1. Hahaha, pogledajte sliku, tamo iza Milera Markez krade skuter :D
    (Dejan, 27. jun 2016 15:52)

    # Link komentara

  2. 105.000 ljudi po pljusku...svaka čast. ..moto gp najjači!
     (Superstar, 27. jun 2016 00:15)

    # Link komentara

  3. napred Kawasaki !
    (Šta je bilo?, 26. jun 2016 22:50)

    # Link komentara

  4. Realno Markez nije ni hteo da se jure, posle toliko izletanja u samo nekoliko krugova skontao je da je bolje i da uzme 20 bodova nego da izleti zbog beke gluposti. Al svakako mi je drago zbog Milera.
    Steta za Vale, bio bi to jako interesantan sampionat, al ovako, ode Markez...
    Covek koji ne dominira ove godine, al je konstantnost ta koja ga je dovela u ovu poziciju lidera :)
    go Valeee
     (dejan, 26. jun 2016 22:43)

    # Link komentara

  5. Bravo za Milera, ne dešava se svaki dan da totalni autsajder pobedi i to po ovako teškim uslovima na najlegendarnijem mestu u svetu trka dvotočkaša (doduše uništili su onaj stari mitski Asen ali šta je tu je). Lorenco standardno loš kad treba da se probija (podseća malo na Dejmona Hila koji ako ne povede trku muke žive do kraja iste), Rosi greši kad se najmanje očekivalo, Markez može da se raduje kao da je pobedio. Najviše mi žao Dovija, Hernandeza i Petrućija, Janone standardno greši i to je postalo očekivano a Pedrosu ne treba ni pominjati. Čovek ove godine ne može da se sastavi i šteta je što neko drugi ne vozi u ovako velikom timu. Ove godine mnogo odustajanje velike trojke tako da je prvenstvo i dalje otvoreno mada se čini da Lorenco polako popušta a veliki doktor ima dosta malera a iskreno ovo danas nisam očekivao - ipak je on tata moto trka.
    (Bojan KG, 26. jun 2016 22:26)

    # Link komentara

  6. Zvalavi je pokazao da je sakupljac bodova I vozac za druge braca Spance..
    (NN, 26. jun 2016 22:19)

    # Link komentara

  7. Kvota 100 je bila da ce Miler da pobedi...
    (Gledalac, 26. jun 2016 22:03)

    # Link komentara

  8. Ovo danas je čist bezobrazluk. Lorencu se dva puta poklanja šansa da dođe do bodova. Prekidaju trku na onakvoj kiši pravedno, pa posle sve ponovo od nule. Čoveku koji je bio 19 sa najboljim motorom ove sezone daju šansu da na ponovljenom startu dođe do bodova. Markez nikog nije pretekao danas i dođe čovek do 20 bodova. Jako nepravedan dan za one koji su ubedljivo prvi u kvalifikacijama, i u većem delu trke po onakvom nevremenu. Rosi definitivno nije miljenik sreće danas i juče.
    (bez veze, 26. jun 2016 21:46)

    # Link komentara

  9. Ma ja i dalje verujem da ce Rosi uzeti titulu,ove sezone je ubedljivo najbrzi samo malo srece i bice on sampion ko od sale.A Markezu ce karma odraditi svoje kad bude najpotrebnije,pogledajte sta je ostalo od Lorenca samo bleda senka laznog sampiona.
     (Kica, 26. jun 2016 21:29)

    # Link komentara

  10. Kolika li je kvota bila da će Miler da pobedi?
     (semi-western, 26. jun 2016 21:27)

    # Link komentara

  11. @sasa rs,kako to dzek miler danas pobedi markeza kojeg nije bilo nigde ceo vikend.a sad je kriva honda...ok...evo lorenco je šampion i sedi na najboljem motoru (što je diskutabilno jer mislim da su svi slični manje vise u ovom momentu) pa ga je obišao ceo Moto gp karavan.jesmo mi Sale pristrasni al to nije neosnovano a i ti si za markeza samo nećeš da priznas.
     (andrijano, 26. jun 2016 21:06)

    # Link komentara

  12. Ma kakva je trka bila u Moto3 kategoriji!
     (dobro obavesten, 26. jun 2016 21:04)

    # Link komentara

  13. Ovi navijači MM da se spuste malo na Zemlju. Kad on ili bilo koji drugi vozač osvoje 9 titula/ vrlo teško /, onda mogu da kritikuju Rosijevce i da im lupaju minuse!
     (Prodigy, 26. jun 2016 20:42)

