1. dobar je pedrosa, samo je rodjen u pogresno vreme.

    On je kao max biaggi, talentovan vozac koji je imao nesrecu da ima doctora za protivnika cele karijere.
    (wlado, 12. oktobar 2015 08:57)

    # Link komentara

  2. Dani Hobit Pedrosa! Videcemo sledece sezone ove dve trke obecava! Da je napokon skupio m*** i poceo da vozi! Videcemo ali poznavajuci njega kroz istoriju, mislim da od toga nema nista.
    (nn, 12. oktobar 2015 07:53)

    # Link komentara

  3. Da nema podrsu sponzora (Repsol) tj. novce on bi odsvno bio na nekom trecerazrednom motoru i verovatno vec u penziji! Ne da nije imao srece vec je imao previse, jer sa prosecnim talentom i bez motiva vozi na suoer masini deset godina, a za to vreme na iwtom motoru, Hejden, Stoner i Markez uzese titule i sad se setio da vozi ne bi li zeznuo Rosija i pomogao svom "arhi neprijatelju" Jorgeu! A da je Marko poziveo Markez bi bio sampion sa 27 godina!!!
     (Walther, 11. oktobar 2015 17:13)

    # Link komentara

  4. @DDD,pa ko sve nije osvojio titulu u slabijim kategorijama pa sta? ali porediti aojamu sa simoncelijem nije adekvatno.simomceli je mnogo veci kalibar bio.ako ces da pricas o sreci onda lorenco jos nije trebao da bude sampion.2010 rosi slomio nogu.2012 stoner se slomio.ja sam samo reagovao na tekst gde novinar pise da je kao trebao da ima titulu pre stonera i lorenca.mozda je i mogao da je osvoji naravno uz malo srece al nije.nije kalibar bio stonera koga ja licno ne podnosim al bih bio licemeran kad bi rekao da stoner nije jedan od najboljih tehnickih vozaca ikad.mnogo sansi je imao kao niko.za deset godina na fabrickoj hondi.a ovo aojama sto je seo na hondu.pa naravno da treba prilagodjavanje al zna se ko je sampionskog kova odmah.da sad ne pominjem sto je honda mozda bila pristrasna pa uzela aojamu jer je bilo mnogo jacih vozaca i kod njegove generacije.
     (andrijano, 11. oktobar 2015 15:57)

    # Link komentara

  5. (andrijano, 11. oktobar 2015 12:49)
    Šta je Aojama,čovek koji je pobedio i Simončelija i Bautistu i Barberu 2009 u 250cc napravio na početku sezone na istoj Hondi?Jedva bodovi.Nije toliko prosto,samo sesti na motor i voziti.Jedina sezona od kada je Dani u kraljevskoj klasi da nije bilo povreda bila je 2012.Svi znamo šta se te godine desilo.7 pobeda,više nego Lorenco i da nije bilo malera u Mizanu bio bi svetski šampion.Takođe,Doviciozo je 3 sezone vozio tu Hondu i osim pobede u Doningtonu nije imao zapažene rezultate,a vozio je fantastično na Teh 3 pre tri sezone.Simončeli je bio srčaniji od Danija,ali ne mora da znači da bi bio bolji od Danija na hondi.Da li je Hejden bolji od Pedrosa,5 godina na Hondi i samo 3 pobede,zaslužuje titulu,ali mu se ona manje vise poklopila.Dani je te godine bio odličan do Estorila.
     (DDD, 11. oktobar 2015 15:02)

    # Link komentara

  6. Bravo za B92!
     (Kizo, 11. oktobar 2015 13:16)

    # Link komentara

  7. neverovatno je samo da je hejden dosao do titule pre njega al i tu ne mozemo kriviti hejdena jer je i pedrosa imao istu tu repsol hondu.a porediti stonera i lorenca sa pedrosom u smislu kao trebalo je pedrosa pre svih njih da uzme titulu je smesno.dani je odlican vozac al on deset godina vozi najbolji motor na svetu.pa jel treba da mu ja dodjem da mu osvojim titulu? nije osvojio jer nikad nije bio kalibar da je osvoji u konkurenciji stonera,lorenca i rosija.prosto i jednostavno.danas postoji barem pet vozaca iz moto gp,ovih madjih sto voze nekonkurentne motore koji bi bili rame uz rame na toj hondi sa njim a da ne govorimo kad bi fabricku hondu kao on vozili jednu deceniju sa takvom podrskom fabrike i tolikim testiranjima i inovacijama.da kazem samo da je marko simonceli trebalo da predje umesto pedrose na tu hondu i marko bi da nije poginuo uradio ono sto pedrosa nije,uzeo bi titulu jer je i on bio bolji i hrabriji vozac od pedrose.
     (andrijano, 11. oktobar 2015 12:49)

    # Link komentara

  8. brat moj!
     (lukaimba, 11. oktobar 2015 12:07)

    # Link komentara