1. Blaogojević da igra u reprezentaciji primača i Malagurski?Sa njih dve na prijemu i Bjelicom na korekciji mi bili nešto kao Makedonija u ženskoj odbojci...Sve što vredi je u reprezentaciji.Fali Jovana Brakočević jedino,kao rezerni korektor,ali pitanje da li će ona tu ulogu prihvatiti,poznavajući je naravno da neće...Antonijević je odavno to rekla,ja na klupi bože sačuvaj...Tako da sa ženama raditi teže je 2000 puta nego sa muškim.Terziću kapa dole za živce koje ima i vreme koje troši na stvari koje njegove kolege ne troše u muškoj reprezentaciji.
    Moje pitanje je zašto Mitar Đurić najbolji Srpski odbojkaš ne igra za reprezentaciju ?Zašto je Miljković prestao 2011 kad je bio najbolji na svetu?zašto smo izgubili Travicu najboljeg dizača Evrope ( trebalo da je da igra za Srbiju kao i Đurić, rečeno im da nemaju mesta u timu).
    To su propusti i igrači koje ne igraju za Srbiju,a sa kojim bi smo bili br jedan u Evropi,sto posto !
    MOŽDA JE TERZA KRIV ZA TO,MA STO POSTO NEMA KO DRUGI...
    (rade, 2. januar 2016 18:37)

    # Link komentara

  2. Previse nebuloznih komentara na jednom mestu. Kao prvo, nasa zemlja definitivno ima kvalitetne igracice: primace Sanju Bursac, Sanju Malagurski i Jelenu Blagojevic koje Terza UPORNO ne zeli da pozove; Ana Antonijevic uopste nije prosecan dizac, naprotiv, odlicna je i Kan se muci da nadje zamenu za nju od kako je napustila klub (ali tacno je da ne zeli da igra, a i povredjena je); Malagurski takodje moze da igra i korektora itd. Cinjenica je da imamo kvalitetne igracice vec godinama i niko od njih nije "prosek". Jeste, imamo problem sa prijemom, ali Malesevic je sve bolja i bolja, a Silvija Popovic je napokon dobila priliku u prvoj postavi.
    Najveci problem u svemu ovome je Terzic. On je bio odlican trener prvih nekoliko godina od kako je selektor, ali jednostavno vise nije na nivou. Ne igra modernu odbojku, cini mi se da je ekipi potrebno osvezenje. Ima naviku da forsira igracicu iako je ona recimo vidno umorna ili joj nije dan, a izmenu napravi tek kad pomoci skoro ni nema. Tmuran je, neraspolozen, ubija u pojam svojim komentarima, nezgodan covek. Sigurna sam da je ovaj uspeh ostvaren na iskljucivo suv kvalitet nasih devojaka, a ne zato sto je on zasluzan. Da nije bilo mladjih devojaka i da one nisu unele svoju energiju, ovih medalja ne bi ni bilo.
    Jos jedan problem jeste druga postava. Sve dobro ide dok Brankica, Tica i Maja dobro igraju. A sta kada im ne ide? Ko da ih zameni? Niko iz rezerve nije dostojan. Tu takodje treba praviti promene.
    (nnj, 2. januar 2016 15:09)

    # Link komentara

  3. nemam pojma da li terza radi za džabaka, al se u potpunosti slažem sa mišljenjima da teško da bi bilo išta od ovih rezultata bez njega
    (bomber, 2. januar 2016 14:54)

    # Link komentara

  4. Koga interesuju te što ne žele da igraju.Gledajmo u budućnost.Ide Olimpijada,imamo dobru atmosferu,lep tim.Terzić radi džabe ok,svaka čast cenim to.Slažem se da nije fer,al to je problem saveza i njega.Srbija ima tim za medalju i možemo u Riju napokon da je uzmemo.Fali nam medalja sa olimpijade.
    (urke, 2. januar 2016 01:20)

    # Link komentara

  5. Čuj ovog što veli "ostale nisu vredne pomena"?!?!
    Mira Golubović je uz Barbaru Jelić verovatno najbolja odbojkašica sa prostora Balkana u poslednjih četvrt veka.
    Difovci gori ste od botova-oni barem sendvič dobiju.
    (Jovan, 1. januar 2016 23:59)

    # Link komentara

  6. Difovac sam,ne radim u klubu.Moj kolega je bio trener u košarci,prešao sad u ženski odbojkaški klub.Poptuno je tačno da treneri u odbojci zarađuju najviše.Pa ima klubova gde ima i po 500 devojčica.Članarine idu i do 5000 dinara.Treneri u odbojci su plaćeniji od trenera u košarci i fudbalu.Masovan je sport,najmasovniji školski sport u Srbiji.Na žalost nije popularan kao košarka ili fudbal.
    (nenad, 1. januar 2016 23:17)

