Neumorni Reptorsi – Lauri i Derozan za 2-2!

Toronto Reptorsi izjednačili su u u finalu istočne konferencije na 2-2, pošto su i u drugom susreta pred svojim navijačima pobedili Klivlend Kavalirse – 105:99.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. (Dragan, 24. maj 2016 11:48)

    S kim se ti prepucavas...
    Let's go Raptors!!!
    (Milosav, 24. maj 2016 15:44)

    # Link komentara

  2. Rej Alene koliko je tebi dobro!!!
    (Kensi, 24. maj 2016 12:55)
    hvala Brt ziv bio :)
     (Rej Alen, 24. maj 2016 15:42)

    # Link komentara

  3. Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka...
    Let's go Raptors, Vukovi sa Ontarija uvek uz vas!
    (Milosav, 24. maj 2016 15:36)

    # Link komentara

  4. @Bojan

    Brus Boven bi zaustavio Duranta. :-)
     (Car, 24. maj 2016 15:12)

    # Link komentara

  5. @zadovoljan, ne
    Da dodju na derbi smorili bi se kad vide "kvalitet" kosarke, njima nije cilj da se dernjaju tokom celog meca, kad ides na utakmicu ides da gledas kosarku a ne da skaces kao majmun i vristis
    (ja, 24. maj 2016 14:53)

    # Link komentara

  6. @kako je lepo lupati etikete (sarkazam)
    U publici u NBA moze da sedi i general i opet ce se ponasati kulturno, nece paliti baklje, tudje zastave, nece da krade, bije ili ubija okolo. Jer se zna osnovna kultura, a zna se i da policija hapsi pa makar bio i general. Njihova vojska je njihova stvar, njihovi veterani imaju novca da dodju na utakmicu i idu na krstarenja dok nasi veterani nemaju ni za lekove. Pa me zanima patrioto, gde ste vi silni Srbi njima da pomognete, umesto onih papircina kojima pravite transparente i saljete poruke onima koje zabole za vase misljenje mogli ste niima da pomognete. Ameri su veliki narod jer ih bas briga sta ti mislis o njihovim veteranima. A oni o tvojim veteranima misle da su ubice koje su vrsile genocid, pa ih se ti kao veliki Srbin zbog toga stidis.
    (ja, 24. maj 2016 14:51)

    # Link komentara

  7. Bismack Biyombo!
    (SS, 24. maj 2016 14:31)

    # Link komentara

  8. (Dragan, 24. maj 2016 12:13)
    Dragi ovo je 21 vek, druga decenija. Sve je vise medijski propraceno. Sad se pola sata kasnije na tjubu se mogu naci snimci najboljih detalja utakmica i pres konferencije,sve to i jos vise u HD rezoluciji. Pa ovo svakodnevno prepucavanje na portalu u to vreme nije postojalo, nije bilo likova koji ce svakodnevno da tove masu pricama kako Vilt i Pistol Pit bili vanzemaljci i da Dzordan i kosarka njegovog vremena nemaju pojma. Nemoj mi samo reci kako su se tad gledali mecevi,pola vas nije imalo televizor u to vreme a o prenosima da ne pricam. Sve se svelo na gledanje highlightsa iz te ere.
    "Po igri, kosarkaskom znanju, tehnici, harizmi, odnosu navijaca prema njemu, po tome koliki je pobednik" Kobi je u svemu navedenom rame uz rame a po tehnici i bolji od Majka. Sve na stranu i to sto ne igraju istu poziciju, i sto su potpuno razlciti ali mi je sve jasno cim si rekao da Lebron zaostaje po kosarkaskom znaju za MJ-om. Smesno
    (jablan, 24. maj 2016 14:20)

    # Link komentara

  9. Šta reći, svi su očekivali da će Reptorsi OTKINUTI barem jednu pobedu, ja lično nisam očekivao ovakve dve utakmice na njihovom terenu, jednu da. Lauri i Derouzan sve što su masali u prve dve, sad je ulazilo, ali, mislim da je to to sto se tice njih, Ipak su Kavsi bili neprepoznatljivi, pre svega Lav, Irving i LBJ su bili dobri ali to nije bilo dovoljno uz dobrog Fraja, jer jednostavno, nisu Igrali timski i nije bilo protoka lopte kao u prve dve utakmice sve do onog dela Utakmice kada su se vratili, ali džaba sve i to, odbranu nisu igrali skoro, katastrofa.
    Koja ironija, svi Pričaju GSW zavisi od šuta za tri i gle čuda, Kavsi su počeli da zavise takođe, previše se oslanjaju na šut za tri, što je nedopustivo.
    Toronto je pokazao da nije Slučajno ovde i da su skroz Druga ekipa kao domaćini, isto i Kavsi su druga ekipa u gostima protiv njih.
    Ipak mislim da je ovo sve od Reptorsa, ovakve dve utakmice nema šanse da ponove. Ali zamislite samo da na kraju bude Finale Okc - Toronto hah, sve je moguće. Sudije inače moram pomenuti, da li je ono realno ljudi? kao da sude amateri, a ne sudije u NBA-u, kriminal od suđenja kroz ceo playoff je ali, ono sinoć bode oči koliko su loši, oštetili su žešće i jedne i druge. Pri rezultatu 96-94 za Kavse, odjednom počinju sve što nisu dosuđivali za Reptorse da sude i odjednom, Reptorsi prave preokret na 99-96 i to sve sa slobodnih, strasno ali ok, idemo dalje, navijam za finale Okc- Cavs, pozdrav svim ljubiteljima nba
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 24. maj 2016 14:07)

