1. verujem da je ova 2017 godina kada ce polako da se raspadne prica da velika cetvorka sve osvaja.. siguran sam da ce mozda uzeti polovinu titula, ali to je maksimum, i isto tako sam siguran da ce makar jedan iz te cetvorke redovno ispadati pre cetvrt finala, i retko ce se sretati bas u finalima, svaki drugi ili treci turnir. mozda to i nije tako lose za tenis. iako moram priznati da tenis vise nece biti isti bez mareja i novaka, o nadalu i federeru necu ni da trosim reci.
    (adem, 30. mart 2017 18:38)

    # Link komentara

  2. Zverev vraća lepotu tenisa i nadu da će tenis biti ono što je nekad bio, dok ga Samprasova dominacija nije uništila. Ko je pratio tenis bar od osamdesetih do danas znaće o čemu pričam, ostali bi mogli da se informišu... Da se razumemo, Federer, Đoković i Nadal su ostvarili vrhunske reultate, ali u eri jako lošeg kvaliteta tenisa.
    (Zoran Vesović, 29. mart 2017 23:22)

    # Link komentara

  3. Fed parkirao autobus na T liniju
    Hahahahahaha
    (fu, kung-fu, 29. mart 2017 17:51)

    # Link komentara

  4. @Donekle poznavalac tenisa ,ti nemaš ni gram znanja o tenisu ,jer reći za meč između Federera i Agutada je bilo mučno za gledanje ,može samo reći totalna neznalica.Ne znam šta si ti gledao ,ali na meču je bilo lijepih poteza ,a jedna njihova razmjena udaraca podigla je gledalište na noge,koji su ih nagradili dugotrajnim aplauzom.Kako stvari stoje taj njihov reli biće u najužem krugu konkurisaće za najljepši u ovoj godini.
    (SVAŠTA, 29. mart 2017 17:34)

    # Link komentara

  5. @Donekle poznavalac tenisa ,ti nemaš ni gram znanja o tenisu ,jer reći za meč između Federera i Agutada je bilo mučno za gledanje ,može samo reći totalna neznalica.Ne znam šta si ti gledao ,ali na meču je bilo lijepih poteza ,a jedna njihova razmjena udaraca podigla je gledalište na noge,koji su ih nagradili dugotrajnim aplauzom.Kako stvari stoje taj njihov reli biće ku najužem rugu konkurisaće za najljepši u ovoj godini.
    (SVAŠTA, 29. mart 2017 17:33)

    # Link komentara

  6. @Donekle poznavalac tenisa ,ti nemaš ni gram znanja otenisu ,jer reći za meč između Federera i Agutada je bilo mučno za gledanje ,može samo reći totalna neznalica.Ne znam šta si ti gledao ,ali na meču je bilo lijepih poteza ,a jedna njihova razmjena udaraca podigla je gledalište na noge,koji su ih nagradili dugotrajnim aplaz+uzom.kako stvari stoje taj njihov reli konkurisaće za najljepšI u ovoj godini.
    (SVAŠTA, 29. mart 2017 17:30)

    # Link komentara

  7. @Donekle poznavalac tenisa ,ti nemaš ni gram znanja otenisu ,jer reći za meč između Federera i Agutada je bilo mučno za gledanje ,može samo reći totalna neznalica.Ne znam šta si ti gledao ,ali na meču je bilo lijepih poteza ,a jedna njihova razmjena udaraca podigla je gledalište na noge,koji su ih nagradili dugotrajnim aplaz+uzom.kako stvari stoje taj njihov reli konkurisaće za najljepšI u ovoj godini.
    (SVAŠTA, 29. mart 2017 17:29)

    # Link komentara

  8. Kakav pad kod Vavrinke nakon prvog seta. No" to je on sa svojim slabostima! Zverevu mladjem svaka čast na pobedi jer prosto kad ti se nudi nešto naravno da ćeš iskoristi. Meč izmedju Rodžera i Aguta bilo mučno za gledanje al Španac je imao priliku da možda pobedi na kraju samo da je iskoristio onaj prvi set pri rezultatu 5-4 ali nije..Stoga logično posle se otišlo u taj brejk kao u drugom setu u kome je odlučilo dva poena kao klasa Federera koji na kraju uz dosta oscilacija u igri a posebno kod bekenda uspeo da prebrodi ovaj meč..
    (Donekle poznavalac tenisa, 29. mart 2017 15:48)

    # Link komentara

  9. @parks
    kao sto se Novak razboleo...
    (Danilo, 29. mart 2017 12:31)

    # Link komentara

  10. Namešten tenis nije vredno gledati!
    (sasho, 29. mart 2017 12:14)

    # Link komentara

  11. Ćim Nolu zabranili doping nema ga nigde. Sad kljukaju starca Federera od stotinu leta. Nadal se izgleda tu najmanje dopingovao.
    (kompleksaš, 29. mart 2017 11:56)

    # Link komentara

  12. Neverovatan je ovaj mladi nemac ruskog porekla. Dakle ne rus sa nemackim pasosem. Rodjen je na teritoriji Nemacke. Nadam se da ce nastaviti da nabreduje i ocekujem da ce uskoro biti broj jedan.
    (NS BOY, 29. mart 2017 11:02)

    # Link komentara

  13. Cetvrtfinale mastersa je za Noleta dostizno isto kao i za Troickog...tako mi to sad izgleda kad pogledam parove i sve ostalo...
    (baba Vanga, 29. mart 2017 10:57)

    # Link komentara

  14. Mlade nade Zverev i Kirjos ce samo to i ostati, kada nalete na Nadala ili Federera (nisam siguran kakav je bese zreb, ali cini mi se da im Nadal sleduje u polufinalu).
    (Pukovnik Vranic, 29. mart 2017 10:33)

    # Link komentara

  15. Хм један меч у којем Федерер никако није могао да ухвати ритам, он поново био просечан али добија рутински, шта ће тек да буде кад дигне мало форму, не бих желео да будем у кожи Бердиха пред следећи меч. Било би лепо гледати финале Надал Федерер...
    (СрбинсонКрусо, 29. mart 2017 10:14)

    # Link komentara

  16. Samo da se Nadrogal ne "razboli" previse, bice to nova titula.
    (parx, 29. mart 2017 09:48)

    # Link komentara

  17. Imao ga je Agut u 1. setu 6:5 i servis za 1:0 u setovima i onda neshvatljivo gubi gem i u tie - bracku šatro "najveći svih vremena" se izvlači! Čini mi se da među teniserima jača otpor tj. daju maksimum u duelima sa Rođom i time daju svoj doprinos protiv monstruozne ideji NIKE-a i vođstva ATP tura da se Rođa vrati na mesto br. 1 kako bi se onda sa istog povukao što bi bio teniski istorijski momenat! Šta reći za dalje: Berdih će statirati u četvrtfinalu samo da Kirjos ne preda projektovano polufinale?!!
    (bariloche, 29. mart 2017 09:18)

    # Link komentara