1. I opet nece osvojiti, jer je Lebron bolji od njih trojice zajedno, 1 na 3 bi ih ugazio, toliko....
    Sve mi je bilo jasno prosle godine kada se "silni" Golden State ubio da osvoji prsten protiv samog lebrona, tad mi je tek bilo jasno koja je lebron velicina....
    (neky, 22. jul 2016 20:29)

    # Link komentara

  2. Ovo se zove - odlican clanak!Objasnio sve.Volim Worierse,jer to je prava kosarka,dati kos vise od protivnika!Dosadili su mi ovi sa odbranom,pogotovo ovde u USA!Trpaj Ke-To-Du!
    (Branko as., 19. jul 2016 18:05)

    # Link komentara

  3. covek koji pise ovaj tekst apsolutno lose poznaje kosarku
    (pghhhhp, 10. jul 2016 15:36)

    # Link komentara

  4. jeste,ovako o kosarci razmisljaju 15-godisnjaci ....na stranu nepismenost,pa covece rane pubertetlije su bolje u pisanju....tuzno.... argumenti protiv texta? nemam pojma, ovde nema stava vec bezbrojnih naklapanja da sam zaboravio sta sam procitao..........
    (kaligula, 8. jul 2016 00:10)

    # Link komentara

  5. Vi svi hejteri promislite malo glavom!!! Hoćete da kazete da KD nije pokusavao da osvoji titulu u OKC, sta vise ubio se pokusavajuci. On i da je ostao u Oklahomi svi bi ga pritiskali da osvoji prsten,a ukoliko to nebi uradio bio bi zapamćen kao jos jedan star bez titule,a sada kada je odlucio da pređe u tim u kojem ima najviše šansi za titulu nailazi na masivnu mržnju sa svih strana!!! Pa stvarno,maknite se čovijeku sa grbače!! Uradio je ono sto je mislio da je najbolje!!! Ja sam inače navijač GSW-a i jedva cekam sledeću sesonu da vidimo kako će sve izgledati!!
    (Istina, 7. jul 2016 23:15)

    # Link komentara

  6. Bravo za brata Durentulu. Voleo sam ga i do sas u Oklahomi, a sad još više kad je u Golden stejtu.Još Vestbruk i eto najboljeg tima NBA istoriji.
    (Redži Mur, 7. jul 2016 21:59)

    # Link komentara

  7. Rej Alen je veteran, nije ekstra igrac. Naucite vec jednom neke stvari, znaci u SAS su 3 ekstra igraca samo prosek godina 37. Znaci nisu vise bitan faktor, ali kad ne kapirate necete nikad, uzivajte sa promajom u glavi.
    (nista o nicemu, 7. jul 2016 07:42)
    Reći da Dankan, Novicki, Gasol. Manu i drugi igrači oko 35-e nisu bitan faktor može da kaže samo onaj ko zaista „uživa sa promajom u glavi“. Taj SAS sa tim „nebitnim faktorima“ je bio drugi po uspešnosti prošle sezone u NBA. Ispali su u plejofu zato što su ti „nebitni faktori“ bili premoreni od duge sezone, a ne zato što su „nebitni“.
    A reći da je najbolji trojkaš svih vremena u NBA Rej Alen nebitan je nebuloza svoje vrste. Zahvaljujući njegovom „nebitnom“ šutu Majami je osvojio titulu. Toliko im je bio „nebitan“.
    Kad to ukapiraš, možda i prestane promaja u glavi.
    (NastyB, 7. jul 2016 19:39)

    # Link komentara

  8. Zelim im da ne osvoje prsten! Toliko
    (Milan Kosanovic, 7. jul 2016 14:57)

    # Link komentara

  9. @nista o nicemu

    Druze ti pricas o promaji u glavi, a zjavljujes da Rej Alen nije extra igrac???
    (Duva kosava, 7. jul 2016 12:08)

    # Link komentara

  10. Cavsi se vise trudili? Igrao finale covek sa Mo Vilijamsom, Pavlovicem, Vestom i Ilgauskasom. Shaqa doveli na zalasku karijere, pertle od stomaka nije mogao da veze. Uradio isto sto i KD? Otisao iz takve ekipe u Majami koji je bio peti na istoku godinu pre, razneo ih Boston 4-1 u prvoj rundi plejofa. Ovaj ide iz ekipe gde igra MVP kandidat, Vestbruk, gde ima prejaku ekipu, u GSW koji je imao 73-9, izgubio titulu na svoju glupost, kod dvostrukog MVP-a. Hrabar potez superstara i bivseg MVP-a. Ispao je tragikomican. Nikad ga niko nece gledati istim ocima.
    (veselyfan24, 7. jul 2016 11:25)

    # Link komentara

  11. nadam se samo da Wade neće podivljati sad i poteran raznim pritiscima preći negde vijajući jaču ekipu...
    (stan smith, 7. jul 2016 09:33)

    # Link komentara

  12. polako sa ovim dva najbolja sutera svih vremena.....
    (hejter, 7. jul 2016 08:59)

    # Link komentara

  13. Budalaština....poredjenje ovog sa onim....kakve veze ima ko je šta uradio...
    činjenica je da su i jedan i drugi odabrali lakši put za titulu...
    i iskreno nikad smešniji plej of nego ove sezone....holivudski skroz...
    (robin hud, 7. jul 2016 08:31)

    # Link komentara

  14. Ispao je cava zesca,odes u tim protiv koga si imao 3-1,a zasluge za poraz u seriji su 50% tvoje(choke u 6-toj narocito),dok u pobedama bas i nisu(Adams,Ibaka ,Roberson).Vestbruk je OKC doveo na pobedu od PO pre dve god,bez Ibake i njega,a verovatno ce i ove,pa se vide u doigravanju svakako,inace i on ide na kraju sledece(nadam se spajanju sa Dejvisom,Kazinsom ,P.Dzordzom.ili u SaS ako bas mora).Ovaj trend stvaranja supertimova(Kavalirsi,GS,cak i Niksi,cekaju se LaL) mi se ne svidja uopste,jedino ko moze da im pomrsi racune su Minesota,Denver i Seltiksi(mozda Fila) ali tek za koju god,inace slede smaracke godine NBA(a vec su to 10-tak god,a stanje je sve gore).
    (Neko iz Banata, 7. jul 2016 08:22)

    # Link komentara

  15. Vejd u Bulsima
    (Bob, 7. jul 2016 08:10)

    # Link komentara

  16. I da, svi kažu da je LBJ išao u Majami, tim koji je bio peti na istoku. Ali zaboravljaju da u tom "petom" timu nije bilo Boša i Reja Alena, a da njih dvojice nije bilo ni LBJ ne bi video prsten u Hitu. Znači, LBJ je došao u Majami sa dva ALL STAR igrača gde je, već, Vejd. U čemu je razlika sa ovim Durantovim potezom?
    (NastyB, 06. jul 2016 21:50)

    Rej Alen je veteran, nije ekstra igrac. Naucite vec jednom neke stvari, znaci u SAS su 3 ekstra igraca samo prosek godina 37. Znaci nisu vise bitan faktor, ali kad ne kapirate necete nikad, uzivajte sa promajom u glavi.
    (nista o nicemu, 7. jul 2016 07:42)

    # Link komentara

  17. Jedva čekam novu sezonu! Napred GSW, navijam na njih od malena.
    (Subi, 7. jul 2016 07:17)

    # Link komentara

  18. (Mrtvo_more, 7. jul 2016 03:33)
    O, da, ali sa Džejmsom je otišao i Rej Alen, dok je Vejd bio povređen gotovo celu sezonu, tako da sam Boš nije ni mogao nešto više.
    (NastyB, 7. jul 2016 06:18)

    # Link komentara

  19. Razumem ljude sto kazu da je ovo kukavicki potez, ali ja bih ipak rekao da su operativci gsw najzasluzni za ovaj tim . Ljudi su draftovali i stefa i kleja i grina i davali im pametne ugovore kako bi mogli sebi priustiti ovako nesto i neka sad uzivaju u ovakvoj ekipi pozz
    (sinalko, 7. jul 2016 05:48)

    # Link komentara

  20. Звучи јако глупи али мислим да је овде највише изгубио Њујорк,пожурили су са Роузом а Вестбрука су сада могли да добију без икаквих проблема.
    (ПравимоПроблем, 7. jul 2016 03:43)