    # Link komentara

  10. @Bojane,nalupao si hrpu gluposti,istok nakon zločestih dečki iz Detroita...New York sa Ewingom,Masonom,Oakleyem,Starksom....Orlando sa Shaqom,Pennyem kasnije i Grantom,Indiana pod Birdom sa Reggiem&comp,i naravno Bullsi,usporediti te timove sa današnjim istokom je smješno.
    (Rocky Balboa, 24. maj 2016 14:07)

    # Link komentara

  11. Juce Jeremija iskoristio priliku i da u porazu GSW-a pljucne po Kariju kako nije igrac za play off a covek je jedini nesto i odigrao u ekipi GSW-a u porazu od OKC kad eto ti ga danas King nigde ga u zavrsnici kad je trebalo i godinama tako zato i ima 2-6 u finalima i to je jedna od stvari zbog koje se Lebron ne moze stavljati u isti nivo sa nekim ko je imao 6-6 u finalima...
    (NBA, 24. maj 2016 08:47)

    A zasto ima 6/6 ? Zasto nije igrao 7,8,9, Jordan je u njegovim godinama imao 3 finala a ovaj ima priliku da igra 7 put veliko finale ?
    3 puta je cini mi se gubio od Detroita, da li se to negde broji ?
    Sta mislis da li je neko pre 25 godina, kada je Jordan osvojio prvu titulu sa 28.godina govorio da je Magic u njegovim godinama imao vec 4 ili 5 titula i da mu je dzaba sve to sto radi ?
    Veliki nivo imbecilnosti pokazujes, mani se gledanja danasnjih utakmica pravac youtube pa gledaj finale iz 1993, ko ti brani ?
    Inace ovde je precesto prisutan trend brkanja baba i zaba, mesanja kosarke u Srbiji sa NBA. U Srbiji je baza iz koje su potikli svi oni bivsi igraci unistena, ruinirana i vise se nece dogoditi da imamo toliko kvalitetnih igraca u jednom trenutku, u NBA se to razvija svake godine i sve je bolje i bolje, samim tim i igraci su sve bolji, sve vise ih igra kosarku i sport zaradjuje sve vise para TAKO DA kvalitet nikako ne moze da opadne, razlika je samo u nekim nijansama oko sudjenja, borbe, zara i sl...
    (antiDebil, 24. maj 2016 13:54)

    # Link komentara

  12. @JPR

    Nije odavno nego pre 2 godine.
     (Struja neuspesni brejkdenser, 24. maj 2016 13:51)

    # Link komentara

  13. @Dragan

    Sto kazes da decko smara?Bojan je u pravu,Lebron je car,najbolji je posle Dankana i Djinobilija.
     (Struja neuspesni brejkdenser, 24. maj 2016 13:49)

    # Link komentara

  14. Posle nerealnog suta u seriji protiv Atlante moralo je da dodje do pada, Cavsi i GSW su u padu forme dok su je OKC i Raptorsi podigli medjutim Cleveland je jos uvek apsolutni favorit.
    Bilo je sinoc i malo domacinskog sudjenja, bilo je i nestajanja LeBrona na kraju, u poslednja 3 minuta nije pokusao da sutne sto je nedopustivo.
    Komentare tipa gde su sad oni sto su pricali treba zabraniti, kao i sve Michael Jordan komentare.
    (spree15, 24. maj 2016 13:35)

    # Link komentara

  15. (Dragan, 24. maj 2016 12:13)
    nakon raspada bad boysa iz detroita, konkurencija na istoku uopste nije bila na nivou one na zapadu i to se odrzava do danas. Da, ima po koja sampionska ekipa kao tada bulsi, kasnije detroit, majami, boston sa pirsom, alenom i garnetom, majami sa velikom trojkom i sad klivlend. Van toga realno, sve druge ekipe bi bile lak posao za bilo koju ekipu iz vrha zapada. Jedino je NYC sa Juingom namucio Hjuston, ali vecina ljudi ne ume ni da nabroji vise od dva igraca Hjustona tada. Legendarni Hakim je skoro pa sam pobedio NYC, vec naredne godine kad je imao pomoc u Dreksleru pocistio je Orlando.
    a za Lenarda da ne moze da zaustavi Duranta, smesno je govoriti da to nesto znaci. Koji bi to igrac iz 80ih ili 90ih zaustavio Duranta. Ofanzivno je on definitivno jedan od najboljih igraca ikada, na MJovom nivou bez pogovora (defanzivno nije ni prineti, ali ofanzivno, to je to, mozda cak i ispred)
    (Bojan, 24. maj 2016 13:29)

    # Link komentara

  16. Verujem da bi vecina prizeljkuje finale Oklahoma-Toronto, prvi finalista je malo izvesniji, drugi nekim maleckim cudom poput partije ovog lika sto je imao 26 skokova. Iskreno pratim NBA od pripremnih meceva za sezonu 2014-15, i prvi put sam pre neki dan cuo za tog lika, nazalost zaboravio sam vec, ali nadam se da ce on nekom partijom u Klivlendu uciniti da ga ne zaboravim. #ThunderUP
    (EU, 24. maj 2016 13:28)

