"Veliki" pobedili, 16 klubova direktno u LŠ

Prve četiri ekipe iz četiri najjače lige imaće garantovana mesta u grupnoj fazi Lige šampiona od sezone 2018/2019, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

AK Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Sve se to radi da bi se sprecila ekspanzija istocno evropskih ekipa,pre svega Rusa,Azera,Kazahstanaca,koji su razvalili u ovim kvalifikacijama.Treba praviti evro-azijsku ligu sampiona,od Republike Srpske do Japana,dokle vise trpeti evropsku mafiju.
    (Rade, 26. avgust 2016 15:43)


    jel ti dobro?
     (neutralni felsh, 27. avgust 2016 01:27)

    # Link komentara

  2. @ facts, hvala opet na opet odlicnom komentaru! :)
    (neutralni felsh, 26. avgust 2016 23:12)

    # Link komentara

  3. To znači da mi nikada više nećemo Igrati u LŠ!
    (Domaćin, 26. avgust 2016 11:45)

    Mi ne mozemo ni u LE, a kamoli u LS!
     (Dzoni, 26. avgust 2016 22:36)

    # Link komentara

  4. Došao je i taj dan ubili ste klub koji je imao sve da igra svake godine završnicu LŠ, da ima najlepši stadion i prihode enormne od najjače škole fudbala. Sad uživajte u petokraci, praznoj rupi, pranju para, grofu, toletu, kokezama, terzama, mučeu, kangama raznim. Došlo vreme da cigani teškom mukom shvate da je sve laž i bari i džaja i ostala radna grupa
    (FKP, 26. avgust 2016 17:31)

    Sta pricas bre ti? Vi ste imali sve da svake godine igrate zavrsnicu LS? Pa sto to onda niste radili pre dolaska Vucica? Dva put ste se jedva plasirali, ostvarili ukupno nula pobeda uz fascinantnu gol razliku, a ti pricas o redovnom igranju zavrsnice? I zasto ne kazes odakle vam ta "najbolja" skola fudbala? Ko vam je, kad i kako napravio Zemunelo? Da li je moguce da vi grobari zaista verujete u takve mitove? Iza vase dugogodisnje dominacije je stajala politika i drzava, a vi i dalje verujte u mitove.
    (zlizlo, 26. avgust 2016 20:43)

    # Link komentara

  5. treba napraviti 4 jake regionalne lige pa i one da imaju 4 direktno, u njima bi se i kvalitet podigao, balkanska sa ruminijom, severna, centralno evropska, i rusko azijska i eto rešenja :-)
     (aca, 26. avgust 2016 20:22)

    # Link komentara

  6. super 27. ste, upadate u 9. kolo predkvalifikacija
    (učitelj, 26. avgust 2016 20:18)

    # Link komentara

  7. iako je postalo apsurdno ovo zvati ligom sampiona put za zaista male nije mnogo tezi nego dosad, jer jos uvek postoji zaseban ligaski put i put za sampione. sampioni sad dobijaju jps i prvake liga od 10 do 12, sto po aktuelnom stanju znaci prvake ceske, turske i svajcarske. s druge strane ligaski put za drugoplasirane timove isto postaje bar teoretski laksi jer ce igrato sa petoplasiranima umesto cetvrtoplasiranih timova iz velikih liga. videcemo jos detalje, ali mali gube samo jedno mesto, i to samo ako pobednik europa lige se ne plasira u ligu sampiona sto ce se pod novim uslovima redje desavati.

    ostaje diskutabilno koliko odvojeni put za sampione malih zemalja doprinosi razvoju fudbala, tako da je smanjenje nagrade za sam plasman u grupnu fazu dobra stvar, jer nece pomagati monopole dominantih klubova. timovi moraju biti nagradjeni vise za takmicarske uspehe. i tu novi format postaje zaista mnogo tezi za manje zemlje, ali kad su se klubovi iz tih zemalja dokazali zadnji put?
    (wiener, 26. avgust 2016 20:12)

    # Link komentara

  8. Kakav je pacenik ovaj sto u ovoj vesti prozove Partizan jer je Srbija na 27. mestu?!?!

    Partizan je u poslednjih 5 godina (koliko se uzima u obzir za rangiranje) osvojio vise tih bodova nego SVI ostali ZAJEDNO. Da FKP nije igrao te grupne faze LE, koja je za sampiona srpske Premijer lige misaona imenica, bili bi 47.
     (uredni neplatisa, 26. avgust 2016 20:07)

    # Link komentara

  9. Da li ste znali?
    -Mesi nikad nije igrao u grupi B u LS. Leo je igrao i postizao golove u preostalih 7 grupa.
    -Mesi je jedini igrac koji je u Primeri postizao golove u svakoj od poslednjih 13 sezona (od 2004/05 i traje).
    -Lionel Messi je anagram od See Millions.
    -Na dan 53. rodjendana legendarnog kosarkasa Majkla Dzordana, Mesi je postao 1. igrac u istoriji Primere koji je postigao 300 golova u ligi.
    -Mesi je jedini aktivni igrac u top 5 liga Evrope na kojima je postigao 310+ golova i 125+ asistencija!
    -Mesijev gol Romi je proglasen za najbolji gol u UEFA takmicenjima prosle sezone ukljucujuci i EP 2016! Na 2. mestu je bio gol Portugalca Rikardinja u futsal mecu protiv Srbije, a na 3. su Sacirijeve makazice protiv Poljske na EP.

    Pozdrav
    (facts, 26. avgust 2016 19:44)

    # Link komentara

  10. Lepo je bilo dok je trajalo...
    (klaas-jan huntelaar, 26. avgust 2016 19:22)

    # Link komentara

  11. Skoro nista nije promenjeno.Ima klubova koji su ns dobitku,ali nisu mnogo izgubili ni ovi u kvalifikacijama.I ovako su uglavnom prolzili klubovi iz "četvorke"...I sad na primer Roma-Porto igraće Porto - Fener.Jel kapirate ? I automatski te dve ekipe ne mogu da padnu Zvezdi.Pa na prtimer Zenit-Olimpijakos itd...nama ostaju opet ovi bugari i slicne ekipe.Strasno koliko se ne razumete u fudbal.Vidim to po odnosi plus-minus na nekim komentarima.
     (Jole, 26. avgust 2016 19:14)

    # Link komentara

  12. I mi bi imali po 4 predstavnika da smo na vreme opustosili sva bogatstva iz svojih kolonija pa da mozemo da priustimo najbolje robove da nam igraju nekada jedan sport-fudbal.
     (Danubewalker, 26. avgust 2016 19:13)

