1. Ladies and Gents, Jimmy Butler !
    (Stole, 17. april 2017 14:53)

    # Link komentara

  2. Ljudi, ja ne znam kako vi koji odgledate uspete prvi da komentarisete. OKC-Hjuston se zavrsilo tipa u 6 sati, vi ovde vec u 8 komentarisete. Stvarno svaka cast onda, ako uspete da ne spavate toliko. Nije ni bitno, znam samo da ce biti zlocin za kosarku ukoliko Harden uspe da osvoji MVP nagradu, time ce i zvanicno to priznanje biti degradirano. Ne mogu vise da gledam igraca kojem je prioritet faul kad ide na ulaz,a ne kos. On i Lu Vilijams se takmice ko ce vise izvuci faulova, meni je to tragikomicno, a jos gore sudije koje mu sviraju svaki kontakt. Kazete ovde da uzme u proseku 4,5 manje suteva od Vestbruka, u redu je to, ali on sutne 10 bacanja na svakoj minimum. Jutros mu Robertson da 4 trojke, 17 poena cini mi se. Covek koji trojku pogodi svake prestupne godine, a prebaci vise od 10 poena ni tada. I ovde se nasli neki da porede Hardena i Vestbruka. Vestbruk je covek-tim, najvise izgubljenih lopti se odnose na dodavanja, dok su onom bradonji izgubljene lopte kad mu ne sviraju faul na koji ide pa je baci u nebesa. Jednostavno, ne moze covek koji ne igra odbranu da bude MVP, smesno. I ono glavno, da na osnovu jednog meca svi procenjuju tok serije. Ovo ce biti serija u 6 meceva, nece RW ponoviti ovako losu igru, dok je Boston izgubio sinoc samo zbog specificne situacije, znamo i koje. Cikago potpuno neorganizovan u napadu, daj Batleru pa sta bude, ili povratni pas za Portera koji ovako nece pogadjati celu seriju. Boston dosta organizovaniji i ocekujem prolaz u 6 meceva i tu.
    (VMP, 17. april 2017 14:38)

    # Link komentara

  3. @dag kristi
    ok, 25% jeste katastrofa, plus toh 9 izgubljenih, ali malo iznad 40% jeste prihvatljivo od jedne superzvezde, dok je iznad 45% odlicno. MJ je u poslednjem mecu za Bullse sutirao 40%, i taj mec se uzima za highlight njegove karijere i niko ne spori da je odigrao odlicno
    (Bojan, 17. april 2017 14:35)

    # Link komentara

  4. @stark
    Napisa kolumnu,a ne znas ko je prvi na Istoku.
    Greska. Mislio sam da je 2018 god, kada ce Boston biti 1. Zaboravio sam da J.Butler igra u Bostonu sa Jayson Tatumom u prvoj postavi. Bradley je otisao u Milvoki, a dolaskom Butlera nista se posebno nije promenilo. Boston je i dalje prosecan.
    (stark, 17. april 2017 14:34)

    # Link komentara

  5. Petarczv, za tebe vazi ona od Nicea da pristrastnost nuzno vodi u laz!
     (Modiljani, 17. april 2017 14:14)

    # Link komentara

  6. @Bojan
    Ko je uopste spomenuo da je 50% standard?Ja sam samo napisao da je mnogo blizi 40%,nego 50.A ako je po tebi 42,5 dobro,onda je 6/23 zadovoljavajuce.Mozda utisak samo kvare izgubljene lopte. ;)
     (Dag Kristi, 17. april 2017 13:46)

    # Link komentara

  7. @slanina
    Potpuno se slazem sa tobom,druze,ali obzirom da je Oladipo imao 1/12 iz igra,a Abrines nijedan pogodak iz igre za 20 min,namece se pitanje-kome da je doda?
     (Dag Kristi, 17. april 2017 13:41)

    # Link komentara

  8. @stark
    Napisa kolumnu,a ne znas ko je prvi na Istoku.
     (Dag Kristi, 17. april 2017 13:36)