    # Link komentara

  21. Сјајан текст,браво за аутора.
    (ПравимоПроблем, 7. jul 2016 03:38)

    # Link komentara

  22. I da, svi kažu da je LBJ išao u Majami, tim koji je bio peti na istoku. Ali zaboravljaju da u tom "petom" timu nije bilo Boša i Reja Alena, a da njih dvojice nije bilo ni LBJ ne bi video prsten u Hitu. Znači, LBJ je došao u Majami sa dva ALL STAR igrača gde je, već, Vejd. U čemu je razlika sa ovim Durantovim potezom?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY
    Pa ne znam bas za Lebrona, s obzirom na to da Majami po odlasku Dzejmsa(ceo tim sem njega im je ostao) sledece sezone nije ni playoff igrao, slobodno mozes da proveris. Sa druge strane, Durant dolazi u tim koji vec ima prsten i najbolji skor u regularnom delu lige ikada, a i 2 najbolja sutera ikada
    (Mrtvo_more, 7. jul 2016 03:33)

    # Link komentara

  23. Ovo kao da su Karl Meloun ili Stokton prešli u Čikago nakon jednog od dva izgubljena finala. Ili Veber ili Stojaković u Lejkerse nakon onih bolnih poraza. Jednostavno ne ide.
    (Stanimir Branimir, 7. jul 2016 02:52)

    # Link komentara

  24. Lbj je otiso u ekipu sa 3 super stara vade,bosh i alen i tu se sva prica zavrsava. Da li je durent otisao u jos bolju ekipu jeste i da li je zbog toga ispao p.ssy jeste ali sustina je ista i jedan i drugi su presli iz svojih prvobitnih timova a lebrob cak iz ekipe iz cije je drzave...Dok je michael jordan bio u chicagu i tu ostao dok god nije napravio to sto je napravio..
    (petarczv, 7. jul 2016 02:10)

    # Link komentara

  25. Pre mesec dana sam kupio njgov oklahoma dres . I sad koje??
    (pirocanac, 7. jul 2016 01:08)

    # Link komentara

  26. Dva superstara u Gsw kažete, dakle Grin i Stef.
    (Editor, 7. jul 2016 00:24)

    # Link komentara

  27. (Niklas, 06. jul 2016 20:40)
    Pa ne mozes da uporedjujes cak ni NBA i evropski fudbal... A tek sto ne moze da se uporedi ova glupost za Nemačku.... Imaš izgovore i argumente na nivou deteta... Ja stvarno mislim da u medicini ne postoji taj 'rivalitet'....
    (Filip998, 6. jul 2016 23:08)

    # Link komentara

  28. Ja mislim da da je Durent trebao da uradi nesto ludo da bi se malo eksponirao ipak je definitivno bio gurnut u zapecak vrha NBA.Lebron je bolji od njega to je vec odavno jasno a sada su se tu umesali Kavai Leonard i Stef Kari.Niko njega nece mrzeti kao Dzejmsa on je dobar lik a Dzejms je siledzija znate.Stiven A Smith je lepo rekao ovo je najslabiji potez jednog NBA superstara ikada.Ja bih samo dodao da je ovo i najpametniji potez posto mu garantuje barem 5 godina kosarke u samom samcatom vrhu NBA.Ja licno volim sto je presao zbog njega ali mi je upropastio omiljen tim.Ja sada nikako ne mgou da navijam za Voriorse bilo bi me sramota.
    (drax, 6. jul 2016 22:14)

    # Link komentara

  29. I da, svi kažu da je LBJ išao u Majami, tim koji je bio peti na istoku. Ali zaboravljaju da u tom "petom" timu nije bilo Boša i Reja Alena, a da njih dvojice nije bilo ni LBJ ne bi video prsten u Hitu. Znači, LBJ je došao u Majami sa dva ALL STAR igrača gde je, već, Vejd. U čemu je razlika sa ovim Durantovim potezom?
    (NastyB, 6. jul 2016 21:50)

    # Link komentara

  30. Ne mogu da shvatim zašto se u komentarima pravi tolika razlika između fudbala i košarke? Kada, naprimer, nekada jedan od najboljih igrača Evrope Dejvid Bekam pređe u Real, gde su Figo, Zidan i još mnogo ekstra igrača to je u redu, ali kad odličan košarkaš pređe u tim koji je pandan takvom Realu, onda se razapinje. Ljudi, to je samo na godinu dana, sledeće godine nema teoretske šanse da zadrže ovaj tim jer ugovori ističu Kariju, Durantu, Igudali, Livingstonu, a čisto sumnjam da će osvojiti titulu.
    (NastyB, 6. jul 2016 21:25)

    # Link komentara

  31. @Danilo
    bas o tome se radi, o uzivanju u igri. onaj ko uyiva yeli da pobedi najbolje, ne da im bude "prikolica"...
    (Igor, 6. jul 2016 20:59)

    # Link komentara

  32. Dobro drustvo sta je ovo? Cemu ovo?

    Ja svojoj rodjenoj sestri ne sufliram gde da radi i sta, a ne da prebiram po glavi ko je gde otisao i da li je izdajica.

    Po toj logici je i Ronaldinjo izdajica jer je otisao iz Pariza u prejaku Barselonu ne osvojivsi LS sa PSG.

    Po tome sam i ja izdajica jer radim u Nemackoj, a ne u Domu zdravlja iz Donje Pegle. Dakle neko od vas mi moze reci hipoteticki --- izdajice, sto nisi presao u Dom zdravlja Ruski Krstur nego na kliniku u Nemacku. Lako je tamo da se omrsis i budes car.

    E pa to vam i pricam. Ides tamo gde ti je bolje i gde avanzujes na ovaj ili onaj nacin, a ne da bi neko nesto na to rekao. Koga bre briga!

    Uzivajte u majstorijama Lebrona i Kevina. To je valjda imperativ i jedino sto se brooji.
    (Niklas, 6. jul 2016 20:40)

    # Link komentara

  33. Za mladje citaoce! Svojevremeno je Zoran Slavnic izjavljivao da vise mrzi Partizan nego sto voli Zvezdu da bi poslije nekoliko godina zaigrao u Partizanu! Prema tome Durant ce igrati gdje njemu odgovara. Navijaci i onako brzo mijenjaju misljenje. Sjetite se L. Jamesai njegovog prelaska u Majami.
    (Goran, 6. jul 2016 20:33)

    # Link komentara

  34. Kao i uvijek svim srcem za SAS.
    (Rocky Balboa, 6. jul 2016 20:19)

    # Link komentara

  35. -Dzoni-

    Niko sam ne osvaja prstene. Nije ni Lebron, nije ni Kobi, Dankanu je 2 prstena doneo Parker, jedan Lenard. Durant je odlican kosarkas, ali malo previse mekan. On je na svojim ledjima godinama nosio Oklahomu, a dozvoljavao je Westbrooku da divlja i unistava igru, i cesto mu se pridruzivao u tome. Mada se ove godine videlo da nije ni Westbrook za sve kriv, vec i da Durantu fali malo bezobraznosti, ali ne one nekulturne kao kad je odgovarao Cubanu.
    Nisam neki ljubitelj Duranta, niti ga branim, ali smatram da njegova odluka nije sramotna.
    Drugo: GSW vise nije isti onaj sampionski tim, od prosle godine.Otisla su dva startera Bogut, Barns, otisao je rezervni centar Ezeli. Ovo je sad novi tim koji ce igrati drugaciju kosarku. Mozda cak i ne budu bolji,iako na papiru svakako jesu bolji i jaci, jer Bogut iako trom i spor bio je odlican u pravljenju blokova i u defanzivnim zadacima gde ce sledece sezone GSW sa Paculijom i Westom biti daleko slabiji.
    Durant je kao slobodan agent napustio Oklahomu, ali ni jednog trenutka nije obecao da ce ostati, dok je kralj James pobegao i izdao Kliveland.
    Bilo bi zanimljivo kada bi A.Davis,P.George,Wiggins presli u neke ozbiljne klubove, a ne gubili vreme u luzerskim timovima, sa losom upravom i trenerima.
    Da je presao u Boston, to bi mu bila gora opcija nego ostanak u Oklahomi.
    Poslovno, igracki napravio je najbolji moguci posao.
    (Mladen, 6. jul 2016 20:15)

