Novak Đoković

Đoković bekhendom razoružao Del Potra!

Novak Đoković plasirao se u osminu finala Indijan Velsa, partijom koja je podsetila na njegovu doskorašnju suverenu dominaciju.

A. Kovačević Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Labudova pesma na zalost.
    (Viktor, 16. mart 2017 10:09)

    # Link komentara

  2. Само једна ствар..
    Малочас сам на миру одгледао снимак меча.
    Новак is back!
    Фантазија тениса.
    Добро нам дошао јуначе!
    (Lexx_nl, 15. mart 2017 22:44)

    # Link komentara

  3. Ovo je Novak iz 2011. Drago mi je da je odustao od statistike i ponovo poceo da igra. Perporodjeni Nole protiv preporodjenog Rodzera, to je tenis iz snova. Neka oba prodju pa da uzivamo.
    (Dragan, 15. mart 2017 19:37)

    # Link komentara

  4. Novak se vratio! A svi vi(a ima vas mnogo) koji ste ga mesecima pljuvali i pokazali veliku malodusnost i neznanje, treba da se stidite sto ste ga hejtovali i omalovazavali. A sada kad krene opet da terorise ceo ATP tur, bicete prvi u hvalospevima na racun Novaka!
    Smesno i jadno!
    Otpocetka sam uz Novaka i pisao sam ovde da ce Novak biti prvi favorit na RG, a da ce se napredak u igri videti vec u IW i Majamiju!
    Samo konstruktivnu kritiku mogu da uputim na Novakov racun, ali pljuvanje nikad, uvek samo podrska od srca!
    Samo napred Novace, jednom sampion, uvek sampion!
    Objavite, molim!
    (Beobrad, 15. mart 2017 17:44)

    # Link komentara

  5. Hoćeš se javiti i sutra sa ovako egzaltiranim pisanjem. Izvini, ali tebi kao da je Nolov bekhend zamena za seks!
    Nemoj da te nema sutra.
    (Lule, 15. mart 2017 12:04) # Link komentara
    Lulo, ko je to Nolo?
    (duduk, 15. mart 2017 17:24)

    # Link komentara

  6. Naravno kada je za lovu Novak dobija Delpa levom rukom cim je za reprezentaciju situacija se menja,odnos je 14-4,od tih 4 poraza 3 su bila onda kada je bilo najvaznije(OI i DK).Naravno Novaku to niko ne zamera a pljuju se strelci poput Zorane kada nesto osvoje jer se njima nista ne racuna sem Olimpijade.I onda neko kaze da se Novak ovde nedovoljno ceni,njemu niko ne prebacuje lose igre za reprezentaciju,druzenje sa Vucicem,slikanje sa Kolindom,medijsko eksponiranje...a za mnogo manje stvari ostali srpski sportisti se pljuju najstrasnije,jednostavno narodu je toliko ispran mozak Novakom da je to zastrasujuce i onda se cudi sto nas pogresni politicari jasu vec 100 godina unazad.
    (donald, 15. mart 2017 15:33)

    # Link komentara

  7. Nole kad se fokusira na tenis i motivise kao na ovom mecu gde gori od zelje da pobedi ne postoji teniser trenutno koji moze ga dobije od Mareja, Fedexa, Nadala do poslednjeg na listi. Ovim je pokazao da je ustvari on sam sebi najveci protivnik. Uporedite samo GS u Australiji ove godine kad je ispao u tom mecu nijednom se nije iznervirao ni 20% zelje kao recimo na ovom mecu.
    (vele, 15. mart 2017 14:47)

    # Link komentara

  8. Читање и анализирање Дилан Дога...уживање..тенис у малом прсту.
    Новак ,се враћа то је дефинитивно.
    (побро, 15. mart 2017 14:30)

    # Link komentara

  9. Ja i dalje sumnjam u Novaka, ne verujem da može dobiti sve meceve do kraja godine, ma nije on taj kapacitet ...
    (Slavimir Bajevic, 15. mart 2017 13:50)

    # Link komentara

  10. Sjajno!!! (Nego pitanjce nadžak babe, gunđala i ostale baksuze: jel' po vama Đoković još uvek mršav, a?)
    (Srboljub, 15. mart 2017 13:34)

    # Link komentara

  11. Bravo Nole,da si izgubio ovaj mec ne bi mi bilo zao jer se videlo da si onaj stari,jaki i zeljan pobede.A kad je tako ja ne brinem.Kakva atomska igra sem pojedinih momenata koji su u drugom planu.Prosto je zapanjujuce koliko snage ima,zara i volje da opet rusi sve pred sobom.Mislim da ga ova namestsljka sa zrebom najzad probudila da im pokaze ko je gazda na terenu.Oni i dalje idu pa danas igra u 15 casova po najvecem suncu a zavrsio sinoc kasno,prosto je cudno sto ga nisu stavili u 11.Ali Nole je tada najaci i zato Nole idemo do titule.
    (vatreni noletov navijač, 15. mart 2017 13:21)

    # Link komentara

  12. Šta god uradio naš Nole protiv Kirjosa, u Majamiju, na Garosu, do kraja karijere, on je najveći teniser ikada. Jedini u istoriji tenisa sa sva četiri vezana slema (beton, šljaka, trava). Nadal i Federer samo mogu da sanjaju o tome. I nije nabijao statistiku protiv Bagdatisa, Gonzalesa, Ljubičića, Filipusisa, Soderlinga, Rodika i slične bum-tras-servis limitirane boranije. To su činjenice. Kome se ne sviđaju, njegov problem.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (., 15. mart 2017 07:22) # Link komentara

    Sve je to istina,ali nece iko ikada dok se bude igrao tenis osvojiti vise Mastersa koji su i jaci od Grend Slema i cesci su i igraju na njima64 najbolja igraca. Ali pogresio si jedno,simpaticna kardinalnagreska, ato je,nije najveci nas teniser svih vremena,nego najveci sportista Srbije,Jugoslavije Balkana i Evrope,pa i sveta. Uostalom to su i nagrade rekle.
    A ovima sto najvijaju za DELPA sad je 18 prema 4 za Novaka. Toliko.
    Novaku je Karlovic jedino kost u grlu;)
    (GreskaOmaska, 15. mart 2017 13:01)

    # Link komentara

  13. Свако ко је гледао Новака са Стеном Вавримком, увидњо је да га је Стен понеђивао искључиво бекхенд паралелом. Који је иначе и једини начин поред асова да се Новак победи. А исто тако је Новак почео а касније и био једини рецепт за победу Федерера и Надала је било да се потрефи тајминг за ту исту бекхенд паралелу. И са тим је Новак поред дроп шота владао тенисом. Та игра је нестала у последњих пар година. И у последњих две недеље је почео да је практикује. А са Делпом је довео себе у завидној позицији и недостижног резултата. А дроп шотови ће доћи када буде надолазио и самопоуздање.
    (Фрфљави, 15. mart 2017 12:49)

    # Link komentara

  14. kakav bre veliki prijatelj veliki prijatelj. Argentinac je sve samo nije prijatelj, pogotovo na terenu. Mnogo je velikih meceva igrao Novak sa njim i uvek problemi. Mecevi su daleko od prijateljskih, argentinac daje poslednji atom snage da pobedi Novaka a navijaci u delirijumu. Pa on mu je naneo najtezi poraz na OI proslog leta. Znaci, svojevremeno sam se bavio sportom i znam da kad izgubim i velikoj borbi, protivnik koji me je pobedio mi ne moze biti prijatelj jer nocima ne mogu da spavam i samo cekam priliku da ga odvalim i naplatim trostruko sa kamatom.
    (vidim, 15. mart 2017 10:23)
    Hahaha... zamisli molim te daje poslednji atom snage sram ga bilo! Bavio si se ti sportom ali u školskom dvorištu!
    (bachi, 15. mart 2017 12:27)

    # Link komentara

  15. Trece kolo! Nolobotovi u ekstazi.

    Radi mentalnog zdravlja bolje ne posecivati ovaj sajt sledecih desetak sati.