    # Link komentara

  13. Roma ispala zbog gluposti tri svoja igraca a komentatori kazu zbog italijanske lige,west hem ispao pd astre a komentatori kazu ispali su namerno a cekali drugo kolo da ispadnu? Spanci imaju cetri tima u ls ove sezone real,barsa,atletiko,sevilja a ovaj kaze da im krivo sto nije viljareal proso pa hahaha,kao prvo italijanska liga je u debelom plusu u poenima u odnosu na francuze,a bitno da lester ima kvalitet za ls,kopenhage,gent itd a fiorentina,roma,inter nemaju haha..sta bre vi pricate.
    (vince carter, 26. avgust 2016 19:07)

    # Link komentara

  14. Uz svo postovanje za staru seriju A, mislim da ona trenutno nema kvalitet za 4 predstavnika... Jedini tim koji pokazuje neke rezultate je Juventus, ostali blede senke klubova kakvi su bili u proslosti..
    (alter ego, 26. avgust 2016 19:05)

    # Link komentara

  15. na kraju ce formirati LŠ A i LŠ B, ko u tekvondu. pa ce u A da igraju prvih 5 timova iz španije,engleske,nemačke i italije,a ostala boranija u LŠ B. to je cilj bogatih. mozda će u LŠ A da upadne po neki privatni tim iz rusije,ukrajine. možda sam im upravo dao ideju. ovi bogati će igrati ligu od po 10 klubova u grupi 1 i 2,pa ispadanke,a drugi jadnici ve biti podeljeni po grupama,recimo 64 ekipe i cepaj sirotinjo
     (kwamo, 26. avgust 2016 18:41)

    # Link komentara

  16. Модерни фудбал је ђубре без душе.
     (гокс, 26. avgust 2016 18:36)

    # Link komentara

  17. Pa zbog toga je Liga sampiona i nastala, a ne zbog nekakvog kvaliteta fudbala, cist monopol najbogatijih na zaradu, na trofeje, najbolje igrace, na popularnost, pet-sest klubova se vrti u krug...
     (trt, 26. avgust 2016 18:32)

    # Link komentara

  18. Ne,nego ce UEFA da ceka da se Djuric,Terzic i ostali nakradu.....
    (Bojan, 26. avgust 2016 17:51)

    # Link komentara

  19. лоша одлука. све исти тимови и паре се стално сливају у њихов џеп. остајемо фудбалска депонија где ако нешто ваљаш мораш да идеш док си још млад а ови што остају су пропали играчи из португала, африке и србије. тешко да ћемо видети српски тим у групној фази. али ено динамо и лудогорец прођоше иако више од пола тима нису домаћи играчи. можда ако неки богати власник купи тим у србији???
     (рајко, 26. avgust 2016 17:50)

    # Link komentara

  20. Iako ovo fakticki znaci da u skorije vreme nasi klubovi nece igrati LS ja ovo ipak vidim kao dobru odluku. LS treba da je skup najboljih ekipa iz Evrope a malo je smesno da ekipe poput Zvezde i mog Partizana kvalitetom, infrastrukturom, finansijama i svim ostalim zasluzuju da budu tu. Kad i ako dodje bolje vreme kod nas bice jaci i klubovi pa neka se onda bore a ne ovako bez ulaganja sa lopovima na celu pokusavaju svake godine na mule da udju. Ne ide to tako bato moj, plati pa se klati...
    (Whitesnake, 26. avgust 2016 17:42)

    # Link komentara

  21. Došao je i taj dan ubili ste klub koji je imao sve da igra svake godine završnicu LŠ, da ima najlepši stadion i prihode enormne od najjače škole fudbala. Sad uživajte u petokraci, praznoj rupi, pranju para, grofu, toletu, kokezama, terzama, mučeu, kangama raznim. Došlo vreme da cigani teškom mukom shvate da je sve laž i bari i džaja i ostala radna grupa
    (FKP, 26. avgust 2016 17:31)

    # Link komentara

  22. Sve se to radi da bi se sprecila ekspanzija istocno evropskih ekipa,pre svega Rusa,Azera,Kazahstanaca,koji su razvalili u ovim kvalifikacijama.Treba praviti evro-azijsku ligu sampiona,od Republike Srpske do Japana,dokle vise trpeti evropsku mafiju. (Rade, 26. avgust 2016 15:43)

    hahahahaha hahahahaha
     (kimi, 26. avgust 2016 17:28)

    # Link komentara

  23. Kapitalizam..
    (koZe, 26. avgust 2016 17:17)

    # Link komentara

  24. Sjajno sad će naši “velikani“ da igraju stalno u jevropi (kad prekrste stadione “Svrbistan u Jevropi“)
    Da ne bude posle, Firer Vučko nas lag'o ;)
     (rex, 26. avgust 2016 17:01)

    # Link komentara

  25. Italijanska liga ne zasluzuje cetiri predstavnika uopste.Roma treceplasirana nije se kvalifikovala,Napoli ove sezone tesko da moze da do drugog mesta bez Iguaina.Inter i Milan svetlosnim godinama daleko
     (epp, 26. avgust 2016 17:01)

    # Link komentara

  26. Vec dugo vremena sve ovo nema veze sa sportom. Iskljucivo politika i biznis. Liga SAMPIONA? Promenite ime. 2-3-4 u svojoj zemlji nije sampion. Najjaci u Evropi nije najjaci ni u svojoj ligi? Stari koncept Kupa Sampiona je ispravniji sa stanovnista sporta. Sa stanovista biznisa, LS je bolja za bogate klubove. Ali kao i u svemu ostalom, zivimo u kapitalisticnom drustvu, gde je cilj da bogati postanu bogatiji a siromasni siromasniji.
    (Nele, 26. avgust 2016 17:00)

    # Link komentara

  27. Ma OK to, neka rade šta misle da treba, ali ja ne mogu pojmiti da će neko pre pogledati meč Roma - Wolfsburg , Inter - Bayer Leverkusen ili Villareal - Milan, od recimo West Ham - Crystal Palace!? Ili Sevilla - Atletico!? LŠ je sem četvrtfinala (i po kojeg meča osmine finala) pa nadalje, najobičniji udav koji se gleda preko volje, iz nekakve navike. Schalke-NMonaco? Ma dajte, molim vas! WBA-Everton gledam s guštom.
    Što se naših klubova tiče, da nam je liga nešto snažnija, financijski konsolidovanija i infrastrukturalno sređenija, ne bi mi palo na pamet da se nadam nekakvom Sassuolu, Augsburgu ili AEK-u. Samo nešto bolje i financijski sigurnije i dalo bi se to gledati.
    (Humanoid, 26. avgust 2016 16:56)

