Srbija u nadoknadi nokautirala Albaniju!

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Albaniju u Elbasanu sa 2:0, u pretposlednjoj utakmici u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. dozvoljavamo da nam fudbal kroji zivote...svasta.
    (Nikola, 10. oktobar 2015 14:15)

    # Link komentara

  2. Komsije vi slavite zasluzenu pobedu a micemo za koji dan.
    (gimi, 9. oktobar 2015 19:10)

    # Link komentara

  3. Bitno je dasmo vam deržaili leksiju oko ponašanje u stadionu, a za baraž šta vas tiče skim čemo mi igrati. Meni je jako drago što vi nečete imati tu priliku da igrate protiv našeg bratskog naraod hrvata.
    (goni, 9. oktobar 2015 18:26)

    # Link komentara

  4. bravo Srbi!
    (Kayser Soze, 9. oktobar 2015 17:55)

    # Link komentara

  5. Ova tekma me podsjetila na Grčku reprezentaciju od prije 10 godina. Bijeli dresovi, sve mirno riješavaju u odbrani, nema panike, znači odbrana vrlo jaka što je najvažnije. Albanci su imali jednu jedinu opasnu situaciju po naš gol. Moramo otići u Rusiju 2018. Austrija nije bolja od nas i samo da sada dobijemo Antića za trenera. Tada idemo kao prvi u grupi na prvenstvo.
    (Srbija Snaga Rusija 2018, 9. oktobar 2015 17:19)

    # Link komentara

  6. Njihova publika je bila mirna jer im je to u interesu, nemojte biti glupi..
    (The One, 9. oktobar 2015 10:05)

    A kako i zasto to nama nije interes? Hajde, nemoj biti gkup.
    (Ribar, 9. oktobar 2015 17:05)

    # Link komentara

  7. Iskrene cestitke na pobjedi. Niste se uplasili I pokazali ste da ste bolji. A sada, da bi napravili nesto u buducnosti, zahvalite se zasluznim veteranima I odmah pocnite da uvodite mlade iz U-20 reprezentacije u seniorsku reprezentaciju.
    (Ambrozita Flores, 9. oktobar 2015 14:53)

    # Link komentara

  8. Ovako treba doćekati goste! Pobefi ona ekipa koja zadluzuje! BRAVO ALVANIJA BRAVO KOSOVA BRAVO ALBANSKI NAROD
    (Hysni, 09. oktobar 2015 00:10)

    Toliko ste razvijena zemlja, da ni "Google translate" ne moze da prevede vas jezik kako treba!
    (MomaSRB, 9. oktobar 2015 14:28)

    # Link komentara

  9. I dobro su albanci rekli nek pobedi fudbal... I pobedio je fudbal hahahahahah
    (borko 88, 9. oktobar 2015 13:56)

    # Link komentara

  10. U biti sad ste 1:1...ne znam cemu ovolika radost...kad su mogli i oni pobijedit...lopta je ovaj puta otisla na vasu stranu...
    (Marko, 8. oktobar 2015 22:57)

    Pa što nisu pobedili komšija ? hahah, koja zluradost, neviđeno majke mi
    (Mirjana K, 9. oktobar 2015 13:31)

    # Link komentara

  11. @(najsporiji u drustvu, 9. oktobar 2015 07:48)
    pa i kod vas na stadionu je bilo dosta policajaca ali to vam nista nije smetalo da se ponasate divljacki protiv ekipe Albanije u beogradu, vi ste i u drugim drzvavama pravili probleme ne samo sa albancima to su cinjenice.
    (brax, 9. oktobar 2015 12:36)

    # Link komentara

  12. iskreno ljudi ovo je nisi rang fudbala obe ekipe
    (hallo, 9. oktobar 2015 12:10)

    # Link komentara

  13. I sta imamo od ove pobede? Dobili bitku a izgubili rat. Nismo videli Svetsko u Brazilu a sad ni Evropsko u Francuskoj. Karadzicu unistitelju srpskog fudbala,odlazi bre!!
    (Opozicionar, 9. oktobar 2015 11:39)

    # Link komentara

  14. Denda, Strajnic, Kovinjalo, Bakmaz... nista, nema veze... gde mogu da uplatim pretplatu za RTS?
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pero, 9. oktobar 2015 00:22)

    CAR SI,NEMA STA......ZIVEO RTS !!!
    (bravo za komentar, 9. oktobar 2015 11:17)

    # Link komentara

  15. @ilirya Vašu besu i njenu vrednost sam video 98. kada je seoski muftija dao besu našem kapetanu da iz tog sela (blizu Srbice) neće biti otvarana vatra po nama, moleći da ne dejstvujemo po selu. Kako smo izašli iz sela, prema nama su krenuli da dejstvuju minobacačima, na svu sreću, neuko i neprecizno. Da bi se u potpunosti razumela situacija - celo područje je bilo čišćeno, tako da nije postojala šansa da neko sa strane dođe i to iskoristi, dakle, dejstvovao je neko iz sela. Slična situacija i u PD, kada predsednik opštine daje besu da su u selu samo civili, a u njemu nađena sedmorica terorista, sa sve naoružanjem i ručnim bacačima sakrivenim u podrumu. Tako da, znam puno Albanaca, znam i koliko se poštuje besa kada su neke manje stvari u pitanju, ali za svoj plemenski interes, lako ćete je i dati i pogaziti.
    (20 kinte, 9. oktobar 2015 11:04)

    # Link komentara

  16. @Srbin malo sutra

    U pravu si, kompleksi su pravo cudo - nema boljeg primera za to o d tvog komentara.
    (nabavi ogledalo, 9. oktobar 2015 10:44)

    # Link komentara

  17. Bravoooo orloviiii8
    (indijanaccc, 9. oktobar 2015 10:25)

    # Link komentara

  18. toooo!
    (Stevke, 9. oktobar 2015 10:24)

    # Link komentara

  19. Sad mogu mirno da spavam
    (Sima, 9. oktobar 2015 10:22)

    # Link komentara

  20. @Citizen
    o cemu ti pricas ,nasa publika bila losa.Sta se desavalo na stadionu dok se dron nije pojavio,APSOLUTNO NISTA,sta bi bilo da se ovde iznad stadiona pojavila zastava Srbije pa podivljali bi svi na stadionu. I ja ne mogu da verujem da se prica kako su albanski igraci bili korektni. Svaki put kada su prolazili pored nasih igraca ili su ih vukli za dres ili nesto im dobacivali unosili se u lice itd.
    To su sve provokacije opet ali ovog puta im nisu uspele,izgleda da su nasi nesto naucili sto se toga tice. A sto se fudbala tice bio je ocajan i stvarno bi bilo strasno da Albanija ode na evropsko prvenstvo posto je ocajna ,prolazili su kako tako dok ih nisu ozbiljno shvatali a i realno imaju tri boda vise nego sto bi trebalo a mi imamo sest bodova manje i sa ovakvom ocajnom igrom. Ako budu u barazu a mislim da hoce jer nema sanse da dobiju Jermeniju tamo svaka druga reprezentacija ce ih u barazu pocistiti.
    (kjovo, 9. oktobar 2015 10:21)

    # Link komentara

  21. Ne razumem ove Albance koji komentarisu kako su oni pokazali da su civilizovani i dobri domacini! Je l' se vi to malo drogirate? Pa vi ste spustili dronom zastavu sa mapom koja pretenduje na teritorije svih komsija u sred terena i u sred utakmice (a nasi navijaci u Tirani su se ponasali najkulturnije moguce) i cudite se sto su vas napali? Imate debelu kozu kao djon! Jos su mi manje jasni ovi nasi mucenici koji se slazu sa njima!
    (Ko se sa Albancima druzi, zivot mu se stuzi, 9. oktobar 2015 10:13)

    # Link komentara

  22. Njihova publika je bila mirna jer im je to u interesu, nemojte biti glupi..
    U Beogradu su izazvali to sto su hteli a mi smo pretstavljeni kao losi organizatori..Razmislite malo pre pisanja gluposti..
    (The One, 9. oktobar 2015 10:05)

    # Link komentara

  23. Njihova publika je bila mirna jer im je to u interesu, nemojte biti glupi..
    U Beogradu su izazvali to sto su hteli a mi smo pretstavljeni kao losi organizatori..Razmislite malo pre pisanja gluposti..
    (The One, 9. oktobar 2015 10:05)

    # Link komentara

  24. Iskrene čestitke fudbalerima Srbije na zasluženoj pobedi !
    Nama Albancima ostaje da se tešimo čašću i održanoj Albanskoj BESI koju smo ponovo pokazali u najboljoj svetlosti a to je kada i najljućem neprijatelju date reč da ćete ga štititi tokom boravka u našoj kući i tu reč do kraja držite. Ne mislim samo na veliko policijsko obezbedjenje nego i na aplaudiranju Srpskim povredjenim fudbalerima Ivanoviću i Matiću pri napuštanju terena.
    (Illyria, 9. oktobar 2015 10:02)

    # Link komentara

  25. @ to ti je od rodjenja

    Kakve veze imaju Babarogic, Miljanic, Vidic, Stankovic i ostali pomenuti,sa smenama ili izborom selektora od zavrsetka SP u JA pa naovamo. Zasto je smenjen Antic. Kao nije prosao grupu i potopm stigao bar do 1/2f, tj zbog navodno losih rezultata. Kako je onda po Karzdzicu, Pizonovo potencijalno ispadanje u kvalifikacija sasvim prihvatljivo, tj i nije tako strasno. Zasto je zrtvovao SP u Brazilu zbog navodnod podmaladjivanja i potonjih uspeha kao posledica stvaranja novog kostura ekipe, a nije probao da zadrzi Mihajlovica kad je vec bi takav plan. Ko je doveo Advokata, a bez ikakve obavezu, osim da koji dan pre utakmica, objavi spisak igraca i potom izabere startnih 11. Npr da odgleda po neku utakmicu sa potencijalno novim reprezentativcima. Tada mu verovatno ne bi palo na pamet da u jednoj od dve kljucne utakmice stavi u startnih 11 nekoga za koga zna, samo jer ga tamo nekad davno davno trenirao, a nista ne zna o trenutnoj formi i kvalitetu.
    (Vladan R, 9. oktobar 2015 09:56)

    # Link komentara

  26. Zato sto ste svi verovali slepo...
    (real madrid, 9. oktobar 2015 09:30)

    # Link komentara

  27. Albanci se u svemu uvek ponašaju i deluju u skladu sa svojim interesima, što je dabome sasvim u redu. U BG im je bio interes da provociraju i dočekaju reakciju šarana barskih životinja. Na svom terenu, pak, bili su mirni, da mirniji ne mogu biti. I igrači i publika. Oni su posao obavili u BG i sada su se složno i disciplinovano, svi kao jedan, predstavili kao dobri domaćini i organizatori. Izgubili su na terenu ali su dobili van njega, a za fudbalski rezultat ostala im je još jedna šansa u Jermeniji. Sve su lepo isplanirali i plan, bez ostatka, sproveli u delo. Učimo od njih
    (branislav laušević, 9. oktobar 2015 09:22)

    # Link komentara

  28. Kompleksi su cudo! Pola komentatora i daje pljuje Ljajica, a njegova dva gola i asistencija i nisu nesto jer jelte nije Srbin. Ovi sto ga pak hvale ga racunaju kao Srbina i onda mogu da dozvole da im pohvala predje preko usta. Mnogo ste losi komšije
    (Srbin malo sutra, 9. oktobar 2015 09:17)

    # Link komentara

  29. Lepo je što smo pobedili, ali ruku na srce igraju toliko slabo da iritira! Presporo kreće napad, bezbroj dodavanja zadnje linije a i kada lopta dođe do veznjaka oni u 90% slučajeva pas daju u nazad opet zadnjoj liniji, ne znaju da rašire teren overavaju loptu po deset puta pre pasa koji bude najčešće neupotrebljiv i tako 90 min. Kada se branimo staju u zonu kao košarkaši i stoje predaleko od protivničkih igrača i daju im previše prostora za manevar što bi iole bolja ekipa znala dobro da iskoristi! Teško je to gledati! Matić ma koliko bio dobar igrač previše je defanzivan i davi loptu a i pas mu je uglavnom u nazad dok je Fejsa energičniji ali kao da mu je neko zabranio da gurne loptu u napred! Bez nekog kreatora na sredini mi nemamo šta da tražimo u ozbiljnim utakmicama. Ne mogu igru da kreiraju bekovi i defanzivni vezni igrači a na žalost mi tog kreatora od Piksija na ovamo nemamo! Tadić pokazuje da ima potencijal za tako nešto ali bi morao da ima pored sebe bar još jednog takvog da urade nešto konkretnije!
    (Džoni, 9. oktobar 2015 09:16)

    # Link komentara

  30. Uopšte mi nije bilo bitno da pobedimo Albaniju, nebitni su. Ali mi je bilo mnogo važno da oni ne pobede nas jer psihički ne mogu da se izborim sa slavljem Kosovara i Albanaca širom Evrope i na Kosovu. Ja ne slavim, ali njihovo slavlje mi smeta.
    (Bezveze, ali..., 9. oktobar 2015 09:12)

    # Link komentara

  31. Moze se za Albance pricato sta god, ali je publika bila fer i mirna bez vecih problema. Beograd tu sliku nazalost nije uspio pokazati.
    (Citizen, 9. oktobar 2015 08:58)

    # Link komentara

  32. Jos jedan dokaz o kratkoci pamcenja ovog nesrecnog naroda...A tole odlazi, a do juce 0 bodova, a promene, te selektor veze nema...vec imamo odraslu decu rodjenu kad smo poslednji put ucestvovali, ili mozda kako nam ide i zadnji put. Heroji, junaci, sve kako treba da se narod malo zabavi, cak imamo i ranjenike, cudi me da nismo peske dosli iz Albanije
    (mmi, 9. oktobar 2015 08:56)

    # Link komentara

  33. Objasnjenje za mirne navijace je u tome sto je stadion za 12 hiljada ljudi, jako vazna utakmica pa su karte podjeljene ili prodate samo "eliti" odnosno pozicioniranim umisljenim uhljebima koji nisu navijaci odnosno tu su da bi se vidjeli I pokazali. ..Potpuno isto kao I u Banjaluci u Avgustu kad je Srbija igrala protiv Slovenijen a samo politicari I njihove porodice bile na tribinama...
    (goranbl, 9. oktobar 2015 08:54)

    # Link komentara

  34. Ovo je pobeda za SINISU MIHAJLOVICA,sada nek' vidi koliko veze o trenerskom poslu nema i koliko je plitak!!!
    ADEM LJAJIC resio utakmicu sa asistencijom i lucidnim potezom i prelepim golom u nadoknadi vremena,to je taj decko sto ne peva himnu,ali ostavi srce na terenu :-)
    Njemu ne treba,rusi atmosferu u timu...samo ti SLINISA pevaj himnu i redjaj poraze!!!
    Steta sto nema u veznom redu jos bar 1 takav ofanzivan vezni fudbaler koji bi dar mar pravio...
    (Bljis, 9. oktobar 2015 08:49)

    # Link komentara

  35. ajdee
    (Kayser Soze, 9. oktobar 2015 08:47)

    # Link komentara

  36. Reprezentacija ubuduće da igra u NS.
    (CJ, 9. oktobar 2015 08:43)

    # Link komentara

  37. Novinari, nije ovo boks. Čestitke našim momcima!
    (dok, 9. oktobar 2015 08:41)

    # Link komentara

  38. Za sledece kvalifikacije je najvaznije da FSS pokloni pretplatne karte za mečeve reprezentacije Ivanu Bogdanovu i sličnima, kojima eto već drugi put dugujemo zahvalnost za neplasman.
    (Perica, 9. oktobar 2015 08:36)

    # Link komentara

  39. A u Elbasanu muk!Neprocenjivo!
    (bojan, 9. oktobar 2015 08:33)

    # Link komentara

  40. A sada kad bi se jos udesilo da Albanija igra nereseno ili izgubi poslednju utakmicu, da odu u baraz. A tamo da dobiju Hrvatsku, joj ala bi to lepo bilo.
    (Aleksandar, 9. oktobar 2015 08:32)

    # Link komentara

  41. Ja sam stvarno veliki fanatik za reprezentaciju u svim sportovima, a posebno za fudbalsku iako to najmanje zaslužuju. Drago mi je što smo ih pobedili stvarno, ali moramo da otvorimo oči i da shvatimo da nam je igra OČAJNA! Najnegativniji faktor ove pobede je to što će svi iz FSS-a da ostanu tu gde jesu i što će trener Radovan Ćurčić verovatno ostati. Sa njim zaista ne možemo napraviti. Deluje mi on kao dobar čovek, ima odmerene izjave i sve, ali to jednostavno nije dovoljno. Ja sam jedan od retkih koji odgovorno tvrdi da je u poslednjih 5 selektora ipak najbolji bio Mihajlović. Imao je on greške tipa Adem Ljajić, Radovanović i tako to, jeste. Mnogo je čovek nekako zadrt za neke stvari, ali hteli vi to da priznate ili ne mi smo koliko toliko dobar fudbal tada igrali iako se nismo plasirali. Jedna od boljih utakmica nam je bila poraz od Belgije 0:3. Sad će ljudi reći, haha poraz nam najbolja utakmica, ali jeste. Ja sam tada rekao nemam šta da vam zamerim momci, promašili ste 7 ili 8 STOPOSTOTNIH šansi, lopta nije htela u gol i jednostavno su nam oni iz 3 kontre dali 3 gola i ćao. Igralo se srcem, igra nam je ličila na nešto, par puta smo isto tako nesrećno izgubili. Ne kažem da je bilo savršeno, ali bilo je mnogo bolje nego sad. On je gurao mlade igrače, ubeđen sam da bi ubacio i par mladih igrača u rotaciju nakon svetskog prvenstva za mlade. Jednostavno ovo nije igra koja nas vodi na svetsko prvenstvo preko nikad lakše grupe u kvalifikacijama.
    (Kraljevcanin, 9. oktobar 2015 08:32)

    # Link komentara

  42. ovo je trecerazredna utakmica bitna samo za ova dva mala naroda. Da smo pak bili malo kobcentrisaniji gledali bi gde smo na tabeli i zašto nismo prosli kvalifikacioni ciklus... sve ostalo je u zoni jeftinih nacionalističkih dnevnopolitickih prepucavanja.
    (lovac botova, 9. oktobar 2015 08:31)

    # Link komentara

  43. tandem sulejmani - ljajić rasturio albaniju. hvala braćo :)
    (McUracPalac, 9. oktobar 2015 08:30)

    # Link komentara

  44. Mi domaćini, pobeda nas vodi na Euro...primamo dva gola u nadoknadi od Albanaca. .. kamen na kamenu ne bi ostao ni od stadiona ni od Beograda.... Hvala za sinoćnih 5 minuta radosti, ali to je nedovoljno da zakrpi decenije bola i sramote srb fudbala.
    (Zozon, 9. oktobar 2015 08:28)

    # Link komentara

  45. Ovako treba doćekati goste! Pobefi ona ekipa koja zadluzuje! BRAVO ALVANIJA BRAVO KOSOVA BRAVO ALBANSKI NAROD
    (Hysni, 09. oktobar 2015 00:10)

    Uz kamenice odmah posle aerodroma. Svaka vam cast na doceku. Bas "odlican" docek.
    (srkeem, 9. oktobar 2015 08:28)

    # Link komentara

  46. Bravo za pobedu, nije bila ubedljiva igra ali se moze razumeti nekako zbog okolnosti... Licno ne oprastam zbog ove pobede cele kvalifikacije, opet nas nece biti i to je katastrofa, s obzirom da smo ispustili sasvim solidnu grupu. Ponovo ce biti EP bez Srbije, ponovo cu morati detetu da objasnjavam zasto ima drugih reprezentacija a Sbije ne...
    (Bojan Whisky, 9. oktobar 2015 08:22)

    # Link komentara

  47. Nokautirana Srbija nokautirala Albaniju.
    (Sasa, 9. oktobar 2015 08:19)

    # Link komentara

  48. TOLE ODLAZI!!!
    (Neko iz mase, 9. oktobar 2015 08:18)

    # Link komentara

  49. Čestitke komšije!
    (Almir, Mostar, 9. oktobar 2015 08:12)

    # Link komentara

  50. Opet euforija, bez ikakvog razloga!
    Da li smo odigrali i igrali dobar fudbal, ne?!
    Pobedili smo, i sad smo euforicni iz sasvim drugog razloga, a to nas ne vodi na velika takmicenja.
    Bojim se da ce se realnost vratiti vec protiv Portugalije.
    I dalje nemamo tim za kvalifikacije za Svetsko, sa ovakvom igrom necemo proci.
    (Paznja, paznja, 9. oktobar 2015 08:09)

    # Link komentara

  51. Bravo! Realno, niko u nasem fudbalu nije na nivou, a to ukljucuje i javnost i navijace. Srbija ima mnogo mladih fudbalera koji ce doneti jos veci kvalitet i nasa fudbalska buducnost uopste ne mora da bude sumorna, naprotiv. Svi zajedno u kvalifikacije za SP i bez kazni i gubitka bodova!
    (my way, 9. oktobar 2015 08:07)

    # Link komentara

  52. Vidim da neki se izruguju Hrvatima ovom pobedom (manjina, svaka cast normalnima) ali ne znaju da je Srbija ovom pobedom olaksala Hrvatskoj borbu za prolaz. Zato se iscudjujem i svojim pojedinim sunarodnicima koji su navijali nocas za Albaniju...
    (Hrvat, 9. oktobar 2015 08:06)

    # Link komentara

  53. Све, све али онај мук на стадиону после другог гола! Oно је непроцењиво! 15000 покислих и разочараних албанаца... Па то сувог злата вреди!!! Ову победу од синоћ не би мењао ни за седмицу на лото-у!!!
    (Драгиша, 9. oktobar 2015 07:59)

