1. Barsa = 4 Musketara ( Iniesta , Nejmar , Mesi , Suarez)
    Barsa = 2 genijalca ( Iniesta , Mesi )
    (teoreticar, 25. novembar 2015 11:37)

    # Link komentara

  2. Konacno jedan tekst o Iniesti.

    Ako neko 1. sa jednom od najjacih reprezentacija ikada Spanijom osvoji sve pa i SP 2010. i to tako sto resi utakmicu pred kraj drugog produzetka, 2. sa verovatno najboljim klupskim timom ikada Barselonom ovih godina osvoji sve, a pritom je u Spaniji najbitniji igrac, a u Barseloni drugi najbitniji odmah iza Mesija, onda je taj igrac jedan od najboljih svih vremena.

    Njegovi pasovi, lakoca, pregled igre cine da Barselona i Spanija dominira na sredini. A odatle krece sva njihova dominacija. Mesiju je potreban jedan Iniesta u Argentinskoj reprezentaciji da bi osvojio sve.

    Zato tvrdim da Iniesta nije samo jedan od najboljih veznih fudbalera ikada. Iniesta je jedan od najboljih fudbalera ikada. Iluzionista
    (Kontras, 23. novembar 2015 16:32)

    # Link komentara

  3. Najbolji igrač ikad i točka ( kakav Messi,Maradona,Pele,Ronaldo )....nitko nikada neće osvojiti ono što je on osvojio!
    (maximilian, 23. novembar 2015 12:03)

    # Link komentara

  4. Malo skrecem sa teme, al bih da kazem po koju o Busketsu. Drago mi je da se dokazalo da je i on doktor. Terete ga da je simulant i da lako pada, ali je i to deo danasnjeg fudbala. Sto se igre tice - nema mana. Na kraju krajeva, od 2008me naovamo je redovan u timu koji je obelezio taj period, i to dovoljno govori. Najvise meceva odonda imaju Mesi, on i recimo Valdes. Kraj rasprave. Busi legenda. Mrzi me sad da trazim koliko tacno ima godina, al je relativno mlad, i tek ce da vlada. Pozdrav svima
    (Mirko, 22. novembar 2015 22:59)

    # Link komentara

  5. Imao sam sreću da gledam Barselonu zadnjih par godina uživo(živeo u Madridu) i jednostavno svako ko voli lep atraktivan fudbal,ne možete ih mrzeti odnosno taj vezni red Barselone sa Iniestom na čelu je pravo uživanje gledati sa kojom lakoćom igraju.Majstore neka te zaobidju povrede i da mi igraš još dugi niz godina ovako!Veliki pozdrav od velikog navijača Atletiko Madrida!
    (Atletista, 22. novembar 2015 20:38)

    # Link komentara

  6. U vrhunskim evropskim timovima najbolji i najatraktivniji su juznoamericki igraci: Mesi, Nejmar, Suarez, Kutinjo, pre godinu-dve i Falkao... Medju igracima rodjenim i stasalim u Evropi Iniesta je vec niz godina najbolji i najkonstantniji! Ne spominjite samo limitiranog a samozaljubljenog Ronalda, koji se uvek izgubi na velikim utakmicama - jer, velike utakmice pripadaju velikim igracima, sto Ronaldo nije, on je samo ikona velikih sponzora, kao Madona u muzici, mora on da igra glavnu ulogu, uprkos vrlo ogranicenim mogucnostima! Ne spominjite ni njegove golove, igraju samo na njega, bolje da kazete koliko koci tim, koliko sansi promasi i koliko puta puca penale, uglavnom odglumljene! Roben zna pokazati istinsku magiju, znao je to i Ibrahimovic, ali nijedan od Evropljana nije kao Iniesta! Mozda su njegove vrline, one ljudske - skromnost pre svega - glavni razlog sto nije u centru paznje. Jer, moras biti glasan ili lud na neki nacin (kao Suarez), da bi te opazili! Svaka cast i madridskoj publici, koja je pokazala da nisu u pravu oni koji joj zameraju kako je previse zahtevna, pa zvizdi, zamislite i jednom Ronaldu!? U Madridu znaju koliko je taj placen, i da na terenu ne otplacuje ni stoti deo te cene! (U marketingu otplacuje, to da - Ronaldo je nesumnjivo prva marketing-zvezda svetskog fudbala, sto nema bas veze sa fudbalskim kvalitetima, nasledio je osrednjeg igraca, ali postenog borca Bekama na tom tronu.) Da Iniesta igra za Real - obozavali ga, ali ga i ovako cene!
    (Najbolji evropski igrac, 22. novembar 2015 20:15)

