1. Nemoj se sekiras, ima vremena.. On se najvise pominje krajem maja i u junu..
    (Igor Pg, 03. maj 2016 14:31)

    Mislis ono kao kralj izgbio jos jedno finale...
     (petarczv, 3. maj 2016 18:37)

    # Link komentara

  2. Ovaj kišni dan biće jako tužan za male pande, sudeći po komentarima
     (Valjevska podvala, 3. maj 2016 14:53)

    # Link komentara

  3. Trpaj mamuze! :) THUNDER UP!
    (OKC, 3. maj 2016 14:48)

    # Link komentara

  4. Meni je najlepse sto niko u kom ne pominje "kralja"
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 3. maj 2016 10:56)

    Nemoj se sekiras, ima vremena.. On se najvise pominje krajem maja i u junu..
    (Igor Pg, 3. maj 2016 14:31)

    # Link komentara

  5. SAS me jako podsecaju na nekada snazni M.Junajted.Ako bi prvi postigli gol, utakmica bi tog momenta bila gotova. No ako prvi prime gol, oni u 90% slucaja gube utakmicu, jer ne mogu da uspostave igru kakva njima odgovara.
    Najvaznije protiv SAS je pobediti ih u prvoj cetvrtini i nedozvoliti im da nametnu svoju igru.
    SAS su mnogo bolji tim od Oklahome, ali i oni imaju pregrst slabih tacaka koje retko drugi timovi koriste. Ove godine SAS nemaju trojku, sto je bio slucaj ranijih sezona. Igraju vise na postu, mnogo sporije rotiraju i protiv brzih ekipa ne mogu da se nose ako ne nametnu svoj tempo, tj sporiju igru.
    Jos jedna vazna stvar je da ako zelite zaustaviti SAS, morate zaustaviti Millsa i Greena.Zvuci neverovatno ali tako je.
    Najaca snaga SAS je energija sa klupe. Ako se priliv te energije stopira ni 50p L.Aldridgea nece biti dovoljno da se trijumfuje.
    K.Lenard malo je podbacio, ali on je veliki borac i vec sledeci mec ide preko 20p. U pitanju je fantastican igrac, kakvog bi svaki tim pozeleo. Iako smatram da mu fali malo talenta, on je svojim radom, zalaganjem i doprinosom na terenu uspeo da postane jedno od najboljih krila danasnjice.
    SAS nisu vise onaj neeksponirani, tihi klub iz Texasa, vec tim sa najvise zvezda u NBA i najvecom medijskom paznjom. Cak i kod nas ima najvise navijaca SAS, da li zbog "ludog srbina", koji nije srbin, ili zbog stila igre koji podseca na evropski, uglavnom je sada veca moda otici u SAS nego u Lakerse,Boston,New York...
    (miladin, 3. maj 2016 14:19)

    # Link komentara

  6. Od sinoc i zvanicno ovaj tim pripada Lenardu i Aldridge-u, Parkera stizu godine, Duncan jos od prosle godine nije onaj stari, Ginobili takodje, Green cele sezone u losoj formi, Mils nije na uobicajenom nivou... Bolje Bobi da je igrao u cetvrtoj nego Duncan sto se tice napada, Timmy statirao
     (m, 3. maj 2016 13:27)

    # Link komentara

  7. Kako dobru odbranu igra Ibaka na Oldridžu, fasciniran sam. Svaku mu ubaci po 40p.
     (scholes, 3. maj 2016 13:05)

    # Link komentara

  8. Kako ljudi ovde mjenjaju misljenje pa to je strasno SAS dobijaju ovu seriju ja se ne bih iznenadio da SAS dobiju obadve na gostovanju sinoc su zasluzeno izgubili ne treba kriviti sudije ja mislim da je Grin napravio gresku kada je dosao do lopte trebao je dati loptu Ginobiliju a ne Milsu ali nema veze SAS dobijaju ovu seriju ovakav im je poraz trebao i dalje mislim da SAS osvajaju prsten.Sto se tice Lebrona jos jedan razlog sto ga ne gotivim to je ono njegovo sepurenje i pokazivanje misica stvarno nezrelo za coveka koji ima preko 30 godina.
    (Buki, 3. maj 2016 12:42)

