Savićević: Zbog Partizana nas slali u vojsku

Dejan Savićević, predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore, izjavio je da su postojale velike opstrukcije prilikom njegovog prelaska u Crvenu zvezdu.

Izvor: B92, Hotsport
Pošaljite komentar
  1. A jel to sad ovde svi zvezdasi priznase kosovo posto ga je gubavi priznao?
    (Zoran, 28. mart 2017 19:12)

    # Link komentara

  2. Boban, Savićević, Pančev, Vokri, Asanović, Jakovljević
    [link]
    i nešto starije - Oblak, Aćimović, Mešković, Bjeković, Marić, Bogićević
    [link]
    (Lerby, 28. mart 2017 16:06)

    # Link komentara

  3. I kako se to na kraju zavrsilo, koju je to sezonu Dejo propustio zbog godinu dana u vojsci i jos bitnije koliko je na kraju odigrao utakmica u dresu Partizana ?
    (ključni faktor mira, 27. mart 2017 16:59)

    1988/89, on i Pančev. Samo što je Savićeviću bilo dozvoljeno da igra međunmarodne utakmice, za Pančeva nisam siguran. Ko je malo stariji toga se seća (ima nas i malo starijih na komentarima), ko nije može da proveri pre nego što lupa gluposti i laži.
    (Sasa, 28. mart 2017 13:33)

    # Link komentara

  4. Kao jako mlad sam se pitao zašto zvezdaše zovu "cigani".
    Sada mi je jasnije.
    (gitanes, 28. mart 2017 08:51)

    Kao jako mlad sam se pitao zašto Partizanovce zovu "grobarima".
    Odavno mi je jasno.
    (Sole, 28. mart 2017 12:41)

    # Link komentara

  5. Evo ja sam služio vojsku 78, 79 u Sloveniji. Načelnik vojne oblasti bio mi je Slovenac, komandant kasarne takođe Slovenac, neposredni komadanti (kapetan, poručnik i zastavnik) Srbin, Makedonac i Hrvat. Svi oni su bili "strasni" Partizanovci, svako bi nas jutro postrojili i partizanovci su bili pošteđeni bilo kog rada dok su ostali morali da vežbaju i daju stražu !!!! E da, zaboravih samnom je bi o Milomir Nakić koji je igrao za Ciboni košarku !!! Šta su "jadnom" njemu radili da pređe u Partizan !!! Morao je da čisti WC svako veče, da bude požarni, da daje stražu mal'te ne svakii dan, nebil ga slomili da pređe u Partizan, ali on je ipak ostao čvrst prema svojoj "ljubavi" Ciboni i sve je to istrpeo. Eto Dejo ja tebi stvarno "verujem" jer i kod mene su prolazili vojnici pravu golgotu koji nisu hteli da navijaju ili pređu u Partizan
    (Coco Bill, 28. mart 2017 12:06)

    # Link komentara

  6. Možda nije zvezdina zvezda , zbog toga što je Crnogorac ... oni lenji , a ovi naši Sokolovi ... Aaaa...
    (zet, 28. mart 2017 11:56)

    # Link komentara

  7. dejo sta te briga...mnogo je dobar osecaj kada navijas za klub koji je bio prvak evrope u fudbalu...i sveta...svi zivi prate fudbal u svetu,navijaju za neki klub...ali malo je onih koji su osvojili to..tako da ovi sto su u upravi i ovi sto danas igraju uopste me ne zanimaju..to sto oni rade i igraju to nema nikakvog smisla ni lepote igre...ja sam se dobrog fudbala nagledao
    (macconi, 28. mart 2017 09:07)

    # Link komentara

  8. Kao jako mlad sam se pitao zašto zvezdaše zovu "cigani".
    Sada mi je jasnije.
    (gitanes, 28. mart 2017 08:51)

    # Link komentara

  9. @(Čović iz predgrađa, 27. mart 2017 18:22)

    Nalupao si se najstrasnije,ali ova poslednja je najsmesnija i najstrasnija.Istorijiski je TOTALNO netacna i proveriva. Ti si nesto cuo,nacuo,slusao neke starije,cuo si neko ime Draza Markovic,ali nemas pojma. Taj Draza Markovic je bio vlast u Srbiji 70-ih godina,kada je Savicevic bio decak jos uvek totalno nepoznat ikome. Poslednja drzavna funkcija Draze Markovica zavrsila se 1984. godine (bio valjda predsednik skupstine SFRJ). A,Savicevic je u Zvezdu dosao 1988. godine i doveo ga je direktor Robnih kuca Beograd i clan UO FK CZ Milos Slijepcevic. I skoro svima koji su tada igrali u Partizanu po potrebi se igranje za Partizan racunalo kao vojni rok. I to je istorijiska cinjenica. Interesantna je stvar da su Pancev i Savicevic sa 21,22,23 godine,kao vrhunski sportisti, morali u vojsku (jer nisu hteli da potpisu za Partizan),a da u isto vreme Divac igra za KK Partizan i bez problema 1989. sa 21 godinom ide za Ameriku,na minimum 4 godine, bez odsluzenog vojnog roka,sto je tada za mnoge smrtnike,koji nisu odsluzili vojsku, bila misaona imenica. Do kraja 90-ih godina skole su na ekskurzije u inostranstvo isle na grupni pasos. A,da ne pricam da je pre toga bilo skoro nemoguce dobiti pasos ako ne odsluzis vojsku. Ali neki su,eto,mogli,a neki ne.
    (Slobodni Klikeri, 28. mart 2017 05:42)

