1. Pa taj covek je godinama drzao na golu reprezentacije osobu s kojom je u ljubavnoj vezi. Ta veza je bila jedini razlog zbog kojih je ta osoba pozivana u reprezentaciju
    (Miki, 30. oktobar 2015 08:44)

    Slična situacija je bila i u muškom rukometu i od tada znamo gde nam je muška reprezentacija.
    (PSL, 30. oktobar 2015 07:18)
    (Ratko, 1. novembar 2015 12:35)

    # Link komentara

  2. Zahvalan sam B92 na pokušaju, da se jedan od silnih problema u spskom rukometu reši.Činjenice su sledeće:
    *RSS faktički nema predsednika već 7 meseci jer je Velja, verovali ili ne "predsednik u ostavci" već 7 meseci;
    *Svi odovorni i stručni ljudi u RSS-u su svesni, da ženska ekipa bez 4 najbolje, nema ama baš nikakve šanse i će biti žalosno što ova generacija neće ići na olimpijske igre:
    *Predsednik u ostavci je "uvredjen" što ga javnost kritikuje i onda je mangupski i demagoški se izmakao iz javnosti kako bi se revolt usmerio na Boškovića i Perića a uz to glavni udarac treba da primi ona trojka koju je ostavio kobajagi da vodi savez;
    *Predsednik je nažalost glavni kočničar i on iz ličnog revolta želi da se osveti ovim devojkama koje nežele da budu pioni u rukama njegovog kuma, Boškovića;
    *Predsednika nigde nema u javnosti ali itekako kroji sudbinu iskrenim patriotima i sportistima koji su sebe dali za Srbiju:
    *Predsednika nije briga uopšte što je rukomet totalno urušen u Srbiji a to iz razloga što je njeova sujeta jača od ljudskog i nacionalno dostojanstva.
    *Bošković je jedan mali i beznačajni likčić koji će za 4.500 Evra mesečene plate da sve uradi na mig predsednika u ostavci.
    *Predsednik zamera preko Perovića, što se politika meša u rukomet a on je jedan od glavnih funkcionera u novoj stranci kod Popovića i tu je uvukao kompletan štab ženske reprezentacije.
    *Neverovatan je podatak, da je RSS dao 450.000 evra za novi poslovni prostor bez propisane procedure.
    (petar, 31. oktobar 2015 17:28)

    # Link komentara

  3. Dnevni list Sport je opširno pisao o problemima rukometa kod nas.Prethodnih dana je tema bila dvometraši u rukometu u Srbiji.Imamo svega desetak momaka u super ligi što je poražavajuća činjenica.Kako navode treneri klubova ali i danas predsednik upravnog odbora odbojka i košarka bolje rade imaju uspeha i sva visoka deca su kod njih.To jest imaju mnogo dece pa i šansu da prave selekciju.Na rukomet dolaze oni koji ne prođu na fudbalu,odbojci ili košarci.To je realnost.Koliko je savez kriv toliko je i odgovornost klubova.Ne pravi savez igrače nego klubovi.Kod žena je u rukometu katastrofalna situacija.U Srbiji ima oko 2000 košarkašica,3500 rukometašica i oko 100 000 odbojkašica.Novi Sad ima oko 4000 odbojkašica( više nego Srbija rukometašica)Beograd bliže 20 000 odbojkašica.Ove brojke sve govore.Odbojka ima klubove koji imaju više od 1000 devojčica (JEDAN KLUB 1000 DEVOJČICA) na području Beograda.Klubovi u odbojci i košarci su mnogo bolje organizovani.Činjenica je da u rukometu svi čekaju da im neko nešto da i da se problem reši sam od sebe.To vreme je prošlo, 1 minut do 12 je da se krene od samog početka.Uradi analzia,stanje i pokrene stvari u pravom smeru.Jedino na taj način će biti bolje sutra.
    (marko, 30. oktobar 2015 18:25)

    # Link komentara

  4. Dovoljno je poledati sajt RSS-a i biće vam jasno, zašto je sve tako kako jeste u rukometu.Jednostavno rešenje, para nema za reprezentaciju žensku jer su potrošene na poslovni prostor.Bolje je držati Saju za 4.500E mesečno nego okolo prositi za žensku reprezentaciju.Para jednostavno nema a to je i -din Perović zvanično izjavio.Predsednik u ostavci je zato u ostavci, kobajagi, Upravni odbor je odlučio da kupi poslovni prostor.Beorad više nema niti jedan klub u ženskoj super ligi a zadnjih 20 godina niko nije bio učesnik lie šampiona.Ovo su pokazatelji i dijanoza o totalnom urušavanju ovog sporta.Vika na vuka (Andrea i društvo) a lisica(Velja i Saja) meso odnesoše.Doći će ipak vreme za odredjeno polaganje računa.Ako si radio u DB-u to ne znači da si car Bokasa.
    (ranko, 30. oktobar 2015 14:54)

    # Link komentara

  5. Pa smenite selektora, to je bar jednostavno.
    (hersascha, 30. oktobar 2015 14:33)

    # Link komentara

  6. Prevaziđen sport. Srbija zemlja košarkaša i odbojkašica, uz poštovanje prema vaterpolistima i odbojkašima koji imaju najviše medalja. Ženska odbojka je najpopularniji ženski sport na svetu, košarka posle fudbala muški najpopularniji sport na svetu. U oba sporta smo u vrhu i imamo najviše dece u Srbiji i klubova u ovim sportovima(posle fudbala).
    (Laki, 30. oktobar 2015 14:04)

    # Link komentara

  7. Мало нереално гледамо на све ово.