    # Link komentara

  54. Tole majstore
    (XXS-iq, 9. oktobar 2015 07:58)

    # Link komentara

  55. Boli, boli i treba da boli!
    (Napred Srbija!, 9. oktobar 2015 07:55)

    # Link komentara

  56. rbija dali ste videli sta je civilizacija?
    (Xheffo, 08. oktobar 2015 22:49)

    Jesmo,videli smo vašu civilizaciju u koju se iz Tirane dolazi "seoskom kaldrmom" ,a Elbasani bi mogao da bude i "grad svetlosi" samo bi prvo trebala da stigne struja u okolne zgrade...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (civilizacija, 9. oktobar 2015 00:03)

    Nijesi ti "civilizacijo " bio niđe van Palilule da bi mogao davati savjete ove vrste. U Beogradu ste ušli u teren da ih sve onako na kumbulj pobijete u direktnom prenosu, nešto kao Vaš nacionalni sport, a u Tirani ste se šetali kroz grad. Civilizaciske razlike zbilja postoje...
    (Zvono Ivanovo zvoniće opet... I jače!, 9. oktobar 2015 07:53)

    # Link komentara

  57. @Goranac
    Jesi mislio da učimo od onih 0:2 sa Norveškom?
    (dortjol brigate, 9. oktobar 2015 07:52)

    # Link komentara

  58. Jel vam sada jasno koliko su štete naneli debili poput Bogdanova?
    Sve to treba u zatvor tri dana pre utakmice i pustiti tri dana posle utakmice bez obzira da li se igra u Srbiji ili van Srbije!!!
    Direktan krivac za -3 boda u BG-u,nekvalifikovanje reprezentacije , veliki Srbin i veliki navijač Bogdanov!?
    (Pjera, 9. oktobar 2015 07:51)

    # Link komentara

  59. Odigram 2 i 2+ na preporuku drugara koji radi u kladionici i stavim 500 din,onako iz sale, i kazem mu da zadrzi tiket zbog talije... Odem kuci istusiram se i pokledam fon. 11 sati, dva propustena poziva... Zovem druga kaze prosao tiket, a on ga bacio u kantu u 80 minutu... Kaze dodji da trazimo a ja sutra u 6h na posao. Privatnik... ne razume to... :) Bolje bi mu bilo da ga nadje :D
    (svicovac, 08. oktobar 2015 23:09)
    Ne lupetaj
    (S Y L A, 9. oktobar 2015 07:49)

    # Link komentara

  60. @brax

    Samo nemoj ti o civilizaciji i kulturi. Pola gledalaca na stadionu su bili policajci u civilu, na ulicama na svakog po policajac, ispraznjene ulice, snajperisti, helikopteri... I onda ste civilizoavni? Da ste civilizovani ne bi bilo potrebno ni 10 policajaca a na tribinama bi bilo makar 1000 navijaca iz Srbije. Ali u redu, shvatamo mi vas aljbanske patriljote, sada ste na vrhuncu nacional-narcis faze, kasnite samo dvadeset godina iza ostalih na Balkanu te je jos uvek jaka zelja za samouzdizanjem i samohvalisanjem.
    (najsporiji u drustvu, 9. oktobar 2015 07:48)

    # Link komentara

  61. Super. Sad cemo lakse prodati rasprodaju profitabilnog Telekoma.
    (Parovi na Farmi, 9. oktobar 2015 07:48)

    # Link komentara

  62. Bravo za pobedu,samo ste trebali ranije da se setite :)
    (Kragujevac, 9. oktobar 2015 07:46)

    # Link komentara

  63. Pozdrav Mihi.
    (zimzeleni, 9. oktobar 2015 07:44)

    # Link komentara

  64. Sta, opet Karadzic kriv, e nece kasa FSS tako lako preci u Terzine ruke.
    (Saca, 9. oktobar 2015 07:42)

    # Link komentara

  65. Ne razumem ja ovde nesto...kompletan haos u drzavi zbog jedne ciciban fudbalske predstave bez takmicarskog znacaja od koje hoces da zaspis koliko je zanimljiva i kreativna, dok vaterpolisti, odbojkasi, atleticari, rukometasi, matematicari, naucnici, pronalazaci, slikari, muzicari, reditelji glumci prose za minut paznje...i koji dinar...
    (Ricard, 9. oktobar 2015 07:42)

    # Link komentara

  66. ...!!! Ali ali ali, al su nas ovi brdjani namagarcili sto se tice ponasanja!!! Pustise nam dron, mi prekinusmo utakmicu a kod njih cak i nasi studenti i jos i izgubise i nikom nista!!! Namagarcili su nas samo tako, a nase budale na stadionu mozes napalitbez problema
    (Gamer, 8. oktobar 2015 23:36)
    Слажем се али само донекле с тобом. Наиме, неке ствари се у нашем фудбалу раде по принципу: "Што горе то боље!. Неки не бирају средства да смене челнике ФСС па им свака противничка провокација одговара да направе пичвајз без обзира како ће се то негативно одразити на наш фудбал јер како другчије објаснити ситуацију да је ФС Албаније ухапсио оног Морину који је наводно управљао дроном а наши дозволили Богданову да слободно присуствује утакмици. У Титово доба и он и компаљони му би три дана пред утакмицу били позвани на тзв. информативни разговор у полицију и пуштени тек по окончању исте. И сви вуци сити и све козе на броју.
    (runner, 9. oktobar 2015 07:39)

    # Link komentara

  67. Čestitke , imam na listiću Irsku 1, Srbiju 2,i Portugal 1x , i sve ide nekako samo Srbija. Matić maše da mu dadu loptu pa je gleda, pipka , carini pa unazad. E kad je krenuo van reko dobro je, sad će bit nogometa.
    (Bjelovar, 9. oktobar 2015 07:27)

    # Link komentara

  68. publika kulturnija nego kod vas u beogradu, jeste videli jedan zivog coveka ko je izasao iz tribune?! niste bolji bili celo vreme ali ipak na kraju ste iskorili priliku i dobili fer nema sta.
    (brax, 09. oktobar 2015 00:02)


    teska srca priznajem, publika za svaku pohvalu. dodje mi da se stidim od onih nasih pavijana, jos pre one vase gluposti sa dronom.
    valjda ce biti bolje, nadam se. nadam se takmicenju u lepim stvarima, dosta smo se nadmetali u glupostima.
    (neutralni felsh, 9. oktobar 2015 07:13)

    # Link komentara

  69. Ali Pedja Strajnic....OMG
    (Joxa, 9. oktobar 2015 07:10)

    # Link komentara

  70. Početak prenosa na RTRS "Dobro veče poštovani gledaoci, svi oni koji ste po ko zna koji put rekli da nećete gledati utakmice reprezentacije Srbije, ali ipak ste tu :-)"...
    (gile, 9. oktobar 2015 07:07)

    # Link komentara

  71. Nas neki deran kosta utakmice u Italiji op umesto u zatvoru on trci po terenu na utakmici sa Albanijom gde nam uzima jos oko 6 bodova. Vrhunac svega cotam da ga je sud oslobodio obtuzbe. Cemu da se nadamo onda u budicnosti? Mrka kapa...
    A da smo pametni pa u fudbalu! kao u kosarci, da napravimo ligu ex YU bili bi svi bolji.
    (Sloba, 9. oktobar 2015 07:03)

    # Link komentara

  72. Adem Ljajic - igrac utakmice!
    Adem Ljajic = Dragan Stojkovic Piksi!
    Srbija je nasa religija!
    (fudbalski ekspert, 9. oktobar 2015 06:55)

    # Link komentara

  73. Ljudi sta pisete hvalospeve, ovo je bilo na nivou neke zonske lige, mi smo imali ukupno dva suta u okvir gola. Razumem da smo zbog cele situacije srecni ali budimo realni, ovo je bio mnogo los fudbal, ako ova pobeda znaci da se u savezu nista ne menja a bojim se da hoce -onda bolje da je ostalo 0-0
    (deki, 9. oktobar 2015 06:48)

    # Link komentara

  74. Opet ništa bez Bošnjaka, mi vam spašavamo obraz,braćo Srbi ne ide to više tako.
    (Bošnjak, 9. oktobar 2015 06:47)

    # Link komentara

  75. Ako niste znali stadion na kome su igrale dve reprezentacije ima epitet arene!!!
    (Legija, 9. oktobar 2015 06:36)

    # Link komentara

  76. albanija 11 bodova i ima sansu da ide dalje, srbija 4 i nema sanse da ide dalje. iako je albanija izgubila, veliki je to poraz za srbiju koja ima veliku tradiciju u fudbalu naspram albanaca koji igraju zadnjih 10,15 godina je to ipak veliki napredak. ponasanje na tribinama je bilo za primer u odnosu na srbiju, čak kad igraju zveda i partizan, hoće stadion da se zapali.
    realno.
    molim da mi se objavi komentar!
    (sale, 9. oktobar 2015 06:20)

    # Link komentara

  77. Sto se mene tice kao da su postali prvaci Evrope.Sve im je oprosteno!
    (Stefan, 9. oktobar 2015 06:14)

    # Link komentara

  78. Albanci dobri domacini a losi gosti.
    (Rix, 9. oktobar 2015 06:02)

    # Link komentara

  79. O kakvoj civilizaciji i kulturi pričaju Albanci?! Haha, da li ste realni?! :D Čitave kolone ljudi na ulicama Elbasana su zviždale autobusu u kojima su bili srpski fudbaleri, a još su ga i kamenovali. Na stadionu nije bilo nereda iz prostog razloga što je bilo više policije nego navijača, a bilo je uzvikivanja vezanih za UČK... Najveći uspjeh im je ''droniranje'', i podmuklo provociranje, cijeli svijet slavi sportske uspjehe svojih reprezentacija, a oni slave namještaljke, laži i prevare, bez imalo srama... No comment! Večeras se pokazalo ko je sportska nacija, i da na kraju uvijek pobijedi istina i ona prava strana, bez ikakvih dronova i zabušavanja! ;)
    (Banjalučanin, 9. oktobar 2015 05:45)

    # Link komentara

  80. Ovo je jedan svečarski trenutak...
    (ujko, 9. oktobar 2015 05:39)

    # Link komentara

  81. Ademe, ne moras vise nikad da pevas himnu. Evo dajem ti ja.
    (Jovica, 9. oktobar 2015 05:35)

    # Link komentara

  82. nit srbija ni Albanija nemaju veze za fudbal neka uce ot Hrvata IBosanaca kako se igra Fudbal pozdrav
    (Goranac, 09. oktobar 2015 00:04)
    Ajde ne sramoti me glupim komentarima.
    (goranac, 9. oktobar 2015 05:31)

    # Link komentara

  83. Sve je ovo super, pobeda u sred belih polu-lopti, ali Pantelina frizura je zasenila ovaj događaj...
    (Superstar, 9. oktobar 2015 05:26)

    # Link komentara

  84. Svaka cast doktori!!!
    (Misel de Nostradamus, 9. oktobar 2015 05:24)

    # Link komentara

  85. Cime se mi zamajavamo ? Zar u ovoj drzavi nema vaznijih problema ?
    (prof., 9. oktobar 2015 05:02)

    # Link komentara

  86. Bravo momci ,lepa asistencija i gol Ljajica.
    (navijac, 9. oktobar 2015 04:37)

    # Link komentara

  87. Farska Ostrva 9 bodova, Srbija 4. Dovoljno sam rekao.
    (Miki, 9. oktobar 2015 04:04)

    # Link komentara

  88. Adem = Vrhunski fudbaler,u 94-tom minutu onako istrcati kontru i sa lakocom lobovati mogu samo pravi majstori
    (milosh-nish, 9. oktobar 2015 03:38)

    # Link komentara

  89. odgovor ovim albancima sto pricaju o kulturi: a spustati dron je sportska kultura, jel?
    (bojan, 9. oktobar 2015 03:24)

    # Link komentara

  90. Bogdanov ali i nesposobni MUP i dr Stefanovic su nas kostali plasmana na EP. I sta ce biti, nista! Ovaj ce i dalje da seta slobodan i da ulazi na stadione a doktorcic ce imati priliku da procita drugo poglavlje knjige o bezbjednosti.
    (Uneo, 9. oktobar 2015 03:11)

    # Link komentara

  91. Kakva, ničim zasužena, "drama"... patetični ste!
    (Trta, 9. oktobar 2015 03:06)

    # Link komentara

  92. nema dna!!!
    (Trta, 9. oktobar 2015 02:54)

    # Link komentara

  93. Uvjeren sam da je ovu utakmicu gledalo 1% hrvata,nikome nisu interesantni dvoboj nogometnih liliputanaca...,
    (Zigzag, 8. oktobar 2015 23:31)

    Ti si očigledno gledao, čim si se dovukao ovde da komentarišeš. Nego, baš me interesuje šta će uraditi "velesila" Hrvatska u kvalifikacijama. Kako je krenulo velike su šanse da će ostati doma.
    (Zmaj Ognjeni Vuk, 9. oktobar 2015 02:54)

    # Link komentara

  94. Ekspert za fudbal
    (ZN, 9. oktobar 2015 02:46)

    # Link komentara

  95. Fali samo Vazura sa komentarom...
    (ZN, 9. oktobar 2015 02:46)

    # Link komentara

  96. "Zašto b92 nije nigde spomenuo čije mošti su ležale u Elbasanu nekoliko vekova!?


    Srbi ne gube uz svoje Svece nikad!!!
    (Samo pitam - zašto?, 9. oktobar 2015 00:21)"

    Sveci se pisu malim slovom.

    Zato sto to nema nikakve veze sa utakmicom. Niti je etnicka pripadnost jednaka religijskoj. Etnicka pripadnost ne moze da se promeni, a lose prenesena ideja kojim si indoktriniran svakako moze - nisi rodjen tako, vec ju je neko nametnuo tebi tradicijom. Prirodna pozicija nije ona u koju verujes u boga(ove), to dolazi kasnije u zivotu (ili sto ranije ovih dana, posto vise ni deca ne veruju u fantazije, pa pocinju sa indoktrinacijom od pelena prakticno).

    To moze biti deo srpske istorije, mada su hagiografije veoma nepouzdane, pune lazi (nije greh, proverio sam) i istorijski su neproverljive uglavnom, posebno ako pricamo o dogadjajima od pre deset vekova i unazad, mada ima i modernih primera, poput majke Tereze (koja je Albanka, sticajem okolnosti). Drugacija denominacija, ali je modus operandi isti. Pa nemate dokaza ni da su apostoli postojali, a kamoli da su neki tamo bili sveci.
    (Nick36, 9. oktobar 2015 02:45)

    # Link komentara

  97. Ademe, svaka čast!
    (Korto, 9. oktobar 2015 02:34)

    # Link komentara

  98. Budimo realni, Albancima je noge vezalo očekivanje njihove javnosti. Srbija je bila rasterećenija, a već ima dugu tradiciju da odlično igra mečeve koji im ništa ne donose. Svi znamo da je ovo samo jedna dobro odigrana utakmica, da ništa ne pretskazuje za naredne kvalifikacije i da je lako moglo da se desi da sve bude drugačije. Još mnogo momci trebaju da odigraju da bi im iko poverovao da vrede kao reprezentacija.
    (Ivan Novkovic, 9. oktobar 2015 02:25)

    # Link komentara

  99. Cestitam vam na pobedu. Mi o fudbalu mozemo uciti od vas, ali o civilizaciju boga mi, vi trebate nauciti od nas. E to nije bilo rata, nije bilo nista lose... Sretno!
    (Gazetaexpress, 8. oktobar 2015 23:19)

    Cekaj,ko je pustao dron i provocirao!? Jel to civilizacija!? Brkas pojmove,druze!!! Sve si pomesao!!!
    (Miroslav, 9. oktobar 2015 02:21)

    # Link komentara

  100. Cestitam vam na pobedu. Mi o fudbalu mozemo uciti od vas, ali o civilizaciju boga mi, vi trebate nauciti od nas. E to nije bilo rata, nije bilo nista lose... Sretno!
    (Gazetaexpress, 8. oktobar 2015 23:19)

    Cekaj,ko je pustao dron i provocirao!? Jel to civilizacija!? Brkas pojmove,druze!!! Sve si pomesao!!!
    (Miroslav, 9. oktobar 2015 02:20)

    # Link komentara

  101. Baka mi je zivela u Pristini i za veliki raspust svi bi se sjatili kod bake (ja, braca od tetaka, sestre). Deca ko deca: po ceo dan se igramo napolju, al kada padne kis,a sta ces drugo nego ajd na terasu pa gledaj prolaznike i komsije, te ih gadjaj iz cevcica (duvas papiriće iz cevcice)...secam se jednom kad smo gadjali komsiju Albanca (ako se secam dobro, misli da se Škenda zvao ili tako nesto), buraz ga pogodi posred čelenke, mi brzo šmugnemo iza prozora i slusamo kako se nervira, gleda gore ko gadja i psuje nesto na šiptarskom. Mi opet isto, on opet gleda, ne vidi, psuje. Mi da puknemo od smeha. I tako, ljudi moji, ako nije bilo jedno 6 puta, pljunite me usta. Kad ujednom skoči baba, dovati nas, uvede u stan i tras po šamar obojici. Mi ko curice udri u plač, baba izadje na terasu, pozdravi komsiju, ovaj otpozdravi na cistom srpskom. Posle, kad je sestri bio rođendan, Škenda doneo nama deci "ulker" čokoladice. Jbg to ti je zivot: ljudi zive dobro, dodje rat i probudi zlo u coveku, a onda svak na svoju stranu, mrzeti se do kraja zivota.
    Ne znam zasto, ali toga sam se setio veceras posle pobede.
    (Dušan, 9. oktobar 2015 02:18)

    # Link komentara

  102. Ко тебе камењем, ти њега головима!
    (Александар Џунић, 9. oktobar 2015 02:11)

    # Link komentara

  103. Sve je oprosteno!!
    (Gorilaumagli, 9. oktobar 2015 02:11)

    # Link komentara

  104. Nije iz mrznje... Ali najdraza pobeda, najviše protiv nepravde!!!
    (Zare, 9. oktobar 2015 02:10)

    # Link komentara

  105. Taj Ljajić nije valjao Mihi koji ne valja Milanu. Dok neko leči sopstvene komplekse i frustracije preskačemo već drugo veliko takmičenje. Tole odlazi!
    (Alex, 9. oktobar 2015 02:04)

    # Link komentara

  106. Da ti kazem nesto, Matic jeste nas najbolji igrac, to je cinjenica. Ali je isto tako cinjenica da od kad se on vratio u ekipu mi ni jednu utakmicu nismo odigrali i takodje neoboriva cinjenica je ta da on mnooogo usporava nasu igru. Voli loptu vise i od Stefana Babovica (naravno ne uporedjujem ih po kvalitetu). Danas sam tacno znao kad je izasao da cemo pobediti. Mnogo decko carini loptu, znaci on gra neku igru za sebe u mestu, pa levo, pa desno, totalno bez ikakvog efekta.(Znaci nije caka imati jednog dobrog, nego jednog korisnog, 08. oktobar 2015 23:41)

    brate, ali pojma nemaš o fudbalu. On je celo prvo poluvreme čekao da neko promrda bez lopte, kad je video da nema nikoga krenuo da ide sam ka golu. Niko ga ne kapira. A priznaj da su nam golovi glupi. Ne diraj Matica, on je jedina klasa ovde.
    (devlinjo, 9. oktobar 2015 02:02)

    # Link komentara

  107. Srbi dali golove na kraju da ne bi albanci prekinuli utakmicu... ovako nisu imali vremena ...
    (...., 9. oktobar 2015 01:56)

    # Link komentara

  108. Verovatno sa vide Srbi kako se navija i organizuje jedan mec visokog rizika.
    (xheta, 8. oktobar 2015 22:27)

    Sto dadoste coveku toliko minusa? Rekao je istinu, bez raznoraznih Bogdanova i slicnih kreatura tako karakteristicnih za nas. Da smo bolje organizovali tu utakmicu mozda bismo veceras slavili i neki plasman na Evropsko, ili makar baraz. I ovako je slatko, ali je covek rekao istinu, nazalost.
    (Milan, 8. oktobar 2015 23:52)

    A jel ti palo na pamet to da smo mi mogli uraditi slican idiotizam kao i oni sa dronom,ali nismo jer smo KULTURNIJI narod,pa zato nije bilo incidenata u Albaniji i izgledalo kao da je sve savrseno organizovano!?
    Koliko ima ogranicenih ljudi,pa to je strasno!!!
    (mm, 9. oktobar 2015 01:53)

    # Link komentara

  109. Sta se lozite? Utakmica za nas bez takmičarskog značaja. Zato smo i dobili objekativno lošijeg protivnika. Uvek je tako. Manje vise jedni smo od jačih ekipa na svetu kada se igraju utakmice bez ikakvog značaja.
    (Meklejn, 9. oktobar 2015 01:42)

    # Link komentara

  110. Albanci su pobjedili u organizaciji. Sve proteklo bez i jednog incidenta. Koja lekcija Beogradu.
    (Koha Ditore, 9. oktobar 2015 01:40)

    # Link komentara

  111. Gazi breee!!!
    (2M, 9. oktobar 2015 01:31)

    # Link komentara

  112. Uvek je slatko pobediti u nadoknadi, a pogotovo je bilo protiv večerašnjeg rivala na njegovom terenu. Ipak, kad se euforija slegne, ostaće samo još jedna klasična srpska priča - pobeda koja nema rezultatski značaj, a koja će biti iskorištena da se i dalje prikrivaju i prećutkuju sve naše slabosti. Jer večeras smo, pošteno rečeno, igrali istu bezidejnu igru koju igramo već godinama, i sa kojom nemamo nikakve šanse ni u narednom ciklusu. Prosto, nemamo pameti da gledamo malo unapred, uostalom zato su nas Albanci žešće navukli na tanak led u Beogradu, pa sada sa duplo slabijim timom nego što je naš i dalje imaju dobru šansu da idu na EP. Slavio sam ja večeras, tugovali Albanci, ali kad se stvari slegnu, ova pobeda valja samo dvojici ljudi jer im daje dozvolu da nastave i dokrajče svoj "posao" - Karadžiću i Vučiću.
    (Šavija Alonso, 9. oktobar 2015 01:25)