    # Link komentara

  10. PONOVO SPIN.Koji su to zvezdini kosarkasi presli kod nas?Mi smo prvu titulu uzeli 1976 a uzeo je i kup Radivoja Koraca kada je u finalu pobedio Arigonija iz Rijetija.1952.nismo ucestvovali iz razloga sto nismo imali dovoljno igraca.Kako projekat moze da ne ucestvuje?Zvezda je osvajala posleratne titule deset godina.Doduse tri titule su osvojili gde su ucestvovala cetiri kluba.E od 1972 do raspada nije osvojila ni jednu.Kada je Partizan postao prvak Evrope iz kluba su otisli najbolji igraci pa je Zvezda uzela dve titule u vreme sankcija.Tu zvezdinu sampionsku ekipu je 1992.Partizan dobio u proseku dvadeset razlike.1972-1993. post,1998-2014.post.
    (istina, 28. mart 2017 00:56)

    # Link komentara

  11. Ma laze, sta on zna. Svi vi ovde bolje znate kako je bilo, a rodjeni ste posle 90'. Hajde potrudite se da nam objasnite da Dejo laze, zato sto su ga Covic ili Vucic platili da to uradi. I objasnite nam da niste osnovani u Zagrebu pa ste direktivom JNA prebaceni u BG. Franjo (citaj najveci zlotvor srpskog naroda) nije vam bio predsednik i nije vam dao boje na dresovima. I objasnite nam da je Zvezda hrvatski klub jer joj je Idea sponzor. I objasnite nam kako je ovo premijerova liga i Vucic za vreme derbija dodje u svlacionicu da podrzi fudbalere Zvezde. A ne, to je bio premijer Mirko Marjanovic. Samo pogledajte odnos titula pre i posle rata, shvatice te da je partizan isplivao kada je isplivao i sav mulj 90-ih godina.
    (Cika Slave, 27. mart 2017 22:57)

    # Link komentara

  12. Ne lupaj, nisu vojni organi slali u vojsku, nego je to bilo u nadležnosti vojnog odseka po opštinama. Do 27. je moralo da se ide u vojsku, ali služenje vojnog roka odlagalo se samo ako ste bili studenti. Kao ja. Ovaj nije završio ni gimnaziju. Mijatovića je u Partizan poslao njegov otac, oficir JNA, niko drugi na njega nije vršio pritisak. Da li je ovoj deci jasno da vlast nije bila kod generala nego kod političara? Da nije tako ne bi Savićević bio otet Partizanu, da su generali bili jači. U vreme njegovog dolaska u CZ, Draža Marković, veliki zvezdaš, bio je najveća vlast u Srbiji.
    (Čović iz predgrađa, 27. mart 2017 18:22)

    # Link komentara

  13. sta kazu partizani, otela im Zvezda igrace, pa to isto ste vi radili, ali Zvezda ponudila vise i cao, tako i danas fudbal funkcionise.
    (soul, 27. mart 2017 17:26)

    # Link komentara

  14. @Aj mi neko objasni u cemu je tu kvaka? Zvezdasi su Srbi a ovi nisu?
    (Croata, 27. mart 2017 13:55)


    Od dolaska Gorana Vesica u CZ traje propagandna kampanja da se oklevetaju Partizan i njegovi navijaci.Izmisljaju se price o Zagrebu,Tudjmanu,kako pravi Srbi navijaju za Zvezdu a oni krivi za Partizan,sve titule Partizana su otete i namestene a Zvezdine postene itd....Poenta price je ,a to pricam jer imam dovoljno godina,da toga nije bilo do njegovog dolaska u klub,ali morao je necim da im zamaze oci posto im je napravio 27 miliona duga za svog mandata,a ovi to oberucke prihvatili jer im je trebao alibi za Partizanovu dominaciju.Zele da predstave Zvezdu kao revolucionarni,antirezimski klub sa navijacima studentima i intelektualcima koji se jadni bore protiv ubacenog elementa iz Hrvatske zvanog Partizan,valjda time zele da sakriju svoju komunisticku proslost i uske veze sa UDBOM i Krcunom koji je poslao hiljade Srba na Goli otok.Uglavnom,poverovace u svaku laz ako se u njoj pljuju Partizan i Grobari,cinjenice,dokazi i argumenti ih ne zanimaju,kao na primer i u ovom slucaju da su oni neki veliki Srbi a mi navijaci Partizana Hrvati,sta dalje da ti pricam.
    (Strasne stvari, 27. mart 2017 17:22)