    # Link komentara

  7. On i Skols dva najbolja igraca.
    (minja, 22. novembar 2015 17:16)


    i xavi... i dobijas ubistveni niski vezni trio. i posaljes busketsa na zadnjeg veznog, za sve ostale pozicije moz da uzmes kog hoces. i scepovic bi se nadavao golova opusteno ;)
    (neutralni felsh, 22. novembar 2015 18:48)

    # Link komentara

  8. Čekajte ljudi, prošlo je već 10 godina od El Classica sa Ronaldinhom u Madridu?!

    Iniesta, Ronaldinho, Xavi, Messi... sve legende za sebe.
    (Adam, 22. novembar 2015 17:28)

    # Link komentara

  9. On i Skols dva najbolja igraca.
    (minja, 22. novembar 2015 17:16)

    # Link komentara

  10. Jedan od retkih, za koje može komotno da se kaže da je "Doktor fudbala". To su oni igrači, koji umeju da urade sve sa loptom, izuzev da je pojedu. U tu privilegovanu grupu stavi bih (od onih koje sam gledao uživo): dr Sokratesa, Falkaoa (Brazilskog), Inijestu, Ćavija, Mesija, Ronaldinja, Zidana ... a od naših najbliži su Sušić, Piksi i Baka Slišković. Dejo Savićević je genije i volim ga više od pomenute trojice, ali je on drugi tip igrača (kao i "pravi" Ronaldo ili Maradona) i ne ide mi u ovu grupu koju od milošte zovem "Doktori fudbala". Recimo, Mateus, Rud Gulit, ovaj Ronaldo i mnogi drugi dobri igrači, ne mogu da dođu ni do čekaonice ove grupe doktora fudbala, iako su i samo odlični igrači.
    (doktor, 22. novembar 2015 17:09)

    # Link komentara

  11. Sećam se kad su pre koliko već godina naši mladi igrali sa Španijom. Pitali su naše fudbalere šta misle ko je najbolji i najopasniji igrač Španije i svi su, jednoglasno, rekli da je u pitanju Inijesta jer on sa loptom može da uradi bukvalno sve.
    (Powerslave, 22. novembar 2015 15:39)

    # Link komentara

  12. Upravo one sezone kad ih je Bajern demolirao, svi su pisali kako Cavi vise nije kao prije, medjutim ja i dalje mislim da je Iniesta bio taj koji je slabije igrao nego prije, i nevidljiva magija velikog majstora je uticala na igre cijelog tima. Steta za Iniestu, sto igra u eri najveceg ikada Mesija, i neverovatnog Ronalda, a Nejmar sa 23 godine pokazuje da ce ciniti cuda u buducnosti. Kapa dole Andres!
    (milan, 22. novembar 2015 15:14)

    # Link komentara

  13. Inijesta je istinski velemajstor kao i Mesi,Nejmar ali ne mogu da se otmem utisku koliko je Suarez ispod njih.Mozda sto igra pored Mesija pa je ta razlika tako uocljiva.
    (Ja, 22. novembar 2015 15:13)

    # Link komentara

  14. Doktor nema šta
    (Đokara, 22. novembar 2015 14:59)

    # Link komentara

  15. Iniesta spada u football gods, ali ljudi, kako Claudio Bravo brani, skinuo je ravno 5 stopostotnih sansi i komotno je mogao i on da bude MoTM. Tesko je razmisljati o golmanu posle 4:0, ali takva koncentracija i pametno iscekivanje lopte, a ne bacanje napamet, refleks, ludilo..
    (remizinho, 22. novembar 2015 14:27)

    # Link komentara

  16. Spanci, ciji je Madrid glavni grad, treba da ga slave sledecih 100 godina za sve sto je do sada uradio, a ne samo Katalonci i navijaci Barselone. On je 2010 dao istorijski gol Holandiji u 117. minutu za prvo svetsko zlato Spanije, a dve godine kasnije bio proglasen za MVP evropskog prvenstva gde su opet Spanci pobedili.
    (aplauz i od mene, 22. novembar 2015 14:23)

