1. Ako treba da razmisljs o nastupu za reprezentaciju,nemoj mnogo da se zamaras,odmah otkazi, jer ti o tome ionako ne odlucujes.
    (Ivan, 19. april 2017 11:41)

    # Link komentara

  2. @narod

    Pravi komentar. U potpunosti se slazem.
     (SaleBg, 19. april 2017 08:22)

    # Link komentara

  3. Gasol je bio u Turskoj. I na snimku utakmice protiv nas se vidi kako sedi na tribinama. Samo iz toga se jasno može zaključiti da je bio povređen. Da je otkazao zbog potrebe za odmorom ili jednostavno zbog nezainteresovanosti za reprezentaciju bio bi na Havajima, a ne u dvorani...
    (saša, 18. april 2017 22:53)

    # Link komentara

  4. Ja nisam po tekstu zaključio da razmišlja da li će da igra nego da od planova pripema reprezentacije zavisi plan njegovog individualnog rada. Znači igraće za Srbiju i od toga zavisi koliko će imati vremena da radi msa svojim trenerom.
    (lud za ovom igrom, 18. april 2017 22:52)

    # Link komentara

  5. Zasto uopste igrati za reprezentaciju? Cemu sve ovo? Koji ce nam vise kosarka?
    Fudbal ne postoji, aj da ugasimo i ovo, zasto se nervirati,kazemo sebi kinta radi za sve i kazemo zadnji entuzijasta koji se vratio u ovu zemlju nek ugasi svetlo, da ne trosimo struju, mozda neko i to mora da plati tamo nekom u Americi ili na zapadu!?!
    (Anon, 18. april 2017 22:25)

    # Link komentara

  6. Netačno! Pau Gasol nije igrao za Španiju samo kada je bio povređen. Čak i te 2010. godine, iako nije mogao da igra, bio je u Turskoj i sa tribina pružao podršku svojim saigračima!
    (saša, 18. april 2017 18:00)

    Evo, sad gledam na netu, i kazu da je Pau Gasol 2010 u Lakersima igrao finale NBA lige protiv Celticsa. Bilo je 4-3 za Lakerse, a Gasol je u tih 7 utakmica igrao 42, 41, 38, 44, 39, 42 i 47 minuta. Izgleda da se povreda pojavila tek posle. :) Ili je mozda neka selektivna povreda u pitanju?
    (kile, 18. april 2017 22:20)

    # Link komentara

  7. Kukoč je možda sam prvu godinu-dve delovao nezgrapno u odnosu na ono što smo mi navikli da gledamo u Evropi (a realno po današnjim standardima bio je teško neuhranjen za profesionalni sport) čim je prilagodio motoriku novom gabaritu, bio je to ponovo onaj magični Kukoč kakvog smo znali: Pink Panterski potezi, proigravanja a šut za tri mu je toliko oslabio da je često bio opcija za poslednji napad na utakmici, kad bi Bulsima trebala trojka. Ako je to neki "šablon" u NBA, da svaki belac od 210 šutira trojke, deli medžikovske asistencije i dribla ko Bodiroga, onda moguće da je Kukoča teretana pretvorila u šablonskog igrača.
    (molim?, 18. april 2017 17:14)

    E pa to tvoje za Kukoca izvini ali mozes da okacis macku o rep jer sam gledao te utakmice. Ulazio je uvek sa klupe za rezerve i bio jako limitiran u napadu, bolje reci od Dzordana i Pipena nije smeo da uradi nista osim da sutne za 3 poena. Dali su mu jako ogranicenu ulogu u timu koju je on korektno odradjivao ali od njegove nekadasnje kreativnosti nije bilo ni traga, tako da te bajke mozes da pricas nekoj deci koja nisu gledala utakmice Bulsa i da ih lozis. Sto je tice Jokica mislim da niko ne sme da bilo kome od nasih kosarkasa namece neku obavezu igranja za reprezentaciju - oni dobro znaju sta time dobijaju a sta gube. Samo mislim da ozbiljno treba razmotriti prikljucenje Marjanovica jer smo bez njega mnogo slabiju u odbrani reketa. Ne lozite se da smo bas toliko jaki jer nismo, nemamo igrace za bacanje.
    (skrba, 18. april 2017 22:17)

    # Link komentara

  8. Inace ne komentarisem, ali ovog puta sam morao. Problem sa ovim clankom je da je redakcija, slucajno ili namerno, Nikolino "Ne znam jos videcu" direktno primenila na njegov nastup u reprezentaciji. On je to "Ne znam jos videcu" rekao u vezi svega, ono kao jos nisam o svemu razmislio. Cim je pomenuo reprezentaciju ona mu je u mislima i ja sam siguran da ce da igra, samo Raznatovic tvrdi pazar i puni kolumne tabloidnim novinama.
    (IsNoGood, 18. april 2017 21:40)

    # Link komentara

  9. Nemam nista protiv decka cak mi je i simpatican i apssolutno je njegovo pravo da izabere novac od kluba pre nego igranje a repku...sa druge strane zalazem se da kss uvede pravilo ko se ne odazove selektoru vise nikad ni kod jednog selektora ne moze da bude pozvan u reprezentaciju! Pa neka igraci sami odluce sta ce ali da se obezbedi da u repku ne dolaze igraci kad im je karijera u padu da vi podigli cenu sebi...ili ljubav ili lova ne moze na dve stolice pa nek svako odlucije odgovorno za sebe
    (srbin, 18. april 2017 14:18)

    Kad bi se uvelo to pravilo, za nekoliko godina, kamen na kamenu od reprezentacije ne bi ostao a najurenim igračima bi to bio odličan izgovor da ne moraju da se izlažu dodatnim naporima na kraju sezone. A inače svi su oni počeli da se bave košarkom zbog ljubavi prema otadžbini a ne zbog love. Bože dragi, ponekad se pitam na kojoj planeti žive naši sunarodnici.
    (Kvazi patriote, lažni moralisti, 18. april 2017 20:52)

    # Link komentara

  10. Kao što reče Slavnić da su neki igrači veliki, a neki samo visoki - na njemu je da izabere šta je od ta dva!
    (Ivan, 18. april 2017 20:40)

    # Link komentara

  11. Nije nam bio dobar Bobi.Kako smo licemerni...
    (Aleksandar, 18. april 2017 20:22)

    # Link komentara

  12. Jedan je Miloš Teodosić. On je uvek bio tu! Kraj.
    (NIKAD_OBJAVLJENI, 18. april 2017 20:17)

    # Link komentara

  13. Ako nece da igra - vise nikad u reprezentaciju i bez vesti o njemu. Ameri neka navijaju za njega i to je to.
     (milan010, 18. april 2017 19:44)

    # Link komentara

  14. Bas zbog ovog "znajuci Divca" decko treba da gleda iskljucivo sebe,taj isti Divac je toliko dao reprezentaciji pa opet ga ovde pljuju i omalovazavaju,nikom od nas nista ne duguje,sve je u karijeri stvorio iskljucivo svojim radom i sigurno najbolje zna kako treba da vodi svoju karijeru. Parker,Novicki i ostali su itekako znali da preskoce reprezentativna okupljanja,neki su dolazili direktno na prvenstva bez obavljenih priprema sa druge strane Stojakovicu na vrhuncu karijere nije dozvoljeno da zakasni 2 nedelje,kad naucimo da se ophodimo prema nasim igracima kako dolikuje onda imamo pravo ocekivati da nas reprezentuju.
    (nadnicar, 18. april 2017 18:57)

    # Link komentara

  15. Decko ne dugujes nikome nista. Vodi svoj zivot i pusti zaludne da se zanose svojim neuspesima preko tebe.
     (aa, 18. april 2017 18:11)

    # Link komentara

  16. Pau Gasol je barem jednom odbio da igra za reprezentaciju: one godine kada je Teo pogodio onu trojku na svetskom prvenstvu sa 8 metara par sekundi pred kraja. Bese to 2010, ako se ne varam.
    (kile, 18. april 2017 11:13)

    Netačno! Pau Gasol nije igrao za Španiju samo kada je bio povređen. Čak i te 2010. godine, iako nije mogao da igra, bio je u Turskoj i sa tribina pružao podršku svojim saigračima!
    (saša, 18. april 2017 18:00)

    # Link komentara

  17. Jokic 83 utakmice prosecno 30min..Raduljica 13 utakmica prosecno 2,5 min...
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (luther, 18. april 2017 10:45)

    Pau Gasol 15+ godina, 83 utakmice prosečno, 35+ minuta prosečno... Nije igrao za reprezentaciju samo kad je bio povređen.
    (saša, 18. april 2017 17:54)

    # Link komentara

  18. Bravo Srbine, uzmi američko državljanstvo i uživaj u lovi, bar te niko neće prozivati za porez, ili ne daj bože, da godinama, svakog meseca kraduckaju od penzijice...
    (Koja bre srpska reprezentacija, 18. april 2017 17:30)

    # Link komentara

  19. Pa kako neko moze da kaze da Jokic bira pare, kad mu je apsolutno zakljucan ugovor do 2018/2019 godine i nema sanse da zaradi vise ili manje sta god radio.... Jedino sto moze jeste da kaze igracu ili necu za reprezentaciju, a oba treba da postujemo i podrzimo momka. Kraj price
    (Stagod, 18. april 2017 17:28)

    # Link komentara

  20. Setite se Tonija Kukoca kako je upropastio sut u Nba i postao sablonski igrac, od prethodno najkreativnijeg na svetu.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zoran, 18. april 2017 15:13)

    Evo ja pokušavam i pokušavam da se setim toga o čemu ti pričaš i nikako mi ne ide. Kukoč je možda sam prvu godinu-dve delovao nezgrapno u odnosu na ono što smo mi navikli da gledamo u Evropi (a realno po današnjim standardima bio je teško neuhranjen za profesionalni sport) čim je prilagodio motoriku novom gabaritu, bio je to ponovo onaj magični Kukoč kakvog smo znali: Pink Panterski potezi, proigravanja a šut za tri mu je toliko oslabio da je često bio opcija za poslednji napad na utakmici, kad bi Bulsima trebala trojka. Ako je to neki "šablon" u NBA, da svaki belac od 210 šutira trojke, deli medžikovske asistencije i dribla ko Bodiroga, onda moguće da je Kukoča teretana pretvorila u šablonskog igrača.
    (molim?, 18. april 2017 17:14)

    # Link komentara

  21. "...Smeta tebi nesto drugo kod Marjanovica. Ali to je vec patologija."
    (Toto-ko-tunjo, 18. april 2017 15:49)

    Verovatno si mislio na to sto je Bobi igrao za FMP ali upravo je to tvoja patologija. Vi iz Zeleznika dozivljavate neverovatne frustracije u slucaju reprezentativaca iz Partizana; Divac, Danilovic, Bogdan, Novica, Milosavljevic, bivsi selektor Obradovic, sadasnji Djordjevic itd...Podjednaku psihozu pokazujete u slucaju da selektor ne pozove i ekonoma FMP-a na upraznjeno mesto krilnog centra, pa gurate i nesrecnog Mitrovica, a terate ga iz tima. Imamo selektora koji je doneo medalje i on se jedino pita. Ni menadzeri, niti javnost. Treba biti principijelan u ovakvim situacijama, jer ipak je Srbija u pitanju, a ne klubovi. Ako je selektor bio krut u slucaju Novice i Micova, zasto ne bi bio u vezi Bobija? Inace, meni licno je Bobi ok momak ali je uradio nesto nedopustivo i tacka. Pre bih zvao Guduru u odnosu na Nedovica jer je prvi buducnost, a drugi nikada do kraja nije opravdao svoj talenat, a vise nije deckic. Nemamo mi Grobari problema sa tim, jer kosarku pratimo odavno, a Srbiju volimo.
     (Humska, 18. april 2017 16:46)

    # Link komentara

  22. bitno je samo da jović igra
     (micun, 18. april 2017 16:45)

    # Link komentara

  23. sve je u redu ali mislim da nije u redu da razmisljas da l da igras za reprezentaciju a odigro si jedne olimpijske igre s njom
     (прочитосамонаслов, 18. april 2017 16:45)

    # Link komentara

  24. Samo da kazem da vrlo je vjerovatno da Kevin Lav ce zavrsiti karijeru sa boljom statistikom od Joke.
    I ko ce pamtiti Kevina Lava?
    Eto koliki je stvarno superstar Joka.
    A tek one meceve kad ga nije bilo nidje, a igralo se za PO... Pogledajte sto rade prave zvijeze u PO. Svaki jaci prosjek nego u sezoni.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kralj Beljo, 18. april 2017 09:52) # Link komentara
    Koji su se to mečevi igrali za plejof? mislis na mečeve u februaru kad su se stvari lomile gde je Jokic imao 6(šest) tripl dablova, najviše ikada od jednog centra u istoriji lige, još su mu jedan ukrali? A hoće tvoj nurkic da se odazove za ep? I hoće tvoj nurkic imati bolje brojke od kevina lava? Ovo je za tebe, kad je Jokic na terenu, denver je najbolji tim u NBA , kad nije na terenu denver je najgori, to ti je već jedna statistika koju lav nikada neće ostvariti.
    (Reporter, 18. april 2017 16:42)

    # Link komentara

  25. Iskreno, ja ne bih imao problema sa tim da on preskoči ovo leto ako bi ga proveo tako što bi unapredio svoje fizikalije. Ko je gledao imalo mečeva Denvera ove sezone mogao je da vidi da mu je to izuzetno slaba tačka (pored odbrane).
    Pred kraj sezone je delovalo da ne može duže od 25 minuta da izdrži, a da ne pričamo o tome što svaki iole jači centar nema ni najmanje problema da ga izgura ili (pogotovo) nadskoči.

    Prvenstva dolaze i prolaze, ali ako bi Jokić posle ovog leta bio mnogo bolji igrač nego ove godine (setite se razlike u kvalitetu kada je propustio okupljanje reprezentacije pre dve godine da bi otišao u Denver tokom leta) to bi svakako bilo mnogo značajnije... i za njega i za Denver i za reprezentaciju
    (Powerslave, 18. april 2017 16:38)

    # Link komentara

  26. Bože koliko GLUPIH Kritika !!!

    Jokić MORA, ali baš MORA da unapredi SVOJE TELO !!! ... On je OČAJAN što se tiče FIZKALIJA ... pa dečko JEDVA DA SKAČE ... Sve Hvata na duzinu ruku, Znanje i Talenat ...

    Ali NEĆE trajati 4-5 sezona sa ovakvim telom BEZ MIŠIĆA ...