    # Link komentara

  28. naravno da su "veliki" pobedili inače bi organizovali svoje takmičenje kao što imamo u košarci pa bi tek onda "ostali" pu.ili...isti đavo, sada nam ovo smesta a euroleague u košarci ne, čim bude veća lova u igri u košarci i tu ćemo pu.iti...
    (banat uber alles, 26. avgust 2016 16:18)

    # Link komentara

  29. Pa kvalitet lige ce sigurno da bude veci,meni je draze da gledam Inter,Milan ili MU i Chelsea nego Dinamo Zagreb,Rostov i Ludogorec.Bez ikakve uvrede prema ovim klubovima.To bi isto rekao da upadne Zvezda/Partizan.Mogu oni da udju i da uzmu pare ali svi znaju da nece nista da urade i da ne mogu nikoga da dobiju.Verovatno je bar 70% timova iz Engleske jace od ovih ekipa samo im je mnogo teze da dodju do ta 4 mesta.Po meni dobra odluka sto se kvaliteta LS tice losa za "nas" i za klubove iz mali zemalja koje UEFU realno i ne interesuju.
    (joca, 26. avgust 2016 16:12)

    # Link komentara

  30. Bolje bi bilo da se u buducnosti zove Liga Tajkuna umesto sampijona....
    (milan, 26. avgust 2016 16:10)

    # Link komentara

  31. Ovde prvo treba da se promeni ime u ligu bogatih, oni neka se igraju sami sa sobom, a ostali treba d aigraju ligu sampiona ili kup kao nekada. I treba da usledi opsti bojkot prenosa lige bogatih jer oni uglavnom od toga i zive, izolovoati ih. Ovako UEFA samo sledi svoj put zpadne evrope, a isterati sve istocnoevropske klubove iz takmicenja. U isto vreme Vest Hem ispada od leve rumunske ekipe, ali vazno da im se da sigurnih 4 tima.
    (Pedja, 26. avgust 2016 16:08)

    # Link komentara

  32. Zvezda je 1991. godine obrnula igricu, molim lepo.
    (le gojko mane, 26. avgust 2016 16:04)

    # Link komentara

  33. Srbija 27.! Da li je vredelo uništenje cele lige da bi se partizanu veštački pravio uspeh? A sada dželat srpskog fudbala opet hoće da vodi svoj partizan! I onda se neko pita da li je bilo sukoba interesa dok je vodio FSS i kako je za to vreme partizan uzeo 6 uzastopnih titula što nije nikad u istoriji.
     (partizan sramota Srbije, 26. avgust 2016 16:04)

    # Link komentara

  34. Kako stvari stoje ovde je najvise ostecena - Hrvatska!

    Taman su dobacili do 13.-14. mesta koje po sadasnjem sistemu im daje dva mesta u kvalifikacija za LŠ - prvak u stazi šampiona, a drugoplasirani u stazi pratilaca. Ne verujem da ce biti toliko mesta za kvalifikante kada prvih 10 saveza dobije 20 i kusur direktnih mesta u LŠ.

    Nama svejedno - prvak ce igrati kvalifikacije u stazi sampiona i to je to. Nadam se da ce ostati 5 mesta u LŠ za kvalifikante iz staze sampiona?! Ako moze redakcija da to proveri?
     (uredni neplatisa, 26. avgust 2016 15:57)

    # Link komentara

  35. I ovakav sistem je bolji nego u kosarci!
     (Veteran, 26. avgust 2016 15:50)

    # Link komentara

  36. A Zvezvda će jedina biti i ostati iz velike četvorke sa evropskom titulom.
    (zlizlo, 26. avgust 2016 13:20)
    @
    I jedina koja nikada nije igrala LŠ.
    (Zvezvda, 26. avgust 2016 15:50)

    # Link komentara

  37. džaba ti, možeš samo da plačeš, jednom šampion Evrope uvek šampion Evrope.
    (spale, 26. avgust 2016 15:07)
    @
    Ma važi, obrati se sa tim kod UEFA odmah će vam dati pozivnicu za LŠ.
    (plakanje od smeha, 26. avgust 2016 15:45)

    # Link komentara

  38. Sve se to radi da bi se sprecila ekspanzija istocno evropskih ekipa,pre svega Rusa,Azera,Kazahstanaca,koji su razvalili u ovim kvalifikacijama.Treba praviti evro-azijsku ligu sampiona,od Republike Srpske do Japana,dokle vise trpeti evropsku mafiju.
     (Rade, 26. avgust 2016 15:43)

    # Link komentara

  39. FK Crvena zvezda je osvajac poslednjeg takmicenja evropskih prvaka drzava, u kome su sve drzave i svi ucesnici bili koliko-toliko ravnopravni.
     (kima, 26. avgust 2016 15:43)

    # Link komentara

  40. Ovo je krajnje nepošteno prema slabijim evropskim klubovima i njihovim savezima. Bogatstvo kluba je jedino merilo i time se obesmišljava titula šampiona u nacionalnim ligama. Nadam se da ovo novo takmičenje lažnih šampiona neće zaživeti i da ga ljudi neće u toj meri pratiti. Ne dopada mi se ideja da tim koji 30 godina nije bio šampion u svojoj zemlji postane prvak Evrope. Mi ćemo se kao stari dobri majstori oponašanja, vrlo brzo prilagoditi, i imaćemo istog šampiona sledećih 30 godina, tek da ne propustimo kvalifikacije za Ligu šampiona.
    (Superdry Blackhawk, 26. avgust 2016 15:34)

    # Link komentara

  41. Dok je Italija imala dva tima u LŠ , a drugi od 3 do 5 klupova , LŠ je bila LŠ , a sad odjednom kako Italija ima 4 kluba kao i Bundes liga , Premier liga i Primera , LŠ nije više LŠ , i počinju prozivanja kako u njoj treba da igraju samo šampioni svojih država.
    (Sole, 26. avgust 2016 15:24)

    # Link komentara

  42. Zbog ovakvih stvari sam prestao da gledam fudbal.
    (lopta je okrugla, 26. avgust 2016 15:21)

    # Link komentara

  43. Kvalifikacije smanjene za 4 ekipe,ne dramite toliko ! Imamo dobre sanse,od jakih ostaju par ekipa koje mozemo izbaciti ako budu u losoj formi i slicno.
     (Jole, 26. avgust 2016 15:10)

    # Link komentara

  44. nije za nju

    džaba ti, možeš samo da plačeš, jednom šampion Evrope uvek šampion Evrope.
     (spale, 26. avgust 2016 15:07)