    # Link komentara

  17. ovo sto iniesta radi je cist talenat, ovo se ne uci mehanicki na treninzima, taj osecaj za prostor, oci na ledjima, prijem i okret u istoj sekundi, to je nesto sa cime se radjas, i jos kad se taj talenat upornoscu nadogradi, dobije se jedan od najboljih veznjaka u istoriji fudbala
    (barsa, 22. novembar 2015 14:13)

    # Link komentara

  18. @corleone, pripravnik

    Alal vera, sećam se i ja kako nas je mešao u Novom Sadu, videlo se da je klasa. Ni sad mi nije jasno kako dobismo. Možda kad je Džoni Mijailović dobio crveni pa odglumio pri izlasku da ga je španski golman udario i sudija izbaci i njega.:)

    Što se tiče teksta, ovacije Maradoni nisam gledao ali se sećam Ronaldinju, tad je ceo stadion ustao. Ovo juče je bilo njih nekoliko ali daleko od masovnih. Nije toliko ni važno, drago mi je zbog ovog teksta jer godinama tvrdim da je Inijesta motor ove ekipe i mozak, a moram da slušam o Ćaviju i broju njegovih dodavanja (od kojih je većina unazad). Ovo je umetnik, čovek koji spaja sa golom. Barsine loše igre se uvek poklope sa njegovim krizom forme ili njegovom povredom, jednostavno bez njega malo magije. To će se najviše videti kad ode iz kluba (ili okači kopačke o klin). On je ono što Mesiju fali u reprezentaciji da uzme sve...
    (Dule Dabić gluvaja, selo Gornja Suvaja, 22. novembar 2015 14:12)

    # Link komentara

  19. Nisu to bili takvi aplauzi kao sto je dobio Ronaldinho. Budimo realni. Ne moue se osporiti da je Iniesta veliki majstor.
    (Nemanja, 22. novembar 2015 14:01)

    # Link komentara

  20. Sklepajte i neki tekst o Buskecu, covek je neopevani heroj ove generacije Barselone.
    (dr murinjo, 22. novembar 2015 13:28)

    U pravu si, coveka pamte najvise po onoj simulaciji sa Interom, a covek je takav majstor, takav tehnicar, takav doktor fudbala da je to cudo, njemu loptu mozes da uzmes jedino da mu polomis noge, pogresi jednom u 4 godine, u top 3 zadnja vezna igraca u poslednjih 15 godina...
    (Sasa, 22. novembar 2015 13:40)

    # Link komentara

  21. Vince Karter,da ti odgovorim,Nejmar,Suarez i Injesta igraju fantasticno,posebno je Nejmar zamjenio Messija na pravi nacin i igra fenomenalno,ali da bi se osvojile titule Messi je Barsi neophodan...Vidio bi da Messi ne igra pola godine sta bi bilo sa Barsom.Kada se lomi,kada je najbitnije,kada dodju kljucne utakmice,Barsa bez Messija ne moze.
    (sinki, 22. novembar 2015 13:30)

    # Link komentara

  22. Svidja mi se Barselona, najvise Neimar, Mesi i Iniesta.
    (anica, 22. novembar 2015 13:30)

    # Link komentara

  23. Dilligaf @ koliko ti pojma nemas.
    (8, 22. novembar 2015 13:29)

    # Link komentara

  24. Sklepajte i neki tekst o Buskecu, covek je neopevani heroj ove generacije Barselone.
    (dr murinjo, 22. novembar 2015 13:28)

    # Link komentara

  25. Jednom recju - HEROJ.
    (8, 22. novembar 2015 13:25)

    # Link komentara

  26. Svaka cast forza Barsa
    (Miki Maus Gargamel, 22. novembar 2015 13:19)

    # Link komentara

  27. Forma je prolazna, klasa je vecna. I jos nesto za one balave plitkopametne poznavaoce fudbala koji se cude zasto je Buskec u najboljih 11 el klasika. Buskec je jedan ako ne i najbolji zadnji vezni svih vremena, to sto on daje po jedan gol svake sezone ne sprecava ga da bude najbolji, obratite nekad paznju samo na njega, iskljucite Mesija Nejmara Suareza i dr. Pogledajte samo sta on radi na sredini, bukvalno je stub veze. Pored Mesija je najvazniji igrac Barselone.
    (Dzigi, 22. novembar 2015 13:18)