    # Link komentara

  9. Ne znam kako Oklahoma misli da pobedi Houston kad u odbrani imaju 4 igraca. Westbrook se i ne trudi u odbrani. Neverovatno. Ja da sam mu saigrac, ni minuta ga ne bih trpeo.
    Ne igra odbranu, a u napadu izgubi 9lopti i sutne sto puta za procenat suta od mizernih 30%. MVP, malo sutra druze. Cela liga, sudije, protivnicki igraci igrali su za Westbrookov rekord. U pleyoffu mora malo da se oznoji i pokaze znanje. Westbrook je u odnosu na Oscara Robertsona obican cirkuzant.
    (sanali, 17. april 2017 13:17)

    # Link komentara

  10. Meni odavno nije jasno kako je ova prosecna ekipa Bostona druga na istoku, ali realno to je mogao biti i Washington, Chicago, Indiana tako da osim Clevelanda ostali su izjednaceni.
    (stark, 17. april 2017 12:57)

    Boston je prvi na istoku, a ne Klivlend.
     (brm, 17. april 2017 13:16)

    # Link komentara

  11. Sve ocekivani rezultati. Prvi dan je bilo iznenadjena u vidu Milvokija, ali je ovo potpuno ocekivano. Meni odavno nije jasno kako je ova prosecna ekipa Bostona druga na istoku, ali realno to je mogao biti i Washington, Chicago, Indiana tako da osim Clevelanda ostali su izjednaceni. Ocekujem vise od Toronta, medjutim, onaj Lowry mi je nedefinisan igrac. Koliko vidim, on nije klasa.
    Portland je pruzio zaista snazan otpor, verujem, buducim sampionima. GSW imaju nestvaran napad. Pod kosem su najslabiji i mozda ako se Nurkic vrati, Portland dobije 1-2, ali tesko.
    Memfis mi je najvece razocarenje. Prestar tim za neke vece domete. Pretplatili Konlija zbog cega? Prvog kruga pley-offa? Carter igra po 30min, neverovatno srozavanje tima koji je pre samo par sezona igrao mozda najbolju kosarku. Falilo im je samo kvalitetno krilo, sada im fali pola tima za nesto ozbiljnije.
    (stark, 17. april 2017 12:57)

    # Link komentara

  12. Nesto gledam tog Hardena kako se raspravlja sa sudijama ko da su ovce cuvali zajedno i onda se sjetim kako su nasem Jokicu na "Sta sam uradio?" rekli "Necu da pricam sa tobom" i dali mu tehnicku. Dalji tekst je suvisan.
    (Stanko, 17. april 2017 08:45)

    Pa sta je tu cudno? Jokic je tek dosao u ligu, dok je Harden zvezda iste vec godinama unazad. Isto tako i u Evropi, Diamantidis je recimo mogao da prica sta je hteo sudijama i nikad nije bio kaznjen, dok recimo neki Lazic ima odmah sa dobije tehnicku (primer Lazic, nista lose). Autoritet se stice i gradi godinama.
    (D, 17. april 2017 12:56)

    # Link komentara

  13. Mozda Harden i RW daju po 50 poena beleze svakave brojke imaju odlican sut sve kompletni igraci al ja kad vidim Ronda kad krene na ulaz pa odigra pas koji niko nije ocekivao kad vidim njegovu odbranu, kad udje u incident sa mnogo visim protivnicima ima on to nesto posebno sto ne mogu da objasnim i zasto ga obozavam ta luda glava ga kostala superstar karijere, nece nikom biti lako protiv njega i Bulsa potcenjena ekipa svi pisali kako ce sluziti zargonski receno za kos razliku u PO. Gledao sam neki intervju i mini film koji pricaju zasto Rondo nije uspeo na primer kazu trener im da akciju i Rondo odigra drugaciju skroz akciju. Rondiva izjava mozda trener zna kosarku al on ne moze da oseti ono sto ja osetim kad krocim na parket i zato znam vise... Bar je uvek bio iskren i pricao sta o kome misli. MVP RONDO
     (NBA, 17. april 2017 12:30)