    # Link komentara

  45. Vidim kako se svi stručnjaci sa ovog foruma sada zale da je novi sistem los i nepravedan i da ce upropastiti evropski fudbal. Neverovatno, pa svi ti stručnjaci se cele prošle sezone, a evo i sada kada su se izvlacile grupe za ls zale kako je ls dosadna i kako grupe lice na Ligu evrope itd... Ne znate sta hoćete, odlučite se i ne menjajte mišljenje..... Novi sistem je pun pogodak i igrace se kvalitetniji, vrhunski i atraktivan fudbal..... Samo najbolji sa najboljima, a ne neke leve ekipe koje ne mogu tri pasa da povezu i bunkerišu se, a sluze za nabijanje gol razlike najboljim klubovima.....
    (choda gaucho, 26. avgust 2016 15:04)

    # Link komentara

  46. ce udjemo .... al na Kukovo leto (-:
    - ma fudbal se igra samo za vas burzuje ... Sirotinja ga izmislila a, sad to postao opasan biznis ... tuga ...
     (NN, 26. avgust 2016 14:50)

    # Link komentara

  47. Slobodno neka joj promene ime u Liga bogatih. Gde je taj evropski duh solidarnosti, da i siromašniji i manje fudbalski razvijeni pokažu kako igraju lopte? Kup šampiona je jedino bilo pravo takmičenje, sve ostalo je čista komercijala sa ciljem zaraditi što više para.
    (Predrag Popović, 26. avgust 2016 14:48)

    # Link komentara

  48. Dok je Italija imala dva tima u LŠ , a drugi od 3 do 5 klupova , LŠ je bila LŠ , a sad odjednom kako Italija ima 4 kluba kao i Bundes liga , Premier liga i Primera , LŠ nije više LŠ , i počinju prozivanja kako u njoj treba da igraju samo šampioni svojih država.
    (Sole, 26. avgust 2016 14:45)

    # Link komentara

  49. [link]/

    Ево вам табела, једино код Енглеза је грешке јер је Вест Хем испао синоћ. Углавном, прве четири лиге су се значајно одвојиле од остатка.
    (Adriano_Galliani, 26. avgust 2016 14:45)

    # Link komentara

  50. Ljudi otislo je ovo ka Super Ligi.Ako misle da 12 ide direktno, pa i ovi nize ce traziti po 3 direktno...Ali najgore sto moze da se desi da petoplasirani igra kvalifikacije...E sada sto se nas tice nama je sve jedno, dok ima put sampiona i onaj drugi u kvalifikacijama...I da ovo je prelazno resenje na tri sezone...
    (Aleksandar I, 26. avgust 2016 14:44)

    # Link komentara

  51. @milos
    Juve je 2015. igrao finale a prošle ispao od Bajerna u 1/4.
    (zvezdarac, 26. avgust 2016 14:40)

    # Link komentara

  52. pa ako rusi stignu italijane i udju u prva 4, oni ce imati cetiri.
     (Dušan, 26. avgust 2016 14:28)

    # Link komentara

  53. Ovo je potpuno ispravno. Decenijama su najjače lige na svetu radile na kvalitetu i marketingu i zato su tu gde su i zato imaju pravo da igraju u ligi šampiona. A mi? Gde smo mi? Godinama smo sebe urušavali i sad kao hoćemo u elitno društvo? Stvarno? E neće da može! Počev od lopova unutar klubova, preko rasula u savezu, pa sve do raspale infrastrukture i huligana koji su u sprezi sa vrhom države. O čemu mi pričamo?
     (Rio16, 26. avgust 2016 14:19)

    # Link komentara

  54. Resenje: neka oni igraju fudbal medjusobno a ostatak Evrope neka napravi svoje takmicenje. Stvarno ovo je prevrsilo sve granice bahatosti i arogancije.
     (tragedija, 26. avgust 2016 14:18)

    # Link komentara

  55. U Srbiji prvo treba ukinuti futbal kao sport pa posle desetak godina da vidimo šta nam je činiti!
     (branko, 26. avgust 2016 14:17)

    # Link komentara

  56. Dok je Italija imala dva tima u LŠ , a drugi od 3 do 5 klupova , LŠ je bila LŠ , a sad odjednom kako Italija ima 4 kluba kao i Bundes liga , Premier liga i Primera , LŠ nije više LŠ , i počinju prozivanja kako u njoj treba da igraju samo šampioni svojih država.
    (Sole, 26. avgust 2016 14:15)

    # Link komentara

  57. Mozda nama ne odgovara, ali je svakako bolje nego da grupe iz godine u godinu budu sve smesnije i smesnije...Upropastili su najbolje takmicenje na svetu...
    Pozdrav za RF i VR46 ...
     (Trka veka, 26. avgust 2016 14:14)

    # Link komentara

  58. Treba im dati zatvorenu ligu da se deca igraju a onda organizovati pravedno takmicenje u koje ulaze samo šampioni. Da se i manji ogrebu za neku zaradu, ma kolika ona bila. Ovako ce i ono malo mesta koje su manji mogli da iskoriste zauzeti timovi iz liga koje imaju garantovano mesto u LŠ.
     (3OPAH, 26. avgust 2016 14:11)

    # Link komentara

  59. steta za Penalda jer mu više neće biti malmö da ih napucava sa 5 golova.
     (Sandzak i Bosna !, 26. avgust 2016 14:06)

    # Link komentara

  60. @ Marko

    Koji je to klub Nju Kastl?
     (Silver Surfer, 26. avgust 2016 14:04)

    # Link komentara

  61. tako i treba!
     (roko, 26. avgust 2016 13:59)

    # Link komentara

  62. ljudi, ovo je liga SAMPIONA. Sampioni su oni koji pobede, 1. Mesto, a ne drugo trece cetvrto. ovo je sad postao "UEFA Champions, second, thrid and fourth League".
     (marko, 26. avgust 2016 13:54)

    # Link komentara

  63. Da li sad po novom pravilu u koefcijent klubova ulaze samo osvojeni evropski trofeji ili i oni zamalo osvojeni?
     (Dejan CZ, 26. avgust 2016 13:48)

    # Link komentara

  64. Italijani najveći dobitnici ovom promenom...
    (Blackman, 26. avgust 2016 13:47)

    # Link komentara

  65. Drugi, treci i cetvrti nisu sampioni! Naziv gubi smisao.
     (Miki, 26. avgust 2016 13:45)

    # Link komentara

  66. Pa mi smo toliko daleko od LS da nam ovo nista novo nece doneti.Nas fudbal je na dnu.I jednostavno Evropa nije zanimljiva sa klubovima iz slabijih liga,jednostavno ne donose gledanost i profit.U svim grupama se vec zna ko prolazi dalje.Vise klubova iz jacih liga ce doneti vise neizvesnosti.Mislim da ovde najvise profitifa Milan koji je daleko od LS trenutno ali zbog rezultata ce biti redovni clan.Valjda ce ih to finansijski malo povratiti,pa da ponovo budu u trci za LS
     (boris, 26. avgust 2016 13:44)