    Vidimo se posle Kirgijosa. Ajd, u zdravlje nolobotovi.
    (Krle Car, 15. mart 2017 12:08)

    # Link komentara

  16. @Dylan Dog

    Hoćeš se javiti i sutra sa ovako egzaltiranim pisanjem. Izvini, ali tebi kao da je Nolov bekhend zamena za seks!
    Nemoj da te nema sutra.
    (Lule, 15. mart 2017 12:04)

    # Link komentara

  17. Umorio me fax nisam nikako mogao da gledam. Sad se kajem zbog toga. Sudeci po komentarima izgleda da je Nole onaj stari. Nadam se da ne gresim. Napred!
    (Liverpool Man, 15. mart 2017 11:41)

    # Link komentara

  18. @(Melenci, 15. mart 2017 08:30)

    Hvala što pamtite moje tekstove i našu kratku polemiku od pre 2 godine. Svaka čast na memoriji. Samo ste se tada drugačije potpisivali.
    Žalosno je što svoju energiju ne usmeravate na nešto produktivno i pozitivno. Nefirmativno izražavanje i razmišljanje na duže staze šteti i mentalnom i fizičkom zdravlju.

    Želim Vam puno zdravlja i sreće, ma šta radili.
    Srdačan pozdrav i

    Uzdravlje!
    (Dylan Dog, 15. mart 2017 11:41)

    # Link komentara

  19. Nije od presudnog značaja obavezna titula ovde, pa čak i pobeda nad Kirjosom. Bitno je da je Novak sada na terenu drugi čovek nego poslednjih meseci. To je odlična osnova za povratak forme i dominacije, konstantnosti od ranije, pre svega. Što se mene tiče, može i da sutra izgubi, ali stvari idu u pravom smeru. To je važno. Kada ste poslednji put videli Novaka da onako reaguje kada je Delpovu forhend bombu vratio kontra bombom bekhend vinerom niz liniju? Federeru bi ruka otpala. Bilo bi opet povredio se kada je kupao decu.
    (., 15. mart 2017 11:37)

    # Link komentara

  20. Bas u nije morao. Idi Delpo u ... oeršun
    (Drnda, 15. mart 2017 11:33)

    # Link komentara

  21. @Dejan

    Kakve gluposti sad svi pisu ahahah... Kao da je osvojio turnir. Koliko znam Del Potro nije ni bio problem, jer ga je vec dobio u Akapulku pre par nedelja. Takodje nije ga dobio ladno 2:0. I sad kao ovom pobedom si zapusio svima usta koji su govorili da je kriva ishrana, zena, motivacija i ostale stvari!? Ono budite realni, kad osvoji turnir ili dodje bar do finala, polufinala, onda mozda i moze da se prica da se vratio. Kao sto nismo ni mi pricali posle Wimb da je odmah propao, nego su se zaredjali turniri gde ispada na pocetku pa su krenuli komentari zasto je to tako. Naravno niko to ne zna, osim Novaka. Ali budimo realni, ovaj mec apsolutno nista ne znaci, a kamoli povratak zveri.
    (RF, 15. mart 2017 11:03)

    # Link komentara

  22. Ne dirajte mi brata Jumka! Jumko buraz,puna podrska.Pozdrav za brata moga!!
    (Patrick, 15. mart 2017 10:51)

    # Link komentara

  23. Što niko ne komentariše koliko je puta bio na mreži? Da li je to Nole odlučio da ide napred ili je posledica dobre igre u dublu?
    (pak, 15. mart 2017 10:49)

    # Link komentara

  24. jel donirao organe na kraju meca opet ?
    (Rade, 15. mart 2017 10:47)

    # Link komentara

  25. Zemlja zove Jumka... ostani tamo i ne vraćaj se više.
    (Jumko se vraća kući, 15. mart 2017 10:43)

    # Link komentara

  26. kakav bre veliki prijatelj veliki prijatelj. Argentinac je sve samo nije prijatelj, pogotovo na terenu. Mnogo je velikih meceva igrao Novak sa njim i uvek problemi. Mecevi su daleko od prijateljskih, argentinac daje poslednji atom snage da pobedi Novaka a navijaci u delirijumu. Pa on mu je naneo najtezi poraz na OI proslog leta. Znaci, svojevremeno sam se bavio sportom i znam da kad izgubim i velikoj borbi, protivnik koji me je pobedio mi ne moze biti prijatelj jer nocima ne mogu da spavam i samo cekam priliku da ga odvalim i naplatim trostruko sa kamatom.
    (vidim, 15. mart 2017 10:23)

    # Link komentara

  27. Nolu je sada verovatno tenis opet prioritet.Jumko buraz puna podrska.Protiv Kirgiosa ce igrati u 23h pa cemo moci da pratimo.
    (Patrick, 15. mart 2017 10:06)

    # Link komentara

  28. Ahahahaa... Jumko kaže za nekoga da piše li piše, a ništa pametno ne napiše, aahahaaa.... Umirem!
    Obožavam ga :)! Garantovano smejanje:)!
    (., 15. mart 2017 10:02)

    # Link komentara

  29. Ooo bravo Nolo.Nisam verovao da ce pobediti De Potra.A sada Kirgios.
    (Patrick, 15. mart 2017 10:01)

    # Link komentara

  30. Molim sve "sportiste" koji daju sebi za pravo da komentarisu Novaka da to vise ne rade! O sportu ce da prica neko ko nije sutnuo macku sa praga?? Jedan od najboljih tenisera svih vremena a da ga prozivaju bezubi postovaoci parova,farmi i ostalih umobolnih rijalitija?? Tisina
    (Kompleksi su cudo, 15. mart 2017 08:31)

    Tačno je to za prozivanje, samo kakva je to ruralna stilska figura sa šutiranjem mačke? Ko šutne moju mačku ostaje i bez ruke i bez barjaka ®
    (Mici, 15. mart 2017 09:48)

    # Link komentara

  31. @jumko se vraca kuci Vidim!
    (Jumko, 15. mart 2017 09:11)

    # Link komentara

  32. Opa, vidi vidi... Jedna pobeda protiv Del Potra i odma' su tu plusevi na pozitivne komentare, a minusi na negativne! Jako se to prijatelji menja sve za jedan dan... Juce ste i Dilan Dogu nakupili minusa, haha... A kad smo kod doticnog, moze da se stavi u rang sa velikim vodjom... Pise li pise, a nista pametno ne napise, a krezubi komentatori ovde se pale! "Djokovic je bio na lopti, dobro se kretao, bio u modu, i ako tako nastavi bice sve bolji i bolji..." Hahahahaha...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 15. mart 2017 08:10)

    Kme, kme...
    Pocelo je kmecanje...
    (Swe, 15. mart 2017 09:00)

    # Link komentara

  33. @Jumko
    Dečko čemu se javljaš, kako ne vidiš da nisi više ni interesantan, a tvoji komentari jako bitni vidiš i sam niko ni da te se sjeti.
    (jumko se vraća kući, 15. mart 2017 08:56)

    # Link komentara

  34. The Force Aweknes!
    (Denim-Freak, 15. mart 2017 08:49)

    # Link komentara

  35. Sa Kirjosom verovatno nece biti tezak mec. Djokovicu je bitno da dobije nekog jakog rivala na pocetku turnira, kao sto je sad Delpa, pa je u naletu i pun samopouzdanja, pa ovakvi nesigurni teniseri kao Kirjos lose prolaze. Moze Nik da odigra veci deo meca savrseno, ali ni to nije dosta ako je Djokovic raspolozen za igru, u modu sto bi rekli. A pogotovo jer je Nik takav tip igraca, koji se zadovoljio proslom pobedom nad Djokovicem, video da moze, pa sada pre mozemo ocekivati njegov cirkus na terenu nego ozbiljan mec. Ako Djokovic ostane miran i ne naseda na Nikove eventualne ispade, dobija vrlo lako. Naravno ako i servis bude na nivou, jer udarci su tu manje vise, Nik glatko gubi. Uzdravlje, svako dobro, ja, genijalni, Dilan Dog, vas pozdravljam.
    (Jumko, 15. mart 2017 08:47)

    # Link komentara

  36. Jumko uranio, pa da nadoknadi sto nije odmah pisao, i Jumko je na turneji - Kovin, Vrsac, Laza, sve Gren slem turniri...
    (mile, 15. mart 2017 08:47)

    # Link komentara

  37. Delpo tuce Djokovica na OI, potom dve manje-vise rutinske pobede Djokovica, ukljucujuci ovu. Jednostavno, vas pulen je jedan igrac kada igra za reprezentaciju, a potpuno drugi kad igra za sebe, tj. pare. Cinjenica.
    (Mikii, 15. mart 2017 04:06)

    I to si morao da napises u cetiri ujutro? Dijagnoza.
    (pulen, 15. mart 2017 08:44)