    # Link komentara

  14. Brt 6/23. Super je NBA, samo sto bi da je iole normalan posle nekoliko promasaja davao loptu drugima, a trener mu na to skrenuo paznju.
     (slanina, 17. april 2017 12:20)

    # Link komentara

  15. Ja vec 2-3 dana pricam da Cikago sa Najboljim plejom lige Rondom relativno lagano dobija ovu seriju da imaju dobrog Sutera sa bolje pozicije bi usli u Plejof al i ovo je dobro, pa najbolji primer je da su pred kraj trece cetvrtine imali sut za tri 5-22 a u zadnjoj su sutirali za tri 3-3 cini mi se sto je donelo pobedu uz skokove u kojima su bili mnogo bolji od Seltika ja ne znam kako ce Seltik skokove da iskontrolise protiv Bulsa, Lopes je u prvoj cetvrtini gotovo sam nosio Cikago, Rondo i Wade se ne vole ne gotive uopste kroz karijeru su imali mnogo incidenata al sto je Rondo rekao ti incidenti iz sezone su ih podigli jer su ih imali mnogo tokom sezone.
     (NBA, 17. april 2017 12:13)

    # Link komentara

  16. Sta je svima vama harden skrivio?Stalno ga svi stavljaju u istu kolonu sa vestbrukom,da je cirkuzant itd.Ne postoji igrac koji igra vise timski od brade ove sezone,sve saigrace je unapredio i od jednog limitiranog tima napravio poprilicno ozbiljan.Uzima skoro jednak broj suteva kao lebron,tako da nikakvu slicnost ne vidim sa onime sto vestbruk radi.
    (Sveto, 17. april 2017 12:11)

    # Link komentara

  17. (Dag Kristi, 17. april 2017 10:07)
    zasto je 50% suta standard?
    prosek lige je 45.7, najvise u istoriji za jednu sezonu je bilo 49.2
    to sto LBJ ima preko 50% na nivou karijere, to ne znaci da je to standard, cak ni MJ nije imao toliko (iako je bio blizu, ali uglavnom je to uspevao na pocetku karijere kada je vecinu koseva postizao iz reketa). Kobi je na nivou karijere imao 45%, Iverson 42.5.
    Jednostavno sa vecom potrosnjom lopti idu nizi procenti, jer uzimas nesrazmerno vise teskih suteva.
    Raselov procenat jeste slab, ali nije los.
    (Bojan, 17. april 2017 12:01)

    # Link komentara

  18. Harden, Ibaka, Durent, ko je sledeci?
     (WengerOut, 17. april 2017 11:50)

    # Link komentara

  19. LeBron pa 10 praznih mesta pa onda mogu da se poredjaju westbrook,harden,leonard..itd
    (yoayoa, 17. april 2017 10:58)

    Leonard pa green pa onda prazna mesta i onda boranija leflop,westbrook...
     (petarczv, 17. april 2017 11:27)

    # Link komentara

  20. Vesbruk je igrao samo sa Robersonom. 
    Ginuo u odbrani. 
    Harden u odbrani nije ni postojao,zato mu bilo lakse da bude bolji u napadu. 
    I razbili su i Beverli i Vilijams...
    (Kralj Beljo, 17. april 2017 09:07)

    Viliams razbio??? Decko 11p uz sut 3/11?! Kolilo ti veze nemas
     (petarczv, 17. april 2017 11:24)

