1. Viktor ima sve, svaki udarac "zna" da odigra i to na izuzetno visokom nivou. Nivou superstara. Najveca njegova mana je glava. Mnogo meceva je izgubio jer nema rezervnih varijanti kada kola krenu nizbrdo. Nekoliko vaznih meceva izgubio je nakon 2:0, nekoliko finala je odigrao lose bas zbog presije vaznosti meca.
    Sve najbolje u predstojecoj sezoni zeli ti Zvezdas, i hvala ti na Salatari...
    (zzbz, 22. decembar 2015 13:18)

    # Link komentara

  2. Viktor je, sa Noletom, tvorac najveceg uspeha srpskog tenisa! Nikada necu zaboraviti gazenje Lodre u odlucujucem mecu, kao ni njegov ritern - mec viner. Bio je to mec njegove karijere. Citajuci ovo u vezi Janka i njegovog talenta setih se price kako su se bas Janko i Viktor pre meca sa Lodrom dogovarali ko ce igrati. Janko je uvek bio bolji igrac, gotovo u svim segmentima, ali tada nije bio u nekoj formi i bio je bez samopouzdanja. Zato mnogo cenim Viktorovo veliko srce, jer je tada presekao da ce on igrati odlucujuci mec! Potez vredan divljenja. Zao mi je sto Viktor ima velike padove u igri - kao pre par godina na RG kada je posle 2-0 izgubio od Mareja 3-2. Ove godine to mu se desilo sa Pospisilom, a potom je imao jos par meceva gde je gubio posle velikih preokreta. Steta, jer je mogao u zavrsnicu GS turnira. Mozda je sledeca godina njegova!
     (veliki strumf, 22. decembar 2015 11:15)

    # Link komentara

  3. (Djordje Stanic, 21. decembar 2015 14:18)
    Nadam se da bar ti znaš šta si hteo ovim komentarom.
    Pun je poprilično nelogičnih konstatacija, pa me čudi da je jedan od uvaženijih komentatora sa ovog portala uopšte odgovorio.
    Komentari na ovom portalu nisu nikakvi autorizovani tekstovi.
    Viktor Troicki je naš teniski dragulj i njegov uspeh je relevantan.
    On ima osvojen DC, čime se ne može pohvaliti makar ko na ATP turu.
    Viktor je platio cenu raspravljanja sa neobjektivnim sudijama.
    Vratio se još jači i na tome mu se mora odati priznanje.
    Gledaćemo ga još. Pozdrav.
    (robin hud, 21. decembar 2015 19:55)

    # Link komentara

  4. Mnogo puta si nas obradovao i naravno i razočarao.
    To je samo sport. Sve najbolje i samo napred.
    Trudi se da napreduješ i sve najbolje u karijeri.
    Želim ti ulaz u top 10.
    (nije ja , ja je., 21. decembar 2015 19:04)

    # Link komentara

  5. @ Djordje Stanic

    Nasmejao sam se kad sam videp Predin komentar zato sto je ziva istina. Evo bas jutros sam se salio sa trenerom mog sina nakon sto ga je ovaj kritikovao za kretanje itd. Rekoh, nema veze mali ce da ima 2 metra pa moze ako nista ko Troicki.

    U danasnjem tenisu dobra serva, upornost i trening, i da budes izdrzljiv i jak (i visok) ko mazga i eto ti top 20. Troicki, koga jako volim inace, je retko neiteligentan i limitiran sto se tice tenisa, ali ono sto bog uzme na jednoj strani, valjda nadoknadi na drugoj.
    (Amerikanac, 21. decembar 2015 18:58)

    # Link komentara

  6. Veliki pozdrav za Vikora iz Amerike i sve najbolje u daljoj karijeri!
     (al30, 21. decembar 2015 18:30)

    # Link komentara

  7. Samo napred, Viktore, i svaki trofej koji osvojis drzi visoko!
    (Buba, 21. decembar 2015 17:33)

    # Link komentara

  8. Poceo sam da obozavam ovog momka! Svaka cast Viktore! Drago mi je sto je osoba, emotivna, temperament ali pravedna i ispravna kao sto si ti uspjela.
    (X, 21. decembar 2015 17:25)

    # Link komentara

  9. Ja nigde ne procitah sta se tacno desilo oko doping afere??
     (petarczv, 21. decembar 2015 17:07)

    # Link komentara

  10. @Predo

    Osim što nisi trener al' ponekad prebacuješ lopticu sa mladim nadama, verovatno vršiš testiranja u Mensi pa nam javno saopštavaš da je Viktor neinteligentan? Ili šta?
    (MsK, 21. decembar 2015 17:04)