    1. Они што наводе радника који неће да ради у фирми ако му је тај и тај послодавац: репрезентација не може да се пореди са фирмом; клуб може. Тамо нема условљавања ко ће да ти заповеда, али за национални тим играш често за џабе или за сићу. Јесте, добију спортисти националне пензије или шта већ - али само ако освоје нешто! И ту не треба њих ни за шта кривити, јер као прво, нису они тај закон донели, и као друго, та медаља и те како може да донесе зараду много већу од њихове националне пензије, само ако постоје људи који то могу да искористе. Укратко, репрезентација му дође као прековремени рад, ако ћемо већ такве асоцијације, на који нико не може да те силом натера.

    2. Они што истичу да се за државни грб игра срцем, безусловно: разумем их, и ја бих волео да је тако, али запитајмо се шта је држава за коју би требало тако играти. То је у основи заједница као и свака друга, дакле нешто што су створили појединци да би били јачи, боље заштићени од спољашњих чинилаца. Речју, то је врста споразума: ја теби нешто (свој рад), ти мени нешто (своју заштиту). Лично, не осећам нарочито снажно ту заштиту, иако плаћам порезе и остало, а сумњам да је много другачије код других. Штавише, најчешће се осећам препуштен самоме себи. Зато ту прича о патриотизму постаје мало депласирана, што би рекли Французи. Океј, може се преко спорта успостављати тај патриотски дух, али ако је такав пројекат, онда Марјановићи и Бошковићи немају шта у њему да траже.
    (Иван, 30. oktobar 2015 11:29)

    # Link komentara

  8. A predsednik u ostavci (već sedam meseci) nikako da se oglasi.Kao da deli platu od 4.500 evra i što duže to i bolje.A ministar za sport se bavi otvaranjem igrališta i politikom i nema vremena da se oglasi.Da li se uopšte zna u ovoj zemlji, za šta je stvoren RSS a za šta je stvoreno ministarstvo sporta.Možda oni nemaju ama baš nikakve veze sa Srbijom.
    (milovan, 30. oktobar 2015 10:48)

    # Link komentara

  9. To su vrhunske igracice . siguran sam da bi bilo sve u redu da ih vodi neki osrednji selektor. Ali ovaj rukometni Milovan Djoric, covek od koga i prosecan gledalac na tribinama bolje razume rukomet ne moze daih vodi i tacka. Da je pola od coveka podneo bi ostavku, ali nije...
    (afrogipsy, 30. oktobar 2015 10:10)

    # Link komentara

  10. Očigledno postoji konkretan problem koji nije od juče.Nezadovoljne igračice moraju reći šta konkretno nije u redu kod Boškovića, a ne ovako da budu uvučene u kvazipatriotsko spinovanje.Nije riječ o tome ko voli a ko ne voli himnu, državu itd. već je nešto drugo u pitanju.Zašto je problem jasno reći-ne valja to,to i to.Vrlo jednostavno.
     (Oproban recept, 30. oktobar 2015 09:50)

    # Link komentara

  11. Citam komentare I niste mi bas jasni. One NECE DA IGRAJU ZA BOSKOVICA I "one su osvojile srebro a ne on" I "on je kriv za debakl u Danskoj"... jeste li vi normalni???? On nije nista posebno ali kakav je ovo nacin??? Ako se pobedjuje onda je neko drugi zasluzan ako se gubi on je kriv(???). Na sta bi to licilo da fudbaleri pocnu tako da pricaju, ili neki drugi sportisti? On ne moze biti razlog zasto one nece igrati jer sta bi to znacilo da one hoce da izaberu I ko ce biti taj ko ce ga zameniti??? Sta ako im se ni zamena ne svidi?? Da postave muza od Tomasevicke ili svalera mozda?? Ako ove devojke koje sad igraju aprave neki rezultat super a ako ne treba im dati podrsku jer igraju punog srca za svoju zemlju I na svakoj utakmici daju sve od sebe. Mnogo smo mi mali za ovakve zvezde. Neka idu u C.Goru ako hoce ili gde god ali misli li neko da bi se to tamo tolerisalo? Nema smisla, bezobrazne su I izmanipulisane.
    Inace o Boskovicu nemam uopste lepo misljenje ali o tome neki drugi put.
    (vlada, 30. oktobar 2015 09:40)

    # Link komentara

  12. U celoj ovoj stvari niko da objasni sta je ustvari problem sa njim?
    (Aleksandar, 30. oktobar 2015 09:21)

    # Link komentara

  13. Probudim se jedno jutro, i pošaljem vlasniku moje firme da ne želim da dolazim na posao i da radim dok je Nikola direktor.

    Kažem ne slažem se sa njegovim metodama, nisam zadovoljan kako se ophodi prema meni, ili ja ili on.

    Ovo nisu dileme, dobiješ poziv da igraš ZA SVOJU ZEMLJU, i ti ga odbiješ, da smo zemlja koja ima imalo dostojanstva i morala to bi za neke bio poslednji poziv. Nema dalje, nema više. Odbio si dres SRBIJE. Razlozi su apsolutno nebitni, za SRBIJU bi trebalo da se igra SRCEM, bez obzira ko je selektor, direktor, kapiten.

    I gde to na svetu ima, u kom klubu, u kojoj reprezentaciji da igrači odlučuju ko će biti selektor ?
    (MarkoNS, 30. oktobar 2015 09:16)

    # Link komentara

  14. Pa bre nece svako da igra pod bilo kojim uslovima. Nisu ludi ni Vidic ni Subotic ni Stankovic ni Bojan Krkic ni ko zna ko jos
     (Zvezda, 30. oktobar 2015 08:59)

    # Link komentara

  15. Koliki debelokozac treba da budes i da kad ti najbolje kazu da ne zele sa tobom ti i dalje glumis da je sve u redu.I sta bi on sad da se devojke nekim cudom pojave, verovatno bi izjavio kako je sve lepo, sjajno se radi, sve lose je zaboravljeno...hahaha...ode jos jedno takmicenje, par generacija koje treniraju rukomet upropasteno ali bitno je da selektor mora da se postuje. Svi Vi ste i dalje na mestima na kojima nikako ne treba da budete, i toliko ste losi da Vam to i najbolji govore ali i dalje ne shvatate...ili je u pitanju glupost ili sila koju mislite da imate...ne valja ni jedno ni drugo.
    (mmi, 30. oktobar 2015 08:49)