    Neka ga neka Pametno iskoristi ovo leto, a biće još vremena za Reprezentaciju !!

    PS I pre DVE sezone ga nioje bilo u reprezentaciji jer se Spremao-Trenirao u Americi pred početak Sezone ... SKINUO je beše 15KG !!!

    Mislite o tome, pre nego što kritikujete ...

    PS2 Bobi će zato da pocepa i opet ćemo biti na istom !!
    (Miroslav, 18. april 2017 16:29)

    # Link komentara

  27. Dodji u Sombor i pusti igranje za nacionalni tim. Sve nacije su halucinacije!
    (Ajvarvei, 18. april 2017 16:26)

    # Link komentara

  28. Moram dobro da razmilim?Nemoj da se mučiš.Več si sve uprskao.Igrati za svoju zemlju nema opcija.
     (Miki, 18. april 2017 16:26)

    # Link komentara

  29. Nema uspesne karijere bez reprezentacije.
     (nista_pametno, 18. april 2017 16:21)

    # Link komentara

  30. Samo je sest i po meseci pauze do pocetka sledece NBA sezone, treba razumeti coveka. Kako za tako malo vremena da se odmori, kad da trenira te dve nedelje sa trenerom iz Amerike, kad da skokne do Denvera na dva dana, stvarno se nema kad...
    (Oxi, 18. april 2017 16:16)

    # Link komentara

  31. Koliko volim sto se ovo desava zbig sitnih dusa koji su bilo protiv Bobijevog uzimanja 25 miliona... kao da se veaca Djordjevicu sto je ispao jadan.
     (4k4.Dex, 18. april 2017 16:16)

    # Link komentara

  32. Jokaa prijatelju samo ti treniraj jako ne dao ti bog kad te Srbi zavole... uzmi kintu lako cemo mi za basket.
     (4k4.Dex, 18. april 2017 16:14)

    # Link komentara

  33. ne zna momak šta da radi.

    ne sumnjam da u denveru imaju vrhunske stručnjake, koji imaju plan šta treba da radi sa telom tokom avgusta u koloradu, ali nisam siguran da će taj plan dati rezultate koje očekuju, jer je Jokara mnogo netipičan igrač i povećanje mišićne mase uz smanjenje % telesne masnoće bi mogao da mu potpuno poremeti osećaj za igru.

    Opet, kod Đorđevića svakako neće imati slobodu u igri kao u Denveru, ali bi mogao da pridoda još koji trik svom arsenalu uz Saleta i Tea.

    bilo bi lepo da igra, kako bi smanjio šanse da jednog dana pričamo o teu kao najboljem evropskom igraču svih vremena, koji nikad nije osvojio reprezentativno zlato.
     (miro, 18. april 2017 16:11)

    # Link komentara

  34. Rad na fizickoj spremi i trojke - tacno to mu treba, trojku moze da sutne ali nekad se uzdrzava, osrednji procenat, kad bi to popravio sve se otvara, stigao bi do neslucenih visina. Normalno da nam je zao ako ne igra, ali igrace on u buducnosti i mnogo radosti ce nam doneti!
    (Pera, 18. april 2017 16:02)

    # Link komentara

  35. Dečko, najveća vrednost jednog čoveka je moral, što kaže Šiler "samo moralno izgrađen čovek je slobodan čovek". Tvoja sloboda odlučivanja počinje i završava se sa tobom. Šta god da odlučiš, bilo da prihvatiš ili odbiješ reprezentaciju je tvoja odluka sa kojom ćeš da živiš, a crtu ćeš da podvućeš kada završiš karijeru. Dete ti si odlukom države sa 19-20 godina zaradio debelu penziju za koju tvoji sugrađani moraju da rmbače 40 godina do 65 godine života. Razmisli, s poštovanjem.
    (Mito, 18. april 2017 16:02)

    # Link komentara

  36. Rekao je videcu dali dolazim za Colorado a ne dali ce da igra za Srbiju. Tesi Amere unapred, naravno da ce igrati.
     (Divokoza, 18. april 2017 16:02)

    # Link komentara

  37. Batali ga ako razmisljas. ili hoces ili neces nema tu sta
     (Liverpool Man, 18. april 2017 16:01)

    # Link komentara

  38. ISPRAVNO/////

    Denver je u pravu, i bolje je da Jokic ovo prvenstvo propusti i posveti se teretani, sto inace mogu mnogim Evropskim igracima poruciti...
    Imacemo strava igraca sledecih 10 godina, skroz ok ako ga pustimo ove godine, bice i on bolji, a ni nama nece nedostajati...
    Sa Raduljicom, Marjanovicem i Kuzmicem, mi imamo 3 centra oko kojih bi se 90% Evrope tuklo da ima samo jednog takvog...
    Sa povratkom Marjanovica, ali i Bjelice, mi imamo sve sto treba, i jeste bili bi jaci za Jokica, ali i Jokicu i Zagorcu treba dati ovu odinu, jedan da poradi na sebi, a drugi da prodje kroz letnji kamp, i imacemo na svetskom sampionatu tim da se mnogo bolje potucemo sa Amerima, nego na OI...
    (SASHA THE RED BARON, 18. april 2017 15:59)

    # Link komentara

  39. Srbiji nismo duzni nista, ni dinar!
    Osim poreza na nekretninu koji moram da platim
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ivica Toronto, 18. april 2017 15:22)

    Оно што ви гастоси и остали не разумете да играње за репрезентаицју не значи играти за државу Србију већ за српски народ, а то није исто. Разлику је знао Бодирога, сада је зна Теодосић. Неко је Бодирога а неко Радмановић, да парафразирам Душка Вујошевића.

    Ја ни Бобија никада више не бих звао.
    (adriano_galliani, 18. april 2017 15:57)

    # Link komentara

  40. znaci NE DOLAZIM....
     (deki-pariz, 18. april 2017 15:57)

    # Link komentara

  41. Ovi sto pricaju da su u sportu jedino vazne pare, neka objasne zbog cega je Nejmar igrao na Olimpijskim igrama ili Ronaldo na poslednjem EP. A ovi sto se nam iz inostranstva neprekidno sole pamet, kad god stignu, objasnite kako to da neprekidno citate srpske portale kada ne mozete da smislite rodjenu drzavu. Pisali biste komentare za lokalne portale ali nikoga ocigledno nije briga sta mislite
    (Zorg, 18. april 2017 15:55)

    # Link komentara

  42. Ако одбије репрезентацију надам се да неће бити толико вести о њему и оном клубу, Денверу. Чак ни плеј-оф не играју, лузери.
    (adriano_galliani, 18. april 2017 15:55)

    # Link komentara

  43. Ima da igraš kao bela lala i da pitaš jel ima još.
     (Sta ucini Jorgose Printezise?!, 18. april 2017 15:51)

    # Link komentara

  44. "slucaj Marjanovic i ovo nemaju veze jedno s drugim. Marjanovic je prihvatio poziv a zatim dan pre pocetka priprema rekao da ne moze. Doveo je selektora u nezavidnu poziciju da zove nekoga ko zna da nije prvi izbor sto moze poremetiti atmosferu u ekipi. da ne govorim da je odbio zbog ugovora i para a ne da unapredi igru."

    Koliko plitko razmisljanje... Pa da je imao ugovor i reseno pitanje GDE i DA LI CE UOPSTE IGRATI, mozda bi covek igrao za reprezentaciju. Sto si ti filozof, Jokic zbog spreme, a Bobi samo zbog para... Mislis da nije gazda ili neki menadzer vukao konce u Bobijevom slucaju? Smeta tebi nesto drugo kod Marjanovica. Ali to je vec patologija.
    (Toto-ko-tunjo, 18. april 2017 15:49)

    # Link komentara

  45. Mislim da svakom igraču treba karijera i lični uspeh da budu iznad reprezentacije. Bobi nije pogrešio što je preskočio poslednje prvenstvo, on je obezbedio sebe, svoju porodicu i sada može mirno da živi do kraja života. Tako isto Jokić treba da uradi, a kada se poklope kockice, da se vrati u reprezentaciju, ako želi naravno. Mislim da ni jedan sportista apsolutno ništa nije dužan državi. Šta više obrnuto je u većini slučajeva.
    (Paki, 18. april 2017 15:45)

    # Link komentara

  46. Saša Ozmo:
    [link]
    (djc-xxx, 18. april 2017 15:45)

    # Link komentara

  47. Pa dečko još nije odlučio. I ima svako pravo da izabere šta je najbolje za njegovu karijeru. Možda je I bolje da preskoči ovu godinu, pa da igra naredne deset! Kakva god da je situacija, on još uvek nije ništa odlučio. A Srbi ko Srbi, daj da ga ispljujemo sad dok možemo, a posle - "ma znali smo mi da si ti Srbenda", "to Srbine" itd.
    (Realno, 18. april 2017 15:36)

    # Link komentara

  48. Najgori su ovi komentari sta je Srbija njemu dala, sta se palite na patriotizam itd... Mi ovde komentarisemo sa stanovista navijaca, mi jesmo njegovi navijaci jer je Srbin, navijamo za Denver zbog njega. Sto neki Grk,Spanac, Francuz ne prati i ne navija za Jokica i Denver? Sta ih briga za njega jer navijaju i prate svoje sugradjane, to je sve prirodno i normalno i ne razumem zasto se neki ovde cude i cak tome podsmevaju.
    (marko, 18. april 2017 15:24)

    # Link komentara

  49. Zemljaci dragi,
    pozabavite se time kako da popravite sopstvene zivote i ljudi oko sebe,
    a kosarka, patriotizam i reprezentacija su samo razonoda...ovo prvo je mnogo vaznije.

    p.s.
    slazem se sa ostalim gastosima,
    Srbiji nismo duzni nista, ni dinar!
    Osim poreza na nekretninu koji moram da platim
     (Ivica Toronto, 18. april 2017 15:22)

    # Link komentara

  50. (tante za kikiriki, 18. april 2017 14:18)
    Stvarno uzas, zato nam je drustvo i ovakvo kakvo jer svako misli na sebe i samo daj daj daj....
     (zoran, 18. april 2017 15:16)

    # Link komentara

  51. igraj deckk za reprezentaciju.U Srbiji si vec dosta postovan.Nemoj sad da rusis svoju reputaciju.Igraj za nas napaceni narod.Sport nam je jedina kolika tolika uteha
     (Adam, 18. april 2017 15:15)

    # Link komentara

  52. Ne mogu se porediti Jokic i Bobi i njihove situacije. Joka je mladji 7-8 godina i njemu od ovog leta zavisi cela karijera koja moze da traje 10 godina i vise. Zato sta god odluci ja podrzavam.
     (Jale, 18. april 2017 15:14)

    # Link komentara

  53. Oce neko u 100 marke da ako Nikola nabaci misice kao svaki tamo prosecan Nba centar, da ce potpuno izgubiti sut i sve poene ce davati na gurku ispod kosa? Sta ce njemu dodatno misica kad je trenutno medju 5 najboljih centara u Nba? Sut za 3 se ne popravlja u teretani, vec u podizanju kondicione spreme (trcanje) i vezbi sutiranja. Setite se Tonija Kukoca kako je upropastio sut u Nba i postao sablonski igrac, od prethodno najkreativnijeg na svetu.
     (zoran, 18. april 2017 15:13)

    # Link komentara

  54. Jokić sa razlogom kalkuliše. Svi znaju da su prva dva mesta na evropskom rezervisana za Francusku i Španiju.Velika borba za bronzanu medalju će se voditi između Grčke,Litvanije,Slovenije,Hrvatske i Srbije.Sa tim da će kao i svaki put Srbija pobediti Hrvatsku ako budu igrali međusobno, iako ovi tvrde da imaju izjednačeni tim.Dakle,Jokić verovatno vaga koliko će izgubiti na popularnosti pošto javnost ima veća očekivanja od realnih mogućnosti.
    (spinoza, 18. april 2017 15:12)

    # Link komentara

  55. Razlika između Bobija i Jokića je u tome što je Jokić sad u aprilu najavio da neće igrati, a Bobi 10 dana pre. e u tome!!!
     (Kayser Soze, 18. april 2017 15:06)

    # Link komentara

  56. bitnije je da menadžer osigura svoju investiciju, nego da Jokić igra za repku...
     (dr, 18. april 2017 15:05)

    # Link komentara

  57. i meni bi dobro doslo da bildujem i individualno treniram preko leta.
     (miroslav raduljica, 18. april 2017 15:04)

    # Link komentara

  58. (јд123, 18. april 2017 13:43)

    Objasnio covek. Bravo! Nije Sale juce poceo da se bavi kosarkom. Nadam se da si u pravu.
    (Djenka, 18. april 2017 15:03)

    # Link komentara

  59. Ja mislim da se ne pita ni Jokić ni Denver nego mi, navijači reprezentacije. On nema pravo da odluči da li će da igra, ako ga pozove trener - mora. . 
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (magični mag svega, 18. april 2017 12:38) 

    Prijatelju, nije on ničje vlasništvo. Sam će da odluči. U svakom slučaju treba dobro da poradi na svojo fizičkoj spremi i da nastavi sa napretkom.
    (Svoga tela gospodar, 18. april 2017 14:41)

    Kako nije? On i svi drugi sportisti služe da se mi zabavimo i radujemo. Ako ne igra za reprezentaciju onda je on nije uz svoj narod koji nema drugu radost osim kad u sportu nekog razbijemo!
     (magični mag svega, 18. april 2017 15:01)

    # Link komentara

  60. Ako mu je lepse da igra sa c...... nego sa svojim zemljacima onda sta reci. Zato vise pisite o zenskoj kosarci. Tamo se ovakve stvari uopste ne dovode u pitanje. Reprezentacija iznad svega.
     (zks, 18. april 2017 14:58)

    # Link komentara

  61. само тако. ти знаш шта је најбоље. на теби је одлука.
     (.орг, 18. april 2017 14:55)

    # Link komentara

  62. Ova Amerika sve zivo u svetu kroji.
     (paca, 18. april 2017 14:45)

    # Link komentara

  63. Ja mislim da se ne pita ni Jokić ni Denver nego mi, navijači reprezentacije. On nema pravo da odluči da li će da igra, ako ga pozove trener - mora. On je vlasništvo države Srbije, a ne Denvera.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (magični mag svega, 18. april 2017 12:38)

    Prijatelju, nije on ničje vlasništvo. Sam će da odluči. U svakom slučaju treba dobro da poradi na svojo fizičkoj spremi i da nastavi sa napretkom.
    (Svoga tela gospodar, 18. april 2017 14:41)

