1. Covek presao igricu! Stavio ceo NBA na amater level i samo puni!
    (da, 25. april 2016 22:37)

    # Link komentara

  2. Kobi je bio majstor kosarke rame uz rame Dzordanu svoju kompletnu generaciju je ostavio da guta prasinu a i ove danasnje asove je pravio od lopte do Ahilove tetive sa 35 godina prosto je bio kosarkaski fanatik.
    (dragutin, 20. april 2016 18:04)

    # Link komentara

  3. Žao mi je ali porediti njega i Džordana je smešno. Imao je priliku za razliku od ovih mladjih da se oproba u 1-1 sa Majklom. Džordan je to svojevremeno rekao da lako može da se vidi ko je najbolji u njegovom vremenu. Čak ni u Lejkersima nije najveća legenda ispred njega su Džabar i Medžik.
    (Milan Djordjevic, 14. april 2016 23:25)

    # Link komentara

  4. Top 11 a prvi... [link]
    (don_dobrilo, 14. april 2016 18:47)

    # Link komentara

  5. Neko je već napisao za Čembrlena sasvim dovoljno da znate da je to ipak daleko ispred Kobijevih 81. A sad dodajte još jednu ogromnu razliku da vam bude još jasnije: Nije bilo "trojki" kad je igrao Čembrlen. Tek toliko da se zna.
    Kobiju svaka čast za sve učinjeno u karijeri, ali ne treba zaboraviti krađu protiv Portlanda (koju je neko već opisao) te onu najveću u NBA ikada (koju danas i ne poriču) protiv Sakramenta. Pored optužbe za silovanje, to će mu ostati vječne mrlje u životu.
    (dtb_pro, 14. april 2016 17:47)

    # Link komentara

  6. Svaka čast, bilo je spektakularno!

    U vezi prva dva:

    7. utkmica s Portlandom 2000. je jedna od većih krađa u NBA, i uvod u 2002. :P

    Portland je vodio 16 razlike pred sam kraj 3. četvrtine,
    do 4. Sabonis je Šeka držao u džepu, mislim da je ovaj imao samo 4 poena!
    početkom 4. Sabonisu su svirali dva izmišljena faula (nađite snimak) i počelo je tovarenje. Nikada pre ni posle toga nisam video Šekila da ne može da prismrdi reketu!

    81 poen nije lako postići ni da si sam na terenu i znam da sam navijao da Kobi postavi što bolji rezultat (još imam tu utakmicu na DVD-u, mada sada može lako da se skine), međutim poslednja četvrtina je bila antipropaganda košarke.
    u prvom ppoluvremenu Kobi je imao 26 poena i Lejkersi su gubili nešto sitno,
    u 3. četvrtini je poludeo, samo je trčao i sipao i to je bilo uživanje za gledanje,
    a onda je u 4. u garbidž-tajmu jurio rekord, na +20 je silovao protiv rezervne postave tada vrlo slabašnog Toronta, dao je čini mi se poslednja 22 poena svoje ekipe, od toga na kraju uglavnom sa bacanja, zaleti se u nezainteresovane bekove, dobije faul... baš mi je nekako bacilo senku na brilijantnu prethodnu četvrtinu, ali cilj (2. učinak svih vremena) valjda opravdava sredstvo.

    Ps. ladno ste mogli da ubacite sinoćnju utakmicu,
    bio je holivudski spektakl :)
    (NNN, 14. april 2016 17:17)

    # Link komentara

  7. Dragi B92,

    Stranice su vam postale jako duge, ima par desetina sličnih vesti (preporuka) koje se prikazuju ispod neke vesti koje čitam. Dobar kompjuter uz odličan internet se muči da to pročita. Ovo je dobronamerna sugestija.

    Srdačan pozdrav
    (Sreten Žujkić, penzioner, 14. april 2016 16:36)

    # Link komentara

  8. E ovo za Cemberlena ste malo preterali. Nije njega niko hranio loptama u reketu, nego je covek, iako centar, pogadjao i sa distance, imao gomilu skokova i bio verovatno najveci atleta u istoriji sporta i kosarke. Covek je sa svojom visinom trcao 100 m za 10 sekundi, u to vreme bio blizu svetskog rekorda, skakao u vis na nivou olimpijca, bukvalno je bio sposoban da bude sampion u svakom sportu. Bio je najdominantiniji kosarkas ikada i njegovi poeni nemaju veze sa tim sto ga je neko "hranio loptama".
    (., 14. april 2016 16:29)

    # Link komentara

  9. Ovo pod 8. najzasluzniji su bili Fisher, Gasol i Artest za pobedu u 7. mecu i titulu.
    A ovo pod 2. zna li neko zasto ga Fil nije pustao da igra zadnju cetvrtinu.
    (aeaeae, 14. april 2016 14:58)

    # Link komentara

  10. Rame uz rame sa Jordanom
    (blinkibile, 14. april 2016 14:36)

    # Link komentara

  11. U nasem narodu postoji jedan, hajde tako da kazem, vrlo cudan sindrom gde smo skloni nipodastavanju istaknutih kako sportskih tako i politickih, privrednih, glumackih itd. velicina koji su za svoje aktivno vreme zracili harizmom pobednika. Msm, primeri Djindjica i Kobija su dokaz a mogu misliti kakvi cemo biti prema Sergeju Trifunovicu i Novaku koji su nam rod najrodjeniji gde opet postoji velika grupa nasih gradjana koji ih ne vole a kada zavrse karijere okivacemo ih u zvezde... Sto je najgore, i ja sam gresan po ovom pitanju...
    (Vidzej, 14. april 2016 14:11)

    # Link komentara

  12. Dve istinske legende su otišle u penziju ove godine Kobi Brajant i Pejton Mening!
    (Jaa, 14. april 2016 14:04)

    # Link komentara

  13. Zaista je teško izdvojiti top ten kod Kobija možda i ne moguće...

    Treba reći da je kod ovih ludih utakmica gde je imao tolike poene uvek i pobeđivao dakle tim nije ispaštao zbog tolikog broja šuteva. Čak to im je bila najbolja taktika za pobedu....

    Padaju mi na pamet i neka zakucavanja i clutch momenti rekord madison gardena, 17 poena u finalu za tri četiri min u td gardenu. 12 trojki. Trojke levom rukom... Treba nam top 50 za njega...
    (pukovnik mortimor, 14. april 2016 13:59)

    # Link komentara

  14. Koliko god ga mrzeli ili voleli ja samo znam jedno, a to je da nista vise nece biti isto bez njega. Do nekog sledeceg vidjenja, a do tad Mamba ne ujeda, Mamba pokorava!!!…!!
    (Stefan, 14. april 2016 12:57)

    # Link komentara