    # Link komentara

  9. Napisah ja nakin prve utakmice da Rasel i Kevin mogu ubaciti svakom 60 poena i da je Antonio imao neponovljiv procenat suta u prvoj. Ode serija u 7 utakmica
     (Luxor, 3. maj 2016 12:32)

    # Link komentara

  10. bobi sansu dobio ne u garbage time ovog puta, vec u drugoj cetvrtini kada je greg nesto hteo promeniti, jer su se thundersi bas odvajali... nazalost aldridz jedini raspolozen, a zbog jake tenzije tokom celog drugog poluvremena nije ni dunkana mogao odmoriti zbog sigurnosti u igri... mada realno, dunkan je spreman za penziju! nit sutira,nit asistiea,mada naravno dosta znaci na terenu, pogotovo pf!
    inace razocarao sam se i jednim i drugim... oklahoma nema nista osim soliranja dvojice, mada je i to dovoljno, ali ne za titulu.... dok san antonio, kao najtimski klub, najiskusniji celo poluvreme ne moze da poveze 2 jake odbrane i dva dobra napada! pa su imali polovini zadnje cetvrtine za preokret, ali jako amaterski ...oduvace bilo ko da prodje i Portland, a tek gs!
     (kinez, 3. maj 2016 12:26)

    # Link komentara

  11. Upravo je sudijska odluka ostavila Spurse u igri, Mills je glupo odigrao, neko je vec rekao da je mogao da fintira a imao je i greena samog na trojci.
    Nije stao sut, niko na ovom svetu ne moze da ocekuje da sutira 60% svaku utakmicu, 42% nije katastrofa, prva utakmice je dobijena pre svega dobrom odbranom i to je nedostajalo nocas.
    (paspalj chandler, 3. maj 2016 12:25)

    # Link komentara

  12. ma gde ono da se sudi u p/o i to u takvom trenutku. budimo realni. nije mi jasno kako je sas uspeo da uproasti poslednju kontru za pobedu, koja je prakticno bila 3:1 / 2:1. previse ih je uljuljkala pobeda iz 1. meca - ovog puta dok su se probudli, bilo vec kasno. super sto je okc dobio, sada ce biti puno zanimljivije.
    (zagor, 3. maj 2016 12:23)

    # Link komentara

  13. Nemojte ovakve naslove za Thunder, svi ste se uhvatili za poslednji napad (a bilo je bas ogromno navlacenje da se vrate Spursi u utakmicu, ko je gledao zna o cemu pisem) , pa eto i uzeo je San Antonio loptu i nisu dali kos, molim lepo pravda zadovoljena u ovom mecu. Jedva cekam naredne meceve znao sam da ce ovo biti najbolja serija, napred Okc sta god da uradite uvek uz vas. Jedno im ne mozete zameriti a to je da uvek ali uvek daju sve od sebe , igraju do poslednjeg atoma snage! Ja to izuzetno cenim i zato ih podrzavam. Let's go Thunder!
     (Durant, 3. maj 2016 12:22)

    # Link komentara

  14. Mislim da je bio čist faul Birda nad Džordanom.. Mada pre toga je bio čist faul Menegina nad Danilovićem koji sudija Pjerluidji Kolina nije svirao..
     (kerber, 3. maj 2016 12:09)

    # Link komentara

  15. Kakvi su likovi ovi zagrizeni komentatori SAS :) Dobije ih Oklahoma u sred Teksasa a oni kazu da je to bilo slucajno i da ce ih razbiti SAS u sledeca dva meca u Oklahomi.... Pa sta dalje pricati sa takvim ljudima i malim JPR23, strasno i tuzno kolike neznalice :)
     (Oklahoma, 3. maj 2016 12:01)

    # Link komentara

  16. Samo napred Oklahomo!Dusmani mogu samo da nas mrze!
    (Srpski Skauzer, 3. maj 2016 11:44)

    # Link komentara

  17. I gdje su sada oni koji su sahranili Oklahomu odmah poslije prve utakmice???
    Oni koji sve znaju nakon jedne utakmice?? Gdje ste poznavaoci?
    (Jezekilj, 3. maj 2016 11:43)

