Leman: Sančes nije veliki igrač

Legendarni golman Arsenala Jens Leman kritkovao je fudbalere ’Tobdžija’ Aleksisa Sančesa i Mesuta Ezila.

SM Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. @ Danilo: Sancez je odlicno igrao i u Barsi, ali Barselona je resila da napravi trio najboljih - MSN, tako da je Aleksis presao u Arsenal gde je postao najubojitiji napadac. Tesko da se nesto moze prigovoriti takvom igracu, a karijera mu je vrhunska. Ne moze bas svako da bude Mesi.
    (008, 23. mart 2017 00:00)
    Nije nikad bio u Barsi kao npr. Neymar, nije umeo da pretrči 2 čuvara, samo dribling u mestu i lopta unazad, imao je neke lepe golove ali kao i Pedro prosečno dobar, u Arsenalu je mnogo bolji.....
     (nik. i, 23. mart 2017 15:23)

    # Link komentara

  2. @ Danilo: Sancez je odlicno igrao i u Barsi, ali Barselona je resila da napravi trio najboljih - MSN, tako da je Aleksis presao u Arsenal gde je postao najubojitiji napadac. Tesko da se nesto moze prigovoriti takvom igracu, a karijera mu je vrhunska. Ne moze bas svako da bude Mesi.
     (008, 23. mart 2017 00:00)

    # Link komentara

  3. Sancez jeste veliki igrač i jedini uz Koscelnog svetla tacka ove sezone, a Ozil uz Dzaku najlosiji fudbaler u poslednjoj deceniji, bez karaktera, lenj, bezvredan. Aleksis je najbolji fudbaler lige i da igra u Celziju ili Sitiju, u ekipi koju ozbiljniji trener vodi, jos bi imao dvocifren broj golova više. Ružno je u istoj rečenici spominjati Aleksisa i Ozila.
    (Rade Futog, 22. mart 2017 21:18)

    # Link komentara

  4. Kada sam pre nekoliko meseci napisao da Sančes nije veliki igrač,dobio sam stotinjak minusa.
    Sančez je odličan igrač, ali da jeste veliki igrač, ostavio bi u nekom klubu neizbrisiv trag. On to nigde do sada nije uradio a ima već 29 godina.
    A veliki igrači postaju samo nakon neizbrisivih tragova koje ostavljaju, nikako po visini ugovora ili po izjavama.
    (Danilo, 22. mart 2017 21:18)

    # Link komentara

  5. Leman bi išamarao celu postavu na dosta utakmica ove godine, da je on na golu...
    (Ntopa, 22. mart 2017 21:02)

    # Link komentara

  6. Kakva je ovo legendarna golmancina bila, ali onaj crveni u finalu LS protiv Barse.. Jos ne mogu da prezalim.. Alexis jedina svetla tacka u Arsenalu, tako da ga mozda ljudi malo i precenjuju sad.. U onom timu od pre 10 god. jedini bi on mogao da greje klupu od sadasnjih igraca..
    (MaveRick, 22. mart 2017 20:41)

    # Link komentara