    # Link komentara

  15. Marco Simone dolazio na kafu
    (usamljeni hasisar, 27. mart 2017 17:06)

    # Link komentara

  16. I kako se to na kraju zavrsilo, koju je to sezonu Dejo propustio zbog godinu dana u vojsci i jos bitnije koliko je na kraju odigrao utakmica u dresu Partizana ?
    (ključni faktor mira, 27. mart 2017 16:59)

    # Link komentara

  17. I kako se to na kraju zavrsilo, koju je to sezonu Dejo propustio zbog godinu dana u vojsci i jos bitnije koliko je na kraju odigrao utakmica u dresu Partizana ?
    (ključni faktor mira, 27. mart 2017 16:57)

    # Link komentara

  18. Dejo jeste sesta Zvezdina zvezda i to misle svi koji fudbal prate vise decenija. I zato je glupo da ovi crveno plavi sto su sada crno-tudjman-beli bilo sta komentarisu jer mi stariji znamo kako je vojni rok zloupotrebljavan u korist kluba mezimca oca hrvatske nacije.
    (red, 27. mart 2017 16:53)

    # Link komentara

  19. Ma pričaj šta god hoćeš.Ima Partizan svoje ime i istoriju
    (Sretko Radišić, 27. mart 2017 13:23) # Link komentara

    има, име - до '45 ХШК Грађански, од '45 ЈСД Партизан, а и историју - Бобек, Матекало, Глазер па преко Вокрија до Мирка Марјановића, Ивице Дачића и Бориса Тадића, све до један србомрзац југославен
    (KliftonToni, 27. mart 2017 16:43)

    # Link komentara

  20. Aj mi neko objasni u cemu je tu kvaka? Zvezdasi su Srbi a ovi nisu?
    (Croata, 27. mart 2017 13:55) # Link komentara

    ma da jesu lakse bi nam bilo. Nisu, Srbi su koji navijaju za jugoslavensko-hrvatsku antisrpsku tvorevinu. Srbi su koji navijaju za tim cije su legende javni srbomrsci - Stjepan Bobek i Fadilj Vokri...Srbi su koji navijaju za tim koji je otet iz Zagreba, dovucen u Beograd i preimenovan.
    (KliftonToni, 27. mart 2017 16:41)

    # Link komentara

  21. ma samo su fudbaleri koji su trebali u Zvezdu isli u vojsku, niko vise nije ni sluzio vojni rok! Koji ste vi kompleksasi, na celu sa veoma uspijesnim fudbalerima!
    (kolee, 27. mart 2017 16:37)

    # Link komentara

  22. Najjači su ovi : pa i Vokri , koji je ravno 6 god stariji od Deje . Pa njemu je bio zadnji rok da služi kako kažete, dok ovaj je mogao da bira kada će. Do 27. si morao . Nego neka bolje vojska pa posle večnost, Fudbal je to komšije. A kada se spomene "najvažnija sporedna stvar na svetu " , osećam neku inferiornost sa druge strane, nešto "kao nismo isti " . Ko sme da zabrani Partizanu da bude klub mali
    (smogovac iz Humske, 27. mart 2017 16:00)

    # Link komentara

  23. Pa sta ako si bio u vojsci? Eto i mene su poslali na 16 meseci, a nisam trebao da potpisem ni za Brodarac, a ne za Partizan ili Zvezdu.
    (Humska, 27. mart 2017 15:51)

    # Link komentara

  24. hahahaha koji lik......svi dobro znamo zasto sa Mijatom nisi dosao u Partizan i ako si potpisao predugovor kao jos neki iz tog vremena npr Pancev....pa npr Mitar Mrkela....i da ne nabrajamo....na kraj krajeva i drago mi je zbog toga jer takvim licnostima nije mesto u nasem Partizanu!!!!!!!
    (Spale, 27. mart 2017 12:39)

    Jel to onaj Mijat sto rece da je na silu potpisao za partizan, da je njegova velika zelja bila Hajduk Split ? E moji vi ne znate gde udarate ...
    (Vojin Ćetkovic = Laza Kostić, 27. mart 2017 15:33)

    # Link komentara

  25. Da mi je samo bilo da vidim ovu lencugu kako ustaje u 5 ujutru u Jna i radi gusterov let
    (Mora da mu je i desetar na ijao za Partizan ali mu to tad ne bi smetalo jer je i on tada bio grobar, 27. mart 2017 15:23)