    # Link komentara

  14. А да неко спомене момка који је данас сензационално победио? РОСИ РОСИ РОСИ РОСИ РОСИ РОСИ РОСИ РОСИ РОСИ, **бо вас Роси.И Дорна и дирекција трке и прекид трке су сад криви што је Роси пао, сви су криви сем њега као и увек.Лоренцо имао среће, па шта, барем је умео да се одржи на мотору и да не заврши у шљунку.А можемо рећи и да му се вратило за Јанонеов манијакални потез на Каталуњи.Иначе сјајна трка до прекида, седам возача конкурисало за победу и после прекида победи осми.Дукатијевци су такви лузери да немам речи.Чим је трка прекинута знао сам да ће они бити највећи губитници и да наставак неће одрадити како ваља.Прекид трке јесте тешка глупост, али рећи да је ишао на руку Лоренцу, Маркезу или неком трећем је чиста будалаштина.Нико није исфаворизован, услови су за све били исти.Да су хтели баш да помогну Лоренцу поделили би половину бодова водећима и крај приче, нису могли рачунати да ће Роси, Довициозо, Педроса, Петрући, Смит попадати са мотора и поклонити Лоренцу бодове.
    Свака част Милеру, коначно неко "трећи" да победи(да није Хонда или Јамаха)! Маркез до титуле!
    (Испоштујте победника, маните се Росија, 26. jun 2016 20:37)

    # Link komentara

  15. Lorenco kukavica,vozac za idealne uslove,moze osvojiti 10 titula nece biti najveci! Kad padne kisica kao lane na ledu.. Ako ne pobegne na startu ,obilaze ga i privatne masine... Valentino pada ,ali pokazuje kakva je legenda
    (mladen, 26. jun 2016 20:35)

    # Link komentara

  16. Rosijevci prvo procitajte komentar vaseg omiljenog lika posle trke pa onda komentarisite.Evo Rosi sam kaze da je trka prekinuta sa pravim razlog jer akva planing posta suvise opasan za voznju i da je on u nastavku napravio glupu gresku jer je sa soft kisnim gumama imao mnogo bolji ulaz ali je dosao par kilometara brze pred keivinu 10 i to je bilo to.Sta je Markez trebao da padne odma za njim da bi vi bili zadovoljni.Markez vozi onoliko koliko mu to motor dozvoljava i da je kojim slucajem ove godine Honda kao Jamaha sampionat bi vec bio gotov.Lazite vi sami sebe ali nemojte demantovati samog Rosija koji sam za sebe rekao da je napravio glupost.Cuj Dorna kriva sto je palo onoliko kise i sto su uslovi bili katastrofalni!
     (Sasa Rs, 26. jun 2016 20:31)

    # Link komentara

  17. Forza Ducati !
     (Nikola, 26. jun 2016 20:28)

    # Link komentara

  18. @ PAOK, ja sam fan doktora, kazi mi koliko navijaca Rosija poznajes? 99% doktorovih navijaca obozava moto GP i gleda ga bas zbog Rosija isto toliko nas voli da pobedi, ali ako ne pobedi nije smak sveta, ima mladjih od njega i ne vidim na cemu se zasniva tvoj komentar. Niko ne kuka da rosi uzme svaku trku, danas je imao najvise duela i jako dobro se drzao , pao je pa sta? boze moj ide zivot dalje... Ali jedno je nepobitno i to je cinjenica, ne moze vise Rosi sto je mogao pre 3, 4, 5... godina ali koliko njih ce u Rosijevim godinama pruziti ovoliko? gotovo niko od trenutnih vozaca. niko nece imati ni ptiblizno fanova kolko on!
     (MORSKI PAS, 26. jun 2016 20:28)

    # Link komentara

  19. Steta za Jonija.Videlo se i u kvalifikacijama i tokom petka i subote da ima tempo i da ume da vozi ovakve trke. Dukati je dominantan i pitanje je trenutka kad ce prvih pet mesta zauzimati njihovi vozaci.Srecno Danilu u Joniju.
    (Hernandez, 26. jun 2016 19:49)

