1. Nasem fudbalu potrebne su korenite promene , tj. da dodju novi ljudi i zasucu rukave i da rade po 20 sati dnevno . Prvo sto bi trebalo jeste da stotinjak nasih mladih talentovanih trenera posaljemo na obuku u inostranstvo da se upoznaju sa savremenim metodama rada i da to steceno znanje prenesu ovde i obucavaju nove kadrove . Kod nas se radi jos po udzbenicima iz 70 - tih godina proslog veka .Drugo , mora pod hitno da se poradi na infrastrukturi . Imamo najgore stadione u evropi , ciste ruine , ne bezbedne po gledaoce . Zavrsiti projekat novog stadiona uz pomoc drzave . Sadasnjem sastavu A reprezentacije vecini zahvaliti se i forsirati ove mlade momke svetske sampione .Ozbiljnim radom i zalaganjem za jedno desetak godina mozda se podignemo iz blata i stanemo na zdrave noge i pocnemo razmisljati i o nekim rezultatima . Ako se nastavi po starom , fudbal ce nestati kao sport u ovoj zemlji .
    (rrmm, 21. novembar 2015 11:40)

    # Link komentara

  2. Molim sve koji navode da Vels i Austrija nemaju vrhunske igrače i zvezde da momentalno prestanu da prate fudbal. Gubite vreme. Hvala.
    (Gareth Alaba, 18. novembar 2015 04:43)

    # Link komentara

  3. Vi možete da igrate dobar fudbal ali pervo ostavite nacionalizam i patološku meržnju prema drugima.
    (totokutunja, 17. novembar 2015 11:27)

    # Link komentara

  4. Aman, prestanite! Ali, stvarno, prestanite sa "novom lakom konjicom". Pobedili su SAMO Farane i Fince, prošli baraž, i vi ih poredite sa Puškaševom ekipom kojoj je za dlaku izmakla svetska titula, i koja je po mišljenju mnogih najbolja fudbalska reprezentacija svih vremena. Drago mi je zbog Mađara, što su se posle 30 godina plasirali na neko prvenstvo, ali svetlosnim godinama su oni udaljeni od nove "lake konjice".
    (Mane, 17. novembar 2015 10:05)

    # Link komentara

  5. Ono što je bitno je da se mi zapitamo: da li mi imamo kvalitetne igrače? Možemo li da skupimo tim?Imamo li fudbal i zašto naša deca navijaju za tuđe klubove?

    Već kod golmana nastaje problem. Naši golmani ne pripadaju najboljima. To se vidi iz činjenice da nijedan golman odavde nije imao zapaženu ulogu u bilo kom klubu ili ligi koja nešto vredi.

    Imali smo nekoliko izvanrednih odbrambenih ili defanzivnih veznih igrača, to je istina, ali nije bilo dovoljno za pravi rezultat jer nam nedostaje kvalitetni ofanzivni deo tima.

    Nijedan naš igrač nije nosilac igre u klubovima lige petice niti ima zaista zapaženu ulogu ili trajnu karijeru. Uvek nešto fali. Kreativnost, brzina, taktička obučenost. Komigra u veznoj liniji i napadu naše reprezentacije. Da li su Mitrović, Škuletić i Filip Đorđević išta više sem pristojnog napadača? Ljajić koji nije našao sebe možda je najbliži višem nivou kakav nam je potreban, ali nema stalnost. Jojić se izgubio, Marković igra u Turskoj a to nije liga nivoa koji radja prave igrače, Zoran Tošić ne nadilazi klupski nivo. Jedino još Darko Lazović možda. Andrija Živković je još mlad i njegov stvarni kvalitet nije dokazan u jakoj konkurenciji. Koga zaista još možete a se setite? Kog selektora? Imamo li stadion makar najnižeg razumnog nivoa. Možemo li da dovodimo decu na utakmice? Zaradjuju li klubovi uopšte od fudbala?

    Čemu mi realno treba da se nadamo u sledećim kvalifikacijama? Za Srbiju ne postoji dovoljno slaba konkurencija.
    (Arsen Venger, 17. novembar 2015 09:16)

    # Link komentara

  6. Riba smrdi od glave, prema tome prvo treba promeniti sve u savezu, pa krenuti od nule. Čak ne ni od nule od debelog minusa. Dok je savez ovakav kakav jeste niko ko je stručan i ko je već imao posla sa njima neće doći. Od ovih naših velikih zvezda mi je muka a i ove mlade ima brzo da iskvare. Videćemo za par godina gde su i šta su postigli.
    (PSL, 17. novembar 2015 09:11)

    # Link komentara

  7. Tole jeste problem ,ali ne najveći u našem savezu.Treba kompletnu strukturu prodrmati, počevši od lokala pa do vrha.
    Primer kada delegat u opštinskoj ligi ima veze sa fudbalom samo preko kladionice, a uz to je i član stranke.
    To mu je satisfakcija ,jer nije izabran kao delegat u mesnoj zajebanciji , a i rođak mu je neki štih u lokalnom savezu.
    Kada nam takvi ocenjuju utakmice, sudije,šta reći za one iznad..
     (jocast, 17. novembar 2015 08:47)

    # Link komentara

  8. Lako je Madjarima. Oni nemaju Bogdana Bogdanova.
    (Tegy, 17. novembar 2015 07:41)

    # Link komentara

  9. Samo sedmorica igrača, Nemanja Matić, Uroš Spajić, Aleksandar Katai, Marko Petković, Damir Kahriman, Filip Mladenović i Nemanja Gudelj su se vratili u režiji saveza u Srbiju, trojica su odmah otišla u klubove (Dmitrović, Kostić i Stefan Mitrović), dok su ostali iznajmili avion kako bi se vratili u Beograd.

    Kako prenosi portal novosti.rs cena je oko 6000 evra što za srpske fudbalere nije neki novac. Nije poznato zbog čega se nisu vratili sa ekipom, a portal otkriva da je jedan od igrača već oko ponoći bio u jednoj beogradskog kafani.