    # Link komentara

  16. Marjanovic, Djurkovic ,Obradovic - grobari naseg rukometa.
     (slavisa, 30. oktobar 2015 08:45)

    # Link komentara

  17. Pa taj covek je godinama drzao na golu reprezentacije osobu s kojom je u ljubavnoj vezi. Ta veza je bila jedini razlog zbog kojih je ta osoba pozivana u reprezentaciju
    (Miki, 30. oktobar 2015 08:44)

    # Link komentara

  18. Problem je u treneru. Treba ga zameniti.
    On ih prosto ne ispunjava na pravi način i zato ne žele da igraju za njega.
    (analivanovic, 30. oktobar 2015 08:43)

    # Link komentara

  19. Mnogo dobar covek i trener.... NAPRED SASA BOSKOVIC...SRBIJA SE NE UCENJUJE ....
     (Rade Ar, 30. oktobar 2015 08:39)

    # Link komentara

  20. Eh, moj Boskovicu, upravo si ti svojom izjavom ostalim igracicama rekao da ne vrede. "Svaka cast" na moci ubedjivanja, ne cudi onda sve ovo sto se desava. Zalosno je i prezalosno da Andrea i Sanja, kao i naravno Cvija i Katarina nisu vise deo reprezentacije. Mogao si da odes kao covek, sa sasvim istinitim objasnjenjem da je ekipi potrebno osvezenje i ostanes upamcen kao selektor pod kojim se srpski zenski rukomet vratio na vrh, ili da zadrzis fotelju i platu na neko vreme i ostavis reprezentaciju i sve ljubitelje rukometa bez nasih heroina i kvaliteta. Ti si izabrao drugo i kad na kraju sve saberes, mislim da ces zazaliti. Takodje, kad budes podizao nacionalnu penziju zapamti ko ti je, kako i sam kazes, najzasluzniji za nju.
     (my way, 30. oktobar 2015 08:35)

    # Link komentara

  21. Sa Boškovićem kao trenerom mi smo jedna osrednja reprezentacija. To je činjenica. A sad zamislite da se ove 4 reprezentativke vrate u tim i da Boškovića zameni aktuelni crnogorski selektor ... Potpisujem da bi u naredne 3 godine osvojili i EP i SP i OI.
    (orao, 30. oktobar 2015 08:14)

    # Link komentara

  22. Velicina ljudi se ogleda u tome da nisu sujetni i da nista ne moze da ih spreci da ono sto postuju i vole, vole bezuslovno. Te iste igracice su povredjene pristale da igraju i obrukale se, trener je obelezen kao jedini krivac, a on nikada nije doveo u pitanje njihovu formu i kvalitet. Poceli ste, nazalost, devojke da idete stopama muske selekcije. Od kulta reprezentacije napravile ste, seosku ekipu koja se skuplja kad ko moze i hoce ili nije uvredjen. Sad ne morate ni da se vracate isto ce rezultatski biti i sa vama i bez vas. Hvala Vam za srebro i puno srece u karijerama i zapamtite, covek napreduje samo ako prihvati krivicu i odgovornost i pokusa da nauci iz svojih gresaka, a ne ako pobegne i pomisli da je najbolji i da se bez njega ne moze.
    (peca, 30. oktobar 2015 08:00)

    # Link komentara

  23. Osim Cvije ove ostale tri su Crnogorke, a kako se šuška Cvija ozbiljno razmišlja da uzme Crnogorsko državljanstvo. DOBRODOŠLA!!! PS. a i Bošković je Crnogorac, ali ovaj Terazijski izgleda.
    (PG_man, 30. oktobar 2015 07:42)

    # Link komentara

  24. Niti su igracice u pravu . Njihov posao je da igraju. Ne da menjaju selektora.
    Niti je Sajo boskovic u pravu. Njegov posao je da podnese ostavku.
    RSS je trebao da smeni Saju Boskovica. To se nije desilo jer su u RSS za par meseci izbori. Po svemu sto se prica bice dva kandidata parunicic koji nece da se sam kandidiuje ali hoce da progura na silu nekog svoga i predsednik RK Vojvodina. U svakom slucaju Sajo Boskovic nakon toga leti.
    Igracice da igraju !!! One igraju za Srbiju a ne za Saju boskovica !
    (Poznavalac neprilika, 30. oktobar 2015 07:31)

    # Link komentara

  25. Slična situacija je bila i u muškom rukometu i od tada znamo gde nam je muška reprezentacija. Iz saopštenja igračica se ništa nevidi. Šta to nije valjalo i šta konkretno zameraju selektoru? Sa istim selektorom su bile druge na svetu i prikazale odličnu igru. Znači da je tada štimalo a ako nije onda su trebale reći tada posle tog uspeha. Sada je jasno da te najbolje igračice na evropskom prvenstvu prosto nisu htele igrati i došlo je do debakla. Kako može da kaže da reprezentaciju voli više od sebe, a neće da igra, smešno. Ja ću ovom prilikom da dam podršku ovim devojkama koje zaista vole reprezentaciju i igraju kavlifikacije za naredno prvenstvo.
    (PSL, 30. oktobar 2015 07:18)

    # Link komentara

  26. Kakva glupa izjava...pa idi ti ako volis svoju zemlju....
    (lolo trolic, 30. oktobar 2015 06:24)

    # Link komentara

  27. Kakva glupa izjava...pa idi ti ako volis svoju zemlju....
    (lolo trolic, 30. oktobar 2015 06:24)

    # Link komentara

  28. Najbolje bi bilo da Lekiceva i Damjanoviceva uzmu makedonsko drzavljanstvo dok Cvijiceva i Tomaseviceva crnogorsko pa posle da placemo. Koliko smo igraca izgubili zbog bahatih rukovodstava i trnera. Boskovic nista nikada nije osvojio nego su devojke. Jednom je onu norvezanku povukao za dres tokom utakmice i tu bi imao problema da su oni pokrenuli postupak i zalili se.
    Da se radi o jednoj igracici onda ok ali to su cetiri najbolje...pa zar ste normalni
    (pepi, 30. oktobar 2015 06:21)