    # Link komentara

  28. Ovo nije tacno. Bio je poneki aplauz. Nazirao se medju zvizducima.
    Nemojmo se lagati. Gledao sam utakmicu na SK, dobro video taj deo. Reziser je ima problem da pronadje nekoliko ljudi koji su stajali i uputili aplauze. Mnogi su ih prekorno gledali.
    Ovacije su kad neko dobije skoro jednoglasnu podrsku prisutnih. Ono u subotu je ipak bilo iskazivanje postovanja manjeg dela racionalne publike.
    Nemojmo relativizovati i romansirati stvari. Sada bar svako uz malo truda moze naci snimke bilo kog dogadjaja na planeti.
    A da je majstor, velemajstor je.
    (papillon, 22. novembar 2015 13:18)

    # Link komentara

  29. Ako je on tih ili neprimetan, ko je onda primetan...

    Ofsajd je ofsajd, korak ili metar svejedno.
    (GM, 22. novembar 2015 13:14)

    # Link komentara

  30. Kasiljas brani u Portu...
    (pepe, 22. novembar 2015 13:11)

    # Link komentara

  31. Necemo se prepucavati. Covek je doktor fudbala. Barselona je okej tim ali cinjenica je da je Real odigrao jednu od najgorih partija u poslednje vreme. Dakle nije da je Barselona prejaka, vec je Real bio jako tuzan, a kada dodje prolece u Evropi videcete da sam bio u pravu. Tek kada Barselona dovede jos jednog pravog stopera mozemo pricati o nadmocnosti. Ono sinoc je bilo neznanje Rafe Beniteza sa takticke i sa motivacione strane.
    (ppppp, 22. novembar 2015 13:05)

    # Link komentara

  32. Svaka cast Mesiju,Ronaldu,Ibri i ostalim golgeterima..ali Injijesta i Cavi su tata-mate za njih..klasicni plejmejkeri bez kojih fudbal ne bi bio interesantan
    (Lala, 22. novembar 2015 13:03)

    # Link komentara

  33. "Brazilac se nalazio u ofsajdu, sudija nije podigao zastavicu, pa je Inijesta upisao prvu asistenciju u sezoni. "
    [link]/... Evo slike cisto da ne pricamo napamet,klasican primer one price "igraci su bili u liniji". Sudija na savrsenom mestu,Ramos desnom nogom ispred linije,jedino je saka Nejmara u ofsajdu.Pravilo je da se prednost daje napadacu kada su igraci u liniji.Da zakljucim,od ofsajda nije bilo ni "O".
    (Milos, 22. novembar 2015 12:55)

    # Link komentara

  34. koji bre Iker Kasiljas???
    (yodoro, 22. novembar 2015 12:51)

    # Link komentara

  35. I da...Slobodno uplatite na kladzi na Barsu ko će osvojiti ligu sampiona. Sumnjao sam ,medjutim ponovice se prošla godina i rutinski će uzeti "ušatog".
    (njami, 22. novembar 2015 12:47)

    # Link komentara

  36. bravo Corleone

    bio sam na toj utakmici,spanci su nas pregazili zahvaljujuci inijesti,i cudo je kako nismo primili 3-4 komada,iako smo imali veoma jak tim.on se poigravao sa nasim veznim redom i odbranom.secam se i da je ljorente igrao u spicu a da je tada mladjani fabregas sedeo na klupi.
    (pripravnik, 22. novembar 2015 12:45)

    # Link komentara

  37. Najbolji na svetu već godinama!
    (njami, 22. novembar 2015 12:44)

    # Link komentara

  38. Divim se svakom kontaktu ovog genija i lopte.Sa kakvom lakocom covjek igra fudbal,to je nevjerovatno.
    (Zex, 22. novembar 2015 12:39)

    # Link komentara

  39. Kakvo preuveličavanje! Raspali Real bi sinoć izgubio i od Čuke. Ronaldinjo i Maradona su pet nivoa iznad Inieste. Dobar je igrač, ali nije ništa posebno...
    (DILLIGAF, 22. novembar 2015 12:37)