    # Link komentara

  26. Jeste sad ne zna dejo kako je bilo nego vi grobaari znate bolje? I normalno je da su svi hteli u Zvezdu. Zvezda 20 titula, a u Evropi, 4 polufinala, 1 finale i konačno titula šampiona. Prtizan jedva 10 uz svu logistiku JNA i jedno evropsko finale daleke 1966. Ko bi se tu dvoumio??
    (delija iz fotelje, 27. mart 2017 15:06)

    # Link komentara

  27. Da, da, sjajan igrač je bio taj Aljoša Sanojević ...
    (Mikael Hansen, 27. mart 2017 13:08)
    Radi se o Aljosi Asanovicu iz Splitskog Hajduka,zaista sjajan igrac,verovatno je stamparska greska...
    (drug dusko, 27. mart 2017 15:03)

    # Link komentara

  28. nisu vas dovoljno slali.
    (ivan, 27. mart 2017 14:48)

    # Link komentara

  29. Covek se na tako prostacki nacin udvara delijama da je to degutantno.Obraz je ukaljan,dzaba...
    (stefanradovic, 27. mart 2017 14:35)

    # Link komentara

  30. Marko Simone, jedan je Marko Simone ...
    (Zena prijatelja mog, 27. mart 2017 14:25)

    # Link komentara

  31. Marko Simone, jedan je Marko Simone ...
    (Zena prijatelja mog, 27. mart 2017 14:25)

    # Link komentara

  32. Cudo nevidjeno, Moku Slavnica i Milka Djurovskog ubedise da predju u Partizan, a tebe nisu mogli. Mora da su i njima pretili vojskom.
    (Prava istina, 27. mart 2017 14:23)

    # Link komentara

  33. Pa eto da je tada bio Vucic na vlast, ti nebi imao sta da pricas sad na ovim portalima !
    (cika Boris Fr, 27. mart 2017 14:22)

    # Link komentara

  34. A zasto li su ovaj ostali narod slali u vojsku? Nemoj Dejo majke ti.
    (Lazarus, 27. mart 2017 14:21)

    # Link komentara

  35. Ma kakvi,sve su to casovi ljubavi , tamo se igra za kikiriki.
    (r i n g i s p i l, 27. mart 2017 14:08)

    # Link komentara

  36. Dejo Genije,ulepsao si nam dane i godine rane mladosti.Jedan od najgenijalnijih igraca Evrope svih vremena,privilegija je bila gledati ga iz nedelje u nedelju.Puno srece i zdravlja ljudino,posle tvoje generacije,sve je vise nebitno.Osvojeno je ono o cemu mastaju mnogi veliki evropski klubovi,i po koji mali domaci.Dejo,Robi,Darko,Mile moj poker asova,uz sva uvazavanja ostatka ekipe.Stati mirno pred ovim velicinama.I svaki pravi Zvezdas,da im povremeno upali svecu za zdravlje!
    (Branko,Belgija, 27. mart 2017 14:06)

    # Link komentara

  37. Covek koji podrzava FS Kosova govori o moralu,postenju...Crno da ne moze biti crnje...
    (Vladimir popovic, 27. mart 2017 13:32)

    Rekao je da ako postoji statut uefa cemu sluzi ako se ne postuje, to bas i nije podrzavanje.
    (Ivan, 27. mart 2017 14:05)

    # Link komentara

  38. Ma pričaj šta god hoćeš.Ima Partizan svoje ime i istoriju
    (Sretko Radišić, 27. mart 2017 13:23)

    Ima. Sale mutavi ili svi smo mi mutavi. Skraceno MUTAVCI
    (Tintilic, 27. mart 2017 14:01)

    # Link komentara

  39. Aj mi neko objasni u cemu je tu kvaka? Zvezdasi su Srbi a ovi nisu?
    (Croata, 27. mart 2017 13:55)

    # Link komentara

  40. Možda je sve ovo tačno, ali što ne kažeš da ste i ti i cela tvoja porodica navijali za Partizan? Znao sam tvog oca, koji je radio u ŽTP u Podgorici i pouzdano znam da je to tako.
    (Sergio, 27. mart 2017 13:43)

    # Link komentara

  41. Dobro je spomenuti kako je početkom osamdesetih miniran prelazak Sušića u Partizan...
    (igor, 27. mart 2017 13:40)

    # Link komentara

  42. rekao bih ti isto ono sto sto rekao hrvatskim navijacima u zagrebu...
    (sotir zvani djubre, 27. mart 2017 13:37)

    # Link komentara

  43. Covek koji podrzava FS Kosova govori o moralu,postenju...Crno da ne moze biti crnje...
    (Vladimir popovic, 27. mart 2017 13:32)

    # Link komentara

  44. Koji si ti prevrtljicac. Celog zivota si pricao nesto drugo. Na zvezdin stadion nisi smeo da krocis 10 god.
    Cccccccccc
    (E moj genije, 27. mart 2017 13:28)