    # Link komentara

  38. Molim sve "sportiste" koji daju sebi za pravo da komentarisu Novaka da to vise ne rade! O sportu ce da prica neko ko nije sutnuo macku sa praga?? Jedan od najboljih tenisera svih vremena a da ga prozivaju bezubi postovaoci parova,farmi i ostalih umobolnih rijalitija?? Tisina
    (Kompleksi su cudo, 15. mart 2017 08:31)

    # Link komentara

  39. mora se reci da je Dylan Dog,poznavalac tenisa i da od njega mozemo samo uciti.Ne moga ja da polemisem sa njim jer nemam dostojno znanje,samo mogu posebno da naglasim da ovakvi mecevi donose samopuzdanje,a sa druge strane protivniku uliva nesigurnost.To je jako vazno,da protivnik oseca strahopostovanje,da ne veruje da moze.Svi treniraju svi daju sve od sebe,ali kada ga psiholoski slomis,mnogo je laksi put do pobede.I ti si to napisao samo da naglasim da je to za mene kljucno,moc,mocni Nole!
    (Melenci, 15. mart 2017 08:30)

    # Link komentara

  40. Nije Del Potro nego del Potro. Naucite vec jednom!!!

    @ A po kom pravopisu se licno ime pise malim slovom?
    (Srdjan, 15. mart 2017 08:26)

    # Link komentara

  41. Šta kaže nole je li mu sada tenis prioritet.
    (Mrki, 15. mart 2017 08:24)

    # Link komentara

  42. Bravo Novace! Ponos Srbije!
    (Profesor BG, 15. mart 2017 08:22)

    # Link komentara

  43. Opa, vidi vidi... Jedna pobeda protiv Del Potra i odma' su tu plusevi na pozitivne komentare, a minusi na negativne! Jako se to prijatelji menja sve za jedan dan... Juce ste i Dilan Dogu nakupili minusa, haha... A kad smo kod doticnog, moze da se stavi u rang sa velikim vodjom... Pise li pise, a nista pametno ne napise, a krezubi komentatori ovde se pale! "Djokovic je bio na lopti, dobro se kretao, bio u modu, i ako tako nastavi bice sve bolji i bolji..." Hahahahaha...
    (Jumko, 15. mart 2017 08:10)

    # Link komentara

  44. Au, kakav tenis!
    (Deki, 15. mart 2017 08:07)

    # Link komentara

  45. Bravo Nole!
    (Vladimir, 15. mart 2017 08:02)

    # Link komentara

  46. @Dylan Dog
    Hvala Ti na ovakvom komentaru. Dobro je da medju svima nama ima neko ko se i razume u tenis...
    (SamoKazem, 15. mart 2017 07:38)

    # Link komentara

  47. Cim sam se ukljuciio u prenos, prvo sto sam video su Noletove OCI.
    ONE oci.
    Ko ga prati i oseca, zna sta mislim.
    Sve je istomtako treba. Cak i servis. Izlazi na mrezu i kad treba i kad ne treba, ali to je nocas bilo perfektno, da se Delpo izbaci iz ritma. Kretanje za deset, a bekhend paralela.... Kao nekad.
    Samo tako, majstore. Moes ti opet da budes No1e.

    Iz zemlje lala, uvek Vas,
    (Dobro, 15. mart 2017 07:31)

    # Link komentara

  48. Šta god uradio naš Nole protiv Kirjosa, u Majamiju, na Garosu, do kraja karijere, on je najveći teniser ikada. Jedini u istoriji tenisa sa sva četiri vezana slema (beton, šljaka, trava). Nadal i Federer samo mogu da sanjaju o tome. I nije nabijao statistiku protiv Bagdatisa, Gonzalesa, Ljubičića, Filipusisa, Soderlinga, Rodika i slične bum-tras-servis limitirane boranije. To su činjenice. Kome se ne sviđaju, njegov problem.
    (., 15. mart 2017 07:22)

    # Link komentara

  49. Bravo Noleeee!
    (Goran, 15. mart 2017 07:01)

    # Link komentara

  50. @Ivan
    Austrogrčkiturčin?
    Nik nema nista Turskog mama mu je poreklom iz Malezije i rodjena je u kraljevskoj porodici kao princeza. Odbila je titulu kada se preselila u Australiju i udala za Grka.
    (Nik, 15. mart 2017 06:57)

    # Link komentara

  51. @ SRBIJA
    Bravo za komentar i lekciju za Mikii - a, koji je na top listi zlobnih nesrećnika na ovom našem portalu. Nole će uvek biti naš junak i ponos, bez obzira na njegove buduće rezultate. A Mikii da malo pričuva svoje psihičko zdravlje, a i srce, jer mržnja i pakost razarajuće deluju.Neka se malo prazni na hr sajtovima vezano za igre Čilića, Borne, Karlovića...
    (rastko, 15. mart 2017 06:57)

    # Link komentara

  52. Kako sam se obradovao kad procitah komentar Dilan Dog-a, i on se vratio sa Novakovom dobrom igrom.Uzdravlje brate i nastavi da pises, milina je citati tvoje smislene komentare...
    (sale, 15. mart 2017 06:51)

    # Link komentara

  53. bravo Nole!
    (krsman, 15. mart 2017 06:50)

    # Link komentara

  54. Budi se džin
    (Tzar, 15. mart 2017 06:48)

    # Link komentara

  55. Ispada od Delpa! Je li tako botine stručnjaci?
    (., 15. mart 2017 06:44)

    # Link komentara

  56. Još će grčeva u stomaku komšijama botovima Srbin da izaziva. To me raduje :)!
    Malo mi ih i žao. Srbija ima tenisera kakvog oni mogu samo da sanjaju. To njihovim nacionalističkim mozgovima pričinjava veeeliku bol. Zamislite tu agoniju. Zato i pišu ovde nebuloze godinama. Ne mogu to da prebole. Uživam u tome.
    (izmišljaju svoje „kraljeve“ hihi, 15. mart 2017 06:42)

    # Link komentara

  57. Vratio se Nole bravo...
    (Jelica, 15. mart 2017 06:42)

    # Link komentara

  58. @New Jersey
    Eh jos kada bi znao da je Del Potro u poslednjih godinu dana pobedio sve igrace iz prvih 10 lakse bi ti bilo. Da Del Potro nije bio povredjen sada bismo gledali veliko rivalstvo njega i Djokovica a Mari b od muke vec do sada napustio tenis.
    (Nik, 15. mart 2017 06:42)

    # Link komentara

  59. A sarma, šnicle, jagnjetina, ništa, a hejteri, idemo srpski sine u nove pobede...
    (Delije Čikago, 15. mart 2017 06:41)

    # Link komentara

  60. Budimo realni i corava koka nadje zrno pa i ova pobijeda nije nista.Covek godinu dana samo gubi jer veganstvo nije za sport pogotovo za tenis.
    (alen, 15. mart 2017 05:47)
    Samo cu reci 12GS titula, od toga 4 u nizu sto ni veliki Rodzer nikada nije uspeo.
    (Vz, 15. mart 2017 06:37)

    # Link komentara

  61. Posebno je važna ova pobjeda jer smatram da su Delpo, pa i Mareya bih tu uvrstio mjerilo Novakove igre, kad njih dobija onda nema problema. Federer i Nadal, to je stara boranija koju je odavno pročitao. Sljedeći meč sa napaljenim Kirjosom biće težak jer ima malo sati odmora ali s obzirom da se Novakova igra definitivno vraća po meni taj meč i nije toliko bitan. Lično bi ga posavjetovao da sve te masters turnire odigrava kao neke važnije treninge a svu energiju usmjeriti na gren slemove.
    (Nole mi te volimo, 15. mart 2017 06:36)

    # Link komentara

  62. Samo Jako......
    (A sada na krtinu., 15. mart 2017 06:35)

    # Link komentara

  63. @Dylan Dog; zadovoljstvo je procitati tvoje analize meceva!!! Puno zdravlja i srece Nole!!!!
    (Jocagomboca, 15. mart 2017 06:34)

    # Link komentara

  64. Sutra Nole igra dva meca.Raspored je uzasan.Ako ovo Novak sve izdrzi, svaka mu cast.Ovi ljudi sto prave raspored igranja su cisti bolesnici.To nisu ljudi prijatelji ovome sportu.Neka im je na dusu.Idemo Nole u nove po bede.
    (Dragan, 15. mart 2017 06:32)

    # Link komentara

  65. Uje botovi na aparatima!
    (pusica hrvatići, 15. mart 2017 06:32)

    # Link komentara

  66. Samo napred majstore!
    (Benakiba, 15. mart 2017 06:31)

    # Link komentara

  67. @ LI; ja to ne zovem cudnom odlukom!!! To se zove spoticanje Novaka na svakom koraku!!!! Juce je Rafa-Verdasko igrali u to vreme, na terenu 122F ili u prevodu 50c! 50 stepeni na terenu! Ko prezivi, pricace!!! Idemooooo Noleeeee!!!
    (Jocagomboca, 15. mart 2017 06:30)

    # Link komentara

  68. "Nolo" je, po svemu sudeci, platiJo porez, iZprebijo zenu, popaso i pozobo svoje semenke i mrvice, najo se sarme, poco jest mesa i pit mleka, jes' slan'ne za dorucak, pit rakije i pive, a zatim je sve to lepo svario i nabiJo u misicnu masu, a neiskorisceni i nesvareni visak, ravnomerno rasporedio po ovim ovde komentarima.