    # Link komentara

  36. Naravno da treba postovati misljenje autora ovog teksta,buduci da je to svakako zasluzio svojim ranijim tekstovima. Ali, ovo je tako los pokusaj odbrane sopstvenog stava, neargumentovan i cak na momente kontradiktoran.
    No dobro, valjda ce se uskoro euforija oko Durenta stisati. Imao je sansu da izraste u pravog lidera ekipe (bilo da je u pitanju Oklahoma, Boston ili Lejkersi) cije ce ime ostati zapisano u istoriji, ali je on odabrao da po svaku cenu sto je pre moguce stigne do prstena. Njegov izbor.
    (1kch4, 6. jul 2016 19:50)

    # Link komentara

  37. Pribil

    All star Love i jedan od najboljih plejeva lige Irving su se upoznali sa plejofom tek kada su zaigrali sa Jamesom, a Golden State je prosle godine oborio rekord u broju pobeda u jednoj sezoni, nije to bas isto. Kada je James otisao iz Majamija oni nisu ni usli u playoff na, kako se to ovde govori, nikada slabijem istoku ! Da je James imao Westbrooka, Ibaku i Hardena vec bi barem 5 puta bio sampion NBA !
    (antiDebil, 6. jul 2016 19:46)

    # Link komentara

  38. MJ:" Ja nikada nisam zeleo da igram u istom timu sa Medzikom ili Birdom. Ja sam samo zeleo da ih pobedjujem."
    (mrgud, 6. jul 2016 19:27)

    # Link komentara

  39. Jam
    Slabo znas a jos slabije rezonujes. To sto ti govoris nije javna tajna. Nije zbog toga otisao iz Oklahome, vec iz drugih razloga. Zeli prsten i nasao je najlaksi nacin da ga uzme, a ne da se oznoji i da sve od sebe u maticnom klubu. A posle slusanja raznih komentatora na Espn-u i analiticara i ljudi koji se bave ekipom Oklahome, Kevin Durent je bio taj da se svih ovih godina ne pravi slika o tome da je on ili Westbruk lice Oklahome, ili obojica vec da je to tim, kolektiv i porodica. Uvek je izjavljivao i smetalo mu je kada su mu govorili da je Oklahoma on licno. I gluposti su te vezane za njegov odnos sa Wesbtrukom i da je to razlog odlaska. Ovde nije ni pitanje razlog odlaska vec gde je otisao. Od kad je to lose kada odredjeni igrac promeni klub, narocito posle devet godina provedenih u njemu. Problem je samo gde je otisao, u klub koji ga je pobedio i time je pokazao kolika je kukavica. Kada ne mozes da ih pobedis, pridruzi im se. Veliki igraci su posle poraza od najvecih rivala zeleli sledece godine da napreduju i pobede ih a ne da im se pridruze. GS su titulu osvojili bez njega, njima on ne treba ali oni izgleda trebaju njemu....
    (Dragan, 6. jul 2016 19:26)

    # Link komentara

  40. Prvo, ovo poredjenje sa onim sto je LBJ uradio veze sa mozgom nema. Drugo Durantu niko ne zamera sto je otisao vec GDE je otisao. Pa da se prikljucio Klivlendu ili San Antoniju niko mu rec jednu ne bi zamerio. Ovako je izgubio petostruko vise nego sto je dobio. Super osvojice prsten ok i sta onda? Zaboravice ljudi na koji je nacin dosao do njega??? Pa deset puta je posteniji i vise cu ceniti nacin na koji je ne znam...Milicic osvojio prsten nego ovaj jadan i bedan potez koji je ovaj napravio. Nikad ga vise niko osim navijaca GS nece gledati istim ocima i smatrati ga za elitu i ne velicinu, nego gromadu od igraca.
    (Kome smeta jaka Filadelfija, 6. jul 2016 19:25)

    # Link komentara

  41. ma ajmo GSW, rrrrendaj !! jedva cekam da vidim kako ce da se ponasa ova masina za mlevenje nba ekipa :-)
    (doubleN, 6. jul 2016 19:17)

    # Link komentara

  42. OKC je stvarno lose prosao. Ima tekst o tome kako nije imao sanse da zadrzi Duranta od samog pocetka. Pogledajte [link]
    (Jovan, 6. jul 2016 19:14)

    # Link komentara

  43. Kako tendeciozan tekst, cudi me da je A.K. napisao ovako nesto. I Lebron je u svojoj drugoj sezoni u Majamiju uzeo titulu. Ovo da se uprava Kavsa vise trudila od uprave Tandera je glupost na kvadrat. Ej, coveku je Ilgauskas bio najveca podrska.
    (Letacaking, 6. jul 2016 19:06)

    # Link komentara

  44. Majami je bio sampion i bez Lebrona, kad je on dolazio otisao je shaquile a doveli su all star centra bosha, i uz wade-a to je bio najbolji trio lige. Isto i u klivendu doveli lava koji je u minesoti bio na mvp nivou i imali earvinga koji je medju najboljim plejevima. Znaci nije lebron naivno prelazio tamo- vamo nego je isao na siguricu. Sto se duranta tice bolji izbor je bio Boston po meni.
    (pribil, 6. jul 2016 18:53)

    # Link komentara

  45. Lebron uopste nije uradio istu stvar. Isto bi bilo na primer da je otisao u nekadasnje Lejkerse da igra sa Kobijem i Gasolom. Majami je tek okupljao jak tim i Lebron je bio kljucni deo potreban za titulu, bez njega ne bi bili ni blizu. GSW je vec sampionski tim, igra dva uzastopna finala, ima 2x MVP-a, sa ili bez Duranta oni su favoriti. Lebron je otisao da predvodi ekipu do titule, Durant se kaci na prikolicu vec super jakog favorita za titulu.
    (Zoki, 6. jul 2016 14:50)

    Kakvo spinovanje... Uradili su apsolutno istu stvar. Golden Stejt nije osvojio titulu, ako uspeju da je osvoje naredne sezone, moze se reci da ih je Durent predvodio do prstena.
    S tim sto je LeBron ostavio i taj tim kad su mu kljucni saigraci prevazisli najbolje igracke godine, i presao kod druga dva, mladja superstara.
    Usput, Golden Stejt nema sanse da osvoji titulu, jer ovde ce biti nevidjenog sudara ega ko ce biti prva violina u Ouklendu. Plus, javna je tajna da je Durent otisao iz Oklahome jer mu se nije dopadalo sto je Vestbruk postao prva napadacka opcija, odnosno uzimao je vise suteva.
    (jam, 6. jul 2016 18:39)

    # Link komentara

  46. Mislim da Durent nije toliko pljuvan zato sto je otisao iz Oklahome, vec zbog tima kojem se prikljucio. Oni su vec dokazali da su sampionski tim, dve godine za redom u finalu, jednom osvojili, najbolji rekord ikad, statisticki najbolja ekipa svih vremena (naravno bez prstena sa ne racuna). A i ako je Lebron bio toliko omrazen, mislim da je onda i Durent zasluzio ovo pljuvanje. Nadam se da ce neke ekipe da se ujedine na neki nacin i da im nece dozvoliti da dobiju centra (kao sto se desavalo sa Majamijem svojevremeno), jer je trenutno to njihova jedina slabost. Na zapadu sumnjam da ih iko moze zaustaviti, ali se nadam da ce ih dobiti Kavsi ili neko drugi iz istoka u finalu.
    (nisimiburazer, 6. jul 2016 18:31)

    # Link komentara

  47. (petarczv, 6. jul 2016 17:59)

    Pa da li je ovo realno sta si sad izjavio?Kakve veze ima Lebron sa prelaskom Durenta u GSW?
    (Milan, 6. jul 2016 18:31)

    # Link komentara

  48. @petarczv
    Ista priča?!
    Nešto se ne sećam da je Majami pre dolaska Lebrona igrao 2 godine zaredom u Finalu i jednom bio šampion, nešto se ne sećam da je Majami imao rekord lige u broju pobeda ( 73-9) nešto se ne sećam da je Majami imao MVP lige pre dolaska Lebrona, sećanje me slabo služi ali tu je peraczv da stručno objasni neke stvari iako bi svako normalan zauvek ućutao posle ovogodišnjeg NBA finala i demonstracije sile čoveka koga pljuješ ceo život...Ali takav je naš pera.
    (JeRemija, 6. jul 2016 18:22)