    # Link komentara

  45. Vojni klub, vojne obaveze.
    (osnovani ste u Zagrebu!!!, 27. mart 2017 13:24)

    # Link komentara

  46. Ma pričaj šta god hoćeš.Ima Partizan svoje ime i istoriju
    (Sretko Radišić, 27. mart 2017 13:23)

    # Link komentara

  47. Kad se naljutio na Lukica pricao da je na sulu oteran u zvezu sad okrenuo curak.
    (General, 27. mart 2017 13:23)

    # Link komentara

  48. A sto je Cvetković otkrio da su on i Pancev imali potpisane ugovore sa Partizanom i uzeli prve plate pa prešli u Zvezdu?Kako je to bilo moguće ako ih je vlast terala u Partizan? Kako se pere pred zvezdinim navijačima
    (dragon, 27. mart 2017 13:23)

    # Link komentara

  49. Ko o cemu, zvezdasi o postenju. A generalni sekretar Cvetkovic covek otvoreno kaze da su Panceva i Savicevica bukvalno oteli Partizanu, ali sta on zna... posto to i nije neka funkcija koju je obavljao...
    (Ivan kg, 27. mart 2017 13:22)

    # Link komentara

  50. звезда је државни клуб, што није никаква срамота (с тога и етикета "државни пројекат" увек може да се налепи, али нема никакву тежину), а партизан је РЕЖИМСКИ - био и остао. е то јесте срамота.
    (загор, 27. mart 2017 13:19)

    # Link komentara

  51. sluga rezima
    (realno, 27. mart 2017 13:08)

    # Link komentara

  52. Da, da, sjajan igrač je bio taj Aljoša Sanojević ...
    (Mikael Hansen, 27. mart 2017 13:08)

    # Link komentara

  53. Kukavci. Pretili vam vojskom da ne bi potpisali za Zvezdu! Pa eto potpisali ste i niko ne ode u tu vojsku. Da ne lagis malo...
    (Janko, 27. mart 2017 13:02)

    # Link komentara

  54. Samo zamisljam njega u vojsci... :)
    (Ja kazem, 27. mart 2017 12:53)

    # Link komentara

  55. @vozdovac
    Koja crna istina kad je npr. Aca Nikolić u filmu navodno prebačen iz zvezde u Partizan a ono bilo obrnuto.
    (zvezdarac, 27. mart 2017 12:51)

    # Link komentara

  56. Истине о јсд је све више, и то је за Србију добро. Знамо каква је била функција "Југословена" у Србији, а гледамо је и даље, само сада кроз разне невладине организације.
    (Стара школа, 27. mart 2017 12:51)

    # Link komentara

  57. Da Dejo napise da je dao gol sa 70 metara makazicama navijaci Zvezde se ne bi informisali vec bi verovali da se to stvarno desilo... To zakljucujem po ovim silnim komentarima ovde..
    (Komsija Mile, 27. mart 2017 12:48)

    # Link komentara

  58. hahahaha koji lik......svi dobro znamo zasto sa Mijatom nisi dosao u Partizan i ako si potpisao predugovor kao jos neki iz tog vremena npr Pancev....pa npr Mitar Mrkela....i da ne nabrajamo....na kraj krajeva i drago mi je zbog toga jer takvim licnostima nije mesto u nasem Partizanu!!!!!!!
    (Spale, 27. mart 2017 12:39)

    # Link komentara

  59. Ma "laze" Dejo... Svi "lazu" kada kazu da su ih primorali da igraju za Partizan... Znamo mi dobro ko je JSD i kako su nastali i njegovali sve sto je anti srpsko..
    (Ultras, 27. mart 2017 12:38)

    # Link komentara

  60. Kakvi generali kakvi bakraci bre. Navedite mi jednog fudbalera reprezentacije SFRJ koji je iz nekog kluba presao u Partizan, Dinamo ili Hajduk.
    Pa sve je to moralo u zvezdu licemeri i neznalice. Samo su otimali i krali. U bivsoj Jugi nijedan igrac, ali nijedan nije ponikao u zvezdi.
    (General, 27. mart 2017 12:34)

    # Link komentara

  61. Ne izmišljaj života ti.
    (danilo, 27. mart 2017 12:25)

    # Link komentara

  62. Poznato je kako su Savicevic i Mihajlovic potpisali za Zvezdu. Vokri je sluzio vojsku i mnogo igraca koji su presli u Partizan. DB vlada od 45. pa do danas a znamo koliki i kakav uticaj je imala na C. Zvezdu.
    (Miki, 27. mart 2017 12:24)

    # Link komentara

  63. ZATO JE SVE TO STO SMO OSVOJILI TOLIKO VREDNO I BITNO ...
    (Mirko, 27. mart 2017 12:23)

    # Link komentara

  64. Nekada je Zvezda imala protivnike, a sada joj ne trebaju pored vodja navijaca, koji su pritom i clanovi Skupstine i jos se pitaju nesto.
    (GM, 27. mart 2017 12:21)