    Andy Murray je nakon svega nekoliko nedelja na poziciji broj 1 od svoje kraljice i svog naroda dobio vitesku titulu Sir, a vi posle 223 nedelje Novakovog carevanja i dalje jedete merdes. / Lat. merda f (plural merdes) ~ vulgarni izraz za izmet

    Pozdrav iz Indian Wells-a!
    (tomas, 15. mart 2017 06:29)

    # Link komentara

  69. Molim Boga da Novak i njegova familija ne čitaju ove komentare. Jako me rastuži kad vidim kakav smo narod.
    (Drug Ostoja, 15. mart 2017 06:27)

    # Link komentara

  70. kada sam video raspored i koliko tezak zreb ima, znao sam da ce da gura jako.
    sad se vidi, kada se malo podigne forma i kada se dosta podigne motivacija, da ova kilaza cak i prija .. kretnja je fenomenalna, udarci veoma snazni i precizni , sve je to stvar tehnickog udarca a Novak svega ima na pretek.

    Ukoliko bude motivisan, ukoliko svoje prioritete malo podesi .. mozemo ocekivati starog Novaka .. u protivnom , ponekad cemo se radovati .. ponekad
    (Zdravko Colic, 15. mart 2017 06:19)

    # Link komentara

  71. @LI, zato što sutra igra i singl i dubl.
    (Joda, 15. mart 2017 06:19)

    # Link komentara

  72. Mislim,šta reći ? Prvi put uplatim protiv Noleta i on baš sad proigra nakon godinu dana. A sve ostalo došlo i čekam Delpa za 100 evrića i nešto kusura. Aj sad gledaj Nole pa zas.ri protiv Kirjosa.
    (pravda za pravdu, 15. mart 2017 06:17)

    # Link komentara

  73. Новак је играо на нивоу. Сервис боље функционише, погађао је шта је хтео. Делпо није могао да издржи и зато је пао у 3. сету.
    Одлична игра. Време је да Делпо уђе у првих 10 да се више не среће са Новаком у првим колима турнира. Некако се он звек падне Новаку.
    Сррћно сутра.
    (Кривокапић, 15. mart 2017 06:14)

    # Link komentara

  74. Volim Noleta i kada ja gresim....
    (Glas iz kolonije, 15. mart 2017 06:14)

    # Link komentara

  75. Nije turnir jedan mec..
    (w, 15. mart 2017 06:11)

    # Link komentara

  76. Sta umisli Dylan Dog-e??!, sa tim "strucnim" komentarima. Udri brigu na veselje Dog-e!
    (zainteresovani, 15. mart 2017 06:10)

    # Link komentara

  77. Јел зна неко зашто је Новак жут? Већ 6-7 месеци кожа му жута. Ово питам без икакве малициозности.
    (американац, 15. mart 2017 03:55)

    promenio drzavljanstvo ka0 i ti, sad je kinez
    (kid, 15. mart 2017 06:07)

    # Link komentara

  78. da se osvoji iw i majami a onda 3aprila pravo u beograd na proslavu pobede . AVE BELI
    (sale plazma, 15. mart 2017 06:03)

    # Link komentara

  79. @ Sve super, sve 10, Nole odličan, ali ovom baksuznom komentatoru treba mikrofon usta nabiti.
    (oklagija, 15. mart 2017 05:21)

    pošto još spavaju ukućani, ja sam gledao na "mute" . extra.....
    (matori, 15. mart 2017 06:01)

    # Link komentara

  80. Bravo Nolice svaka cast
    (Sonja, 15. mart 2017 05:59)

    # Link komentara

  81. Delpo tuce Djokovica na OI, potom dve manje-vise rutinske pobede Djokovica, ukljucujuci ovu. Jednostavno, vas pulen je jedan igrac kada igra za reprezentaciju, a potpuno drugi kad igra za sebe, tj. pare. Cinjenica.
    (Mikii, 15. mart 2017 04:06)

    Naš Novak osvojio salataru i bronzu na olimpijskim igrama. Pošto je naš a ne vaš, nama sasvim dovoljno. A ti sa vašim Čilićem igraj badminton.
    (SRBIJA, 15. mart 2017 05:58)

    # Link komentara

  82. ave novace
    miroje, šta kažeš?
    (novi sad, 15. mart 2017 05:58)

    # Link komentara

  83. A hrboti odmah stukli po bromazepam,da mogu da spavaju.. :)
    (bg, 15. mart 2017 05:58)

    # Link komentara

  84. gledao sam treći set.
    Novak dobar! Delpu stao prvi servis....
    Novak je najviša klasa, a klasa je večna. Forma je stanje da tu klasu možete da pokažete svaki dan.
    Videćemo da li sada Novak može...
    Idemo!!!!
    (matori, 15. mart 2017 05:57)

    # Link komentara

  85. nas Nole je car!
    (Melenci, 15. mart 2017 05:54)

    # Link komentara

  86. Knezevina Monaco uzvraca udarac. Ave Stefan Djokara, samo jako!
    (Novak, 15. mart 2017 05:54)

    # Link komentara

  87. Novak je najbolji u istoriji.
    Verujem u pobedu Novaka protiv kiriosa. Novak je odigrao bolji mec, nego sto je to bilo protiv edmunda.
    (Realno, 15. mart 2017 05:54)

    # Link komentara

  88. Del Porto kuburio sa povredama,Djokovic se nateze sa njim..
    Kada dodje neko ozbiljniji videcemo..
    (New Jersey, 15. mart 2017 05:53)

    # Link komentara

  89. Bravo Djoker No1e !
    (VEČITI DELIJA, 15. mart 2017 05:50)

    # Link komentara

  90. sto tezi zreb za djokovica je to bolje...fizicki je najspremniji,i ono najvaznije...konacno je poceo onako da se nervira kako treba
    (marko_bgd, 15. mart 2017 05:49)

    # Link komentara

  91. Odlican tenis, Novak sve bolji, samo mi se ne svidja sto sutra igra mes u 3 posle podne po lokalnom vremenu, a ovaj mec se zavrsio kasno. Zasto se Nadal-Federer mec i Monfils-Thiem mec igraju posle Novaka kad su svi oni zavrsili svoje meceve mnogo ranije i zasto je Monfils-Thiem mec u udarnom vecernjem terminu? Da su stavili Nadal-Federer u taj termin jos bih mogla da razumem, zbog popularnosti, ali bas su cudne ove odluke.
    (LI, 15. mart 2017 05:48)

    # Link komentara

  92. Igrao je Nole kao u najboljim danima. Ako ovako nastavi /daj Bože/ svi če strecati. No na osnovu jednog meča teško je donositi zaključke, ali jeste ohrabrujuče.
    Bravo Nole, samo tako.
    (millutin, 15. mart 2017 05:47)

    # Link komentara

  93. Budimo realni i corava koka nadje zrno pa i ova pobijeda nije nista.Covek godinu dana samo gubi jer veganstvo nije za sport pogotovo za tenis.
    (alen, 15. mart 2017 05:47)

    # Link komentara

  94. Novak se vraća, to je sad sasvim jasno. Samo da sastavi par dobrih turnira i od RG krece ponovo u terminatorski pohod. Na Kirjosa u sledecem kolu ne bih stavio žutu banku. Jedva čekam susret sa Nadalom/Federerom. To ako dobije, hvata zalet i sve se opet vrača u stanje pre prošlogodišnjeg W. Naravno, biće kikseva, ali glavnina krize je prevaiđena. Go Nole!!!
    (Boki, 15. mart 2017 05:47)

    # Link komentara

  95. tako je bre samo kidaj kralju...
    (Zeljko, 15. mart 2017 05:46)

    # Link komentara

  96. Opet onaj žar, opet savršeno " vodi " ( voza ) i usmerava protivnika i opet onaj stari , dobri ( rad ) Nole !
    Uživanje , sjajan meč odličnih igrača , od kojih je jedan ( bio) vrh vrhova !!
    (Pa da potraje ovako, 15. mart 2017 05:46)

    # Link komentara

  97. Gde si bekhenze, prijatelju stari?!
    (Smec jos uvek vragolan, 15. mart 2017 05:45)

    # Link komentara

  98. Biće čupavo protiv Kiriosa, ubice favorita.
    (novica, 15. mart 2017 05:45)

    # Link komentara

  99. njemu vise tenis nije prioritet,deli tamo neka srca,onaj pepe imaz ga je upropastio i njegova zena isto sa tom ishranom...sekta...sta kaze informer pacenici?
    (maconii, 15. mart 2017 05:44)

    # Link komentara

  100. Još jedna vredna pobeda Novaka!
    Što je još važnije, prikazao je u svakom pogledu najkvalitetniji tenis u poslednjih mnogo meseci.

