1. Rozberg i nije dobio titulu u fer borbi, jer kad na startu sezone dobijes 40 i kusur poena, to je ono sto ti treba za titulu a falilo mu je do te sezone otprilike toliko. Hamilton kakav god da je, imao je mnogo timskih naredjenja u pocetku i mnogo lose spremljenih bolida za kvalifikacije, pa je zakljucak logican zasto je bio nezadovoljan. Hamilton iako je majstor svog zanata, mnogo kuka. Botas, kad se pojavio, odlican, posle postao prosecan. Ima on brzine ali prednost dajem Hamiltonu.
     (miki, 27. mart 2017 01:02)

    # Link komentara

  2. @HanSolo, jesi li odgledao celu trku? Ako jesi, onda znas koliko je Botas bio dobar na jedno desetak krugova pre kraja, cak je bio brzi i od Fetela i Hamiltona i dobro se primakao Hamiltonu, ali onda odjednom popusta gas i Hamilton ide na +10 sek. Valteri je fenomenalan fozac, ali sam ubedjen da je on Hamiltonov 'Barikelo'. Mercedesu treba 2. vozac, sto nisu imali prosle sezone, jer im i nije bio potreban, ali ove bas treba, videces :)
     (Bree, 26. mart 2017 17:40)

    # Link komentara

  3. Uobicajena Hamiltonova praksa. Cim nije pobedio, problem je samo u bolidu. Prosle sezone se isto zalio na bolid, na tim, na klupskog kolegu sto zeli da osvoji titulu, svi su bili krivci. Izgleda da je konacno docekao svog 'Barikela'.
    (Bree, 26. mart 2017 14:38)


    Bottas nije nikako kao "Barikelo".. Bottas je brži i pametniji od Rozberga.. Biće teže i teže Hamiltonu.. Valteri je izuzetan vozač i taktičar..
     (HanSolo, 26. mart 2017 15:59)

    # Link komentara

  4. Realno je da Mercedesi posle ko zna koliko vremena nisu imali resenje za Vettela, jednostavno ih je oprao i to je to. Ne bih bio siguran da je Ferrari generalno brzi, ali imamo dva otprilike podjednaka tima sto nam donosi neizvesnost u sezoni za razliku od prethodnih par godina kada Mercedesi realno nisu imali pravu konkurenciju. Nadam se samo da ce se poboljsati malo Red Bull pa da se umesaju i oni u borbu jer je ovo izdanje njihovo danas bilo tuga.
     (pisem ugalj u mesnoj zajednici, 26. mart 2017 15:48)

    # Link komentara

  5. Kako i ove godine opet njemu problem sa bolidom a nema Rosberga i zavere mercedesa da nemcu namesti titulu?
     (MNRSKD, 26. mart 2017 15:45)

    # Link komentara

  6. Nije imao problema sa bolidom, nego je prebrzo "pojeo" gume zato sto je Vettel održavao pritisak sve vreme. Ferrari sa druge strane deluje da ima manju degradaciju guma.
    (F1, 26. mart 2017 14:47)

    # Link komentara

  7. Uobicajena Hamiltonova praksa. Cim nije pobedio, problem je samo u bolidu. Prosle sezone se isto zalio na bolid, na tim, na klupskog kolegu sto zeli da osvoji titulu, svi su bili krivci. Izgleda da je konacno docekao svog 'Barikela'.
     (Bree, 26. mart 2017 14:38)

    # Link komentara

  8. A naslov opet zavera. Čestitke Ferariju!
     (Marx, 26. mart 2017 14:38)

    # Link komentara