    # Link komentara

  49. Matori, koliko zica ima taj bendzo kad ima 100kg?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pogan, 6. jul 2016 17:54)

    Sljedeci put cu da nacrtam, pa ce ti biti lakse da shvatis
    (miki, 6. jul 2016 18:19)

    # Link komentara

  50. Tip je profesionalac. Ne vidim nikakav problem i čemu ovolika pompa i drobljenje. Ok, možda postoje nepisana pravila kojih se mnogi u NBA pridržavaju ali nije mi jasno zašto se ovdašnja populacija toliko loži i osuđuje odluku jednog NBA igrača kada verujem svakodnevno ovde čitamo kako košarkaške tako i fudbalske transfere u kojima se slične stvari dešavaju pa se ne talasa toliko. Pri tome GSW nije uradio nešto što radi recimo Real Madrid i ovi novokomponovani instant klubovi tipa City i Psg koji imaju mnogo novca i zbog toga imaju veliku prednost pri dovodjenju najboljih igrača,oni su godinama gradili ekipu, posrećilo im se da imaju mesta u capu za takvog igrača i pri tome finansijski aspekt je ovde bio u drugom planu. Mene baš zanima kako će sve to da ispadne i jedva čekam da počne nova sezona.
    (Larry, 6. jul 2016 18:07)

    # Link komentara

  51. Svi ovi koji pljuju durenta su celu sezonu pisali kako durent nema ekipu koja moze da osvoji prsten kako osim vestbrooka nema krstenog igraca i da bi trebao da ode. A sada pricaju kako je otisao iz ful ekipe prepune zvezda i da to nije isto kao sto je uradio lebron koji kad je dosao u miami u emisiji dok je sedeo sa wadeom i boshom obecao ne jednu ne dve vec 8 titula...ali naravno pobego je posle oducavanja od kosarke od strane san antonia..uglavnom ista prica i durent i lebron
    (petarczv, 6. jul 2016 18:06)

    # Link komentara

  52. Bravo Danilo - sve je lepo receno. Moral u profesionalnom sportu tj. firmi u kojoj nesmes nista da komentarises a da ne platis desetine hiljada zelenih novcanica...wake up people
    (Vlada Calgary, 6. jul 2016 18:01)

    # Link komentara

  53. Sve je logicno, samo ljudi ne razmisljaju nego odmah reaguju emotivno. Golden State je pristao da izgubi finale a za uzvrat im je obecan vrv buduci najbolji strelac NBA svih vremena. Ovo samo vrh lige ispunjava svoje obecanje, Durent je tu samo pion.
    (PrincNaZrnuGraska, 6. jul 2016 18:00)

    # Link komentara

  54. A da je leflop onda bi bio kralj...
    (petarczv, 6. jul 2016 17:59)

    # Link komentara

  55. Oklahoma se manje trudila od Kavsa da omoguci Durentu sampionski tim? Kavsi su u timu, kada je Lebron otisao, imali Mo Vilijamsa, Delonte Vesta, Ilgauskasa i Varejaoa!!! Da li je to bolje okruzenje za titulu od Vestbruka, Kantera, Adamsa, Ibake, Vejtersa? Durent je imao oko sebe tim za titulu i falila mu je jedna pobeda za finale. Odlazak u GSW, je potez slabica koji ne moze sam da iznese tim za titulu!
    (vojca, 6. jul 2016 17:55)

    # Link komentara

  56. Šta sve piše u ovim komentarima...kao on je izdao...on je ovo...on je ono...svađa oko MJ...KB...LBL......sve sami stručnjaci...a realno 70% komntatora nije odigralo 10 basketa u životu
    (Биг Мек, 6. jul 2016 17:54)

    # Link komentara

  57. (miki, 06. jul 2016 17:42)

    Matori, koliko zica ima taj bendzo kad ima 100kg?
    (Pogan, 6. jul 2016 17:54)

    # Link komentara

  58. westbrook u cavse,pa da bude picvajz!
    (sha, 6. jul 2016 17:50)

    # Link komentara

  59. covjek se vise nego dao citavim bicem u Oklahomi i odlucio se za novi korak u svojoj karijeri! nista cudno i prije svega njegovo pravo! a sto se tice dinastija zaboravili ste Spurs-e!!!
    (veljko, 6. jul 2016 17:50)

    # Link komentara

  60. Mogo igrača koji troše još više lopti, a lopta je samo jedna...Brzo će propasti...
    (gavran, 6. jul 2016 17:47)

    # Link komentara

  61. Klosar
    (bulbasor, 6. jul 2016 17:47)

    # Link komentara

  62. Klosar
    (bulbasor, 6. jul 2016 17:47)

    # Link komentara

  63. Sto je Dzejms uzimao titula uzimao je , nema vise
    (chox, 6. jul 2016 17:46)

    # Link komentara

  64. Ne moze se niko porediti sa Lebronom, sto se tice licne pojedinacne statistike, pa ce za par godina da pretekne i Jordana i Kobija sto se tice osnovnih segmenata ove igre ,broja poena, skokova, asistencija, ukradenih lopti, blokada.Ko ne vjeruje neka posjeti stranicu "BAsketball Reference", ima sve crno na bijelo.
    Dovoljno je samo sjetiti se sta se desavalo sa Clevelandom u sezonama kada je Lebron igrao za Miami, cini mi se da se ni jednom nisu plasirali u play off, a sa njim su dva puta za redom bili finalisti NBA, te jednom osvojili prsten.
    Sta se desava sa Miamijem, kada ih je Lebron napustio?

    Kevin Durant je vanserijski suter, istina jedini igrac u NBA koji ne moze da gurne 100 kg Bendza, ali je sto se tice "korisnosti" za tim koji igra, mnogo mnogo manje znacajan i dominantan od JAmesa.Lebron da je u Mimamiu ili u Cavsima imao Shaka u najboljim danima, sigurno ni jedno finale ne bi izgubio.Pa Shak je medju 6 najboljih strijelaca svih vremena , i onda neko dodje i stavlja Kobija ispred JAmesa.
    (miki, 6. jul 2016 17:42)

    # Link komentara

  65. Ovim nije pokazao svoju velicinu, jer izgubiti od tima u polufinalu Zapada i posle preci u taj tim a ne zeleti da ostanes u svom vec jakom timu ili odes u npr neki drugi i pokusas da pobedis taj tim koji te je dobio je znak slabosti... Generalni menadzer Oklahome Sem Presti zna da ako sada ne dovede neku jaku trojku i upotpuni tu rupu i ponovo ojaca tim, morace da trejduje Rasela Westbruka! Ili tokom leta ili u februaru, i to iz prostog razloga sto nece dozvoliti da sledece godine kada Westbruku istekne ugovor i kada napusti klub sigurno ( jedan od razloga ce biti odlazak Durenta), ostane praznih saka. Ovako ce sigurno probati da dobije nekog dobrog igraca u trejdu sa njim. Inace ce Rasel sledece godine skoro sigurno otici u Los Andjeles, svoj rodni grad a u koji od dva tima bice pitanje....
    Najbolje je prelazak Durenta u Golden Stejt objasnio Stephen A. Smtih
    [link]
    (Fox, 6. jul 2016 17:24)

    # Link komentara

  66. Hej molim te ne preteruj da je jordan bio jedini super igrac u bulsima jer pipen je bio super igrac takodje koji je bez jordana,rodmana,harpera i kukocem kao rukijem vodio chicago do vise od pedeset pobeda,bio drugi u izboru za mvp,lider tima u poenima,asistencijama,blokadama,kradjama i skokovima a u pleyofu ispali od finaliste new yorka 4:3 i to su kontroverzno izgubili peti mec poenom razlike a price da je gsw sad najbolji svih vremena su nebuloznije od toga da se kari moze uopste poredoti sa jordanom jer razlika je u klasi
    (vince carter, 6. jul 2016 17:19)