    # Link komentara

  113. Čestitke momcima za pobedu,ali igra na nivou amatera,nijednu krštenu akciju nismo napravili za celu utakmicu,golovi iz polukontre i kontre.Ako mislimo da se plasiramo u Rusiju,pod hitno da se menja selektor,jer ova postavka Ćurčića ne vodi ničemu.U suprotnom,ne gine nam borba za peto mesto u grupi.
    (Pedja, 9. oktobar 2015 01:25)

    # Link komentara

  114. 'Ajmo da navijamo za Jermeniju da uzme bar 1 bod Albaniji (igra se u Jermeniji, a Danci i mi ih nismo pobedili tamo, dok ih je Portugal pobedio 3:2) i time gurnu Dance direktno na EP.
    Svaka nam cast, ali nase kvalifikacije su izgubljene jos od droniranja i ulaska "navijaca" i huligana na stadionu. Nadam se da cemo pobediti Portugal i onda spremanje za kvalifikacije na SP u Rusiji.
    (Napred Jermenija, do boda ili pobede!!!!, 9. oktobar 2015 01:19)

    # Link komentara

  115. @Mirko
    Da nije bilo drona i da smo pobedili u Beogradu (što bi se gotovo sigurno dogodilo) imali bi 10 bodova, a ne 7. Albanci bi u tom slučaju bili na 5 i tamo gde im je i mesto.
    (Vladimir Peric, 9. oktobar 2015 01:18)

    # Link komentara

  116. svaki put kad se nesto vazno desi citam komentare b92 ocekivajuci da se jave razumni ljudi I pisu nesto dobro I nadajuci se za bolje buduce covecanstvo...sto ne bi bili normalni, ja sam albanac I cestitam srbima! odigrali nekako, malo srece , ipak pobedili, pa cestitke!!...daj neki srbin da uporedi docek I da nas hvali bar malo!!
    (mitro, 9. oktobar 2015 01:17)

    # Link komentara

  117. Ma gazi!!! Ovako je sladje nego u Bg-u!!! Dace Bog da ih Jermenija pobedi!!!
    (Alex, 9. oktobar 2015 01:15)

    # Link komentara

  118. ovo leci fudbalske rane.
    (joca, 9. oktobar 2015 01:14)

    # Link komentara

  119. @brax

    Kod nas kulturna publika i normalni navijaci ne mogu idu na fudbalske utakmice zbog huligana. Problem sa huliganima je malo dublji i kompleksniji nego sto izgleda gledano sa strane.
    (eh, 9. oktobar 2015 01:13)

    # Link komentara

  120. Ne mogu vjerovati niti jedna pohvala za Ljaića, a namjestio gol i zabio majstorski. Očigledno da ga je zabio pravoslavac onda bi bio naslov preko cijelog portala. Objavite komentar.
    (Sandzo, 9. oktobar 2015 01:13)

    # Link komentara

  121. (Како сам систематски уништен од идиота!, 8. oktobar 2015 20:55)

    Поздравили те Миљанић, Бабарогић, аболирани председник, Ламборђини, лице са потернице...
    Да није Караџића који гуѕицу спашава уплатом 10 милиона евра за лиценцу твом вајном клубу, који би у свакој правној држави на чијем челу није вођа навијача, био избачен у бетон лигу.
    Поздравили те и балетан-рукометаш Видић, а и Станковић. Два највећа аса са најмањим учинком у репрезентацији.
    (то ти је од рођења, 9. oktobar 2015 01:11)

    # Link komentara

  122. pa dobro hrvatiii vi maltu ne mozete da dobijete u cemu pricamo
    (hallo, 9. oktobar 2015 01:10)

    # Link komentara

  123. Ovako treba doćekati goste! Pobefi ona ekipa koja zadluzuje! BRAVO ALVANIJA BRAVO KOSOVA BRAVO ALBANSKI NAROD
    (Hysni, 09. oktobar 2015 00:10)

    Ovi gosti su dosli bez drona, razmisli o tome...
    (Aleksandar I, 9. oktobar 2015 01:10)

    # Link komentara

  124. Ljudi, jer sad shvatate sta su zeleli da postignu i sta su postigli dronom u Beogradu?
    Naime, stanje na tabeli je Portugalija 18, Danska 12, Albanija 11, Srbija 4.
    Nama su oduzeta 3 boda, i nemamo 3 koja bi imali pobedom u Beogradu, Znaci imali bi 4+3+3, a to je 10.
    U isto vreme Albanija nebi osvojila 3 boda koja jeste osvojila za zelenim stolom (11-3 je 8) pa bi tabela izgledala skroz drugacije.
    Portugalija 18, Danska 12, Srbija 10, Albanija 8.Danci su zavrsili kvalifikacije, sto znaci da bi pobedom protiv Portugalije izborili direktni plasman na EURO 2016.
    eto...
    (IvanZ, 9. oktobar 2015 01:10)

    # Link komentara

  125. Kome smeta JAKA SRBIJA BRE!?
    (Ime i prezime, 9. oktobar 2015 01:09)

    # Link komentara

  126. Pre 20 godina ne bi bila vest da smo dobili semenkare....A danas..
    (pera, 9. oktobar 2015 00:59)

    # Link komentara

  127. Hvala Bogdanove za jos jedno ispusteno prvenstvo!!!!!!!
    (Ganci lopoviiiii, 9. oktobar 2015 00:58)

    # Link komentara

  128. свети јован владимир.
    (орах, 9. oktobar 2015 00:57)

    # Link komentara

  129. Ipak su pojedini Albanci na ovom forumu u pravu kad kazu da su, barem po pitanju organizacije fudbalskih utakmica, oni za nas civilizacija. Setite se samo nasih navijaca, koliko su oni jaci od drzave. Jedan te isti navijac nas sramoti godinama, bude jedno vreme cak i u zatvoru u Italiji zbog prekidanja utakmice i onda se odjednom slobodno proseta po terenu na utakmici najveceg rizika protiv Albanije.
    Inace za pohvalu je sto su nasi ucenici i studenti lepo docekani i boravili kod njihovih porodica. Treb nam vise takvih stvari.
    (asdf, 9. oktobar 2015 00:57)

    # Link komentara

  130. Ali igrački 1 na 1 ste neuporedivo jači od njih.
    (Rudika, 9. oktobar 2015 00:55)

    # Link komentara

  131. Bravo slatka pobeda u 91 minutu , presudio je individualni kvalitet na kraju. Ipak moramo svu paznju da obratimo na pripreme utakmica jer zbog toga ispadamo i bivamo kaznjavani. Svaku utakmicu spremati kao sto to radi Izrael.
    (Filip, 9. oktobar 2015 00:52)

    # Link komentara

  132. Bugarin i bosnjak strelci za Srbiju.
    (RKS, 9. oktobar 2015 00:49)

    # Link komentara

  133. a stručni sagovornik mili- vanili? :-D
    (Surfer, 9. oktobar 2015 00:45)

    # Link komentara

  134. Kao i 1914 ponovo smo PREGAZILI ALBANIJU !!!

    (Lucidni decko, 8. oktobar 2015 23:31)

    Odlican komentar,simbolika, samo si sa ovom 1914 uprskao totalno.
    Daj nemoj se sramotiti, ispravi to... Neko je bezao sa casova istorije :)
    (profa, 9. oktobar 2015 00:35)

    # Link komentara

  135. Zao mi je kada vidim sta se ovde sve pise, kada bi Srbija izgubila bilo bi sigurno manje ovakve bezsmislene komentare. Ja cestita Srbiju za pobedu, ali takodje moram cestitati Albancima za dobro ocekivanje i "Fairplay" Setite se u Beogradu kada se Himna Albanije pjevala, kako je to prosao. A veceras kada su Srbi pjevali svoju Himnu vidilo se i kako se smiju i nije bio kao u Beogradu. A ostalo znate kako je prosao. A drug je da Srbija je vecerasnju bitku pobedila ali je rat izgubila odavno, da budemo ikreni. A albanija ima jos sanse da izadje kao pobednik. Pokusavao sam da pratim veceras utakmicu od prve do zadnje minute, i to mi se stvarno dopalo,a sve sta se pre i posle utakmice prica i pise, to ne mogu da podnosim. Politika pokvari Sport i Sportiste.
    (J.Shaqiri, 9. oktobar 2015 00:29)

    # Link komentara

  136. Zahvaliti se Curcicu posle kvalifikacija.Vidi se da je ok lik ali nam je igra raspad.Hitno nam trebaju osvezenja u veznom,Zivkovic in,Kostic in,Sulejmani in...Out Tosic(razvodnjava igru),Tadic (ne trudi se ni 20% za rep.kao za Sautempt.)...
    P.S.Imamo mozda najperspektivniju rep.u Evropi(Mitar,Zivkovic,Kostic,Lazar...svi oko 20 god).
    (Plav, 9. oktobar 2015 00:26)

    # Link komentara

  137. 100% naših navijača je očekivalo da na utakmici sve pršti od grubosti i provociranja, što na terenu što na tribinama, a do toga nije došlo. Sa druge strane naša igra usporena i smirena koju sad mnogi pljuju, a razmislite da smo krenuli muški i žestoko, pa bilo bi krvi ... razmislite malo
    (pera, 9. oktobar 2015 00:23)

    # Link komentara

  138. Denda, Strajnic, Kovinjalo, Bakmaz... nista, nema veze... gde mogu da uplatim pretplatu za RTS?
    (Pero, 9. oktobar 2015 00:22)

    # Link komentara

  139. Zašto b92 nije nigde spomenuo čije mošti su ležale u Elbasanu nekoliko vekova!?


    Srbi ne gube uz svoje Svece nikad!!!
    (Samo pitam - zašto?, 9. oktobar 2015 00:21)

    # Link komentara

  140. Vreme je kajanja i praštanja ! Teško je !
    (cole, 9. oktobar 2015 00:20)

    # Link komentara

  141. Nisam vise albanac sramota me :(


    Puuu bre, enver hoxha je za njih.
    (Plisi, 9. oktobar 2015 00:19)

    # Link komentara

  142. Svaka cast na pobedi, ALI!
    Igra do 90. minuta je bila KATASTROFALNA kao i u svakoj utakmici pod komandom Curcica. Covek koji je u karijeri trenirao samo Javor(tim poznat po bunkerici) NE MOZE da bude selektor reprezentacije koja pretenduje da ima dobre rezultate. Nazalost, on ce nas voditi i kroz kvalifikacije za SP u Rusiji i ne verujem da cemo proci cak ni onako bednu grupu. Nadam se da su ovo svi shvatili i pre mene i da necete imati velika ocekivanja od ovako vodjenog tima.
    (Stefa, 9. oktobar 2015 00:18)

    # Link komentara

  143. Vazno je samo da smo ih pobedili tamo i da nece moci da spavaju ove noci!
    Ne samo u Albaniji nego i mnogi na Srpskom Kosovu sto nas mrze!
    Mogu da zamislim njihove face na trgovima xD

    Cekamo izbore i novog selektora
    pa da konacno krene med i mleko naseg A reprezentativnog fudbala!
    (SaLeNBG, 9. oktobar 2015 00:16)

    # Link komentara

  144. Kao i 1914 ponovo smo PREGAZILI ALBANIJU !!!
    (Lucidni decko, 8. oktobar 2015 23:31)

    Dečko, nauči srpsku istoriju. Bar osnove pre nego li daš ovakav komentar. Ovo ti kažem ka praunuk onih koji su 1914. "pregazili" Albaniju... do Drača pa prababa Marselj a pradeda Krf>Solun... Zapitaj se zašto ulice u Srbiji nose ime tadašnjeg vladara Albanije i njemu bliskih ljudi. Osnovno obrazovanje u Srbiji: jedan veliki minus.
    (Miša, Bgd, 9. oktobar 2015 00:16)

    # Link komentara

  145. Браво момци! Свака част. Када нема намештаљки нема ни Албаније у фудбалу. Следеће квалификације ако не прођете боље оставите копачке и пређете у ратарство!
    (Стефан, 9. oktobar 2015 00:15)

    # Link komentara

  146. Cestitke na zasluzenoj pobedi. Sad kad smo probili led, i igrali 90 minuta fudbala, nadam se da cemo sledece utakmice igrati bez euforija i budalastina.
    (Vokrri, uci francuski, mozda ce mu trebati, 9. oktobar 2015 00:14)

    # Link komentara

  147. Tukli ih u Beogradu, tukli ih u Albaniji, neprocenjivo ��
    (Armini, 9. oktobar 2015 00:13)

    # Link komentara

  148. Molim za malo paznje...svaki normalan covek u Sbiji bio je u cudu na pozorisnu atmosferu na utakmici..mislite o tome Ko stvara napetu situaciju na Balkanu I zasto
    (Savke, 9. oktobar 2015 00:13)

    # Link komentara

  149. Putin nam namestio najlaksi zreb u istoriji zrebova, ako se tu ne plasiramo....
    (sa-strane, 9. oktobar 2015 00:13)

    # Link komentara

  150. Hvala premijeru Vucicu. Za samo dva minuta, uporkim radom i zalaganjem uspeo je da albancima da dva gola i da nas sledece godine uvede u kvalifikacije za Mondijal. Samo da tako nastavi. Hvala mu.
    (politicki nekorektna osoba, 9. oktobar 2015 00:13)

    # Link komentara

  151. @Stexs … Jesmo se naucili kulture u Begradu, pogotovo kada smo culi da ceo stadion skandira :"ubij zakoli da siptar ne postoji" a Predsednik Toma diploma uziva slusajuci to "civilacisko" skandiranje, kada se zvizdalo himni Albanije, pa kada policija omogucila huliganima da udju na igraliste i tuku se sa igracima itd.itd .Kako vas ceo svet nikako da vas razume, stvarno se cudim.Siguran sam da se i ti cudis.
    (Gona, 9. oktobar 2015 00:12)

    # Link komentara

  152. Ocajna Srbija pobedila Albaniju... kakva je ta Albanija onda?
    (Djenka, 9. oktobar 2015 00:12)

    # Link komentara

  153. koliko je meni slatka ova pobeda,ali do neprepoznatljivosti....
    (lemy, 9. oktobar 2015 00:12)

    # Link komentara

  154. Ovako treba doćekati goste! Pobefi ona ekipa koja zadluzuje! BRAVO ALVANIJA BRAVO KOSOVA BRAVO ALBANSKI NAROD
    (Hysni, 9. oktobar 2015 00:10)

    # Link komentara

  155. Steta sto pobeze lopta Sulejmaniju kod one sanse. Sramota je da u ovoj grupi Srbija nije druga iza Portugala. Mora Karadzic da odleprsa zauvek iz saveza.
    (Goranac., 9. oktobar 2015 00:08)

    # Link komentara

  156. Da je pravde sad bi imali 7 bodova a Albanija 8...mada ko zna kako bi se stvari odvijale da nije belo "Beograda"..mozda bi bi osvojili i jos koji bod sa strane.

    U svakom slucaju Albanici su hteli to mi ili ne da priznamo organizovali mnogo bolje mec nego mi i napravili su budale od nas u Beogradu.
    (Mirko, 9. oktobar 2015 00:08)

    # Link komentara

  157. Dobismo drugu utakmicu u grupi...kao evropsko da smo uzeli...ma samo nek je nama leba i igara, i Bog da nas vidi.
    (Zex, 9. oktobar 2015 00:08)

    # Link komentara

  158. (Zigzag, 8. oktobar 2015 23:31)

    E moj druže bolje gledaj kako će te vi da se plasirate vidim baš vam cvetaju ruže. Naročito sa ovim novim selektrom. A ni hvala da nam kažeš e toliko o tebi.
    (Novi Sad, 9. oktobar 2015 00:06)

    # Link komentara

  159. Čestitam. Ipak su Albanci inferiorniji ali moram priznati da im se dramatično popravio nogomet.
    (megatronman, 9. oktobar 2015 00:06)

    # Link komentara

  160. @(Gazetaexpress, 8. oktobar 2015 23:19)

    O kakvom ratu se ovde priča? Da li o dronu? Da li o albanskom reprezentativcu koji je srpskog napao dok je skidao dron? Uvek provocirate, evo sad i u komentarima. Onda se čudite reakciji i onda plačete, upirete prstom, zoveze upomoć. To, druže, nije civilizacija nego podmuklo delovanje.
    (Ivan, 9. oktobar 2015 00:05)

    # Link komentara

  161. Ocekujem reakciju UEFE...
    (mlekadzija, 9. oktobar 2015 00:05)

    # Link komentara

  162. Realno albanci pojma nemaju. Dno dna. Sad sto sticajem okolnosti se desilo da su u igri za plasman na EP ne znaci i da su dobri. Takodje mi smo isto katastrofa.Blagi ocaj
    (Atreides, 9. oktobar 2015 00:04)

    # Link komentara

  163. nit srbija ni Albanija nemaju veze za fudbal neka uce ot Hrvata IBosanaca kako se igra Fudbal pozdrav
    (Goranac, 9. oktobar 2015 00:04)

    # Link komentara

  164. ova pobeda definitivno zasluzuje jos jednu u nizu vanrednih konferencija za stampu nase premijera
    (Vojkan, 9. oktobar 2015 00:03)

    # Link komentara

  165. Vojvodina republika!
    (Srbin, 9. oktobar 2015 00:03)

    # Link komentara

  166. Srbija dali ste videli sta je civilizacija?
    (Xheffo, 08. oktobar 2015 22:49)

    Jesmo,videli smo vašu civilizaciju u koju se iz Tirane dolazi "seoskom kaldrmom" ,a Elbasani bi mogao da bude i "grad svetlosi" samo bi prvo trebala da stigne struja u okolne zgrade...
    (civilizacija, 9. oktobar 2015 00:03)

    # Link komentara

  167. najbolje kad dodju ovi moderni mislioci i kriticari drustva koji razmisljaju svojom glavom, pa pricaju hleba i igara za ove nebitne meceve i rijalitije, a kad igra djokovic onda je to sinteza umetnosti i kulture koju svako treba da gleda
    (anti_globalista, 9. oktobar 2015 00:02)

    # Link komentara

  168. @ Verovatno sa vide Srbi kako se navija i organizuje jedan mec visokog rizika.
    (xheta, 8. oktobar 2015 22:27)

    Bez ljutnje : sta su albanci ikada sta organizovali ? izvini ali sto se sporta tice nista nemamo od vas sta da naucimo : odbojka, kosarka, vaterpolo, tenis, futbal ( svetski prvaci do 20 godina) i tako dalje .... uvek smo tu i uvek se borimo sa zlato i prva mesta ! gde ste vi ? vas nigde sto znaci da nema kod vas sportske kulture i o morate priznati ... pozdrav
    (Andrea, 9. oktobar 2015 00:02)

    # Link komentara

  169. publika kulturnija nego kod vas u beogradu, jeste videli jedan zivog coveka ko je izasao iz tribune?! niste bolji bili celo vreme ali ipak na kraju ste iskorili priliku i dobili fer nema sta.
    (brax, 9. oktobar 2015 00:02)

    # Link komentara

  170. E sutra necu jesti burek...
    (srecko, 9. oktobar 2015 00:02)

    # Link komentara

  171. Uvjeren sam da je ovu utakmicu gledalo 1% hrvata,nikome nisu interesantni dvoboj nogometnih liliputanaca...,
    (Zigzag, 8. oktobar 2015 23:31)

    To je onaj fazon - nisam kompleksas ali dolazim na srpski sajt da prokomentarisem :)
    (ja, 9. oktobar 2015 00:00)

    # Link komentara

  172. Vi ste bili bolji. Ali Za zall nas Cika-- lleshiiiii nije Bio nesto u formi :))
    Bravo Srbijo jak ste i bicete pozdrav iz njemacke
    (Bashkimi, 9. oktobar 2015 00:00)

    # Link komentara

  173. Kao uvjek bosnjak spasava srbiju, jos da si im pjevao himnu postao bi srpski heroj ovako nikog ne interesujes
    (zeleni, 9. oktobar 2015 00:00)

    # Link komentara

  174. Uvjeren sam da je ovu utakmicu gledalo 1% hrvata,nikome nisu interesantni dvoboj nogometnih liliputanaca...,
    (Zigzag, 8. oktobar 2015 23:31)

    Hajde nemoj da ti je krivo sto su vasa braca izgubila :)
    (Milan, 8. oktobar 2015 23:59)

    # Link komentara

  175. Bravo pobeda cista kao suza slaba srbija za fudbal slaba Albanija Bosna je najbola nema uce fudbal ot Hrvata isrbi iAlbanci
    (Goranac, 8. oktobar 2015 23:59)

    # Link komentara

  176. Meni su nekad bile slatke pobede protiv Spanije i Nemacke a danas je jadnoj omladini hit protiv neke Albanije.Bezvredna pobeda za jos jedan "patriotski" tvit premijera.Kako je malo potrebno za srecu...
    (Danubewalker, 8. oktobar 2015 23:57)

    # Link komentara

  177. Kako su igrali i nama i njima je trebalo oduzeti ne po tri, nego po sest bodova.
    (Hvala na paznji, 8. oktobar 2015 23:57)