    # Link komentara

  67. pljuvali ste platinija, dragi gledaoci. i evo vam sad.
     (neutralni felsh, 26. avgust 2016 13:43)

    # Link komentara

  68. imam osjecaj da je platini radio pravu stvar i onda su ga makli,nekako je to proslo bez medijske pompe sto pobuduje sumnju...al ko ce ga znati...
     (Zigzag, 26. avgust 2016 13:41)

    # Link komentara

  69. Prava liga šampiona bi bila kada bi samo šampioni igrali. Znači ima 48 ili 50 liga u Evropi, napraviš 12 grupa po 4 ekipe i to je to. Koji mi je šampion četvrti iz neke lige? Neka se onda zove Superliga Evrope, a ne Liga šampiona.
     (Car, 26. avgust 2016 13:41)

    # Link komentara

  70. Dok je Italija imala dva tima u LŠ , a drugi od 3 do 5 klupova , LŠ je bila LŠ , a sad odjednom kako Italija ima 4 kluba kao i Bundes liga , Premier liga i Primera , LŠ nije više LŠ , i počinju prozivanja kako u njoj treba da igraju samo šampioni svojih država.
    (Sole, 26. avgust 2016 13:41)

    # Link komentara

  71. liga prvaka-natjecanje s najmanje prvaka..
     (Zigzag, 26. avgust 2016 13:41)

    # Link komentara

  72. Ovo je bezveze, ja sam hteo da svedemo PL na dva kluba max.
     (Adriano_Galliani, 26. avgust 2016 13:38)

    # Link komentara

  73. Liga Šampiona je bila najkvalitetnija, najzanimljivija i najujednačenija kada su se igrale dve grupne faze, a u kvalifikacijama nije bilo odvojene staze za šampione. Tada je kvalitet i kontinuitet dolazio do izražaja, jer je šampion morao da prođe kroz sito i rešeto, a svaka utakmica je bila derbi i do poslednjeg kola grupnih faze se nije znalo ko prolazi dalje. Ove nove planirane reforme takmičenja podržavaju bogate i marketinški prisutne lige, ali ne jačaju kvalitet samih učesnika takmičenja, jer je drugi tim portugalske, ruske ili ukrajinske lige svakako jači od četvrtog iz italijanske. Inače, jako volim kontinentalna takmičenja, jer su objektivno merilo kvaliteta, dok u nacionalnim ligama nema tolikog broja kvalitetnih ekipa, čak ni u najjačim ih nema više od 12-13. Međutim, čini mi se da je svaka reforma ovih takmičenja prethodnih godina vodila nažalost u pogrešnom pravcu.
    (Konstantin, 26. avgust 2016 13:37)

    # Link komentara

  74. Koliko god svi vi pljuvali Italijanski fudbal,ali ta drzava je konstantno u prve cetri drzave, a za vase saznanje Italija je na domak treceg mesta na UEFA llisti, iskucajte UEFA COUNTRY RANKING CHART-pogledajte pa onda pisite.
     (dejandddddd, 26. avgust 2016 13:34)

    # Link komentara

  75. Ako sam dobro izracunao ostaje samo 7 mjesta za stazu sampiona i ovu drugu sa ekipama koje nijesu prvaci. to je premalo . I koliko kome pripada od ove dvije grupe, staze?
     (bpcg, 26. avgust 2016 13:30)

    # Link komentara

  76. sramota...
     (pantelija, 26. avgust 2016 13:23)

    # Link komentara

  77. Odlicno. Samo treba da promene dinamiku rangiranja odredjenih liga. Italijani godinama nisu zasluzili vise od jednog predstavnika. Nemci su zasluzili njihova mesta. Englezi na osnovu rezultata ne zasluzuju vise od dva tima...
    (Ra, 26. avgust 2016 13:22)

    # Link komentara

  78. Liga šKampiona sit se nasmejah, pola ucesnika nije nikada ili nije minimum zadnjih 25 godina bio šampion svoje zemlje. Evroliga u kosarci i pretnje FIBA, šarada sa Rusina na olimpijskim igrama, igre sa Noletom oko igranja na centralnom terenu i nameštanje DelPotra na olimpijskim igrama "kapitalizam" ce unistiti sport kao sto sve unistava, a potom i sam sebe.
    (fanatik de football, 26. avgust 2016 13:22)

    # Link komentara

  79. Ne znam odakle vam uopste to da ce Zvezda igrati kvalifikacije za LS sledece godine?! Cin se da neki ovde smatraju da je prvenstvo vec zavrseno...
    Globalno, ovo je dobro za samo takmicenje, ali ce ubiti fudbal u Evropi. Kada se ugase razvojni centri u manje bogatim zemljama za 10ak godina, na kraju nece imati da se skrpe ni za 5 krstenih klubova. Slicno radi i Evroliga.
     (smesno, 26. avgust 2016 13:20)

    # Link komentara

  80. To bi bilo to, sto se tice Zvezde i LS! Zakasnili ste sa skracivanjem penzija i glasanjem za Vucka.. Ode mast u propast. Ali koji njegov projekat je uspesno se zavrsio? Tako ce Zvezda jedina biti i ostati iz velike cetvorke, koja nikad nije dosla do grupne faze LS. 1992 se kup nazalost jos nije zvao Liga sampiona, tako da, ne trudite se.. Mali i nebitni ste.
    (Saucesce mandataru, 26. avgust 2016 11:43)

    Partizan je veliki i bitan jer je puta ušao u grupu, dao jedan gol a obedio nula puta. Kakva veličina evropskog fudbala! A grobari misle da je Vučić došao na vlast zbog Zvezde, da je to najvažnija tema i da se vlast bira po tome za koji klub navija. Kompleksi na maksimumu, nemoć i jad, kad i u ovoj vesti vi vidite i prozivate Vučića. Bitno da su Marijanović i Tadić izglasani na vreme da vam se napravi Zemunelo i da vi malo osetite LS. A Zvezvda će jedina biti i ostati iz velike četvorke sa evropskom titulom.
    (zlizlo, 26. avgust 2016 13:20)

    # Link komentara

  81. ovako je bezveze ok je da nemci,englezi i spanci imaju 3 direktno i 1 u baraz(90 posto su sanse da prodju kao man siti steauu.ali da italijani imaju 4 direktno pa to je suludo,od njihovih ekipa niko neprodje ni grupu osim juvea koji odmah ispadne,pa i portugalci i francuski imaju vise uspeha od italijana.citam skoro da ce rusija da prestigne italijane po koeficijentu,pa ce rusi imati 2 direktno a italijani samo 1 a sad odjednom da imaju 4 direktno zbog velikih klubova.glupost
     (milos, 26. avgust 2016 13:13)