    Meni dosta! Gore navedene ostaviti u reprezentaciji a svima ovima koji su se u Beograd vratili privatnim avionom zahvaliti se i nikada više ne pozivati. Priključiti većinu mladih reprezentativaca, Nastasića, Subotića vratiti i uvesti im red i to je to.
    (Andro, 17. novembar 2015 07:36)

    # Link komentara

  10. Zasto mi mislimo da znamo nesto o fudbalu? POdsecam, nismo vise Jugoslavija, koja je, ako cemo realno, jedino bila velika sila 60tih godina, dva finala evropskog, cetvrto mesto na svetskom, osvajanje olimpijskih igara 1960. godine. finale kes-a 1966. godine. Sve do kraja 80tih i pocetka 90tih tek na trenutke nesto pokazemo (polufinale ep1976, zvezda igra finale kupa uefe 1979. godine), da bi nas rat sprecio da mozda ponovo postanemo nekakva sila.
    Od 2000. godine, poslednje ucesce Jugoslavije na nekom takmicenju, i to prilicno neslavno, imamo samo dva ucesca, opet neslavno 2006. godine i nesto bolje 4 godine kasnije. Klubove ne vredi spominjati. Dakle, ne znam na osnovu cega mi pripadamo vrhu ili barem nekoj "zlatnoj" sredini svetskog fudbala? Jedimo sto ja zameram nasim igracima je zalaganje, tu mora mnogo bolje, pa koliko zasluzimo.
    (Bosko Simic true detective, 17. novembar 2015 04:46)

    # Link komentara

  11. Cemu zaludjivanje,nemamo vise ni jednog vrhunskog fudbalera TOP klase a sa trenerima jos gore stojimo.Ne bih da pominjem ekipu iz Saveza jer bi to morao da bude ulicarski zargon.
    Ovo je potpuno realna slika naseg fudbala.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LOTTO, 16. novembar 2015 17:37) # Link komentara


    andjuse brate izvalio sam te opet mucki poturas bata Zivu
    (ArturoBandini, 17. novembar 2015 01:47)

    # Link komentara

  12. Mađari nisu izgubili u Severnoj Irskoj.
    (UNTA, 17. novembar 2015 00:16)

    # Link komentara

  13. A 1997. smo ih u baražu dobili 5-0 i 7-1. Eh...
    (sharkey, 16. novembar 2015 22:43)

    # Link komentara

  14. Malo ko postavlja pitanje struke, a tu je, po meni, najveci problem. Karadzic i drustvo i treba da se kupe, ali ne samo zbog mizernih rezultata na seniorskom nivou, vec prvenstveno zbog totalnog odustva bilo cega modernog iz igre nase reprezentacije i prvoligaskih timova. Ima li nasih trenera u iole ozbiljnijem klubu u Evropi? I dok selekciju, trening i obrazovanje mladih igraca budu vrsili samozvani menadzeri i sportski radnici politikantsko-kafanske provenijencije a ne visokokvalifikovani strucnjaci, do tada ce nasi igraci u evropskim takmicenjima izgledati kao da su ceo zivot bili oslobodjeni fizickog vaspitanja. Eksplozivnost, brzina, duel-igra - sve su to elementi fudbala u kojima smo debelo inferiorni, i na pojedinacnom i na ekipnom planu, i to vec dugi niz godina. Prijem i zadrzavanje lopte pod striktnom markacijom, precizno i brzo dodavanje u punom trku - sve su to misaone imenica za vecinu nasih igraca. Varaju se svi koji misle da imamo dobre pojedince, samo nam dobar trener i pristojan FS fale. Ni govora: onih par igraca u jacim klubovima Evrope su defanzivci i igraci zadatka, okruzeni vrhunskim kreatorima i realizatorima. Svi ostali su prosek ili ispod njega, igraci kakvih u Evropi ima na pretek. Ni Antic, jedini strucniji trener koga smo imali u zadnjih 20 godina, nije uradio onomad na SP-u bas nista; bez besprekornih fizikalija nema morala i nema rezultata. Prema tome: ojacajmo fudbalske skole, stvarajmo strucnjake i pocnimo da ucimo fudbal od zdravih osnova.
    (Stara Kuka, 16. novembar 2015 22:38)

    # Link komentara

  15. Па ви први вечерас испадате, пласирали се једном на такмичење и тамо се избламирали а сад ту причају нешто.. Србија је и оваква боља од Босне сигурно!
    (adriano_galliani,
    Nisi me shvatio,vi imate tim bolji od BiH dosta.Ali treba to dovesti u red.Daleko od toga da ja nesto pricam,mi smo prilicno slabi.
    (Samir, 16. novembar 2015 22:33)

    # Link komentara

  16. Karadzic samo cuti ovih dana nema ga nigde,a kada su klinci osvojili zlato na Novom Zelandu odmah je izasao da objasni javnosti kako je savez zasluzan za to,a ko je zasluzan za ovu propast?
     (Rakijaman, 16. novembar 2015 21:55)

    # Link komentara

  17. Srpski fudbal je umro, samo nema ko da ga konacno sahrani.
    (Leksa, 16. novembar 2015 21:53)

    # Link komentara

  18. Uskoro ce Srbija biti u rangu sa Linhenstajnom 100%
     (bad8, 16. novembar 2015 21:53)

    # Link komentara

  19. Dobro,pokušavali smo i ne ide nam od ruke/noge/.A mnogo ga volimo.Svi drugi sportovi jesmo uspešni ali nam je mnogo bitno da se u fudbalu dokažemo.Jer mislimo da znamo i imamo ljude samo nema ko da ih motiviše i rasporedi.Toliko energije i opet ništa.Koji bi selektor u fudbalu mogao da ima autoritet jednog
    Ivkovića i Đorđevića,pođimo od toga.
    (padjine969, 16. novembar 2015 21:53)

    # Link komentara

  20. Ljudi, ja zivim/radim u inostranstvu (SAD) i pratim reprezentaciju celi svoj zivot, NEMOGU DA VERUJEM sta vi radite sa nasom reprezentacijom! Zelim da vam dam samo par cinjenica.

    Madjarska reprezentacija vredi: 27.3 miliona evra - znaci vrede isto kao FK Partizan/FK Crvena Zvezda.

    Reprezentacija Srbija vredi 206.9 miliona evra, a nije sve o parama...trenutno smo:
    - svetski sampioni (2015 U20)
    - ucesnici na UEFA U21 turnir (gde ima samo 8 drzava - plasirali smo se mi iznad Francuska, Spanija, Nizozemska...)
    - 2013 UEFA U19 Evropski Sampioni

    Nedavno je bio list na ESPN sa zemlje sa najvecim proizvodom fudbalera (igraci u top evropskim timova) i Srbija je TOP 5 PRODUCENT fudbalskih igraca na SVETU.

