Novak Đoković
  1. Velika cestitka Mareju i sto je napokon uspeo da vrati pehar posle tolikih godina. Mnogi su ocigledno nalozili da on uspe na AO osvojiti turnir. Najveca prepreka su mu Nole, Federer i Nadal. Obzirom kakav je sada Nole na terenu, nisam bas siguran da ce Marej uspeti. Naravno nista nije nemoguce.
    (NBG, 2. decembar 2015 08:11)

    # Link komentara

  2. Andy nenormalno dobro upija,Novakove mane,ne bi me cudilo da Marej bude ono sto je Nadal bio Djokovicu 2011. godine.Jer sve ovo sto sad prozivljava Marej to je sve prozivio Novak 2010.godine a znamo kakvu je onda imao 2011.godinu.Marej je sad dobio tu tzv. pozitivnu energiju koju osjeca cjelom dusom.Zbog toga smatram da ce Marej sledece godine uzimati mnoge trofeju nasem Novaku,sto ne bi naravno volio.Znam da ce sada svi govoriti da sam lud da Marej moze pobjediti 1 ili 2 meca Novaka po sezoni,ali realno gledano Novaku ako samo malo padne samopouzdanje a Mareju se poveca opet ce Novak biti u prednosti al vrlo maloj,nista Marej nije znacajno slabiji od Novaka,psihicki je Novak stabilniji i malo agresevniji i odlucniji u vaznim poenima i to je ono sto odlucuje pobjednika.Ali smatram da ce Marej sledece godine biti mnogo mnogo opasniji po Novaka,opet se vracam na temu kako ce te govoriti da Marej nema sanse da preuzme kormilo od Novaka,ali budimo realni koliko je nas vjerovalo da posle fenomenalne Nadalove 2010,Novak moze tuci Nadala na svim podlogama vec sledece godine,mozda 10% je vjerovalo u to.Ne mislim da ce Marej preuzet broj 1 al ce uzeti sigurno vise od 2 mastersa i igrat bar 2 GS finala naredne godine.Toliko od mene.
    (djoko, 1. decembar 2015 14:28)

    # Link komentara

  3. Lepo je napisao ovo. :)
     (beograd_moskva, 1. decembar 2015 03:00)

    # Link komentara

  4. Ne razumem zasto onoliki minusi na prethodni moj komentar.
    Ja Novaku od srca zelim i verujem da ce uzeti GOLDEN SLEM 2016.U Australiji ce postaviti rekord za sva vremena(mislim da ce imati ukupno 8 trofeja),ali isto tako mislim da ce Marej imati jednu Australiju do kraja karijere.
    Sto se Rolan Garosa tice,osim Nadala i Novaka,koji su apsolutni favoriti,jedino se jos Marej moze smatrat ozbiljnim pretedentom na trofej.Siguran sam da nece uzeti Rolan Garos pre Novaka.Cak smatram da Novak ukoliko osvoji 2016.vec sledece godine,mozda odbrani isti.
    (dominus, 30. novembar 2015 20:38)

    # Link komentara

  5. Endi Mari, iskren i rekla bih dobar momak.

    U ovom tekstu ima toliko srca. Kako se samo vratio u djetinjstvo, radostan zbog slavlja i veselja tima, ali i uplašen skučenim prostorom, što je razumljivo imajući u vidu šta je prošao kao djete.

    Pošto Novaku želim znate već kakvu 2016 godinu voljela bih da Mari osvoji AO ali tamo posle 2017. Ove je godine bio vidno razočaran posle poraza, vidjelo se da je žarko želio titulu, igra do finala i mediji su ga malo "naložili" te se malo previše ponadao. Vidno pokunjenog su ga ščepali novinari a on nije baš snalažljiv u takvim situacijama te se malo izleteo. Važno je da je to izglađeno i da Novak i on nemaju problema.

    Pozdrav svima
    (Jova, 30. novembar 2015 17:38)

    # Link komentara

  6. Dobit ce on Australiju,barem jedanput do kraja karijere(bice opasan protivnik Novaku sad u januaru).Mislim da ce od narednih 10 slemova,Endi uzeti bar 2.Cak je uz Nadala i Novaka najveci favorit na Rolan Garosu.
    (dominus, 30. novembar 2015 17:30)

    # Link komentara

  7. Haha kompleksi...
    "Da sam uspeo da dobijem Djokovica u petom setu"
    Novak ti je trn u oku...u igri i u titulama.
     (Bozidar, 30. novembar 2015 17:02)

    # Link komentara

  8. ovoliko niste razglabali ni kad smo mi osvojili. Ali copy paste + google transkate keva.
     (ref, 30. novembar 2015 17:01)

    # Link komentara

  9. samo da ovaj čovek, posle ovoga ne poludi, sledeće godine, kao novak 2011-te

    imam osećaj da će novaku na šljaci biti opasniji protivnik i od samog nadala, kao i na olimpijadi, on kad igra za grb, dobije neku posebnu snagu
    (johnny, 30. novembar 2015 16:58)

    # Link komentara

  10. Bez namjere da umanjim zasluge VB, cinjenica je da je ovo bilo najslabije finale u istoriji Dejvis Kupa, jer su oba tima imala samo po jednog igraca u prvih sto u singlz????! (Britanac je stoti na listi) Srbije bez Noleta i Troickog ima vise igraca medju prvih 100 nego finalisti...
    (nemanja, 30. novembar 2015 16:52)

    # Link komentara

  11. Bravo Endi.
    Bravo Anice, Nema potrebe da ponavljam, sve je receno.
    (Djorgo, 30. novembar 2015 16:50)

    # Link komentara

  12. Ovaj misli da je ispunio sve uslove da postane Nole umesto Noleta. Ozenio se, osvojio Devis kup.
    Iznogude, daleko si ti od naseg kralja.
    (PFC, 30. novembar 2015 16:50)

    # Link komentara

  13. Andy je pozitivno euforican,ali nekako nisam sigurna da će moći mnogo parirati Novaku,ako ovaj ostane u formi u kakvoj je bio tokom čitave godine,ali zašto se ne nadati i vjerovati u sebe...oni su vršnjaci i još će dugo igrati jedan protiv drugog i radujem se unaprijed Novakovim mečevima s njim i ostalom ekipom iz prvih 8 na Atp listi.JEEEEDVA ČEKAM.
    (Vera, 30. novembar 2015 16:39)

    # Link komentara

  14. Ja ne znam zasto matere mi ali ja ovog tipa ne varim.
    (Dule Bosna, 30. novembar 2015 16:27)

    # Link komentara

  15. Vise vi posvecujete paznju ovome nego Englezi.
     (Boston, 30. novembar 2015 16:24)

    # Link komentara

  16. Veliki teniser, pravi sportista i dobar skroman momak, zao mi je sto igra u eri ove trojice jer je od ostalih tenisera miljama daleko, medjutim nema sanse da me iko ubedi da Novak prema njemu nije bio blagonaklon, generacija su znaju se toliko dugo, postujem sve ali mi je WB krajnje sumnjiv, sto se tice AO to je Noletova teritorija, ali ne sumnjam da ce biti najveci protivnik naredne sezone nasem sampionu.
    Sve najbolje Endiju, bez kompleksa, postuje svakog i ima na sta biti ponosan.
    (anica, 30. novembar 2015 16:16)

    # Link komentara