    # Link komentara

  82. Kad grofovi vode Zvezdu, moze i aristokratija da se takmici medjusobno.
     (Dzamburu Nkoma, 26. avgust 2016 13:06)

    # Link komentara

  83. jbte pa NBA je pravednije takmičenje od ove smejurije lige sampiona!!!!! Tamo bar postoji pravo preče kupovine slabijih u odnosu na jače. ...ovde sve veca razlika u klasi!!! al ne da su bolji bolji vec su losiji jos losiji pa se klinci loze na Penalda i Mesi-jicu kao super fudbalere...

    p.s. fudbal je krenuo u rikverc zbog pohlepe par nacija i klubova
     (eki, 26. avgust 2016 12:59)

    # Link komentara

  84. Pa to je normalno. Mi se zalimo sto nemamo jedno zagarantovano mesto. Da smo ga zasluzili mi bi ga dobili. Na svu srecnu nemamo i ne brukamo se. =D
     (Milioner, 26. avgust 2016 12:57)

    # Link komentara

  85. Znaci prva 4 tima u npr. engleskoj su sampion ? ...
    Glupo je takmicenje zvati Liga Sampiona ako od 16 timova kojima je garantovano ucesce, samo 4 su prvaci svoje zemlje...
     (neupucen, 26. avgust 2016 12:56)

    # Link komentara

  86. Početak smrti evropskog fudbala.

    PS: Zanima me samo na osnovu kog kriterijuma Italija dobija četiri tima, pa poslednjih četiti, pet sezona ne mogu da imaju tri tima pošto treći konstantno ispada u kvalifikacionoj rundi?
    (DJ35, 26. avgust 2016 12:56)

    # Link komentara

  87. ja mislim da bi najbolje bilo da igraju samo Bayern, Barsa, Real, Man City, Man utd., Chelseea i Juventus i da samo oni igraju jedni protiv drugih po 5-6puta po sezoni i onda bi bilo jaaaaakoooo zanimljivo sve tooo i fudbal bi dobio na kvalitetuuuu suuuper jakkiiiiiii klubovi
     (eki, 26. avgust 2016 12:55)

    # Link komentara

  88. Zasto se onda zove liga sampiona
    (bulbasor, 26. avgust 2016 12:53)

    # Link komentara

  89. Ovo je razumna odluka, jer ti klubovi imaju i kvalitet i novac. Ali mislim da je došlo vreme da se poveća broj klubova u oba Evropska takmičenja, za duplo. Kako bi se sa tim moglo povećati broj i šampiona nacionalnih prvaka. I promenio bih sistem kvalifikacija. Umesto četiri kola kvalifikacija bi mogli napraviti kvalifikacione grupe. Tako bi izbegli slučaj da kvalitetni timovi radi jedne loše utakmice izgube evropu. Ovako sa relativno malim brojem klubova Evropski fudbal će izgubiti na kvalitetu manjih liga dok će velike lige postati jednostavno prejake za ostale.
    (CBA, 26. avgust 2016 12:52)

    # Link komentara

  90. Ostali ce izaci i onda ce im ostati ostatak tih predstavnika cetiri lige.
    Pitanje je samo dokle ce se vise tolerisati ovakva anarhija, dok kada je u pitanju Evrovizija, odmah prete izlaskom.
    (Posmatrac, 26. avgust 2016 12:47)

    # Link komentara

  91. "U koeficijent će biti uračunat i istorijski rezultat kluba, poeni od ranije osvajanih titula evropskih takmičenja" ovo ce biti dobro za Zvezdu.
    (Slix, 26. avgust 2016 12:46)

    # Link komentara

  92. Ne palite se zvezda do sezone 2018/2019 ili neće postojati ili će biti na samom dnu evropskog fudbala gde je i sada. Steaua je veći klub od zvezde oni pored titule KEŠ-a imaju i jedno finale. Barija se niko više u Evropi ne seća. Milan je sedam puta bio prvak Evrope najviše posle Reala, danas ih nema nigde i guše se u problemima a ne tamo neka zvezda koja je jednom slučajno osvojila KEŠ ne odigravši ni jednu utakmicu protiv timova iz Engleske, Španije i Italije. Druga su vremena sada je bitan samo novac.
    (nije za nju, 26. avgust 2016 12:46)

    # Link komentara

  93. Najzad se stvari vracaju u normalu polako. LS je izgubila draz sa ovim Platinijevim "frankenstajnom" od sistema koji je uspostavljen da bi on imao podrsku "malih saveza" za mesto predsednika. Jedino je ok sto se razdvajaju sampioni od pratilaca... Izvoli pa ako imas kvalitet igraces u evro takmicenju, a ako nemas - baj baj. Dosta je vise bilo Astani, Hapoela, Partizana i sl boranija... Hocemo kvalitetan fudbal.
     (bumbar, 26. avgust 2016 12:43)

    # Link komentara

  94. e vala nikad nisam navijao da naši idu u LŠ,nikad nisam voleo naš fudbal posebno od 1982,Svetskog prvenstva u Španiji,koje noje godište (1963),seti će se Miljanića,dabogda se prevrtao u grobu.......
    (Branislav Jevtic, 26. avgust 2016 12:41)

    # Link komentara

  95. Ovo ni nije tako loša ideja,bolje da u grupi budu npr. Real,Dortmund,Sporting i Inter a ne Legija mozda se i dogodi neko iznenadjenje a ne ovako se vec zna ko ce dalje pa cak i do cetvrtine finala ako ne i do polufinala s obzirom da su tamo zadnjih 5 godina Real,Barsa i Bajern
     (ll, 26. avgust 2016 12:40)

    # Link komentara

  96. Ne znam zašto vlada mišljenje da će ovo da oteža put "malim" ekipama. Kao prvo "staze" ostaju odvojene. Drugo, prvih 4 iz najveće 4 lige ide direktno, što automatski znači da neće učestvovati u kvalifikacijama što dalje znači da uslovno rečeno "slabije" ekipe igraju umesto njih. Ovim se izjednačava kvalitet timova u kvalifikacijma za LS.

