislim bio je tezak faul nad golmanom kad je golman bio jos dete i od tada se nije oporavio. amaterizam cist. i on i onaj koji je cuvao ovog tarabu. gledo sma prenos. partizan bolji bar za klasu. Kanga?!?! Kanga?!?! alo bre!!! i sto je najgore lopta uvek na njega i on kao kreira igru. Kanga?!?! ijaoj. ijaoj. pritom ne vidi nista na terenu a ono sto vidi vidi samo on. jalovo bunarenje. sramota... ostatak zvezdine ekipe... sramotan. gol sto je dala zvezda je bio znalacki. kada sam to video pomislio sam kako su navozali crno-bele u tri poteza jos ce i da bude nesto... ali eto bi sta bi. partizan ima leonarda koji je za nase prilike IGRACINA. onaj djurdjevic se truudio ali generalno su igraci partizana u proseku bolji od zvezdinih. ali partizan napada i u napadu je 'najdeblji'. zvezda je tamo najtanja. naravno sve je ovo tuzno. plasim se da ce i jedni i drugi cim iskorace u evropu doziveti jedno ozbiljno ponizenje i samaranje od prvoligasa iz bugarske
    (cigan ali pravi, 18. april 2017 22:19)

    # Link komentara

  38. A zar nije vec poznato ko ce biti sampion? otkud ovo sad??
    (NikolaSrb, 18. april 2017 21:58)

    Poznato je, samo nijedan ozbiljan trener nece to reci igracima.
     (Znamo sve, 18. april 2017 22:18)

    # Link komentara

  39. A nama je tesko sa tobom.Podnesi ostavku.Od 3 derbija nijedan nisi dobio u ovoj sezoni.
    (Brukoo jedna, 18. april 2017 22:00)

    # Link komentara

  40. Tavamba kad ne igra, radi obezbedjenje na riveru :D
    (ggmu, 18. april 2017 21:59)

    # Link komentara

  41. Svi verujemo u titulu, sistem nam ide na ruku, iako smo jedini od 16 klubova bili protiv njega. Izjednačeni smo na tabeli sa Zvezdom, igrači veruju kao i ja, skidam im kapu za mentalnu čvrtstinu",poručio je Nikolić.

    A zar nije vec poznato ko ce biti sampion? otkud ovo sad??
     (NikolaSrb, 18. april 2017 21:58)

    # Link komentara

  42. Svi verujemo u titulu, sistem nam ide na ruku, iako smo jedini od 16 klubova bili protiv njega. Izjednačeni smo na tabeli sa Zvezdom, igrači veruju kao i ja, skidam im kapu za mentalnu čvrtstinu",poručio je Nikolić.

    Kako sad to pa zar zvezda nije zatvorila sve??? cudna logika Nikolica... Ah da ipak alibi je u pripravnosti za svaki slucaj.
     (Nikola, 18. april 2017 21:57)

    # Link komentara

  43. @veverac nikolic je rekao da sistem ide partizanu na ruku
     (muamua, 18. april 2017 21:52)

    # Link komentara

  44. Grofe, do ujutru (sreda), ocekujem tvoju ostavku, i onih(Terzic) koji su te doveli ?
    (Obican gradjanin, 18. april 2017 21:50)

    # Link komentara

  45. Nema zelje,srcanosti borbe kod tvojih igraca.Da je drugacije mozda bi se I izborili sa Tambalambom.Pogledaj prvo poluvreme pa ces mi poverovati.
     (SRB, 18. april 2017 21:49)

    # Link komentara

  46. Postenjacine, jel se i dalje zna unapred ko je prvak? Zasto niste odustali od titule ako ste to znali ranije nego se sada broite za tu istu titulu?
    (Ivan, 18. april 2017 21:48)

    # Link komentara

  47. Pre svega čestitam Partizanu na boljoj igri i potpuno zaslužnoj pobedi. Ali da je sudija grešio grešio je. Prvo Leonardo je trebao da dobije drugi žuti,drugo bio je faul nad golmanom kod drugog gola,i još neke greške. Ali daleko od toga da je sudija uticao na rezultat. Partizan je bio mnogo bolji i mogao je lagano dati još golova. Sada nam ostaje da podržimo momke do kraja pa šta bude.
    (Samo zvezda, 18. april 2017 21:48)

    # Link komentara

  48. Bozovicu odlazi
    (Pero, 18. april 2017 21:43)

    # Link komentara

  49. Kakav jezivi, srednjevekovni fudbal. I dva trenera, strašne neznalice. Ali, to je slika ovog sporta kod nas. Ispašće i jedni i drugi već u prvom kolu kvalifikacija za evropska takmičenja. Drugo kolo bih smatrao uspehom. Zvezda je toliko nisko pala da se to teško više može nazvati fudbalskim timom. To je grupa skupo plaćenih rekreativaca sa Ade. Sunovrat je počeo onog trenutka kada je Koroman oterao Zemana i menadžeri zajedno sa vodjama kriminalnih bandi koji sebe nazivaju navijačima počeli da menjaju trenere i uprave.
    Marakana će ubrzo biti potpuno prazna i na derbijima i na takozvanim evropskim utakmicama gde igramo derbije sa strašnim Ludogorecima i Kairatima.
    (Negativni, 18. april 2017 21:42)

