Najlepša fudbalska bajka pisana srpskim perom

Grupa Skauzera, stanovnika Liverpula koji pretežno navijaju za ovaj fudbalski klub, deo je neverovatne fudbalske priče koja će ponovo biti ispričana 50 godina kasnije.

Nikola Đukić
Pošaljite komentar
  1. Kako fudbalska bajka i Srbija mogu u istu recenicu?
     (,ike, 2. april 2017 10:55)

    # Link komentara

  2. Eki ovo, "pisana srBskim perom"?! He he. Ludnica u Srbiji ne prestaje.
    (Curbrigen, 2. april 2017 10:02)

    # Link komentara

  3. Достиника (Дестиник, Даштаник; грч. Ντοστινίκ, Δεστινίκον, лат. Dostinica) је била најстарија позната престоница Србије (? - до друге половине X века) и седиште прве српске државе под династијом Властимировића. Она се помиње на првом месту међу насељеним градовима у крштеној односно балканској Србији, у спису „О управљању Царством” византијског цара Константина Порфирогенита (913—959), насталог средином X века: "У покрштеној Србији су насељени градови: Достиник, Чернавуск, Међуречје, Дреснеик, Лесник, Салинес и у области Босне Котор и Десник...". Њен положај, као и остаци, до данас нису утврђени, али се сматра да се налазила на простору између данашњих Пријепоља и Сјенице односно у релативној близини границе са тадашњом Бугарском која се налазила у Расу.
    (Novak Grebostrek, 2. april 2017 09:11)

    # Link komentara

  4. Pa mislim da svakako treba istaknuti kad je Jugoslavija s Mađarskom igrala finale Olimpijskih igara u Helsinkiju, na golu je bio legendarni Hajdukov golman Vladimir Beara za kojeg je čak Lav Jašin priznao da je bolji od njega.
    Anyway, utakmicu smo izgubili na jedanaesterce i dobili srebro ali je Beara legendarnom Ferencu Puškašu obranio jedanaesterac, kad su ga pitali kako je to uspio, on je rekao, slučajno!
    (Meister Jakob, 2. april 2017 08:59)

    # Link komentara