    # Link komentara

  178. Nikada mi necemo igrati fudbal dok u A selekciji poziv dobijaju Luka Milivojevic, Fejsa, Petrovic, Gudelj, a Radoja koji je u prvih 11 u Selti ne moze da igra za selekciju jer nema pravog menadzera niti je igrao za blizance. Nekim cudom Sergej je dobio poziv ali je presedeo na klupi nazalost iako je za klasu bolji igrac od Milivojevica. Valjda nasi strucnjaci nisu culi za seltu i prate samo ove klubove za koje su culi.
    E da je srece pa da smo pobedili svaki put kada smo igrali odvratno odnosno kada na terenu nije bio ni f od fudbala.
    (?, 8. oktobar 2015 23:56)

    # Link komentara

  179. Ovo je ono sto smo cesto gledali decenijam, mi se nalozimo i Nemci nas sokiraju poslednjim minutima. Danas smo mi bili Nemci za Alabance.
    (draganz, 8. oktobar 2015 23:56)

    # Link komentara

  180. Posle ove utakmice koja je bila više od igre ponovo smo zaljubljeni u nacionalni tim. Sada plasman na SP u Rusiji ne sme da izostane [link]/
    (Nebojsa, 8. oktobar 2015 23:55)

    # Link komentara

  181. A na stadionu MUK...
    (zvezdas, 8. oktobar 2015 23:54)

    # Link komentara

  182. Cestitke Premijeru , Vladi Srbije , Strucnom stabu i igracima na odlicno odigranoj utakmici. Igracima na odlicnih 90 min igre A PREMIJERU NA SJAJNOJ PODRSCI , ZAJEDNO SMO NAJACI !!! SRBIJA !!!!!!
    (Patriota, 8. oktobar 2015 23:54)

    # Link komentara

  183. Verovatno sa vide Srbi kako se navija i organizuje jedan mec visokog rizika.
    (xheta, 8. oktobar 2015 22:27)

    Sto dadoste coveku toliko minusa? Rekao je istinu, bez raznoraznih Bogdanova i slicnih kreatura tako karakteristicnih za nas. Da smo bolje organizovali tu utakmicu mozda bismo veceras slavili i neki plasman na Evropsko, ili makar baraz. I ovako je slatko, ali je covek rekao istinu, nazalost.
    (Milan, 8. oktobar 2015 23:52)

    # Link komentara

  184. Prvo bejase bitange u komentarima, sada preko noci postase vitezovi.
    Sta je zivot, klackalica.
    Cestitke na trudu, zalaganju, koncentraciji i velikoj pobedi za narod.
    (Serbinho, 8. oktobar 2015 23:51)

    # Link komentara

  185. Ja sam iz SRBIN iz CG,ali srce mi je puno nema veze sto su ispali!!!Hvala vam braco moja... ZIVJELA SVESRBIJA BREEEEEEE IDEMOOO…OO .....
    (SRBIN IZ CG, 8. oktobar 2015 23:50)

    # Link komentara

  186. Albanija je izgubila ali mi izgubil lice od sramote kakav docek ludi mi smo daleko i ako smo pobedili
    (Dragon, 8. oktobar 2015 23:49)

    # Link komentara

  187. najgora utakmica u istoriji kvalifikacionih utakmica ikad! pa ove babe od igrača bi sve oterao iz reprezentacije i doveo napaljene klince iz srpske lige - istok, donji
    (majkan, 8. oktobar 2015 23:49)

    # Link komentara

  188. @navijac
    ima koha ditore kucaj na guglu
    (dzaja, 8. oktobar 2015 23:48)

    # Link komentara

  189. Verovatno sa vide Srbi kako se navija i organizuje jedan mec visokog rizika.
    (xheta, 08. oktobar 2015 22:27)
    Koje bre crno "navijanje",pa niste se culi.Reprezentacija se bori za EP,neki bedan stadion,10.000-krcat,a niko ni da bekne.Vi ce te Srbe da ucite kako se navija,nesreco jedna.Ultras Albanci,poznato sirom Evrope po svom ultra mentalitetu.Jos primate gol u 91 min i napustate stadion???Sreca pa ce vas izbaciti u barazu.
    (Makedonac, 8. oktobar 2015 23:48)

    # Link komentara

  190. Citam prvih dvesto komentara i nemogu da verujem da mi tako mrzimo svoju reprezentaciju,Mogu da se slozim da nisu kvalitetni kako bi mi htjeli ali oni su nasi i pitam one sto kritikuju u cemu su oni bili reprezentativci kolko su oni odgovorni zato sto uglavnom nemogu posluzit nicemu.
    (Soko, 8. oktobar 2015 23:48)

    # Link komentara

  191. Ramo Ramo druze moj :)
    (ice9, 8. oktobar 2015 23:47)

    # Link komentara

  192. "Konacno, neko se setio! Najuspesnija taktika zatvaranje nasih starleta u farmu i parove pre utakmice! Mitrovicu, Peconi...hvala!!!"

    Da, odlična ideja, ali za ovog našeg špica Mitrovića nisam siguran da se nije prošvercovao ovih dana kod rijaliti starleta nekako. Izgleda da mali ne zna šta je dosta...
    (Simon, 8. oktobar 2015 23:47)

    # Link komentara

  193. Presrećan sam, ovo je stvarno lek na ljutu ranu. Albancima se vraća za sve prljavštine, posle one dron sramote, 10000 ljudi ih je čekalo na aerodromu, danima su slavili tu baljezgariju i sramoćenje sporta i evo kako stiže pravda, sa Portugalijom 1 sa Srbima 2 u zaustavnom vremenu. Mislim da će da izgube i u Jermeniji, to je ta loša karma koju su sami stvorili. Ima pravde
    (Milan, 8. oktobar 2015 23:46)

    # Link komentara

  194. Samo da ih ova pobeda digne i da igraju jos bolje.
    (BojanNS, 8. oktobar 2015 23:46)

    # Link komentara

  195. Čestitam našim momcima na pobjedi kakva god bila. Nasim komšijama čestitam na dobroj organizaciji zahvaljujući kojoj nije bilo većih incidenata. Sretan sam zbog ove dvije stvari.
    (George, 8. oktobar 2015 23:46)

    # Link komentara

  196. @ Udjem na vest nakon utakmice i zateknem samo komentare pljuvaca, koji su verovatno pisali u 80 minutu, pozurili da pljunu brze bolje, treba da vas je sramota. Voleo bih da takvi mogu nekako da se evindetiraju, jer zbog takvih ljudi i takvog razmisljanja ova zemlja ide unazad.
    (Ivke, 8. oktobar 2015 22:54)

    Grešiš, ovaj, grešiš silno sine. Evo ja ću odmah da se evidentiram. Ova zemlja ide unazad zbog ljudi koji smatraju da nam odlično ide i da prosto cvetamo. Rešavanje svakog problema pre svega počinje sa spoznajom da taj problem postoji. Postoji li jedan aspekt u funkcionisanju ove jadne i napaćene zemlje koji nije okrenut naglavačke? I kakva je onda korist od okretanja glave na drugu stranu, da te ja lepo, onako patriotski, pitam?
    (Nebojša, 08. oktobar 2015 23:21)
    @
    Ivke, kada se ide pogrešnim putem najnapredniji vuku nazad!!!
    Nebojša, lepo ime!
    (Čarli, nije Braun, nije Čaplin, a nemam ni anđele ..., 8. oktobar 2015 23:45)

    # Link komentara

  197. lepo je što smo pobedili i naravno cestitke igracima,ali i treba biti realan i reći da naša reprezentacija igra jako los fudbal,bezidejno i taktički pogrešno.Samospoznaja ,što neko reče je ključ budućih uspeha...pobedili smo i svaka čast, ali da smo loši ,loši smo.
    (milan nis, 8. oktobar 2015 23:45)

    # Link komentara

  198. Cestitam komsije
    mozda vam vredi nesto!
    (alban, 8. oktobar 2015 22:47)

    Hvala . Znaš da vredi !
    Inače ne bi nekoga toliko bolelo da nije bitno !
    Još jednom hvala - sport na prvom mestu !
    (Snaga , enerdjija …fizička kultura !, 8. oktobar 2015 23:44)

    # Link komentara

  199. @Gazetaexpress

    Time sto ste pola stadiona napunili policajcima u civilu i time sto je na hiljade policajaca moralo da cuva red ste kao pokazali da ste civilizovani? Da ste zaista civilizovani bilo bi 100 policajaca ili ni toliko, srpski fudbaleri bi setali bez policijske pratne po Tirani, tako da... A da ne spominjemo sta bi sve radili da je neko od srpskih fudbalera podigao tri prsta a ne da su vam mahali nekom velikosrpskom zastavom.
    (na cemu ste aljbanske patriljote?, 8. oktobar 2015 23:44)

    # Link komentara

  200. Cekajte zemljaci,

    Sad kao treba kolektivno da budemo ludi od srece ili sta.Ok lepo je sto smo dobili mec,sto kazu mudri filozofi ``bolje je pobediti nego izgubiti`` ali cekajte.Da se ne lazemo ovo je jedna od najsramnijih generacija po rezultatima.Popod tim mislim na zadnja dva ciklusa za SP i EP.Kad tome dodamo stanje u svezu i ko vodi taj savez....MUCNO STANJE...a i mi navijaci nismo nista bolji,kad se setim Djenove i desavanja na tekmi protiv Albanaca kod nas, shvatam i prihatam porazavajucu istinu a to je da smo evropski fudbalski mulj i da objektivno bolje i ne zasluzujemo.
    Volim i bodricu nasu reprezentaciju uvek i svuda kao sto sam i cinio do sada u Konstanci,Briselu,Madridu,Minhenu,Galzenkirhenu itd...
    (DM, 8. oktobar 2015 23:43)

    # Link komentara

  201. Treba ukinuti ove komentare. Pojedinci su zaslužili da im se uši iščupaju, SRAM VAS BILO! PU! PU, PU, PU!!!
    (Bane, 8. oktobar 2015 23:43)

    # Link komentara

  202. Da nije bilo huligana i bogdanova u beogradu mi bismo sada imali 10 bodova i sa pobedom nad portugalijom mi bi smo bili drugi. Nisu fudbaleri krivi.
    (protiv huliganstva, 8. oktobar 2015 23:42)

    # Link komentara

  203. onaj bogdanov nad kosta dva prvenstva
    (cela, 8. oktobar 2015 23:42)

    # Link komentara

  204. Bravo!

    Jedina steta sto ce sad tole ostat jos 4 godine min.
    (Washington, 8. oktobar 2015 23:42)

    # Link komentara

  205. @Blue Fortress

    Da ti kazem nesto, Matic jeste nas najbolji igrac, to je cinjenica. Ali je isto tako cinjenica da od kad se on vratio u ekipu mi ni jednu utakmicu nismo odigrali i takodje neoboriva cinjenica je ta da on mnooogo usporava nasu igru. Voli loptu vise i od Stefana Babovica (naravno ne uporedjujem ih po kvalitetu). Danas sam tacno znao kad je izasao da cemo pobediti. Mnogo decko carini loptu, znaci on gra neku igru za sebe u mestu, pa levo, pa desno, totalno bez ikakvog efekta.
    (Znaci nije caka imati jednog dobrog, nego jednog korisnog, 8. oktobar 2015 23:41)

    # Link komentara

  206. Adem Ljajic igrao nikada u zivotu ,svaka cast !BRAVO SRBIJO MAJKO !!!!!
    (Bofe, 8. oktobar 2015 23:41)

    # Link komentara

  207. Ko da ste Evropsko prvenstvo osvojili, a ne pobijedili u utakmici koja za vas nema znacaj. tj ima, da izadjete iz minusa. Znate zasto nikad necete biti na vrhu ? Zato sto igrate u inat nekome. Ne igrate da pobijedite za sebe.
    (gradjanin, 8. oktobar 2015 23:40)

    # Link komentara

  208. A brat Pantela samo sve najlepše o drugarima, kao i uvek. Lepo. Majstore pozdravićeš nam Žigaru kad se čujete.
    (Simon, 8. oktobar 2015 23:40)

    # Link komentara

  209. Čak nas je i sad ponela euforija. Zbog dva gola u nadoknadi je zaboravljeno čitavih 90 minuta mučenja one nedužne i jadne lopte. PRAVDA ZA LOPTU! Nije zaslužila da je razmenjuju srpski i albanski poluamateri.
    (trn u oku, 8. oktobar 2015 23:40)

    # Link komentara

  210. Ajmo Jermenija, sad ste vi na redu!
    (Bobo, 8. oktobar 2015 23:39)

    # Link komentara

  211. @marko

    Kakav 1:1????

    Mi njih pobedili u sted brdjanije a oni nisi hteli da igraju posle prekida kog su sami hteli!!!!

    Kakav 1:1???
    (Gamer, 8. oktobar 2015 23:39)

    # Link komentara

  212. Jeste li znali da su Jermeni Kosovski boj započeli na strani Turske, da bi po dolasku prešli na stranu pravoslavlja.
    Mislite o tome.
    (Lazar, 8. oktobar 2015 23:39)

    # Link komentara

  213. SAD DA IM BLOKIRAMO SVE SAJTOVE KOMENTARIMA!!!
    (Remaa, 8. oktobar 2015 23:39)

    # Link komentara

  214. To je ta Partizanova skola Ljajic i 0:2.Momci su hrabro odigrali.Svaka cast.
    (Partizan uber alles, 8. oktobar 2015 23:38)

    # Link komentara

  215. Meni je najjaci utisak kada u 20:28 na rts u anketi onaj Albanac iz Albanije prica kako navija za Partizan iz Beograda. Neprocenjivo :)))) Ima li neko taj klip da okaci?:)) Inace, ali bez preterivanje, bilo koji sportski komentator sa televizije B92 je bolji od ovog vecerasnjeg, u svakom smislu, a pogotovo sto su prijatni sa devedest dvojke
    (MilanaCZLeskovac, 8. oktobar 2015 23:38)

    # Link komentara

  216. Mihajlović da se izvine Ljaiću!
    (Bane, 8. oktobar 2015 23:38)

    # Link komentara

  217. Da nije bilo drona,imali bi sada +6,oni -3,i sa narednom pobedom drugi,i da moja baba ima onu stvar...
    (laik, 8. oktobar 2015 23:37)

    # Link komentara

  218. Tokom cele utakmice navijanje je bilo na nivou takodje i gostoprimstvo je bilo pravo Albansko. Pozdrav.
    (Juventusman, 8. oktobar 2015 23:37)

    # Link komentara

  219. Sve u svemu, kvalifikacije treba da se zaborave i da ova utakmica bude početak Rusije 2018. Takođe, ovo ne treba da bude nešto tek da se kaže, nego stvarno. Pobedili smo ih na terenu i zbog toga ova utakmica treba da bude početak. Nažalost, sa novim selektorom opet, jer je ova igra očajna.
    (Deni Krejn, 8. oktobar 2015 23:37)

    # Link komentara

  220. Nek priča ko šta hoće, ja moram da čestitam i albanskim navijačima. Jesu zviždali našoj himni, ali i mi smo njihovoj ovde. Sve ostalo je bilo kao u Engleskoj. Mislio sam da nema šanse za ovakvu organizaciju. I čestitke njihovim fudbalerima. Očekivao sam da će da nas pokidaju od krljanja, ali sve u svemu kamilica od utakmice. Kulturno za respekt.
    A najveća čestitka svim našim igračima. Trebalo je imati srce (da ne pišem ono drugo) kao Mont Everest pa odigrati večeras.
    Orlovi lavljeg srca, hvala !!!!
    (Bojan, 8. oktobar 2015 23:36)

    # Link komentara

  221. Dragi Srbi, iskreno vam cestitam pobedu. Sve najbolje!
    (Shqiptar, 8. oktobar 2015 23:36)

    # Link komentara

  222. Drago mi je nenormalno mije drago !!! Ali ali ali, al su nas ovi brdjani namagarcili sto se tice ponasanja!!! Pustise nam dron, mi prekinusmo utakmicu a kod njih cak i nasi studenti i jos i izgubise i nikom nista!!! Namagarcili su nas samo tako, a nase budale na stadionu mozes napalitbez problema
    (Gamer, 8. oktobar 2015 23:36)

    # Link komentara

  223. Svaka čast fudbalerima, uspeli su da primer teške i naporne borbe koju vodi Vlada u Reformama prenesu na teren i ostvare pobedu! Svaka čast i Premijeru Vučiću, bez njegovih diplomatskih sposobnosti bi se odigravanje ovog meča dovelo u pitanje!
    (Aleksa, 8. oktobar 2015 23:35)

    # Link komentara

  224. Pa koliko se radujete ko da ste Španjolsku pobijedili,na niske grane ste pali;)
    (purger, 8. oktobar 2015 23:35)

    # Link komentara

  225. @marko
    sta je pisac hteo da kaze. nikako nismo 1:1, mozda nismo sila u fudbalu. Ali za njih smo nedostizni. oni veze nemaju, jedan sut u okvir gola u "utakmici zivota". u beogradu su odradili svoje i slavili kao da su osvojili ep, a mi naseli kao magarci. i kao sto neko rece da je ostala prvobitna odluka, imali bi bod vise od nas i sve bi bilo otvoreno. Ali nema veze pokazali su karakter. jedino brine sto smo i na kraju prosjih kvalifikacija igrali dobro, a onda prosuli dolaskom advokata. ako ne mogu da dovedu pauna. treba da ostane curcic. pa polako.
    (boza pub, 8. oktobar 2015 23:34)

    # Link komentara

  226. @Sudija Falkone
    Što Hrvati "nevera"?Ja brajko moj ne znam čovjeka koji danas nije gurnuo na Srbiju i Sjevernu Irsku, uključujući i mene.2.7*2.7*100 eura.Nevera mi je eventualno što ne znam kud ću sa parama ovaj vikend, mogao bi ozbiljno posrnuti..
    (Dvoranski polo, 8. oktobar 2015 23:33)

    # Link komentara

  227. @Mirko/botina "Ovo je veliki uspeh do kog smo dosli svi zajedno, ocigledno su momci bilo jako inspirisani sto su dobili podrsku premijera i hvala premijeru sto je gubio zivce i na ovo..."

    Mirko, molim od danas pisite "Samo Brondby Brondby Brondby Brondby ..." daleko bolji komentar od ovog botovanja.
    (prekoOkeanskeDelije, 8. oktobar 2015 23:33)

    # Link komentara

  228. ovo je bruka ne možemo da damo gol da utakmica traje još dva dana
    (džoni, 08. oktobar 2015 22:29)

    Pa dal'?
    (Igor55, 8. oktobar 2015 23:33)

    # Link komentara

  229. uhapsili srbe na brezovici i oduzeli imovinu. koga briga
    (jole, 8. oktobar 2015 23:33)

    # Link komentara

  230. Брaвo Cрбиja.,,oд срцa пoдршka из БЛ
    (Banja Luka, 8. oktobar 2015 23:32)

    # Link komentara

  231. Glavni utisci: paljevina Stojke spasio sto posto sansu kod 0-0. Trava na terenu savrsena. Da zaposlimo njihove da nam odrzavaju terene?
    (marko, 8. oktobar 2015 23:32)

    # Link komentara

  232. bili ste bolji i zasuzli pobedu , cestitam .
    (komsija-al, 8. oktobar 2015 22:58)

    Nisi nam ti komšija, već zemljak. I tebi čestitike na pobedi.
    (Darkstar, 8. oktobar 2015 23:32)

    # Link komentara

  233. Uvjeren sam da je ovu utakmicu gledalo 1% hrvata,nikome nisu interesantni dvoboj nogometnih liliputanaca...,
    (Zigzag, 8. oktobar 2015 23:31)

    # Link komentara

  234. Kao i 1914 ponovo smo PREGAZILI ALBANIJU !!!
    (Lucidni decko, 8. oktobar 2015 23:31)

    # Link komentara

  235. hvala bogu ima pravde!!