    # Link komentara

  18. pa ovaj san antonio gori od spanjolaca , pogledajte im svaku reakciju kad mi se svira faul ,a narocito duncanovu.covjek lupa, poteze, udara i kad mu se svira faul slozi onu svoju tupu facu i gleda prema sucima
     (pere56, 3. maj 2016 11:30)

    # Link komentara

  19. Briljantan brejk Popa na domacem terenu
    (Muratoglu, 3. maj 2016 11:28)

    # Link komentara

  20. (Prosecni navijac San Antonija iz Srbije,03. maj 2016 08:29)
    cuvao duranta solidno ali westrbrook je prolazio pored njega ovaj ga nije ni pogledom ispratio
     (nba expert, 3. maj 2016 11:24)

    # Link komentara

  21. A veliki Medzik Dzonson je izjavio za faul veitersa da je to najveci "ne svirani" faul u istoriji nba playoffa...
     (petarczv, 3. maj 2016 11:17)

    # Link komentara

  22. Sto se tice zadnjeg napada bio je faul veitersa dok je izvodio aut u zadnjem napadu. Imate izjavu glavnog sudije kena mauera koji kaze da u tom trenutku nisu videli taj faul ali kad su kasnije pregledali snimak videli su ofanzivni faul veitersa i naglasio je da takav faul jos nije video u karijeri...
     (petarczv, 3. maj 2016 11:15)

    # Link komentara

  23. "S druge strane, duel u teksaškom 'AT&Т centru' obeležila je kontroverza u poslednjem napadu – pošto je Dion Vejters prilikom izvođenja auta laktom odgurnuo Manua Đinobilija, koji je doduše gazio liniju, pre nego što je Peti Mils promašio trojku za pobedu domaćina – 98:97."

    Koju liniju majstore, gledaj noge Đinobilija na 07:48 pa opet napiši da je 'gazio liniju'.

    Suđenje kriminal, kao da su amateri, a ne da im je to jedino zanimanje u životu. A što se tiče serije ovo je gotovo u naredne 3, eventualno 4 utakmice. OKC je otpevao svoje.
    (Imam haubicu jer sam tako u mogućnosti, 3. maj 2016 11:12)

    # Link komentara

  24. Meni je najlepse sto niko u kom ne pominje "kralja"
     (petarczv, 3. maj 2016 10:56)

    # Link komentara

  25. Ali kako je Oklahoma smesna sa onim gubljenjem lopte i faulom za 3 bacanja pre toga. Imali su dobijenu utakmicu a opet mnogo srece na kraju. Vejters i Durent za Shaqtin a fool. Dobra igra Oklahome do zadnjih pola minuta, svakako i da prodju Sparse ne mogu nikad da osvoje titulu sa ovom kolicinom losih poteza. Oldridz najbolji u obe ekipe. Vestbruk je postao bitniji od Durenta za OKC, sto dovoljno govori o stagniranju Durenta. Uzivajmo u plejofu.
     (Hardavej, 3. maj 2016 10:56)

    # Link komentara

  26. Poslednji šut spursa je bio bez rezona. 4 sekunde do kraja, Mills šutira iako:
    1 izvesno je da okc želi da blokira šut jer nemaju izbora
    2 ne treba im trojka
    3 finta šuta ili
    4 iznuđeni faul bi svakako bili logičnije opcije
    5 2/3 mogućnosti u korist spursa i izabrana najgora solucija.

    Da sam Patty, ne bih pored ludog Srbina :-)
     (kinez, 3. maj 2016 10:42)