    # Link komentara

  29. Oterajte tog nesposobnog i bahatog trenera!!!Problem je u Boskovicu i u rukometnom savezu
     (Rukometas, 30. oktobar 2015 06:09)

    # Link komentara

  30. bobo mk pozdravile su te bojana popovic, kaca bulatovic, ceca kitic,? anita gorbitc, kristina neagu, gro hamersen, loke, nemoj pricat gluposti
     (filip, 30. oktobar 2015 02:08)

    # Link komentara

  31. Бошковић је за Парове или Фарму није за репрезентацију. А одлука Савеза, па какав савез таква и одлука; на водећим местима људи са лажним дипломама, политичким, личним и родбинским везама. Па тамо нико не зна шта је 3:2:1 одбрана, која је иначе једна од најбољих на свету, наш изум, а коју су они, паметни негде затурили својим незнањем.
    (ДР, 30. oktobar 2015 01:31)

    # Link komentara

  32. Kome Bošković i savez prodaju priče? Ako on voli državu i grb, onda treba da uradi sve u interesu reprezentacije. Ako ima imalo morala,to je ostavka. Jer je i bez velikih analiza savim jasno da bez tih igračica nemamo šansi.
    Najgori sportski savez je rukometni savez. Pun nekompetentnih i korumpiranih tipova, gde glavnu reč vode sudije. Bivših rukometaša- nigde, a struka se ne uvažava i budućnost rukometa nije optimistična.
    (ajme nama, 30. oktobar 2015 00:58)

    # Link komentara

  33. Igranje u reprezentaciji kao test rodoljublja? Koja glupost i primitivna ucena. Ma daj...
     (dot, 30. oktobar 2015 00:51)

    # Link komentara

  34. ... A sta ako im drzava ukine penzije??Hoce li tada igrati ili ne?
    (Bipurin, 30. oktobar 2015 00:44)

    # Link komentara

  35. Žene nikako ne smeju da ucenjuju reprezentaciju a ti Boškoviću treba da odeš jer zbog jednog čoveka ne treba da se koči cela reprezentacija. Mada bih ja doveo još goreg čoveka od njega.
    (todos, 30. oktobar 2015 00:33)

    # Link komentara

  36. Naše četiri najbolje igračice neće zbog njega da igraju, a on i dalje ne shvata da je ON problem !?
     (poglavlje23, 30. oktobar 2015 00:27)

    # Link komentara

  37. (Xxx7, 29. oktobar 2015 22:29)

    Ma kakva peta u svetu, Andreja je najbolja rukometašica koja je ikad hodala po kugli zemaljskoj, mada je zadnje dve godine van svake pristojne forme.
     (bobo mk, 29. oktobar 2015 23:30)

    # Link komentara

  38. To je logično kod nas.Između trenera(koji samo kod nas može to da bude i nigde više) i najboljih igračica,ti izabereš ovo prvo.
    (Cobra, 29. oktobar 2015 23:20)

    # Link komentara

  39. Kao istinski ljubitelj rukometa ne mogu da sakrijem gnusanje i ogorcenje nacinom i ponasanjem ljudi koji vode rukomet.Bizarno ,neuko ,nevesto i nesposobno.Prosto se utrkuju da rasteraju ,da uniste igrace bazu koju imammo i pšotencijal urusavaju godinama.Po potencujalu nas najjjaci sport.ali koliko samo igraca igra za druge reprezentacije i koliko ih je igralo...SRAMOTA...Od Danilovic ,Radulovic ,Djokic...do K.Bulatovic.Isto i u muskom rukometu,jedini covek koji se tu nesto trudi je gensek Djurkovic ali jedna lasta ne cini prolece.Gde su nase velicine od Vujovica do Cvetkovica...Rasterani ..Vukovic istrosen,ali i oni su krivi jer se nisu valjano poneli ni organizovali .Na kraju, selektor Boskovic u prvom momentu motivator i solidan trener sa alijevskim recnikom, zasluzan za srebro na SP.Dalji njegovi potezi i rezultati su samo pokazali da nije kalibar za selektora,a i da ima obraza povukao bi se bez obzira na sve jer nas cilj sa ovakvim igracicama mora biti RIO.Ovako bice to jadno i smesno izdanje nasih u Danskoj jer nemaju kvalitet bez cetiri nase najbolje igracice ,Iscupano srce tima i dusa svim istinskim ljubiteljima rukometa koji su za nase divne devojke navijali na SP u Beogradu.
    (Goran, 29. oktobar 2015 23:13)

    # Link komentara

  40. Podrzavam igracice.Sa Boskovicem nemamo nikakvu igru.Napad nam je spor bez promena mesta statican i bezidejan.Kontranapad nemamo zbog lose odbrane.Sveukupno slabo.Pa zar nije bolje da ode on nego 4-5 igracice?A RSS i FSS su najgori savezi u Evropi.Zato i imamo to sto imamo.
     (Rukometni trener, 29. oktobar 2015 22:49)

    # Link komentara

  41. Da je pameti sam bi podneo ostavku! I kad su uzimale medalje, to VEZE sa njim nije imalo, i to svi znaju! Odavno nismo imali ovako cool reprezentaciju, ali u rukometu večito, blago rečeno, neznalice na klupi!!
    I ne prodajite nam priču Đurkoviću 6 co., da su se one jednog jutra probudile i rešile da ne igraju za Srbiju, problem sa selektorom je prisutan odavno
    (Jelena, 29. oktobar 2015 22:38)

    # Link komentara

  42. (amater, 29. oktobar 2015 22:04)