    Nemogu da slusam price da nemamo trenera, nemamo igrace, NIJE ISTINA GLEDAJTE CINJENICE - reprezentacija nam vredi vise od Nizozemska, Kolumbija, Portugal - nasi problem je da nemamo LIDER tima - imamo vrhunskih selektora sa mnogo iskustva - VRATITE ANTICA - njegov procenat pobeda posle 28 utakmice/2 godine je 60.71%! to je vise od procenat pobede Francuske/Italijanske reprezentacije poslednjih 10 godina!!! OVO SU CINJENICE NE MOJE MISLENJE!!!!

    Vratite Antica ili stavite Paunovica i Srpska masina ce poceti da melje....

    Nije sve tako crno, imamo SVE - talent, selektora, istorija (sampioni sveta/evrope U20/U19) i navijace - vratite nam reprezentaciju gde joj je mesto!
    (Goranovic, 16. novembar 2015 18:01)

    Fenomenalan komentar!
    Pozdrav za Goranovića!
    (fudbalski ekspert, 16. novembar 2015 21:52)

    # Link komentara

  21. Srpskom fudbalu treba ctrl+alt+delete!
    (Stručnjak, 16. novembar 2015 21:45)

    # Link komentara

  22. samo se fudbal igra srbijom
    (šemsudin, 16. novembar 2015 21:34)

    # Link komentara

  23. Svi sto pricate da treneri treba da izbace nabedjene zvezdice, kada je Mihajlovic to uradio opsta pljuvacina po njemu.
    Ovom narodu se ne moze ugoditi
    (Banat, 16. novembar 2015 20:59)

    # Link komentara

  24. Људи хаjдемо да пробамо да скинемо тог Толета...
    (Даки, 16. novembar 2015 20:56)

    # Link komentara

  25. Ali, niko nema našeg Toleta! Pukni od muke, Evropo!
    (grobar srpskog fudbala, 16. novembar 2015 20:52)

    # Link komentara

  26. U francuskoj !
    (Veljko, 16. novembar 2015 20:47)

    # Link komentara

  27. U 2006-oj nije bilo 'osamostaljenja' već 'usamljenja'. Tako se zove kada nekog svi napuste.
    (hm, 16. novembar 2015 20:42)

    # Link komentara

  28. Vidim mnogi stavljaju Mitrovića u ekipu a dečko zalaganje nula a arogancija za desetku. Pa pitam se čemu je on zasluzio da igra za reprezentaciju? Kolarov takodje, muka mi gledati njegovu arogantnu igru kao da je Mesi i Ronaldo u jednom. I svi koji za vreme reprezentativnog sakupljanja izlaze u grad i posećuju splavove ne trebaju ni da igraju. Ako ne mogu par dana da ne izadju u grad i da se sto posto posvete reprezentaciji, ne trebaju nam. U reprezentaciju ostaviti Matića, Ljajić, Kostića, Zivkovića,...….. obavezno vratiti Subotića, (naravno sve navedene samo ako ne spadaju u grupu ovih što sam gore naveo, ako da i njih prebrisati nema veze koji kvalitet imali) i ostaviti ove koji igrom, zalaganjem i ponašanjem to zasluzuju. A verujem da ih ima još kao što je mozda Basta, Gudelj....... Priključiti mlade reprezentativce ili sa njima popuniti mesta a mesta sa ovim kriterijama će biti i previše. I prvi koji prekrši pravila izbaciti iz reprezentacije bez pomilovanja pa da vidimo šta bi napravili a ubedjen sam da bi se sa tim pravilima kvalifikovali na svako prvenstvo.
    (Andro, 16. novembar 2015 20:38)

    # Link komentara

  29. e kada i mi budemo prestali da igramo udavi loptu i livadski fudbal mozda i odemo na neko vazno takmicenje ovako nema nas nigde tj fudbal se igra na dva tri kontakta sa loptom i predaje dalje trci se sprint iz sve snage a ne kao ovi nasi imamo uvek drvotred na terenu a kada dodaju loptu kao da sutiraju medicinke o odnosu prema reprezentaciji necu ni da pisem samo dno dna kada dodju ovde kao da su svi zaboravili da igraju fudbal a tu nema spasa svi klinci kada naprave ugovore isto ce se tako ponasati jer je to stvar prestiza kada dodjes u reprezentaciju da pokazes koliki si frajer a ne fudbaler i ko igra u zvucnijem klubu taj je glavni
    (splavarski seljaci, 16. novembar 2015 20:28)

    # Link komentara

  30. Susjedi imate odlicne nogometase , mijenjajte one iznad .pozdrav.
     (danko, 16. novembar 2015 20:25)

    # Link komentara

  31. @Herceg Bosna

    Pa ne bih bas rekao da je to tacno...
    Srbija, tj.Jugoslavija je igrala na SP 1930, i bila medju 4 prve reprezentacije...
    Imala je BSK, Jugoslaviju, bili su tu i Hajduk, Gradjanski...
    Posleratni klubovi su brzo postali veoma snazni...
    Od istih tih Madjara je Jugoslavija, u ko
    joj su igrali Srbi, bila porazena na OI u finalu...
    Izguglaj kada je Juga bila olimpijski sampion u fudbalu...
    Covek treba da razmisli pre nego sto kaze nesto...
     (Dragan VG, 16. novembar 2015 20:25)

    # Link komentara

  32. @Dejan
    Ovaj narod je sramota a ne igrači,njima svaka čast što i dalje dolaze iako je konstantno atmosfera linča,toliko vredjanja,omalovažavanja,jednostavno postali smo frustrirana nacija koja utehu za svoje neuspehe traže u rezultatima sportista,pljuvaćemo po fudbalerima ali zato će netaknuti ostati oni koji su dozvolili da nam se desi "dron"i sve oko njega,ne da če ostati netaknuti nego ćemo ponovo glasati za njih,jer najveći problem u državi su fudbaleri,starlete i rijaliti programi.
    (remzi, 16. novembar 2015 20:19)

    # Link komentara

  33. Kada na Evropskom bude igralo 32 repke, mozda se i budu kvalifikovali ovi nasi luzeri...
     (Dragan VG, 16. novembar 2015 20:19)

    # Link komentara

  34. Srbija ima strasnu ekipu,ali treba dosta toga promijeniti.Imali smo i mi hrpu problema u savezu(BiH),pa nas stranci malo pritisnuse.Dakle pravi ljudi na prave pozicije i idete na velika takmicenja.
    (Samir, 16. novembar 2015 19:26)