    # Link komentara

  27. (asdf, 3. maj 2016 09:05)
    Uopšte mi nije jasno zašto si dobio ovoliko minusa kad si dokumentovano dokazao da je Manu trebao da popije tehničku, baš kao što je i Lenard trebao da dobije ličnu. Da ne pominjem da je Manu nekoliko puta dodirivao Vejtersa po rukama pre nego što je ovaj izveo loptu, što je, takođe, tehnička greška. I sad je kontroverza što je Vejters uradio ono što su sudije trebale da urade??
    Nisu Sparsi izgubili zbog ove „greške“ već zbog toga što ih nije išlo kao u prošloj utakmici, kada im je ulazilo, maltene, sve što su bacili. Sada su mašili ono što je teže omašiti nego pogoditi. Izuzev Oldridža svi su bili ispod svog nivoa, pogotovo Dankan i Grin, koji kao da nisu postojali na parketu. I za razliku od prve utakmice, Durant i Vestbruk, baš kao što sam i pretpostavio, zaigrali su mnogo bolje nego u prošloj. Vodili su čitavu utakmicu, bili bolji i zasluženo dobili.
    I ne sumnjam da će San Antonio dobiti najmanje jednu, ako ne i obe utakmice u Oklahomi, jer se ni njima neće ponoviti ovako loše veče. Jednostavno, imaju bolji TIM od Tandera i ne sumnjam da će proći dalje iako navijam za Oklahomu.
    A istok je totalno nezanimljiv, samo je pitanje ko će najviše da pomuči Klivlend i to je sve. Ući će potpuno odmorni i orni na potpuno iscrpljene pobednike iz duela GSW-SAS i, zahvaljujući tome, možda i uzeti titulu.
    (NastyB, 3. maj 2016 10:40)

    # Link komentara

  28. (asdf, 3. maj 2016 09:05)
    Uopšte mi nije jasno zašto si dobio ovoliko minusa kad si dokumentovano dokazao da je Manu trebao da popije tehničku, baš kao što je i Lenard trebao da dobije ličnu. Da ne pominjem da je Manu nekoliko puta dodirivao Vejtersa po rukama pre nego što je ovaj izveo loptu, što je, takođe, tehnička greška. I sad je kontroverza što je Vejters uradio ono što su sudije trebale da urade??
    Nisu Sparsi izgubili zbog ove „greške“ već zbog toga što ih nije išlo kao u prošloj utakmici, kada im je ulazilo, maltene, sve što su bacili. Sada su mašili ono što je teže omašiti nego pogoditi. Izuzev Oldridža svi su bili ispod svog nivoa, pogotovo Dankan i Grin, koji kao da nisu postojali na parketu. I za razliku od prve utakmice, Durant i Vestbruk, baš kao što sam i pretpostavio, zaigrali su mnogo bolje nego u prošloj. Vodili su čitavu utakmicu, bili bolji i zasluženo dobili.
    I ne sumnjam da će San Antonio dobiti najmanje jednu, ako ne i obe utakmice u Oklahomi, jer se ni njima neće ponoviti ovako loše veče. Jednostavno, imaju bolji TIM od Tandera i ne sumnjam da će proći dalje iako navijam za Oklahomu.
    A istok je totalno nezanimljiv, samo je pitanje ko će najviše da pomuči Klivlend i to je sve. Ući će potpuno odmorni i orni na potpuno iscrpljene pobednike iz duela GSW-SAS i, zahvaljujući tome, možda i uzeti titulu.
    (NastyB, 3. maj 2016 10:40)

    # Link komentara

  29. Samo me zanima da li postoji veći klovn od Pejna?
    (Apokalipsa, 03. maj 2016 09:21)

    Postoji naravno i vodi nam državu...
     (Jaa, 3. maj 2016 10:39)

    # Link komentara

  30. @ Sasvim je vidljivo pomenuto odgurivanje, ali me cudi da niko ne primecuje, isto tako ocigledan faul, igraca SA, koji sa ledja ze dres povlaci igraca Minesote. Oba faula su zapoceta u istom trenutku. Sve ovo se jasno vidi na snimku posebno kada se isti zamrzne na 6:43.
    (Vladan R, 3. maj 2016 09:23)

    Nisam znao da je Minesota ove godine usla u play off :)
    (Legolas, 3. maj 2016 10:35)

    # Link komentara

  31. Iako navijam za OKC mislim da je SA još uvek favorit u seriji. Ono što je najčudnije za SA je odskakanje jednog igrača (Oldridž) od saigrača. U dve utakmice 79 poena. Fantastičan igrač koji posebno dobro igra u plej-ofu. Ipak u prve dve utakmice ni Vestrbuk ni Durant nisu "podivljali" a svi znamo da imaju u sebi utakmice "40+ poena". Ako jedan od njih dvojice dođe u nastavku serije na taj nivo OKC ima pristojne šanse da izbaci SA.
    (Neznalica, 3. maj 2016 10:18)