    Nema šta baš se pokazao kao selektor, po tebi najbolji trener u zemlji. Upropastio je generaciju, nezna ni komu igra nema šta idelan trener za ovaj raspali RSS.
    (Bane, 29. oktobar 2015 22:37)

    # Link komentara

  43. Kakav da je Boskovic trener, igračice su pokazale veliko nepostovanje prema reprezentaciji. O ovom slučaju sam u potpunosti protiv igračica. Nije ovo klub ipak je ovo iznad toga. Nije fer ni prema ostalim igračicama, a i videli smo da se one bore za repku bez obzira ko je trener. Ne znam šta će dalje da bude ali u svakom slučaju ja cu da navijam za reprezentaciju bez obzira ko je trener i ko igra.
     (Nacionalista, 29. oktobar 2015 22:34)

    # Link komentara

  44. Moram da vas pohvalim jer ste znacajno povecali broj vesti o rukometu. Iako on nije popularan kod nas treba posvetiti paznju i ovom sportu. Mogli bi ste da dodate i jos po koju reportazu npr. posle utakmice lige sampiona ili nemacke lige ali i ovo je dobro. A sto se tice ovog boskovica, pa to je jedan obican prevarant, i to svako zna ko se malo razume i poznaje srpski rukomet i rukomet uopste. Pa ljudi on je prodavao semenke na utakmicama u arandjelovcu. Tzv. saju opsano guraju iz saveza i tome izgleda nema kraja. Ali mislim da mu je ovo poslednja sansa i ako sad ne uspe( a nece posto covek blage veze o rukometu nema, on ni trening ne zna da odrzi) da ce oterati.
     (lfc, 29. oktobar 2015 22:33)

    # Link komentara

  45. Da li je moguce da ima ljudi, koji daju podrsku Boskovicu?! I omalovazavaju kvalitet svih, ali pre svega jedne Andree Lekic?!? Devojka je bukvalno u top 5 rukometasica sveta, i to je cinjenicama potkrepljeno da je tako, niko to nije izmislio. Sramota, zalosno je za rukomet i drzavu, da imamo ovakve igracice, a da nazalost necemo otici ni na Oi a kamo li uzeti medalju :( a zalosno je i za njihove blistave karijere, da nece igrati olipmpijadu, zbog boskovica i ostalih smesnih likova. Zalosno!
    (Xxx7, 29. oktobar 2015 22:29)

    # Link komentara

  46. Podrška za selektora. Ove razmažene devojke neka idu u Crnu goru pa neka tamo biraju selektora. Selektor mora da bude najbolji trener u zemlji. One ako to ne poštuju neka menjaju zemlju.
    (amater, 29. oktobar 2015 22:04)

    # Link komentara

  47. Nés ah se Sale!!!!
    (Vlada djordjevic, 29. oktobar 2015 22:00)

    # Link komentara

  48. Dugo Sam u rukometu I zelim da kazem sledece, čisto da neko ne kaže da lupam. Od svih nasih saveza u rukometu je najgore stanje, čak gore nego u fudbalu. Samo rukomet nije toliko popularan, pa ljudi to ne znaju. Najnesposobniji i najkorumpiraniji ljudi sede u RSS i to godinama. Zašto naše igracice igraju za Crnu Goru, a ne za Srbiju... To se niko ne pita. Ne branim igracice, nije na njima da ocenjuju stručnost trenera, igraju za Srbiju, ne za trenera. Sa druge strane ih razumem jer takvog javasluka i tako bahatog čoveka nema nigde a pritom je kao trener nula. Samo u RSS moze da radi jer ga drze ljudi sposobni I strucni koliko I on sam.
    (Miki, 29. oktobar 2015 21:59)

    # Link komentara

  49. Zato sto je Bole zeton.
    (Ivke, 29. oktobar 2015 21:44)

    # Link komentara

  50. Ovaj ko Vucic, svaki napad na njih je napad na drzavu. Sta drugo ocekivati od diletanata..
     (Andrej77, 29. oktobar 2015 21:43)

    # Link komentara

  51. Mislim da Bošković kada ode, a nadam se da će se i to desiti uskoro, nece
    naći nigde angazman, izuzetno antipatican i nestrucan trener. Bez srama i stida. Devojkama svaka čast i sve najbolje.
     (Opo, 29. oktobar 2015 21:42)

    # Link komentara

  52. Fss i RSS ista bagra !! Napolje !!
    (Srbinmusliman, 29. oktobar 2015 21:41)

    # Link komentara

  53. Boškoviću, zaista je dosta bilo.Ako ti je ostala još samo mrvica ljudskog i nacionalnog dostojanstva, okreni se i idi bez reči jer ti nemaš nama šta da kažeš.I ovi svi drugi koji ga u RSS-u podržavaju (Perović, Lazić i Stanković) treba da idu ako boga znaju.Izmedju tebe i Srbije ja biram Srbiju i nemoj više da bilo šta izjavljuješ a naročito onu rečenicu "važno je da su devojke zdrave...."Božo, nemoj da budeš podanik neznaja i nemorala koji vlada u RSS-u, za koga ti to ideš da moliš???…??
    (ranko, 29. oktobar 2015 21:34)

    # Link komentara

  54. NECE DA IGRAJU ZA SRBIJU.HOCE ZA CRNU GORU.KAKAV RAZLOG IZMISLJAJU.BILO KO DA DODJE NA CELO RSS DZABA.SRBIJA JE TRECA LIGA U RUKOMETU.I MUSKOM I ZENSKOM.UPRAVO JE VESPREM POBEDIO VOJVODINU SAMPIONA SRBIJE DVADESET RAZLIKE.ZA TAKAV PORAZ NIJE KRIV RSS.
    (Sale, 29. oktobar 2015 21:34)

    # Link komentara

  55. Napred Boskovicu...Gospodjice neka komanduju u svojim klubovima ....Kad su bili vicesampioni,onda nam je Sale bio dobar ......Zato pidrzavam Sasu Boskovica ....
     (Goran Kg, 29. oktobar 2015 21:32)