    # Link komentara

  17. Borbeno Toronto igra jos na pocetku plejofa sam rekao da su tvda ekipa imaju tim imaju srce bore se. Niko nije verovao u ovaj tim. Niko nema postovanja prema njima. Kriminalno je da onakva blokada biomba na ally oop Dzejmsa se svira kao faul da ne spominjem sto klivland nije napravio nijedan faul u prvoj cetvrtini i sto je toronto tek sutirao slobodna bacanja u trecoj cetvrtini. Ova ekipa Toronta podseca na detroit 2004 kad su osvojili. Tesko da ce osvojiti ali borbenost je uvek lepo videti u bilo kom sportu ma koliki autsajder da si.
    (tdot, 24. maj 2016 13:19)

    # Link komentara

  18. Lepo si napisao publika znaci bez vođa navijaca,bez huligana,bez kriminalaca,dilera,zelenaša,batinaša,bez najgorih mogucih vređanja jednostavno publika koja je došla da podrži svoj tim i da uživa u košarci.Najgore što smo poceli da se busamo sa tim navijacima i njihovim navijanjem to nam jedino od sporta i ostalo.Što nisi napisao "šta ovo im važi za najbolje timove neka dođu da im pokažu Zvezda i Partizan kako se igra košarka".
    (KORN, 24. maj 2016 12:27) # Link komentara

    A ti sto volis da lupas etikete to nema veze. Da u istoj toj publici na basketu u USA ima vojnika americkih/veterana ja bi mogao da kazem da su SVI oni ratni zlocinci sto ubijaju po svetu i muce ljude po raznim Gvantamo zatvorima po svetu!
    (kako je lepo lupati etikete (sarkazam), 24. maj 2016 13:18)

    # Link komentara

  19. Ko ce osvojit, koliko ce trajat serija... Ko je bolji James ili Jordan... poanta je da ljubitelji kosarke raspravljaju :) I to Srbiji uvik priznam da je uvik bila i ostala zemlja kosarke. Dok u nijednim novinama u nas (Hrvatskoj) nema vise d 2 komentara na NBA ili Eurligu... jednstavno ne zanima ljude...
    (mate, 24. maj 2016 13:14)

    # Link komentara

  20. Roki Balboa,na ovakvom nivou nema opustanja,jednostavno je Toronto bio bolji i dobio 2 meca kod kuce.
    (Sinisa, 24. maj 2016 13:12)

    # Link komentara

  21. Rej Alene koliko je tebi dobro!!!
     (Kensi, 24. maj 2016 12:55)

    # Link komentara

  22. svaka cast Bismakche Bijombche!
    (Furkan Radimir, 24. maj 2016 12:55)

    # Link komentara

  23. Ovo vazi za najbucniju publiku u ligi, smesno i tuzno. Da dodju na derbi mislim da bi se uplasili...
    (zadovoljan,ne, 24. maj 2016 09:22)
    Lepo si napisao publika znaci bez vođa navijaca,bez huligana,bez kriminalaca,dilera,zelenaša,batinaša,bez najgorih mogucih vređanja jednostavno publika koja je došla da podrži svoj tim i da uživa u košarci.Najgore što smo poceli da se busamo sa tim navijacima i njihovim navijanjem to nam jedino od sporta i ostalo.Što nisi napisao "šta ovo im važi za najbolje timove neka dođu da im pokažu Zvezda i Partizan kako se igra košarka".
    (KORN, 24. maj 2016 12:27)

    # Link komentara

  24. LeBron 10 od 13 sut iz igre!!!9 skokova,6 asistencija,i pored toga izgube?Dzejms bi sada menjao Lava,Kajrija i J.R.Smita za jednog Vejda da moze.
     (bbr, 24. maj 2016 12:23)

    # Link komentara

  25. Bojan
    Pre bih rekao da ti smaras sa stalnim dizanjem u visine Lebrona a pre svega omalovazavanje uspeha Majkla. Kao prvo, kad je Lebron u prvoj etapi svoje karijere igrao za Klivlend, osim Detroita istok je bio preslab tako da ti nikakvo merilo nije zasto on nije ispadao u ranim fazama plej offa! Drugo, kako ti mozes da poredis timove sad i pre 25-30 godina, po kom principu ovi sad su tezi protivnici za Lebrona nego neki drugi tad za Majkla? I smesno je komentarisati za tvoju izjavu da je San Antonio nesto sa cim se Dzordan nikad nije susretao.... Po cemu tvrdis da njih ne bi dobio nijedn tim tada? S obzirom koliko su javi i cvrsci bili tad igraci i koliko se jaca odbrana igrala u plej off-u, ne mozes nikada reci da ih ne bi dobili ni Juta, ni Finiks, ni Hjuston, ni Lejkersi, Portland... Za Cikago necu ni da pricam, jer bi ih pojeli u odbrani a u napadu bi im Majkl dao 50 ako zatreba jer Lenard ne bi mogao da mu pridje. Pa Durent i Wesrbruk mu zaspu po 30 a ne jedan Dzordan. Smesno mi je kad citam komentare ljudi koji na sve nacine pokusavaju da dignu Lebrona u nebesa na taj nacin sto ce pricati da je kosarka devedesetih bila bezveze i da Dzordan nije imao konkurenciju. Lebron ce po statistici, brojkama biti medju 3 igraca svih vremena, ali po igri, kosarkaskom znanju, tehnici, harizmi, odnosu navijaca prema njemu, po tome koliki je pobednik nije i nece biti ni medju prvih 15!
     (Dragan, 24. maj 2016 12:13)