    Iako je donekle iznudjeno rešenje, jer su veliki klubovi počeli ozbiljnije da pričaju o Evropskoj superligi, ovo mi deluje kao pravo rešenje jer će podići kvalitet LS (koji je u padu) a i 90% tih timova koji će sada ići direktno uglavnom rutinski odradi kvalifikacije na uštrb nekog slabijeg kluba koji je možda po kvalitetu zaslužuje LS ali nema sreće u žrebu.
    (Ja, 26. avgust 2016 12:37)

    # Link komentara

  97. Pazi ove sto se nadaju da ce im titula iz 1991. doneti koeficijent kojim ce biti povlasceni ahahahahaha Da li vi shvatate, da na ovih 16 klubova morate da dodate, osvajaca LE, 2 tima iz Rusije, Portugala, Holandije koji ce sa velikom verovatnocom imati sigurna mesta.. Kad se sve sabere i oduzme, ostace oko 5 mesta za ove sto idu preko kvalifikacija, toliko o vasem koeficijentu iz 1991. hahahah
    (smehotres, 26. avgust 2016 12:33)

    # Link komentara

  98. Po meni je velika glupost da se slabijim ligama olakša ulazak u Ligu šampiona a da im je maltene nemoguće da uđu u Ligu Evrope. I onda dolazimo u bizarnu situaciju da su lakše kvalifikacija za LŠ nego LE što je i partizan obilato koristio u Toletovo vreme u odnosu na Zvezdu. Evo Zvezda je odigrala mnogo slabije nego što ume protiv Ludogoreca a da samo nije poklonila bar jedan gol sad bi bila u LE i pred vratima Lige šampiona. Tako je i partizan ulazio svake druge godine u LE i postepeno gradio koeficijent. Treba da bude isti sistem u oba takmičenja a ne da se za LŠ igra protiv Bugara a za LE protiv Španaca ili Engleza. Gde je tu logika? Naročito što LE nije ni toliko zanimljivija velikima a jeste malima.
    (nelogičan sistem, 26. avgust 2016 11:56)

    Baš je obilato koristio, preko Nju Kastla i Anderlehta. Živite u zabludi koliko hoćete, ali Evropu nećete videti ni narednih 10 godina. Taj isti PFC je tek par puta ostao bez Evrope, a vi?
     (Marko, 26. avgust 2016 12:32)

    # Link komentara

  99. Ne znam zasto,ali meni je LE zanimljivije takmicenje za gledati:goleade,kiksevi,skalpovi "velikih imena",vidis stilove i igrace starog kova(igraju na vic,a ne na fiziku) ....Dok u LS do eliminacija se(1/4) igra ziheraski i suvise velika razlika u budzetima i kvalitetu 5-6 ekipa naspram ostalih.
    (Neko iz Banata, 26. avgust 2016 12:31)

    # Link komentara

  100. ne znam po cemu ona jadna i namestena seria zasluzuje da ima 4 predstavnika u LS?
    (dzhoni, 26. avgust 2016 12:30)

    # Link komentara

  101. Zvezda će profitirati najviše zbog 1991 godine ... ostali naši klubovi videećemo ...
     (Dule, 26. avgust 2016 12:30)

    # Link komentara

  102. Od ovoga samo C.Zvezda može imati benefit ostali naši klubovi ništa ...
     (Miksi, 26. avgust 2016 12:28)

    # Link komentara

  103. To bi bilo to, sto se tice Zvezde i LS! Zakasnili ste sa skracivanjem penzija i glasanjem za Vucka.. Ode mast u propast. Ali koji njegov projekat je uspesno se zavrsio? Tako ce Zvezda jedina biti i ostati iz velike cetvorke, koja nikad nije dosla do grupne faze LS. 1992 se kup nazalost jos nije zvao Liga sampiona, tako da, ne trudite se.. Mali i nebitni ste.
    (Saucesce mandataru, 26. avgust 2016 11:43)

    Kakva pakost je u vasim glavama...
     (Cemu ovo???, 26. avgust 2016 12:20)

    # Link komentara

  104. Kako ne shvatate da kvalifikacije nece biti iste, posto ce 4 dosadasnja direktna ucesnika prebaciti u iste!? Sto znaci da ce biti jos teze uci u LS, jedino Zvezdi mozda se olaksaju pocetne runde jer ce popraviti koeficijent zbog istorije.
    Najvise ce profitirati ovi od 5-10. po jacini liga, tipa Portugalci, Turci jer nece ispadati od Arsenala, Sitija, Sevilje, Volfsburga i slicnih u plejofu. A ispastace Hrvati, Grci, Rumuni... koji ce izgubiti teskom mukom stecenog drugog predstavnika u kvalifikcijama za Ls.
     (Ratifikacija, 26. avgust 2016 12:18)

    # Link komentara

  105. Šta će biti sa Francuskom, Porugalskom, Ruskom ligom? Koliko će oni predstavnika imati? Kako dalje?
    (Vrući Pas, 26. avgust 2016 12:17)

    # Link komentara

  106. Eto! Kvalifikacije ostaju na isto !!! Ima nade,napred Zvezdo,Crvena Zvezdo !!!
    (Nemke, 26. avgust 2016 11:56

    Ne ostaje isto smanjuje se broj sa 5 učesnika iz staze šampiona na 4, a pitanje je vremena kada će to da krene još niže
     (sok tetrapak, 26. avgust 2016 12:16)

    # Link komentara

  107. Vratite kup sampiona, kup UEFA i kup pobednika kupova. I dalje tvrdim da je taj sistem koji je bio na snazi do 92-93 bio najposteniji prema svima, npr, prvak poljske na prvaka svajcarske pa ko prodje.
     (Mihajlovic u sredinu, 26. avgust 2016 12:12)

    # Link komentara

  108. Haha najbolje da samo ti veliki i igraju i to nek krenu od osmine finala,zasto da se muce sa ovim "malima",a najjace od svega mi je ovo da klubovi ciji je koeficijent manji 20 odsto od lige da opet uzimaju preko lige to znaci da bi lester opet uzeo od lige i oni misle da su nesto sad promenili



    AGAINST MODERN FOOTBALL!!!
     (mm, 26. avgust 2016 12:05)

    # Link komentara

  109. Eto sad, matori, celavi drug od Berluskonija više neće morati da plače u komentarima i navija za Lazio, Udine i Napolitnake.
     (CENTURION, 26. avgust 2016 12:05)

    # Link komentara

  110. Glupost ziva
     (Sale, 26. avgust 2016 12:02)

    # Link komentara

  111. Veliki prave sistem u kome će ostati bez konkurencija, a onda će igrati sami sa sobom, na praznom stadionu.
     (Mrki, 26. avgust 2016 12:00)

    # Link komentara

  112. A svi se palili kako ce u kcalifikacihe biti teze...u stvari je to ista prica,samo bez ekipa iz 4 najace lige.Dobro je,Zvezda ima sanse i dalje :)
     (Jole, 26. avgust 2016 11:58)

    # Link komentara

  113. Изгледа да Талијани цвиле... А изгледа и да ни Шпанцима није свеједно што Виљареал не уђе у овогодишњу Лигу Шампиона. Па, одмах нова правила! За њих... Волим талијанске клубове, прије свега Интер, али је чињеница да су талијански клубови и лига начисто пропали и да им ни ово ново правило неће помоћи. Поготово што по коефицијенту Талијани врло мало бјеже разгоропађеним француским, португалским и руским клубовима и нема шансе да задрже то четврто мјесто које би им гарантовало четири директна учесника у сезони 2017/2018.
    (Владо Бања Лука, 26. avgust 2016 11:57)