    # Link komentara

  21. (Buki, 17. april 2017 09:39)
    a po kom osnovu su to ranije realno bile jace odbrane. stalno se to ponavlja, postao je aksiom, a daleko je od istine.
    ranije se postizalo vise poena -> slabije odbrane
    ranije se imalo mnogo vise ofanzivnih skokova -> slabije odbrane
    ranije se imalo manje izgubljenih lopti -> slabije odbrane
    ranije se imao daleko veci procenat suta -> slabije odbrane

    gde je taj parametar koji pokazuje te jace odbrane. jedino sto se kaze je da su tukli Majkla, dobro, Detroit jeste bio grub prema svima, ne samo prema Majklu, a je l neko gledao neke duge meceve? Chicago - Phoenix '93, finale lige, odbrane ne postoje.
    (Bojan, 17. april 2017 11:21)

    # Link komentara

  22. Boston i Bulsi su odigrali jako loše. Previše loših odluka, posebno Bostona. Svi su loše šutirali. Verovatno najgora utakmica do sada u plejofu, bez obzira na neizvesnost. Očigledno je tragedija Ajzee uticala na sve.
     (brm, 17. april 2017 11:20)

    # Link komentara

  23. Harden je baš loše krenuo, sa 6 ili 7 promašenih šuteva, od čega tri nije pogodio ni obruč, promašio i dva bacanja na startu, prodao loptu tako što je pas dao Vestbruku direktno u ruke...bukvalno nije mogao vola da ubode. Tako da je ovo neverovatna partija kad se uzme u obzir početak.
     (Stanimir Branimir, 17. april 2017 11:16)

    # Link komentara

  24. LeBron pa 10 praznih mesta pa onda mogu da se poredjaju westbrook,harden,leonard..itd
     (yoayoa, 17. april 2017 10:58)

    # Link komentara

  25. Smešna Oklahoma, katastrofalna igra, Ras - svaki drugi napad izgubljena lopta, a ja se bio ponadao da može da bude neizvesno. Najizglednija "metla" od svih susreta prve runde.
     (Cockneeey, 17. april 2017 10:38)

    # Link komentara

  26. @samo kazem
    Nemam nista protiv coveka,ali on je tokom sezone mnogo blizi 40% iz igre,nego 50.A ipak je u jednom parametru popravio svoju statistiku za razliku od regularnog dela-imao je 9 izgubljenih lopti(6 u regularnom delu).
     (Dag Kristi, 17. april 2017 10:07)

    # Link komentara

  27. Westbrook беда од тимског играча. Kojи безобразлук да те шут овако неће, а да се оволико испуцаваш. Ова Оклахома је идеално и буквално једино окружење за њега.
     (Марко Тодоровић, 17. april 2017 10:04)

    # Link komentara

  28. Ja bih voleo finale Milvoki-Chikago :-)
    Ali mala je verovatnoca za tako nesto.
     (Mitar, 17. april 2017 10:01)

    # Link komentara

  29. evo ti opet minus. cuj nakon jedne utakmice lik jos potvrdjuje koliko je pametan da boston nece daleko. Ej vala ti zahebo si babu vangu
     (mostarac, 17. april 2017 09:51)

    # Link komentara

  30. @Rocky Balboa
    Da, stvarno šteta što nisu promenili tradiciju dugu više od pola veka...
     (kangrga, 17. april 2017 09:45)

    # Link komentara

  31. 6/23 i 9 izgubljenih mvp
     (gari, 17. april 2017 09:42)

    # Link komentara

  32. Sve se nadam da niko od ova dva cirkusanta nece biti MVP ali koliko ih mediji forsiraju mislim da se uzalud nadam,malo sam usporedjivao statistike igraca nikad niko u istoriji nije imao u proseku izgubljenih lopti koliko ova dvojica kada su se realno igrale jace odbrane.Ali ako vec moram birati izmedju njih dvojice onda prednost dajem Hardenu jednostavno uzima u proseku 18 suteva za 29 poena u proseku a Westbruk uzima 24 suta za 31 poena stim da Harden ima bolje procente suta i vise asistencija cak je i Harden bolji u odbrani suta za 3 poena od Westbruka koji gotovo da ga i nebrani jer ide da pokupi skok kako bi imao veci prosek skokova jednostavno mislim da za buducnost NBA lige nije dobro da neko od njih bude MVP videli smo sa malim Bukerom decko dao 70 poena a pritom izgubio a on slavi kao da je osvojijo titulu.
    (Buki, 17. april 2017 09:39)