    # Link komentara

  11. Samo napred! Veliki pozdrav za velikana i ambasadora srpskog sporta. Biti među 20 na planeti je podvig!
     (miki, 21. decembar 2015 16:51)

    # Link komentara

  12. Jako dobar intervju. Ana je malo natuknula u kakvoj su situaciji novinari i kako hoćeš-nećeš slijede "predvodnike".

    Dobar je taj naš inat ( mada bih ja to radije nazvala ponosom ), kad si pritjeran uza zid i svi te otpišu, kao Feniks se podigneš. Viktoru nikad ne smijemo zaboraviti DC, ne zato što nam je donijo pobjedonosni poen negi i zato što je uvjek srcem i dušum uz našu tenisku reprezentaciju. Budimo iskreni, velika većina nas se "ohladila" kad je Viktor stao nasuprot Ljodri u tom odlučujućem meču. Kako je samo hrabro i odlučno odigrao taj meč. A Ljodra u životnoj formi i pun samopouzdanja, 14 dana ranije je pobjedio Novaka u Parizu. Čik nek neko kaže da je bio 100% siguran u pobjedu. Sreća da Viktor čitavog života dokazuje sebi i drugima da vrijedi.

    A njegov trener je priča za sebe, ustvari primjer ljudskosti, ne ostaviti saradnika ( prijatelja ) kad je u nevolji. To mu je vjerovatno puno pomoglo da se vrati, nije igrao ( kao ni u DC-u ) samo za sebe, nego i za njega.

    PS: nadam se da je Vukan ( najveći Viktorov fan ) pročitao ovaj intervju. I da je ponosan. Ima i zašto da bude.

    Pozdrav svima
    (Jova, 21. decembar 2015 16:41)

    # Link komentara

  13. @ Djordje Stanic

    Anonimni komentari su mišljenja čitalaca i ja iznosim svoja razmišljanja, koja se nekome sviđaju, nekome ne sviđaju i ne mislim da sam samo ja u pravu. Cenim suprotna razmišljanja, ali niste izneli ni jedan protuargument. Ja volim kada Viktor pobedi, ali neću napisati samo "Bravo Viktore", jer to nije ni komentar, ni mišljenje. Igrao sam tenis na fjučersima i fizički, pa i psihički nedostaci su me sprečili da napravim nešto više. Naravno da ću reći "Bravo Viktore", jer je njegov nivo tenisa mnogo viši od moga, ali to me neće sprečiti da iznesem ono što smatram istinom. Nisam trener, jer se bavim drugim stvarima, ali mi je igranje tenisa velika ljubav i uopšte ne mislim da sam u pravu svaki put kada iznesem svoje mišljenje.
    (Predo, 21. decembar 2015 16:32)

    # Link komentara

  14. samo trening i balkanski inat...top 10
     (29, 21. decembar 2015 16:03)

    # Link komentara

  15. Veeelika podrška Viktoru iz Rijeke!
    (Vera, 21. decembar 2015 15:47)

    # Link komentara

  16. Vole te Grobari Viki:-)
     (milan p f c, 21. decembar 2015 15:32)

    # Link komentara

  17. Brate Viktore samo nastavi dalje da meljes.Pehari i bodovi dolaze i dolaziće..Pozdrav iz Stutgarta
     (Mirko Kojotovski, 21. decembar 2015 15:32)

    # Link komentara

  18. Prvo,momce treba da sebi samom kazes,ucrtas,"hocu igrati do srede". Znaci bar dva kola prva na obicnom ATP turniru.Ispadas na 6-8 turnira od 10 u prvom kolu,cak i celendzera.Ovi sto te podrzavaju i zanose nekim poenom Dejvis kupa sto si doneo,treba da znaju da si sigurno za ove 7-8 godina vise meceva u tom istom cupu izgubio. A da ih sad pitam,a da ne guglaju ko je igrao finale devis kupa ove godine ne bi znali.To je dogovoreno takmicenje i teniseri najbolji ga max izbegavaju ili igrjau jednom u pet godina. Znaci manje igranje za kladionice,vise za sebe,ako hoces biti izmedju 20-50 mesta. Kvalitet veci nemas.
    (ajderealnosamo, 21. decembar 2015 15:30)

    # Link komentara

  19. Cestitke Viktoru na svim uspesima a pogotovo u ovoj sezoni. Sta reci za njegovog trenera koji je pre svega Covek i prijatelj, pa onda trener. Svaka cast sto je ostao uz naseg Viktora kada mu je bilo najteze.
    Ova saradnja mora da donese velike uspehe, tek cemo ga gledati kako pravi najvece uspehe, sada je vec dovoljno iskusan, pun snage, gladan uspeha, bice 2016. dobra godina.
    (Ognjen, 21. decembar 2015 15:18)