    # Link komentara

  32. Ljudi, pitao bih nešto: na ovom snimku je Oklahoma dva puta vratila loptu, iz izvođenja auta, preko pola. Otkada je, i da li je uopšte, to dozvoljeno?
    (Mr Bojangles, 3. maj 2016 10:17)

    # Link komentara

  33. Bravo majstori,nema predaje nikad #ThunderUp
    (Murray armija, 3. maj 2016 10:14)

    # Link komentara

  34. Jaka stvar.. Gde Popovic da izgubi od Oklahome.. Ne volim Oklahomu, kad se vrate u Sijetl mozda mi postanu interesantni.
     (Scholes, 3. maj 2016 10:06)

    # Link komentara

  35. A gde su sada oni koji su otpisivali Oklahomu posle jedne utakmice? Hhahahahaha
    (Durantula111, 03. maj 2016 08:38)

    Tu smo. Ne brini... SAS je pobedio 5 uzastopnih plejof utakmica.. Mora malo i da padne.. Jedini je Aldrzidz bio raspolozen..
    Dok OkC, jedva i sa greskom sudija dobise ovu utakmicu.. 4-1 za SAS, eventualno 4-2 i ćiao :)
    (JPR23, 3. maj 2016 09:49)

    # Link komentara

  36. Kolilo faulova na mecu nije svirano i za jedan i za drugi tim i sad ce neko da prica da je strasno sto nisu svirali faul. Pa strasno je sto pre toga nisu svirali jos 10 faulova i sta sad da radis. Uglavnom Sparsi su bili dobili sansu da sami rese, a ne sudije umesto njih i nisu je iskoristili.
     (EU, 3. maj 2016 09:49)

    # Link komentara

  37. Di ga je Kandza? Utrpaše ga ova dvojica samo tako :)
    (Milan, 3. maj 2016 09:48)

    # Link komentara

  38. Tek ce sad ce Greg da vam j××e mamu
     (Vrlo lagano, 3. maj 2016 09:36)

    # Link komentara

  39. posle prve utakmice - gaze sparsi sve zivo, uzimaju titulu 100%, a ovde ce biti metla

    danas - ide ovo u 7, slabi su sparsi kad stane sut

    komentatori na b92, da ih nema trebalo bi ih izmisliti.
    (kokice spremljene, 3. maj 2016 09:32)

    # Link komentara

  40. @spodoba1 Nece se sigurno igrati brze i agresivnije jer Popovich nije lud da takvo nesto dopusti.Zna on dobro gdje lezi snaga OKCa, ako budu igrali po njihovom sistemu nece dobro proci.Fazon je kad se igra protiv OKCa da se uspori igra i tad dolazi do onih nerezonskih suteva Wessa i ne tako rijetko KDa.
    (r22pj, 3. maj 2016 09:32)

    # Link komentara

  41. Napred Tanderi, bravo za utakmicu! Durent se probudio, Westbruk na svoj nacin usao u sestu brzinu i to je to. Koliko god redakcija b92 bila pristrasna i subjektivna kao sto su i mnogi ovde kada je rec o SAS i stavljanje ovakvog naslova "kontroverzni brejk" , Oklahoma je apsolutno zasluzeno dobila mec i sada ce kuci na domacem terenu da pokazu decacima sa ovog sajta kako su to samo fantazije bile o ciscenju Oklahome ili da nece uzeti ni jednu ili oni koji su se ogradili pa rekli mozda dve pobede. Hahahaha
     (Dragan, 3. maj 2016 09:29)