    # Link komentara

  20. Posle se cudimo sto Djokovic nema podrsku ko Federer.Svaka trka je losa cim Valetnino ne pobedi.Jel Rosi mora svake sezone da osvoji sampionat?Postalo je dosadno kukanje navijaca velikog Rosija.Postujem Rosija ali kako se ponsaju oni koji ga podrzavaju je postalo dosadno.Nemojte posle da kritikuje navijace Federa jer se ne razlikujete od njih.Onace svala cast svim vozacima na danasnjom tric
    (PAOK, 26. jun 2016 19:48)

    # Link komentara

  21. kad je poceo pljusak prije prekida rosiju je naglo poceo tempo da pada i svi su poceli da ga prestizu i sustizu a kad je staza suva jamaha je nadmocna i njemu je vise odgovarao prekid nego ikome ali je previse forsirao to je i sam rekao... ajmo osporavanje marqeza kao u nba lebrona ;))))
     (roki, 26. jun 2016 19:46)

    # Link komentara

  22. Pobogu, ko vam piše izveštaje sa F1 i MGP-a! NE POSTOJI motor Estrelja Galicija! To je glavni sponzor MGP ekipe Marc VDS Racing! Proizvođač motora je HONDA! Dakle iza imena Džeka Milera je ili Marc VDS ili HONDA .
     (asd, 26. jun 2016 19:43)

    # Link komentara

  23. Volim Rosija,ali jedva cekam da se povuce pa nek se igraju ostali i neka organizacija izgubi interes javnosti.. Kad god nije idealno vreme Lorenco se vozika po dnu ,pobedjuje samo kad na startu pobegne i imace priliku s ovakvom konkurencijom da prestigne najveceg... Markes je pokazao prosle sezone ko je i sta je... A,Rosi? pa taj nema podrsku ni italijanskih vozaca.. Doviciozo ima fiksaciju na njega,samo se s Valeom bori,i danas je po kisi vrsio pritisak, dok se Spanci medjusobno stite... Danas je trebalo pustiti jos 3-4 kruga,odvozati 60 posto, i prekinuti trku ,pa upisati trnutne rezultate. Ovako samo unistavaju sezonu!
    (doktor, 26. jun 2016 19:31)

    # Link komentara

  24. @letacaking
    Ne razumes navijace Rosija, ne navijamo za njega zato sto je najbolji ili zato sto nije najbolji vec zato sto je Rosi. Danas je jedini on mogao da tera Jamahu po onoj kisi koja je mnogo vise odgovarala Dukatiju a kasnije Hondi. Nema Rosi sta kome da dokazuje.
    (Timer, 26. jun 2016 19:09)

    # Link komentara

  25. Trka jako zanimljiva,svaka cast vozacima na voznji po ovakvim uslovima.Zao mi je Dovija i Rosija sto su pali,ali sta da se radi. Citam jedan komentar dole,kaze Markezu islo na ruku prekid trke,nije mu islo na ruku,kada je pocela kisa bio je 5. jer je Janone pao,iza Markeza je bio Pedrosa,i drasticno su smanjili razliku za cetvrtim(Redingom), zaostajali su 1 sekundu, a 2 kruga pre toga je bila 4.5 sekundi prednosti za Redinga, trka je prekinuta kad su Markez i Pedrosa stigli grupu ispred,razlika izmedju 1 i 6 je bila 1.5 sekunda,tako da kukate na Markeza da je njemu sve islo na ruku jer je bio los,ne pije vodu.Rosi je trebao da pobedi,ali steta za njega. Na kraju Markez pametno i sigurno odvozao do kraja i uzeo 20 poena.Najveci dobitnik trke je Lorenco,jer je uzeo bodove,sramota kako lose vozi po kisi.
     (filip, 26. jun 2016 19:00)

    # Link komentara

  26. Najveća šteta za momka iz medejina, čovek ih je odvalio, ostavio sve 5 sekundi iza i onda izleteo bezveze
     (durantulaokc, 26. jun 2016 18:59)

    # Link komentara

  27. Umesto da mu višegodišnje iskustvo donese podijum, dozvolio je Rosi da mu MM očita lekciju kako se vozi i ne gube bodovi.
    Da je MM pao, sigurno ne biste pricali o tome kako je "hrabro" vozio, nego da nema pojma i da je nezreo... Veća neobjektivnost jedino postoji kod hrvatskih navijaca!
    Tesite se Rosijevom hrabrom voznjom, i samo trazite izgovore, dok neko sa 20 bodova hita ka tituli!
    Imajte obzira, pozdrav svim objektivnim fanovima!
     (Atom ant, 26. jun 2016 18:54)