    # Link komentara

  20. Hvala ti junace za Dejvis kup, svi ste jednako zasluzni za taj uspeh, ali tvoj poen za pobedu se nikada nece zaboraviti, usao si u istoriju i to ti niko nikada ne moze oduzeti. A u 2016-oj ti zelim da budes zdrav i gladan uspeha, nemoj da stajes, samo napred!
    (zen, 21. decembar 2015 15:12)

    # Link komentara

  21. Mozda naslov treba da glasi "Slucaj Troicki- ne slomise ga a zube polomise" :)
    (Gorostas, 21. decembar 2015 15:01)

    # Link komentara

  22. Viktore ako ovo citas, znaj da te obozavamo i da cemo uvek biti uz tebe!
    (Stam, 21. decembar 2015 14:15)

    moja nova teniska sezona počinje tek 17.januara i naravno da čitam ovo...zahvaljujem vam se svima na podršci i puuuno vas volim i grlim i ljubim i sve!
     (VIKTOR, 21. decembar 2015 14:59)

    # Link komentara

  23. slazem se iduce sezone u top 10 je
    nadam se da ce i Tipsa da krene zasluzio je!!!
     (Geronimo, 21. decembar 2015 14:34)

    # Link komentara

  24. @Predo

    Ovo sada što ću ti napisati nije uvredljivo, to je zato što ti je priroda toliko inteligencije dala a ti se nisi dovoljno teniski obrazavao.

    Napisao si toliko komentara i toliko dobio pluseva a u stvari nema razloga za tako nešto. Sve što napišeš a da su to tvoji zaključci je vrlo diskutabilno a najčešće i pogrešno.

    Nisi igrač a nisi ni trener i samim tim nemaš ni najblažu predstavu kakav je profesionalni tenis a uvek deliš neke lekcije Viktoru preko portala...

    Lepo ti reket u ruke i svoje dete (ili bilo čije) pa napred, pokaži ti kako si ti dobar stručnjak i pedagog i kako ćeš ti da naučiš nekoga dobroj tehnici i obrazovanju...


    Lepo je biti anoniman i deliti savete iza tastature. Bolje da si napisao "Bravo Viktore" i ćutao nego ovo što si napisao...

    PODRŠKA ZA VIKTORA JER NAM JE DONEO SALATARU!

    PODRŠKA ZA SVE SRPSKE SPORTISTE jer znamo u kakvim uslovima rade a koliko nam radosti donose.
    (Djordje Stanic, 21. decembar 2015 14:18)

    # Link komentara

  25. Tokom Dejvis kupa pre dve godine (kada je Viktoru bilo zabranjeno prisustvo mecu sa Kanadom)napisao sam sa svojom devojkom jedan zanimljiv transparent podrske Troickom, nadam se da je to uspeo videti na TV-u.. U jednom trenutku cela Arena je pevala "Viktore, Viktore", stvarno emotivan trenutak.
    Nisam ni trazio a sami su prisli i potpisali se na njemu svi clanovi reprezentacije, tada sam shvatio koliko ga vole i postuju i koliko su oni dobri prijatelji. Taj transparent mi mnogo znaci, posebno sada kada je dokazao da mu motivaciju niko ne moze slomiti. Jednog dana kad zavrsi karijeru, pronaci cu nacin da mu dostavim to sto smo napisali sa potpisima njegovih prijatelja, mislim da ce mu znaciti.
    Viktore ako ovo citas, znaj da te obozavamo i da cemo uvek biti uz tebe!
    (Stam, 21. decembar 2015 14:15)

    # Link komentara

  26. Ti ljudi koji su pisali o tebi da za tebe nema buducnosti su 2010. godine kada si doneo najvazniji poen za pobedu u Dejvis kupu verovatno dobili najgori moguci samar za svoje reci. Majstore, mogu svi da ti pljunu pod prozor, ti si bio 12. na svetu u verovatno najboljoj eri tenisa, i da sutra kazes zbogom, ostaces upamcen kao odlican igrac koji je postigao dosta toga u karijeri. Kada te javno podrzi prvi teniser sveta uz moguce posledice po njega zbog toga, to znaci i da si fenomenalan covek, jer ne bi Novak nekoga tek tako podrzao da nije 100 posto siguran u njegovu ispravnost. Zato sada radi jos jace i veruj da mozes mnogo da postignes, hocu da te vidimo u 2016-oj kako zastrasujes protivnike forhendom! Srecno kralju, svi smo uz tebe!
    (Miki, 21. decembar 2015 13:58)