    PS: izricito mi je drago sto je bas Adem dao prvi gol... srbija je zemlja razlicitih ljudi i mozemo samo da se ponosimo sa takvim likovima poput Adema... takodje podrska albancima sto su izkontrolisali utakmicu velikog rizika (pa cak i kroz hapsenje onog lika sto je dronirao)... i na ovih par cestitki ovde... sasvim korektno
    (zigot, 8. oktobar 2015 23:30)

    # Link komentara

  236. Steta samo sto nije bio Sarenac za komentatora.... Hahaha to bi bio hit
    (borko 88, 8. oktobar 2015 23:30)

    # Link komentara

  237. Kakvi komentari, i sta sad zbog ove pobede sve je super?! Stvarno Karadzic treba da ostane jos 50 godina.
    (radomir, 8. oktobar 2015 23:30)

    # Link komentara

  238. Sta tu Albanci pricate o civilizaciji??? Pa da smo danas pustili dron na sred terena sta bi radili? Sve sto se desilo u BG vi ste zakrivli toliko o vasoj civilizaciji
    (Petar, 8. oktobar 2015 23:29)

    # Link komentara

  239. Ovo je bio najgori fudbal koji sam u zivotu gledao. Sreca sto su Siptari jos gori od nase reprezentacije. Jedino je sudija bio odlican. Rezultat je puka slucajnost. Ni jedna ekipa nije napravila ni jednu organizovanu akciju ni sansu za gol na celoj utakmici.
    (frank, 8. oktobar 2015 23:29)

    # Link komentara

  240. Pantela - frizura - neprocenjivo!!!
    (roki, 8. oktobar 2015 23:29)

    # Link komentara

  241. i sada dodajte natabelu na iva 4 bida jis 6 (3 sto su nam oduzeli na sudu, i 3 za formalnu pobedu nad slbaniom koje nan nisu upusali ) i imalu bi smo 10 bodova i borili bi smo se za baraz ... Momcima svaka cast jednostavno nam UEFA i EU nisu dali da idemo ba euro :( ... Veliki pozdrav BRACO SRBI :) ...
    (mare zemun, 8. oktobar 2015 23:29)

    # Link komentara

  242. Odlično. Sad ću mirno da spavam ?
    (gandra šajkaš, 8. oktobar 2015 23:29)

    # Link komentara

  243. al osećam duhovno zadovoljstvo..
    (teodos, 8. oktobar 2015 23:28)

    # Link komentara

  244. A ona neznalica sto sad upropastava Milan,nije zvao ni Laljica ni Matica,c,c,c...
    (grof, 8. oktobar 2015 23:28)

    # Link komentara

  245. Cestitam Serbima, inace losa igra sa obe strane.
    (nimani, 8. oktobar 2015 23:28)

    # Link komentara

  246. U biti sad ste 1:1...ne znam cemu ovolika radost...kad su mogli i oni pobijedit...lopta je ovaj puta otisla na vasu stranu...
    (Marko, 8. oktobar 2015 22:57)

    Kiselo grozdje, komsija? :-)
    (Pera, 8. oktobar 2015 23:28)

    # Link komentara

  247. Sta je bre ljudi, pa ovo je sve normalno...
    (Akana!, 8. oktobar 2015 23:28)

    # Link komentara

  248. stefanovici gde ti je dron kako te nije sramota i tebe i A V. istraga je u toku? Bogdanov napad ulazakui teren?
    (djoka, 8. oktobar 2015 23:28)

    # Link komentara

  249. Sada se videlo koliko je albanska reprezentacija loša i da smo mi prokockali EP zahvaljujući eksperimentima Karadžića. Igra našeg tima bila je tipična, da neprimimo gol, što je od kada je Ćurčić selektor model. Posrećilo nam se dali smo dva gola, ali je opšti utisak,da mi nismo pobedili što smo mi odlićni već što je albanski tim loš. Naša postavka igre je staromodna i spora. Mi perspektivu sa Ćurčićem nemamo i propustićemo i SP ako on ostane. Varka će biti ako Portugal dođe sa rezervnim timom i mi ih pobedimo. S poštovanjem.
    (Mito, 8. oktobar 2015 23:28)

    # Link komentara

  250. Bravo Srbija, svaka čast, jest mi drago. Sad ste im vratili s kamatom za onaj dron i bodove za stolom. A njihove face neprocenjivo!
    (SAŠA FRANKFURT, 8. oktobar 2015 23:28)

    # Link komentara

  251. Na sta smo mi spali da se radujemo pobedu nad albancima kao da smo usli u finale sp, a ti albanci ce najverovatnije direktno na ep, a mi u nova zavaravanja u nove kvalifikacije i u nova obecanja da ce kao sve biti bolje sledeci put
    (oli, 8. oktobar 2015 23:27)

    # Link komentara

  252. Klasican sindrom nasih fudbalera. U totalnoj nebitnoj utakmici oni pobede i sad glume kao da su osvojili svetsko prvenstvo. Albanija ce ici direktno na evropsko prvenstvo kao druga u grupi a mi cemo i dalje da se palimo na fudbal. Stomak mi se prevrnuo jad sam posle utakmice video naseg trenera jako je sav sretan i kako glumi velikog trenera. Sad misli covek da je zacementirao mesto selektora a nije ni svestan koliko je jadan i koliko nema pojma. Ajmo srbi, sad se radujte veceras jer vec sutra cemo opet po kontejnerima traziti hranu.
    (gfhh, 8. oktobar 2015 23:27)

    # Link komentara

  253. Cestitke Albancima na dobro organizovanoj utakmici. Mi smo ocajno igrali ali pobedili. Zbog toga ne treba praviti euforiju, jer propustamo jos jedno veliko takmicenje.
    (Ok, 8. oktobar 2015 23:26)

    # Link komentara

  254. Do 90 minute uspavanka od fudbala,nisam se mogao odluciti ko je gori,ko nije gledao pomislice na osnovu rezultata da je Srbija briljirala,u stvari ljudi nemaju pojma,samo su Albanci još gori.Ljajić,dobar igrac za male beznacajne utakmice koje nista ne odlucuju.Namjestio i dao gol,ipak je malo odskocio od ostalih na kraju utakmice.
    (bosanac, 8. oktobar 2015 23:26)

    # Link komentara

  255. Udjem na vest nakon utakmice i zateknem samo komentare pljuvaca, koji su verovatno pisali u 80 minutu, pozurili da pljunu brze bolje, treba da vas je sramota. Voleo bih da takvi mogu nekako da se evindetiraju, jer zbog takvih ljudi i takvog razmisljanja ova zemlja ide unazad.
    (Ivke, 08. oktobar 2015 22:54)

    O čemu pričaš? Sramotna igra, na stranu rezultat. Ovo nije bio fudbal.
    (DedaMiloje, 8. oktobar 2015 23:26)

    # Link komentara

  256. Slave Srpske zemlje i cijeli Srpski rod!
    (Cleopg, 8. oktobar 2015 23:26)

    # Link komentara

  257. slatka pobeda nema sta
    ali ljudi.....budimo realni,igra je antifudbalska svaka cast ljajicu i zadnjih 4 min.ali s curcicem necemo daleko.
    svaka cast i organizatorima utakmice i navijacima a nama ostaje da nagradimo nase u nedelju da napunimo stadion(samo zbog ove pobede)
    (zoran fr, 8. oktobar 2015 23:25)

    # Link komentara

  258. Sad se vidi šta nam je Mihajlović napravio.
    (dragan bb, 8. oktobar 2015 22:51)

    Mihajlovic nije bio selektor u ovim kvalifikacijama, jedna pobeda i sad je sve super. Bolji fudbal i ne zasluzujemo.
    (prti, 8. oktobar 2015 23:24)

    # Link komentara

  259. Svaka cast Vucicu!! Nije lako 2 komada
    (Petar, 8. oktobar 2015 23:24)

    # Link komentara

  260. Sto pljujete?! Je l' vas lepo zamolio brat Pantela da prestanete sa nekim negativnim komentarima i negativnim komentarima?
    (Azer, 8. oktobar 2015 23:24)

    # Link komentara

  261. Ja sam albanac i htio sam da cestitam na zasluzenoj pobjedi srpskoj reprezentaciji !
    (Beks, 8. oktobar 2015 23:24)

    # Link komentara

  262. Mijat

    Nazalost nista nam to ne znaci jer su Madjari dobili i u toj skupini Grcka ostaje zadnja a to znaci da mi ne mkzemo preskociti Madjare na listi treceplasiranih.
    Ali zato mozemo Norvesku i otici direktno. Moramo dobiti Bugare doma i Maltu u gostima a Norvska ne smije pobjediti Italiju u gostima (koja nije nije izgubila na domacem terenu 5 godina u kvalifikacijama).
    Cak mozemo biti i prvi ako Italija kiksa u Azerbejdzanu.

    Svaka cast na pobjedi, bili ste dobri!
    (drago, 8. oktobar 2015 23:24)

    # Link komentara

  263. Ljajić možda ne zna da peva himnu, ali zna kad treba da odigra tako da svima zapuši usta, što se tiče poštovanja prema zemlji u kojoj je rodjen !
    Kapa dole, majstore !
    (dijenek, 8. oktobar 2015 23:23)

    # Link komentara

  264. a sad da nam skinu ova tri boda :)
    bravo majstori
    (ivan, 8. oktobar 2015 23:23)

    # Link komentara

  265. Naucili ste ih futbalu. Naucili su vas sportske kulture.
    Ne znam sta je vaznije? Vi cete znati...
    (Petar, 8. oktobar 2015 22:53)

    Prvo zvidali himni, vikali UCK, znaci isto kao i nasi, nista bolji. Ali nigde nema drona sa zastavom velike Srbije. Ko je tu koga naucio sportskoj kulturi. Nista ne bi bilo bolje da se neki dron sa zastavom velike Srbije pojavio tamo... Veruj. A da fudbalu smo ih naucili i u Bg-u bi da nije bilo provokacija sa dronom. Jadni smo mi ali su oni jos gori.
    (bBig, 8. oktobar 2015 23:22)

    # Link komentara

  266. dzaba vam je to sve iskoristiliste priliku na kraju i dobil,i to je ipak futbol, ali u francuskoj nemozete.
    (brax, 8. oktobar 2015 23:22)

    # Link komentara

  267. Bravo Ademe! Tvoj Pazar je ponosan,kao i Srbija!
    (i dont know, 8. oktobar 2015 23:22)

    # Link komentara

  268. Momci, sad odmah kući, hvala Bogu.
    Uspeli ste nemoguće,
    da prvi put čujem kako toliko Albanaca na jednom mestu - ćuti.

    Šalim se, naravno, čestitke Albaniji i Gosp. Rami na organizaciji utakmice, a igračima Albanije na fer i sportskom ponašanju.
    Svaka čast, Albanijo.
    (marija, 8. oktobar 2015 23:22)

    # Link komentara

  269. Srbija dali ste videli sta je civilizacija?
    (Xheffo, 8. oktobar 2015 22:49)

    Videli!Da bi bio(la) civilizacija mora(s) da primi(s) dva komada!
    (Ivan_ue, 8. oktobar 2015 23:21)

    # Link komentara

  270. A mi imamo pojma? Svaka cast za pobedu, ali pojma nemamo!!!
    (Šareniš-iš, 8. oktobar 2015 23:21)

    # Link komentara

  271. ademe kupices novi tv ovaj sam polupo kod tvog gola postovanje najstore.
    (sajo, 8. oktobar 2015 23:21)

    # Link komentara

  272. Pirova pobeda.
    (BG, 8. oktobar 2015 23:21)

    # Link komentara

  273. Udjem na vest nakon utakmice i zateknem samo komentare pljuvaca, koji su verovatno pisali u 80 minutu, pozurili da pljunu brze bolje, treba da vas je sramota. Voleo bih da takvi mogu nekako da se evindetiraju, jer zbog takvih ljudi i takvog razmisljanja ova zemlja ide unazad.
    (Ivke, 8. oktobar 2015 22:54)

    Grešiš, ovaj, grešiš silno sine. Evo ja ću odmah da se evidentiram. Ova zemlja ide unazad zbog ljudi koji smatraju da nam odlično ide i da prosto cvetamo. Rešavanje svakog problema pre svega počinje sa spoznajom da taj problem postoji. Postoji li jedan aspekt u funkcionisanju ove jadne i napaćene zemlje koji nije okrenut naglavačke? I kakva je onda korist od okretanja glave na drugu stranu, da te ja lepo, onako patriotski, pitam?
    (Nebojša, 8. oktobar 2015 23:21)

    # Link komentara

  274. Da li je Rama kupio nesto za smirenje?
    (aurora, 8. oktobar 2015 23:21)

    # Link komentara

  275. a sto ga miralem ne dade,bilo bi jos sladje. da smo imali normalan savez,trenera,sada bi se sepurili na celu tabele. stop bambiju tosicu,ivanovicu i raci petrovicu.
    (crni_redstar, 8. oktobar 2015 23:21)

    # Link komentara

  276. Srbija dali ste videli sta je civilizacija?
    (Xheffo, 8. oktobar 2015 22:49)
    Jesmo; čim smo napustili teritoriju Albanije.
    (Reprezentativac Srbije, 8. oktobar 2015 23:20)

    # Link komentara

  277. е пратио и навијао за репрезентацију (и Звезду, наравно)


    Ovo poslednje ti uopste ne treba,pisemo o repki.
    (specnaz, 8. oktobar 2015 23:20)

    # Link komentara

  278. Cestitam vam na pobedu. Mi o fudbalu mozemo uciti od vas, ali o civilizaciju boga mi, vi trebate nauciti od nas. E to nije bilo rata, nije bilo nista lose... Sretno!
    (Gazetaexpress, 8. oktobar 2015 23:19)

    # Link komentara

  279. Nema za nas znacaja ova pobjeda,ali ljudi sto je slatka.. :-D
    (SrbinCG, 8. oktobar 2015 23:19)

    # Link komentara

  280. Braco, Jermeni, sad je i na vama!zahedno smo jaci...
    (aleks, 8. oktobar 2015 23:19)

    # Link komentara

  281. Nokaud u poslednjoj rundi i tisina...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (messor, 8. oktobar 2015 22:50)

    Pa kad njihov trener nije na vreme trazio taj maut. :)
    (Salle, 8. oktobar 2015 23:19)

    # Link komentara

  282. Kad je doček.........
    (barre, 8. oktobar 2015 23:19)

    # Link komentara

  283. Idemo bre
    (roki, 8. oktobar 2015 23:19)

    # Link komentara

  284. Hiljaditi put gazim svoju rec kada su u pitanju nasi fudbaleri, ali jednostavno volim svoju zemlju i ovaj sport. Obzirom na pritisak i sve okolnosti treba odati priznanje momcima. Cure nije los covek, vidi se dobar odnos sa igracima. Kali se i on u ovim utakmicama i mislim da mu treba pruziti sansu, kada je vec preuzeo ekipu na samom dnu. Naravno da razumem negativne komentare i ja sam nazalost ucestvovao u njima, ali ova utakmica je neprocenjivo iskustvo i treba ga iskoristiti. Jos jedno bravo za nase momke i puno uspeha u narednom, verujem uspesnom ciklusu kvalifikacija!
    (Ivan Nis, 8. oktobar 2015 23:19)

    # Link komentara

  285. Verovatno sa vide Srbi kako se navija i organizuje jedan mec visokog rizika.
    (xheta, 8. oktobar 2015 22:27)

    Uvek ćemo vas pobeđivati i to bez politikantskih prljavštvina koje ste uvukli u sport i sa kojima ste došli u Beograd na utakmicu, zloupotrebili naše gostoprimstvo na najgori mogući način i bez dronova i zastava o vašoj zemlji budaliji koju nikada nećete dosanjati.
    (Elsambasan, 8. oktobar 2015 23:19)

    # Link komentara

  286. Ovo mi je najdraža pobeda fudbalske reprezentacije Srbije. Hvala vam momci.
    (optimus prime, 8. oktobar 2015 23:19)

    # Link komentara

  287. Ćurčić pred utakmicu igračima: "Izadjite malo na teren, trčite malo, kad je lopta blizu sutnite negde - nije bitno, i... eto to nam je taktika za danas. Ako se nesto setim reci cu cam na poluvremenu."
    (Stari Vujadin, 8. oktobar 2015 21:36)

    Ćurčić igračima"Izadjite malo na teren,držite loptu u svom posedu i ne žurite ,ne treba nama pobeda već njima,neka se divljač zaliće...ostavite vi ljude koji ostavljaju komentare a veze sa ŽIVOTOM nemaju..." ... ako se nešto još setim,ne pada mi napamet da opet pišem...pametnom jednom dosta
    (pingvin sa Madagaskara, 8. oktobar 2015 23:18)

    # Link komentara

  288. Osim rezultata nismo ništa dobili, i dalje jako bleda igra.
    (Novosadski, 8. oktobar 2015 23:18)

    # Link komentara

  289. bravo majstori!!!
    (letelica, 8. oktobar 2015 23:18)

    # Link komentara

  290. Ovu pobedu čestitam inašem premijeru koji se bori kao ORAO za bolje sutra

    Bravo
    (Srbija, 8. oktobar 2015 23:18)

    # Link komentara

  291. Mozda jesmo dobili ali sa onakvom igrom imali smo samo sreće da damo te golove. Nismo pljuvači samo realno razmišljamo, činjenica je da nam je igra jako loša.
    (Petar, 8. oktobar 2015 23:18)

    # Link komentara

  292. (Woojadin, 08. oktobar 2015 20:05)


    Trk kod staklorezca menjaj prozor,ostavi android,spadavaj svoj dom.
    (specnaz, 8. oktobar 2015 23:18)

    # Link komentara

  293. Podgorica slavi, puca se kao za NG!
    (ivana, 8. oktobar 2015 23:18)

    # Link komentara

  294. Adem Ljajića za predsednika, ništa manje!!!
    (Blek Stena, 8. oktobar 2015 23:17)

    # Link komentara

  295. BRAVO BRACO! DELIJE BUDVA!w
    (BD66, 8. oktobar 2015 23:17)

    # Link komentara

  296. Svaka čast za pobedu, ali (znam da će biti gomila minusa, al' moram da kažem il' da puknem) onaj osećaj kad shvatiš da su i albanci kulturniji od ove naše gomile idiota koji sebe zovu navijačima, a sve vreme ih nešto prozivamo, još od kad su krenule ove nesrećne kvalifikacije...
    Ova pobeda je ustvari težak poraz, poraz nas "kulturnih" od njih "nekulturnih", da ne kažem nešto teže...
    Udri po minusu marvo huliganska!
    (Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!, 8. oktobar 2015 23:17)

    # Link komentara

  297. Rud Van Pantelar sa frizurom viteza iz krstaskih ratova NEPROCENJIVO!!!
    (Dragan, 8. oktobar 2015 22:50)HAHAHAHAHA PLACEM
    (pantela legenda, 8. oktobar 2015 23:17)

    # Link komentara

  298. Ma ljudi, jos nije gotovo, sad ce oni zalbu UEFI,to jedino znaju.
    Nasim momcima HVALA za ovaj ugodjaj
    (Dejan, 8. oktobar 2015 23:17)

    # Link komentara

  299. Bravo momci, zasluzili ste da se vidimo u NEDELJU na JNA!!!
    (cacanin, 8. oktobar 2015 23:17)

    # Link komentara

  300. U ..UCK. dobismo ih!!!!!Gde je sad dron!?
    (bradina, 8. oktobar 2015 23:16)

    # Link komentara

  301. Trebalo im je 90 minuta da se razigraju.
    (nesa, 8. oktobar 2015 23:16)

    # Link komentara

  302. mi smo naše nekako odradili,sad pravoslavna braća Jermeni da odrade svoj deo posla...
    (Tom Hagen 018, 8. oktobar 2015 23:16)

    # Link komentara

  303. Samo da pozdravim ove pljuvace i hejtere iz prvih stotinak komentara,na Ljajicev racun. Je li vam sad Jasno kakvog igraca imamo u reprezentaciji ?? Sjajna asistencija a la Xavi, i jos lepsi gol a la Messi. Covek je igrao srcem za svoju zemlju,sto je i rezultiralo,i ucutkao je sve Albance i sve nase hejtere koji su sumnjali u njega. Pozdrav. Ppstovanje Ljaja,MAJSTORE!!!
    (ljajaKlasa, 8. oktobar 2015 23:16)

    # Link komentara

  304. Nije mi drago naravno da je Albanija izgubila ali ipak dobra utakmica i lepi golovi . Ima Srbija dobre igrace ali samo rezultati falili. Cestitam !
    (pecanac, 8. oktobar 2015 23:16)

    # Link komentara

  305. Smorili se Albanci ko Djani kad ga Lea Kis ne pozove u Nedeljno popodne.. Momci koliko vas ranije nisam podrzavao toliko vam sada skidam kapu.
    (morisdefortuna, 8. oktobar 2015 23:16)

    # Link komentara

  306. deer beer
    sta reci. car si
    (shanon, 8. oktobar 2015 23:15)

    # Link komentara

  307. super pobeda milo mi zbog Albanacam Inace, utakmica je bila ocajna standardno kao i do sad, dva losa tima
    (miki, 8. oktobar 2015 23:15)

    # Link komentara

  308. kad je skup ispod balkona
    (barre, 8. oktobar 2015 23:15)

    # Link komentara

  309. 10.11. datum rodjenja aleksandra kolareva moja nova tetovaza
    (Zoran Medic, 8. oktobar 2015 23:15)

    # Link komentara

  310. ADEM LJAJIĆ GOSPODO!
    (banjaluka srbija, 8. oktobar 2015 23:15)

    # Link komentara

  311. Bravo, zasluzili ste pobedu, bili ste bolji.
    (Agim, 8. oktobar 2015 22:49)

    Fala, svaka cast majstore.
    (debli Peca, 8. oktobar 2015 23:14)

    # Link komentara

  312. sta reci... Ljaic
    (ciro, 8. oktobar 2015 23:14)

    # Link komentara

  313. Ipak Albanije se kvalificira i ide dalje. Srbija je casno pobedila ali se nije kvalifikovala.
    Delko
    (Delko, 8. oktobar 2015 23:14)

    # Link komentara

  314. Na prvom mestu naslov nije prikladan. Vi mediji ne bi trebalo da sirite agresiju.
    (Novosadjanka, 8. oktobar 2015 23:14)

    # Link komentara

  315. da niej rasnog strelca bogdanova, mozda bi za tri dana igrali i za plasman na evropsko prvenstvo
    (ime, 8. oktobar 2015 23:13)

    # Link komentara

  316. Ovako je slađe!
    (Tom, 8. oktobar 2015 23:13)

    # Link komentara

  317. Koji je recept za bakljavu? Maljo Koljarov maljo Ljajic!
    (Nikola Punos, 8. oktobar 2015 23:13)

    # Link komentara

  318. Sta mi radi ovaj Curcic Radovan da me natera da skandiram ADEM LJAJIC bravo kralju, al jedan covek je standardan ovde jeste da ga zovu mustafa al je moj miljenik Stojkovicu care dodji u partizan!!!
    (goksa pravoslavac, 8. oktobar 2015 23:12)

    # Link komentara

  319. Velike cestitke od komsije iz CG! Svaka cast, mnogo mi je drago sto ste ih razvalili u sred Albanije!
    (Veselin, 8. oktobar 2015 23:12)

    # Link komentara

  320. E hvala Bogu da konačno docekasmo da nas i fudbaleri obraduju
    (Uzicanin, 8. oktobar 2015 23:12)

    # Link komentara

  321. E mene sramota dok citam vase komentare. Sramota me umesto vas.
    Bravo momci, bravo na pobedi, cvrsta igra. Da nije bilo onog prekida i svega u Bg-u i tada bi smo ih dobili, vrv bi smo i posle toga bolje odigrali protiv Danaca, svi to znaju. Srecno protiv Portugala, srecno u klubovima, pa da u kvalifikacijama za SP budemo bolji i spremniji. Igrac utakmice Ljajic, odlican i Kolarov, Fejsa na izuzetno dobrom nivou odigrao!
    (mitar, 8. oktobar 2015 23:12)