    # Link komentara

  28. Steta za Rosija.. Ubedljivo najbrzi ove godine, ali kad nece ono nece.. Mada, duga je sezona, sve moze da se preokrene.. Makar je pokazao da ima @#$%, nije kao neki.. Da fabricka Jamaha bude u jednom trenutku na 19. mestu.. I to mi je sampion. Jedva cekam da ga vidim u Dukatiju, to ce tek biti cirkus.
     (Scholes, 26. jun 2016 18:52)

    # Link komentara

  29. Sad opet velika pauza do 17.jula,nadam se da Rosi i Lorenco mogu da stignu ovu prednost Markeza,voleo bi da bude zanimljivo do samog kraja,nisam neki posebni navijac,ali drago mi je sto je pobedio neko nezavisan posle dugo godina.
    Rosi imao pobedu u rukama i imao je i srece sto se trka prekinula zato sto ga je obisao Reding,a stigli su Markez i drustvo.Sa druge Lorenca nek bude srecan sto je osvojio ove bodove,nikad losijeg ga nisam video...
    (Gledalac, 26. jun 2016 18:41)

    # Link komentara

  30. @letacaking,a ko je najbolji lorenco koji je bio poslednji po kisi? ili markez koji bi da nisu popadali svi koji su se trkali a ne vozili taksi po stazi bio peti...pritom bi pol poziciju nisu imali i ceo vikend bili jadni?
     (andrijano, 26. jun 2016 18:41)

    # Link komentara

  31. @Mislilac
    Kazes Markezu padao tempo pred prekid?
    Jeste, padao je tako sto su obje honde zadnja dva kruga skidale po 3 sekunde u odnosu na Rossia i na Dukati.
    Pred prekid im je Marquez bio na tocku i pretekao bi ih da se trka nastavila.
    Oni uslovi su ubijedljivo najvise hondi odgovarali. Prekid je najvise stetio Pedrosi i Marquezu.
    Pogledaj samo reakciju Pedrose prilikom prekida.

    Inace, Marquez poprilicno pametno vozi ove sezone. Svjestan je da su yamahe znatno brze od honde. Skuplja bodove i ne pravi greske. Istinski sampion koji je u potpunosti sazreo.
    (Sarma, 26. jun 2016 18:24)

    # Link komentara

  32. Kako sport zna da bude nepravedan , nadam se da ce se Rosiju ovo vratiti
     (chox, 26. jun 2016 18:21)

    # Link komentara

  33. rosi na prvom mestu na kraju obišao dovija i dovi pada i pomislim neće stići da napišu na tabli dovi out da se rosiju skine pritisak i u sledećem krugu nije ni stigao do startnoj pravca,pad.po meni greška organizatora,rosi bi bio u svakom scenariju na podijumu ali unakazili su ovom odlukom ove vozace dukatija koji su se lomili i pod tolikim pritiskom bili vodeći skoro celu trku.niko nije skoro pao po pljusku i trebalo je samo još malo krugova izgurati a u drugoj trci pad za padom.ne samo to nego su lorenca koji je bio poslednji,citiram poslednji vratili u igru.gume su bile i nezagrejane i mislim da je dorna ubila trkanje danas.rosi je pokazao ko je...opet najviše dobijenih duela a jedan profesionalni vozač relija mi je rekao jednom.uvek se pravi vozači vide ko su i šta su po krivinama i po kisi.i ovaj pad rosija i vožnja dukatijevaca i dzek milera su pobedili danas a spanska firma dorna treba da organizuje špansko prvenstvo jer za svetski šampionat nisu po meni dovoljno zreli.
     (andrijano, 26. jun 2016 18:20)

    # Link komentara

  34. @ Bree

    "Nisu racunali da ce kisa opet poceti."

    Iskreno mislim da nije do toga jer se desilo par izletanja prije početka kise u drugom nastavku trke. Ja ne bih prekidao trku, vozaci su se prilagodili uslovima i nijedan incident se nije desio u prvom delu trke osim jednog izletanja ali to je nista kada pogledamo drugi deo trke gde 6 vozaca ako se ne varam nije zavrsilo trku, ukupno 7.

