1. luis je veliki vozac,vec u prvoj sezoni je trebao biti prvak sveta,kako je bio bolji od alonsa u toj sezoni,samo zbog kradje podataka meklarena od ferarija luis nije bio prvak je tto bio uslov da i on i alonso ne bude kaznjeni i oduzeti im bodovi,setite se sumija i fetela kad su bili prvaci kakve su bolide imali,niko im nije bio ravan ni do prve krivine,sad to ima mercedes,nista novo u svetu moto sporta,luise samo gazi do fandja i pet tiula ce biti dovoljno za tvoju karijeru da udjes u legendu,
    (todor, 7. novembar 2015 19:12)

    # Link komentara

  2. Potpuno novo lice, ponasanje, imidz, ma sve, jos samo da napokon javno prizna da je gay jer mislim da je u 2015. presmijesno da neko toliko poznat i popularan skriva tako nesto. Love you Hami
    (Srdjan, 7. novembar 2015 16:38)

    # Link komentara

  3. Zanimljiv je tekst, daje drugaciji pogled na sve sto se desilo u poslednjih godinu dana. Samo tako nastavite!
     (Matija, 6. novembar 2015 21:17)

    # Link komentara

  4. da je lewis i upola kao hunt,sigurno ne bi bio shampion...james hunt je bio raskalsni playboj lorda hesketa,gde je uvek bilo zecica ,alkohola i cigareta u izobilju,kada je f1 prestala da bude zezancija hunt je otisao.sa titulom,naravno.jer je ipak bio genijalan.hamilton glumata..danas su zvezde vise automobili nego vozaci jer od vozaca ne zavisi,to znamo svi
    (predragsekulic, 6. novembar 2015 20:52)

    # Link komentara

  5. Niste napisali da je ovaj preplaćeni šofer električnog bagija bolji od Fanđa, Laude, Prosta, Sene i Šumahera zajedno.
    (plačljivko, 6. novembar 2015 20:39)

    # Link komentara

  6. James Hunt danasnjice? Dobar vic.
    (Kirito, 6. novembar 2015 20:11)

    # Link komentara

  7. Meni skroz simpa tekst, jer i sama dotičnog pratim, i zaista me je iznenadio! Pozitivno! Njega, koji je bio definicija arogancije. Ovo je neko zaista "drugo lice" koje opisuje Luisa, i drago mi je da se ne krije.
    (Ivanica, 6. novembar 2015 19:59)

    # Link komentara

  8. Ako cemo iskreno, Hamilton je zasluzio hvalospeve, ali ja ih ovde i ne vidim, vec samo realno sagledanu situaciju i promene koje su se desile. Postoje ljudi koji nemaju ideju o njegovoj drugoj strani, tako da je ovaj tekst dobro dosao da pojasni sve.
    (Nikola, 6. novembar 2015 19:52)

    # Link komentara

  9. " lako je biti svetac kad ti je bog otac "
    Sto znaci kada imas brzi bolid od 0.5 do 1 sec po krugu od ostalih, a kolega iz tima je osrednji vozac desi se Hamilton.Ave bi ovo bilo mnogo drugacije da imamo Mclaren Ferari i Red Bul konkurentne.
     (Istinarius, 6. novembar 2015 19:40)

    # Link komentara

  10. Gde vi ovde vidite hvalospeve? Ovo je jasna analiza zasto je Hamilton konacno vozio bez greske. Pronasao je sebe. That's it.
    (Marija, 6. novembar 2015 19:30)

    # Link komentara

  11. Zbog ovakvog Hamiltona volio bih da Raikonen konacno sledece godine proradi
     (boske, 6. novembar 2015 19:21)

    # Link komentara

  12. Posle dugog niza godina pored ekrana i staze nisam odgledao nijednu trku ove sezone za mene totalno razocaranje motora F1 elektro motori pomagala to nije formula nikada nije ni bila lpsa reklama videlo se i po poseti koliko vidim bice jos gore sledece godine znaci i glavnog sponzora F1 su izgubili glasam za manuelni menjac vracanje V motora 8,10,12 pa da se vide vozaci
     (direktor, 6. novembar 2015 19:20)

    # Link komentara

  13. Formula 1 bi trebala da bude gospodski sport. Ovo je dziberluk, msm svaka mu cast na uspjehu ali lik je kao da je sa Vrela Ribnickih (romsko naselje u Podgorici)
    (Aiii, 6. novembar 2015 18:52)

    # Link komentara

  14. Samo je jedno sigurno a to je, da je Hamilton bolji vozac od Rozberga. Nekako jje smesno da Mercedes na pravcu duplo brzi od konkurencije i obilazi ostale kao da su sa golfom. I kad padne na neku losiju poziciju a bio je vise puta slucaj da lose startuje ipak laganice to nadoknadi sa viskom konjskih snaga koje ima ispod "Haube". I ponekad se pitam zasto je ovo Sport? Zar ne moze biti jednostavno auto-moto trka?? Sve je slabije gledam jer presrizanja skoro da i nema vise osim u 'boksu' pri menjanju guma
     (plavi, 6. novembar 2015 18:49)

    # Link komentara

  15. Meni bi bilo jasno da je ovo pisao Brandl i kompanija...ovakav tekst a hvalospevima van staze o hamiltonu! Zvezda formule 1 treba da bude sve kontra od luisa, koji glumi cool and gang u isto vreme. Brz vozac i nista vise! Setimo se njegog intervjua i Monaka pre par godina kad je nicim izazvan poceo o rasizmu da prica. Momak sa zeljom da se namtene na svim poljima al na pogresan nacin. Plus sve sto je navedeno u tekstu je maslo njegove marketinske kuce koja xlx entertainment i koja smislja sve to. Zato je i,otisao iz meklarena jer mu nisu to dozvoljavali. Torgera i Nikija to ne interesuje njima treba neko da redja titule. Pa bio to najrazmazeniji decko u f1.
    (458599, 6. novembar 2015 18:34)

    # Link komentara

  16. hamilton je odličan vozač, u to nema sumnje, ali ako ćemo iskreno, dere sviju ponajpre zbog bolida koji je nepobediv
     (nope, 6. novembar 2015 18:30)

    # Link komentara

  17. Moram priznati da se ne slazem ovim da je Hamilton Dzejms Hant naseg vremena.

    Zasto?

    Zato sto je Hamilton hvaljen kao jedini pravi ambasador Formule 1 jos dok je Fetel bio sampion. Fetel prezire javno eksponiranje i zeli samo da vozi. Mislim da je, uz Raikonena, jedini bez Instagrama i Tvitera.

    Hamilton je, s druge strane, sve ono sto Berniju treba. I to je ono sto je autorka lepo istakla. On dovdi Nikol Srezinger na trku, on dovodi manekenke, on dovodi Holivud.

    On je marketinski isplativ sampion koji je Berniju trebao posle Fetela, posle Bron GP-a, posle "neotesanog" Kimija.

    Napravljen je na ovo sto je sada.

    Dzejms Hant je prosto bio takav. Trazio se u alkoholu, zenama i zurkama, jer je takav bio, a ne jer je to bilo dobro za Formulu 1.

    Hamilton je i markentiski sampion Formule 1.
    Vozacko umece, ovog puta, po strani.
     (rrmx, 6. novembar 2015 18:23)

    # Link komentara