1. I da dodam. Ten Kate Honda nije neki motor u SBK-u. Honda tamo ne pruza nikakvu podrsku. Da ne govorim da je to zastareo motor. Inace Ten Kate odlican tim samo treba da promene masinu. Ali je gazda rekao da to nece uraditi jer je ceo zivot bio sa Hondom. Tako da mislim da ce Hejden pre u penziju nego sto ce da napravi neki rezultat. Iskreno prosecan vozac ali dolazi iz Amerike.
    (nn, 20. oktobar 2015 08:34)

    # Link komentara

  2. Nemojte taj slepacki tenis da mi uporedjujete sa trkama motora bre! Rosi je Bogotac! Da njega nije bilo ovaj sport ne bi bio toliko popularan! Hejden je srecnik sto je uzeo titulu.
    (nn, 20. oktobar 2015 08:31)

    # Link komentara

  3. Thumb up ?
     (trtko, 19. oktobar 2015 17:44)

    # Link komentara

  4. Veliki respect za Nikija, ali 2006. g. nije Hejden pobedio Rosija nego je Rosi pobedio sam sebe. Svi moguci pehovi i otkazivanja motora, cak i otpadanje komada gume tokom trke koju je vodio i trebao da pobedi - su mu se desili u toj nesrecnoj sezoni. Hejden je te sezone imao samo 1 pobedu a Rossi 5 (cini mi se). Uglavnom - respect za Hejdena! Ima pravi slow talking govor iz Kentakija. Pozitivan lik!
     (Pero, 19. oktobar 2015 14:11)

    # Link komentara

  5. Vale Vale Vale Vale Vale Vale. car. covek cirkus. nikad vise takav vozac. ako mozete do njega doci po intervju. 46. jbt dok ga gledam oznojim se kao da ja vozim. kao da gledam noleta.
     (garavi, 19. oktobar 2015 14:10)

    # Link komentara

  6. Slažem se da je korektna izjava, ali se ne slažem da je Rosi Federer MotoGP-a. Bez Rosija nema MotoGP-a kakav poznajemo. Ko god je bio u nekoj evropskoj prestonici ovih godina video je VR46 prodavnice. Ja nisam video ni jednu MotoGP prodavnicu. Njegova frančiza je veća od celokupnog MotoGP sporta. To se za Federera ne može reći koliko god veliki teniser bio u istorijskim okvirima.
    Voleli Rosija ili ne, Dorna ne sme da ga izgubi i ne zna šta će kada se bude penzionisao.
    Da ostanem pri temi, Hejden je uspeo da osvoji titulu kada je Rosi bio na vrhuncu slave, a da pri tom nije imao ni trećinu Rosijevog talenta. To samo pokazuje koliko vas rad i upornost mogu daleko odvesti.
    (jegor, 19. oktobar 2015 13:27)

    # Link komentara

  7. Steta sto se Laguna Seca vise ne vozi u MotoGP sampionatu, jedna od najlepsih, ako ne i najlepsa staza na svetu.
    (johnnie, 19. oktobar 2015 13:05)

    # Link komentara

  8. Volim Rosija i jedan od zivotnih snova koje prizeljkujem je da gledam majstora uzivo. Molim Boga da sakupim novac i da povedem cerke sa sobom,jer smo svi zajedno njegovi zakleti fanovi. Voleo bih da srusi rekord Djakoma Agostinija,a covek sve to zasluzuje,jer je najveci i propagira fer plej pored svih tih nadmenih klinaca,kojima je bio svima najveci uzor. Jedino se bojim svoje reakcije kada bih video da je Rossi pobedio,jer mislim da bih morao da utrcim na stazu i dam sve od sebe da dobijem autogram. Nadam se da ce voziti barem jos dve sezone i tako mi dati priliku da ustekujem neki evro. Napred Vale!!!!!!!
     (deki, 19. oktobar 2015 13:01)

    # Link komentara

  9. Lep intervju. Vise ovakvih.
     (Royal Flush, 19. oktobar 2015 12:27)

    # Link komentara

  10. Korektna izjava. Ipak je Rossi Federer motosporta.
    (lobotom, 19. oktobar 2015 11:59)

    # Link komentara