    # Link komentara

  26. Da li ovaj Klivlend zna da izgradi neku drugu akciju ili samo sutira trojke...Ja ovo u zivotu nisam vidio,95% napada je sut za 3 poena.Ako budu sutirali trojke i u nastavku serije oni ce biti eliminisani.
    (Sinisa, 24. maj 2016 12:10)

    # Link komentara

  27. Ko je gledao utakmicu mogao je videti da se Klivlend vratio posle nakon 18 poena zaostatka. Ona petroka koja je pocela 4. cetvrtinu je mnogo bolje igrala i vratila Klivlend u zivot. Ne mogu da verujem sta su pogadjali De Rozan i Lauri kad se lomilo na kraju.Sve solo prodori jednog i drugog, DeMar preko ruke pola suteva,svaka cast ali mnogo srecnih koseva. Klivend je ima +3 u jednom trenutku,and 1 Laurija ne znam ko ga je pipnuo onde,JR glup faul nad Kerolom, dva ofanzivna skoka u zadnjih minut za Toronto,sve u svemu moglo se drugacije zavrsiti.
    A veceras je spektakl. Podgrejana atmosfera zbog Grinovog poteza.Vestbruk i on su se vec prepucavali u medijima,bice varnica 100%
    (jorgovan, 24. maj 2016 12:06)

    # Link komentara

  28. Kevin Lav - smejurija od igrača. I on je neki superstar. Meni bi Fraj igrao umesto njega.
     (Car, 24. maj 2016 12:02)

    # Link komentara

  29. Kavsi se opustili pre vremena.Možda serija ode i u 7 mečeva ali Klivlend prolazi. Lebron je jedini koji je ma nivou svaki meč, Irving je takodje dobar većinu plej ofa ali zato Kevin Lav je totalno van ritma. Ipak me ne bi čudilo da on bude taj faktor x koji će prevagnuti u velikom Finalu, ma ko im bio protivnik.
    (JeRemija, 24. maj 2016 09:07)i tu je problem,Lebron statistički odličan ali kada se lomi utakmica čovjeka nema.....
    (Rocky Balboa, 24. maj 2016 12:00)

    # Link komentara

  30. A finale Toronto -Oklahoma
    (badjura, 24. maj 2016 11:56)

    # Link komentara

  31. @realan, pa da si pre 10 godina nekom pomenuo finale voriorsi i kavalirsi, isto bi tako bilo smesno!
     (sir oliver, 24. maj 2016 11:53)

    # Link komentara

  32. Plejof 2012, San Antonio 10-0 krece, gubi 4 naredne od OKCa.
    Plejof 2016, Klivlend krece 10-0, gubi 2...
     (BarbaDjole, 24. maj 2016 11:49)

    # Link komentara

  33. Rej Alen
    Izvinjavam se Alene, nemoj da se ljutis :(
     (Dragan, 24. maj 2016 11:48)

    # Link komentara

  34. Poruka za jordanove fanove,stvarno nemate potrebe da uvek ponavljate skor u finalima mj i lebrona,jer sigurno nece niko ugroziti jordanov tron,jako velika vecina ljudi prvo pomisli na jordana kad je nba u pitanju i to je to. Po brojkama kareem abdul jabar 38 hiljada poena,17h skokova,3h blokada,6 titula,2 mvp finala,6 mvp sezone,3 puta koledz sampion. Bird,lebron i pipen su tri najbolja krila u istoriji,pipen ubedljivo najbolji defanzivac,skoro sam gledao mec orlando chicago u reketu duel shaq vs pipen,shaq ga unosi ledjima oktece se ka kosu i scoti mu lupa bananu,jezivo dobar igrac bio.
    (vince carter, 24. maj 2016 11:48)

    # Link komentara

  35. Kao sto sam pisao ovde da ce Toronto namuciti Klivlend meni se svidja ekipa Toronta ne kako igraju nema tu neke lepote nego njihov stav i borbenost i atmosfera u ekipi,Klivlend mora bolje igrati odbranu ako misli da uzme prsten trojke jednostavno previse sutiraju u skoku slabi oni se pripremaju za duel u finalu protiv GSW pa su i takve igrace doveli i spremaju igru za GSW a laku se moze dogoditi da ni jedna od ove dve ekipe ne dodje do finala.Nisam neki fan OKC i Toronta ali moram priznati da su me kupili pre svega borbenoscu koju pokazuju i imaju stav da nikad ne odustaju ipak mislim da Toronto ne moze izbaciti Klivlend ali sve je moguce sad im je samopouzdanje na visokom nivou i ako budu imali sutersko vece sve je moguce, OKC ako veceras pobjedi ja sam ubedjen da idu u veliko finale.
    (Buki, 24. maj 2016 11:45)

    # Link komentara

  36. Bravo.Ali navijam da Oklahoma pobedi u finalu,Durant,Harden,Vestbruk i Sefolosa su zreli za sampionsku titulu.
    (Struja neuspesni brejkdenser, 24. maj 2016 10:59)

    Za svaki slucaj, u 2016oj godini smo, 2014a je prosla odavno..
    (JPR23, 24. maj 2016 11:43)