    # Link komentara

  33. Samo mi je žao što nije promjenjen format PO,pa da igraju finale SAS vs GSW,dva tima sa najboljim scoreom u regularnom,siguran sam da bi SAS otresao Cavse koji eto na tom istoku nemaju pravog protivnika kao ni Miami kada je pobjegao Lebron....
    (Rocky Balboa, 17. april 2017 09:33)

    # Link komentara

  34. Hjuston je bas razbio Oklahomu, Ras je bas lose igrao, dok je Harden bio poprilicno dobar (46% je sut iznad njegovog prosek). Ipak mislim da mnogi otpisuju prerano Oklahomu i da ce Ras biti monstruozan u nastavku serije. Iznenadjenje Cikaga, i nije toliko iznenadjenje, jer bez druge zvezde tesko da mogu daleko, a Cikago ima dvojicu vrhunskih igraca, Batlera i Vejda, a i Rondo ima dosta iskustva.
     (nisimiburazer, 17. april 2017 09:28)

    # Link komentara

  35. Trebali su se bacat na glavu igraci Bostona da dobiju ovo radi Thomasa, nakon takve tragedije opet jedini odigrao sjajnu utakmicu, mislim da su morali dati vise da dobiju ovu prvu utakmicu nakon nesrece i barem malo razvesele Thomasa kad je vec odlucio da igra
    (Candreva, 17. april 2017 09:20)

    # Link komentara

  36. @samo kazem
    Vestbruk tokom sezone šutira 42.5% ( izvor nba.com) što priznaćeš ipak nije blizu 50%.
    Ogromna je to razlika.
     (JeRemija, 17. april 2017 09:19)

    # Link komentara

  37. Ali kakvi komentari ljudi koji samo udju na scorebox... Utakmica je bila egal dvije i po cetvrtine dok Ras nije crkao.
    Cio mec nikakva igra saigraca.
    Hardenu je lako biti svjez kad u odbrani ne postoji. Roberson ga punio.
    Da ste gledali vidjeli biste kako Ras u odbrani grize, gura se, pokusava da ukrade...
    Covjek je dao sve od sebe. Bio je solidan procenat iz igre dok na kraju nije poceo da se ispucava kada su gubili 20+ razlike.
    Losa partija, ali da je bar jos jedan saigrac postojao...
     (Kralj Beljo, 17. april 2017 09:18)

    # Link komentara

  38. Vesbruku falila samo jedna izgubljena lopta za tripl-dabl hahhhahahaahahha
     (mihailo, 17. april 2017 09:15)

    # Link komentara

  39. Vesbruk je igrao samo sa Robersonom.
    Ginuo u odbrani.
    Harden u odbrani nije ni postojao,zato mu bilo lakse da bude bolji u napadu.
    I razbili su i Beverli i Vilijams...
     (Kralj Beljo, 17. april 2017 09:07)

    # Link komentara

  40. 17 promašenih šuteva i 9 izgubljenih lopti. Tripl-dabl mašina. Gde si kad je bitno?
     (ghj, 17. april 2017 09:07)

    # Link komentara

  41. ovaj rw igra samo za rekorde jer drugacije ne moze uci u istoriju
     (nebojsa iz beograda, 17. april 2017 09:04)

    # Link komentara

  42. Kad ih zatrpa sledecu utakmicu odmah ce se komentari promeniti jer vi najbolje znate da Ras ne zna da sutira a blizu je 50 posto cele sezone. Sutirao je ceo tim kriminalno,ne samo on,ide ovo u 7 utakmica.
     (samo kazem, 17. april 2017 08:56)