    # Link komentara

  42. Odlican odgovor Oklahome kao sto se i ocekivalo. Potpuno drugacija utakmica, jer su ovaj put bili spremni za San Antonio i usli drugacije u mec. Potpuno zasluzena pibeda, jer su od samog pocetka vodili i kontrolisali mec, iako su svojim greskama na kraju dali sansu SAS da preokrene. Oldridzu je jos jednom bio neverovatan, ne promasuje. Ibaka ne moze da ga cuva nikako, unistava ga. Ali sjajno je odigrao Westbruk, a tek Durant sa pametnim izborom i selekcijom suta. Mnogu su posle prvog meca pusali da ce ga Lenard svaki put nadigrati, ajde videcemo i to :) Posle Golden Stejta, jedina ekipa koja je dobila SAS na domacem terenu, sto pokazuje da su to jedine ekioe koje mofu sa njima da igraju. Serija se seli u Oklahomu gde je OKC izuzetno jak i gde ce tek odigrati kako treba. Ali ipak smatram da ce SAS napraviti brejk i da ce biti 2-2, i da ce serija najverovatnije otici u sedam meceva kao sto sam i govorio od samog pocetka. Nemojte molim vas samo da se hvatate za faul sad, oni su ukrali lopru i imali napad i sansu za pobedu koju uooste nisu zasluzili jer su bili nadigrani ceo mec, ali opet shvatam da pristrasnim navijacima SAS-a nikako nije lako i da ce nalaziti izgivore kod sudija kada njihova ekipa izgubi. Da je bio faul pri sutu u poslednjem napadu pa da se zale, ovako bi samo dobio napad SAS bez slobodnih bacanja a vec su imali napad za pobedu i nisu iskoristili. I stalno se to dogadja u plej off-u, na svakom mecu tako da Petre Jargicu, i ostali da ne nabrajam, smirite zivce ;)
     (Fox, 3. maj 2016 09:24)

    # Link komentara

  43. Bez kralja ne valja:) Hejteri LBJ će morati da sačekaju još 4-5 godina da bi dočekali da taj čovek padne u formi. Još uvek je najbolji igrač lige što ove plej of partije i dokazuju...
    Što se tiče Sparsa, nije mi jasno šta se dešava sa Oldridžem jer je odigrao ove dve partije kao da je na kerozinu. Sjajan igrač. Stari lisac Greg je obavio vrhunsku kupovinu. Sa druge strane Lenard pokazuje da je vrhunski pre svega odbrambeni igrač. Smešne su tvrdnje da je najbolji igrač lige u oba pravca terena jer ipak ima još mnogo toga da popravi u napadu. Ali zato jeste aždaja u odbrani, tu nema sumnje.
    ps. Vejters jeste malo odgurnuo Manua, ali je ovaj isflopirao najstrašnije - kao da ga je tenk odvalio...
     (JeRemija, 3. maj 2016 09:23)

    # Link komentara

  44. Sasvim je vidljivo pomenuto odgurivanje, ali me cudi da niko ne primecuje, isto tako ocigledan faul, igraca SA, koji sa ledja ze dres povlaci igraca Minesote. Oba faula su zapoceta u istom trenutku. Sve ovo se jasno vidi na snimku posebno kada se isti zamrzne na 6:43.
    (Vladan R, 3. maj 2016 09:23)

    # Link komentara

  45. Samo me zanima da li postoji veći klovn od Pejna?
    (Apokalipsa, 3. maj 2016 09:21)

    # Link komentara

  46. Zaslužena pobeda Tandera, ceo mec su kontrolisali rezultat, vodili su veci deo meca i na kraju zasluženo slavili, e sad jeste brejk, ali pobediti SAS tri puta zaredom tesko, prognoza 2-2 posle meceva u Oklahomi.
     (Blue Moon 8, 3. maj 2016 09:21)

    # Link komentara

  47. Realno, Parker je prodao. Nije morao uopste da zuri na sut ovako na kraju, preko ruke Adamsa. Dobija ovo SAS 4:2 lagano.
     (Dr Pogan, 3. maj 2016 09:17)

    # Link komentara

  48. Smit pogadja najteze suteve u ligi, ali isto tako promasuje najlakse.
    (kukulele, 3. maj 2016 09:15)

    # Link komentara

  49. Kakva je igracina Oldridz, samo steta sto se jedini od Sparsa pojavio na ovoj utakmici.

    Bio je ono faul na kraju, ali razumem da sudije nisu primetile, ko ocekuje da ce izvodjac auta praviti faul...
     (palop, 3. maj 2016 09:13)

    # Link komentara

  50. "Regularna" pobeda Okc,razbice ih Sas!
     (arpabaro, 3. maj 2016 09:09)

    # Link komentara

  51. Ovog Lebron tuce ko kako stigne i on na kraju ima smao jedno bacanje.
    (qwert, 3. maj 2016 09:08)

    # Link komentara

  52. Bolje da je Manu zavrsio kad je krenuo na ulaz nego sto je vratio loptu Milsu.A faul je bio
     (blaza, 3. maj 2016 09:07)