    # Link komentara

  37. za sve ne upucene Mo Vilijams je imao zestok sukob s Luom, tako da je sujeta proradila i ovaj nazovi trener ga je prikovao za klupu. Nisam gledao sinocni mec, odgledao samo 1/4 i na spavanje… ono sto mi para oci je Kevin Lav, taj decko se vodi k'o superstar a na terenu blagi ocaj, otvorene suteve promasuje samo tako, na skoku ga nigdje nema, ono sto bi moralo krasiti igraca na poziciji 4, u kontakt igru nema m**a uci, ma katastrofa. J.R. Svis nikako ne moze cuvati DeRozana, a i trojka ga je stala u poslednje dvije tekme, sto je i za ocekicati. Njega je kroz cijelu karijeru "krasila" ne konstantost u sutu s distance. Inace Klivlend u ondnosu na proslu godinu je jaci za Fraja, sjajnog spot ap sutera, visokog igraca koji je u stanju pogadjati trojku u visokim procentima, a koji je igrac s klupe.To je ono sto im je falilo prosle godine, jos jednog prije svega pouzdanog igraca imaju u rotaciji. Misljenja sam da Klivlend ovde prolazi bez 7 meca.
     (savan, 24. maj 2016 11:40)

    # Link komentara

  38. ma nema sanse da Klivlend izgubi seriju protiv Toronta..taj film necemo gledati
     (Rej Alen, 24. maj 2016 11:31)

    # Link komentara

  39. (NBA, 24. maj 2016 08:47)
    smarate sa tim skorom u finalima
    lebron nikada nije ispao u prvoj rundi, po toj logici on je daleko bolji od nekoga ko je dva puta bio zbrisan u toj rundi i jednom iščupao jednu pobedu.
    Da je Majkl sa 22 godine doveo tim do finala lige isto bi bio zbrisan. Dalas mu se ne bi desio, a porazi od Sparsa i prošle godine od GSWa bi mu se definitivno desili.
    Da je Majkl došao do finala i ostao bez Pipena i Rodmana, pa Juta ili Sijetl bi ih pregazili.
    A što Sparsa, Majami je igrao dva uzastopna finala sa njima, jedno dobio, drugo izgubio, isto bi i Majkl uradio sa Bulsima. Jednostavno oni Spursi su bili jači od svega sa čim se Majkl susretao (ne računajući plejof serije sa Bostonom iz sredine 80ih i Detroit pre povrede Ajzee)
    (Bojan, 24. maj 2016 11:27)

    # Link komentara

  40. Rej Alen
    Posle prve, a narocito posle druge utakmice pricao/li si/ste da ce biti 4-0, pa posle trece utakmice da ce biti 4-1, pa sad evo posle cetvrte da ce biti 4-2. Pa stvarno ljudi, kakve su ovo gluposti, sta pisete vi? Posle svake utakmice do kraja serije dobija vas tim, strasno objektivno :P
    (Dragan, 24. maj 2016 10:05)
    Ajde dokazi to da sam ja to pisao?a i da jesam kakve veze sad to ima,imam prava da pisem sta hocu
     (Rej Alen, 24. maj 2016 11:23)

    # Link komentara

  41. Lepo je rekao Greg treneru Toronta da će stići do finala.
     (coz y not, 24. maj 2016 11:00)

    # Link komentara

  42. Bravo.Ali navijam da Oklahoma pobedi u finalu,Durant,Harden,Vestbruk i Sefolosa su zreli za sampionsku titulu.
     (Struja neuspesni brejkdenser, 24. maj 2016 10:59)

    # Link komentara

  43. Rekoh prekjuce da Toronto moze do jos neke pobede,ukoliko Klivlend ima katastrofalan odabir suta,tj. vise sutira za 3,nego za 2.Nocas su imali jedan pokusaj vise za 2,ali to je i dalje kriminalno.Ukoliko Valancunas bude fit za 5. mec,DeRozan i Lauri odigraju i 20% losije nego nocas,a Klivlend nastavi da se ispucava za 3,eto nove pobede Reptorsa.
     (Dag Kristi, 24. maj 2016 10:54)

    # Link komentara

  44. Svašta ljudi ovde pišu, a i posle svake utakmice menjaju mišljenje kako vetar duva.Toronto je već napravio podvig u rangu sa onim Oklahome i do kraja, ni jedni ni drugi neće omastiti brkove.Očekujem da večeras Dajmond Grin zauvek zapuši usta ovim našim novokomponovanim "navijačima".Ej, zamislite veliko finale između Reptorsa i eks Supersonicsa!
    (Realan, 24. maj 2016 10:49)

    # Link komentara

  45. Gde Lester stade, Raptorsi produzite.
     (plavi, 24. maj 2016 10:40)

    # Link komentara

  46. i iskreno ovi sto pricaju kako toronto moze do preokreta a posle prve dve to niste videli, jel ste gledali, iskreno, jednu utakmicu ili samo highlightse?
    P.S. nisam gledao ovu sve sam pre toga gledao.
     (JeRemijin drug, 24. maj 2016 10:32)

    # Link komentara

  47. ne dirajte mi jeremiju, covek i kad kavsi izgube bude realan za razliku od petarczv npr..
    LeBron do velikog finala ide 100%, posle cemo videti.
     (JeRemijin drug, 24. maj 2016 10:28)

    # Link komentara

  48. Kosarkaski znalci rekose-Klivlend ce se prosetati kroz smesnu konkurenciju na istoku,takodje rekose-Oklahoma,divlja ekipa sa dva polu-krstena igraca,a ostatak tima ne bi ni u KK Tamisu igrao.No,za takve gluposti nisu krivi oni koji su glupi,nego oni koji dozvoljavaju da se gluposti vide i procitaju.
    (big ben, 24. maj 2016 10:27)