    # Link komentara

  40. Kao Pol Skols u najboljim danima! :-)
    (Kol, 22. novembar 2015 12:36)

    # Link komentara

  41. Samo da znate ja sam jedan od retkih koji je bio ubedjen i tvrdio sam to i na ovom i na drugom portalu da ce barselona dobiti real u madridu bez mesija za razliku od nekih koji su trazili izgovore,pricali kako je barsa prosecan tim bez mesija itd,ej ti navijac barse trazi izgovor za dobru igru ekipe za koju navija time sto prica kako su izgubili od sevilje a ostalo su bile lake utakmice a pre toga izgubili 4:1 od selte sa mesijem...ne znam kako se bese potpisao taj lik,iniesta doktor,neymar najbolji igrac.andres pokraden za zl 2010te
    (vince carter, 22. novembar 2015 12:34)

    # Link komentara

  42. @EuroNix
    "kako objasniti ovacije Iscu posle iskljucenja i nejgovog namernog grubog prekrsaja nad Neymarom."
    ------
    Ne volim Realovu publiku (a slicno je s publikom svih "velikih" klubova) ali Iscu su pljeskali jer je pokazao da mu je stalo i da se bori, sto se nije moglo reci za vecinu Realovih primadona. Osim toga prekrsaj nije bio grub ni opasan na Neymara, al bio je prekrsaj i za karton, Mislim da je pljesak Iniesti bio autentican i iskren i svaka im cast sto su to napravili.
    (Komsijina Krava, 22. novembar 2015 12:31)

    # Link komentara

  43. Kao prvo Nejmar je bio u liniji, nikakav ofsajd nije bio nemoj da brkas stvari!
    (Fr-Sr, 22. novembar 2015 12:27)

    # Link komentara

  44. E jedan takav u našoj reprezentaciji,a ne sve zadnji vezni,i napadaci nam zadnji vezni.
    (Djolle666, 22. novembar 2015 12:23)

    # Link komentara

  45. Prvi gol Barce je bilo 37 dodavanja prije gola !!!
    (Sandzak, 22. novembar 2015 12:22)

    # Link komentara

  46. iluzionista
    (sultan_od_bruneja, 22. novembar 2015 12:21)

    # Link komentara

  47. Andres Injesta,skromnost,jednostavnost,fudbalska genijalnost!
    (sinki, 22. novembar 2015 12:21)

    # Link komentara

  48. Ne igra tako dobro kao proslih sezona ali ono je bilo carobno sinoc, nadam se da ce se vratiti u onu njegovu formu.
    (Sasa, 22. novembar 2015 12:10)

    # Link komentara

  49. Najveca legenda koja postoji!
    (heheh, 22. novembar 2015 12:10)

    # Link komentara

  50. Andres Iniesta nije dobio ovacije zbog prikazane igre, vec iz politickih razloga. Ali dzabe im to Iniesta se oseca Kataloncem, te je u vise navrata izjavio Visca Barca, Visca Catalunya. Publika na stadionu je ista kao i citav klub Real Madrid, bezobrazana i bez malo postovanja prema protivniku. Ili kako objasniti ovacije Iscu posle iskljucenja i nejgovog namernog grubog prekrsaja nad Neymarom.
    (EuroNix, 22. novembar 2015 12:09)

    # Link komentara

  51. Imao sam tu sreću, čast i zadovoljstvo da gledam ovog doktora uživo. Davno beše, u Novom Sadu je gostovao sa mladom reprezentacijom Španije, krcate tribine Karađorđa su ga pozdravile i tada se videlo kakvu magiju ima u nogama. A izgubili su inače, makazicama Boška Jankovića. Kao juče :)
    (Corleone, 22. novembar 2015 12:08)

    # Link komentara

  52. Koliko dugo pratim Barselonu Iniesti je mozda ovo najbolja utakmica od kako igra fudbal, nepogresiv je bio, kakav majstor!
    (Nant, 22. novembar 2015 12:08)

    # Link komentara

  53. "Brazilac se nalazio u ofsajdu, sudija nije podigao zastavicu, pa je Inijesta upisao prvu asistenciju u sezoni"

    Niste upravu ovde, ima snimak koji pokazuje da nije bio u ofsajdu...

    Inace Injeta doktor!
    (Milan, 22. novembar 2015 12:05)

    # Link komentara