    Sada je kretanje bilo perfektno. I u prošlom meču je bio na loptama, ali se nije kretao dovoljno precizno. Sada je taj segment bio perfektan. Servis je bio vrlo stabilan, ritern gotovo perfektan. Kod osnovnih udaraca nije kočio ruku, što je odras vrhunskog samopouzdanja. Kao posledica - radila je bekhend paralela, a zatim i voleji i smeč. Nema više kočenja ruke i guranja loptice. Sada se prolazi i udara. Čvrsto, agresivno, kontrolisano. Kao mašina.
    Sa više ovakivh mečeva kontinuitetu Novak u će početi da se približava onom svom prepoznatljivom vrhunskom tenisu i u mentalnom smislu. Što bi gejmeri rekli: "invincible mod" ili "God mod". A kako posledica toga sledi disciplinovanje konkurencije i dobijanje mečeva u svlačionici.
    Naravno do toga je potrebno dobiti još dosta teških mečeva protiv teških protivnika i osvojiti nekoliko turnira. Ali da ne gledamo previše unapred. Važan je sledeći meč, koji je u mentalnom smislu teži od ovog koji je Novak upravo dobio.
    Od Kirijosa dosta zavisi. Ili će ga Novak očistiti sa terena, ili ćemo prisustvovati teškom, ali ne i previše neizvesnom meču. Ostaje da se vidi.

    Novaku puno zdravlja i sportske sreće u narednom meču!
    Uzdravlje!
    (Dylan Dog, 15. mart 2017 05:43)

    # Link komentara

  101. Sad da se revansira Kirjosu,veliki Srbi uplacivali dobre pare na kontra fix i ako su bacili pare!
    (Nenad Pirocanac, 15. mart 2017 05:42)

    # Link komentara

  102. Kao i uvek, ali UVEK, sve uvek i jedino zavisi od Novaka! Kada resi, kada zeeli - nebo je granica. Ima jos nesto sto mi se cini zanimljivim - Novak potpuno drugacije igra protiv najboljih (ne racunajuci zadnja 2-3 meca sa Marejem), kao da igru dize u neku drugu dimenziju... Del Potro momcina, i zaista je neshvatljivo da jedna takva super klasa je na nekom 31 mestu, a u 10 se zaptili smaraci tipa Berdih, Monfis ... Kako god, izvanredan mec i sigurno najbolji Novakov u 2017! Samo jako!
    (KRUNSKA, 15. mart 2017 05:42)

    # Link komentara

  103. Kao i uvek, ali UVEK, sve uvek i jedino zavisi od Novaka! Kada resi, kada zeeli - nebo je granica. Ima jos nesto sto mi se cini zanimljivim - Novak potpuno drugacije igra protiv najboljih (ne racunajuci zadnja 2-3 meca sa Marejem), kao da igru dize u neku drugu dimenziju... Del Potro momcina, i zaista je neshvatljivo da jedna takva super klasa je na nekom 31 mestu, a u 10 se zaptili smaraci tipa Berdih, Monfis ... Kako god, izvanredan mec i sigurno najbolji Novakov u 2017! Samo jako!
    (KRUNSKA, 15. mart 2017 05:42)

    # Link komentara

  104. Bravo Nole majstore, samo tako nastavi vrlo sam prijatno iznenadjen ovom njegovom vecerasnjom igrom, I samo tako nastavi, da vratimo Kirgiosu za Acapulco..
    (KingOFF, 15. mart 2017 05:42)

    # Link komentara

  105. E sad mogu da radim tu ko crnac... :-)
    (Pantelija, 15. mart 2017 05:42)

    # Link komentara

  106. Sad ce Jeca da mu semenkice da
    (Stanoje, 15. mart 2017 05:41)

    # Link komentara

  107. Dobar tennis. Novaka treba malo naljutiti...treba da mu proradi malo taj pozitivni INAT. Bravo za partiju.
    (Bikan, 15. mart 2017 05:41)

    # Link komentara

  108. Bravo Nole.Odličan trening do konačnog povratka...šta god da bude u narednim kolima .
    (ahila, 15. mart 2017 05:40)

    # Link komentara

  109. ovo je djokovic u punom sjaju mada jos ima tu mali sitnica koje se mogu ispraviti al ova igra je dovoljno dobra ne za broja 1 vec za dominaciju...ovako igra svjetski broj 1 a ne ono sto Marej igra...Federer je stari vuk uvjek je govorio da Novak igra dobro i sad se vidi sve je do motivacije kakva ba kilaza jest smrso al kad Novak zapne i kad krene udarat iz svih oruzja kao sad nikome nema spas samo jos da nadje pravi recept za Wawrinku na GS...bravo majstore
    (djoko, 15. mart 2017 05:40)

    # Link komentara

  110. Nema snage??Ne jede meso pa ne moze??Premrsav je??Treba da se razvede??Bekera oterao??Imas ga unistio??Ne trenira dovoljno??Hejteri ovom partijom nocas sve vas je razoruzao.Naravno naci cete vi nesto osmo,deveto,deseto...a istina je samo jedna,da li Novak zeli ili ne zeli,kada mu se igra on je ubedljivo najbolji igrac sveta i danas!!!
    (Dejan, 15. mart 2017 05:40)

    # Link komentara

  111. Igra u 3.setu jako, jako obećava.Bravo, Nole.a sada revanš protiv Kirijosa.Ideeeemo!!!
    (Vera, 15. mart 2017 05:40)

    # Link komentara

  112. Kome se svidilo kome ne al ubode Nole pravo nežalim što nisam spavo.A nemojte i vi koji ste gledali.Idemo Novak u nove pobjede.
    (Trnjina, 15. mart 2017 05:39)

    # Link komentara

  113. Феноменалан тенис! БРАВО НОВАЧЕ БРАВО! ДОБРО ДОШАО НАЗАД МАЕСТРО!!!
    (хаха, 15. mart 2017 05:39)

    # Link komentara

  114. Djokovic odusevio :)
    (Pazarac, 15. mart 2017 05:39)

    # Link komentara

  115. ovo je pravi novak napokon
    (barjak, 15. mart 2017 05:39)

    # Link komentara

  116. Razbuca ga covek u zadnjem setu, e ovo je tenis.
    Uzivao sam.
    Nole se vraca u nekadasnju formu.
    Idemooooo.
    Ajmo sad propali frustratori da vas cujem kako je covek propao sto je vegan, razbuca onolikog dvometrasa od 120kg kao dete zvecku.
    U pitanju je samo motivacija i metalni problemi, sve je u glavi.
    (anonymous on purpose, 15. mart 2017 05:38)

    # Link komentara

  117. Partija za hejtere! Pravi opis komentatora Branislava Pralice! To je stari Novak sa zarom u ocima!
    (Filip, 15. mart 2017 05:38)

    # Link komentara

  118. brutalan u trećem setu ! Novak se budi.Ljubi čika! Idemo.Samo jako!
    (VUK, 15. mart 2017 05:38)

    # Link komentara

  119. Šta ćemo uraditi u sledećem kolu protiv Svetog Petra?
    Biće veselo, davitelj protiv davitelja!
    (novica, 15. mart 2017 05:38)