    # Link komentara

  43. @ Vreme je da se probudi zver kakvu jos niko nije video!
    (Russell Westbrook, 16. april 2017 16:24)
    Zver ili maca ;-)
     (kolos, 17. april 2017 08:48)

    # Link komentara

  44. Nesto gledam tog Hardena kako se raspravlja sa sudijama ko da su ovce cuvali zajedno i onda se sjetim kako su nasem Jokicu na "Sta sam uradio?" rekli "Necu da pricam sa tobom" i dali mu tehnicku. Dalji tekst je suvisan.
     (Stanko, 17. april 2017 08:45)

    # Link komentara

  45. Pisao sam pre par dana da Boston neće doći do Finala istoka i dobio pregršt minusa...Biće dobro ako Čikago prođu!
    Što se tiče Vestbruka, sramota je da potencijalni MVP odigra ovakav meč. Harden je ipak bio bolji ali i njegov broj izgubljenih lopti tokom sezone je jeziv a i u šutu se nije proslavio.
    Dakle jedina dva kandidata koji zaslužuju da dobiju MVP su Lenard i Lebron.
    Ostalo je boranija, što će i ovaj plej of pokazati.
     (JeRemija, 17. april 2017 08:43)

    # Link komentara

  46. Gde vodi ova kosarka iza ulice.....svi gledaju a najstariji brat sutira li ga sutira!!!
    Kao na igrici!!! Izaberes jednog i sa njim samo sutiras i driblas...ostali kao da ne postoje na utakmici...trce gore dole, ponekad se i oni zbune gde treba da trce!
     (sklek, 17. april 2017 08:35)

    # Link komentara

  47. Smejte se vi meni slobodno ali ja vam garantujem da Cikago osvaja NBA ove sezone...
     (Brotherman Bill, 17. april 2017 08:34)

    # Link komentara

  48. Ako cemo iskreno Harden je imao i dobar sut ,dok je Vestbrukov bio kriminalan .Ovde Oklahoma cini mi se najvise uzima jednu pobedu kuci i to je to .
    (Mislim, 17. april 2017 08:29)

    # Link komentara

  49. Ne može se reći da su se obojica mučila u šutu. Harden 46%, Rasel 26%. Realno, Harden ga je razbio.
     (Dawkins, 17. april 2017 08:26)

    # Link komentara

  50. Koja pucacka kosarka
    (Лако је теби011, 17. april 2017 08:23)

    # Link komentara

  51. Vestbruk je nesporno vanserijski igrac, ali potrosnja lopte na ovom nivou je jeziva. Cirkus liga sa najboljim igracima na svetu. Samo pare, sport nista.
    (Vz, 17. april 2017 08:23)

    # Link komentara

  52. Ne znam koje motive Vestbruk sad može imati, svjestan je da sa ovakvom ekipom ne može daleko dogurati, u toku sezone ostvario sve zacrtane ciljeve i sad čeka da ide na pecanje.
    (WillyWonka, 17. april 2017 08:23)

    # Link komentara

  53. Sramota za oba igraca, ajde Harden I nekako, ali Vestbruk 7/23 !!! Oklahoma je smesna kad Rasel ne ubaci 50 poena.
     (Toni Montana, 17. april 2017 08:23)

    # Link komentara

  54. To je taj veliki "rusilac" svih rekorda..6/23 i 9 izgubljenih lopti.
    (Filip, 17. april 2017 08:22)

    # Link komentara

  55. Citao sam prije dva-tri dana komentare tipa da ce Boston imati problema sa Cikagom, ali nisam u to vjerovao. Evo brejk Cikaga.
    Imam osjecaj da prva pozicija Bostonu daje samo ugled, i Majami bi ih namucio da su prosli.
     (Chris T-Rex BOSH, 17. april 2017 08:18)

    # Link komentara

  56. Sut iz igre Vestbruka je sramotan mvp je Lenard
     (nik sloter, 17. april 2017 08:16)

    # Link komentara