    # Link komentara

  56. Ipak je Boskovic ime svetskog zenskog rukometa. Ceo svet zna za ludog trenera koji je vukao protivnocku igracicu za dres. Ko je, sem njihovih roditelja i ljudi koji se bave rukometom, ikad cuo za ove cetiri nabedjene zvezdice?
    (Uros, 29. oktobar 2015 21:18)

    # Link komentara

  57. Situacija je vrlo jednostavna, Djurkovic drži Boskovica kao stit, jer zna da ako padne Boskovic, on je sledeca meta, kao najveći krivac trenutnog stanja...prosto ko pasulj!
     (poli-gaf, 29. oktobar 2015 21:11)

    # Link komentara

  58. Nije sve u nesposobnosti Boškovića. I to što su postigle na domaćem terenu , uz pomoć sudija i publike. Dakle, upamtite, Srbija nije velesila u žen. rukometu. NIJE, nemojte da se uljuljkujete. Tačno da ima 4 igračice koje igraju ligu šampiona. Ostale republike, imaju timove gde igraju 10-. 12 rukometašica. Tačno je domaća liga najslabija. Ne može se silom. Zašto te vrhunske ne igraju za srpske timove. Crnogorke, sve igraju za Budućnost. Neka Lekić , Cvijić,i ostale igraju za domaće klubove. Jak domaći klub- jaka repprezentacija. To je rešenje.
    (slavoljub, 29. oktobar 2015 21:10)

    # Link komentara

  59. Imam pitanje koje vi naravni nećete objaviti. Glasi:"Šta znači bivša kapitenka?" Da li je moguće ovolika satanizacija srpskog jezika. Alo ljudi ne brukajte se, ko vam radi u redakciji. Kakva crna kapitenka. Kaže se bivši kapiten reprezentacije. Aman zaman, pa ne znači da ako je osoba ženskog roda da po automatizmu je ispravno reći kapitenka, strelkinja itd.
    (Auuuu, 29. oktobar 2015 21:07)

    # Link komentara

  60. Kako ga samo nije sramota.Devojke kazu da nece da rade i igraju sa njim i on nista.Boze sacuvaj kakva osoba
     (blaza, 29. oktobar 2015 20:58)

    # Link komentara

  61. Док у савезу ведри и облачи Марјановић, овог селектора нико неће сменити па макар били најгори у свим такмичењима!
     (Боки, 29. oktobar 2015 20:52)

    # Link komentara

  62. I? Zašto ono rukometašice ne žele da igraju za Boškovića? Meni je uvek jako indikativno kad vidim da nam RSS već dve decenije vode isti ljudi, da su reprezentacije sve manje konkurentne (pogotovo u omladinskim kategorijama, gde smo uvek bili velesila), da nam 4 najbolje igračice bojkutuju selektora a selektor uprkos svemu uživa maksimalno poverenje ljudi iz saveza. Poput naše fudbalske reprezentacije. Brod Titanik, a funkcioneri sisaju vesla ... Biće valjda i ove devojke treće na svetu. Malo sutra. Na SP ispadamo u prvom krugu. U prva tri kola šampionata Danska, Madžarska i Crna Gora nas razbijaju 10+ razlike, onda nas u četvrtom kolu "iznenađuje" uvek neugodni Japan sa golom u poslednjoj sekundi, da bi onda u petom kolu u jednoj beznačajnoj utakmici na jedvite jade pobedili Tunižanke. Eto, tako će se završiti ova epizoda sa bojkotom Boškovića.
    (orao, 29. oktobar 2015 20:51)

    # Link komentara

  63. cekaj bre, "podneo prijavu zbog neodazivanju pozivu u reprezentaciji?"

    hahahaha...

    Evo ja cu sutra da podnesem prijavu protiv sunca ako sutra bude padala kisa...

    Neke gluposti samo na balkanu mozes da cujes...
     (Ivica Toronto, 29. oktobar 2015 20:45)

    # Link komentara

  64. Ma i najveca budala zna da ovaj nema pojma, al stvarno je nikakav trener
     (Plavi, 29. oktobar 2015 20:38)

    # Link komentara

  65. Radim sa drzavnim fakultetom, master diplomom u jednom rukometnom klubu, i mogu vam reci da sam jedan od veoma retkih, i kada pogledam moje kolege iz kluba i iz drugih koji su dosli do licence preko ovog naseg fantom saveza, shvatim da ne da nema uslova, nego nema i strucnosti, sve neke eks legende obucavaju nove generacije rukometasa, i rade kako je sa njima radjeno, tako da osim ako niste placeni, bolje je onda da imate debelo zivce ako volite rukomet u srbiji
    (struka, 29. oktobar 2015 20:34)

    # Link komentara

  66. Kako ovaj opstaje, neshvatljivo mi je. Toliko toga je napravio zbog cega treba svaki Srbin da se stidi. Spasavajte zenski rukomet, uklonite ga iz rukometa.
     (Mile, 29. oktobar 2015 20:25)

    # Link komentara

  67. E, covek koji je sportistkinju uhvatio za dres ne bi li je omeo nasao da moralise?! Pa taj nije covek! Devojkama puna podrska jer kontam da ima toliko prljavog vesa o treneru sto ne zele da iznose u medije.
    (Grbavica021, 29. oktobar 2015 20:23)

    # Link komentara

  68. Punaaa podrska devojkama! Ogroman je ulog, ali nikako ne smeju sad da popuste, bez kompromisa, Boskovicu ostavka hitno! Vrlo je jasno da one zele da igraju, pa san svakog sportiste je olimpijada, ali kada one svesno i to zrtvuju, vrlo je jasno dokle je doslo sa Boskovicem i kompletnim savezom. Uz vas smo devojke, do kraja. Lekic
    (Xxx7, 29. oktobar 2015 20:22)

    # Link komentara

  69. Inače, Andrea je kao najmlađa od tih pet igračica došla do 500 golova u Ligi šampiona. Ova devojka će postati jedno od nejvećih imena ženskog rukometa u istoriji. Želim joj da se na proleće, zajedno sa Sanjom Damjanović i ostalim koleginicama iz Vardara, popne na evropski tron.