    VR46
     (Kemal5, 26. jun 2016 18:09)

    # Link komentara

  35. rosi,rosi,rosi pa rosi... dosadni ste sa njim pobogu, pricate o njemu a markeza niko ne spominje... mark je buducnost a rosi proslost, tako da mark prigrabi titulu i samo napred... mnogo pametniji i zreliji od prosle sezone -93-
     (toke, 26. jun 2016 18:06)

    # Link komentara

  36. kmeee…ee
     (Srb, 26. jun 2016 17:49)

    # Link komentara

  37. jes sad je organizator kriv sto je rosi pao a prosle god kad je markez padao bilo je kako ne umije da vozi ;)))) ajmo marq samo naprijed do titule
     (roki, 26. jun 2016 17:38)

    # Link komentara

  38. Bez obzira na pad Rossia za koji je sam kriv, direkcija je napravila konfuziju .. Cini mi se da od prosle sezone odluke direkcije najcesce idu u prilog spanskim vozacima konkretno danas Lorencu pa i Markezu koji je bio 6. i gubuio tempo.. Mislim da to nije slucajno i s obzirom na sve vecu popularnost tog sporta i sve vise love u igri vrlo se kalkulise u tim odlukama na koje uticu i neki drugi faktori a ne samo bezbodnost vozaca na stazi.
    (Mislilac, 26. jun 2016 17:37)

    # Link komentara

  39. Nije kriva direkcija trke uopste. Kada je bio najjaci pljusak, prekinuli su trku potpuno ocekivano i po pravilima. Nakon toga, kisa je stala i staza je osusena i svi su izasli sa mekim gumama za kisu. Medjutim, nisu racunali da ce kisa opet poceti, zato su i bila silna izletanja. Niko Rosiju nije kriv sto je imao cistu pobedu i uspeo to da uprska. Kao da vozi prvu godinu u GP-u. Nemam posebnog favorita, jednostavno GP pratim zato sto volim. A Markeza i Lorenca ne mogu da podnesem! Da neko ne pomisli da sam njihov fan, jer nisam :)
     (Bree, 26. jun 2016 17:35)

    # Link komentara

  40. A dje je Rosi hahahahah
     (Dule Pacov, 26. jun 2016 17:35)

    # Link komentara

  41. Kolika steta za sampionat zbog Rosija,ali opet je pokazao hrabru i kvalitetnu voznju
     (#balenaprodaju, 26. jun 2016 17:19)

    # Link komentara

  42. Navijaci Rosija su najrazmazeniji na svetu. Kako je njemu bilo, tako i ostalima. Jednostavno vise nije najbolji i to je to. Nl
     (letacaking, 26. jun 2016 17:11)

    # Link komentara

  43. Trka je trebalo da bude prekinuta i da se priznaju rezultati,a ne da se vozi sprint i to opet po kisi! SRAMOTA!LORENCO zadnji i onda mu se u sprintu da sansa da uzme koji bod koji moze na kraju sezone da odluci... Valentino je pao ,ali je pokazao kako vozi gospodin s 37 godina,hrabro po klizavom
    (doktor, 26. jun 2016 17:10)

    # Link komentara

  44. neka se zapitaju organizatori...prvi deo trke vozen u uslovima pljuska, nijedan incident....onda prekid zbog kog su svi vozaci bili nezadovoljni, koji je navodno usledio zbog bezbednosti na stazi, dok kisa ne stane, a onda nastavak u kom nekoliko vozaca pada(jedan od njih i prvoplasirani Rosi).Dakle manje je bezbedno prekidati trku pa nastavljati nego voziti u uslovima kise.
     (Che, 26. jun 2016 16:47)

    # Link komentara

  45. Danas se desio #VREXIT46. Šalu na stranu Janone opet od dna do vrha ali izvuče bodove. U Drezdenu će biti klasična dominacija i prvo mesto.
    (Janone rosonero, 26. jun 2016 16:47)

    # Link komentara

  46. Šta učini Valentino, otvorenu stazu je imao.
     (gunslinger, 26. jun 2016 16:46)

    # Link komentara

  47. #VREXIT
    (Nuno Lorenzo, 26. jun 2016 16:45)

    # Link komentara

  48. Koja bruka od trke. Pre prekida samo jedan vozač izleteo, a posle čak 8. Markes ni kriv ni dužan došao do drugog mesta a Lorenco uopšte do bodova. Sramota! VR46.
    (potterhead, 26. jun 2016 16:43)

    # Link komentara