    # Link komentara

  322. Dublja poruka. Na kraju Srbi dobijaju ono sto im pripada.
    (draganz, 8. oktobar 2015 23:11)

    # Link komentara

  323. Jeste mi drago! Ali to neresava nase probleme!
    (Mare, 8. oktobar 2015 23:11)

    # Link komentara

  324. I sada ce neko da kaze da nas Uefa ne rastura.
    Malo razmislite.
    Da je ostala prva presuda, mi bi imali 7 bodova, Alb. 8, a da su nam kojim slucajem dodelili onih 3, imali bi 10, i morali bi bar bod da uzmemo da Portugalom. Ili da Alb. kiksne, i eto nas na 3. mestu..
    HVALA UEFA.
    (znalac, 8. oktobar 2015 23:11)

    # Link komentara

  325. Albanija je kvalitetom otprilike tri nivoa ispod Srbije. Da nemaju ledja u UEFA i zbog toga ciglo devet poena u odnosu na Srbiju (dodeljena im pobeda za onu sramotu koju su napravili u Beogradu, a Srbiji dodatna -3), Srbija bi se sad borila za direktan prolaz i pored ocajne igre i rezultata tokom kvalifikacija. Toliko je nekvalitetna ta grupa.
    (djuro, 8. oktobar 2015 23:10)

    # Link komentara

  326. meni je zagrljaj Ljajica i Ivanovica neprocenjivo
    (petko, 8. oktobar 2015 23:10)

    # Link komentara

  327. Kako mi je dragoooo, kao da sam dobio na loto, neverovatno wuaaaaauuuu
    (Dada, 8. oktobar 2015 23:10)

    # Link komentara

  328. Strašno je slušati Pantelića u studiju, zastaje da razmisli kod svake reči?!
    (Baja, 8. oktobar 2015 23:10)

    # Link komentara

  329. JEEE…EE !! BRAVOOOO!! Pobedili smo onako kako je najslađe, baš poput naslova ovog posta koji glasi "Srbija nokautirala Albaniju u nadoknadi vremena!" Baš tako, NOKAUT, ima Boga ima pravdeeeee, nema njima pobede nad Srbijom bez raznIH dronova i bez pomoći administracije!! Kakvi smo takvi smo, ad od Albanije definitivno BOLJI SMO!! Ova utakmica je to pokazala!!! BRAVO MOMCI, SVAKA ČAST!!! A sad, ajmo svi da ih dočekamo i pozdravimo za utakmicu protiv Portugala, doneli su nam radost večeras!!! BRAVO!!!
    (Ivan, 8. oktobar 2015 23:09)

    # Link komentara

  330. Paa sutiraj viseee
    (Pedja strajnic, 8. oktobar 2015 23:09)

    # Link komentara

  331. Odigram 2 i 2+ na preporuku drugara koji radi u kladionici i stavim 500 din,onako iz sale, i kazem mu da zadrzi tiket zbog talije... Odem kuci istusiram se i pokledam fon. 11 sati, dva propustena poziva... Zovem druga kaze prosao tiket, a on ga bacio u kantu u 80 minutu... Kaze dodji da trazimo a ja sutra u 6h na posao. Privatnik... ne razume to... :) Bolje bi mu bilo da ga nadje :D
    (svicovac, 8. oktobar 2015 23:09)

    # Link komentara

  332. Studenti su pobedili
    (Antigona, 8. oktobar 2015 23:09)

    # Link komentara

  333. Da nisu dali golove, bili bi kamenovani u BG
    (rici, 8. oktobar 2015 23:08)

    # Link komentara

  334. Stižemo Rusijo!!!
    (Hala Madrid i Napred Partizan, 8. oktobar 2015 23:08)

    # Link komentara

  335. Komsije Hrvati da nam se zahvale za pobedu
    (Mijat Splitski bili, 08. oktobar 2015 22:48)

    zasto?
    (Medveščak, 8. oktobar 2015 23:08)

    # Link komentara

  336. хахахахахахахаха :D
    (Wolf, 8. oktobar 2015 23:08)

    # Link komentara

  337. bravo momci!!!bravo,mora da se zna ko kosi a ko vodu nosi,na ovim prosorima.a sad za rusiju pamet u glavu.mirno spavaj veceras srbijo!!!
    (top sa drine!, 8. oktobar 2015 23:07)

    # Link komentara

  338. Iskrene cestitke komsije!
    Iako slabo odigrana, fer igra a i posten rezultat.
    (Njaziu, 8. oktobar 2015 23:07)

    # Link komentara

  339. Ljajic ceo mec mrsi nesto i na kraju resi majstorski. Mitar nije trebao da pusti loptu Kolarovu, zasto uvek u reprezentaciji imamo neke kumove, sefove, jednakije medju jednakima!?
    (sofronije, 8. oktobar 2015 23:07)

    # Link komentara

  340. Ne idemo na evropsko prvenstvo. Jos jedne propale kvalifikacije. Sad zbog ovoga treba da zaboravimo na to i da se tesimo pobedom nad Albanijom?
    (NePaliteSe, 8. oktobar 2015 23:07)

    # Link komentara

  341. Sutra izbegavajte albanske pekare, mogu da nam stave nesto u pecivo
    (Koleman, 8. oktobar 2015 23:07)

    # Link komentara

  342. Cestitam, nema sta, bolje pripremljeni fizicki i psihicki. Ovi nasi izgleda hranili se mermeladama.
    (Artan, 8. oktobar 2015 23:06)

    # Link komentara

  343. Konacno, neko se setio! Najuspesnija taktika zatvaranje nasih starleta u farmu i parove pre utakmice! Mitrovicu, Peconi...hvala!!!
    (gandalf, 8. oktobar 2015 23:05)

    # Link komentara

  344. Vučiću , izvini se i reci da tvoja ruka prijateljstva još uvek stoji !
    (gate 7, 8. oktobar 2015 23:05)

    # Link komentara

  345. Da ne dade Vucic ova 2 komada - propadosmo!
    (JT26, 8. oktobar 2015 23:05)

    # Link komentara

  346. losa tekma----
    al izdrndase albatrose na kraju
    neka, puno su poletili
    (moj galebe..., 8. oktobar 2015 23:05)

    # Link komentara

  347. Nasa reprezentacija igra 'savremeni' fudbal, koji se zove SLOW MOTION stil .. doduse, ovo je bio sjajan epilog, ni Hickok ne bi bolje izrezirao, jos Jermeni da poguraju Dance, i bice veselo ..
    (Toda, 8. oktobar 2015 23:05)

    # Link komentara

  348. Хвала СРБИJA СРБИJA СРБИJA СРБИJA СРБИJA СРБИJA СРБИJA СРБИJA
    (Игор, 8. oktobar 2015 23:05)

    # Link komentara

  349. hocemo docek ispred vlade :)
    (inrs, 8. oktobar 2015 23:04)

    # Link komentara

  350. Jel zna neko neki albanski sajt, da ostavljamo komentare? :)
    (navijac, 8. oktobar 2015 23:04)

    # Link komentara

  351. bravo,bravo,bravo
    (pravda, 8. oktobar 2015 23:04)

    # Link komentara

  352. bravo momci...sve vam je oprosteno...sve lose partije,sva prose..anja,ku..enja,svi splavovi,sve tetovaze...idemo mi u Rusiju 2018.ZIVELA SRBIJA
    (Rep.Srpska, 8. oktobar 2015 23:03)

    # Link komentara

  353. Nakon dugog vremena velika radost! Momci, budi te ponosni na vas! Pokazali ste zaista velika jaja. Uzivajmo u bol siptara, ha ha. Veceras su samo sitna albanija. I sada jos srusite lepotana Ronalda i mnogo je oprosteno.
    (Prednost, 8. oktobar 2015 23:03)

    # Link komentara

  354. utovar istovar...
    (Srbija_sped, 8. oktobar 2015 23:03)

    # Link komentara

  355. Prskaaaaj!
    (Donje crevo, 8. oktobar 2015 23:03)

    # Link komentara

  356. Antifudfaaaaaaaal!
    Jako mi je drago sto smo bas ove dobili i pred mec imao sam misao da im je sve oprosteno ako dobijemo. Ipak, mi smo beogradska zona svetskog loptanja.
    Nadam se da ce u nekim narednim generacijama citava nasa fudbalska klika odisati necim konstruktivnim, ne ovako...
    A istina, ove smo otreznili.
    (skodra, 8. oktobar 2015 23:03)

    # Link komentara

  357. brat panta
    (nmgn, 8. oktobar 2015 23:03)

    # Link komentara

  358. rece Adem na kraju: "e ja cu da ga dam!". Car!
    (Petar, 8. oktobar 2015 23:03)

    # Link komentara

  359. Čestitke na pobedi od srca. Ali igra - čist prosek, bezidejno i bojažljivo. Mnogo posla predstoji, pa da uopšte možemo da se nadamo odlasku na sledeće veliko takmičenje.
    (Sankara, 8. oktobar 2015 23:03)

    # Link komentara

  360. Igbal pa vucko nije otisao da gleda. Eto i on moze da bude koristan. Samo neka nastavi ovako, da ga nigde nema.
    (dankemo, 8. oktobar 2015 23:03)

    # Link komentara

  361. Pas unazad je unistio srpski fuzbal..
    (Hatuna, 8. oktobar 2015 23:02)

    # Link komentara

  362. Cepaj bre!!!
    (baja mrzovici pljevlja, 8. oktobar 2015 23:02)

    # Link komentara

  363. Da nije bilo onoga u Beogradu,u slučaju naše pobede imali bi 10 bodova,a Albanci 8.Trenutno stanje:Albanija 11-Srbija 4. 7 boda u jednom meču...kakva krađa,imali bi baraž u džepu + dodatna motivacija u Kopenhagenu.
    (DDD, 8. oktobar 2015 23:02)

    # Link komentara

  364. Најгора утакмица и највећа анти-пропаганда фудбала од када је измишљена лопта,не фудбал ! Победа никаквих ни против кога. Страјнићу све честитке, повео је ненадокнадивом разликом против Денде,нарочито после најаве квалификација за првенство у Совјетском Савезу .
    (geometar iz valjeva, 8. oktobar 2015 23:02)

    # Link komentara

  365. Mali ste bili i ostali za nas. Može vas štititi ceo svet , ali Bog čuva Srbe !
    Ipak,čestitke za borbenost.
    (N7, 8. oktobar 2015 23:02)

    # Link komentara

  366. Kada se igra utakmica od 90 minuta albanski fudbaleri nemaju nikakve sanse jer su daleko veci vezeri i od srpskih igraca. Albanci bodove mogu da dobiju samo pozorisnim predstavama na terenu, muljanjem, potplacivanjem i dronovima. Ako Albanci odu na prvenstvo to ce biti tesko srozavanje tog takmicenja.
    (W., 8. oktobar 2015 23:01)

    # Link komentara

  367. Danas je fudball pobjedio koliko se pricao o bombama o ratu o svasta ali ipak mi mozemo da igramo fudbal i bez incidenta cestitam tim serbije imali su srecu ali oboje akipe nisu igrali dobro ali komsije ovako treba da se organizira utakmica a ne da se vristi u tribunama ubijte albanca ovako treba biti sa medjusobnom respektu i nek pobedi najbolji ali najbolji je bio lajic
    (ximi, 8. oktobar 2015 23:01)

    # Link komentara

  368. Nana lost hoteli so poseduesit ali Serbia je igrala dobro. Pozdrav is Pristine. Might ocekujemo poseduesit PROFIT Aremnije
    (toni, 8. oktobar 2015 23:01)

    # Link komentara

  369. Kad je docek?
    (MikiP, 8. oktobar 2015 23:01)

    # Link komentara

  370. Eto, kritikujete igrace a zapravo pravi krivac za neodlazak na evropsko je drzava, drzava koja je dozvolila da njih 10-ak naprave problem na utakmici u Beogradu i oni nas izbace iz kvalifikacija. Ja da se pitam ja bih sve utakmice igrao pred praznim tribinama. A neka ti momci i dalje setaju Beogradom dok opet ne zatrebaju da prekinu neku utakmicu, nekog prebiju, nekom zaprete.
    (manunited, 8. oktobar 2015 23:01)

    # Link komentara

  371. dvije bakljave I ljimunadu moljim.ahahahaaaaaaNapravili smo I'm pakao jer I'm sad protov Jermena igra samo pobjeda
    (mediteranac, 8. oktobar 2015 23:01)

    # Link komentara

  372. tole tole tole tole!!!
    (nole nole, 8. oktobar 2015 23:01)

    # Link komentara

  373. Da smo ga metnuli u prvom bila bi petarda ovako smo strepeli do zaostavnog ali slatko je i ovako
    (Miki, 8. oktobar 2015 23:00)

    # Link komentara

  374. Tako jeeee ...bravo -sve vam je oprosteno!!
    (Goran - Šibenik, 8. oktobar 2015 23:00)

    # Link komentara

  375. doktori fudbala NASTAVITE da pljujete reprezentaciju!!!IDEMO BRE SRBIJAAAAAAAA!!!!!
    (NENAD VS ČANAK, 8. oktobar 2015 23:00)

    # Link komentara

  376. kasno adem na kosovo stize!
    (delija, 8. oktobar 2015 23:00)

    # Link komentara

  377. Nasi su cekali zadnje minute da Albanci ne izazovu prekid! #Serbpower
    (Moler, 8. oktobar 2015 23:00)

    # Link komentara

  378. Majstorii tako se igra za svoju drzavuuuuu
    (heheh, 8. oktobar 2015 23:00)

    # Link komentara

  379. Eto dron nas izbacio sa evropskog prvenstva i lukavi Albanci, tih 6 bodova sto nam je oduzeto je kljucno sad bi jurili pobedu protiv Portugala za drugo mesto
    (vele, 8. oktobar 2015 23:00)

    # Link komentara

  380. To bre, tooo...
    (osica, 8. oktobar 2015 22:59)

    # Link komentara

  381. Takticki!!! Da su dali golove u toku igre, rulja bi provalila i pretuka ih. Ovako dva nabrzaka na kraju i tutanj u tunel :)
    (MisterNo, 8. oktobar 2015 22:59)

    # Link komentara

  382. Suzama, suzama
    napravise reku
    suze bola sve do mora
    Elbasanom teku.
    (Povidon, 8. oktobar 2015 22:58)

    # Link komentara

  383. Cestitam reprezentaciju Serbije na na pobedi takav je futball ko igra bolje pobedi
    (Naim, 8. oktobar 2015 22:58)

    # Link komentara

  384. Matic je imao manju povredu pre nekoliko dana, ne pljujte ga sitne duse jer nije folirao sigurno. I kada su nas gazili Danci jedini je trcao i trudio se...
    (Blue Fortress, 8. oktobar 2015 22:58)

    # Link komentara

  385. Bravo Ademe. Mihajlovicu stidi se!
    (Iva, 8. oktobar 2015 22:58)

    # Link komentara

  386. Manekeni protezali nožice...jel imaju dosta šampona? Srpski fudbal u nokautu!
    (microProcessor, 8. oktobar 2015 22:58)

    # Link komentara

  387. Ne vidim razlog tolike netrpeljivosti Strajnica prema Ljajicu :/
    Momak igra ko da ima najveci motiv od svih!
    Eto dokaz da i bez Boze pravde mozes srcem da igras!
    ADEM LJAJIC!!!!!
    (Adnan Novi Pazar, 8. oktobar 2015 22:58)

    # Link komentara

  388. bili ste bolji i zasuzli pobedu , cestitam .
    (komsija-al, 8. oktobar 2015 22:58)

    # Link komentara

  389. cestitka Srbiji na pobjedu !
    (albanac, 8. oktobar 2015 22:57)

    # Link komentara

  390. Bravo Novi Pazar!!!Bravo Ljajicu.
    (Nenad S.Palanka, 8. oktobar 2015 22:57)

    # Link komentara

  391. Jos jedan mec koji je pokazao da Srbiji ne treba napadac, tj.da igramo kao i da ga nemamo, a da malo ko od ofanzivnih igraca ima uopste ideju i kreativnost za zavrsnicu napada. Verovali il ne to je veoma lako nauciti na treninzimai uigrati, zasto to mi nikad jos nismo uradili pitajte sve selektore koji su do sad bili.. Ovaj mec je i pokazao da "posteni" svicarski sud u Lozani, kiji za saku eura prida i mamu rodjenu, je bio taj koji je odlucivao o nasoj grupi, a korumpirana uefa i fifa su mogle samo da cute i kao nojevi zabijaju glavu u pesak kad ponistavaju njihove odluke, prvi put u istoriji. A zasto je tako? To vam Tole i menadzeri kiji rade u Srbiji mogu lako odgovoriti al nece nikad...
    (borissrb, 8. oktobar 2015 22:57)

    # Link komentara

  392. Fadiljjjjj Vokriiiiii, Partizaneeee
    (leone, 8. oktobar 2015 22:57)

    # Link komentara

  393. Opa Đurđaaaaaaa!!!!
    (Igor, 8. oktobar 2015 22:57)

    # Link komentara

  394. I još jena stvar vidi se sada u Milanu koliki je stručnjak Mihajlović.

    Al' on nije pevo...

    Napred Adem Ljajić, nije bitno kakak si pevač pre utakmice, već kakav si igrač u toku nje.
    (DJ35, 8. oktobar 2015 22:57)

    # Link komentara

  395. Ponosni smo na vas ORLOVI.
    BRAVO!!!!!!!
    (golub, 8. oktobar 2015 22:57)

    # Link komentara

  396. U biti sad ste 1:1...ne znam cemu ovolika radost...kad su mogli i oni pobijedit...lopta je ovaj puta otisla na vasu stranu...
    (Marko, 8. oktobar 2015 22:57)

    # Link komentara

  397. bravo!!!!!
    (pekman, 8. oktobar 2015 22:56)

    # Link komentara

  398. Bas draga pobjeda,Ljajic ipak dokazao da je igrac za velika djela,sretno u kvalifikacijama za Rusiju
    (dare, 8. oktobar 2015 22:56)

    # Link komentara

  399. ahahahaaaa...koja utakmica...koji fudbal....komedija....sada ce Tole car da likuje i slavi pobedu nad Albanijom...dok ce Albanija sa pobedom nad Jermenima na prvenstvo.....Skup rekreatuvaca od kojih vecina ima problema sa kilazom i talentom :-)
    (avav, 8. oktobar 2015 22:56)

    # Link komentara

  400. Od nas dosta....
    (politicari m'rs iz fudbala, 8. oktobar 2015 22:56)

    # Link komentara

  401. Verovatno sa vide Srbi kako se navija i organizuje jedan mec visokog rizika.
    (xheta, 08. oktobar 2015 22:27)

    Jel ste videli vi kako se na terenu dobija utakmica bez dronova i provokacija!?
    (Stex, 8. oktobar 2015 22:56)

    # Link komentara

  402. Hrvati nevera,Pantela na RTS-u..
    (Sudija Falkone, 8. oktobar 2015 22:56)

    # Link komentara

  403. Ali kod drugog gola svi se raduju a Tosic publici govori SJEDI DOLE,SJEDI DOLE-NEPROCJENJIVO!!!
    (luka, 8. oktobar 2015 22:56)

    # Link komentara

  404. Prvih 245 komentara. Je li vas sramota sada?
    (zvoncica, 8. oktobar 2015 22:55)

    # Link komentara

  405. Veceras ste me ucinili srecnim posle mnogo vremena, i od fudbalera to da docekam. Izrazi lica albanskih igraca a i svih albanaca sirom sveta veceras siguran sam, neprocenjivo!
    (Nikola, 8. oktobar 2015 22:55)

    # Link komentara

  406. ne idemo na evropsko to se odavno zna ali dace bog da ne odu ni oni samo zbog onih sramnih 3 boda koji su dobili za "zelenim stolom"
    (koshke, 8. oktobar 2015 22:55)

    # Link komentara

  407. Bar nece preko nas na EP...
    (Malji deca, 8. oktobar 2015 22:55)

    # Link komentara

  408. Sve pohvale za Duska Tosica...pokidao je.
    A.Mitrovica ne dirajte...skinuo je covek skoro svaku loptu,sto grudima sto glavom...samo sto imbecili iz veznog reda ne prate coveka.
    Ostali...dodaj ne driblaj...unazad unazad unazad...tako nam se fudbal i razvija...unazad.
    (Curcic = beton liga, 8. oktobar 2015 22:55)

    # Link komentara

  409. oLEŠIli smo ih...hahahaha
    (laza, 8. oktobar 2015 22:55)

    # Link komentara

  410. E jes mi drago...Kako su strasno dezurni pljuvaci docekali ovih par meseci da popljuju nase fudbalere.Pogotovo Kolarova.Nisam nacionalista i ovi albanski fudbaleri su bili fer tako da sa te strane nisam euforican.Drago mi je zbog nasih fudbalera koji su uspesni profesionalci i to im ne mogu uzeti ovi sto nista nisu uradili u zivotu i samo druge kritikuju.Svaka cast momci,osvetlali su nam obraz.
    (Vladimir, 8. oktobar 2015 22:55)

    # Link komentara

  411. Aaaa…aa Aaaa…aa
    (Srdjan, 8. oktobar 2015 22:55)

    # Link komentara

  412. Strajnic najjaci kod gola Ljaljica-"pa sutiraj decko",haha..:)...i u pravu je,i ja sam ocekivao da ce zakomplikovati kao i obicno :)...sto neko rece za pobjedu-nije vazno-ali je slatko,mozda i ima neke nade za nas u buducnosti
    (manuginobili, 8. oktobar 2015 22:54)