    Па ви први вечерас испадате, пласирали се једном на такмичење и тамо се избламирали а сад ту причају нешто.. Србија је и оваква боља од Босне сигурно!
    (adriano_galliani, 16. novembar 2015 20:16)

    # Link komentara

  35. Svi gledaju nas pa rade suprotno...
     (paquito, 16. novembar 2015 20:11)

    # Link komentara

  36. Cemu zaludjivanje,nemamo vise ni jednog vrhunskog fudbalera TOP klase a sa trenerima jos gore stojimo.Ne bih da pominjem ekipu iz Saveza jer bi to morao da bude ulicarski zargon.
    Ovo je potpuno realna slika naseg fudbala.
    (LOTTO, 16. novembar 2015 17:37)

    Druze kad vec komentarises Madjare onda pazi kakve informacije iznosis. Ni madjari nemaju TOP klasu pa su na EP. Ni madjari nemaju TOP selektora, to je Atila Pinter, samo ko malo dublje prati fudbal zna za njega.
    Dakle, odgovor je, trud, posvecenost, ljubav prema zemlji, grbu, zastavi, narodu, pozrtvovanost, uigranost, odlucnost i ono najbitnije sto mi nemamo, TRCANJE!
    Fudbal se ne igra bez trcanja, a mi bezuspeno pokusavamo da uvedemo takav stil. Tacka.
    (Maks, 16. novembar 2015 20:09)

    # Link komentara

  37. Madjari su dobar primer korisne uloge države u uredjenju fudbalskog saveza i stavljanja akcenta na infrastrukturi i decentralizovanosti,ali realno,da nije proširenja učesnika,plus raspale Grčke,ne bi ih sada ni spominjali.Pravi parametar za nas treba da budu Island i Albanija,maltene poluamaterske ekipe koje su postale direktni učesnici EP,drastični primeri fudbala i rezultata u njemu kao posledica stanja nacije.Islandjani,narod koja je rekao NE banksterima,MMF-u,uredjen prostor,očajne geografije ali mudrih glava.Albanci,složna nacija,istorijski verovatno u najboljem periodu,lukavi,taktični,beskrupulozni,da je onaj dron nosio bombu i pobio ljude,stali bi u stranu države ako bi to bilo u njihovim interesu.A pogledajmo nas,našu državu,naš savez,našu istoriju,greške koje ponavljamo,razjedinjenost.Pljujemo i vredjamo fudbalere a oni pojedinačno su onaj bolji deo nacije,koji su svojim radom i odricanjem došli do velikih visina,koji u uredjenijim društvima pokazuju sav potencijal,i dobijaju priznanja za to,kao i većina naših ljudi kad odu preko.A mi kao narod stvarno nismo lošiji od drugih,naprotiv,ali uvek postoji ono malo što nas koči i ne da nam da idemo napred,tako i reprezentacija,uopšte nisu potrebni neki drastični rezovi da bi se stvar dovela u red,ali očigledno,kao i u svim sferama društva,nikako ne uspevamo da se stabilizujemo.Da li će biti bolje,teško,eto opet novi selektor,opet smena generacija,a tamo gde treba promena biti neće,i sve opet u krug,samo dole više?
    (mile, 16. novembar 2015 20:07)

    # Link komentara

  38. Urke o cemu ti pricas?Kod Mihajlovica su igrali Radovanovic,Stevanovic i Ignjovski!Zbog njega smo i izgubili sanse porazom od Makedonije jer je njemu kao kumu Nikole Bertija bilo vaznije da igraju njegovi Radovanovic i Stevanovic nego Matic.SEDI JEDAN.
    (navijaci zvezde i albanija pobedili Srbiju 3-0, 16. novembar 2015 20:06)

    # Link komentara

  39. Da ponovim od pre neki dan:
    1.sallary cap, tj. svi klubovi u prvoj ligi jednaki budzet limitiran na bar dva cetvorogodisnja ciklusa
    2. Ne dozvoliti igracima da imaju menagera i (ili) odlazak u inostranstvo dok ne napune odredjen broj godina.
    3. Od prodaje igraca, sredstva ravnomerno rasporediti svim klubovima i ulagati u fudbalske skole.
    4. Zakonom zabraniti navijacke grupe, ako treba ukinuti, tj zatvoriti i cele klubove (mislim na Zvezdu i Partizan) i poceti iz pocetka.
    Trebalo bi bar dva ciklusa po 4 godine da se stvari isciste i da se nesto postavi kako treba, inace od nas nista nece biti u fudbalu nikada. A da: zabraniti da igra u reprezentaciji onaj ko igra u inostranstvu, isto mislim i za basket i za fudbal. Mozda deluje surovo, ali pogledajte rezultate u sportovima gde ima sto puta manje para nego u fudbalu, pa ce vam sve biti jasno. Ne mozete u nasim uslovima dati klincu 100-500 K eura odmah ce da pomisli da je nevidjena zvezda a ne zna ni pertle da veze, a jos da igra za repku
     (socrat, 16. novembar 2015 20:05)

    # Link komentara

  40. Jedini period kada smo igrali pristojno je kada smo imali dobra i ofanzivna krila i to je najveci problem. Krasic i Jovanovic su nosili tim, a onda je i ceo vezni red imao vise prostora da pokaze sta zna. Sada to nemamo i to je veliki problem, jer to zahteva moderan fudbal.

    Delimicno Kostic to moze adekvatno da odigra i niko vise, ali ni to nije to. Eventualno treba u vatru ubaciti onog malog iz Partizana jer je izuzetno brz i prodoran i Kataija i Gruijca iz Zvezde. Odbrana iz Jelen Super lige, igrace bolje od ovih i bice motivisani.
    (Corleone, 16. novembar 2015 19:56)

    # Link komentara

  41. za cas se sve promeni. kada nas je argentina deklasirala niko nije verovao da cemo sledece kvalifikacije biti prvi u grupi ispred spanije. dobili smo nemacku u grupi, polako dizali formu i da smo uboli neku od hiljadu stopostotnih sansi protiv australije druga bi se pesma pevala. bas nismo imali srece a atmosfera je bila prava. i ostala bi prava nego su smenili antica zbog neresenog rezultata protiv slovenije u kvalifikacijama za euro. to je kao bila bruka i morali su da ga smene.
     (cupic, 16. novembar 2015 19:55)