    # Link komentara

  27. Viktoru zelim svu srecu u nastavku karijere. Nadam se da ce se i Janko vratiti i nastaviti tamo gde je stao. Nole je u svoj program turnira za iducu godinu stavio i igranje u Dejvis kupu. Ako sve bude kako treba imacemo jednu od najjacih reprezentacija. U svakom slucaju zelim im svima mnogo srece, i da se radujemo zajedno.
    (Jole, 21. decembar 2015 13:46)

    # Link komentara

  28. Viktore i ako te svi u svetu budu mrzeli, UVEK ces imati 7 miliona ludih srba koji ce te voleti. Kada god ti bude tesko na nekom mecu, seti se da se mi ovde radujemo kao mala deca kada ti pobedis, ti si sportski heroj, samo napred majstore!
    (Dani, 21. decembar 2015 13:46)

    # Link komentara

  29. Igraci za koje kazu da nema buducnosti cesto umeju da nadmase sopstvena ocekivanja i snove, a ja verujem da ce Viktor ove godine napraviti bum, samo treba da igra protiv najboljih kao da su mu poslednji mecevi.
    Uvek sam ga voleo i postovao, kao i svi moji prijatelji, i generalno mislim da je svima simpatican teniser, a posebno ljudima iz Srbije.
    (Mekell, 21. decembar 2015 13:35)

    # Link komentara

  30. Viktore, Srbine, ne znaci tvoj povratak samo tebi puno, nego i patriotski opredijeljenom (nadam se, vecinskom) dijelu tvog naroda. Stoga, svaka cast, naklon do poda i hvala do neba. I dalje racunamo na tebe, radujemo se i tugujemo s tobom. Ostani zdrav i pozitivan i - sretno!
     (Boske, 21. decembar 2015 13:32)

    # Link komentara

  31. Ako se uozbiljis bice od tebe nesto . Zelim da uspes.
    (CAKA, 21. decembar 2015 13:28)

    # Link komentara

  32. Ne volim kako igra, mek je, gubi meceve koje bi mogao da dobije. Glava labilna. Partizanovac...Ali, svaka cast za stav, svaka cast za povratak. Definitivno nepravda, I definitivno je ispao covek! Bravo Troicki.
    (aleksa, 21. decembar 2015 13:28)

    # Link komentara

  33. Možda se treba kladiti na ovog našeg Viktora za neki od GS u narednom periodu. Bar za finale.
    (todos, 21. decembar 2015 13:09)

    # Link komentara

  34. Nisam trener, ali ponekad "prebacujem" sa mladim nadama i uvek im kažem da uzor ne treba da im budu Federer i Đoković, nego Troicki. Dečko, kome toliko toga nedostaje, u tehnici, ali i obrazovanju i inteligenciji (nije uvredljivo, to vam je kao kad kažete da neko sporo trči, to nam je priroda dala), a napravio je tako mnogo, najviše verom i upornošću. Priroda mu je dala snagu i izdržljivost. Dobar je momak i zato su svi ti ljudi ostali pored njega. Bio je vrlo naivan i WADA je morala da ga kazni da bi zadržala autoritet prema ostalim igračima. Nikad niko više neće odbiti da da uzorak bez valjane medicinske dokumentacije. Kola su se slomila na njemu. Bio je pogodna žrtva.
    Znači, mladi mogu da uče na njegovom primeru i pozitivno i negativno, ali nije kriv. Upao je u čopor vukova i nije znao kako da se brani. Očekivao sam da će iskoristiti tu godinu da unapredi tehniku, prije svega forhenda, ali nije. Ostao je isti igrač. Šteta.
    Ipak može da se teši da je sve vreme bio zdrav. Soderling i Del Potro bi se sigurno menjali sa Viktorom.
    (Predo, 21. decembar 2015 12:19)

    # Link komentara

  35. Samo napred Viktore, mi Srbi smo uz tebe!
     (Samo napred, 21. decembar 2015 12:05)

    # Link komentara

  36. Viktor ima potencijala za Gren Slem Finale i da ga osvoji.Nadam se da ce se desiti.
    (Raush, 21. decembar 2015 12:05)

    # Link komentara

  37. Srećno Viktore!
     (nini, 21. decembar 2015 11:48)

    # Link komentara

  38. iduće godine top 10
    (vića, 21. decembar 2015 11:43)

    # Link komentara