    # Link komentara

  65. Pa nego sta nego u Partizan! Kao CSKA u bratskoj rusiji.
    (mille, 27. mart 2017 12:19)

    # Link komentara

  66. Ma Dejo, nemaš ti pojma, rekao je nama Željko Pantić drugačije.
    (Vesnik vodi duševni bolesnik, 27. mart 2017 12:11)

    # Link komentara

  67. U vojsku se ide zbog vojne obaveze i duga prema otadzbini a ne zbog Partizana. Genije si, ali zbog pikanja lopte.
    (Obalj grad, 27. mart 2017 12:11)

    # Link komentara

  68. Tito-partija,crno bela armija!!!
    (Parter B, 27. mart 2017 12:08)

    # Link komentara

  69. Волео сам Деја више и од Милорада Ђурковића. Веома га поштујем и данас, остао је човек интегритета. Хвала геније!
    (Баријевац, 27. mart 2017 12:06)

    # Link komentara

  70. Ма најбоље да нисте морали у аскару,да седите по сплавовима,а ја да гулим годину по некој вукојебини?!
    (Ракар, 27. mart 2017 12:04)

    # Link komentara

  71. Inače u to vreme kad je Savićević išao u vojsku, niko nije išao u vojsku. Vojska nije ni postojala, pa je onda jadni Dejo morao u vojsku zbog Partizana. Samo je zaboravio da kaže da je u Beograd došao da potpiše za Partizan a onda je za malo više para naprasno zavoleo Zvezdu.
    (view, 27. mart 2017 12:03)

    # Link komentara

  72. Uvek miljenici režima bili i ostali. Nikad ništa normalno osvojili, sve na silu i otimačinu. I takvi danas kukaju. Ravnopravni uslovi takmičenja za njih su nepodnošljivi. To je za njih jednako krađi.
    (Dragan, 27. mart 2017 12:03)

    # Link komentara

  73. Robne kuce Beograd znaju kako si prebegao u zvezdu.
    (General vojske, 27. mart 2017 11:57)

    # Link komentara

  74. Interesantni naslovi u poslednja 2 ili 3 dana, svasta bi covek mogao da pomisli ?!?!?
    Kada smo vec kod ovoga...
    [link]

    Rekao bih da je Dejin tatko bio najveci navijac Partizana od svih ukljucenih u tu pricu ali dobro, ovde vlada neka vrsta amnezije, pre neki dan je Sreder govorio na godisnjicu bombardovanja Srbije, a bitanga slala bombe na nas...
    (antiDebil, 27. mart 2017 11:56)

    # Link komentara

  75. Secam se tih prodora, kada dadne for pa izvoli trci za njim. Svakako jedan od najvecih na prostorima ex Yu u tom periodu.. Ali su ga gledaoci cesto zvizdali na Marakani. Zaboravio sam zasto, mozda zbog sebicnosti?
    (Xfaktor, 27. mart 2017 11:56)

    # Link komentara

  76. Lazez Dejo kao pas. Svi znamo kako si presao u zvezdu.
    (Matori, 27. mart 2017 11:55)

    # Link komentara

  77. A zbog Zvezde slali na goli otok! Izaberi gde je bolje?
    (Grof od 50.000 e mesecno!, 27. mart 2017 11:53)

    # Link komentara

  78. ... i rado bi dao podršku kandidatu, ali si crnogorac
    (spin, 27. mart 2017 11:51)

    # Link komentara

  79. Stvarno je sramota i prosto nevjerovatno da Savicevic nije uvrsten u `Zvezdine zvezde`, ljudi potpuno je nebitno u kakvim ste `odnosima` itd itd `licne stvari` on mora da bude medju legendama Zvezde sto i jeste...
    (milooraad, 27. mart 2017 11:51)

    # Link komentara

  80. ono kad ti crnogorac priča da nam je DB super....
    (fuj, 27. mart 2017 11:50)

    # Link komentara

  81. Ja imao Dejin dres.
    (Chicha, 27. mart 2017 11:45)

    # Link komentara

  82. P R I N T E Z I I I S
    (anica gibanica, 27. mart 2017 11:43)

    # Link komentara

  83. Covek koji je na osnivackoj skupstini Crvene Zvezde dao to ime se zove Slobodan Cosic i bilo je prisutno stotinak ljudi. Pitanje za vas komsije koji je covek vama dao ime i gde ?Koliko ima svedoka tog dogadjaja? Napustali ste negodujuci projekciju filma Bicemo prvaci sveta i psujuci propagandu a sve u filmu o otimanju igraca je ISTINA...
    (Vozdovac, 27. mart 2017 11:43)