    # Link komentara

  67. Ok, treba makar pokusati da se bude objektivan - durantula je najveca zvezda i jedini superstar gswa. Ko misli da je kari takodje superstar nek ponovo pogleda ishajpovanog junaka protiv kajrija u finalu. To nije superstar, sto je opet jako zabavno jer je neminovno da sad igra bude podredjena kdu, tako da i kari i ostale njuske moraju da se priberu.
    Ostaje istina da ovaj potez durenta nema veze sa potezom lebrona - suvise su drugacije okolnosti.
    Na sve to - onako navijacki da dodam - karija ni kd nece spasiti od kralja i uncle drewa sledece sezone. Pozdrav
    (Marko, 6. jul 2016 17:18)

    # Link komentara

  68. Znate koliko KD-u puca štikla sta vi sad komentarisete.Lik otiso za odlicnu lovu u jaci tim da osvoji prsten i da ispuni san...Tu ima nesto pogresno? Vi jadnici bi svi ostali u slabijim timovima za manje pare, makar ne osvojili prsten...Aha, kako da ne.
    (Liverpool Man, 6. jul 2016 17:12)

    # Link komentara

  69. @Dls
    Što se dereš, uplaši me...
    (Kecman, 6. jul 2016 17:03)

    # Link komentara

  70. Navijam za warriorse od ere Krisa Malina.
    Svaki pravi navijac ce se obradovati velikim Durantom.
    (MakacaBG, 6. jul 2016 17:03)

    # Link komentara

  71. Ne bih se slozio da uprava Oklahome nije uradila nista da mu obezbijedi sampionski tim i uporedjivati je sa upravom Klivlenda i timom koji je Dzejms imao oko sebeje neumjesno.Oklahoma je imala sasvim dobar tim,ali sto zbog nemogucnosti trenera da izvuce maksimum iz ekipe,sto zbog povreda Durenta i Vestbruka nisu im se kockice poslozile sve ove godine..Mislim da bi Durent trebao da potrazi krivca iskljucivo u sebi,zbog odsustva liderstva na terenu i slabe seste i sedme utakmice u seriji sa Voriorsima,a ne da se svaljuje sve na upravu..Istorija ne pamti Roberta Horija sa svim njegovim prstenovima nego pamti Karla Melouna,Dzona Stoktona,Carlsa Barklija,Patrika Juinga,igrace koji nemaju prsten ali su vracali svake godine pokusavajuci da pobijede svoje najvece rivale(neki od njih su se i udruzivali sa drugim superstarovima ali u poznim godinama kad vise nisu bili faktor na terenu)..U istoriji ce Kevin Durent biti upamcen kao igrac koji je u najboljim igrackim godinama presao u redove najljuceg rivala od kojeg je izgubio seriju samo mjesec dana ranije umjesto da se vrati jos jaci i pokusa da ih dobije jer je i sad bio blizu..Ne radi se tu o ljubavi prema klubu jer je sve to posao i da je presao u neki drugi klub sa sampionskim ambicijama to bi bilo u redu ali ovo se jednostavno ne radi i svaki pokusaj autora teksta da ovakav postupak opravda ispada pravim ljubiteljima sporta i Nba lige je smijesan..
    (Objavite mi komentar za promjenu.., 6. jul 2016 16:58)

    # Link komentara

  72. Odlican tekst!! Posle svih nesmislenih pljivacina od strane streoidnih fanova istog takvog Lebrona a koji su osetili da Klivlend u buducnosti moze da sanja o tituli jedino ako ne dovuku centra Sakramenta Demarkus Kazansa.
    Kevin Durant je verovatno jedan od najtalentovanijh igraca danasnjice koji svoj talenet nije izgradio na fizikalijama , steroidima i teretanama, vec je jednostavno "suvi talenat" i to bas kao i svi u ekipi Golden Steta.
    Jedva cekam sledecu sezonu i neverovatnu kosarku koju ce prikazivati Voriorsi.
    A svi ostali ostrasceni fannovi Lebrona sledece godine mogu samo da sanjaju da ce njihov nabildovsni junak u skorije vreme podici pehar NBA.
    (Vladimir, 6. jul 2016 16:57)

    # Link komentara

  73. Danas citam vest, ne znam da li je istina ili fora, ali navodno R.Alen je blizu da se opet aktivira na jednu sezonu i upravo sa GSW je u pregovorima. Kao sto rekoh ne znam da li je istina ali to se danas spominje.
    (Mitar, 6. jul 2016 16:51)

    # Link komentara

  74. @ nista o nicemu
    bulsi su bili sjajan tim, a dzordan je za saigrace imao pipena, kukoca, rodmana, kera i parkera na pleju, cak je i luk longli solidno igrao (nije bio sjajan, ali danas ima losijih centara u dobrim ekipama, pa bi super dosao i ovogodisnjim finalistima).

    u nba su top 5-10 ekipa uvek veoma jake i bez prve zvezde, tesko se sta moze uraditi. zamisli prosle sezone povredjene lebrona, durenta, karija, lenarda, irvinga, vestbruka itd.

    klivlend nikad ne bi bio prvak da je nekompletan, a jaki su i bez lebrona ili irvinga. gsw sada prvi put imaju tim, koji ce mozda biti sampion ako se i neko povredip
    (veljko, 6. jul 2016 16:41)

    # Link komentara

  75. Jos Kazinsa da dovedu i to je to ;)
    (bagzi, 6. jul 2016 16:37)

    # Link komentara

  76. NARAVNO DA SVAKO IMA PRAVO DA BIRA SVOJ PUT. ALI ISTO TAKO I DA SNOSI POSLEDICE IZABRANOG PUTA. AKO I OSVOJI PRSTEN I KOLIKO GOD DA IH OSVOJI SA GSW BIĆE SA MRLJOM. U REDU ŠTO JE PROMENIO KLUB, ALI PROBLEM JE KOJIM KLUBOM GA JE PROMENIO. DA JE OTIŠAO U WAS SVI BI POZDRAVILI TAKVU ODLUKU, ALI DA ODEŠ U ŠAMPIONSKI TIM! LEBRON NIJE OTIŠAO U ŠAMPIONSKI TIM VEĆ SE NJEGOVIM DOLASKOM NAPRAVIO SAMPIONSKI TIM. UOSTALOM I LEBRONOVE TITULE SA MAJAMIJEM IMAJU BLEDU MRLJU. JBG. OPET KAŽEM KOLIKO GOD DA OSVOJI TITULA SA GSW, TO JEDNOSTAVNO NEĆE BITI TO!
    (Dls, 6. jul 2016 16:32)

    # Link komentara

  77. LBJ i KD ce uvek biti manji od MJ i KB
    (Bzvz, 6. jul 2016 16:25)

    # Link komentara

  78. (nista o nicemu, 6. jul 2016 15:22)

    Pa nije bas prosecna ekipa. Bullsi su 94. nakon sto je Jordan otisao u prvu penziju pobedili 55 utakmica u regularnoj sezoni i zamalo usli u fiinale istoka iako su sudije navlacile za Nju Jork, bilo im je potrebno 7 utakmica. Daleko je to iznad prosecne ekipe.
    (zoki, 6. jul 2016 16:25)

    # Link komentara

  79. Durentov prelazak iz OKC u GS ne moze da se poredi sa Lebronovim iz Klivlenda u Majami.Dzejms je otisao u tim koji se pravio da bi se osvojila titula spajanjem velike trojke,slicno kao Boston par sezona ranije.S druge strane, Durent odlazi na gotovo,u tim koji je u pre dve sezone uzeo titulu,ove umalo i drugu i oborio sve moguce rekorde.Kukavicka odluka.Plus,napustio je svoj tim sa kojim umalo nije izbacio isti taj GS, i sa kojim bi bio i ove sezone bio jedan od glavnih kandidata za prsten:saigraci Vestbruk i Ibaka,odlicni trener Donovan.Lebron je napustio Klivlend jer uprava nije uspevala da napravi konkurentniji tim,vukao ih je do maksimuma,jednog do finala lige,sa sve Pavlovicem,Varezaom i ostalima u ekipi.Kada se videlo da nema napretka
    otisao je nemajuci izbora.Durent ga je imao a izabrao je da ode u vec formiran sampionski tim.
    (danevla, 6. jul 2016 16:16)