    # Link komentara

  53. Kontroverzno... za one koji ne znaju pravila>

    [link]

    [link]

    Djinobili je gazio liniju - tehnicka greska za San Antonio. Ako i to prodje, Leonard drzi Westbrooka za dres - Faul i dva bacanja za Oklahomu.
    (asdf, 3. maj 2016 09:05)

    # Link komentara

  54. NBA ja oduvek bila najjaca liga na svetu ali su sudije oduvek bile tragikomicne,klasican ofanzivni faul nad Djinobilijem nije sviran,strasno
    (milosh-nish, 3. maj 2016 09:04)

    # Link komentara

  55. obratite paznju i na Lenardovo povlacenje za dres Vestbruka, i to je i te kako kontroverzno i ima materijala za faul!
     (savan, 3. maj 2016 08:50)

    # Link komentara

  56. Timoti za 28 min. 1-8 iz igre za ukupan ucinak DVA poena,moze li losije?! Oldridz sam igrao,svi su podbacili. A odlicna timska igra OKC,cini mi se 5 ili 6 igraca sa 10 + poena,Adams pokidao u reketu.
     (samo kazem, 3. maj 2016 08:49)

    # Link komentara

  57. E moji Sparsi,stao sut a ovi malo pogadjali i odmah brejk,Pop je na + 40 trebao odmah da izbaci celu petorku u prvoj utakmici,a on hoce da mu igra Oldridz i Parker celu trecu cet. Ide ovo u 6 a najverovatnije 7 meceva,nadam se prolazu SAS-a.
     (samo kazem, 3. maj 2016 08:44)

    # Link komentara

  58. Nemaju Sparsi ni na sta da se zale, Manu je bio previse bilizu linije za poslednji ubacaj, a neko iz publike je vukao Adamsa za dres.
    (Nemanja, 3. maj 2016 08:43)

    # Link komentara

  59. A gde su sada oni koji su otpisivali Oklahomu posle jedne utakmice? Hhahahahaha
     (Durantula111, 3. maj 2016 08:38)

    # Link komentara

  60. Rekli su kasnije da je mogao biti sviran "unnecessary contact" za sto bi kazna bila tehnicka, ali i prijelaz lopte preko crte prilikom izvodenja. Uglavnom spursi su dobili jos 2 sanse za pobjedu i nisu iskoristili. Tricu je sutirao Patty Mills, a ne Parker kako pise u tekstu. Bit ce zanimljiva serija do kraja
    (bulbasor, 3. maj 2016 08:37)

    # Link komentara

  61. Ma ludi Srbin Greg ih je pustio namerno, zna on sta radi. Oklahoma je divljacka ekipa, nemaju oni sta da traze do kraja. Kad Lenard dohvati Vestbruka i Duranta, videce oni sta je prava odbrana. Pop je bas ovu kuci pustio, ali sledece 3 ima da ih razbije.
    (Prosecni navijac San Antonija iz Srbije, 3. maj 2016 08:29)

    # Link komentara

  62. Tako je prije par godina Olymp u prvoj utakmici unistio Montepashi, bilo je nekih 50 razlike (47-9 poluvrijeme), da bi iduce 3 utakmice dobili talijani. Samo hocu reci kako je bitna pobjeda i da ne treba nekog otpisati nakon visokog poraza, jer visoki poraz ne mora biti tezak, ovaj minimalni je sigurno puno tezi. :/
     (stoka, 3. maj 2016 08:28)

    # Link komentara

  63. Navijam za SAS skoro 15g i ne sumnjam u njihovu pobjedu i prolazak u finale. Ali drago mi je zbog onih silnih strucnjaka koji su otpisivali Oklahomu (koja mi je simpa) nakon samo jedne utakmice. Alo poslije jedne utakmice od mogucih sedam. Kao da trebaju da sustignu razliku iz prvog meca a ne da se igra od pocetka sa nule. Naravno sad ce da dominiraju oni koji su "vjerovali" u Oklahomu. Mislim da ce naredna 2 meca da prodju sa vise poena i da ce se igrati brze i agresivnije.
    (Spodoba1, 3. maj 2016 08:23)

    # Link komentara