    # Link komentara

  114. Oho, pa to moze da bude dobro za CZV, mi imamo
    jednog usonju u vitrini!
    (NV, 26. avgust 2016 11:57)

    # Link komentara

  115. Zasto da ne?
     (Dankan, 26. avgust 2016 11:57)

    # Link komentara

  116. Zasto da ne?
     (Dankan, 26. avgust 2016 11:57)

    # Link komentara

  117. Eto! Kvalifikacije ostaju na isto !!! Ima nade,napred Zvezdo,Crvena Zvezdo !!!
     (Nemke, 26. avgust 2016 11:56)

    # Link komentara

  118. Po meni je velika glupost da se slabijim ligama olakša ulazak u Ligu šampiona a da im je maltene nemoguće da uđu u Ligu Evrope. I onda dolazimo u bizarnu situaciju da su lakše kvalifikacija za LŠ nego LE što je i partizan obilato koristio u Toletovo vreme u odnosu na Zvezdu. Evo Zvezda je odigrala mnogo slabije nego što ume protiv Ludogoreca a da samo nije poklonila bar jedan gol sad bi bila u LE i pred vratima Lige šampiona. Tako je i partizan ulazio svake druge godine u LE i postepeno gradio koeficijent. Treba da bude isti sistem u oba takmičenja a ne da se za LŠ igra protiv Bugara a za LE protiv Španaca ili Engleza. Gde je tu logika? Naročito što LE nije ni toliko zanimljivija velikima a jeste malima.
     (nelogičan sistem, 26. avgust 2016 11:56)

    # Link komentara

  119. Bitno je da ostaju podeljene staze,da se ne ukrštaju sa naj jacim ligama. Zvezda će profitirati od pehara iz '91
     (znalac, 26. avgust 2016 11:56)

    # Link komentara

  120. znaci za dve godine u ls juve, roma, milan, inter :)
     (Corleone, 26. avgust 2016 11:54)

    # Link komentara

  121. Polako se ide ka evropskoj superligi, koja ce biti ista kao i evroliga. Sramota je da italijanska liga ima 4 predstavnika, kada realno nemaju neki kvalitet. Roma, inter, milan, fiorentina i ostali nemaju kvalitet za ls.
     (nikola1992, 26. avgust 2016 11:54)

    # Link komentara

  122. I treba da igraju najjači iz najboljih liga jer kvalitet je to.
     (mare, 26. avgust 2016 11:54)

    # Link komentara

  123. Iako ova promena deluje kao da su samo veliki klubovi profitirali zapravo klubovi iz manjih zemalja imaće olakšan posao u kvalifikacijama jer neće moći da se susretnu sa klubovima koji su bili četvrti u najvećim ligama. Lakše je igrati sa nekim Mitjilandom nego sa npr Romom ili Borusijom Menhengladbah.
     (GaravaMamba, 26. avgust 2016 11:54)

    # Link komentara

  124. Sve se vrti oko novca, samo je on bitan. To je americki san i kapitalizam. Nazalost.
     (Sale, 26. avgust 2016 11:53)

    # Link komentara

  125. "U koeficijent će biti uračunat i istorijski rezultat kluba, poeni od ranije osvajanih titula evropskih takmičenja, a najvažnije za klubove je što će dobijati više novca u oba takmičenja. "

    Zvezda jedino ovako moze biti nosilac i dobijati lakse protivnike. Mada je pitanje sta je za nas laksi protivnik.
    (Slobodan, 26. avgust 2016 11:52)

    # Link komentara

  126. Uhvatim sebe kako se radujem sto ce se racunati Zvezdina titula KES za ukupni koeficijent i sto ostaju dve staze (sapmiona i ostalih ekipa) a onda se setim kako smo se mucili i sa Valetom i kako su nas Ludogorec (fudbalski) i Sasuolo (takticki) oducili od fudbala. Necemo mi videti LS osim ako ne dodje do privatizacije. Poslednjih 10 godina nam to govori. Da dodje neko, rastera bagru unutar i oko kluba pa ulozi ozbiljan kes u formiranje tima...
    (Moja Zvezdo sta napravi od sebe, 26. avgust 2016 11:52)

    # Link komentara

  127. Jos da krene i InterToto kup ponovo pa da polufinalisti direktno idu u LE - i sve OK. Mozda se onda i kod nas bude igrala Evropa makar i trecerazredna.
     (Judge, 26. avgust 2016 11:52)

    # Link komentara

  128. A eto Porto oduvao Domu. Englezi i dalje slabi. Šteta za fudbal što je otišao u ovom pravcu.
    (Borko spasić, 26. avgust 2016 11:49)

    # Link komentara

  129. Ovde vise nema ni s od sporta, vec je sve postalo biznis za obrtanje debelog kesa. Bogati ce biti jos bogatiji.
    (Bb, 26. avgust 2016 11:49)

    # Link komentara

  130. Pare,pare,pare... još više para,još,još,... što više para i samo para i ništa više ! Po ovom principu posljednjih decenija funkcioniše svijet,globalne institucije,sport,vjerske organizacije,masovna kultura... !!!
     (NEGRO, 26. avgust 2016 11:48)

    # Link komentara

  131. Jel to znaci da petoplasirani u te 4 najjace lige ide u plej-of za LS ili direktno u LE?Hvala.
     (Arsenalovac, 26. avgust 2016 11:46)

    # Link komentara

  132. To znači da mi nikada više nećemo Igrati u LŠ!
    (Domaćin, 26. avgust 2016 11:45)

    # Link komentara

  133. Zato treba napraviti nasu regionalnu
     (NBGD, 26. avgust 2016 11:45)

    # Link komentara

  134. To bi bilo to, sto se tice Zvezde i LS! Zakasnili ste sa skracivanjem penzija i glasanjem za Vucka.. Ode mast u propast. Ali koji njegov projekat je uspesno se zavrsio? Tako ce Zvezda jedina biti i ostati iz velike cetvorke, koja nikad nije dosla do grupne faze LS. 1992 se kup nazalost jos nije zvao Liga sampiona, tako da, ne trudite se.. Mali i nebitni ste.
    (Saucesce mandataru, 26. avgust 2016 11:43)

    # Link komentara

  135. Liga bogataša a ne liga sampiona
     (sok tetrapak, 26. avgust 2016 11:43)

    # Link komentara

  136. Uaa, hocemo sto vise ludogoreca, nagorno karabaha i fljamurtarija!
     (oxen, 26. avgust 2016 11:41)

    # Link komentara