    # Link komentara

  80. LBJ i KD
    (Bzvz, 6. jul 2016 16:10)

    # Link komentara

  81. mislim da je rasprava u stilu ko je ispao jadniji od KD i Jamesa glupa i neprimerena. ono gde je po meni najveca razlika je da je James gazda u CLE. on je jedan od odgovornih za sve odluke i za uspehe i nauspehe. menja trenere, dovodi igrace. dogovara se sa njima oko plata i ugovora. toliki uticaj na jednu NBA ekupu tokom karijere nije imao ni Jordan. kao da je vlasnik, a uz to je osvojio i titulu ove, i igrao u finalu prosle godine. kada se ovako sagledaju stvari razlika je velika. KD je definitivno deo slagalice kako GSW da dodje do titule, James je kljucni deo bez koga CLE ne igra bitnu ulogu.

    kao sto rekoh ranije, da vestbruk predje u SAS pa da vidimo ...
    (bla, 6. jul 2016 16:08)

    # Link komentara

  82. mislim da je rasprava u stilu ko je ispao jadniji od KD i Jamesa glupa i neprimerena. ono gde je po meni najveca razlika je da je James gazda u CLE. on je jedan od odgovornih za sve odluke i za uspehe i nauspehe. menja trenere, dovodi igrace. dogovara se sa njima oko plata i ugovora. toliki uticaj na jednu NBA ekupu tokom karijere nije imao ni Jordan. kao da je vlasnik, a uz to je osvojio i titulu ove, i igrao u finalu prosle godine. kada se ovako sagledaju stvari razlika je velika. KD je definitivno deo slagalice kako GSW da dodje do titule, James je kljucni deo bez koga CLE ne igra bitnu ulogu.

    kao sto rekoh ranije, da vestbruk predje u SAS pa da vidimo ...
    (bla, 6. jul 2016 16:08)

    # Link komentara

  83. Potpisao je i Zaza Paculija za GSW, pokusace da vrate i Rej Alena iz penzije, a odlaze Barns, Bogut, vrv jos neko, ali ce u svakom slucaju biti prejaki sledece sezone...
    (nesaneg, 06. jul 2016 14:54)

    Još samo Nedović da se vrati, tek će onda da kidaju. :-)
    (Tool, 6. jul 2016 16:07)

    # Link komentara

  84. Ne branim Lebrona, ali ovo nije za poređenje. On je prešao u tim koji je prethodne sezone bio peti na istoku i izgubio u prvoj rundi plej-ofa od Seltiksa. Durant dolazi u ekipu koja je zamalo odbranila titulu. Ali neko reče da su Šek i Kobi sami osvojili titulu, a sa Melounom i Pejtonom nisu, tako da...
    (Car, 6. jul 2016 15:58)

    # Link komentara

  85. "A Durent je duže bio veran svom prvom timu nego Džejms, i to timu koji se iskreno mnogo manje trudio od Kavsa da mu omogući šampionsko okruženje na parketu."

    Pa Džejms igrao sa mo vilijamsom, gibsonom, ilgauskasom i varežaom, a KD imao westbruka, jednog od 4 najbolja igrača današnjice, uz Ibaku, jednog od najboljih odbrambenih igrača u NBA, pa se sad pojavio i Adams koji je eksplodirao ove sezone. Znači OKC je imao 2 od 4 najbolja igrača današnjice i nije osvojio NBA titulu.
    (kemp, 6. jul 2016 15:56)

    # Link komentara

  86. Daj ljudi potpuno je isto ko i sa lebronom ne lupajte. Majami je osvojio titulu pre lebrona na čelu im je jedan od najjačih ljudi u nba Pet Rajli. .bili su sila i pre lebrona i tim sa iskustvom. Pravili su trejdove oslobađali kep tako da su znali šta rade... Lebron je morao da osvoji titulu jednostavno prevelik je novac i pritisak od sponzora sve je u novcu. Isto to radi sad i Durant... Danas krešu sponzori...
    (pukovnik mortimor, 6. jul 2016 15:55)

    # Link komentara

  87. Pa Golden Stejt je sada prenatrpan sa igracima koji troše mnogo lopti,njima uopšte nije trebao Durent vec neki dobar skakac.Nisu Bulsi bili glupi što su doveli Rodmana,ovi u Golden Stejtu ima da se pobiju ko ce pre da šutne na koš.Njima treba jedan Deandre Jordan koji je kao stvoren za taj tim,jak,odlican skakac i jedan od boljih odbrambenih igraca i što je najbitnije retko kada baci na koš,jedino kada kuca,ali bi on odradio bogovski posao.
    (KORN, 6. jul 2016 15:55)

    # Link komentara

  88. Nikako nije isto ovo sa Durentom i onda sa Lebronom! Lebron je godinama pokusavao sa Klivlendom ali uprava nije mogla da mu dovede iole ozbiljnog igraca, nije trebalo top 10-20 igraca lige tada vec nekog ko moze da daje konstantno 15-20 poena dok je Durent imao i Wbrk i Ibaku i Hardena i da ne nabrajam dalje a nista nije uradio! Druga stvar, Lebron je tada zrtvovao nocac kao i Bos i Vejd da skupe ekipu ali Lebron nije dosao u formiran tim i favorita za titulu kao sto je sada Durent jer dolazi u ekipu koja je igrala 2 finala, ima dvostrukog MVP-a lige, ima formiran tim i onda on kao 2-3 igrac lige ide kod Karija i druzine da mu donesu titulu! I da uzme titule on vise nikada se nece pominjati u rangu Lebrona, Kobija, Majka... Ja sam ga prvi jako gotivio ali posle ovog me mnogo razocarao, nek mu je sa srecom ali je izgubio mnogo fanova i postovalaca
    (Miki28, 6. jul 2016 15:39)

    # Link komentara

  89. kao Srbin koji je otisao da zivi u Kanadu,
    mogu vam reci da je nekada dobro promeniti sredini kako bi naucio kako neke stvari da radis drugacije, bolje i tako se razvio kao osoba...
    (ivica Toronto, 6. jul 2016 15:37)

    # Link komentara

  90. Retko koja tema je digla ovoliko prašine.
    Oklahoma je pogrešila sa puštanjem Hardena i Sefološe ali apsolutno nigde više. Uboli su prvo Ibaku, onda sa Adamsom i defanzivnim Robersonom, Vestbruk je postao superstar nivo dok se Durent oporavljao od povrede. Doveli su Oladipa na beku, uzeli Sabonisa juniora na draftu, bili su spremni da mu za sve ugode.
    Na kraju, on izabere da ode kod najvećeg rivala na Zapadu. Postoji nešto više od titule, a to je vernost matičnom klubu kroz karijeru.
    Brajant, Dankan, Ajverson, Redži Miler, Maloun, Stokton, Džordan, Pejton, Garnet, Pirs, Novicki... oni će biti legende imali titulu ili ne.
    Durent nije izabrao taj put a ni povratak u OKC ga neće "oprati".
    (Terenac, 6. jul 2016 15:34)

    # Link komentara

  91. Nije isto sto i James!!!Dosta vise sa tim glupostima.Ako je ovi vama isto onda vi nemate blage veze sa kosarkom!!!
    (Borky, 6. jul 2016 15:34)

    # Link komentara

  92. Azor ahoi

    Karl Malone je otisao u Lakerse po titulu ,doduse pod stare dane a Stokton je ostao dosledan do kraja !
    James da je imao jednog Westbrooka nikada ne bi otisao iz Clevelanda a da je jos imao Ibaku i Hardena do sada bi vec imao 5 i vise titula. Thunder se mnogo vise trudio od Clevenda ,nije kao sto ste vi napisali i Majami nije bio ni blizu skora 73-9 kada je ovaj otisao tamo. Mislim da se ovako nesto nikada nije dogodilo u istoriji americkog sporta ,da jedan od vodecih igraca lige i to u najboljim godinama predje u ekipu koja je prethodne sezone ostvarila najbolji skor u istoriji, treba se dobro potruditi i naci slucaj koji je najblizi ovome !
    (antiDebil, 6. jul 2016 15:32)

    # Link komentara

  93. Jedina negativnija stvar od ovog prelaska je to sto LeBronovi fanovi pokusavaju da iskoriste ovo da operu LeBronov beg u Majami, sve zajedno sa velikom sapunicom koju je pravio oko odlaska.
    Nadam se da Vejd nece da poklekne i da ce da ostane u Hitu.
    (bonba, 6. jul 2016 15:25)