    # Link komentara

  64. Zar mu Đorđević koji sprovodi fanatične treninge čak i jače nego u NBA ne bi pomogao u jačanju fizikalija, pusti Dzoni te priče, pa Teo isto vaga zadnji ugovor života pa će prvi doći na pripreme, ali svako ima svoj izbor, došla neka druga vremena.
     (Delije Čikago, 18. april 2017 14:36)

    # Link komentara

  65. ma koja reprezentacija,samo JOKARA peglaj nba....
     (koja, 18. april 2017 14:32)

    # Link komentara

  66. Igra za reprezentaciju dok ne potpiše ugovor!
     (Djole, 18. april 2017 14:29)

    # Link komentara

  67. Ja da sam na njegovom mestu ne bih igrao, vaznijabi mi bila moja karijera i porodica. Vama su u Srbiji poslednjih 25-30 godina politicari isprali mozak da je "Srbija iznad svega". Da limu je Srbija nasla posao u SAD? Da li mu je Srbija ikada pomogla da se snadje u zivotu i u inostranstvu? NE! Nije nikome nista duzan! Kakva bre Srbija, razna patriJotska lozenja i gluposti...
    (Nenad_Jönköping, 18. april 2017 14:23)

    # Link komentara

  68. Nemam nista protiv decka cak mi je i simpatican i apssolutno je njegovo pravo da izabere novac od kluba pre nego igranje a repku...sa druge strane zalazem se da kss uvede pravilo ko se ne odazove selektoru vise nikad ni kod jednog selektora ne moze da bude pozvan u reprezentaciju! Pa neka igraci sami odluce sta ce ali da se obezbedi da u repku ne dolaze igraci kad im je karijera u padu da vi podigli cenu sebi...ili ljubav ili lova ne moze na dve stolice pa nek svako odlucije odgovorno za sebe
    (srbin, 18. april 2017 14:18)

    # Link komentara

  69. Sto se svi lozite na tu reprezentaciju? Sta je Srbija njemu dala? Nek misli na sebe i svoju karijeru! Evo,meni licno je trebala pomoc od Srbije u vidu posla ili makar socijalne pomoci, ali posao su dobile stranacke licnosti iako sam imao bolje kvalifikacije, i sada sam u Kanadi sa decom. Ne bih nikada u zivotu pomogao Srbiji, pa cak i da cela zemlja zavisi od mene!!!
    (tante za kikiriki, 18. april 2017 14:18)

    # Link komentara

  70. 1. slucaj Marjanovic i ovo nemaju veze jedno s drugim. Marjanovic je prihvatio poziv a zatim dan pre pocetka priprema rekao da ne moze. Doveo je selektora u nezavidnu poziciju da zove nekoga ko zna da nije prvi izbor sto moze poremetiti atmosferu u ekipi. da ne govorim da je odbio zbog ugovora i para a ne da unapredi igru.
    2. Gasol nije uporediv sa ovim jer je otisao kao igrac sa odlicnim pedigreom, igrao Evroligu mislim cak i osvajao. drugi je tip igraca.
    3. na Jokicu se vidi da mu fali fizicka snaga a i kako vidim zali se za sut za 3 poena, ima ambiciju da bude sam vrh NBA lige.
    4. i ako odbije da igra javice na vreme selektoru tako da je situacija postena. ovaj Eurobasket nije kvalifikacioni tako da nam ne remeti apsolutno nista na duze staze osim eventualne medalje.
     (grobar-bn, 18. april 2017 14:11)

    # Link komentara

  71. Galis...koliko godina je imao Divac i koju povredu kada je 2002 igrao u Indijanapolisu?Za Djordjevica i njegove povrede ne bih da komentarisem,dobro je i igrao koliko je imao problema,a u kakvom stanju je bio posle 28-me godine mozes da vidis i ako pogledas koji su mu dva poslednja kluba u karijeri.Jel Jokic povredjen?da li je star suvise,stariji i umorniji od Divca 2002 godine?A Bobi?jel i on bio povredjen i umoran?PARE!
     (b(ot)92, 18. april 2017 14:10)

    # Link komentara

  72. I tako Jokara postade primer coveka koji odabire novac umesto ljubavi. Umesto da postane uzor deci i ucini nesto sto je stvarno vazno, covek se odlucio da proda dusu djavolu, a svi znamo kako se to zavrsava - uvek kao gubitnik. Ne krivim ga, mlad je, ali je stvarno steta sto se prodao, to ce ga kostati mnogih stvari u zivotu. Srbija realno boljeg centra nema, ali nije stvar u Srbiji vec je stvar mladog decka koji pravi prvu veliku gresku u svojoj karijeri.
    (ratnemok, 18. april 2017 14:07)

    # Link komentara

  73. Jedno je sigurno,ako prihvati poziv i zaigra za srbiju klanace mu se cela Srbija.. u suprotnom krece ono sto srbi najvise vole da rade.....
     (шумадинац, 18. april 2017 14:06)

    # Link komentara

  74. Parker bio glavni PG šampiona SAS pa stalno igrao, pa Furnije, pa Dijao...Vučević igrao za CG, Šarić, Bogdanović za Hr, Novicki za Nemačku, Galinari, Belineli...za Ita
    Ko tebi dečko brani da igraš za Srbiju kakva alibi priča,
     (mare, 18. april 2017 14:03)

    # Link komentara

  75. Ako, ne bude igrao za reprezentaciju,a moze?necu da ustajem vise nocu da ga gledam.Neka se bori za Denver ,ako za Srbiju nece.
     (Kastro@, 18. april 2017 14:01)

    # Link komentara

  76. Ljudi Nikola nece pauzirati zbog Denvera, vec zbog sebe. On klub moze promeniti skoro uvek, ali decko je svestan da je fizicki inferioran i od KAT i od KP i od Nurkica i od svih ostalih centara, a cak i takav igra bolje od nekih. Mislite da on ne misli na kom bi bio nivou sa jacim i skocnijim telom? Zato mu je i pametnije da propusti ovo leto i da se fokusira na teretanu, a koliko se secam mi smo osvojili srebro na svetskom sa Stimcem, Katicem, Raduljicom i Krsticem (koji je igrao ukupno 20 minuta na prvenstvu), tako da ne vidim gde je problem tu. Raduljica je standardno dobar u repki, dakle pozvati Bobija i Kuzmica. Ako ne bude mogao Bobi, onda Stimca ili Muslija, mada je Bobi u par navrata izjavio da bi igrao ukoliko ga selektor pozove.
    (EU, 18. april 2017 13:59)

    # Link komentara

  77. ja mogu jedino iz nase makedonsko iskustvo reci,jednom sme odigrali dobro prvenstvo i svi igraci su izlegle legendi posle tog prvenstvo,Antic je bio skroz zaboraven igrac posle tog prvenstva osvoi je dve evrolige sa Oly sa Atlantom postao je prvi Makedonec u Nba igrao dve godine playoff bio prvi na istoku, mekeljeb isto bio e i padu forme posle prvenstva trazili su ga iz Nba i ladno uzima sad milione niz evropu isto i drugi igraci, ja pamtim cuveno svetsko iz 2002 i pamtim sve vase igrace trojke gurovica trojke teodosica na spance tu u mkd jos uvek se prepricava a ne kod vas. Jokic jedan sovet igraj za representacija postani legenda posle 20 godina nema da ti e bitno dali imaces 100 milion a ili 70, a upravo ovo EU ti e sansa sad kad ste jaci sa Bobi i teo jer pitanje je koliko bi mogli igrati na drugi prvenstva. Pozdrav iz iskrenog vas kosarkarski navijac koj jos pamte saletovih 41 los litvanaca iz cuvenog Atinskog finala
    (msbravomk, 18. april 2017 13:59)

    # Link komentara

  78. Lepo treba da trenira letos i stese se i ojaca i bude potpuno spreman za novu NBA sezonu kada treba da postane superstar lige, da igra ozbiljnu plejof ulogu (zavisi naravno i sta mgmt denvera uradi preko leta) i potpise maksimalan ugovor. U suprotnom, nece se odmoriti, nece salo pretvoriti u misice, moze se i povrediti (nadam se da nece) i nece imati poseban napredak naredne sezone - lovu ce dobiti i u tom slucaju, osim ako se zestoko ne povredi, ali sto je najvaznije nece ispuniti svoj puni potencijal - generalno i za njega i za repku je dugorocno najbolje da pauzira ovog leta od repstativnih obaveza. Dovoljno je mlad za dva puna olimpijska ciklusa tako da ima vremena i takmicenja da (se) igra .
    (goooooo nuggets!, 18. april 2017 13:58)

    # Link komentara

  79. Kao što napisah neki dan, moja omiljena tema je otvorena i trajaće do jula...
    Ali ipak da podsetim da momak nije igrao u Zvezdi pa čak ni partizanu, i nije najkorektnije da se već u ovoj fazi (april) startovalo sa izdajica, folirant....
    Ima vremena, do jula ćete izbaciti sve svoje frustacije....
    (igor ns, 18. april 2017 13:55)

    # Link komentara

  80. Da razmisli?Što se mene tiče,hvala i ne trebas nam.Divac,paspalj,sale djordjevic,danilović,rebrača,bodiroge su i povredjeni igrali za svoju zemlju i to su ljudine i patriote.Nikada sa takvim razmišljanjem nećeš biti ni blizu njih..
    (Patriota, 18. april 2017 13:51)

    # Link komentara

  81. Пре пар дана сам овде изнео свој страх/претпоставку да ће се ово десити. Данас не мислим да би Јокићево прескакање овог такмичења било страшно. Порадио би на себи и то би у будућности донело велику корист репрезентацији. Марјановић, Кузмић, Милутинов, Мусли, Штимац, па и Радуљица (хм?) (тројица од њих по Ђорђевићевом избору) могу добро одрадити посао на центарској линији. Ја мислим да је веома важно да се Бјелица опорави и придружи репрезентацији, он је веома важан играч, мада је и то велико питање. Осим тога је важно да се Јовић опорави јер би у противном Теодосић био усамљен на плеју (опет бих Замолио да Недовића не трпате на ту позицију). Кузмић је упитан такође из разлога што се није наиграо код Ђорђевића у Панатенаикосу, а сезону после у Звезди је одиграо добро (нарочити док је играо Јовић), па би му упућивањем позива, Ђорђевић морао признати своју грешку, мада је јасно да се у таквим приликама требају сложити многе коцкице. Кузмић је за разлику од Јокића, тип играча који није у стању да сам себи искреира игру, али са плејом коме је приоритет игра тима, може бити веома, веома употребљив. Дакле, уколико се деси да Јокић дефинитивно одустане, а мислим да је то извесно, немојмо разапињати момка, биће ако Бог да доста прилика да нас он обрадује, његов патриотизам барем није споран.
    (Миле, 18. april 2017 13:48)

    # Link komentara

  82. Tako je kada ga uslovljavaju u Denveru!

    Iskreno, ni sam ne znam šta bih da sam u njegovoj koži! Ali bih postavio uslov da ne igram samo ove godine i da me više ni ne pitaju hoću li igrati ili ne, jer je to obaveza prema samim sobom!!!!!!!!
    (Vlada, 18. april 2017 13:48)

    # Link komentara

  83. Nema sta da mislis burazeru, ako si dobar, trazice te da igras za NBA makar igrao i za reprezentaciju Butana u sred sezone a ako ne zadovoljavas knjihove kriterijume, mozes da im se chepis i uvlacis koliko hoces, bices u zadnjem planu. Budi svoj i radi po savesti!!!
    (Zoran Simic, 18. april 2017 13:45)

    # Link komentara

  84. Kad mora da rzmisli...Reci lepo da li igras ili ne!Nema tu razmisljanja ili jesi ili nisi.
    (Milan, 18. april 2017 09:58)

    Ја мислим да су други разлози зашто сада не каже да ли ће играти или неће.

    Овде неки спомињу Бобија и питају да ли ће народ сада осудити Јокића, ако не буде играо, као што су Бобија. Можда је то разлог, зашто сада не изјављује да ли ће играти или не? Проблем са Бобијем је био тај, што је прво рекао да ће играти, Сале га позвао, а он два дана пред почетак отказао. Не ради се то тако. Како селектор да одржи дисциплину у екипи, ако играчи виде да могу некажњено погазити своју реч? То је уосталом исти случај као ономад са изостављањем Љајића од стране Михајловића. Људи месецима расправљали о томе да ли неко треба играти, ако не пева химну, а у ствари то и није био прави разлог, него зато што је погазио реч.

    Za one koji pominju Novickog i Gasola, mislim da Ameri imaju veće poverenje u stručne štabove i kondicione trenere tih reprezentacija.
    (Dovla, 18. april 2017 09:38)

    Зар није пре пар седмица био чланак о томе, како ће Сале да иде у Денвер, да се састане са нашим играчима који играју на колеџу? Мени је још тада упало у око, да иде у ДЕНВЕР, зашто баш у Денвер, колико знам ни један од наших играча не игра на колеџу у Денверу?

    Да није можда разлог управо тај, да са челницима клуба поразговара о Јокићу? Да их убеди како ће са Јокићем и на репрезентативним припремама радити индивидуално. Можда чак неког тренера из Денвера укључи у наш стручни штаб? Да им објасни да би поновно дружење у репрезентацији Николи много значило на психолошком плану, да их подсети како је играо после ОИ.

    И на крају да поразговара са Јокићем и да заједно донесу одлуку, која ће бити најбоља како за Јокића, тако за клуб и репрезентацију у следећој деценији и на крају ту одлуку објаве у медијима.

    Зато се у потпуности слажем са Костиним коментаром.