    # Link komentara

  120. Vrhunski tenis.
    Od 1:4 u drugom setu, i ako nije uspeo oba brejka da vrati, ali je nešto prelomilo u njemu i igrao je bez straha. Imam neko čudno mišljenje da od kako je izgubio od Delpa na OI tako mu je palo samopouzdanje. Kao da nije imao formulu njega da pobedi, pa onda nije ni bitno od koga ćeš sve da izgubiš kad te plaši jedan igrač. Mislim ovo je suvišno analiziranje, ali i može da bude jedan od faktora.
    Bravo Nole, najbolji si valjda ti je to jasno i nemoj vise da sumnjas u sebe.
    (Ray Donovan, 15. mart 2017 05:37)

    # Link komentara

  121. Jel' još uvek mršav i treba da nabaci koje kilo tereta? :p

    Samo deluje gladan, gladan pobeda i revanša!
    (Swedenonline, 15. mart 2017 05:37)

    # Link komentara

  122. Probudio sam se u 5.05. Odmah da pogledam da li je meč gotov, nije, treći set je, 1:0 za Noleta, a Delpo se pati na svoj servis ali dobija. Nakon toga, rapsodija. Nole bije sve do kraja. Ne znam kakav je tenis igrao dotle, ali ovo što sam gledao, to je Nole na vrhuncu forme kakvog ga znam, bolje od ovog nije nikad igrao, a ovako je igrao dugo, dugo. I nadam se da će još dugo, dugo. Ako ostali nisu podigli svoju igru iznad onog što su nekad igrali, onda je to to. Ako jesu, onda ćemo bar gledati puno spektakularnog tenisa, poput Đoković - Nadal tokom 2011. pa do AO 2012. Malo li je?
    (Moljac, 15. mart 2017 05:37)

    # Link komentara

  123. "Odrace ga Delpo, idi Nolo u pemziju, nja, nja, nja, nja, nja, njeeee"
    Bravo NO1E majstore! A sad revans protiv Nika i samo napred!
    Pozdrav iz Perta, Australija
    (Ratko Jevtovic, 15. mart 2017 05:36)

    # Link komentara

  124. Može se reći da je danas igrao kao stari praktično je sve funkcionisalo kako treba šteta jedino za ona dva loša gema u drugom setu mogao je ranije da završi ovako neće imati previše vremena da se oporavi za Kiriosa koji je i ovde a i u Acapulcu imao puno više vremena za odmor u Meksiku oko 6-7 sati slično i ovde ali verujem u pobedu idemo!!!
    (Nebojša, 15. mart 2017 05:36)

    # Link komentara

  125. Против Дел Потра је повремено подсећао на оног старог Новака.
    (Небојша, 15. mart 2017 05:36)

    # Link komentara

  126. Nije mi zao sto sam ostao do pola 6.Ovako igra šampion .Najbolja partija posle duzeg vremena.Ako nastavi ovako vraca se na mesto koje mu pripada!Kralj Nole!
    (Srbija!, 15. mart 2017 05:36)

    # Link komentara

  127. Dobro jutro, bravo Novače, od sada gledam samo 3. ili 5. set !!!
    (Boris Banović, 15. mart 2017 05:36)

    # Link komentara

  128. Bravo Nole vrhunski tenis. Polako se vraca u formu i podize nivo igre na veci stepen. Odlican mec i zasigurno najbolja Noletova partija u ovoj godini.
    (Beograd, 15. mart 2017 05:36)

    # Link komentara

  129. Dečko konačno liči na sebe. Idemo Nole gazi dalje!!!
    (Fantastiko, 15. mart 2017 05:36)

    # Link komentara

  130. Ovo je majstor Djokovic.Odrzao je dobru lekciju jaranu Delpu.Idemo majstore sada osveta Nik za Acapulco.Gdje su oni misevi, neka se jave koji su bili za Delpa odnosno protiv Noleta.Javite se ako vas jos ima , samo da vam cujem glas.Pozdrav iz INDIAN WELSA. Lepo sada na spavanje i na koje pivce.
    (Dragan, 15. mart 2017 05:36)

    # Link komentara

  131. Za sve luzere koji komentarisu ili su se vratili da spavaju. Pobedio je penzioner, vigan, mrsavko, covek koji se blamira itd.
    (Nik, 15. mart 2017 05:35)

    # Link komentara

  132. i...sta je laki rekao pre meca, niko nikad uzastopce nece gaziti novaka, jeo nejeo, a vi foteljasi tipujem 95% vas bi ostalo bez reketa u ruci kad bi probalo da vrati servis, jadni ste stvarno, a sad navijamo da duci bustuje
    (laki, 15. mart 2017 05:35)

    # Link komentara

  133. jel ste tužni , kompleksašiii ?
    (doubleN, 15. mart 2017 05:34)

    # Link komentara

  134. Može i bez spržu,đžigericu,kavurmu...
    (Nišlija iz G.Međurovo, 15. mart 2017 05:34)

    # Link komentara

  135. Djokara pokidao. Nek se spremi austrogrčkiturčin.
    (Ivan, 15. mart 2017 05:34)

    # Link komentara

  136. Grasak,pasulj,sargarepa,boranija,luk,praziluk,socivo,karfiol,spanac,
    blitva,kupus dinstani,kiseo,brokoli,salate,prebranac,pirinac...
    Organizmu snagu daje.
    Mljac,mljac,....kako lepa i jaka hrana.Nema jace.
    (kimiko, 15. mart 2017 05:33)

    # Link komentara

  137. Bravo Nole! Idemo do kraja!
    (Spavaš li mirno Kirjose Niče?, 15. mart 2017 05:33)

    # Link komentara

  138. sila boga ne moli!
    (tix1982, 15. mart 2017 05:32)

    # Link komentara

  139. Bravo, maestro! :)
    (beograd_moskva, 15. mart 2017 05:31)

    # Link komentara

  140. Zver se VRAĆA...sledeći je kengur
    (barre, 15. mart 2017 05:30)

    # Link komentara

  141. U koje pare da je pojeo šniclu? Salu ma stranu odličan je večeras meč odigrao. Puca od sampouzdanja. I Delpo dobar čovek.
    (Giovanni, 15. mart 2017 05:29)

    # Link komentara

  142. Gledam na Sky Sportu 3, ljudi su puni rijeci hvale za Djokovica. Kazu: ovakvog Novaka niko ne bi pobijedio, izgleda kao da je zadnjih pola godine njegova igra bila zezanje i kao u folu opustanje protovnika... nevazno sto ovo vjerovatno nije bas tako ali ni rijeci npr o Mareju, ljudi su realni a britanci...PS vratila se bekend paralela, pazi sad pazi sad men of steal is back on the tour. Hezaah!!!
    (Arthur Dent, 15. mart 2017 05:26)

    # Link komentara

  143. Videlo se u Akapulku da Djokovic igra dosta bolje nego ranije, ovo je samo potvrda toga. Nestvarno serviraju protiv njega i to mu pravi najveci problem, to znaci da ce na sljaci biti glavni favorit na svim turnirima. Prvi poen u petom gemu treceg seta, perverzia. I ako jos nije kraj, ovo je jedan od najboljih teniskih meceva u poslednjih godinu dana. A sto se tice DelPotra, Djokovic teze izlazi na kraj sa ovim njegovim drljavim slajsevima nego ranije kada je udarao normalne bekende, i ne mogu da se otmem utisku da nikada bolje nije servirao !
    (antiDebil, 15. mart 2017 05:25)

    # Link komentara

  144. King is Back Novak is Back
    Ali ovog puta nadam se stvarno :)
    (Vuk, 15. mart 2017 05:24)

    # Link komentara

  145. Videlo se u Akapulku da Djokovic igra dosta bolje nego ranije, ovo je samo potvrda toga. Nestvarno serviraju protiv njega i to mu pravi najveci problem, to znaci da ce na sljaci biti glavni favorit na svim turnirima. Prvi poen u petom gemu treceg seta, perverzia. I ako jos nije kraj, ovo je jedan od najboljih teniskih meceva u poslednjih godinu dana. A sto se tice DelPotra, Djokovic teze izlazi na kraj sa ovim njegovim drljavim slajsevima nego ranije kada je udarao normalne bekende, i ne mogu da se otmem utisku da nikada bolje nije servirao !
    (antiDebil, 15. mart 2017 05:24)

    # Link komentara

  146. Uzivam to je igra sampiona nisam dzabe ustajao, doktoreeee
    (Milan, 15. mart 2017 05:24)

    # Link komentara

  147. Dobri stari Nole.
    (Nolefan, 15. mart 2017 05:24)

    # Link komentara

  148. Extra igra Novaka!Vratio se KRALJ!!
    (Ana Bolikova, 15. mart 2017 05:23)

    # Link komentara

  149. Koji voleji za poen pred brejk za 3:1, pa bekhend niz liniju za prvi poen 5 gema. Za zaplakati imati sreću i doživeti tako nešto za videti. Ako ovo nije uvertura povratka Novaka onda neznam šta je! Genijalno!
    (Swedenonline, 15. mart 2017 05:22)