    # Link komentara

  42. Ne pobedjuje cena igraca, vec tim i srce na terenu! Ucite od Madjara.
     (opc, 16. novembar 2015 19:52)

    # Link komentara

  43. Mi bismo mogli da imamo jako dobar i jako uspesan nacionalni tim, jer imamo vrlo kvalitetne fudbalere, ali se iz odredjenih razloga vecina njih ne poziva u reprezentaciju, a svi znamo ko stoji iza toga i zbog ceka to cin, pa s tim u vezi treba da se zna i da smo se prerano odrekli usluga jednog Nemanje Vidica, Nevena Subotica, Vladimira Disljenkovica, Miroslava Radovica i mnogih drugih.
    (KRIGER, 16. novembar 2015 19:51)

    # Link komentara

  44. Svi sem Srbije imaju para, a fudbal je sporedna stvar
     (Bendžamin fon Srbinson, 16. novembar 2015 19:46)

    # Link komentara

  45. SFRJ tada niste voleli sada ni Srbiju nevolite bruka
    (Minhen, 16. novembar 2015 19:44)

    # Link komentara

  46. (Goranovic, 16. novembar 2015 18:01)

    Kakve mi navijace imamo covece? Na reprezentativnim utakmicama jedino sto navijaci rade je da zvizde tudjoj himni i pevaju "ubij, zakolji... Pa u nastavku stavi koga zelis". Mi nemamo reprezentativne navijace i nemamo nijednu pesmu za reprezentaciju. Kakav tim takvi i navijaci.
    (Aaaaa, 16. novembar 2015 19:42)

    # Link komentara

  47. Kako smesno zvuci "Bože pravde" na mađarskom
    (Policaj, 16. novembar 2015 19:42)

    # Link komentara

  48. Kakvi bre orlovi??Tunajt igraju zmajevi,ajmooo bosnooooo
     (Banja Luka, 16. novembar 2015 19:34)

    # Link komentara

  49. Mozete da mi lupate minuse i da me ubedjujete u suprotno, ali gotovo sam siguran da bi Srbija pod Mihajlovicem igrala EP. Covek je imao viziju, pokusao da uvede mlade igrace u tim, disciplinovao je pojedine igrace. Imao je i gresaka kao sto je uvodjenje Alena Stevanovica i Scepovica u Zagrebu kao i zadrtost prema medijima. Medjutim iz tih gresaka je ucio i postajao sve bolji i bolji. Kada sam gledao njegovu repku porazi su mi bili laksi jer sam video nekakvu strategiju i viziju. Danas nije najgora stvar sto gubimo. Najgora je stvar nepostojanje strategije
    (Banat, 16. novembar 2015 19:30)

    # Link komentara

  50. Treba da se zahvalimo Karadzicu, savezu, fudbalerima, na nevidjenoj blamazi, u da ukinemo fudbal, jer nismo sposobni da se resimo mafije koja upravlja njim. Tu je pocetak i kraj.
     (Covek zvani Vuk, 16. novembar 2015 19:29)

    # Link komentara

  51. Srbija ima strasnu ekipu,ali treba dosta toga promijeniti.Imali smo i mi hrpu problema u savezu(BiH),pa nas stranci malo pritisnuse.Dakle pravi ljudi na prave pozicije i idete na velika takmicenja.
    (Samir, 16. novembar 2015 19:26)

    # Link komentara

  52. Gledao sam Norveška-Mađarska 0:1, ljudi trče kao navijeni, dodaju se na prvu, ne dave loptu...ma moderan fudbal.
    Dakle rade sve ono što mi ne radimo
     (El Nebulozo, 16. novembar 2015 19:25)

    # Link komentara

  53. madjari su imali tkzc laku konjicu, kad su u srbiji igrali "kamena sa ramena"
     (Herceg Bosna, 16. novembar 2015 19:24)

    # Link komentara

  54. Puna podrska Toletu!!! Do 100 mesta na rang listi...uz tebe smo majstore
     (stradivari, 16. novembar 2015 19:21)

    # Link komentara

  55. @ goranovic
    dok su jos mladi i ne afirmisani momci se trude i daju svoj maksimum. kako predju u neku ozbiljniju ligu, udje voda u usi i pocnu da glume zvezde u reprezentaciji. onda nastaje problem da imas 11 pojedinaca od kojih svako radi sta hoce tako da tim fakticki i ne postoji. kad jos na sve to dodas starlete i vise litara popijenog viskija od odigranih minuta mozes da pretpostavis o cemu se radi!!!
     (ASP, 16. novembar 2015 19:12)

    # Link komentara

  56. Ako nemaš određenog vođu na bilo kom radnom mestu, dobićeš jedan vrtić sa čopor dece koji će naravno da se ponašaju , baš tako, kao deca. Kvalitet, iskustvo i znanje postoji, čak i po koji iskusni vaspitač ali ne postoji kapetan lađe, odnosno postoji ali korumpiran, naduven , bezobrazan i bez perspektivan. Možemo mi sto Antića da zovemo ali...
    (Forza71, 16. novembar 2015 19:12)

    # Link komentara

  57. Najjači su mi oni nepopravljivi optimsti, na pocetku svake sezone ista priča... "ovaj put smo mnogo jaki, idemo bar u polufinale "
     (Pedu, 16. novembar 2015 19:12)

    # Link komentara

  58. @Goranovic
    Ima neke istine u vasoj analizi ali zar stvarno mislite da bi bilo bolje sa Paunovicem,a kamoli da bi mleli.Ni Antic ne bi puno pomogao jer covek ima 69 godina i nakon odradjenog ugovora u Kini verovatno ide u penziju,a Paun je posebna prica.Ok,osvajanje SP je neverovatan uspeh ali ostvaren je tako sto smo od osmine finala pa do zavrsnice igrali sa 3 slabija protivnika a nijednog nismo dobili u regularnom toku,i prosli smo dalje na iskustvo nasih klinaca u odnosu na svoju generaciju jer zbog besparice nasih klubova mnogo ranije budu baceni u vatru.Jednostavno nema prevelike razlike izmedju Curcica i Pauna,slicna je to fudbalska filozofija,sa tom razlikom sto jedan ima desetak godina a drugi nula dana staza u seniorskom fudbalu.Inace daleko najbolju igru reprezentacija je pruzala kod Mihajlovica pred kraj njegovog mandata,ali on nama nije valjao jer je vaznije bilo da li igraju Ljaja,Gaja,Vlaja,ovaj,onaj nego kako ekipa deluje na terenu a kod Mihe su blistali i takvi (polu)igraci poput Baste ili starijeg Scepovica.
    (urke, 16. novembar 2015 19:04)