    # Link komentara

  49. Jako cudno da onakav igrac, Mo Wiliams bude izbacen iz rotacije.....Ali opet, Tajron Lu zna bolje od nas, ili Lebron. U stvari ne znam ni ko je trener Klivlenda :)
     (Fox, 24. maj 2016 10:19)

    # Link komentara

  50. navijam za cavse, tj navijam za lebrona, kada je bio u majamiju navijao sam za njih. smatram da je lebron najbolje krilo svih vremena. jucerasnju utakmicu su prodali lav, smit i irving. momci nisu odigrali krstenu odbranu, poslednji kos laurija govori sve,smit nije ni faul pokušao da napravi. lebron jr odigrao sasvim korektnu partiju 29p 9s 6a ali ono sto je meni zasmetalo je to sto je pri kraju mnogo dodavao. ne sme kada se mec odlučuje da sutira metju. svaka cast momku na borbenosti i odbrani ali taj sut ce pre dati lebron preko trojice nego on sam. mislim da cavsi dobijaju sledeci mec, jednostavno ne mogu ovako lose da sutiraju kuci. staviti lebrona na di rouzena i to je to manje vise i da umalo da zaboravim i da kevin lav shvati da jr placen debele pare i da bi mogao da ubaci trojku kada je sam.
    gooo cavs,gooo king
     (Cvele45 CZBG, 24. maj 2016 10:19)

    # Link komentara

  51. Rej Alen
    Posle prve, a narocito posle druge utakmice pricao/li si/ste da ce biti 4-0, pa posle trece utakmice da ce biti 4-1, pa sad evo posle cetvrte da ce biti 4-2. Pa stvarno ljudi, kakve su ovo gluposti, sta pisete vi? Posle svake utakmice do kraja serije dobija vas tim, strasno objektivno :P
     (Dragan, 24. maj 2016 10:05)

    # Link komentara

  52. Ovome se niko nije nadao,vidi se da imaju paklen domaci teren. Lebron jedini na nivou ostali daleko ispod,ja mislim da dobijaju sledecu,mada ova dva "ludaka" su se bas raspucala. Sledecu Lauri u manje,dve je odigrao brutalno.
     (samo kazem, 24. maj 2016 10:02)

    # Link komentara

  53. I Biyombo...ogranicen u napadu ali zato sve ostalo radi...zanimljivo da lebronove ekipejos od Majamija nikad nisu imale dobrog centra,iole dobar centar ih je stavljao na muke
     (San Siro, 24. maj 2016 10:01)

    # Link komentara

  54. NastyB
    Svaka cast na prognozama i znanju, zaista si sjajan. Evo dacu ti ja jedan plus da ne budes tuzan zbog minusa ;) Ko zna sta ti pises pa ti ne objavljuju, pardon ne objavljujem :D Mozda da napises nekad nesto pametno sigurno bi ti objavili, jesi li razmislio o tome :)
     (Fox, 24. maj 2016 10:01)

    # Link komentara

  55. @NBA
    1. Lebron ima u finalima 2-4 a ne 2-6. To znači 2 pobede i 4 poraza a ne 6, no nebitno.
    2. Lebrona nigde u završnici? Da si gledao meč, video bi da ga je u ključnim momentima čini mi se Lauri faulirao udarivši ga po ruci što se na usporenom snimku i videlo. Sudije naravno nisu ništa svirale ali bože moj, kada je na štetu LBJ svi se prave ludi. Inače, u istoriji NBA Lebron je uz MJ najbolji clutch igrač. To je tako jednostavno proveriti na netu. Za neupućene samo ukucajte best clutch player nba playoff history.
    3. Stojim pri stavu da Kari igra loše u plej ofu. Evo i večeras će to potvrditi. Živi bili pa videli.
     (JeRemija, 24. maj 2016 09:58)

    # Link komentara

  56. Najvise mi je drago zbog DREJKA!!!
     (oklagija, 24. maj 2016 09:55)

    # Link komentara

  57. U ovom plejofu zgotivio sam 2 igraca, Bijomba i Adamsa, pogotovo kada pogledas odakle i kako su dosli do NBA. Bore se momci kao lavovi. BTW 'ladno ljudi dobili mec iako nisu sutnuli sa slobodnjaka skoro do polovine 3ce cetvrtine.
    (drvobradi, 24. maj 2016 09:50)

    # Link komentara

  58. Posle dve prve, i nacina, nisam video kako Toronto moze do preokreta... Hmm.. Sad je druga prica, moguce je sve, mada Klivlend ostaje favorit, posle 10 pobeda moralo je i njih malo da stane.. Bice ovo interesantnije nego sto je delovalo na pocetku.
    (JPR23, 24. maj 2016 09:42)

    # Link komentara

  59. Nesto i dalje im sedi Mo Vijijams na klupi ,covek koji je poprilicno dobar trojkas i suter ,pa i asistent .Koji bi mogao dosta da pomogne i u odbrani ai u napadu .
    (i jos, 24. maj 2016 09:40)

    # Link komentara

  60. ovde prolazi Klivlend sa 4-2
     (Rej Alen, 24. maj 2016 09:35)