    # Link komentara

  84. Dejo genije i na terenu i van njega. Uvek bez dlake na jeziku. Kad se samo setim kako je isprozivao onog purgera u sred zagreba...GENIJE
    (petarczv, 27. mart 2017 11:41)

    # Link komentara

  85. Najbolji igrac koga sam gledao uzivo uopste,a gledao sam sve utakmice sa evropskim velikanima 80 tih i pocetkom 90 tih. 99% navijaca zna da je on Zvezdina 6 Zvezda,a sto nije postao ne bih da licitiram!
    Genije!
    (drug dusko, 27. mart 2017 11:40)

    # Link komentara

  86. a ne tako davno procitaj kako je DB dovodio fudbalere na marakanu...spin majstori ste
    (Sremcica 511, 27. mart 2017 11:40)

    # Link komentara

  87. Pa naravmo da ces da ides u vojsku,kad je u to vreme to bila obaveza,da nece slucajno u miliciju da te zovu?a ko je drzavni klub,vidi se po dugovanju 60me fkcz,16me kkfmp/czv.
    I onda procitam sta ljudi ovde pisu,prosto neverovatno
    (Delija musavko, 27. mart 2017 11:40)

    # Link komentara

  88. А што су мене слали у војску? Можда исто због Партизана? Или Савићевић мисли да он није требао да иде у војску?
    (Никола, 27. mart 2017 11:39)

    # Link komentara

  89. Aj ne budalasaj!
    (DejanBudva, 27. mart 2017 11:38)

    # Link komentara

  90. a i Vokrija, Bogdanovica su slali zbog partizana...e moj Dejo, veliki si igrac ali covek nula, bas kao kad si glasao za Kosovo da udje u FIFA I UEFA
    (milos.k, 27. mart 2017 11:38)

    # Link komentara

  91. Jeste, toliki smo bili miljenici drzave da je Danilovic morao da pauzira pre nego sto zaigra za Partizan.
    (Amaterasu, 27. mart 2017 11:34)

    # Link komentara

  92. Dejo Đetiću zar nemaš pametnija posla.Bio si dobar fudbaler ali si težak čovek.
    (Aleksandar, 27. mart 2017 11:29)

    # Link komentara

  93. U to vreme je savezni ministar sporta a ujedno i potpredsednik FKCz bio Vladimir Cvetković.
    (113,8dB, 27. mart 2017 11:27)

    # Link komentara

  94. Dejo, pa Pantić, Bogdanović i Vokri su bili Partizanovi igrači pa gulili sa tobom.
    (Bibi, 27. mart 2017 11:24)

    # Link komentara

  95. Vojni rok je bio obavezan za sve pa i za tebe. Sto si iso zbog Partizana. A znam ti oca radili smo zajedno na zeleznici. Cela porodica ste Partizanovci i ti medju njima. A sad sto su te cigani na silu uzeli to je druga prica
    (Cile, 27. mart 2017 11:23)

    # Link komentara

  96. Dejo, vanserijski?
    (Momo, 27. mart 2017 11:21)

    # Link komentara

  97. Kad neko kaže da je Tadić bio partizanovac, neka se seti ko je doveo Putina i Gasprom u Zvezdu.
    (goran5, 27. mart 2017 11:21)

    # Link komentara

  98. NISAM UOBRAZEN
    (brdjanin, 27. mart 2017 11:20)

    # Link komentara

  99. Ako je Partizan bio državni projekat kako svi ti vrhunski igrači dođoše u Zvezdu ane u Partizan.
    (rajko, 27. mart 2017 11:19)

    # Link komentara

  100. JSD najvece zlo u Srbiji
    (Patrick, 27. mart 2017 11:15)

    # Link komentara

  101. Partizanspor oduvek bio drzavni projekat.
    (Patrick, 27. mart 2017 11:15)

    # Link komentara

  102. Genije je bio i ostao šesta Zvezdina zvezda. Ko je gledao njega , fudbal mu sad dođe kao karling. Bio je Bog koji hoda. Posle Piksija najbolji igrač svih vremena u exYu.
    Da me ne shvati neko pogrešno, bilo je još vanserijskih igrača, ali ne kao oni.
    (agassi, 27. mart 2017 11:13)

    # Link komentara

  103. Dejo je morao da postane 6 zvezdina zvezda.Svaka cast Pixiju,ali ova generacija je uradila mnogo vise od njega,a Dejo i Robi su bili ispred svih
    (krajisnik, 27. mart 2017 11:12)

    # Link komentara

  104. Haha, znaci slagao je od a do s. Upravo zbog tih opstrukcija je zavrsio u mezimici , a ne u Partizany sa kojim je imao nacelan predugovor.
    (Vlado, 27. mart 2017 11:05)

    # Link komentara

  105. posle ovakve junacke izjave,vec vidim ko je sesta Zvezdina,zvezda!,Dejo pravi si vragolan...!
    (Vladimir, 27. mart 2017 11:05)