    Pa to bar ne bi trebalo da bude problem. Jokic je vec zavrsio NBA sezonu i ima dosta vremena za oporavak. Posle toga, selektor Djordjevic i strucni stab Denvera, a posebno kondicioni trener Denvera, treba da optimalno usklade Jokicev rad na poboljsanju fizikalija sa reprezentativnim pripremama. Kondicioni trener Denvera moze da bude prisutan i na jednom delu reprezentativnih priprema. Ustvari, za igrace koji rano zavrse sezonu, reprezentativne pripreme su idealan nacin da se pripreme za novu sezonu.
    (Kosta, 18. april 2017 10:30)

    Само бих додао да бих ја кондиционог тренера Денвера повео и на ЕП. Да и он осети атмосферу у нашој репрезентацији и те утиске пренесе осталим у стручном штабу Денвера и челницима клуба.
     (јд123, 18. april 2017 13:43)

    # Link komentara

  85. Ne postoji nikakva zabrana, klubovi po pravilima ne mogu da zabrane igracu igranje za reprezentaciju, ali mogu da mu "znazno sugerisu" kako bi bilo bolje da radi na sebi za leto i da moze da se povredi na evropskom. Naravno svi znaju sta to znaci. Stavite se u njegovu kozu, sta bi vi uradili, to je uzasno teska pozicija.
    (Opa djurdjo, 18. april 2017 13:36)

    # Link komentara

  86. ja iz ovoga intervjua mogu da zakljucim da Nikola igra na EP. Ono oko cega ce da razmisli jestr kada tacno ce se vratiti u USA, da li odmah posle EP ili ne odmah, i kada ce raditi individualno. Za individualni rad je rekao da ce trajati samo oko 2,3 nedelje sto znaci da moze da odradi i pre EP. Poslusajte jos jednom. Zalizani posle tog intervjua pokusava da vrsi pritisak na svog igraca, i nadam se da u tome nece uspeti kao prosle sezone sa Bobijem, jer Nikola vec ima ugovor.
     (zoran, 18. april 2017 13:35)

    # Link komentara

  87. DOBRO RAZMISLI! Ja da se odusevljavam tebi zbog Denvera ima smisla samo ako si deo srpske reprezentacije u suprotnom ....
    (satelit, 18. april 2017 13:27)

    # Link komentara

  88. Јокић је пунолетан човек, физички и интелектуално зграв (нема старатеља додељенбог од суда који би одлучивао умјесто њега) и држављанин је Републике Србије. Према томе, нико му не може забранити да игра за репрезентацију Србије ако је добио позив од селектора. Све евентуалне одлуке КК Денвер немају никакво правно дејство у Републици Србији и изван ње не могу бити обавезујуће за било ког играча. Ван сезоне играч ако жели може да иде чак и у пљачку. Клуб то не сме да интересује. Има ко је плаћен да хапси и кажњава лопове.
    (Све зависи искључиво од Јокића, 18. april 2017 13:26)

    # Link komentara

  89. jel ce sad da ga pljuvate ko bobija?
    (Salerno, 18. april 2017 09:32)

    Naravno!
    (Pedja, 18. april 2017 13:24)

    # Link komentara

  90. Ovo kaze da ne bi sada sebe zakucao poput Bobana izjavom igracu sigurno pa na kraju ipak ne.
    (Terenac, 18. april 2017 13:23)

    # Link komentara

  91. Pamet u glavu i sa cistim razumom napravi odluku....ti znas najbolje. Mlad si i pred tobom je duga karijera
    (Grbavica021, 18. april 2017 13:21)

    # Link komentara

  92. Ne kapiram ovo. Kao da ga mi zovemo na pripreme za Evropsko prvenstvo u bocanju, pa kao izgubice decko mesec dana od kosarke. Stvarno ne razumem.
    (Marko, 18. april 2017 13:20)

    # Link komentara

  93. Ko jos gleda ove balerine? Samo fudbal od kolektivnih sportova
     (asdf, 18. april 2017 13:16)

    # Link komentara

  94. Neko je ovde napisao da velik broj ljudi prati NBA i da se i igranjem u NBA postaje legrnda. To je tacno, ali moras da znas jedno, niko te ne voli kao kad te tvoj voli, kao sto te niko nece mrzeti kao sto moze tvoj da te mrzi. Tvoj kad te voli, onda si legenda. Zbog toga Stimac ispred svih!
     (Nisam bas ljubitelj!, 18. april 2017 13:16)

    # Link komentara

  95. Covek ima 22 godine a vec kalkulise,slobodan 6 meseci,kad ste culi da je neki fudbaler odbio da igra za svoju zemlju,a sezona im traje 9-10 meseci?Kome je reprezentacija odmogla,pogledajte Stimca,Kalinica,Jovica,Simonovica,primera koliko hoces.Teodosicu je spasila karijeru (EP u Poljskoj),bio je u trecem planu u Olimpijakosu,kako to da su Parker i Novicki uvek igrali za svoju zemlju,nisu ostajali u SAD da rade na svom individualnom napretku,a sezona im gotovo uvek zavrsavalu u junu.
    (goblin, 18. april 2017 13:14)

    # Link komentara

  96. Imaš 21 godinu i "treba da razmisliš" da li ćeš da igraš za svoju zemlju? Početak kraja... Svi koji su mnogo razmišljali se nisu proslavili... Oni koji su grizli i ginuli u nacionalnoj dresu su večni... Samo ti razmisli balavče.
     (Iw, 18. april 2017 13:11)

    # Link komentara

  97. Ja da sam na njegovom mestu ne da ne bih igrao, nego bih zaboravio na Srbiju minimum 10 godina.
    (Žare, 18. april 2017 13:10)

    # Link komentara

  98. Nece Jokic igrati ni sad niti ikad vise za reprezntaciju, samo naivni padaju na pricu samo ovog leta treba da se usavrsava i vratice se jos bolji.
    (nikola, 18. april 2017 13:07)

    # Link komentara

  99. Ako moras da razmislis onda nam ne trebas.....
     (dr Fiki, 18. april 2017 13:01)

    # Link komentara

  100. Kuzmic, Milutinov, Mitrovic, Stimac, Bobi, Radulja, Musli. O i Kalina i Simonovic koji mogu na 4 ako treba, i Bjelica ako ozdravi. Bogdan, Teo, Jovic, itd. Ljudi pa mi imamo ubedljivo najjacu ekipu. Jokic ce dosta faliti, ali setite se kako smo '98. osvojili zlato sa Djordjevicem koji je imao povredu meniskusa i nesto malo igrao. '97 koliko se secam je Danilovic ozbiljno povredio zglob, a ni Divac nije bio tu. Ima ko ce da uskoci. Jokara je mnogo pokazao, i stvarno zasluzuje odmor. E sad, ako ce da se izlezava, onda dzabe. Ako se vrati u novembru sa 10kg misica onda ce sve biti okej. Mora i neko drugi da uskoci a ne samo zvezde, mada moram da priznam da je steta sto se sad uopste dovodi u pitanje nastup za reprezentaciju, ali takva su vremenam nema plakanja sad
    (marerakarera, 18. april 2017 13:00)

    # Link komentara

  101. Decko pa te reprezentacije da nije bilo ti ne bi ni igrao gore u nba izdajnice jedan
     (Srba, 18. april 2017 12:58)

    # Link komentara

  102. Cim taj razmislja znaci nista od njegovog nastupa za repku.Neka se ugleda na Noloa Djokovica koji jedva ceka da zaigra za Dejvis kup reprezentaciju Srbije.A Jokic neka cepa basket u malom Denveru,nece zavredeti paznju ni selektora USA.
     (Patrick, 18. april 2017 12:55)

    # Link komentara

  103. Zato najviše volim fudbal. Nema izostanka sa svetskog i evropskog prvenstva. Tad ceo svet se trese gledajući svoje. Nema niti jedne zvezde koja će reći da je to gubljenje vremena...
     (Krkut, 18. april 2017 12:55)

    # Link komentara

  104. E, ako ne bude igrao za svoju zemlju onda mu je džaba i da ponovi Džordanovu karijeru u NBA jer će u srcima pravih navijača Štimac(bez da sumnjam u njegov kvalitet) biti veća legenda nego on! Dobro je Sale rekao da klubovi stvaraju vrhunske igrače ali samo reprezentacija stvara legende! Zašto bi u buduće izdvajali i voleli Jokića više od na primer braće Dragić, Luke Dončića ili Darija Šarića? Oni su bar odabrali da igraju za svoje zemlje i to iznad svega treba poštovati! Ne igraš ti prijatelju za ovu ili neku drugu vladajuću garnituru nego igraš za slavu svoje zemlje Srbije i za ponos i sreću svoga naroda, za prošla i buduća vremena! Ali ako ti to tako ne osećaš onda je sve to džaba?
     (Džoni, 18. april 2017 12:49)

    # Link komentara

  105. Dali će igrati Hezonja, Bogdanović, Teletović, Vučević? Naravno da hoće, bez razmišljanja. O Igračima iz Francuske, Nemačke, Italije,Španije, Litvanije...neću ni da razmišljam.
    (Siniša, 18. april 2017 12:11)

    Teletović će igrati bez razmišljanja iako se BiH nije kvalifikovala?!? Hezonja isto, iako je otkazao Hrvatima zbog individualnog rada preko leta?!? Kakve sve komentare ljudi mogu ovde da pročitaju od "obaveštenih" poznavalaca ovog sporta pa to je čudo jedno.
    (Teletović bez razmišljanja..., 18. april 2017 12:49)

    # Link komentara

  106. Ovo je sansa generacije da se okiti zlatnom medaljom na EP, pitanje je u kakvom ce sastavu biti nacionalni tim u nastupajucim takmicenjima.
    (Kvante, 18. april 2017 12:48)

    # Link komentara

  107. Ako Bogdan ode na leto u Nba, znajuci Divca ne bi me cudilo da i on odbije poziv. O Teu ne smem cak ni da razmisljam na taj nacin. Bjelica operisan, pod velikim znakom pitanja kao i Jovic zbog diskus hernije. Stefan otkazao u 28oj godini zbog umora/zasicenja, i u celoj toj situaciji koja nas snasla mi imamo i igrace koji su mladi, zdravi, pravi, u top formi a razmisljaju da li da se odazovu? Znate sta, ako budemo igrali sa trecim timom, mislim da neopravdani 'otkazivaci' ne zasluzuju vise toliki medijski prostor, dok zasluzuju da se o njima prica kao negativnom uzoru za danasnje klince. Tako ne treba deco. Imajte dostojanstva, para cete uvek imati, a da li ce to biti 5 ili 50 miliona dolara je apsolutno nebitno.
     (mmajstor, 18. april 2017 12:45)

    # Link komentara

  108. Svezavisi od njega, ove priče da li će neko da ga pusti ili ne, su glupost, jer videsmo Novickog, Gasola, Parkera, Đinobilija da ipak sve zavisi od igrača... čovek sam bira svoj put, mogu mu savetovati ovi iz Denvera i njegov menadžer šta hoće. .. on sam odlučuje.
     (SrbinsonKruso, 18. april 2017 12:44)

    # Link komentara

  109. igranje u reprezentaciji nije OBAVEZA! ine znam zasto se stvara takav pritisak da on MORA da igra? uopste ne mora i to je njegova licna stvar,i nemojte ovde pricati i vrsiti prtisak na coveka a pogotovo vredjati nekoga koji je punoletan i moze sam donositi odluke koje su najbolje za njega...sve patriote ovde,cim neko nece neko da igra odma krene vredjanje itd....pustite ga neka momak radi sta hoce,sta ste zapenili ne mozete vi da upravljate njegovim zivotom i karijerom!
    (zz, 18. april 2017 12:43)

    # Link komentara

  110. siguran sam da ce jokic igrati za repku i da je poput onih koji imaju nenormalnu zelju da zaigraju. nece da kaze igracu dok ne sredi to sa klubom sto ce kao jedan od glavnih igraca ekipe verujem uspeti bez poteskoce. tako da nemoj da se lozite svi. decko ce igrati.
     (zvezdas, 18. april 2017 12:43)

    # Link komentara

  111. Izgleda da već jesi razmislio!!
     (SAŠA FRANKFURT, 18. april 2017 12:42)

    # Link komentara

  112. Ja mislim da se ne pita ni Jokić ni Denver nego mi, navijači reprezentacije. On nema pravo da odluči da li će da igra, ako ga pozove trener - mora. On je vlasništvo države Srbije, a ne Denvera.
     (magični mag svega, 18. april 2017 12:38)

    # Link komentara

  113. Igraj za SAD.
     (Patrick, 18. april 2017 12:35)

    # Link komentara

  114. Glupo je porediti vreme od pre 20-30 godina i sada. Sve je drugacije i ta NBA je drugacija... Ne kazem da mora da igra ili da je ok ako ne igra samo moramo da shvatimo da su ta vremena prosla i da nije tacno da su se svi Spanci, Nemci, Italijani i Francuzi uvek odazivali.. I oni su kalkulisali....
    (Vetar u ledja.., 18. april 2017 12:34)

    # Link komentara

  115. Mi smo jaki i bez njega i sa njim. Evo konačno je i Bobi malo počeo da igra, Kuzmić je imao dobru sezonu... Za evropsko je dovoljno.
    A ovo najbolje da ne bude preduga saga, hoce li, nece li nego da se fokusiramo na ostale igrače, a ne samo o tome da se priča sve do priprema.
     (M, 18. april 2017 12:34)

    # Link komentara

  116. Mali ce igrati,ne vidim razlog da ne bude tako. Ali ako i ne igra,necemo ga razapeti. Ali sta sada sa Bobijem,imam osecaj da ce vecina onih sto su ga pljuvali poceti hvaliti,bilo bi tesko bez obojice.
    (srbija1389, 18. april 2017 12:33)

    # Link komentara

  117. Idi pitaj Toni Parkera sta misli o igranju za reprezentaciju.
    (Hoces iskreno?, 18. april 2017 12:32)

    # Link komentara

  118. Jokara,samo jako i bez sikiracije!
     (krang, 18. april 2017 12:30)

    # Link komentara

  119. Za ove sto vicu o Saricu da napomenem da je on takodje Srbin ali cijeni svoju domovinu za razliku od vaseg Jokare.
     (bosanska pravoslavna crkva, 18. april 2017 12:30)

    # Link komentara

  120. Zar je vec ponio titulu najboljeg igraca Denver Nagetsa? Sta je sa Galinarijem i Marijem?
    (semir, 18. april 2017 12:28)

    # Link komentara

  121. E sad vidim kakva je ljudina Novicki. Bog!
    Ostatak zakljucite sami.
    A treba dodati Gasola,Parkera,Djinobilija,pa nekad Bodirogu,Djordjevica i na kraju Kicu,koga su novinari pitali sta mu je vrh i najsvetliji momenat karijere,on rece da je to bio prvi poziv selektora da igra za repr. Toliko
    (nex, 18. april 2017 12:28)

    # Link komentara

  122. srbi igraju,ziveo Štimac.Gadno je to sto srbi za kratko vreme postanu pravo ameri poput Bobija i Jokica.Sta je sveto ako nije reprezentacija,svakako sa Denverom nece.nikada nista napraviti ni osvojiti.
     (mile delija, 18. april 2017 12:26)