    Srećno, kraljice! Iskrene rukometne fanove u Srbiji je sramota ovih u savezu.
     (Tostao, 29. oktobar 2015 20:21)

    # Link komentara

  70. Ako nisu bile u timu do sada ne treba da budu ni sada. Njihov kvalitet je neosporan, ali one ne mogu da određuju selektora. Moje mišljenje je da ih, čak i da pristanu da igraju, ne treba zvati više nikada u reprezentaciju.
    (Pedja 034, 29. oktobar 2015 20:16)

    # Link komentara

  71. Ovde treba menjati selektora i savez, a oni očigledno to i ne pomišljaju. Sve bi uradili da sačuvaju fotelju, pa makar to i unazadilo naš rukomet..
    (Dejan, 29. oktobar 2015 20:16)

    # Link komentara

  72. @NEDJA Nisu one institirale da dobijaju te penzije,vec su uredbu donele vlasti koje smo MI birali(interesantno da se u vezi penzija uvek prozivaju sami sportisti koji su maltene krivi sto su uspesni i osvajaju medalje,nikada politicari.)Inace,Srbija nije,nadam se jos uvek,Irak ili S.Koreja,pa da se sportisti nasilno teraju na nesto,uostalom i Djokovic je noslilac nacionalne penzije,a koliko puta nije igrao za reprezentaciju,ajd cik njega prozovite za to
    (linkoln, 29. oktobar 2015 20:13)

    # Link komentara

  73. Samo ovakav pristup donosi promjene.
    Ko će da mijenja nešto ako ne oni koji su najbolji.
    Neće valjda ovakvi poput mene što samo znaju slati komentare.
    Ponosan sam na kvartet.
    (nebojša, 29. oktobar 2015 20:12)

    # Link komentara

  74. Uhvatio se fotelje Bošković pa mu ne pada da daje ostavku. Savez ocaj...
     (Mosorin, 29. oktobar 2015 20:10)

    # Link komentara

  75. Gluposti. Ako vole reprezantaciju vise od sebe igrali bi za reprezentaciju ko god da je selektor. Odmori te nas pametovanja.
    (David Pantovic, 29. oktobar 2015 19:58)

    # Link komentara

  76. Koliko je reprezentacija bez ovih devojaka prosek videlo se na baraz utakmicama sa Rumunkama.Srecom dobili smo wild card i umesto da smo se tada mirno i bez pompe zahvalili Boskovicu,sto bi ispalo daleko efektnije i bezbolnije nego da je to uradjeno pre tog baraza,mi nastavljamo po starom.Sa ostatkom ekipe,uz duzno postovanje,osmina finala na svetskom je plafon,naravno dalje sledi neucesce na OI sto je trebalo biti cilj,neke od ovih devojaka se povlace,najbolje ne igraju,a mladih snaga nemamo i opet smo tamo gde smo bili 2003-ce,kada je jedan jedini poraz(Austrija),znacilo desetogodisnju propast reprezentacije koja mozda ne bi ni bila prekinuta da nismo bili domacini.Nazalost kod nas i dalje vazi ono staromodno"niko nije iznad tima",i uvek smo stajali na stranu raznih selektora,setimo se Obradovica i nepozivanje Pedje,ili Ivkovica sa Rakocevicem i ostalima,i potonji debakli kosarkasa su bili posledica toga(suprotan primer je bio fudbal,kada smo bili protiv Mihajlovica,i tu se opet,ispostavice se,debelo pogresilo.)Dakle,krajnje je vreme da se ucini nesto po pitanju ove situacije,ali mislim da od svega toga nece biti nista,nazalost,za razliku od muske selekcije,devojke u najboljem sastavu imaju veliki potencijal i,realno,ono srebro nije samo posledica domacinstva kao kod muskaraca,ali ipak ovo je Srbija,i nema tu sta mnogo da se doda.
    (urke, 29. oktobar 2015 19:54)

    # Link komentara

  77. One jesu dobre ali nisu najbolje i nisu jedine. A komentatori koji se sa njima slažu pokazuju da ne znaju rukomet. Kad bi mene pitali ja bih Boškoviću dao glas, jer je i sa ovim, sadašnjim sastavom imao dobre utakmice i dobre rezultate. Zapamtite, rezultate i sastave reprezentacije ne sastavljaju novinari i nadobudni igrači već pravi sportisti.
    (lazar, 29. oktobar 2015 19:52)

    # Link komentara

  78. Četiri potpisane spadaju u krem ženskog rukometa- u svetskim razmerama. Svakom ko je gledao naše utakmice je jasno da bez njih nema ništa od velikih rezultata- zaslužne su za 90% uspeha u zadnjih par godina. Čudi me držanje ostalih igračica- trebale su sve zajedno da iskuliraju ovoga, da ga ostave samog u dvorani. On, mučenik, koji poistovećuje sebe sa državom- tipično za diktatore kada ostanu bez argumenata- je marioneta tih likova iz "Saveza" koji se drže zajedno iz ličnih interesa, odbijaju da donesu razumnu odluku i ko zna šta muljaju..
    Podržimo ove četiri, ne brukajmo se. Donele su nam mnogo radosti. Ne budimo ovce koje kupuju nemušta kgb-ovska saopštenja nekog tamo saveza. Ove devojke jesu patriotizam i čisto lice Srbije. Dobar primer kako nam mladi i talentovani odlaze u svet a ovde ostaje samo "fukara i raja i mi s njima na bijelome lebu" ..
    (ne ćutite, pobunite se!, 29. oktobar 2015 19:52)