    # Link komentara

  61. Ponekad udjem nigde se ne podcenjuje brutalno kao na sajtu za kosarku
    (tramal divizija, 24. maj 2016 09:32)

    # Link komentara

  62. Im rade Lauri i Derouzan prolaze kroz odbranu kao silo .Pisali ste da im se vraca Valcijunas sto bi trebalo da brine dosta Dzejmsa i druzinu ,jer Toronto onda postaje opasan i ispod kosa .U ovom trenutku meni je Oklahoma najdraza ekipa jer igraju srcano hrabro i sa najvecom zeljom za titulom .
    (Sta, 24. maj 2016 09:28)

    # Link komentara

  63. Kakva bi senzacija bila da Toronto uzme titulu! Pravi borci, idu do kraja, svaka im cast!
     (Scholes, 24. maj 2016 09:23)

    # Link komentara

  64. Ovo vazi za najbucniju publiku u ligi, smesno i tuzno. Da dodju na derbi mislim da bi se uplasili...
     (zadovoljan,ne, 24. maj 2016 09:22)

    # Link komentara

  65. Ljudi ovo je nevidjeno kakva trenutno atmosfera vlada ovde. Znaci od prosle utakmice ljudi koji nikad nisu pratili kosarku bukvalno uce i hvataju u letu imena igraca i luduju. Ovde se na Raptorse gleda kao na nacionalni tim i verujte mi jace je zezanje biti ispred Air Canada Centra u takozvanom "Jurassic Parku" nego unutra. Ovo je ne zlatno vec platinasto doba ove francize i ljudi po celom Ontariju samo o ovome i o zlatu hokejasa trenutno pricaju. Sto se mene tice iskreno se nadam da ce sledece sezone dovesti jos par kvalitetnih pojacanja i produbiti ekipu. Dobili smo u ovom finalu novog Ben Valasa NBA lige Biz Bijomba, ekipa je marketinski eksplodirala i jos samo kada bi sledece sezone doveli Vinsa da se oprosti u svojoj kuci...vece finansijske injekcije za buduca pojacanja im ne treba :-). WE THE NORTH!!! Veliki pozdrav za sve ljubitelje NBA lige a posebno ljude koji su uz Rapse!
    (Toronto, 24. maj 2016 09:20)

    # Link komentara

  66. Iskren da budem,nisam ocekivao da ovaj Toronto moze da dobije dve utakmice,narocito zaredom. Odlicno za seriju,mada i dalje mislim da Klivlend ovo dobija u 6 (nazalost) . Nocas je ipak prelomni trenutan,mozda i za ishod citave sezone...
     (Mladjoni, 24. maj 2016 09:15)

    # Link komentara

  67. Evo ja cisto da se javim opet ovima koji su tvrdili da ce biti metla, a nisu se javljali posle prve pobede Toronta...pa sad i onima koji su rekli da ce biti 4:1...
    Manite se tih stvari....
    Ja gledam sa strane, jer ni jedan klub nesto puuuno ne volim, i zato uzivam u borbi Toronta, koji, istina kod kuce igra kao sumanut. Sledeca tekma u Klivlendu moze da nam kaze dosta toga.
     (DJ, 24. maj 2016 09:11)

    # Link komentara

  68. Kavsi se opustili pre vremena.
    Možda serija ode i u 7 mečeva ali Klivlend prolazi. Lebron je jedini koji je ma nivou svaki meč, Irving je takodje dobar većinu plej ofa ali zato Kevin Lav je totalno van ritma. Ipak me ne bi čudilo da on bude taj faktor x koji će prevagnuti u velikom Finalu, ma ko im bio protivnik.
     (JeRemija, 24. maj 2016 09:07)

    # Link komentara

  69. tribina mi na snimku izgleda zastrasujuce. Svi u belim majicama, kao botovi. Kao da se igra u Severnoj Koreji. :)
     (marko, 24. maj 2016 09:06)

    # Link komentara

  70. Opasan domaci teren imaju, sve je moguce. Usla je voda u usi Klivlendu posle onih smesnih ekipa sad je sve na njima da ne uprskaju. Torontu svaka cast posle dve teske serije od po 7 utakmica da igraju ovako.
     (Durant, 24. maj 2016 09:05)

    # Link komentara

  71. @bulbasor, 24. maj 2016 08:37)
    Stvarno si ljonber, sta otkrivas cinjenice iz serije, kakve veze ona ima sa sportom :(
     (Seljacino spojlerska!, 24. maj 2016 08:59)

    # Link komentara

  72. Iskreno sam mislio da ce im Toronto odvojiti samo jednu tekmu ali izgleda da Kavsi kad stane sut za tri , a protiv iole tvrdjih ekipa, nemaju bas neki pouzdan plan B. Torontu ako se vrati Valanciunas moze biti svasta na kraju, pogotovo ako Lav i Smit ne daju veci kosgeterski doprinos. Pozdrav svima
     (Duki NS, 24. maj 2016 08:53)

    # Link komentara

  73. Toronto ocajan kao gost, a kao domacin nezaustavljiv, ovo ide u 7, ali na zalost mislim da gube ovu serio, iako bih voleo finale Toronto-Oklahoma
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nik, 24. maj 2016 08:35)

    A sto bi voleo? Jer su "autsajderi"? Zar ne bi bilo zanimljivije Cavs vs Warriors (Thunder)?
    (akajea, 24. maj 2016 08:53)