    # Link komentara

  123. Bobija ispljuvali jer nije mogao da igra na onom kvalifikacionom turniru gde su se prosetali nasi i uopste nije bio potreban, zbog njegovog ugovora, ali zaista ne razumem Jokica jer eurobasket traje kratko a i toga ce se vise secati nego igrama u deneveru gde nece ni sledece sezone uci u top8, vec igraju da bi igrali, da denever cilja nesto visoko pa ajde da razumem da Jokic treba da se spremi al ovako ne.
     (..., 18. april 2017 12:26)

    # Link komentara

  124. Jokara kralj! Svaka mu je na mestu.
     (dabojsa, 18. april 2017 12:19)

    # Link komentara

  125. Svi koji su odbili da igraju za nacionalni tim su završili...ne bih da nabrajam...to je kao neko prokletstvo!!!
     (du@x, 18. april 2017 12:18)

    # Link komentara

  126. Nazalost ocekivano!Slabo smo se mi leba najeli od NBA igraca kroz istoriju,cast izuzecima.Koji su razlozi to mozemo da pricamo,ali za mene je ovo ocekivano.
    (Zoki kaze, 18. april 2017 12:18)

    # Link komentara

  127. izgleda da se sprema nova afera marjanovic i novo pljuvanje po nba igracima iz srbije. kad cemo shvatiti da se sportom bavis iz ljubavi u osnovnoj i eventualno srednjoj skoli. ako si i posle toga uspesan, sportom se bavis samo zbog para
    (ceca, 18. april 2017 10:37)

    Shvaticemo kad prestanu da igraju Novicki, Parker, Gasol, Galinari, pa zatim mladi Šarić itd. Zar Teodosicu nije u ovim godinama potreban odmor? zbog čega on još uvek igra za reprezentaciju? prvi on treba da kaže kako mora da se odmori i spremi eventualno za Nba. Bogdanović isto treba da ide u Nba, trebao bi da radi mali individualno. Svakom igraču to može da bude izgovor, a ovaj čim razmišlja u ovim godinama, slusacemo ovakve izgovore i u narednim. U košarci smo dobri zato što čuvamo kult i igramo iz srca, što Jokic očigledno nema, nek uzme američko drzavljanstvo slobodno, mene vise ne zanima.
     (Sub13, 18. april 2017 12:13)

    # Link komentara

  128. E kad bi oni znali šta bi za Jokića kao igrača i čoveka koji se još formira značilo leto sa Đorđevićem, Mutom, Teodosićem, Jovićem, Bogdanovićem, Raduljicom, Simonovićem, Štimcem ... platili bi da ga Sale stavi na spisak!
    (Zagi, 18. april 2017 12:12)

    # Link komentara

  129. Dali će igrati Hezonja, Bogdanović, Teletović, Vučević? Naravno da hoće, bez razmišljanja. O Igračima iz Francuske, Nemačke, Italije,Španije, Litvanije...neću ni da razmišljam.
    (Siniša, 18. april 2017 12:11)

    # Link komentara

  130. Ja sam pratio njegove igre i razvoj (a i dalje ću) kroz prizmu toga šta može da uradi za reprezentaciju. Od njegovih miliona i dobrih igara u NBA i nemam neke vajde. Mi smo zemlja košarke, valjda bi trebala da bude čast igračima da nastupaju za svetskog i olimpijskog vicešampiona. Ali ako ne želi ili ne može, ok. Jedan koji hoće, bolji je od trojice koji moraju.
    (Millennium, 18. april 2017 12:11)

    # Link komentara

  131. Tačno, treba dobro da razmisli šta će svojoj deci reći zašto nije igrao za svoju reprezentaciju.
    Španci, Francuzi, Nemci, Rusi i drugi neamerički košarkaši igraju za svoje reprezentacije, samo je problem sa našima. Nešto tu ne štima.
     (Vitez Koja, 18. april 2017 12:10)

    # Link komentara

  132. Mesi igra za reprezentaciju...kraj price...nemoj da mi uopste objasnjavate i komentarisete...
     (E moja Evropo, 18. april 2017 12:10)

    # Link komentara

  133. nemoras !!!!! imamo mi bolje adute osim tebe
    (srdjan, 18. april 2017 12:09)

    # Link komentara

  134. A što da igra? Pa i ne treba za ovakve pljuvače koji se ni u šta ne razumeju. Naravno da je odluka na njemu, ne može klub da mu zabrani, uostalom to i piše u članku.
    (Marko, 18. april 2017 12:09)

    # Link komentara

  135. Pa i ne mora da igra ako nece, ako zeli da gradi NBA karijeru to je njegovo legitimno pravo, ali ste mi smesni vi koji se lozite na njega i prenosite svaki kos koji postigne.
    Jednostavno je, onaj ko ne igra za reprezentaciju ne treba ni da dobija toliki medijski prostor, posvetite prostor drugim sportistima koji igraju za Srbiju i za svoje klubove.
    Sta mi imamo od toga sto ce Jokic postici po 30 poena i 20 skokova ako ne igra za Srbiju, pa onda cu da pratim Durenta
     (Mich, 18. april 2017 12:06)

    # Link komentara

  136. Zar Jokic nije propustio proslo EP pre 2 godine zbog 'rada na sebi' ? Ili si Bodiroga ili Radmanovic, pa nek razmislja koji hoce da bude.
     (milos, 18. april 2017 12:05)

    # Link komentara

  137. Jokicu dobro razmisli sta ti je dala ova zemlja da bi zrtvovao karijeru ili zdravlje za poneko 'LEGENDO, LJUDINA JOKARA...'? Gasol, Novicki imaju debele razloge da se bore za svoje dresove jer imaju i gde da se vrate i da na kraju i budu cenjeni cak i kad im padne nivo igre ili sami odluce da je prekinu. Valjaces im dok postizes uspehe posle toga te odbacuju i provaljaju kroz blato. Za takav narod? Za takve ljude? Razmisli Jokicu.
    (Gastarbeiter, 18. april 2017 12:03)

    # Link komentara

  138. Jao bre kada čitam ove komentare ponosnih Srbenda koji sede kući i pišu o tome kako je Jokić ovakav ili onakav, kako više ne treba zvati... Pa niste vi ti, već on koji treba da se odriče slobodnog vremena, da proliva znoj i krv, da rizikuje neku povredu, putuje ovamo onamo...

    I sada će te vi da mu pričate o nacionalnom dresu i ponosu. Ja prvi ne bi igrao za reprezentaciju da imam višemilionski ugovor u NBA.
    (Coa, 18. april 2017 12:00)

    # Link komentara

  139. kad vidim komentare, licno bi savetovao Jokicu i da ne igra za ovu zemlju. vi sto mislite da je necija "duznost" da igra "za vas" dok bacate pikavce ispred svoj izgrafitisanih ulaza i niste za bolje nego da se raspadate u svom hejtovanju.
    Jokicu, svka cast za ono sto postizes u zivotu, koju god odluku doneses, normlani ljudi ce biti uz tebe.
    (sramota, 18. april 2017 11:56)

    # Link komentara

  140. Da je on Srbin iz REPUBLIKE SRPSKE igrao bi i bez jedne noge ,čak bolje nego za klub u kojem igra.
    (srecko, 18. april 2017 10:45)

    Glupa generalizacija, koliko znam Vladimir Radmanovic i Neven Subotic su iz RS, a obojica su odbijali pozive. Siguran sam da ima jos mnogo primera, ovo mi je palo na pamet na keca.
    (Dragan, 18. april 2017 11:54)

    # Link komentara

  141. Kroz istoriju nase kosarke mnogo veci igraci su izostajali iz reprezentacije i to niko ne treba da gleda zlonamerno. Ako zeli da radi individualno, ima pravo na to...i ne treba mu zamerati, mlad je ,imace on godina pred sobom za igru u reprezentaciji. Ne treba samo jedno da cini,ono sto su cinili Velickovic a posle njega Marjanovic. Treba na vreme da saopsti svoju odluku,ma kakva bila,kao sto je to uradio Stefan Markovic i nema pravo niko da se ljuti na njega. Ne treba da drzi sve u neizvesnosti a onda dan pred pripreme da otkaze..Niko normalan ne kritikuje Marjanovica sto je otkazao vec nacin na koji je to ucinio i vreme kada je ucinio...
    (Razocarani Srbin, 18. april 2017 11:52)

    # Link komentara

  142. Čekaj, pa vi zaista verujete da njemu klub zabranjuje da igra za reprezentaciju,? Ha, ha,... eh ti zli Ameri....
    U pitanju je dogovor njega , Miška i kluba, a posle svega što se desilo Bobiju, naravno da neće reći da neće reći otvoreno da neće da igra, nego ovako....
    Iza Bobija nije stajao nijedan klub u trenutku otkaza, pa nije mogla da bude smišljena ovakva priča....
    (gazda, 18. april 2017 11:50)

    # Link komentara

  143. poraslo dete, osamostalilo se
     (qronja, 18. april 2017 11:50)

    # Link komentara

  144. Sa obzirom da je rekao da mora da razmisli,to znaci da on taj koji odlucuje da li ce da igra ili ne!
    (Ce vidimo kako razmislja.., 18. april 2017 11:48)

    # Link komentara

  145. Proslo leto je proveo sa reprezentacijom, pa je jedan od dva najozbiljnija kandidata za igraca koji je najvise napredovao u sezoni, tako da prica da uzima odmor da bi napredovao ne pije vodu... Treba uzeti u obzir i da je sledece leto sigurno slobodan, pa moze da radi na sebi koliko hoce, takodje ima smesan ugovor, a prvi im je igrac i ne mogu nikako da ga ucenjuju! Samo je pitanje volje Nikola, jeste da ovo evropsko nema toliki znacaj jer nije kvalifikaciono za OI, ali molim te nemoj da razocaras sve nas koji smo se budili i radovali svakom tvom skoku, asistenciji, poenu itd.
     (strucnjak, 18. april 2017 11:42)

    # Link komentara

  146. Moj Jokicu u nba si zadnju utakmicu odigrao 12.4. pripreme za nacjonalni tim pocinju u sedmom mesecu to je dva ipo meseca pauze sto da kazu igraci kojim ce sezona zavrsiti 20.6. koliko ce oni imati odmora ako na to dodamo da sledece godine nema takmicenja sa reprezentacijom mislio sam da si drugaciji ali sam se prevario nema ni od tebe nista.
    (Buki, 18. april 2017 11:41)

    # Link komentara

  147. Култ репрезентације мора да се одржи без обзира на "жртве".
    Подршка селектору да никада више не позове Бобија и било кога другог који једном одбије позив.
    (Сорош, 18. april 2017 11:40)

    # Link komentara

  148. Iskreno ne razumem zašto ne može da trenira I poboljšava svoje fizikalije i priključi se reprezentaciji pred kraj priprema?Zašto mora "ili,ili"?Sale mu nebi to zamerio a siguran sam niko iz reprezentacije,nemoj mali da budeš Jarić i Radmanović,veći si čovek od toga,Srbija te čeka!
    (DA, 18. april 2017 11:37)

    # Link komentara

  149. Da sam na mestu Bobija, ja se ne bih odazvao na EP iz principa,zbog svog onog pljuvanja I onakvog odnosa, što navijača, što Saleta.
    Ali Bobi nije takav čovek,sto ljudi zaslepljeni nekom mržnjom I besom nisu bili kadri da vide,vec ajd odmah na lomaču.
    Ajd što si navijači,jer navijači su..., nego doskorasnji kolega, trener, selektor, u neku ruku pedagog tako da odreaguje kroz medije, strašno, mislim na Saleta naravno.
     (iv, 18. april 2017 11:36)

    # Link komentara

  150. Decko,ugledaj se na Gasola,Parkera,Novickog ili kazi ne mogu,necu i tacka.
    (dragan, 18. april 2017 10:28)

    Parker je iz nekog razloga uvek preskakao svetska takmicenja a bio je redovan na evropskim prvenstvima...
    To je problem kod nasih igraca, oni bi da igraju ALI klubovi im ne daju...ne znam ko je pokrenuo taj virus kod nas Stojakovic, Radmanovic, Jaric, neko od njih !
    Nekada je Mirza Delibasic bio najbaksuzniji igrac u zemlji posto je bio EKSTREMNO kvalitetan kosarkas ali u reprezentaciji nikako nije mogao da dodje na red od Kicanovica. Paspalj je pricao kako se zavrsi naporna sezona, 10 dana odmora onda 2 i po ili 3 meseca guljenja na pripremama sa reprezentacijom, onda takmicenje, posle toga obicno je sledila zlatna medalja, pa 10 dana odmora i pocetak sezone, mozda su i zato pozavrsavali karijeri sa 32, 33 godine maksimalno ali ce zato uvek ostati upisani kao legende !
    Danas, 4 i po meseca pre pocetka takmicenja JOkic kaze da ce razmisliti da li ce igrati, a oni kojima ce se sezona zavrsiti za 2 meseca sigurno nece razmisljati, interesantno !!
    Mozda i bude igrao ali sama ova prica i razmisljanje u ovom pravcu kvari utisak, pogotovu kada se zna da sledeceg leta nece biti reprezentativnih takmicenja!
    (antiDebil, 18. april 2017 11:36)

    # Link komentara

  151. Neka ne igra..Momentalno izbrisati njegovo ime za buducnost i graditi tim od momaka koji kidaju za zemlju. Teodosic, Stimac i njima nalik trebaju nama. A ako sa svoje 22 godine nisi u stanju da igras za svoju zemlju onda lepo to reci i nemoj da zamajavas naciju koja se budi u tri ujutru da te gleda. Gledacemoo te i dalje i citati hvalospeve ali nikad neces imati postovanje poput Teodosica. Umesto jokica zovite Jankovica is Olimpije. Taj lik ce biti okosnica tima.
     (xx lazar, 18. april 2017 11:33)

    # Link komentara

  152. U Denveru gradis karijeru. U reprezentaciji gradis legendu. Na tebi je decko. Srecno sa izborom. Mi ne mozemo da docekamo da igras "za nas", ali to znas vrlo dobro.
    (Djenka, 18. april 2017 09:34)

    Pogresno razmisljanje. U NBA takodje moze da gradi legendu. Proveri koliko svetske populacije prati NBA meceve a koliko prati SP u kosarci. Posmatrati NBA samo kao odradjivanje posla je vrlo nepotpuno. Da li svi znaju za Novickog zbog NBA ili zbog Nemacke reprezentacije?
    (sofronije, 18. april 2017 11:31)

    # Link komentara

  153. @zvezdarac,

    Jesi bio na poslu danas? Jesi doprineo majci Srbiji? Opusti se, nemoj se toliko uzrujavati. Sportski pozdrav
    (Acko, 18. april 2017 11:31)