    # Link komentara

  150. Odlican tenis !
    (Dan, 15. mart 2017 05:21)

    # Link komentara

  151. Sve super, sve 10, Nole odličan, ali ovom baksuznom komentatoru treba mikrofon usta nabiti.
    (oklagija, 15. mart 2017 05:21)

    # Link komentara

  152. ajmo neverne tome, krenite sa komentarima o mesu :)
    (zockic, 15. mart 2017 05:19)

    # Link komentara

  153. Novak konacno igra !!!
    Treci set 3:1
    Ideeeemooo
    (Serhi Brugera, 15. mart 2017 05:18)

    # Link komentara

  154. idemoooo
    samo jakoooo
    ave Nole
    (Napo Leon, 15. mart 2017 05:18)

    # Link komentara

  155. Bravo Nole ajd još malo!
    (PајаSM, 15. mart 2017 05:18)

    # Link komentara

  156. Napred Novače!
    (N 1, 15. mart 2017 05:13)

    # Link komentara

  157. Ajmo Džoki možes ti to !
    (Cvija, 15. mart 2017 05:09)

    # Link komentara

  158. Јел зна неко зашто је Новак жут? Већ 6-7 месеци кожа му жута. Ово питам без икакве малициозности.
    (американац, 15. mart 2017 03:55)

    Podesi lijepo boje na tv prijemniku.
    (tix1982, 15. mart 2017 05:03)

    # Link komentara

  159. Del potro je igracina a Nole je ...
    (Vlado, 15. mart 2017 04:56)

    # Link komentara

  160. Djokovic dobar :)
    (Kokii, 15. mart 2017 04:52)

    # Link komentara

  161. @Cole
    Pa eto Djokovic ce biti prvi a sta ces ti onda da komentarises.
    (Nik, 15. mart 2017 04:48)

    # Link komentara

  162. Trenutno je 4:2 za delpa u drugom setu. Ali ono sto je bitnije je da Nole igra kao nekad, sa puno elana i zelje. Svojim preciznim i jakim udarcima kao i odlicnom kretnjom i proklizavanjem dokazuje da je ona prica da je smrsao i da nema snage u najmanju ruku smesna. Sve je u motivaciji.. ostaje da se nadamo da ce ga ta motivacija drzati konstantnije.
    (Dovlanu, 15. mart 2017 04:47)

    # Link komentara

  163. Idemo bre, idemo!
    (Vaga, 15. mart 2017 04:45)

    # Link komentara

  164. Kad se Novak nervira mogu miran da budem a kad cuti onda se ja nerviram :)
    (Zica, 15. mart 2017 04:43)

    # Link komentara

  165. Sve funkcionise samo da Novak pocne da koristi prilike kako treba.
    (Fenix, 15. mart 2017 04:41)

    # Link komentara

  166. Ajmooo Delpotro !!!
    (Grobar, 15. mart 2017 04:41)

    # Link komentara

  167. ready to penziju
    (GSVuk, 15. mart 2017 04:38)

    # Link komentara

  168. Pocinjes da se blamiras Nole..
    (Marko, 15. mart 2017 04:38)

    # Link komentara

  169. Volim kad vidim taj zar u Novakovim ocima.
    (Bradonja, 15. mart 2017 04:34)

    # Link komentara

  170. I Gazi Nole, u inat svima koji te mrze...
    (Dr.Nevolja, 15. mart 2017 04:33)

    # Link komentara

  171. Baš me zanima kako sad ovi hejteri i teoretičari komentarišu novakov servis koji je odličan i njegovu igru konkretno, s obzirom na njegovu kilažu? šta je futavci raspali, šta sad nije ok? doping garant?
    (tix1982, 15. mart 2017 04:32)

    # Link komentara

  172. Nista nama ne valja.Ne valja nam Novak kada pobedjuje,ne valja nam kad gubi,ne valja nam kad Rts ne prenosi,onda ne valja sto prenosi jer komentator iritira.Stvarno smo narod koji je nekad bio takav da su nam se svi divili i voleli nas,ali smo postali isfrustrirani,ma sasvim suprotno od onoga kakvi smo bili i ne cudi me vise uopste da nas se ne voli.A Nole danas pokazuje da se forma dize kakav god da bude ishod meca.
    (Dejan, 15. mart 2017 04:26)

    # Link komentara

  173. Koliko trebas biti bolestan i poremecen da hejtas u 4 ujutru?
    (Aca, 15. mart 2017 04:19)

    # Link komentara

  174. (Tomo, 15. mart 2017 03:44)

    Još jedna budala koja izmiščka glupe nadimke i misli da je pametan. Cuješ sad "Djolo"!? Svašta.
    (Mujo, 15. mart 2017 04:17)

    # Link komentara

  175. Vranicu vidim ja da bi ti pao pred federera na kolena kao što si na tiketu.
    Idemo Nole! i kad ti ne ide...
    (Kalu, 15. mart 2017 04:13)

    # Link komentara

  176. Stari Nole! Bravo
    (roditelj, 15. mart 2017 04:12)

    # Link komentara

  177. salji srce publici i smiri se
    (Kengur, 15. mart 2017 04:10)

    # Link komentara

  178. Auuuu, kako sramotno sudjenje protiv Novaka u poslednjem gemu prvog seta!
    Pa da igra u Zagrebu, a da su sudije funkcioneri HDZa, ne bi se sramotili ovako!
    (Kvazimodo Sorabius, 15. mart 2017 04:09)

    # Link komentara

  179. Ono kad Novak igra kao nekad...
    NAPRED MAJSTORE!
    (lolo, 15. mart 2017 04:08)

    # Link komentara

  180. Deres se na decu sramota covece
    (Kengur, 15. mart 2017 04:08)

    # Link komentara

  181. Kako volim kad vidim novaka da psuje i da se nervira..ne znam to me podseca na njega starog
    (lalada, 15. mart 2017 04:08)

    # Link komentara

  182. Utjerace vam Djokovic opet strah u kosti, i to svima...
    Idemooo!!!
    (Zoki, 15. mart 2017 04:07)

    # Link komentara

  183. Novak igra ponovo stari tenis breee
    Ček samo da.ustanu ovi stručnjaci oko 12,.što ga hrane junetinom..
    (popokatapetl, 15. mart 2017 04:07)

    # Link komentara

  184. Nit je ovo pravi Delpo nit je ovo stari Novak
    (El magijo, 15. mart 2017 04:07)

    # Link komentara

  185. "Vintage" Đoković se vratio sa blago nakur.enim izrazom lica. Nema sumnje biće dobra i ova sezona.
    (Amerikanac, 15. mart 2017 04:06)

    # Link komentara

  186. mnogo si besan ne pomaže ta kvazi meditacija i joga ???
    (Atletico, 15. mart 2017 04:06)

    # Link komentara

  187. Delpo tuce Djokovica na OI, potom dve manje-vise rutinske pobede Djokovica, ukljucujuci ovu. Jednostavno, vas pulen je jedan igrac kada igra za reprezentaciju, a potpuno drugi kad igra za sebe, tj. pare. Cinjenica.
    (Mikii, 15. mart 2017 04:06)

    # Link komentara

  188. Ako bude igrao kao u poslednjem gemu 1. seta ima da gazi sve redom sa nulom! Ono je bilo ubitacno dominantno!
    (cz, 15. mart 2017 04:06)

    # Link komentara

  189. Dobri stari Novak!
    (Asterix, 15. mart 2017 04:06)

    # Link komentara

  190. KAKVO JE OVO SUDDJENJE? sramota jedna...ko je sve danas linijski sudija
    (ksks, 15. mart 2017 04:06)

    # Link komentara

  191. #tojeto
    (masa, 15. mart 2017 04:06)

    # Link komentara

  192. Pocinje da terorise kao nekad, ajde Srbine!
    (Milos, 15. mart 2017 04:06)

    # Link komentara

  193. Kakva igra kralja, idemoooo
    (Stefan, 15. mart 2017 04:05)

    # Link komentara

  194. Novak kost i koža ...
    (Atletico, 15. mart 2017 03:58)

    # Link komentara

  195. Probudio se da gledam, ujutro na poslu ce sefica mene... ili da ja ipak nju? Dajte mi savjet, neodlucan sam skroz :)
    (Arthur Dent, 15. mart 2017 03:08)