    # Link komentara

  7. Hrvatska verovatno ima pojedinačno bolje igračice od nas,ali nema trenera.Lutaju godinama rezultata nema.Dovodili su i Brazilce ,al džabe.Tako bi bilo i kod nas da nema Terzića .Kakav trener takav tim.Srbija je danas Evropska sila u ženskoj odbojci,sa jednim od najboljih trenera u ženskoj odbojci na svetu Zoranom Terzićem.Samo lud čovek može da pomisli da bi najbolji savez sa najboljim sportskim radnikom Srbije,prvim čovekom odbojkaške Evrope gospodinom Boričićem držao trenera koji dobro ne radi svoj posao.Jedina zamerka tom savezu zašto se ne plati i trenera ženske reprezentacije? Trener muške reprezentacije je plaćen( i treba da bude sasvim normalno),ali pitanje je zašto ne i trener ženske reprezentacije?.Molim B 92 da postave ovo pitanje na jednoj od konferencija na koj budu prisustvovali.Hvala unapred...
    (somborac, 1. januar 2016 22:46)

    # Link komentara

  8. Pa bre ženska odbojka postoji dolaskom Terzića u reprezentaciju.Pre njega nismo mogli da se plasiramo ni na jedno Evropsko i svetsko,Olimpijske igre i medalje su bile kao sad u fudbalu-SAN!!! Bili smo na 96 mestu u Evropi i na 154 mestu na svetskoj rang listi.Sad smo na drugom mestu u Evropi-rang lista.Nijedno veliko takmičenje od kad je došao nismo prospustili,nijedno !!! Učešće na svetskom se podrazumeva na ervopskom ,na Olimpijadi,igranje u Gran Pri među najboljim osam najboljih reprezentacija na svetu je realnost danas.Čovek uzeo tri medalje u 2015,na svetskom Kupu vezao 10 pobeda pobedio Ameriku i Rusiju,idemo u Rio i radi volonterski da,to je tačno !!!Ko zna nekoga iz reprezentacije, zna da je to tačno.Ne znam ko bi drugi po 6,7 meseci godišnje to radio džabe.Čuj posvađao se sa igračicom?Gde igračica može da se svađa sa trenerom.Ona je tu da radi i sluša ,TAČKA!Postala Srbija prvak Evrope sa trenerom volonterom!!!Sjajno!!!Ajd da dovedemo nekog u fudbalsku reprezentaciju i da postanemo prvaci Evrope al da radi za džabe,taj bio bi nacionalni heroj broj jedan ove zemlje ,toliko !!!
    (tata mata, 1. januar 2016 22:38)

    # Link komentara

  9. Pa Čatković je došla pred Evropsko 2011 i kad je videla da nije kapiten kao dete u pionirskoj ekipi napustila reprezentaciju.Što se tiče Đerisilo ona se vratila na OI u Londonu što znači da je shvatila grešku.Ostale nisu vredne pomena osim Spasojević je mogla igrati još,a što nije njen problem.Kad može Maja,Nikolić,Brižitka ,Suza i ostale sve ove godine mogla je i ona.Reprezentacija je to.Ne bira ona trenera ,ona je igračica.A Terzić radi volonterski,ali ne samo on nego svi treneri u Odbojci osim muške seniorske reprezentacije gde su svi plaćeni.U prevodu svi treneri mlađih kategorija i treneri seniorske ženske reprezentacije rade džabe.Jedino su plaćeni treneri muške seniorske reprezentacije.To nema nigde osim u odbojci.Čovek kao volonter izborio plasman na Olimpijadu!!!Treneri u beton ligama imaju po 200 evra jer u odbojci ženskoj ima dece i svi naplaćaju članarine.Čak ima trenera koji u beton ligama zarađuju više nego treneri u super ligi jer u odbojci svako selo ima klub sa 100 devojčica-100 000 mesečno !!!
    (zoran obrenovac, 1. januar 2016 22:28)

    # Link komentara

  10. @saša
    To što govoriš jednostavno nije tačno.
    Niti Terzić radi mufte, niti "izvlači maksimum" iz ekipe.
    Istina je da je za 13 godina koliko se nalazi na čelu reprezentacije (fenomen PLANETARNIH razmera!!!) na ovaj ili onaj način eliminisao pregršt vrhunskih igrača. Sve to kulminiralo je otvorenim sukobom sa Spasojević i Đerisilo, a nešto kasnije i Čitaković, ali i pre toga reprezentaciju su već napustile sestre Tomašević, Golubovićeva, Rankovićeva, Simanićeva, etc.
    Sve što si napisao ne stoji, a te priče možeš pričati nekom ko odbojku prati od sutra.
    (Jovan, 1. januar 2016 21:50)