    # Link komentara

  94. @ D1

    Ne lupetaj ti. Sta je prosle godine uradio Majami sa tvojim SVEMOCNIM Bosom i Vejdom? Pa nista, jer je Dzejms otisao, on je vukao konce kao sto vuce i sad. I Ajd mi objasni koja je ekipa zvucnija 'Bos, Vejd, Dzejms' ili 'Lav, Irving, Dzejms'? Sta imamo dalje da pricamo!? Sa propalim Lavom je osvojio titulu, a da ne pricam o Rej Alenu, Mariu Calmersu,, Batijeu, Dzejms Dzonsu, Noris Kolu. A koga sad ima? Vucibatinu Mozgova, J.r. Smita, Tristan Tompsona, Delavedovu...
    (Dzoni, 6. jul 2016 15:25)

    # Link komentara

  95. (Danilo, 6. jul 2016 15:06)

    A kako bi reagovao i sta bi pisao da naprimer najveca zvezda Partizana predje u Zvezdu?
    (Milan, 6. jul 2016 15:24)

    # Link komentara

  96. Pa šta ako je prešao stisao je petlju znajuči da će ga mrzeti. Da li treba da ga mrze zato što je izabrao najbolju finansijsku i timsku opciju za sebe? Da li treba da ga mrze jer je strašan igrač čiji prelazak u drugu ekipu nosi veliku težinu? Da li treba da mrze GSW jer ima ultrasposobnu upravu koja je stvorila okolnost za njegov dolazak? Takodje, OKC nije šampionska ekipa i to govori sledeći podatak: to je ekipa sa drugim najvećim brojem plejof pobeda u prethodnoj deceniji, a bez ijedne titule. Za taj uspeh je zaslužan većim delom Durent lično, ali dalje od toga se očigledno ne može (čak i uz fenomenalnog Vestbruka , nekada Hardena, do sada Ibaku itd.)
    (Brofasa, 6. jul 2016 15:24)

    # Link komentara

  97. Ja prizeljkujem odlazak Westbrooka u Spurs-e, znam da je malo verovatno ali sa Lamarkusom i Lenardom mislim da bi oni bili u stanju da dobiju GSW, jer su ova trojica mnogo dobri defanzivci
    (EU, 6. jul 2016 15:23)

    # Link komentara

  98. Oho super tim Bulsi? Super tim jer su imali Majkla, bez njega prosek ekipa i to je sve. Klinci ne kapiraju da to nije sportski motiv jer bi onda otisao da se takmici, to je sport. Majami nije imao 73-9 pre dolaska Dzejmsa. To je na nivou prelaska Stoktona ili Melouna u Bulse posle poraza u finalu, to se ne radi jednostavno i kraj price. To je ocajnicki pokusaj da se uzme prsten, casnije ga je uzeo Varezao iako je trejdovan nego ovako.
    (nista o nicemu, 6. jul 2016 15:22)

    # Link komentara

  99. Nije isto, nije isto, svi kazete nije isto. Ma jok!
    Isto je izdao Klivlend i otisao kod Wejda koji je bio najbolji igrac tada. Uz Bosha su uzeli I Jeson Williams a , tako da nije isto pada u vodu. Ista konferencija, direkni konkurent I kod jednog I drugog.
    (Jah, 6. jul 2016 15:22)

    # Link komentara

  100. Durent, Vestbruk, Harden..da su ostali i da je Hardenova glava bila malo pametnija, mogli su imati dva,tri prstena.Sigurno bolji trojac nego Kari,Tompson,Durant.
    (Luxor, 6. jul 2016 15:21)

    # Link komentara

  101. Kuda ide ovaj svet, kad razni luzeri daju sebi za pravo da kritikuju odluku koju o SVOJOJ karijeri donosi slobodan covek. Nadam se da bi svi ti kriticari odabrali losije radno mesto, kad bi im ponudili izbor.
    (Svet je pun tupsona, 6. jul 2016 15:20)

    # Link komentara

  102. U inat svima ce da osvoji dva prstena zaredom!
    (Durant, 6. jul 2016 15:20)

    # Link komentara

  103. @ Mladen

    I trebao je da ode iz Oklahome, ali ne u najjaci tim. To pokazuje koliko je nesposoban da osvoji titulu sam, da bude LIDER iako ima lose saigrace, kao sto je Dzejms, kao sto je Kari, kao sto je Lenard... Ali ovako je pokazao da mora da se podredi nekome da bi uzeo taj prsten. Velika je igracina, i ja ga obozavam ali NIKADA vise nece biti ono sto je bio u oklahomi. Elem voleo bih Vejda sad da vidim u Klivlendu ili Vestbruka, pa da vidimo pravi okrsaj. I to sto su ga doveli apsolutno ne garantuje da ce uzeti prsten, zvucna ekipa jesu, ali na terenu imena nestaju. I upravo rivalstva ovih nba je prestao da bude zanimljiv. Najvece rivalstvo dve najvece zvezde nba pre dva meseca u polufinalu, a danas su saigraci i kao nikom nista. Znas kada bi video da Leri Bird prelazi u Lejkerse? NIKAD
    (Dzoni, 6. jul 2016 15:15)

    # Link komentara

  104. Naravno da je isto kao i LeBron. Meni licno je LBJ jos i gori bio kada je prelazio u Majami jer je prihvatio 1/2 novca koliko je realno vredeo samo da bi uzeo prsten. Secam se da je u to vreme Peja Stojakovic koji je tada bio u Dallasu u finalu protiv njih imao vecu platu! Par godina posle kada je kralj pretrpeo katastrofalan poraz u finalu od SAS procenio je da je Wade za penziju i preleteo u drugi super tim, naravno ponovo na slabasnom istoku...

    Inace, ovo je sada finansijski moguce za GSW jer Steph igra za svega 12 miliona. Kley igra za 15-16m sa time sto mislim da on i ne vredi mnogo vise nego cveta u dobrom sistemu. Posle sledece sezone ce Steph traziti max money i onda ce biti teze finansijski izgurati celu pricu.
    (Neb, 6. jul 2016 15:14)

    # Link komentara

  105. Paralele sa lebronom su besmislene, da je lebron otisao u sparse ili lejkerse mozda bi imale nekog smisla, ali cak i tada, oklahoma je neuporedivo jaca od tadasnjeg klivlenda.
    (Bari91, 6. jul 2016 15:12)

    # Link komentara

  106. Bosh nije superstar, Kevin Love nije superstar, Klay Thomspon nije superstar. Dosta s tim superstarovima, u NBA ima svega 4-5 superstara. Tako da su u GSW sada dva superstara, u Klivlendu i dalje jedan. Irving, Love, Tomspon i Grin su vrhunski igraci ali nisu ni blizu superstar nivou. Bar ne jos.
    (pop, 6. jul 2016 15:11)

    # Link komentara

  107. U početku sam mislio da je u pitanju obično i naše navijačko slepilo, balkansko!
    Onda čitam po stranim sajtovima iste reakcije navijača širom sveta i ne mogu da shvatim o čemu je reč uopšte?
    Čovek nije išao za lovom već ga vodi sportski motiv.
    Nema mrlju u svojoj karijeri i svi ga igrači u NBA vrlo poštuju.
    Otišao je u jači klub i to stalno veliki igrači rade; idu u jače klubove, radi slave i titula, i para naravno!
    Nekakva priča o tome kako ih je morao pobediti a ne pridružiti im se, jednostavno je glupa. Čovek igra celu karijeru u Oklahomi koja nije zadržala Hardena, niti je obezbedila iole pristojan tim za titulu. To što su radili Durent i Vestbruk nije baš realno?
    Zašto bi, na svetu, uopšte ostao u takvom timu?
    Zašto bi prešao u Boston ili bilo gde i to je OK, a u GSW je izdaja?!
    Koga ili čega?
    Imaćemo sada tim koji će verovatno igrati najspektakularniji košarku koja je ikada viđena i to bi moralao da raduje normalnog navijača.
    Nisu nam potrebne neke prazne priče o moralu; i to u centru kapitalizma i liberalizma,u Americi!
    Bar meni nisu, ja hoću da uživam u igri...
    (Danilo, 6. jul 2016 15:06)