    # Link komentara

  74. pojedinci rekose da ce ovde biti metla eventualno jedna pobeda Toronta, ako dvojac Toronta odigra sledecu kao ovu uz oporavljenog Valaciunasa sve je moguce...
     (4glory, 24. maj 2016 08:52)

    # Link komentara

  75. Juce Jeremija iskoristio priliku i da u porazu GSW-a pljucne po Kariju kako nije igrac za play off a covek je jedini nesto i odigrao u ekipi GSW-a u porazu od OKC kad eto ti ga danas King nigde ga u zavrsnici kad je trebalo i godinama tako zato i ima 2-6 u finalima i to je jedna od stvari zbog koje se Lebron ne moze stavljati u isti nivo sa nekim ko je imao 6-6 u finalima...
     (NBA, 24. maj 2016 08:47)

    # Link komentara

  76. Govorili su da ce biti "metla", govorili su da ce biti 4-1, sad ce vjerovatno da bude 4-2 za Cavalirse ;-) Toronto ide korak po korak i nikad se ne predaje.Jedna dobra gostujuca utakmica Toronta mogla bi da prelomi ovu seriju. Jos ako se vrati Valenciunas koji bi mogao da vrati sigurnost i efikasnost u reketu.Cavalirse kad stane sut za 3 poena oni se pogube.Ide ova serija na 7 utakmica al doduse nista novo za Raptorse ;-)
     (Prc Milojka, 24. maj 2016 08:47)

    # Link komentara

  77. Problem kod Klivlenda je Kevin Love, koji kad ne ide sve po planu ne moze da se sastavi, nikad u zivotu nije odigrao veliku utakmicu u plejofu.
    Lebron uvek odradi svoje, sa 29 poena, 9 skokova i 6 asistencija uz procenat suta 68 posto.
    Cavsi mogu da finala, ali ko god da dodje kao protivnik, ima da ih puni preko Lova, koji se jos nije dokazao u najtezim momentima sa najjacim timovima, samo igra dobro kad svi igraju dobro i kad se pravi razlika. Kad je frka, njega mogu slobodno da posalju na klupu. Mada coveku su dali 130 miliona, bolje bi mu bilo da malo stisne zube.
    (pakman, 24. maj 2016 08:45)

    # Link komentara

  78. Kad sam pre početka plejofa pisao da će na istoku Toronto namučiti Klivlend u finalu dobio sam more minusa i podsmeha zbog toga od raznih "stručnjaka". Mada, tada sam prognozirao, kao i ogromna većina, da će finale zapada biti San Antonio – Golden Stejt, ali tu sam bio 50% u pravu. Takođe, pre početka serije sam mislio i da će Kavsi, zbog izostanka Valancijunasa, lako izaći na kraj sa Torontom, a onda je Bizmak Bijombo povileneo i bukvalno dominira u reketu. Zato je on, uz katastrofalan šut pojedinih igrača Klivlenda, razlog zašto ova serija postaje veoma neizvesna.
    I ovo mi je peti ili šesti komentar koji šaljem zadnjih dana, nijedan nije objavljen, tako da mogu da zamislim ko je moderator koji „selektuje“ komentare.
    (NastyB, 24. maj 2016 08:44)

    # Link komentara

  79. Tajron Lue rece posle utakmice da su bili umorni. A Reptorsi odigrali u prve dve serije 14 utakmica, dok je ovo 12. ukupno u play-off za Klivlend.
     (jojomaster, 24. maj 2016 08:42)

    # Link komentara

  80. Ajde finale OKC-Toronto :D
    (UK, 24. maj 2016 08:38)

    # Link komentara

  81. Ekipa koj Kajl Lauri zabije 20 poena u prvom poluvremenu ne zaslužuje da pobjedi....
    (Davidoff, 24. maj 2016 08:38)

    # Link komentara

  82. Ловри добар играч кошарке.
     (Борис, 24. maj 2016 08:37)

    # Link komentara

  83. Cudne stvari se dogadaju na sjeveru. Prvo ozivi Jon Snow, sad raptorsi izjednacili protiv cavsa na 2:2. Sta je sljedece?! :D
    (bulbasor, 24. maj 2016 08:37)

    # Link komentara

  84. toronto i oklahoma do finala!
     (Jum, 24. maj 2016 08:37)

    # Link komentara

  85. Ajde LeBrone gas do daske sad!!!
     (Bolesti nasoj leka nema, 24. maj 2016 08:36)

    # Link komentara

  86. Toronto ocajan kao gost, a kao domacin nezaustavljiv, ovo ide u 7, ali na zalost mislim da gube ovu serio, iako bih voleo finale Toronto-Oklahoma
     (Nik, 24. maj 2016 08:35)

    # Link komentara

  87. Nikad uzbudljiviji plej-of!
     (Yaye, 24. maj 2016 08:32)

    # Link komentara

  88. vidi, vidi, neočekivano uzbuđenje.
     (Milan, 24. maj 2016 08:31)

    # Link komentara

  89. bravo majstori, do titule! to bi bilo fora, na njih niko nikad nije racunao! :) kakvo bi to iznenadjenje bilo...
     (yeah, 24. maj 2016 08:31)

    # Link komentara

  90. Ajmo toronto izbacite Kavse!
    (LBJ hater, 24. maj 2016 08:28)

    # Link komentara

  91. Gazi Kanado!
     (Neznam, 24. maj 2016 08:26)

    # Link komentara