    # Link komentara

  11. Koliko se ulaže u odbojku i koliko malo imamo igračica koje igraju na vrhunskom nivou rezultati su iznad svih očekivanja.Mi nemamo pravog primača.Nažalost još uvek mora da igra Nikolić jer bolje nemamo.Malešević je prosečna igračica,al ona je tu jer nema bolje.Mihajlović smo doveli iz Republike Srpske jer bolje nemamo.Ona nije primač tj ima problem sa prijemom servisa.Osim Maje Ognjenović opet nemamo dizača koji vredi.Antonijević ne želi da igra a i ona je prosek ,nemamo dizača osim Maje sa kojim bi uzimali medalje.Ista priča je korektor, da se ne pojavi Bošković iz Republike Srpske opet ne bi imali korektora jer Bjelica je prosek,OSTALE NE VREDE NIŠTA .Jedino što imamo su srednji blokeri.Realno Terza je sve ovo dobro iskombinovao i izvlači maksimum iz ovog tima.On je pola reprezentacije ,da nije njega ne bi videli nijedno veliko takmičenje.Prva Maja ne bi igrala da on nije trener ,to svi iz odbojke znaju.Tu bi bio kraj Sa njom i bez nje nismo isti tim,tj ispod prosečni smo bez Maje.Dok ona igra bićemo u vrhu to je svima jasno.E sad jedino da se pojavi neka klinka u Republici Srpskoj il Hrvatskoj (Srpkinja) pa dođe il se nekim čudom i u Srbiji napravi tehničar,al teško...Sve se svelo na rad za članarinu,ko misli o reprezentaciji i pravljenju tehničara za nacionalni tim.Na kraju Terza radi volonterski već 10 godina,jedini trener koji radi tako.Svi drugi treneri u reprezentaciji u svim sportovima su plaćeni i to od 3000 eura pa do 6 000 eura mesečno.To treba da se ceni!!!
    (SAŠA, 1. januar 2016 20:22)

    # Link komentara

  12. Ova nasa generacija ce ostati zapamcena kao reprezentacija "nebrusenih dijamanata" cija vrijednost bi bila mnogo veca da su imale nekoga ko je znao da izbrusi te diamante i ugradi ih u ogrlicu.
    Na dva poslednja EP,SP i OI osvojile su samo jednu bronzu,a to sto Maja nabraja Svjetske kupove i Sv. lige su samo utjesne nagrade.
    Sto se tice Maje licnoo,to je nas biser koji daje ton igri i od koje zavisi kako ce Brankica i Tija Boskovic,kao "prirodne ubice" poentirati.Mozda joj,kao kapitenu,nedostaje malo vise liderskih i motivacionih sposobnosti da u vaznim momentima odrzi visok moral ekipe,kakva je,recimo,bila Anja Spasojevic,jer,Maja je tiha,ne zna zagalamiti,vrisnuti i natjerati suigracice da se "probude".
    A,najveca nesreca ove generacije je ta sto sujetni i nestrucni selektor nije dorastao njihovim vrijednostima i koji godinama uspijeva da vrhunsku ekipu dovodi do prosjecnih rezultata.Taj je,kao i Boskovic u z. rukometu,uspio rastjerati iz ekipe mnoge velike igracice madju kojima i mozda najbolju igracicu ove generacije,Anju Spasojevic,sto mu nokada necu oprostiti.
    Maja zeli medalju u Riju,a ja kazem,sa Terzom gubitnikom,tesko,vrlo tesko.
    (danix, 1. januar 2016 19:16)

    # Link komentara

  13. Nemojte biti neozbiljne. Medalja sa Terzićem na čelu ekipe bila bi veća senzacija od zlata u Sidneju 2000. sa Gajićem na čelu.
    Brazil, Kina i Rusija su favoriti za medalju.
    Ostali mogu samo da se nadaju.
    (Jovan, 1. januar 2016 18:28)

    # Link komentara

  14. Pre neki dan sam čitao kako su prethodne olimpijade trošile energiju i vreme na obilazak Olimpijskog sela.Susret sa Mesijem kažu ih je razočarao najviše jer nisu se mogle načuditi koliko je nizak!!!
    Dolazak u resotran i Nadal im otvara frižider kao pravi kavaljer.Slučajni susret sa Federerom koji seo za njihov sto itd.Ove bubice su ih prošle.Treća neka bude sreća i medalja u Riju.
    (laza, 1. januar 2016 17:16)

    # Link komentara

  15. hkghkgj
    (kjhhj, 1. januar 2016 14:27)

    # Link komentara