    # Link komentara

  106. Uvek je partizan bio drzavni projekat...
    (Nikola Pekovic, 27. mart 2017 11:03)

    # Link komentara

  107. Boli istina a komsije. Ma koliko vi zabijali glavu u pesak i spominjali Krcuna i miliciju( ima tu istine) kao neku protiv tezu ostaju cinjenice i zivi svedoci da ste nastali iz 32 zagorske i da ste silom otimali igrace iz kluba osnovanog u Beogradu koji se zove SD.CRVENA ZVEZDA
    (Dragutinov sin, 27. mart 2017 11:00)

    # Link komentara

  108. Dovoljno je reci profesor Aleksandar Nikolic.

    Patrijarh srpske kosarke, uz Nebojsu Popovica, pod pretnjom s vrha JNA, morao da predje u KK Partizan, vojni klub...
    (Antidervis - vase je proslo, 27. mart 2017 10:58)

    # Link komentara

  109. E Dejo pa oni to rade od osnivanja. Vojni klub, kradu, otimaju igrace. Uvek tako na silu.
    (Ljubisa livac, 27. mart 2017 10:55)

    # Link komentara

  110. Dok je srpska omladina ginula na Sremskom frontu, zvezdaška javnost je igrala fudbal u Tirani.

    TIRANA : CRVENA ZVEZDA 2:5
    Tirana, 22.april 1945.
    (BigBoca, 27. mart 2017 10:53)

    # Link komentara

  111. Dejo svi znamo da si ti Zvezdina zvezda!Sta pise na tim spiskovima je nebitno!
    (dragan, 27. mart 2017 10:52)

    # Link komentara

  112. Horor kakva se hajka vodi protiv partizana. Velika anti-partizan histerija...
    (dzhoni, 27. mart 2017 10:51)

    # Link komentara

  113. Ljudi o cemu pricate, to je takvo vreme bilo. Ne samo kod nas, to se desavalo u Madjarskoj, Rumuniji, Bugarskoj, SSSR-u. Imala je i Zvezda svoje priviligije. I Hajduk i Dinamo. Zvezdas sam pedeset godina ali istina je istina. I Aleksandar Rankovic je poslao Sekularca preko reda u JNA i ako iz Partizana nisu dali.
    (MilanB, 27. mart 2017 10:48)

    # Link komentara

  114. To je to, srede ti da sluzis zakonsku obavezu kao formalnost u kopackama (sa liberalnim izlascima i ti na kraju jos nezadovaljan.
    (Komentator, 27. mart 2017 10:46)

    # Link komentara

  115. Sad je Vucic naklonjen Zvezdi i saplice Partizan i to se dobro zna. Tako da sve je to isto, nikad fer pleja na ovim prostorima nece biti.
    (ivan184, 27. mart 2017 10:45)

    # Link komentara

  116. pa jedino je tako onaj nesrecni Lukic mogao da da sebi na znacaju, da ste ga svi izbojkotovali sigurno bi vecina navijaca stala iza vas
    (Jovan, 27. mart 2017 10:45)

    # Link komentara

  117. @sta im uradi... hahaha odavno veću glupost nisam pročitao hahahahahahahaha
    (Filip Must Play, 27. mart 2017 10:42)

    # Link komentara

  118. A jesu li igrači i Partizana išli u vojsku ili samo Vi???
    (Alek, 27. mart 2017 10:41)

    # Link komentara

  119. E kada sam kao klinac nabavio poster Deje u prirodnoj velicini pa to je bila radost do neba.
    (KORN, 27. mart 2017 10:39)

    # Link komentara

  120. Kako je Crvena radila sve posteno i za narod u teskim uslovima,svaka cast.
    Da su bar milicija i DB bili uz Crvenu sve bi bilo drugacije.
    (zika, 27. mart 2017 10:35)

    # Link komentara

  121. Dejo burazeru ti si Bog.

    toliko...
    (Vračar, 27. mart 2017 10:35)

    # Link komentara

  122. Partizan...
    Veciti drzavni projekat.

    Tako su i u kosarci najbolji kosarkasi Zvezde pod pretnje zatvorom morali da predju u partizan !!!
    (hours of love, 27. mart 2017 10:33)

    # Link komentara

  123. Ko je jednom miljenik vlasti uvek je, poslusajte sta je pricao Bora Stankovic o Kk Partizan... Posle Tita Marjanovic, posle njega Dacic-Tadic. A sada kukate Sns, kupljene titule i ostalo. Djon obraz
    (Karma, 27. mart 2017 10:32)

    # Link komentara

  124. dejo genije...
    (gile, 27. mart 2017 10:29)

    # Link komentara

  125. NISMO ISTI!!!
    UVEK STE BILI SLUGE REZIMA KAO DAN DANAS
    (sta im uradi Nebojsa, 27. mart 2017 10:27)

    # Link komentara