    # Link komentara

  50. kaže zvezdi sistem ide na ruku, pa care da nema ovog sistema sad bi bili vicešampioni sa -6
     (veverac, 18. april 2017 21:41)

    # Link komentara

  51. nijedna velika pobeda .grofe i terzicu idite jos veceras.
     (iti, 18. april 2017 21:39)

    # Link komentara

  52. Grofe šmekeru, daj neki vic.
    (PV, 18. april 2017 21:29)

    Evo ti jedan od mene. Partizan ce biti sampion !
     (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 18. april 2017 21:39)

    # Link komentara

  53. Ono sto mi smeta vec godinama a to je- Zvezda ne ume da da gol! Nasi igracu cim povedu jedan ili eventualno dva prema nula, staju i drljaju po terenu onu loptu nesrecnu. Godinama vec ne znamo da ga damo u bitnim utakmicama, uz par izuzetaka. Partizan je pokazao zelju i umece igranja na pobedu.
    (burgija, 18. april 2017 21:38)

    # Link komentara

  54. Doveo si ne zna se koliko napadaca za dve godine, a jednog iole dobrog odbrambenog igraca. Zacementiraj prvo odbranu pa onda teraj dalje.
    Dobar napad donosi pojedinacne pobede a dobra odbrana titule ( izuzetak je Barselona ).
    Uostalom ako ne znas kako, porazgovaraj sa Radonjom a onaj tvoj sa Covicem.
    (Zvezdas, 18. april 2017 21:38)

    # Link komentara

  55. Samo cu reci "Lola smiljanic izjava posle derbija".
     (grobar kg, 18. april 2017 21:36)

    # Link komentara

  56. Pa Bozovicu genije oterao si Fibela i Rendulica koji su mogli da se tuku sa Tavambom, a doveo Pinponga i ostavio starca Lukovica koji u duelu ne mogu da dobiju ni mene...
     (Kole, 18. april 2017 21:34)

    # Link komentara

  57. grof je prevara od trenera,kao i cela uprava na celu sa terzicem.
    (maconii, 18. april 2017 21:34)

    # Link komentara

  58. Grofe šmekeru, daj neki vic.
    (PV, 18. april 2017 21:29)

    # Link komentara

  59. Tavamba trese sljive a Leo ceka u potoku.
    (lzrvc, 18. april 2017 21:28)

    # Link komentara

  60. I ti Grofe pričaš gluposti. Trebao si prvo da pročitaš komentare kako je sudija odlučio derbi, a ti pričaš iskreno. Stvarno nema smisla, ali neće im smetati tvoja izjava da nastave sa glupostima, to je urođena mana jednog prosečnog navijača žlezde. Opet sudija, opet sve isto, i kad bi analizirali žlezdinu istoriju, nikad nije izgubila pošteno. Slušam komentatora kakve gluposti priča, ej čovek zapenio kako je sumnjiv drugi gol, kao Tavamba napravio "možda" faul, a njemu ruke dole i golman koji ga sa obe ruke drži i vuče, al njemu sumnjivo ejjjj. Ali čestitam žlezdi svakako na tituli, Partizan je neće videti do sezone 22/23, jedino ako ovi studenti nešto ne urade.
    (strelac, 18. april 2017 21:28)

    # Link komentara

  61. Bozovic je u trenerskom poslu ono sto je Beli Preletacevic u politici! Smesan.
     (Tesla Pancevo, 18. april 2017 21:27)

    # Link komentara

  62. Nikolić je stručnjak i gospodin za Grofa.Napolje iz Zvezde sa svim tvojim pojačanjima.
     (Zvezdaš, 18. april 2017 21:25)

    # Link komentara

  63. Partixan je veceras igrao kao Barsa. Zvezda je jednostavno delovala kao Borac iz Cacka
     (turista, 18. april 2017 21:24)

    # Link komentara

  64. Odlazi...
     (Will Gregg's on fire, 18. april 2017 21:22)

    # Link komentara

  65. Predlazem da se novac koji je planiran za sledecu godinu koji bi dobio ovaj "Grof" da baci u ambis, prosledi Radonji da se plasiramo na F4.
     (Žžžarko, 18. april 2017 21:22)

    # Link komentara

  66. Nikad veca prevara od trenera nije sedela na klupi Zvezde,covek nije dobio postenog protivnika DVE GODINE! Nikolic drzi casove fudbala Grofu gde god ga vidi!
    (floro flores, 18. april 2017 21:19)

    # Link komentara