    # Link komentara

  413. Ovi igraju fudbal samo nakon 90 minuta
    (Suckers, 8. oktobar 2015 22:54)

    # Link komentara

  414. A,Onjilo ?
    (Hamlet, 8. oktobar 2015 22:54)

    # Link komentara

  415. IMA BOGA!!
    (gaziiii, 8. oktobar 2015 22:54)

    # Link komentara

  416. Udjem na vest nakon utakmice i zateknem samo komentare pljuvaca, koji su verovatno pisali u 80 minutu, pozurili da pljunu brze bolje, treba da vas je sramota. Voleo bih da takvi mogu nekako da se evindetiraju, jer zbog takvih ljudi i takvog razmisljanja ova zemlja ide unazad.
    (Ivke, 8. oktobar 2015 22:54)

    # Link komentara

  417. Sto rece komentator sa RTRS-a "0-2....laku noc Tirana....i nadajmo se dobro jutro Rusija"
    (Bn, 8. oktobar 2015 22:54)

    # Link komentara

  418. Kakvi komentari. Svaka čast navijači Srbije. Utakmica se igra 90 i nešto minuta... SMH
    (DJ35, 8. oktobar 2015 22:54)

    # Link komentara

  419. A Ljaić majstorski tačka na i za Albance i domaće pljuvače.
    (bre, 8. oktobar 2015 22:54)

    # Link komentara

  420. Ovaj sto radi intervju kaze "Ostvarili smo pobedu u pravom trenutku"... Jel realan?
    (Stefan, 8. oktobar 2015 22:54)

    # Link komentara

  421. Priština, Peć, Đakovica i Uroševac večeras slave! Njihova država pobijedila!
    (ron jeremić, 8. oktobar 2015 22:53)

    # Link komentara

  422. Adem Ljajić je asistencijom i golom i definitivno dokazao da je najbolji igrač Srbije. Nije badava Piksi Stojković rekao da mladu fudbalsku reprezentaciju treba okupiti oko njega i nakriviti kapu.
    (runner, 8. oktobar 2015 22:53)

    # Link komentara

  423. Браво Србадијо. Гробари Бар
    (Пфк, 8. oktobar 2015 22:53)

    # Link komentara

  424. Kez od uveta do uveta :)))…))
    (Satrap, 8. oktobar 2015 22:53)

    # Link komentara

  425. Ok Chika Leshi, ali Him Shitty?
    (Alen, 8. oktobar 2015 22:53)

    # Link komentara

  426. Uprkos pobedi - očajna, nepostojeća igra.. Antifudbal.

    Mi nismo ni zaslužili da igramo EP.
    (Fudbalski entuzijasta, 8. oktobar 2015 22:53)

    # Link komentara

  427. Ovo je veliki uspeh do kog smo dosli svi zajedno, ocigledno su momci bilo jako inspirisani sto su dobili podrsku premijera i hvala premijeru sto je gubio zivce i na ovo...
    (Mirko, 8. oktobar 2015 22:53)

    # Link komentara

  428. Naucili ste ih futbalu. Naucili su vas sportske kulture.
    Ne znam sta je vaznije? Vi cete znati...
    (Petar, 8. oktobar 2015 22:53)

    # Link komentara

  429. Ljajić uručio duplu NOTU! Primili je u nadoknadi.
    (Deer Beer, 8. oktobar 2015 22:52)

    # Link komentara

  430. ajde tisina tamo bre ...Srbijaaaaa
    (vitez, 8. oktobar 2015 22:52)

    # Link komentara

  431. BRAVO Momci!!!!
    (Ana, 8. oktobar 2015 22:52)

    # Link komentara

  432. Kako vas bre nije sramota pljuvaci...Napred Srbijaaaa.
    (boblija, 8. oktobar 2015 22:52)

    # Link komentara

  433. Ovako se nisam radovao sportskoj pobedi posle Đorđevićeve trojke. Radovali su se posle drona, likovali, tad se činilo da su pametniji, naročito posle odluke Uefe. Međutim ovom besprekornom pobedom sva nepravda je ispravljena, a mi smo pobednici na kraju svega. Hvala, momci!
    (Gospodin Brokoli, 8. oktobar 2015 22:52)

    # Link komentara

  434. Bravooooo !!! poz iz CG
    (Game, 8. oktobar 2015 22:52)

    # Link komentara

  435. To bre! pobedaa
    (sale, 8. oktobar 2015 22:52)

    # Link komentara

  436. Tooooooo! Oni da igraju na EP, pojma nemaju.
    (Miles Davis, 8. oktobar 2015 22:52)

    # Link komentara

  437. Kako je ovo odigrao mali Ljajic svaka mu cast. Onaj pas kod prvog gola iz udzbenika, majstorija. Drugi.... vristao sam toliko da cekam sad da mi dodje policija na vrata da me hapsi.
    Oprastam mu ono ne pevanje himne!
    Volim te Srbijo!
    (Don Quijote, 8. oktobar 2015 22:52)

    # Link komentara

  438. Jao pa ima li ista sladje od ovoga,pa jos 2 komada u nadoknadi breee :D presrecan sam
    (Marko, 8. oktobar 2015 22:52)

    # Link komentara

  439. ADEM spasio cast Srbije.
    (brana, 8. oktobar 2015 22:51)

    # Link komentara

  440. Sad se vidi šta nam je Mihajlović napravio.
    (dragan bb, 8. oktobar 2015 22:51)

    # Link komentara

  441. Хвала СРБИJA СРБИJА СРБИJA СРБИJA СРБИJA СРБИJA СРБИJA СРБИJA
    (Игор, 8. oktobar 2015 22:51)

    # Link komentara

  442. Svaka cast Serbiji hallall vam vera od srca vam cestitam ovo nisam ocekivao za 2 minuta 2 gola .
    Sa danasnom utakmicum vise nikad ne gledam ove nase cobane
    (Davido, 8. oktobar 2015 22:51)

    # Link komentara

  443. Da je ostala ona prva presuda imali bi 7, a albanci 8 bodova pre zadnjeg kola?! A oni nema sanse da dobiju u Jerevanu...
    (gile, 8. oktobar 2015 22:51)

    # Link komentara

  444. Fala Bogu pa pobedismo. Ali sa druge strane nije mi drago jer ce ostaviti dunstera na klupi. Ne pada mi na pamet da dolazim na utakmice dok ne dodje do korenitih promena u FSS od predsednika do selektora.
    (Voip, 8. oktobar 2015 22:51)

    # Link komentara

  445. ahhh ljajiću ademe
    (milkimile, 8. oktobar 2015 22:51)

    # Link komentara

  446. (xheta, 8. oktobar 2015 22:27)

    lepo znas jezik, a el umes brojis do dva?
    cudilo bi me...
    (wer, 8. oktobar 2015 22:51)

    # Link komentara

  447. I ako sam bio skeptican po pitanju Ljajica veceras me demantovao, ali sam zato uvek verovao i znao da je Milivojevic igracina. Pohapsio je sve njihove igrace na sredini. Fenomenalna partija Luke. Nazalost osim prestiza vise nista, to jest od eura nista.
    (Iznogud, 8. oktobar 2015 22:50)

    # Link komentara

  448. To Ljajicu Srbine!!!
    (aussie, 8. oktobar 2015 22:50)

    # Link komentara

  449. ovo je bruka ne možemo da damo gol da utakmica traje još dva dana
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (džoni, 8. oktobar 2015 22:29)

    Stvarno si u pravu!!! Kako ga pogodi?
    (323, 8. oktobar 2015 22:50)

    # Link komentara

  450. Nema nista od toga. Vratite nase Kosovo!!!
    (Bozo, 8. oktobar 2015 22:50)

    # Link komentara

  451. А на стадиону мук...
    (Patofna, 8. oktobar 2015 22:50)

    # Link komentara

  452. 2:0? Da su barem malo ranije izasli Matic i Ivanovic. Ranije bi resili ovu utakmicu. Mozda bi se i plasirali da nisu igrali pola kvalifikacija.
    (Motika, 8. oktobar 2015 22:50)

    # Link komentara

  453. Bravo Srbijooo, sve im opraštam i pobijedio je fudbal!! Crna Gora je uz vas!!!
    (srpska crna gora, 8. oktobar 2015 22:50)

    # Link komentara

  454. Hvala vam momci do neba! Hvala hvala hvala na moj rodjendan! Treba ih pohvaliti kad pobede i kad se bore!!!
    (BVB Srbija, 8. oktobar 2015 22:50)

    # Link komentara

  455. HVALA VAM, HVALA VAM, HVALA VAM!!!!!!!
    (Neutron, 8. oktobar 2015 22:50)

    # Link komentara

  456. Srpski inat i sreća u kombinaciji = pobeda...
    (intexata, 8. oktobar 2015 22:50)

    # Link komentara

  457. Slatka osveta za DRON!
    (Branko, 8. oktobar 2015 22:50)

    # Link komentara

  458. Bili Čiku Leši? :)
    (Rale, 8. oktobar 2015 22:50)

    # Link komentara

  459. Nokaud u poslednjoj rundi i tisina...
    (messor, 8. oktobar 2015 22:50)

    # Link komentara

  460. Olesili smo i ih i pored cika Lesija....
    (Hannibal, 8. oktobar 2015 22:50)

    # Link komentara

  461. Rud Van Pantelar sa frizurom viteza iz krstaskih ratova NEPROCENJIVO!!!
    (Dragan, 8. oktobar 2015 22:50)

    # Link komentara

  462. Najsladje moguce...
    (Kosovo je Srbija!!, 8. oktobar 2015 22:49)

    # Link komentara

  463. Pantela gledao utakmicu pre svih. Jos na poluvremenu rekao "drugi gol Ljajica".
    (Miki, 8. oktobar 2015 22:49)

    # Link komentara

  464. Dominirali Srbi celu utakmicu i nakraju nabili dva brza gola. Imali vise sanse i bolje dominirali sredinu terena i odbranu. Nakraju oba dve reprezentacije su pokazili dobar obraz, kada su se rukovali posle utakmice. Ipak smo uspeli da saved face i pobedili u Albaniji. Nista drugo nije vazno u ovom momentu.
    (Dejan Maradonovic, 8. oktobar 2015 22:49)

    # Link komentara

  465. Gazi breeee !!!!
    (Madrid, 8. oktobar 2015 22:49)

    # Link komentara

  466. ja bih voleo da smo izgubili 5:0... ovako se stvara iluzija da je ok situacija u nasem fudbalu...

    niko ne prica da mi 85 min nismo uputili sut na gol....

    realno gledano, ocajni smo, protiv jos ocajnije albanije... ma tabela govori sve.

    sve u svemu, bolje da smo izgubili
    (iv13, 8. oktobar 2015 22:49)

    # Link komentara

  467. Srbija dali ste videli sta je civilizacija?
    (Xheffo, 8. oktobar 2015 22:49)

    # Link komentara

  468. Cestitam komsijama na fer pobedu i navijacima na fer navijanje. Kada se hoce nije tesko.
    (Alb, 8. oktobar 2015 22:49)

    # Link komentara

  469. Kapetan Leši.....
    Čika Ĺeši....
    Ovaj Strajnić je vrh vrhova....
    (Može biti samo je*an, 8. oktobar 2015 22:49)

    # Link komentara

  470. ako je ova Albanija za EP onda je i Gibraltar i San Marino!!! Znači ekipa koja 90min stoji na sredini terena i bukvalno kampuje im da 2 komada za 3min...nek im je sa srećom!!! i to ako im Jermenija ne utrpa 5kom za 2min
    (brat, 8. oktobar 2015 22:49)

    # Link komentara

  471. Tako se to radi, kratko ali ...
    (Shebitachno, 8. oktobar 2015 22:49)

    # Link komentara

  472. Bravo, zasluzili ste pobedu, bili ste bolji.
    (Agim, 8. oktobar 2015 22:49)

    # Link komentara

  473. Nisam znao da iz Pantele izbija ovolika elokvencija! Intelekt na nivou!
    (Serdjo, 8. oktobar 2015 22:49)

    # Link komentara

  474. Konacno da stvari dodju na svoje mjesto... Kako-tako... Stvarno magarci ispadamo stalno. Pa vrijeme da i mi jednom do pameti dodjemo.
    (morfeus, 8. oktobar 2015 22:49)

    # Link komentara

  475. I sad muk na forumu poput muka medju albanskim navijacima u Elbasanu..
    Cestitike nasim momcima sto se mene tice oni su sampioni Evrope
    (Ech0, 8. oktobar 2015 22:49)

    # Link komentara

  476. Gledam ovu bruku od igre, evo ide zadnji minut, ovo vise nema nikakvog smisla... ne zna se ko je gori i ocajniji... GGGOOOOOOLL!!! ... tako je... potpuno zasluzeno, trebalo je jos u prvom da ih zavrsimo, ali ovako je cak i sladje... GGGOOOOOOLL!!! ... pa da... to je to... razlika u klasi je toliko ocigledna da ni ovo nije dovoljno, ali ipakrealnije prikazuje odnos na terenu.. bravo orlovi, tako se igra za svoj dres!
    (navijac, 8. oktobar 2015 22:49)

    # Link komentara

  477. Verovatno sa vide Srbi kako se navija i organizuje jedan mec visokog rizika.
    (xheta, 08. oktobar 2015 22:27)

    Verovatno vide Albanci kako se dobijaju tri boda bez drona.
    (Leskovčanin, 8. oktobar 2015 22:49)

    # Link komentara

  478. Ima Boga? Ima i te kako, evo vam dron pa se vozajte...
    (Blue Fortress, 8. oktobar 2015 22:49)

    # Link komentara

  479. Bravo momci! Mada igra slaba.Mitrovic deset puta,spusti loptu igracu do sebe, a ovaj proda u debilnim pašom u roku od tri sekunde. Ne mogu ipak da se otmem utisku ljudi da je atmosfera na stadionu bila takva, da smo mi kolektivno delovali kao mnogo vece sirovine u Beogradu...
    (baki, 8. oktobar 2015 22:48)

    # Link komentara

  480. Bitna je pobeda ma kakva da je igra posebno protiv drzave od cije mi je politike jos od Hodzinog vremena muka. Ovo je za dron, ovo je za evropsku masoneriju i 3 boda manje, ovo je pobeda u sred Albanije i ovo je pobeda za Ramu. Sada neka ovi idu na EP, DOBILI SU PO USIMA OD SRBIJE.
    (777, 8. oktobar 2015 22:48)

    # Link komentara

  481. Ovo je smisljen scenario. Pustiti ih da se ponadaju i onda pam, pam... Bravo momci, cisto da ih vratite u realnost, mnogoo su se utripovali
    (., 8. oktobar 2015 22:48)

    # Link komentara

  482. Nasi igraci igraju za Čelzi, Siti, Liverpul, Romu, Lacio...a Cana, Lana, Lila i Čika Leši da idu na Evropsko. E, breeeeee.
    A kad ih pogledas pojedinacno svi ti Matici, Ljajici, Ivanovici, Kolarovi, Tadici... stvarno su korektni igraci. Hajde sad lepo da vidimo ledja Toletu i njegovoj sviti, sve zajedno sa selektorom, pa da dodje neko ko ce da napravi zdravu atmosferu i dovede selektora, koj je trenirao nesto jace od Javora, pa svi zajedno u Rusiju.
    (Pera Magic Mitic, 8. oktobar 2015 22:48)

    # Link komentara

  483. Komsije Hrvati da nam se zahvale za pobedu
    (Mijat Splitski bili, 8. oktobar 2015 22:48)

    # Link komentara

  484. meni najžalije što se gospodar zeznuo pa nije otišao u elbasan
    (Zlatko, 8. oktobar 2015 22:48)

    # Link komentara

  485. Albanski cirkus sa dronovima i kamenicama konacno je završen lako dolikuje. Srbija je pobedila u fudbalu 2:0
    (Vidoviti Doda, 8. oktobar 2015 22:48)

    # Link komentara

  486. ангажујте хелихоптер нашим фудбалерима...….. биће густо изаћи са стадиона
    (ИБАРСКИ ЈАЗАВАЦ, 8. oktobar 2015 22:47)

    # Link komentara

  487. Dron 0
    Srbija 2

    Komšiji crklja krava ;-)
    (Dijasporac, 8. oktobar 2015 22:47)

    # Link komentara

  488. Svaka cast! Iskupili ste se za sve lose u ovim kvalifikacijama.
    (Zacvo, 8. oktobar 2015 22:47)

    # Link komentara

  489. Hajde sad da cujemo Vas sto Vam smeta sto Adem ne peva himnu! Hajde pevaci imate li ovakog majstora. Selam iz ponosnog Sandzaka!
    (HASAN, 8. oktobar 2015 22:47)

    # Link komentara

  490. Kad je Albanija znala igrati fudbal?! :)
    (GogiBl, 8. oktobar 2015 22:47)

    # Link komentara

  491. Bile su muke tantalove, i baš ružna utakmica, ali mi je drago, jer kad sam video kako se raduju na kraju shvatio sam da im je ipak stalo...
    (Srdjan Vitorovic, 8. oktobar 2015 22:47)

    # Link komentara

  492. orao pao ...Ponavljam , orao pao
    (anon, 8. oktobar 2015 22:47)

    # Link komentara

  493. Kako pise u tekstu: "Sto se tice fudbala, nije vidjeno mnogo!"
    (mico, 8. oktobar 2015 22:47)

    # Link komentara

  494. Bravo momciiiii!!!!!!!! Srbijaaaaaaaaaa!!!!!
    (srbIN, 8. oktobar 2015 22:47)

    # Link komentara

  495. Svaka qast,u sredinu Allbaniu su pobedilli,alli ruzan futboll
    (Bashkim, 8. oktobar 2015 22:47)

    # Link komentara

  496. Jos radjaju majke Obilice. Bravo!
    (Nikola 84, 8. oktobar 2015 22:47)

    # Link komentara

  497. Sad će da opale zalbu sudu u Ženevi pa će da nam oduzmu i ova tri boda za zelin stolom. hahahaha karma is a bitch
    (markulentze, 8. oktobar 2015 22:47)

    # Link komentara

  498. Cestitam komsije
    mozda vam vredi nesto!
    (alban, 8. oktobar 2015 22:47)

    # Link komentara

  499. To je Ljajic,covek 90 minuta deluje totalno nezainteresovano vuce se po terenu bas onako iritantno,a onda u 3 minuta asistencija i gol.
    (Coutinho 10, 8. oktobar 2015 22:47)

    # Link komentara

  500. Kad je Albanija znala igrati fudbal?! :)
    (GogiBl, 8. oktobar 2015 22:46)

    # Link komentara

  501. Cestitamo svim srbima u pobedu na igru, ali smo pobedili sa navijanje
    (Gezim, 8. oktobar 2015 22:46)

    # Link komentara

  502. Jedan ne al možemo dva. :)))
    (Lošmi, 8. oktobar 2015 22:46)

    # Link komentara

  503. Džoni malo si potrčao pred rudu.
    (slobodan032, 8. oktobar 2015 22:46)

    # Link komentara

  504. Jadan fudbal, mi smo uglavnom bili nikakvi (oni ništa bolji, s tim što se kod njih videla trema), ali bilo je lepo videti na kraju koliko je našim igračima bilo stalo do pobede. Baš mi je drago što smo smestili Albancima i verovatno ih oterali u plejof. Gde se nadam da će se naći sa Hrvatima.
    (Ivan M, 8. oktobar 2015 22:46)

    # Link komentara

  505. Svaka cast Vucicu...
    (hm, 8. oktobar 2015 22:46)

    # Link komentara

  506. Albanija u tisini i mraku.
    (Srx Bg, 8. oktobar 2015 22:46)

    # Link komentara

  507. I nije da nesto rasturamo sa kvalitetom ali 2:0 je 2:0, he-he-he:)
    (Aster Blistok, 8. oktobar 2015 22:46)

    # Link komentara

  508. Jaoooo, pa da li su mogli sladje da im ga uvale... :D
    (Joker, 8. oktobar 2015 22:46)

    # Link komentara

  509. Rezultat je sjajan, igra losa. Ova pobeda ne sme da zabasuri cinjenicu da propustamo jos jedno takmicenje i da su ovo neuspesne kvalifikacije.
    (Polako, 8. oktobar 2015 22:46)

    # Link komentara

  510. Svaka čast momci! Tako se igra za Srbiju! Da su ovako bili motivisani od početka kvalif. bili bi prvi u grupi!
    (Pobednik, 8. oktobar 2015 22:46)

    # Link komentara

  511. E sad treba stici do aerodroma
    (Dzigi, 8. oktobar 2015 22:46)

    # Link komentara

  512. Sve vam oprastam !
    (Bosko, 8. oktobar 2015 22:46)

    # Link komentara

  513. Kakvi ste svi vi hejteri
    (Sasha Makedonija, 8. oktobar 2015 22:46)

    # Link komentara

  514. I tako, završi se meč visokog rizika sa zaključkom "tresla se gora, rodio se miš".
    (Mire, 8. oktobar 2015 22:46)

    # Link komentara

  515. Mi pobeđujemo samo kad nemamo šansi za dalji prolazak. Tako je bilo i u prošlim kvalifikacijama. Ništa nismo naučili.
    (Radeni, 8. oktobar 2015 22:46)