    # Link komentara

  79. Ne kupa se : )
     (Šizoid, 29. oktobar 2015 19:35)

    # Link komentara

  80. Ne znam sta treba da se desi da bi on otisao? Zar mu nije dovoljno sto 4 najbolje devojke odbijaju da igraju? Celo rukovodstvo sikter bagro!
     (cccc, 29. oktobar 2015 19:35)

    # Link komentara

  81. Rukometni savez je truli. Zar deceniju neuspeha nije dovoljno da odu svi iz saveza? Sta jos treba da se desi pa da dodju normalni ljudi? Liga nam je najslabija u Evropi, klubovi se raspadaju. Ligu sampiona i to sa velikim uspehom igraju hrvatski, makedonski, slovenecki i crnogorski klubovi. Sta je sa nasim klubovima? Gde su?
     (veerghoen, 29. oktobar 2015 19:31)

    # Link komentara

  82. Boskovic je nesposoban!
    (Darko, 29. oktobar 2015 19:29)

    # Link komentara

  83. Meni uopste nije jasno kako ovaj covek, nakon objavljivanja slike i snimka na kome se vidi da drzi protivnicku igracicu za dres, moze i dalje da bude selektor. To je bilo jod pre nekoliko godina i svaki put kad se pomene zenska rukometna reprezentacija se setim toga i iznova ne verujem....
     (SPIDER, 29. oktobar 2015 19:27)

    # Link komentara

  84. bravo devojke! Vas primer treba da prate i fudbaleri npr.... pa dosta je kriminala vise u sportu, tome se treba stati na put a vi ste pokazale kako. verujem da je vama najteze ali svakom zlu dodje kraj !
     (joca, 29. oktobar 2015 19:24)

    # Link komentara

  85. A da se promeni selektor, mozda?
    (Igor, 29. oktobar 2015 19:21)

    # Link komentara

  86. To ima samo kod nas!?
    U sukobu najboljih igračica na svetu koje nam mogu doneti medalju sa OI i selektora koji će bez tih igračica biti 125. na svetu, mi biramo selektora?!
    Pri tom, nije reč o pravdi ili poštenju, ili herojstvu; čista idiotska sujeta...
    (Danilo, 29. oktobar 2015 19:21)

    # Link komentara

  87. Ovaj covek ne da treba, nego mora da ode. Ja sam iz Arandjelovca, odakle je i on, poznajem ga.Pa da cujete samo sta o njemu pricaju i misle, svi kao i ja slazu se da njemu nije mesto tu i jedva cekaju da ode. Druga je stvar sto je on prijatelj sa vecitim predsednikom rukometnog saveza, zato nam i jeste ovako
    (Ivan, 29. oktobar 2015 19:20)

    # Link komentara

  88. svako ko je odgledao dve rukometne utakmice bilo kog ranga moze da shvati da je gospodin boskovic duduk totalni.......o moralu netreba trositi slova....
    (kasikovic, 29. oktobar 2015 19:19)

    # Link komentara

  89. NEDJO, ne slažem se s tobom. Penzije su zaslužile, ali su zaslužile i ljudski tretman kod ovog nadri stručnjaka. Pošto toga nema, neće ni da igraju pod njegovom komandom. Sa penzijom ne ide i automatska obaveza.
    (Branimir, 29. oktobar 2015 19:19)

    # Link komentara

  90. Ne igraju za Boskovica, igraju za grb Srbije.
     (Mare, 29. oktobar 2015 19:17)

    # Link komentara

  91. OVO se znalo jos u toku prvenstva u Beogradu, devojke su jasno i glasno tada rekle da ne mogu i nece vise pod Boskovicem u reprezentaciji. Pre vise od dve godine!
    Ove cetiri ne moraju da cute kao oostale, imaju blistave karijere i rezultate: sem Boskoviceve DVE miljenice, sve ostale ce u anonimnoj anketi biti protiv njega.
    Nijedna nece reci da je Boskovic los covek, ali - nije za selektora.
    Za sigurni krah bice krivi Djurkovic i Boskovic. Nikakvo ubedjivanje nece pomoci
    Samo ako se umesa ministar i Olimpijski komitet - da ova dvojica podnesu ostavke ili budu smenjenji, imamo se cemu nadati: devojke su cestite, vrhunske igracice, na tri treninga ce se "naci" sa ostalima: nije reprezentacija privatna prcija ove dvojice.
    A ako jeste - na tezi put ce Srbija shvatiti...
     (acomurija, 29. oktobar 2015 19:07)

    # Link komentara

  92. Pa daj čoveče dozovi se peti.ODLAZI!!!
     (DELIJA, 29. oktobar 2015 18:55)

    # Link komentara

  93. Zahvaljujuci medalji sa reprezentacijom ove cetiri devojke su obezbedile nacionalnu sportsku penziju i primace iz budzeta od poreza obicnih građana pa samim tim imaju moralnu obavezu prema Srbiji i građanima da se uvek odazivaju pozivu bez obzira da li je na klupi Sasa Boskovic ili Pera, Mika, Laza...
     (NEDJA, 29. oktobar 2015 18:55)

    # Link komentara

  94. Ako nismo u prilici da menjamo zemlju mozemo selektora....
    (xxx, 29. oktobar 2015 18:54)

    # Link komentara

  95. Menjajte više taj propali savez i selektore koji nisu dorasli poslu. Koliko smo samo medalja mogli da uzmemo za prethodnih 10 godina, kakve samo igrače i igračice imamo, a bez rezultata. I sve zbog saveza i nesposobnih selektora.
     (Veljko, 29. oktobar 2015 18:50)

    # Link komentara

  96. Boskovicu ,podnesi ostavku
     (baja mrzovici pljevlja, 29. oktobar 2015 18:46)

    # Link komentara

  97. Ne treba nam truli kompromis vec strucnost na celu reprezentacije i celom rukometnom savezu...
     (podstanar, 29. oktobar 2015 18:44)

    # Link komentara