    # Link komentara

  154. Vidi se da navija za Partizan!
    (samo interes, 18. april 2017 11:29)

    # Link komentara

  155. Dzaba je to natezanje kad treba da razmisli ako ga ne grune odmah zelja da predstavlja Srbiju jedanput u 2 god.A dzaba mu i svi dabl dablovi.Nadam se da je pametan decko i da ce doneti pravu odluku a oni nek popuste pred njim ako ga cene i postuju.
     (Иван, 18. april 2017 11:29)

    # Link komentara

  156. Znamo kakva karma prati igrace koji odbiju poziv reprezentacije, uglavnom dodje neka povreda ili losa igra.
    Kako Teodosic moze svako leto od juniorskih selekcija da igra, zasto on ne kaze hocu da se odmorim jedno leto, da radim na sebi, da popravim sut, da popravim fizikalije ?
    Pa i ostali igraci, zasto svi oni ne mogu da kazu isto ?
    Zna se sta je reprezentacija, svetinja i cast. Legenda se postaje u reprezentaciji.
    Vidim neki pisu da NBA igracima treba odmor, pa regularna sezona se zavrsila odavno, igraci iz evrolige tek treba da igraju top 8 pa final four. Treba i njima odmor takodje.
    A i svi znamo da su svi nasi igraci bolji nakon provedenog leta u reprezentaciji, postoji milion primera. A takodje ima brdo primera kako su se nastavile karijere nakon odbijanja reprezentativnog dresa.
    A igranje za reprezentaciju moze samo da poboljsa formu i kondiciju, ne moze nikako da unazadi.
    I ovo evropsko je jedinstvena prilika da izadjemo u najjacem sastavu i napadnemo zlato. Sledece godine se ne igra nista, i pitanje je tamo za 3-4 godine, da li ce Teodosic igrati, i u kakvoj ce formi biti on i ostali igraci, pa i ko zna gde ce biti Jokic za 3-4 godine.
    (nikacizrovina, 18. april 2017 11:29)

    # Link komentara

  157. Ne krivite Bobija
    Ne krivite Jokica
    Ne krivite Denver

    Zna se ko ovde vuce konce i ispira mozak i nama i igracima

    mala pomoc: mnogo voli pare i gel za kosu..
    (beobasket STOP!, 18. april 2017 11:27)

    # Link komentara

  158. (b(ot)92, 18. april 2017 11:14)

    Klasična žrtva spinovanja. Divac i Đorđević igrali svaki put za reprezentaciju? Preskakali su kad god su mogli. Pozz
    (Galis, 18. april 2017 11:26)

    # Link komentara

  159. Trojke bi najbolje naučio od djordjevića nemoj se folirati
     (PајаSM, 18. april 2017 11:25)

    # Link komentara

  160. Stefan...njemu ne brani Denver da igra za Srbiju,i Jokic nije veca zvezda u Denveru(ekipi koja nije u plej ofu) nego sto su Novicki,Gasol,Parker...u svojim klubovima pa su uvek igrali za svoju zemlju bez straha od povrede,od svoje 19-20-te godine pa do 32-33-34-te godine.
     (b(ot)92, 18. april 2017 11:23)

    # Link komentara

  161. Nemoj ok,uživaj sa bobanom!
     (PајаSM, 18. april 2017 11:22)

    # Link komentara

  162. Dzoni Bravo...?kojih proslih godina?igrao je samo jedne godine za Srbiju.Ima 22 godine,pola sezone u NBA je sedeo na klupi,drugu polovinu igrao po 20-ak minuta,plej of ne igraju,jel umoran?
     (b(ot)92, 18. april 2017 11:20)

    # Link komentara

  163. E zato je Teo legenda.
     (slana torta, 18. april 2017 11:19)

    # Link komentara

  164. petarczvt...pa nece to u buducnosti dobro biti za reprezentaciju kada on nece da igra za reprezentaciju,a inace,na pripremama reprezentacije se radi na kondiciji,snazi,formi,tako da kad igrac nece da igra za reprezentaciju to znaci da ne zeli da rizikuje povredu igrajuci za nekog ko ga ne placa da igra.Ako odluci da ne igra naravno da je to jadan potez,u nivou Bobija.Ej bre,pa umorni i povredjeni matori igraci su nekad stalno igrali za reprezentaciju,bilo je uzastopnoh sezona kada su Bodiroga i Danilovic igrali po 60-70+ utakmica u sezoni,dolazili na pripreme reprezentacije povredjeni i umorni i igrali i donosili medalje,a ovde neki traze izgovor za momka od 22 godine koji je pola sezone sedeo na klupi a pola igrao po 20-ak minuta i jos preskace plej of.da nije umoran mozda?imace bolje pripreme kondicione sam nego u reprezentaciji?ne!Dakle ne zeli da rizikuje da se povredi(a svaki trening i utakmica u NBA je isti rizik za povredom kao i u reprezentaciji).Verovatno Misko utice koliko god moze na njega da ne igra nego da se okrene kao Bobi samo parama,pardon,klubu.
     (b(ot)92, 18. april 2017 11:19)

    # Link komentara

  165. Predstavljanje situacije sa NBA igračima kao "novac vs patriotizam" je pogrešno. Mi možemo biti posebno emotivno vezani za reprezentaciju, ali trenutni poredak stvari u košarci je takav da igrači svoju zemlju reprezentuju pre svega na NBA parketu. Imati NBA All Star igrača objektivno više doprinosi ugledu jedne zemlje od bilo koje medalje koju osvoji košarkaška reprezentacija. Ozbiljne reprezentativne košarke nažalost ne može biti ako se ne stvori neki sistem iza koga bi direktno stala NBA i imala opipljivu korist od učešća njenih igrača.
    (marko, 18. april 2017 11:16)

    # Link komentara

  166. Ne razumem odakle toliko komentatora koji smatraju da je igranje za reprezentaciju sporedna obaveza. Ok, ne mora niko ali nemoj da se posle par godina sete da bi bilo lepo imati i neki trofej ili medalju. E pa momci, ranije su igrači izgarali prvih nekoliko ciklusa OI, SP i EP pa počeli da biraju kad će igrati tek kad su počele da ih stižu godine i muče povrede. Ovi sad sa 20-22 gledaju da ne igraju za Srbiju. Burazeru, u klubu igraš za sebe i ogromne pare. U reprezentaciji igraš za Srbiju i sve nas. Ako misliš da ne treba da igraš za nas, putuj igumane!
     (zvezdarac, 18. april 2017 11:15)

    # Link komentara

  167. Potpuno mi je nelogicna ideja da ne igra za reprezentaciju, bez obzira da li je to njegova ideja, preporuka kluba ili menadzera. Jedino sto mogu da razumem donekle je strah od moguce povrede. Ako iskljucimo tu mogucnost, namece se zakljucak da pripreme sa reprezentacijom i igranje na EP mogu samo da mu koriste - nakon toga moze samo da bude za nijansu iskusniji, bolji i spremniji za nove izazove.
    (iixx, 18. april 2017 11:15)

    # Link komentara

  168. Salerno...da,hocemo,ako sa 22 godine odluci da nece da igra za reprezentaciju,to je jednako jadno kao sto je Bobi odbio da igra prvo prvenstvo a sledece godine i kvalifikacije za OI da se ne bi slucajno povredio,a Raduljica moze da igra svaki put i ako tad nije imao klub ni ugovor,on moze da rizikuje povredu?i jos mnogo je igraca koji su igrali uvek za Srbiju,cak i povredjeni i umorni(Danilovic,Bodiroga,Divac,Djordjevic,Tomasevic,Teodosic,Markovic...).
     (b(ot)92, 18. april 2017 11:14)

    # Link komentara

  169. Saric tih dilema nema.

    A nemaju ih ni braca Gasol, Galinari, Parker, Batum, Gobert, nije ih imao ni Nowitzki koji je uvek igrao za Nemacku.

    Ali ne razumem, osvojio srebro sa reprezentacijom na olimpijskim igrama i jos uvek u dilemi. Hrvati nikad nista ne osvoje i svi igraju, svi pronadju motiv i zele da pomognu reprezentaciji.
    (AlCapone, 18. april 2017 10:21)

    Sad smo se setili Hrvata kao oni su neki reper, do juče ih nigde nije bilo i sad zbog Šarića kao Hrvati uvek ginu. Ja koliko se sećam posle 95. godine Kukoč i Radja više nisu ni igrali za reprezentaciju a bili su u najboljim godinama, možda je bila još neka epizoda u reprezentaciji ne sećam seali to je to, moglo bi se reći da su te 95. izginuli u nacionalnom dresu. Posle ih nigde nije bilo. Ostavite momka na miru, nek donese ispravnu odluku najpre za sebe jer njegova je karijera u pitanju, reprezentacija će takođe biti sastavni deo toga siguran sam i to veoma uspešna reprezentativna karijera. Video bi ja većinu koja ovde grdi ovog momka kako bi oni postupili.
     (Larry, 18. april 2017 11:13)

    # Link komentara

  170. Postavlja se pitanje kako Po Gasol nikad nije odbio da igra za reprezentaciju. Sve se može kad se hoće.
    (expert, 18. april 2017 10:05)

    Pau Gasol je barem jednom odbio da igra za reprezentaciju: one godine kada je Teo pogodio onu trojku na svetskom prvenstvu sa 8 metara par sekundi pred kraja. Bese to 2010, ako se ne varam.
    (kile, 18. april 2017 11:13)

    # Link komentara

  171. E moj Nikola pa sad si glavni igrač i možeš uvjetovati kako hoćeš a ti nisi siguran zbog love.Oparit ćeš se svakako zato ne propuštaj Srbiju za boga miloga pa to nam je svetinja.
    (Riječanin, 18. april 2017 11:11)

    # Link komentara

  172. ma nema bre opravdanja, ili igras ili te stavljamo na stub srama, ko si ti da o tome "razmisljas", djordjevic je lek za ovakve, igrao uvek i ima puno pravo da u javnosti ocitava lekcije ako se prave pametni...
    (joca, 18. april 2017 11:05)

    # Link komentara

  173. Momčino, gledaj svoja posla i dugoročne ciljeve. Ako budeš uspešan, kovaće te u zvezde, čak i da nisi dana igrao za reprezentaciju. Ako ne budeš uspešan, pljuvaće te pa da si svake godine izgarao celo leto. Nije to neuobičajeno i za druge sredine, ali kod nas je specifično - verovao ili ne, i jedno i drugo će raditi isti ljudi.

    Meni lično ni bilo kom mom ništa ne duguješ, apsolutno ni kap znoja da prolivaš za ovu zemlju. Imamo mi mnogo većih problema, samo se nauči da podneseš takozvane kritičare, zapravo iskompleksirane individue koji će o tebi servirati laži. Ne kritike, već laži.

    Stojaković je igrao neprekidno, onda preskočio jednu godinu i ostao narodni neprijatelj, kao da se nikada nije pojavio u reprezentaciji.

    Naravno, računaj da uvek postoji šansa da se izlomiš celo leto sa reprezentacijom, a onda promašiš neki zicer u odlučujućoj utakmici, nakon čega takođe poostaješ prokazan od lokalnih rodoljuba.
    (citalac, 18. april 2017 11:05)

    # Link komentara

  174. Samo da kazem da vrlo je vjerovatno da Kevin Lav ce zavrsiti karijeru sa boljom statistikom od Joke.
    I ko ce pamtiti Kevina Lava?
    Eto koliki je stvarno superstar Joka.
    A tek one meceve kad ga nije bilo nidje, a igralo se za PO... Pogledajte sto rade prave zvijeze u PO. Svaki jaci prosjek nego u sezoni.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kralj Beljo, 18. april 2017 09:52)

    Au brate sta si ti sad napisao. I Kevin Lav a pogotovo Jokic imaju godine i godine ispred sebe, odakle ti uopste ideja ko ce na kraju da ima kakvu statistiku? Jesi li uopste ocekivao da Jokic ove godine ima ovakvu statistiku? U kojim to mecevima Jokica nije bilo nigde? Jel ga nije bilo nigde u decembru, januaru, februaru kada je pokidao sve redom? Denver se i tad borio za plej of, a ne samo u poslednjih 8 utakmica u kojima je Jokic bio sasvim solidan. Da su imali koju pobedu vise na pocetku sezone, isli bi u plej of bez obzira na zadnjih par poraza. Ne igra se za po samo u poslednjih 10 kola.
    (analiticar_amater, 18. april 2017 11:04)

    # Link komentara

  175. Nek poradi na fizikalijama ovo leto,od trenutka kad bude izborio status zvezde ,pocinje on da postavlja uslove .Za sad ipak mnogo toga ne zavisi od njega ,ogtromne su pare u igri .
    (PA bolje, 18. april 2017 11:04)

    # Link komentara

  176. Nije svako patriota. Hrvat Saric pokazuje da se moze igrati i za reprezentaciju ako to zelis.
    (Dzong, 18. april 2017 11:04)

    # Link komentara

  177. Ne dramite. Hlebom ga hrani Denver a ne Srbija. Svi ste vi veliki Srbi koji bi rekli ne milionima i dosli da igrate za svetinju Srbiju, a 50% Srba sanja da pobegne odavde.
     (Cika Slave, 18. april 2017 11:02)

    # Link komentara

  178. Bolje nek covek radi na sebi ovog leta ,pa da bude jos bolji,jaci i spremniji za Olimpijadu ...
     (znam i ja, 18. april 2017 11:02)

    # Link komentara

  179. Koliko ja kapiram ti trebas njima vise nego oni tebi. Znaci, mozes da radis sta god hoces. Ili neces.
    ps. a naravno da ne zele da igras, cim im za to ne donosis novac. Pa, to zele svi timovi svim svojim igracima ali ta "zabrana" izgleda nekako uvek pocne i zavrsi sa Srbima
    (C3, 18. april 2017 11:01)

    # Link komentara

  180. Dragi Nikola, 20 godina sam stariji od tebe, sport me interesuje samo kao gledaoca. Samo da ti kazem ako slucajno procitah tekstove i komentare o sebi: na telefonu sam svako jutro gledao tvoje najbolje poteze, radovao sam se tvom uspehu i poceo da navijam za Denver, a da me neko ranije pitao za taj klub ja ne bih znao. Znaci, toliko su me radovale tvoje igre, da to nije normalno. A zbog cega... pa upravo zbog onoga sto mozes da das reprezentaciji. Znam da ti nije lako, ali taj teret moras da podneses ako ces da budes voljen i upamcen od svog naroda. U Denveru ce jednog dana biti neka druga zvezda. Vidi Divca, sada ga mnogi osporavaju zbog svog menadzerisanja i ovde i 'preko bare", ali uvek ce biti legenda svom narodu, bez obzira sta radio. To mu niko nece osporiti nikada i uvek ce ga zbog toga voleti, sto je uvek igrao za Srbiju.
    (Miroslav, 18. april 2017 11:01)