    # Link komentara

  108. bolje čestito se truditi do kraja, po cenu ostajanja bez titule (čitaj: Džon Stokton i Karl Meloun - Juta Džez) nego uraditi ovo da bi se domogao prstena po svaku cenu
    (azor ahai, 6. jul 2016 15:06)

    # Link komentara

  109. Na papiru jedan od naboljih timova u istoriji, samo je problem što se košarka ne igra sa tri lopte istovremeno.
    (whynot, 6. jul 2016 15:05)

    # Link komentara

  110. Kao veliki navijac GSW jos od ere Don Nelsona, vise me raduje cinjenica da se GSW oslobodio rupe Barnsa nego sto je doveo Duranta. Mada raduje me dolazak jednog takvog fantasticnog igraca, jer se prosle sezone videlo koliko je Barns limitirano i slabo krilo, pogotovu u odbrani. Durant je veliko ime i donece mnogo toga GSW.
    Mnogi sad kukaju i pricaju kako ih je Durant razocarao, isti oni koji su pricali da Durant treba da ode iz Oklahome, da pobegne od Westbrooka ili oni koji su pricali kako je D.Green siledzija, a Curry dobar suter i nista vise.
    Sada kada je Durant postao ratnik, odjednom su Curry, Thompson, Green superstarovi.
    I ja bih na Durantovom mestu presao u Warriorse, jer koliko puta se takva sansa dobija u zivotu jednog kosarkasa, da igra za najbolji tim na svetu?
    Ako je Durant zbog te odluke negativac, onda su Messi, Iniesta, Nejmar, Suarez isto tako negativci ili ranije Ronaldo(pravi),Zidan, Figo, Carlos,Bekam,Oven jer su zeleli da igraju za najbolje timove na svetu.
    (Mladen, 6. jul 2016 15:02)

    # Link komentara

  111. mislio sam da nece nigde iz tandera i pogresio sam. sada je pitanje gde ce vestbruk? u koju ekipu on moze da predje da pomrsi konce GSW i CLE? on je sledece godine slobodni agent i najverovatnije je da ce biti neki trejd, posto OKC moze da ostane bez icega sledeceg leta. da izgube dva takva igraca a da ostanu bez icega. da li je zaista moguce da predje u SAS? i kakva bi to ekipa bila? da li bi mogli da pobede GSW u playoff-u? mislim da bih taj prelazak ucinio nba jos interesantnijim.
    (bla, 6. jul 2016 15:02)

    # Link komentara

  112. Kari-Tomson-Durent-Grin-West...Nije humano :D
    (Coa, 6. jul 2016 15:02)

    # Link komentara

  113. durent negativac jer je otisao da pobedjuje, u oklahomi nije imao normalnog saigraca.
    lebron je cekao da bude sigurno da ce biti doveden i bos pa pristao da ide u majami i obecao 7 titula, a onda kao ipak cu kuci ja, ne lupetajte...
    (D1, 6. jul 2016 15:01)

    # Link komentara

  114. Najbolji tim u istoriji lige definitivno!
    (Kova, 6. jul 2016 15:01)

    # Link komentara

  115. STOP SPINOVANJU!
    Prvo: Lebron u Clevelandu nije imao nikoga osim samog sebe. Durantula je imao jednog od 5 najboljih igraca lige u Westbrooku.
    Drugo: Miami godinu pre Lebrona nije igrao finale konferencije, nije vodio 3:1 u tom finalu i nije bio jedan od favorita za NBA titulu. Pre dolazka Lebrona bio je tek 4. ili 5. tim konferencije, jaki prosek.
    Trece: Lebron se nije pridruzio timu sa 73-9 sezonom.
    Cetvrto: Kralj ce jih pocistiti svu cetvoricu!
    (Petar, 6. jul 2016 15:01)

    # Link komentara

  116. Kako se prelazi preko cinjenice da su potpisali Zazu, odlicnog igraca i tako prakticno zamenili startnog centra sa Dallasom. Pametan kosarkas, dobar u skoku sa sjajnim pregledom igre, mozda za nijansi slabiji od Boguta na obrucu, ali samo kada je ovaj u punoj formi, tj svaku trecu utakmicu. A evo i nesretnog Westa koji bas juri taj prsten:) Paklena ekipa, ne zna covek sa koje strane ce vise da sipa.. Sada jos da sacekamo i vidimo da li ce Wade sa Jokicem u ekipu:)
    (google, 6. jul 2016 14:58)

    # Link komentara

  117. Pejton i Meloun su imali po 40 godina u Lejkersima i ne mogu nikako da se racunaju kao superzvezde.
    (bonba, 6. jul 2016 14:58)

    # Link komentara

  118. Isto ko i LeBron? Pa kada je LeBron otišao iz Klivlenda, u Klivlendu su bili Bubi Gibson, Iglauskas, Varežao. A, Durent je pored sebe imao šampionsku ekipu. Vestbruk, Oladipo, Kanter, Adams, Vejters. I još odeš u ekipu koja te je izbacila iz plej-ofa i bila tvoj glavni konkurent.
    (damedolla0, 6. jul 2016 14:57)

    # Link komentara

  119. E samo im Dejvid Vest treba jedan medved i nesposobnjaković koji nije pokretljiviji od mene a da ne pričamo o oozbiljnim centrima koje bi mogli da nađu po Americi. Ako njega dovedu zbogom prstenje nema titule opet pa ga vi opet zovite boolje da pronađete nekog mladog da se razvije i bude rešenje na dugo.
    A što se tiče Durenta svaka čast konačno prqavi potez glado sam kako uništava svoju karijeru i talenat i zakopava se u očajnoj ekipi što mu to treba?! Bolje idi dok još nekom trebaš i osvoji šta ti pripada po znanju i srčanosti bravo samo napred ali da kupite normalnog centra!
    (Uživalac tenisa, 6. jul 2016 14:56)

    # Link komentara

  120. Meni je on omiljeni igrac od kad je dosao u ligu. Ovaj prelazak me je jako pogodio zbog cinjenice da je presao u GS, ne zato sto nije ostao u OKC. Sad kad su utisci slegli i glava se ohladila, ne znam sta da mislim. Sigurno nece prestati da mi bude omiljeni igrac zbog toga, ali mislim da ove godine necu navijati za njegov tim kao sto je to bio slucaj svih ovih godina, ali mi takodje nece biti krivo ako oni osvoje, upravo zbog KDa.
    (MvpofNba, 6. jul 2016 14:56)

    # Link komentara

  121. Nije bas isto... Lebron je napustio tim gde nije imao ozbiljnih saigraca i otisao u Majami koji u tom trenutku nije bio u vrhu lige. Durant je otisao iz jednog od najboljih timova lige u tim koji ga je upravo izbacio iz plejofa. Oni su i bez njega oborili rekord po broju pobeda.
    (Ivan, 6. jul 2016 14:54)

    # Link komentara

  122. Potpisao je i Zaza Paculija za GSW, pokusace da vrate i Rej Alena iz penzije, a odlaze Barns, Bogut, vrv jos neko, ali ce u svakom slucaju biti prejaki sledece sezone...
    (nesaneg, 6. jul 2016 14:54)

    # Link komentara

  123. Sta ga branis koji moj nije ti brat rodjeni, izdao je svoje i prodao obraz za prsten, naravno da je negativac i ljiga...
    (objavite komentar pls, 6. jul 2016 14:53)

    # Link komentara

  124. ajmo sad Vesbruk u Klivlend pa da vidimo ko ce koga
    (., 6. jul 2016 14:50)

    # Link komentara

  125. Lebron uopste nije uradio istu stvar. Isto bi bilo na primer da je otisao u nekadasnje Lejkerse da igra sa Kobijem i Gasolom. Majami je tek okupljao jak tim i Lebron je bio kljucni deo potreban za titulu, bez njega ne bi bili ni blizu. GSW je vec sampionski tim, igra dva uzastopna finala, ima 2x MVP-a, sa ili bez Duranta oni su favoriti. Lebron je otisao da predvodi ekipu do titule, Durant se kaci na prikolicu vec super jakog favorita za titulu.
    (Zoki, 6. jul 2016 14:50)

    # Link komentara

  126. GSW se jos pridruzio David West koji je opet zrtvovao novac radi prstena!
    (Milan, 6. jul 2016 14:47)

    # Link komentara