    # Link komentara

  59. @Goranovic
    Super je to sve sto si napisao, samo si zaboravio jednu stvar, mladi igraju srcem, a matori ne igraju uopste, nego simuliraju trening.
     (Dzedaj Ramadanovski, 16. novembar 2015 19:02)

    # Link komentara

  60. Duki ne znam koje si godište ali znaj da smo bili velesila.Polufinale Sp U Čileu, omladinci prvaci sveta,Olimpijski prvaci u Rimu,Firenca pa pobede nad Španijom, Engleskom više puta,Francuskom,Nemačkom,polufinale Evropskog uBGu ....
    A gde smo sada.
     (misko, 16. novembar 2015 19:02)

    # Link komentara

  61. Rajkovic-Antonov-Gajic(Bisecac)-Nastasic-Ninkov-Grujic-Zivkovic-Katai-(Ivanic)-Milinkovic Savic(Plavsic)-Mitrovic-Skuletic
    (Mare, 16. novembar 2015 18:57)

    # Link komentara

  62. Ne bi trebalo da postavljate ovakve naslove. Madjarska je bila top reprezentacija dugo vremena .Kao I na primer Urugvaj. Oni se polako vracaju kroz dugogodisnji sistem oporavka koji su odredili.To sto su Urugvaj I Madjarska u reprezentativnom smislu uradile nije nikad bivsa Juga a ne jadna Srbija.Mi nemamo sistem ni savez. Ovo je cist kriminal sta se radi I u FSS I u nasoj ligi.Njima nije bitan uspeh reprezentacije nego prodaja igraca kroz istu I licno bogacenje u talu sa menadzerima. To je jasno I osnovcima koji gledaju fudbal.
     (Koja, 16. novembar 2015 18:56)

    # Link komentara

  63. Еееееее не знају Мађари шта је дрон, па кад те он избаци из ритма и поквари концепцију, како рекоше наше ведете и примадоне пред меч са Чешком.
    (Дрон и морон, 16. novembar 2015 18:49)

    # Link komentara

  64. Kako to mislite B tim Češke? Koga oni još imaju osim Plašila i Čeha?
    (Rzbrzotrz, 16. novembar 2015 18:48)

    # Link komentara

  65. @Goranovic
    Gorane druze shvati, nije problem u treneru, bio je Antic i sta je uradio Tole? Napravio problem, otjerali ga, nisu htjeli da mu plate, covjek dobio sudski spor pred arbitrazni sudom i sta mislis da li je Tole izvadio i platio svoju gresku iz svog dzepa? Ne nego iz mog, iz dzepa sirotinje ove drzave, iz dzepa roditelja koji se bore da im djeca ozdrave... Sta je posljedica njegovih gresaka po njega? Nista! Covjek i dalje vedi i oblaci srpskim fudbalom, zaradjuje milijarde, namjesta domace prvenstvo vec 10 i vise godina, i tako... ljudi odu na izbore i glasaju za ostatke Milosevicevog rezima ponovo.
    (D1V1, 16. novembar 2015 18:46)

    # Link komentara

  66. Onje fudbaler a ne top model. Kada bi to ovi nasi shvatili.
    (Bane, 16. novembar 2015 18:46)

    # Link komentara

  67. Niko sem Srbije nema placenog huligana koji ulece na teren i prekida meceve !!!
    To je samo jedan od problema koji pokazuje mnogo toga.
    (antiDebil, 16. novembar 2015 18:46)

    # Link komentara

  68. Upravo o tome se radi...ne moras da imas igraca top klase da bi se bar plasirao na EP...gde je top igrac Madjarima, Albancima, Islandu, Cesima, pa cak i Rusima, Severnoj Irskoj, Austriji, Svajcarskoj, itd...ljudi su se glatko plasirali. Kod nas je problem mnogo veci. Sad pricaju kako se obavezno moramo plasirati na SP a isto to su pricali za ovo EP pa su ispali posle 4 utakmice :D Kazu laka grupa a ja tvrdim da cemo jako tesko do baraza a kamoli do prvog mesta u grupi. Svi igraju fudbal osim nas :-)
     (@LOTTO, 16. novembar 2015 18:45)

    # Link komentara

  69. A kada je Srbija bila neki faktor u fudbalu?
     (EU, 16. novembar 2015 18:41)

    # Link komentara

  70. (Goranovic, 16. novembar 2015 18:01)
    Nazalost toliko si daleko od istine, prijatelju. Moze da dodje ko hoce od selektora, ovi igraci ce igrati isto. Mora se menjati sve, FSS, liga, klubovi, treneri, sve od baze pa do vrha.
    (pera, 16. novembar 2015 18:41)

    # Link komentara

  71. Igrali bi ga i Srbi da se zna koji pije a koji placa.
     (busi hahaha, 16. novembar 2015 18:41)

    # Link komentara

  72. Zasto ovakav naslov... Madjari mozda nemaju uspeha u poslednjim decenijama, ali su gledajuci istoriju za nas fudbalska velesila...
     (ww, 16. novembar 2015 18:34)

    # Link komentara

  73. dok god "snagator" Kolarov bude lider ove ekipe..nista od rezultata
    (deda, 16. novembar 2015 18:33)

    # Link komentara

  74. A sto moramo da igramo fudbal? Dali je to zakonom propisano,zasto nebi bili najbolji u necemu drugom,kao sto jesmo! Msm dokle vise taj fudbal,i nabijanje tenzije...
     (x-man, 16. novembar 2015 18:30)

    # Link komentara

  75. Srpski fudbal je dno! Meni je drago što se nisu plasirali jer ne treba nam još blamaža pored drugih sportista koji postižu vrhunske rezultate! Treba ih nagraditi sa praznim stadionom na svakoj utakmici! Ovi momci su sramota!
     (Dejan, 16. novembar 2015 18:29)