    # Link komentara

  181. Ljudi jel se secate kako je Kris Bosh nabacio 15kg misicne mase u Majamiju za samo 2 ili 3 meseca? Pa jel moguce to bez nedozvoljenih supstanci? Zato Jokic nece igrati kao sto nije igrao ni Bobi prosle godine... jer gospoda iz Nba ulazu u njega :)
     (alex, 18. april 2017 11:01)

    # Link komentara

  182. Jokić je već doneo odluku.....očigledno i na žalost. Sada mu ne daju, posle će reći mator sam i vreme je za mlađe. Šteta ....
    (m.s., 18. april 2017 10:58)

    # Link komentara

  183. Sta ti je masinerija???nikad vise se nece pojaviti stara ekipa.
    (Mare, 18. april 2017 10:58)

    # Link komentara

  184. Ljudi imajmo obzira prema Jokicu, setimo se kako je ginuo za svoju zemlju proslih godina. Ako je potrebna ta pauza neka je dobije, on ce se sigurno vratiti.
    (Dzoni Bravo, 18. april 2017 09:38)

    Kojih to godina???
    Igrao je samo prosle godine, dok se pretprosle zahvalio na pozivu, isto kao sto ce i sada.
    (Ivan NS, 18. april 2017 10:46)

    # Link komentara

  185. postaju potpuno besmislena reprezentativna takmicenja. igraci preko volje se odazivaju tom pozivu, a vrlo cesto, najvece zvezde i odbiju poziv. po meni ili reformisati rep. kosarku ili je potpuno ukinuti, jer pratiti nesto sto treba da pretstavlja creme de la creme samog sporta, a godinam unazad to nije, nema nikakvog smisla.
     (nikola, 18. april 2017 10:46)

    # Link komentara

  186. Kojih 5kg mišića više.. Jel znate vi kolko ima da se trenira za 5kg mišića... godinu dana i to ako si totalni početnik i nemas nimalo mišićne mase.. njemu ova 2 meseca apsolutno ništa ne znače osim sa odmori...
     (Sun tzu, 18. april 2017 10:46)

    # Link komentara

  187. Jokic 83 utakmice prosecno 30min..Raduljica 13 utakmica prosecno 2,5 min...
     (luther, 18. april 2017 10:45)

    # Link komentara

  188. Igranje za reprezentaciju bi trebalo da bude najveca cast, a ne predmet kalkulacija. Ako tako ne razmislja, onda je to egoisticno i sebicno. Ali, takva su dosla vremena, svako misli samo na svoje bankovne racune, opste dobro, cast i zelja naroda su samo reci. Medjutim, to je izopacen pogled koji povlaci i posledice. Ako bude nastavio da kalkulise oko igre za reprezentaciju, mnogi ce ga dozivljavati kao ljigavca. Neko ce reci da ga bas zabole za to, ali to nije tacno jer stvari funkcionisu drugacije, uvek ce se osecati neprijatno zbog toga i sigurno kajati.
     (chombe, 18. april 2017 10:45)

    # Link komentara

  189. Da je on Srbin iz REPUBLIKE SRPSKE igrao bi i bez jedne noge ,čak bolje nego za klub u kojem igra.
     (srecko, 18. april 2017 10:45)

    # Link komentara

  190. Кад, ако не сад? Ко, ако не ти ?
     (први српски бек, 18. april 2017 10:45)

    # Link komentara

  191. izgleda da se sprema nova afera marjanovic i novo pljuvanje po nba igracima iz srbije. kad cemo shvatiti da se sportom bavis iz ljubavi u osnovnoj i eventualno srednjoj skoli. ako si i posle toga uspesan, sportom se bavis samo zbog para
    (ceca, 18. april 2017 10:37)

    # Link komentara

  192. To je tipicni srpski sindrom. Hrvati bez medalje vec vise od 20 godina, a uvek svi na okupu. Po automatizmu.

    Znam da Teodosic i Bogdanovic ce uvek biti tu, isto i Raduljica i Bjelica, za njih je reprezentacija svetinja i nacin da zauvek ostanu u secanju na ovim prostorima.

    Ako ce Jokic umesto 15 poena svoj prosek popraviti na 17.5 poena i zato ne igrati za reprezentaciju (kao da to ne bi mogao napraviti i igranjem za Srbiju), onda ce ostati u secanju kao neki Radmanovic. Svi se ga secamo po onoj banani zbog koje je ispao iz reprezentacije.

    Igrac Denvera, onda Toronta ili nekog kluba, zaboravljen u svojo zemlji, ziveci u predgradju nekog americkog grada.

    Nadam se Jokicu da odlucis igrati za reprezentaciju.
    (AlCapone, 18. april 2017 10:34)

    # Link komentara

  193. Prosle godine misko je slikao bobija sa ortopedskom cipelom i najavio da ce bobi juriti ugovor u NBA i da ga nece zanimati reprezentacija.Tu je dobio profit a recimo sa Novicom Velickovicem pre 5,6 sezona ista prica kao sa bobijem samo sto posle unosnog ugovora novica je davao sve slabije partije i ostao mu zal sto zatvorio vrata reprezentacije...Uvek kad ga neki novinar pita za reprezentaciju novica proguta knedlu.Ne zabranjuje ni jedan NBA klub igranje za reprezentaciju osim ako igrac nije povredjen. Jednostavno misku su vaznije pare od nacionalnog uspeha .Sada hoce jos da se jokic umili melonu(treneru) i od uprave izvuce sledece gosine jos unosnije pare od ugovora.Neka zapita se neko kako samo miskovi igraci imaju problem svakog leta da se ne odazovu reprezentaciji...Lepo ih misko savetuje ..Pare,pare..Samo pare...
    (jellen, 18. april 2017 10:34)

    # Link komentara

  194. Nije kraj sveta, covek i ovako ne igra odbranu.
     (Dr.Thrax, 18. april 2017 10:32)

    # Link komentara

  195. Pa to bar ne bi trebalo da bude problem. Jokic je vec zavrsio NBA sezonu i ima dosta vremena za oporavak. Posle toga, selektor Djordjevic i strucni stab Denvera, a posebno kondicioni trener Denvera, treba da optimalno usklade Jokicev rad na poboljsanju fizikalija sa reprezentativnim pripremama. Kondicioni trener Denvera moze da bude prisutan i na jednom delu reprezentativnih priprema. Ustvari, za igrace koji rano zavrse sezonu, reprezentativne pripreme su idealan nacin da se pripreme za novu sezonu.
    (Kosta, 18. april 2017 10:30)

    # Link komentara

  196. Svaka cast na sezoni,ali price da ne zna da li ce da igra za reprezentaciju,i koja mu je statistika u ligi,ne piju vodu.(Dag Kristi, 18. april 2017 09:59) razumem hteo si da nesto pametno kazes ali brate tri zareza viska u recenici, mnogo je kume, a basket cenim poznajes slabije od pravopisa
    (deda, 18. april 2017 10:18)
    Mozda mu je samo jedan zarez viska, a ti cak nisi ni stavio ni zarez pre "ali", a kamoli da si iskoristio tacku. Boze sacuvaj. Ko to jos koristi.
    (Nikola, 18. april 2017 10:29)

    # Link komentara

  197. Decko,ugledaj se na Gasola,Parkera,Novickog ili kazi ne mogu,necu i tacka.
    (dragan, 18. april 2017 10:28)

    # Link komentara

  198. Imam osecaj da bi Jokic zeleo da igra, ali da je ucenjen da ovako prica od menadzera ili koga vec.. Nek objasni neko strucniji, sta je uslov da iz NBA lige mozes da nastupas za reprezentaciju?
     (ijatet, 18. april 2017 10:27)

    # Link komentara

  199. Jokić i drugi NBA reprezentativci treba da dobiju specijalni tretman, da se na pripreme uključe kasnije, da bi se odmorili kako treba.
    (Paki, 18. april 2017 10:27)

    # Link komentara

  200. Mlogo se Jokić potresa što ga se pojedini ovde "javno odriču". Sve i da dođe naleto i sam osvoji to evropsko prvenstvo, šta Jokić može da nauči na primeru Novaka Đokovića, čoveka koji je ušao u istoriju tenisa, nekoliko godina kljukao Srblje veličanstvenim pobedama, doneo i DK ... a sa prvim porazima i neuspesima "narod" nam je otkrio o njemu sledeće: da je sektaš, da je papučar, verovatno i homoseksualac, da ne plaća poreze i tako dalje i tako dublje u blato. Bolje bi vam bilo, narode zaludi, da se potrudite svaki od sebe Đokovića i Jokića na ličnom planu da napravite, manje bi vam onda bilo bitno šta je Nole ili Jokara uradio na televizoru. Objektivno, Jokić i treba da radi na odbrani i čvrstoći. Da li je bolje da se za 4 godine sa Jokićem u punoj snazi (26) prošetamo do titule na evropskom- ili da ga iscedimo dva leta zaredom i možda nanesemo trajnu štetu dostizanju njegovog pravog potencijala, a svakako najverovatnije ni ne osvojimo to EP? Pustite vi Novickog, kad je bio mlad Nemačka svakako nije ni igrala na pola tih prvenstava, pa je mogao na miru da radi i razvija se. Da su ga cedili ko krpu nemilice, verovatno ne bi ni postao to što jeste.
    (narod, 18. april 2017 10:24)

    # Link komentara

  201. Saric tih dilema nema.

    A nemaju ih ni braca Gasol, Galinari, Parker, Batum, Gobert, nije ih imao ni Nowitzki koji je uvek igrao za Nemacku.

    Ali ne razumem, osvojio srebro sa reprezentacijom na olimpijskim igrama i jos uvek u dilemi. Hrvati nikad nista ne osvoje i svi igraju, svi pronadju motiv i zele da pomognu reprezentaciji.
    (AlCapone, 18. april 2017 10:21)

    # Link komentara

  202. Ljudi imajmo obzira prema Jokicu, setimo se kako je ginuo za svoju zemlju proslih godina. Ako je potrebna ta pauza neka je dobije, on ce se sigurno vratiti. 
    (Dzoni Bravo, 18. april 2017 09:38) 

    Ginuo je za svoju zemlju dok je bio sirotinja
     (Sokol, 18. april 2017 10:20)

    # Link komentara

  203. Svaka cast na sezoni,ali price da ne zna da li ce da igra za reprezentaciju,i koja mu je statistika u ligi,ne piju vodu.
    (Dag Kristi, 18. april 2017 09:59) …
    razumem hteo si da nesto pametno kazes ali brate tri zareza viska u recenici, mnogo je kume, a basket cenim poznajes slabije od pravopisa
    (deda, 18. april 2017 10:18)

    # Link komentara

  204. A zamislite da je neko Dzordanu rekao da ne bi voleo da igra za reprezentaciju. Kako bi mu MJ odgovorio pitam se.
    (Djenka, 18. april 2017 10:18)

    # Link komentara

  205. ne zna statisticke podatke aki zna da su mu procenri suta za 3 poena niski? :):)
     (juge i nece, 18. april 2017 10:15)

    # Link komentara

  206. A kako je uvek nasim zvezdama problem da igraju? Kako jedan Gasol ili Parker, jedan Dirk Novicki ili Diao,Gober, Galinari,Ibaka, pa cak i Saric, mogu bez ikakve dileme da se odazovu pozivuy reprezentaciji, godinama unazad. Kako to da su samo nasi igraci sporni i imaju dilemu. Zato sto su robovi svojih menadzera. Klub kao klub ne moze da im zabrani da igraju, ta stavka ne postoji u ugovoru.
     (d-_°b, 18. april 2017 10:13)

    # Link komentara

  207. pa naravno da ne zna? jos se ne zna koga ce sale zvati tako da niko nije siguran
     (juge i nece, 18. april 2017 10:12)

    # Link komentara

  208. Postavlja se pitanje kako Po Gasol nikad nije odbio da igra za reprezentaciju. Sve se može kad se hoće.
    (expert, 18. april 2017 10:05)

    # Link komentara

  209. Ljudi imajmo obzira prema Jokicu, setimo se kako je ginuo za svoju zemlju proslih godina. Ako je potrebna ta pauza neka je dobije, on ce se sigurno vratiti.
    (Dzoni Bravo, 18. april 2017 09:38)

    Pa I nije bas toliko izginuo... ako cemo posteno.
     (Milioner, 18. april 2017 10:05)

    # Link komentara

  210. Ma, koja crna reprezentacija, zašto da se blamiraš kada nas Španci, Francuzi, Litvanci, Grci ili Hrvati budu na EP razvaljivali 25+ razlike.
    A izvesno je da hoće!
    (Štono moja bakuta kaže: gledaj si posla!, 18. april 2017 10:04)

    # Link komentara

  211. Nemoj samo to "moram da razmislim". Reci brate da ili ne i kraj priče. Siguran sam da mu većina i ne bi zamerila mnogo ako ovo leto ne bude igrao.
    (pn, 18. april 2017 10:04)

    # Link komentara

  212. Nemojte pogrešno da me shvatite jer žarko želim to zlato, ali za njega je bolje da preskoči. On momak trenutno nema telo ni za 81 utakmicu u NBA, a kamol 100+, faktički bez prave pauze celu godinu. Trenutno je na odličnom nivou, ali svi znamo da on može duplo bolje, da postane redovan all-star igrač koji će voditi reprezentaciju. Pogledao sam sigurno 30ak utakmica Denvera ove utakmice i u nekim situacijama je ta snaga baš dolazila do izražaja, toliko da je postojao strah od povrede zbog nepripremljenosti. Ja sam za to da preskoči, ako će istinski raditi na sebi i sledeću sezonu početi sa 5kg mišića više. Ako planira da se izležava, džabe mu sve ove brojke...
    (Jim Beam, 18. april 2017 10:04)

    # Link komentara

  213. slicna situacija.Skoro preslikana.Medjutim ,komentari su puno blazi.Da je Joka iz Zvezde otisao u Denver,bili bi isti ,preslikani.Bobi ,ubjedjen sam da ces razvaliti na EP.Jokicu,volio da igras za Srbiju ovo ljeto.Tebe ne mogu ucjenjivati,previse si im bitan
     (krajisnik, 18. april 2017 10:02)