    Bolje se ubij i postedi nas lovackih prica. Hvala.
    (Mikii, 15. mart 2017 03:57)

    # Link komentara

  196. Prave Srpkinje navijaju za Delpotra??
    (Irina, 15. mart 2017 03:56)

    # Link komentara

  197. Ajmo Argentinac gazi boraniju
    (Makedonce, 15. mart 2017 03:55)

    # Link komentara

  198. Јел зна неко зашто је Новак жут? Већ 6-7 месеци кожа му жута. Ово питам без икакве малициозности.
    (американац, 15. mart 2017 03:50)

    # Link komentara

  199. sreca prati hrabre ajmo djolo
    (Tomo, 15. mart 2017 03:44)

    # Link komentara

  200. koja promena igre na 3:2 u prvom setu, to je stari djovak ...barem na kratko...
    (ksks, 15. mart 2017 03:44)

    # Link komentara

  201. +5 kila misicne mase pa da licis na profesionalnog sportistu. Preslab, mekani udarci...
    (Milos, 15. mart 2017 03:41)

    # Link komentara

  202. Novak pocinje da lici na sebe. Vracaj formu doktore!!!
    (Stefan, 15. mart 2017 03:41)

    # Link komentara

  203. Kanda se Nole malo omrsio. ajmo šampione
    (munze, 15. mart 2017 03:41)

    # Link komentara

  204. Prilicno nas je razmazio Nole svojim igrama zadnjih nekoliko godina. Sve ocekuje sad ce da zablista a ono gore dole. Nesto treba da menja a ja cu i dalje da navijam, zasluzio je mnogo kredita. Idemo Nole
    (Navijam ali i dalje nije to taj, 15. mart 2017 03:40)

    # Link komentara

  205. cekaju se matijevicevi botovi da reklamiraju meso preko novaka 3,2,1...
    (Darko, 15. mart 2017 03:40)

    # Link komentara

  206. Da li RTS ima nekog drugog da komentira tenis,a ne ovog čovjeka koji ne prestaje da "melje"...Zaista iritira
    (ahila, 15. mart 2017 03:39)

    # Link komentara

  207. Иди бре у пензију, не бламирај се више...
    (Небојша, 15. mart 2017 03:39)

    # Link komentara

  208. ima mnogo jos da se igra i tek je peti gem ali po ovome sto do sada vidim, novak nema nista od tenisa, pocev od servisa, reterna koji mu je bio zastitni znak, igre u polju i resenja razlicitih situacija gde se gradi poen. ovo je jedan prosecan igrac koji protiv delpa i jos kvalitetnijih nema sta da trazi. novak je sam ovo zeleo. e sada smo cesto vidjali da se mnogo sta promeni do kraja meca i da novak dobije mec. ja mu to zelim ali sa ovakvom igrom mora da se okrene za 100 stepeni da bi dobio odlicnog igraca i borca kao sto je delpo. ajde da vidimo koliko , nadam se da gresim.
    (c7-5, 15. mart 2017 03:39)

    # Link komentara

  209. Probudih se u 3 ujutro da, kao nekad, uživam u Novakovom tenisu, ali ne vredi, njemu se izgleda ne igra, koliko se meni gleda !? Popio sam Ranisan i nazad u krevet , da nastavim da spavam posle ovog komentara ! Laku noć !
    (Boris Banović, 15. mart 2017 03:39)

    # Link komentara

  210. Šta god da bude, mi kao navijači trebamo
    malo da spustimo loptu. Nažalost, naša
    očigledna želja da Novak izdominira
    u narednim godinama je u suprotnosti
    sa njegovim ambicijama. Nama, navijačima
    ne preostaje ništa drugo nego da ga i u ovim
    trenucima karijere podržavamo kao do sada.

    P.S.
    Da li neko zna, nisam ironičan, da li je ikada
    postojao neki sportista (bilo koji sport), koji
    je bio vegan/vegetarijanac, a da je bio najbolji
    u tom sportu. Naravno, šah, bilijar, kuglanje...
    i slične sportove ne računam kao primer.
    (Cole, 15. mart 2017 03:38)

    # Link komentara

  211. Eee moj Nole koliko si propao pa to je strasno, hajde uozbilji se malo pocni da igras vise jer ako ovako nastavis brzo ces iz top 10..
    (LARGO, 15. mart 2017 03:35)

    # Link komentara

  212. Mrka kapa, Nole se nije napasao i nazobao semenki.
    I psihicka, a narocito fizicka, parodija.
    Na sta je spao...
    (acomurija, 15. mart 2017 03:34)

    # Link komentara

  213. Ideeeeemoooo Noleeee
    (anonymous on purpose, 15. mart 2017 03:32)

    # Link komentara

  214. SANO JAKO!
    (Boka, 15. mart 2017 03:30)

    # Link komentara

  215. Realno igra Novaka Djokovica je trulez. Dobro bi bilo za njega da na par turnira zaredom dolazi do 1/4 finala i da se onda uozbilji. Dobro bi bilo za njega i da ispadne iz deset
    (NIK, 15. mart 2017 03:28)

    # Link komentara

  216. Stvarno volim Noleta, ali bice da sa Delpom ima dil....znam te-znas me. Malo ja, malo ti.
    Cini mi se da u tenisu ima puno namestanja, samo da bi gledanost, i zarada od cirkusa bili sto veci. Na zalost, preko Noletovih ledja, bas kada je postao najdominantniji igrac u istoriji igre.
    Prestao sam da gledam zbog svega toga.
    (Glas iz kolonije, 15. mart 2017 03:27)

    # Link komentara

  217. Ja navijam za Delpa,volim njegov stil igre. Zelim Novaku da ponovo bude kao pre ali izgleda da mora jos par puta da izgubi u početnim rundama da bi shvatio gde gresi i da bi se sredio sam sa sobom.
    (macak, 15. mart 2017 03:26)

    # Link komentara

  218. Ajde Nole!
    (DB, 15. mart 2017 03:26)

    # Link komentara

  219. kako je pocelo nece se dobro zavrsiti, nadam se da gresim
    (bojan, 15. mart 2017 03:26)

    # Link komentara

  220. Diži se Novače, ovaj narod je u totalnom rasulu, još ako ti nastaviš da gubiš bojim se da će biti svašta!
    (Mišel Zubenica, 15. mart 2017 03:25)

    # Link komentara

  221. Ustao da gledam mec, ujutro na poslu ce sefica mene ... ili da ipak ja nju? Dajte mi savjet, neodlucan sam :)
    (Arthur Dent, 15. mart 2017 03:22)

    # Link komentara

  222. Delpotrovace Nola nazad za monako...
    (Turista Nudista, 15. mart 2017 03:21)

    # Link komentara

  223. opa bato evo brejk
    ajmo delpo samo jako!!
    (Sreten, 15. mart 2017 03:19)

    # Link komentara

  224. Nevezano za ovaj mec, pratim Dimitrova (i uzgred ga cekam na tiketu za naplatu), pa vi ne mozete da poverujete sta taj decko radi sam sebi. U pojedinim momentima je gori od Wawrinke sto se tice autodestrukcije. Ovo pisem nakon sto je posle 4:1 u trecem setu dozvolio Soku da se vrati u igru. I naravno, ocekujem da izgubi. :)
    Pozdrav :)
    (Pukovnik Vranic, 15. mart 2017 03:19)

    # Link komentara

  225. Srecno Nole!
    (Maya, 15. mart 2017 03:13)

    # Link komentara

  226. P.S. Ajde Novace, zapni malo, pa da i tebe gledamo sa Federerom ako Bog da. :)
    (Pukovnik Vranic, 15. mart 2017 03:11)

    # Link komentara

  227. Kakav Novak, kakav Kirjos, opet cemo gledati Federer - Nadal.
    Rodzer pretandrljao preko Dzonsona sa 50% snage. :)
    (Pukovnik Vranic, 15. mart 2017 03:10)

    # Link komentara

  228. Probudio se da gledam, ujutro na poslu ce sefica mene... ili da ja ipak nju? Dajte mi savjet, neodlucan sam skroz :)
    (Arthur Dent, 15. mart 2017 03:08)

    # Link komentara

  229. Idemo Novak,srećno!
    (Trnjina, 15. mart 2017 03:00)

    # Link komentara

  230. Idemo No
    (bamboli-jamboli, 15. mart 2017 02:57)

    # Link komentara