    # Link komentara

  76. Ja ne znam ko se jos gaji nadu kad je u pitanju domaci fudbal i reprezentacija.
    Od onog fijaska 2006. kada je Petkovic rekao da se nije pitao nista na prvenstvu, da su mu savez i agenti sastavljali tim samo kako bi prodali svoje igrace, ja nisam gledao repku, a onda mi je Antic vratio veru da u repku i pratio igre i radovao se neverovatnom fudbalu koji niko pre njegovog dolaska nije mogao da ni zamisli.. Ali, igraci i savez su ga izdali u Juznoj Africi i od tad ponovo ne pratim. Nase domace prvenstvo ni ne pamtim kad sam odgledao poslednji mec.. Ono je jadno i bedno, najtuzniji fudbal se igra ovde. Igraci kao usporeni snimci, taktika praistorijska, nigde fizicke spreme.. Ali sta je bitno, da je Tole veci i od fudbala i od saveza u ovoj zemlji, i da je samo on sposoban da bude na celu saveza, a rezultati.. pa sta ce nam.. Hvala Bogu pa imamo toliko uspeha u sportovima.
     (Scholes, 16. novembar 2015 18:21)

    # Link komentara

  77. Preorali su teren, bukvalno.Treba pogledati, ko nije... iz edukativnih razloga.
     (Bećar, 16. novembar 2015 18:19)

    # Link komentara

  78. 24 ekipe na evropskom je smesno. Costa me zemalja koje su napravile istorijski uspeh. zapravo, POLA zemalja igra tamo [ako we uopste bude moglo igrati u Fra]...
     (i..., 16. novembar 2015 18:16)

    # Link komentara

  79. @LOTTO
    Cemu zaludjivanje,nemamo vise ni jednog vrhunskog fudbalera TOP klase a sa trenerima jos gore stojimo.Ne bih da pominjem ekipu iz Saveza jer bi to morao da bude ulicarski zargon.
    Ovo je potpuno realna slika naseg fudbala.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LOTTO, 16. novembar 2015 17:37)

    LOTTO, sta pricas covece? MI nemamo TOP igrace? A kao Madjarska, Albanija, Slovacka, Ceska, Vels, Rumunjska, Severna Irska, Island, Austrija su kao prepuni TOP igraca?

    Ne pricajte gluposti ljudi - mi smo 2015 U20 SVETSKI SAMPIONI, 2013 U19 Evropski Sampioni, i medju top 8 Evropski reprezentacija U23.

    IMAMO top igrace, NEMAMO selektora i jednog LIDERA - nemoj pricati da nemamo igrace dok pola Madjarska reprezentacija igra za Videoton i Ferencvaros u propaloj Madjarskoj ligi - ne pravite alibaj.
    (Goranovic, 16. novembar 2015 18:14)

    # Link komentara

  80. imamo mi dobre igrace, ali im je vrh reprezentativne karijere igranje u omladincima, sad ih je sramota da odbiju poziv, i onda kad izadju na teren samo odrade, bez zelje, tako to izgleda, i nisu to samo ove kvalifikacije, tako je vec odavno, omladinci su nam u vrhu godinama, i po svemu bi morali da budemo medju prva tri mesta u evropi, ali samo tonemo i srozava nam se koeficijent, ubaciti mlade u seniorski tim nista ne resava, probao je sinisa, ne moze se tako nositi ni sa prosecnim ekipama, i onda da se opet ceka neki naredni ciklus kvalifikacija, ja da se pitam, ubacio bih igrace samo iz super lige, mozda ne bi bilo rezultata, ali ubedjen sam da bi ginuli,
     (maki, 16. novembar 2015 18:11)

    # Link komentara

  81. da se KVALIFIKUJES na prvenstvo ti ne trebaju super igrači..primer za to su madjari,albanci i drugi..stvar je u tome što igraju srcem,bore se..igraju timski..naši su samo protiv albanije gledali da ostvare dobar rezultat..ovo kako oni igraju je smešno..nema igre..niko nije ostavio srce na teren tokom celih kvalifikacija ni na jednoj utakmici..
     (rtr, 16. novembar 2015 18:07)

    # Link komentara

  82. Reprezentacija koja toliko dugo ima na čelu čoveka sa Đon obrazom i ostale koji mu prave društvo, ne zaslužuje da se umeša među ljude a kamoli da sa njima igra fudbal. Sklanjajte tu sranotu ako još neko od vas ima obraza. Pošto je vaše ponašanje odavno izašla iz sfere fudbala i ušla u sferu kriminala i tako blati Srpsko ime, zaslužujete rigorozne sankcije.
    (Posmatrač, 16. novembar 2015 18:02)

    # Link komentara

  83. Ljudi, ja zivim/radim u inostranstvu (SAD) i pratim reprezentaciju celi svoj zivot, NEMOGU DA VERUJEM sta vi radite sa nasom reprezentacijom! Zelim da vam dam samo par cinjenica.

    Madjarska reprezentacija vredi: 27.3 miliona evra - znaci vrede isto kao FK Partizan/FK Crvena Zvezda.

    Reprezentacija Srbija vredi 206.9 miliona evra, a nije sve o parama...trenutno smo:
    - svetski sampioni (2015 U20)
    - ucesnici na UEFA U21 turnir (gde ima samo 8 drzava - plasirali smo se mi iznad Francuska, Spanija, Nizozemska...)
    - 2013 UEFA U19 Evropski Sampioni

    Nedavno je bio list na ESPN sa zemlje sa najvecim proizvodom fudbalera (igraci u top evropskim timova) i Srbija je TOP 5 PRODUCENT fudbalskih igraca na SVETU.

    Nemogu da slusam price da nemamo trenera, nemamo igrace, NIJE ISTINA GLEDAJTE CINJENICE - reprezentacija nam vredi vise od Nizozemska, Kolumbija, Portugal - nasi problem je da nemamo LIDER tima - imamo vrhunskih selektora sa mnogo iskustva - VRATITE ANTICA - njegov procenat pobeda posle 28 utakmice/2 godine je 60.71%! to je vise od procenat pobede Francuske/Italijanske reprezentacije poslednjih 10 godina!!! OVO SU CINJENICE NE MOJE MISLENJE!!!!

    Vratite Antica ili stavite Paunovica i Srpska masina ce poceti da melje....

    Nije sve tako crno, imamo SVE - talent, selektora, istorija (sampioni sveta/evrope U20/U19) i navijace - vratite nam reprezentaciju gde joj je mesto!!!!