    # Link komentara

  214. Vreme je da i Teodosić razmislili!!! Ima 30. godina i sprema se za NBA. Što bi on bio magarac pa igrao svako prvenstvo a primadone Marjanović i Jokić će da biraju kada će da igraju?!?! Pogotovo što Jokić ima 21. godinu i odigrao je samo jedno prvenstvo - ništa nije dao reprezentaciji. To bi Moka Slavnić šamarima rešio.
    (Đole, 18. april 2017 10:01)

    # Link komentara

  215. Btw nemam pojma odakle vam ideja da poredite situaciju u kojoj je Jokic sada sa Saricem ili Marjanovicem. Osim sto treba da potpise jaci ugovor i odredi smer svojoj karijeri u tom smislu, Jokic ima problem koji oni nemaju, a to je da dovede svoje telo u bolje stanje. Mozemo diskutovati da li je bio neozbiljan do sada po tom pitanju, ali lupetati kako ne zeli da igra za reprezentaciju i porediti njegovu situaciju sa pomenutom dvojicom
    (Pogan, 18. april 2017 10:01)

    # Link komentara

  216. Svaka cast na sezoni,ali price da ne zna da li ce da igra za reprezentaciju,i koja mu je statistika u ligi,ne piju vodu.
     (Dag Kristi, 18. april 2017 09:59)

    # Link komentara

  217. Kad mora da rzmisli...Reci lepo da li igras ili ne!Nema tu razmisljanja ili jesi ili nisi.
    (Milan, 18. april 2017 09:58)

    # Link komentara

  218. (magic dragon, 18. april 2017 09:37)

    Pa ne znam baš, gotovo sam siguran da ćemo ga prvi sledeći put u dresu reprezentacije videti na OI 2020., i posle toga možda ne, tako da mi tu ne dobijamo ništa kao zemlja. Ista priča će biti i za Bobija, opet će se pominjati individualni rad koji je ključan za njegovu karijeru, Bjelica neće igrati jer je van forme, od sledeće sezone ide ista priča za Bogdana i Zagorca.
    (nikola, 18. april 2017 09:58)

    # Link komentara

  219. Jokic ili nece da.igra ili je ucenjen?
     (Jevdja, 18. april 2017 09:55)

    # Link komentara

  220. Ako moras da razmisljas onda nemoj ni da dolazis...
     (Moje misljenje..., 18. april 2017 09:54)

    # Link komentara

  221. nebrinem se zna sale djrodjevic ko moze i ko hoce. ima tu materijala a jokic bi bio samo slag na tortu
     (sasa grobar, 18. april 2017 09:53)

    # Link komentara

  222. Ne da mu menadzer, nije klub. Ne zna on sam ni da razmislja.
    (Mikula, 18. april 2017 09:53)

    # Link komentara

  223. Ne osudjujte decka jer niste u njegovoj kozi ! I ko zna sta se sve tu desava iza zavesa a mi "obicni" smrtnici to nikada necemo saznati ...
     (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 18. april 2017 09:53)

    # Link komentara

  224. Ajde ljudi, ne lozite se. Decko ozbiljno treba da poradi na fizikalijama. Ruke mu izgledaju kao da ne moze 10 sklekova da uradi bez mucenja, a odraz mu je skoro u minusu. Govor tela na terenu mu je blago receno uzasan. Naravno da nikad nece skakati 1m u visinu, ali daleko od toga da je doveo svoje telo do maksimuma po tim pitanjima. Ako sad ovako kida u igri, zamislite tek kad bi bio fizicki jaci i skocniji sta bi tek radio...
    Uostalom, nema boljeg trenutka da zrtvuje leto nego za nebitno evropsko prvenstvo koje se igra svake dve godine i na kome realno mozemo do medalje i bez njega.
    (Pogan, 18. april 2017 09:52)

    # Link komentara

  225. Samo zbog ovoga nisam naseo na celu ovu histeriju oko Jokica. Znao sam sta ce se desiti. Ali to tako ide...U ovom momentu mislim da nam je potrebniji Marjanovic. Timovi jednostavno ne znaju kako da ga cuvaju. Sigurno je za ove dve godine jos vise ojacao. Iz ove perspektive, ja ne verujem da ce Jokic ikada zaigrati za nacionalni tim, nema telo za to...
     (Novosadjanin., 18. april 2017 09:52)

    # Link komentara

  226. Samo da kazem da vrlo je vjerovatno da Kevin Lav ce zavrsiti karijeru sa boljom statistikom od Joke.
    I ko ce pamtiti Kevina Lava?
    Eto koliki je stvarno superstar Joka.
    A tek one meceve kad ga nije bilo nidje, a igralo se za PO... Pogledajte sto rade prave zvijeze u PO. Svaki jaci prosjek nego u sezoni.
     (Kralj Beljo, 18. april 2017 09:52)

    # Link komentara

  227. Samo su reci Dario Saric! Decko igra na vrhunskom nivou u NBA i nije odbio repku, Jokic bi trebao malo bolje da razmisli dal ce da nas odbije jer znamo sta se obicno desava posle toga,karijera krece silaznom putanjom...I sto rece jos neko ovde ako odbije da igra za reprezentaciju od tog trenutka on je za mene zavrsena prica isto kao i Bobi ne. interesuju me njihovi licni uspesi, Srbija mi je bitnija kao i svima nama!Poz za Saleta i junake koji zele da nas predstavljaju i borese za nacionalni grb!
     (Matrix, 18. april 2017 09:51)

    # Link komentara

  228. Valjalo bi da igra, a ako ne, koga nema bez njega se moze!
     (SSSS, 18. april 2017 09:48)

    # Link komentara

  229. Namerno neigranje za repku povlači lošu karmu i u klupskoj karijeri, pogledajte Bobija ove sezone ;-)
     (Boče, 18. april 2017 09:48)

    # Link komentara

  230. jel ce sad da ga pljuvate ko bobija?
    (Salerno, 18. april 2017 09:32)

    Naravno da hoćemo. :-) Mada to što je Bobi uradio je daleko gore, jer je lik dan pred početak priprema rekao da ne može da igra. Zbog toga se Sale naljutio, zbog nepoštovanja prema reprezentaciji. Mada moje mišljenje je da je to sve Miškovo maslo, ne znam kako neko može da poštuje i gotivi takvog ljgavca. Nadam se da će Bobi igrati na EP. Ali kako sada stoje stvari, da neće igrati Bjelica i Jović zbog povreda, a ni Jokić 90%, nemamo čemu da se nadamo na EP. Saletu i momcima će trebati dosta sreće.
     (Svetski Mega Car, 18. april 2017 09:48)

    # Link komentara

  231. Srpsko pamćenje amebe.

    Sveblagosloveni Boban Bobi Bobiška Marjanović je REKAO da će igrati, selektor izabrao igrače, i onda dva sata pre prvog treninga je odustao. Neki najdraži košarkaši srpske nacije su isto ovo radili, samo se sada ne sećate. Naravno da ne podržavam, naravno da ima mogućnost da postane legenda sa samo 22 godine, na njemu je.
     (TD21, 18. april 2017 09:47)

    # Link komentara

  232. Momak je u takvoj situaciji gde moze lepo sefovima da kaze: trenutno sam najbolji najkoristniji igrac tima, ako mi ne dozvolite nastup za svoju drzavu, potrazit cu klub koji mi to nece sprecavati.
     (Milan_C, 18. april 2017 09:47)

    # Link komentara

  233. prosla su ona stara dobra vremena kad je reprezentacija bila svetinja,sad boga mole da ih niko ne zove
     (alverde, 18. april 2017 09:46)

    # Link komentara

  234. Ovo EP I nicemu ne sluzi...bolje da radi na sebi, igrace kad bude trebalo
    (Aleksa, 18. april 2017 09:45)

    # Link komentara

  235. Neće više nikada da igra taj za reprezentaciju. Stojaković sindrom, na žalost.
     (Alex, 18. april 2017 09:45)

    # Link komentara

  236. Vidi Sarica, moj Srbine, kod njega nema 'u stvari' i 'vidjecu'. N'o je vidio odma'.
     (ElG, 18. april 2017 09:45)

    # Link komentara

  237. Ono kada centar kaze:"procenat suta za tri mi je nizak, moram da radim na tome". :D to samo govori koliko je raznovrstan igrac.
     (xd, 18. april 2017 09:44)

    # Link komentara

  238. Podrzavam ga za sve. A posebno mi nije bitna jedna Evropska titula. Mislim da ce mnogo bolje biti da radi na sebi, zakrpi te rupe sto ima, da sklopi dobar ugovor i olaksa glavu. I onda pocinje osvajanje najvecih visina- to ce biti uzivancija. Pusti jednu titulu ,bice ih jos 5 za njegovo vrijeme. Mislim da mu sad treban najvise podrska da ne ide na evropsko jer mu je tesko da odbije.
    (Znaci, 18. april 2017 09:43)

    # Link komentara

  239. Nemojmo odmah razapinjati momka na krst , da ne bude po onoj svetoj , "oprosti im oče, ne znaju šta rade" ! Može KSS, može selektor, može njegov menadžer, svi mogu blagovremeno da postave pravila ponašanja, a ne svaki put od slučaja do slučaja udara se na patriotizam i slično ! Momak ima 21 godinu, do juče "stručna javnost" nije ni čula za njega, a danas je neizostavan član reprezentacije ! Selektore, pozovi koga misliš da treba, ko se ne odazove , bez njega se mora i može !
     (Boris Banović, 18. april 2017 09:42)

    # Link komentara

  240. Potpuno razumem decka, ovo su mu godine u kojima se najvise napreduje, treba da radi na sebi, za repku ce biti vremena, bolje je da sad ucini sebe boljim nego da bude i umoran i eventualno stagnira
    (Zdravce, 18. april 2017 09:41)

    # Link komentara

  241. kad se radi o reprezentaciji tu se nema sta razmisljati,malo se ugledaj na Sarica,Bogdanovica njima je reprezentacija svetinja
     (e moj ti, 18. april 2017 09:40)

    # Link komentara

  242. Nikola je investicija Denvera na duze staze. Posle ove sezone on je igrac oko kojeg se vrti fransiza i u Denveru ce uciniti sve da ga pripreme.
    Tuzno vreme kapitalizma, Ali ovi sto ga pljuju rade za 200 eura mesecno i cute, tako da o tome nemaju pravo da pricaju.
    (Stefan, 18. april 2017 09:39)

    # Link komentara

  243. Samo molim da se pročita ceo tekst, a ne samo naslov. Dakle rekao je da će razmisliti kada se vraća u Kolorado, a ne da li će igrati. Ne mislim nikome da solim pamet, ali mi kao komentatori imamo tendenciju da sve zaključujemo na osnovu naslova. Iskreno ja mislim da se on ne pita mnogo bez obzira što je možda i najbolji igrač tima i da je to rezervisano samo za igrače tipa Lebron, Kari ... Za one koji pominju Novickog i Gasola, mislim da Ameri imaju veće poverenje u stručne štabove i kondicione trenere tih reprezentacija. Nidžo šta god odlučio imaš moju podršku, ali onda nam treba Bobi i Musli (za Kuzmića sam rezervisan).
    (Dovla, 18. april 2017 09:38)

    # Link komentara

  244. Ljudi imajmo obzira prema Jokicu, setimo se kako je ginuo za svoju zemlju proslih godina. Ako je potrebna ta pauza neka je dobije, on ce se sigurno vratiti.
    (Dzoni Bravo, 18. april 2017 09:38)

    # Link komentara

  245. Srećno. Ima ko hoće da igra...
     (ja, 18. april 2017 09:37)

    # Link komentara

  246. Taman da se ciganima ispuni zelja da igra Bobi.
     (Hellboy, 18. april 2017 09:37)

    # Link komentara

  247. potencijal jeste i moze sam da odluci jer ce se drugi timovi otimati za njega ako ga u Denveru kazne i nepotpisu ugovor. Stvar je u tome da je i on svestan da mu je ovo sad kljucno za dalju karijeru i da ovo ulaganje sad znaci boljitak za narednih 10- tak godina, e sad sto mi u Srbiji nikad ne planiramo za buducnost nego daj sad i odma je odraz zemlje i nemastine u kojoj zivimo i nista nije sigurno ni za sutra a ne za 10 godina dok je u normalnim zemljama to sasvim ok. Ako odluci da igra super ako odluci da radi na sebi opet super jer ce za naredne godine biti fit ovo treba gledati kao na win win situaciju realno gledano iz naseg ugla.
     (magic dragon, 18. april 2017 09:37)

    # Link komentara

  248. Da li cete sad i njega kao bobana da pljujete
     (petarczv, 18. april 2017 09:37)

    # Link komentara

  249. ovo znaci da ne igra 99% sto je po meni pametno. Decko mora da iskoristi vreme da radi dotano na snazi i odbrani sto ce u buducnosti biti bolje i za reprezentaciju...
     (petarczv, 18. april 2017 09:36)

    # Link komentara

  250. U Denveru gradis karijeru. U reprezentaciji gradis legendu. Na tebi je decko. Srecno sa izborom. Mi ne mozemo da docekamo da igras "za nas", ali to znas vrlo dobro.
    (Djenka, 18. april 2017 09:34)

    # Link komentara

  251. Ne brani njemu klub nista, kako su pustili Galinarija jos pre par meseci, sve je na njemu samom. Ako neko hoce da ne igra, to je verovatno Misko.
     (Filip, 18. april 2017 09:33)

    # Link komentara

  252. Pravićemo Bobija od blata
     (John Isner, 18. april 2017 09:33)

    # Link komentara

  253. jel ce sad da ga pljuvate ko bobija?
     (Salerno, 18. april 2017 09:32)

    # Link komentara

  254. Klasična priča. E moj sine.
     (John Isner, 18. april 2017 09:31)

    # Link komentara

  255. ukoliko jedan Dario Saric kao rookie sezone moze da igra za Hrvatsku, moze i nas Jokic za Srbiju. Ukoliko ne igra, vise me ne zanimaju njegovi uspesi u NBA, a voleo bih da ih ima, al mene nece interesovati... i svaka cast Saricu i na sezoni i na stavu igranja za Hrvatski tim.
     (cika Ziva Bard, 18. april 2017 09:31)

    # Link komentara

  256. "U stvari" ne igra sigurno za reprezentaciju.
     (nista to ne valja, 18. april 2017 09:29)

    # Link komentara

  257. Znači ne igra.
     (Blue Moon 312, 18. april 2017 09:28)

    # Link komentara