    P.S. - izvinjavam se na gramaticke greske, zivim u grad gde nema mnogo nasih, na zalost.
    (Goranovic, 16. novembar 2015 18:01)

    # Link komentara

  84. Zasto nemamo vrhunske fudbalere,carobnjake sa loptom zbog kojih smo nekad rado gledali nase klubove i reprezentaciju,da li je za to kriva nezdrava sredina i socijalna i ekonomska i politicka ili je to zato sto odjednom vise nismo talentovani za fudbal?Mislim da odnos prema reprezentaciji na najbolji nacin odslikava trenutno raspolozenje cele nacije koja je preko svojih pleca izvojevala mnoge bitke,ali ovo sto nas je sad zadesilo,globalna apatija i gubitak nade uz zelju da se na bilo koji nacin nadje uhlebljenje sto dalje odavde,je nasa realnost preslikana na fudbalski teren koja sputava svakog pojedinca da pruzi maksimum za svoju zemlju
     (Mile, 16. novembar 2015 18:00)

    # Link komentara

  85. radim kao trener u jednoj skoli fudbala sa decacima 2002/2003 stvarno ima talentovane dece postoji jedna grupa od 6-7 igraca izrazito talentovanih ostali su ok neko bolji neko losiji ali ova sestorica vladaju potpuno tehnikom kordinacija izvrsna motorika odlicna ,ali kada se podelimo da igramo 6-6 oni gube od ovih slabijih redovno , nesto ja razmisljam pre par dana i stavim njih 6 da igraju bez golmana a protivnici normalno sa golamon POBEDILI SU 5 UTAKMICA ZA REDOM BEZ GOLMANA. Zasto ? zato sto su bili prinudjeni da se bore igraju odbranu ne komplikuju itd.. najveci problem srpskom fudbala je psihologija talenat nikada nismo dovodili u pitanje.
     (istina, 16. novembar 2015 17:58)

    # Link komentara

  86. Igra nase reprezentacije bi morala biti predmet mnogo dublje analize u koju bi pored fudbalskih strucnjaka morali biti ukljuceni i psihijatri i psiholozi!
    (dragan, 16. novembar 2015 17:53)

    # Link komentara

  87. Nabolje bi bilo da se u Srbiji ukine fudbal na najmanje 5 godina. Savez je u rasulu, utakmice se namestaju, od privatizacije nista, tzv. navijaci koji diluju i ubojaju. Sledecih 5 godina samo amaterski fudbal, u medjuvremenu plan, program, obracun sa korupcijom, huliganima, kriminalcima na celu klubova..... Tek tada mozemo da ocekujemo bolje rezultate.
     (Vlada99, 16. novembar 2015 17:53)

    # Link komentara

  88. Svi se bore,daju i vise od maximuma,a nase zvezdice glume igrace.
    Prvo to mora da se promeni,pa sve ostalo.
    Drugo,moraju biti tim,a ne u stilu:" Sto nisi dodao meni loptu i sl."
    (Veljko Marinkovic, 16. novembar 2015 17:52)

    # Link komentara

  89. Primer Mađarske je pokazatelj da pobeđuje tim!
    A,što se tiče nas,sva sreća pa smo izgubili ubedljivo poslednju utakmicu,pa će ovi što vedre i oblače nad našim fudbalom,konačno shvatiti ko je problem.Čurčić i Milošević su već shvatili,a nadam se da će i drugi!
    (Bojan, 16. novembar 2015 17:51)

    # Link komentara

  90. Puskás, Grosics, Bozsik, Bene...
    Ima li takvih legedi na ovim prostorima? Ču', čak i oni igraju fudbal!?- pa izmislili su ga za Srbe,bre!
    (tosa, 16. novembar 2015 17:51)

    # Link komentara

  91. Sto se tice naših tu je bitno samo pojaviti se za nastup reprezentacije jel to dize cenu.Zalaganje ?? Neka hvala,bicemo umorni za klupsko takmicenje i splavove. Sto se tice Madjara ....gledao sam utakmicu njih i Norvežana i ne znam iskreno ko je gori.Tek sad mi je zao sto mi ne idemo na EP.
    (misa tumbas, 16. novembar 2015 17:50)

    # Link komentara

  92. Fudbal u Srbiji nije ni sport ni biznis, već osinje gnezdo.
    (pan, 16. novembar 2015 17:48)

    # Link komentara

  93. Ne razumen zasto tako potcenjivacki naslov!Mi nikada nismo bili fudbalska nacija dok su Madjari nekada bili jedna od najboljih reprezantacija sveta!
     (nik sloter, 16. novembar 2015 17:47)

    # Link komentara

  94. Fudbal je igra u kojoj Srbija nikad ne prođe kvalifikacije.
    (Djolle666, 16. novembar 2015 17:47)

    # Link komentara

  95. Mađari su bili velesila u fudbalu, a mi nikad to nismo bili. Izgubili su u finalu svetskog prvenstva zahvaljujući činjenici što su Nemci bili dopingovani.
    (Duki, 16. novembar 2015 17:38)

    # Link komentara

  96. Naravno da igraju a ne kao ovi nasi "seljaci" sto su iz opanaka uskocili u cipele, pa se umislili da su netko i nesto u ovom sportu...
    (aggressor, 16. novembar 2015 17:38)

    # Link komentara

  97. Cemu zaludjivanje,nemamo vise ni jednog vrhunskog fudbalera TOP klase a sa trenerima jos gore stojimo.Ne bih da pominjem ekipu iz Saveza jer bi to morao da bude ulicarski zargon.
    Ovo je potpuno realna slika naseg fudbala.
     (LOTTO, 16. novembar 2015 17:37)

    # Link komentara

  98. Ja taj sport ne volim da gledam. Volim košarku koja nam je donela puno radosti. Kada su ti košarkaši osvojili četvrto mesto na Eurobasketu, svi su ih pljuvali, a zamislite da ovi splavaroši (fudbaleri) urade to isto kako biste reagovali...
     (Saša, 16. novembar 2015 17:34)

    # Link komentara

  99. Ma nema sta da pricamo o Madjarskoj i 44 godina, Albanija se plasirala prvi put od kako su im stvorili drzavu a mi nismo. Ljudi shvatite, nije problem u reprezentaciji, problem je u savezu, ne znam samo koliko ce nam vremena trebati da shvatimo da je jedini izlaz iz ove krize smjena svih clanova saveza i dovodjenje potpuno novih ljudi koji ce da stvore duh reprezentacije.
    Stavite se u poziciju jednog od igraca, pogleda ove iz saveza, kako i na koji nacin muljaju i sta rade i zapitajte se, da li biste vi igrali i kidali se?
    (D1V1, 16. novembar 2015 17:29)

    # Link komentara

  100. Та Мађарска је била велесила каква Србија никада неће бити, те коментар није на месту. Ми ћемо са Холандијом да се одмарамо на лето, ето :)
    (adriano_galliani, 16. novembar 2015 17:29)

    # Link komentara