    # Link komentara

  516. Slatka pobeda :)
    (Nemanja, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  517. Šta smo mi dočekali, radujemo se što smo jedva uspeli da pobedimo Albaniju. Sramota na šta je spao srpski fudbal.
    (Proka pronalazač, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  518. Adem ne mora više da peva
    (Sofija, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  519. "Pa sutni decko" hahahaha Strajnicu kralju!
    (Blejica22, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  520. bravo bravo kao da smo usvoili swetsko prvenstvo zivela Srbija
    (bo, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  521. Sva sreca da Tosic nije usao u sut Kolarovu, a bio je blizu.
    (levo smetalo, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  522. Možda ne peva himnu, ali namešta i daje golove. Ademe majstore.
    (tomy, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  523. Nikad ponosniji nisam bio na nase fudbalere, hvala vam !!! :))
    (milan, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  524. Adem Ljajic! To je ta Serie A....
    (Adriano_Galliani, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  525. Sve vam je oprošteno,hvala vam orlovi.
    (branko, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  526. Pantela neverue!
    (Gledalac, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  527. Čestitke na rezultatu!
    Bravo momci!
    (zombilend, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  528. Pobedaa! Idem da pojedem jednu Ramu.
    (Kića, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  529. Atmosfera na stadionu kao da se igrao NBA.
    (pastereo, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  530. Bravo momci!!! A sad svi što pre kući na sigurno, da se ne brinem za vas i za onih pedeset studenata, ljubi vas majka!
    (Ivana, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  531. Ostajem pri svom komentaru da bi mi zanimljivije bilo da odkibicujem partiju saha na Kalemegdanu nego ovakav fudbal sto gledah. Bravo momci 2:0 i lepo je to, ali nema akcije, nismo opasni, nema uigranosti, nismo za veliko takmicenje ovakvi... Bicemo valjda.
    (Milutin, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  532. Sad nek zvizde kolko hoce dzaba im :D
    (aki88, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  533. Turio ga DERbI :D Svaka cast!!!
    (Do Tokijaaa!!, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  534. utjesan rezultat za sve. Albanci zbog pobjede Portugala imaju realne sanse za plasman.
    (Snoopy, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  535. Prosetali se sinoc kroz Tiranu veceras kroz Elbasan :-)
    (Ko-ometator, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  536. Sve sam vam oprostio ljubi vas brat
    (Ultrasi Dedinje, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  537. i sta kaze mancini,ljajic se ndm zalaze? decko igrac utakmice,asistencija i gol. e moj mihajlovicu!!!
    (mickey, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  538. Pa jel moguce da ovakav komentator postoji...u momentima kao da je za njih navijao....
    (kikimusampa, 8. oktobar 2015 22:45)

    # Link komentara

  539. SVE SAM VAM OPROSTIO
    (Ultrasi Dedinje, 8. oktobar 2015 22:44)

    # Link komentara

  540. BRavo srbijo vi ste bolji bili
    (bashkimi, 8. oktobar 2015 22:44)

    # Link komentara

  541. A Pantela ne verue
    (Saša, 8. oktobar 2015 22:44)

    # Link komentara

  542. Nasi fudbaleri su babe bez obzira na pobedu. Igra = 0. Igubili bi bez problema protiv malo kvalitetnijeg tima. A tek sada ce umisliti da su nesto.
    (Gol, 8. oktobar 2015 22:44)

    # Link komentara

  543. aaaaaa bre draza mi ova pobeda od Pariza !!!!!
    (S Y L A, 8. oktobar 2015 22:44)

    # Link komentara

  544. Sve cestitku nasima a posebno Ljajicu, ubedljivo najbolji pojedinac na terenu. Bravo Ademe!A
    (Dubai, 8. oktobar 2015 22:44)

    # Link komentara

  545. Hahahahaha, fantazija! Kakav finis! Sve vam je oprosteno ovom pobedom ovim golovima! Srbija!!!!
    (stambolt, 8. oktobar 2015 22:44)

    # Link komentara

  546. momci, napljuvase vas u komentarima samo tako ali svaka cast! osvetili ste nas kako treba na kraju
    (zigot, 8. oktobar 2015 22:44)

    # Link komentara

  547. Bravo Ljajicu, igrao si sa velikom zeljom i svim srcem, mene si kupio za ceo zivot danasnjim karakterom!
    (majstor, 8. oktobar 2015 22:44)

    # Link komentara

  548. Jesmo ispali,ali su za mene oni pobednici
    (Jevdja, 8. oktobar 2015 22:44)

    # Link komentara

  549. Auuuu,ovo mora da boli !!
    (hawkeye, 8. oktobar 2015 22:44)

    # Link komentara

  550. Ademe! Srbine!
    (Ime poznato redakciji, 8. oktobar 2015 22:43)

    # Link komentara

  551. Sve oprosteno !
    (marko, 8. oktobar 2015 22:43)

    # Link komentara

  552. čestitke komšije iz sarajeva, stari i ja smo skakali kao da bosna igra, nije krv voda, ne mogu da navijam za ove provokatore da ga j..eš, bravo.
    malo pravde i za vas, sretno u narednim kvalifikacijama.
    (Mirza, 8. oktobar 2015 22:43)

    # Link komentara

  553. Adem ima pravo da nikad vise niko ne pomene himnu
    (As, 8. oktobar 2015 22:43)

    # Link komentara

  554. Jedini ne peva himnu i jedini grize. Svaka cast Ademe, zasluzio si gol!
    (zvekan, 8. oktobar 2015 22:43)

    # Link komentara

  555. Све у овим квалификацијама вам је опроштено !!
    Хвала момци .
    Добро јутро СП у Русији .
    (Љубиша, 8. oktobar 2015 22:43)

    # Link komentara

  556. Toooooooo!!! @@!%#~? siptarsku!!!
    (Sta te briga kako se zovem, 8. oktobar 2015 22:43)

    # Link komentara

  557. Najjaci komentator u 94 minut kad je vodio Ljaljic "Pa sutiraj momak!" :D hahaha
    (ddejan90, 8. oktobar 2015 22:43)

    # Link komentara

  558. Bravo momci Pozdrav in Italije!
    (Duncan, 8. oktobar 2015 22:43)

    # Link komentara

  559. Ovo je neki znak. Dobar znak.
    (stefan, 8. oktobar 2015 22:43)

    # Link komentara

  560. sve vam prastamo
    (jel dovoljno soma evra care?, 8. oktobar 2015 22:43)

    # Link komentara

  561. BRAVO BANDO!!!!!!!! BRAVO LJAJICU!!! BRAVO KLOAROV!!!! smorio bi se ko pas da je ostalo nereseno
    (dusan, 8. oktobar 2015 22:43)

    # Link komentara

  562. Tooo!
    (Hala Madrid i Napred Partizan, 8. oktobar 2015 22:43)

    # Link komentara

  563. Srbin i inat dva rodjena brata!! Zajedno nepobedivi, zivi bili :)
    (tako je, 8. oktobar 2015 22:43)

    # Link komentara

  564. Momci sve kvalifikacije vam opraštam za ovo.Ajmo docek ispred skupštine u BG.Pozdrav iz Republike Srpske...
    (bx, 8. oktobar 2015 22:43)

    # Link komentara

  565. strajnic talija, od sad samo on da komentarise
    (xxyyzz, 8. oktobar 2015 22:42)

    # Link komentara

  566. Hahahaha sve zgrade su im u mraku,ili su svi bili na stadionu ili su morali da im iskljuce struju da bi mogli da rade reflektori,hahaha
    (dejan, 8. oktobar 2015 22:42)

    # Link komentara

  567. Pobedismo ali opet smo igrali kao babe.
    (Observer, 8. oktobar 2015 22:42)

    # Link komentara

  568. A jooooj!!!:-))))
    (Bojan Ilić, 8. oktobar 2015 22:42)

    # Link komentara

  569. Bravo Srbi..
    Uz Portugal smo najaca ekipa u grupi ali..
    Nemamo sistem..
    Stojke majstore..
    (Grobari Gajdobra, 8. oktobar 2015 22:42)

    # Link komentara

  570. Utakmica zivota za Albance. Eto im utakmica zivota - hladan tus.
    (Uzivancija, 8. oktobar 2015 22:42)

    # Link komentara

  571. Ima boga!!!
    (Patika, 8. oktobar 2015 22:42)

    # Link komentara

  572. dzoni, sto ne saceka jos dva minuta :)
    (bole, 8. oktobar 2015 22:42)

    # Link komentara

  573. A Mihi nije odgovarao jer ne zna da peva himnu.
    (Bole, 8. oktobar 2015 22:42)

    # Link komentara

  574. Postavljeni na svoje mesto!! Mnogo visoko su uzleteli,ali spusteni na zemlju. Idemoooo Srbija BRE! :)
    (dokleViseBre?!?!, 8. oktobar 2015 22:42)

    # Link komentara

  575. Slatko, da sladje ne moze biti.Sto se mene tice, ove kvalifikacije su bile uspesne.2G
    (afrogipsy, 8. oktobar 2015 22:42)

    # Link komentara

  576. Ljajić najbolji na terenu celi meč i pokazao je da je uz Matica najveći majstor..Kolarov svaka čast,ne mislim na gol,već na to da treba pretrčati celi teren u 90 minutu.Uglavnom,igrači koji su se najviše pljuvali donese veliku pobedu.
    (Nemanja, 8. oktobar 2015 22:42)

    # Link komentara

  577. Mozda ne zna pevati ali sto igraaa fudbal :) .
    (zbbz, 8. oktobar 2015 22:42)

    # Link komentara

  578. Čestitam vam.
    Zasluženo.
    (Franca16, 8. oktobar 2015 22:42)

    # Link komentara

  579. HVALA!
    (ja, 8. oktobar 2015 22:42)

    # Link komentara

  580. Cijela ova utakmica se moze sazeti u 2 minute
    (Dario Zg, 8. oktobar 2015 22:42)

    # Link komentara

  581. Dobro sto izadje Matic jer smo posle dali 2 komada.Matic je tezak balvan.
    (C i n i k, 8. oktobar 2015 22:42)

    # Link komentara

  582. Cestitam fudbalerima srbije na pobedi nad albanijom sa 2:1
    (Hpipaq, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  583. mislio sam da slavim, ali ovo ce Srbi na Kosovu osetiti po ledjima
    (Ivan, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  584. Što se mene tiče, kao da smo osvojili Svetsko prvenstvo!!!
    (Dragan Jurić, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  585. Domaći hejteri nevera...
    Bravo momci!!!
    (JeRemija, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  586. Adem Ljajic daje gol za Srbiju protiv Albanije i proslavlja ga u zagrljaju Miralema Sulejmanija!
    (-.-, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  587. Srce mi je puno!! Oprosticu vam 20god bez EP samo zbog ove pobede!
    (savio, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  588. @Dzoni

    Ponovi molim tee..
    (znalac, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  589. 3 dana žalosti u Albaniji.
    (Aleksis Sanco Panco, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  590. Za neko bolje sutra.
    (milan, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  591. Haha koji muk čoveče, ovo je pravo ono "zašto ćutite" ;)
    (đura, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  592. Komentator RTRS sve rekao na kraju:
    Laku noc Tirana, dobar dan Rusija.
    (Dragan Banjaluka, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  593. Da li je moguce da ovi ako pobede Jermeniju idu direktno na EP??? Neverovatno.
    (dex, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  594. Srce mi je puno.
    Srbijaaa…aa !!!!!!
    (Cool, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  595. stat, da ne uletismo na teren onako retardirano, dobili bi ih i u bg, bar za to trece mesto u grupi... ispali bi u barazu protiv bilo koga, ali bar to...
    (rango_unchained, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  596. Ljajic prva violina.
    (realno, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  597. nek ste ih dobili,
    pricaju o tekmi desetljeca igraju doma,a nisu pravi udarac uputili...
    zasluzena pobijeda,cestike i pozzz iz Zagreba
    (Medveščak, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  598. Ljajić gol i asistentencija.. a himnu ne peva.
    (Unknown19G70, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  599. ovo je bruka ne možemo da damo gol da utakmica traje još dva dana
    (džoni, 08. oktobar 2015 22:29)

    A da igramo 3 dana ?!
    (Batko, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  600. 2:0,Sve se vraca sve se plaća!!!
    (Markić, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  601. opa, Srbija!
    (Lujo, 8. oktobar 2015 22:41)

    # Link komentara

  602. ujaoooooo
    (djordjbgd, 8. oktobar 2015 22:40)

    # Link komentara

  603. Prvi put u životi sam slavio golove Srbije i pobjedu Srbije!!! Hrvat!!!!
    (xavier, 8. oktobar 2015 22:40)

    # Link komentara

  604. Odmah zivnemo bez presporog Matica i vazda indisponiranog Ivanovica
    (Balalajka, 8. oktobar 2015 22:40)

    # Link komentara

  605. Opaaaaaa!!!
    (Vuk, 8. oktobar 2015 22:40)

    # Link komentara

  606. Nista sladje od pobede u zadnjem minutu hvala fudbalerima za ovo!
    (Kol, 8. oktobar 2015 22:40)

    # Link komentara

  607. Какав играч Адем Љајић, нема шта! Може да асистира, а може и да шутира! Прави тимски играч, нема шта! :D
    (Бата Жива, 8. oktobar 2015 22:40)

    # Link komentara

  608. neko bezi sa terena, a neko ode u goste i odere buraniju...
    (realno, 8. oktobar 2015 22:40)

    # Link komentara

  609. Koj muk na stadionu
    (zika, 8. oktobar 2015 22:40)

    # Link komentara

  610. GOOO…OO LLLLLLL!!!! pa bre mrs!
    (crni_redstar, 8. oktobar 2015 22:40)

    # Link komentara

  611. Nista sladje od pobede u zadnjem minutu hvala fudbalerima za ovo!
    (Kol, 8. oktobar 2015 22:40)

    # Link komentara

  612. Albanija vs Srbija O-2

    Tole ostani nećemo na euro 2O16

    Albanija je očaj samo takav
    (Aca, 8. oktobar 2015 22:40)

    # Link komentara

  613. SVE IM JE OPROSTENO......
    SVAKA CAST NASIM MOMCIMA...
    SADA MOZE MIRNO DA SE SPAVA
    (bex, 8. oktobar 2015 22:40)

    # Link komentara

  614. Sve vam je oprosteno!!!
    (sou, 8. oktobar 2015 22:39)

    # Link komentara

  615. Odrzase nam ljudi lekciju iz lepog ponasanja!
    (vau, 8. oktobar 2015 22:39)

    # Link komentara

  616. Nije da nesto navijam za Srbiju, al da mi je drago zbog pobjede, je. Cestitke.
    (Komsijina Krava, 8. oktobar 2015 22:39)

    # Link komentara

  617. Ademe, kralju!
    (sosabi, 8. oktobar 2015 22:39)

    # Link komentara

  618. Jahahahah. dje sad dron?! dje drooooon.
    (Sabbat, 8. oktobar 2015 22:39)

    # Link komentara

  619. BRAVO SRBIJO!!! Makedonci su uz vas, svim srcem!!!
    (MKD_SK, 8. oktobar 2015 22:39)

    # Link komentara

  620. Bravo Srbi...
    (Gangster, 8. oktobar 2015 22:39)

    # Link komentara

  621. JEL TO NEKO UMRO KAKAV MUK HA HA HA HA HA HA HA HA - AJMO SAD SVI NA DOCEK - STIZU HEROJI !!!!!!!
    (NN, 8. oktobar 2015 22:39)

    # Link komentara

  622. bravo momci!
    (pepe, 8. oktobar 2015 22:39)

    # Link komentara

  623. Opa Djurdjo
    (po_lule_duvana, 8. oktobar 2015 22:39)

    # Link komentara

  624. SVE VAM JE OPROŠTENO!!!
    (Sova, 8. oktobar 2015 22:39)

    # Link komentara

  625. SRBIJA !!!!
    (Ratomir, 8. oktobar 2015 22:39)

    # Link komentara

  626. Hvala vam momci!Najlepse je u 90' pobediti!
    (Ензо, 8. oktobar 2015 22:39)

    # Link komentara

  627. Sad pljujte po Ljajicu! Ademe svaka cast.
    (SOKI P.F.C. PRIJEDOR, 8. oktobar 2015 22:39)

    # Link komentara

  628. Tole se, nazalost, opet izvuce...
    (Bojan, 8. oktobar 2015 22:38)

    # Link komentara

  629. bravooooooo braco srbijanci!!!!!!nocas sam kao nikad bio uz vas!!!!!!!svaka cast momci!!!POZDRAV OD CRNOGORCA!!!
    (MNE!!!!!, 8. oktobar 2015 22:38)

    # Link komentara

  630. 93' min ==>> LJAJIĆ MARADONAAAAA!!!!
    (Z Germans, 8. oktobar 2015 22:38)

    # Link komentara

  631. Uf, jedva cekam prvenstvo sveta u Sovje... u Rusiji.
    (Cele, 8. oktobar 2015 22:38)

    # Link komentara

  632. Nezasluzena pobeda. Sramota!!!
    (Balalajka, 8. oktobar 2015 22:38)

    # Link komentara

  633. GOLLLL!!!!
    (Markić, 8. oktobar 2015 22:38)

    # Link komentara

  634. Tako se urucuje protestna nota !!!!!!!!
    (Igor, 8. oktobar 2015 22:38)

    # Link komentara

  635. Busiii…ii
    (Predrag, 8. oktobar 2015 22:38)

    # Link komentara

  636. Ma gazi bre gazi bre utisaj ih u sred pustinje!!
    (Bley, 8. oktobar 2015 22:38)

    # Link komentara

  637. Gooooool drugi......
    (todos, 8. oktobar 2015 22:38)

    # Link komentara

  638. Jaooo…oo NAPOKON NESTO LEPO I OD OVIH
    (žž, 8. oktobar 2015 22:38)

    # Link komentara

  639. tooo…oo
    (Boki, 8. oktobar 2015 22:37)

    # Link komentara

  640. Dva nula !!:))
    (Šta će vam e-mail kad imate IP adresu, 8. oktobar 2015 22:37)

    # Link komentara

  641. Eo ga 0 1. Sad samo da se izvuci od ovih varvara.
    (sacz, 8. oktobar 2015 22:36)

    # Link komentara

  642. Kolarovu je ,sto se mene tice, sve oprosteno ukoliko pobedimo.
    (Sova, 8. oktobar 2015 22:36)

    # Link komentara

  643. Kriminalna utakmica.
    (Raoul Duke, 8. oktobar 2015 22:36)

    # Link komentara

  644. Gooo…oo l Srbija je prvak svetaaaa
    (oij, 8. oktobar 2015 22:36)

    # Link komentara

  645. 90' min =>>Vučić zove Ramu
    (Z Germans, 8. oktobar 2015 22:36)

    # Link komentara

  646. Nama je postignut gol jedini šut u okvir gola?
    (Brontosaurus, 8. oktobar 2015 22:36)

    # Link komentara

  647. Bravo majstoreeee
    (St.Johann in Pongauu, 8. oktobar 2015 22:35)

    # Link komentara

  648. bravo srbi!!!
    poz iz zgb!!!
    (zg boy, 8. oktobar 2015 22:35)

    # Link komentara

  649. Strajna zv "komplikuju, komplikuju"... Eufemizam za "ne znaju, ne znaju". Ma daj breeee Strajna. Kralju!
    (Boske, 8. oktobar 2015 22:34)

    # Link komentara

  650. I jedni i drugi su strasni nemači pojma. Naši nešto manji.
    (Shock, 8. oktobar 2015 22:34)

    # Link komentara

  651. dooosadno
    (hrrr...hrrr, 8. oktobar 2015 22:34)

    # Link komentara

  652. Fudbal iz sedamdesetih godina dvadesetog veka, jel ima neko kalendar u FSS-u.
    (sasha, 8. oktobar 2015 22:33)

    # Link komentara

  653. Da u zadnjih pet minuta utrci Nemacka reprezentacija na teren i da smeju da pucaju na oba gola, bilo bi 4:4 do kraja keve mi.
    (Boris, 8. oktobar 2015 22:33)

    # Link komentara

  654. Tole odlazi hoćemo promene dotakli smo dno. Od tebe mora da krene
    (nenad, 8. oktobar 2015 22:33)

    # Link komentara

  655. Albanija je losa prema naprijed ali pozadi cvrsta ekipa.Ali iskreno Srbija igra mnogo los fudbal.Vi nemate ni veznog kreativca a ni spica ...Mnogo ste losi prema naprijed. Edin Dzeko i Miralem Pjanic vrijede ko svi vasi spicevi i vezni igraci skupa.Pozdrav iz Sarajeva.
    (Mr_Melbourne, 8. oktobar 2015 22:33)

    # Link komentara

  656. Bili smo bolji a sudija ponistio cist gol. Nikada Berisha ne bi ono stigao....
    (Danac, 8. oktobar 2015 22:33)

    # Link komentara

  657. Jednostavno očajno.
    (Martin Vaskez, 8. oktobar 2015 22:32)

    # Link komentara

  658. 87' min. Srbija bez udarca u okvir gola
    (Sale, 8. oktobar 2015 22:32)

    # Link komentara

  659. Albanija zeli, a Srbija ne moze
    (Dario Zg, 8. oktobar 2015 22:32)

    # Link komentara

  660. Od trenera pa do igrača sve napolje pa ovako ja sa drugarima igram fudbal i posle idemo na pivo .....
    (Nele, 8. oktobar 2015 22:32)

    # Link komentara

  661. Tresla se gora rodio se miš.
    (Djolle666, 8. oktobar 2015 22:32)

    # Link komentara

  662. Ovi su se dogovorili na nereseno, pre ocigledno je.
    (Bojan, 8. oktobar 2015 22:31)

    # Link komentara

  663. Ovo je zhesce smaranje...da nije piva prebacio bih odavno...
    (chika leshi, 8. oktobar 2015 22:31)

    # Link komentara

  664. Ljajić neće da da gol zemljacima, Čurčić marš napolje.
    (Mrki, 8. oktobar 2015 22:31)

    # Link komentara

  665. Ovo je naša realnost. Nekada ranije bismo se smejali ovakvim timovima.
    (Petar, 8. oktobar 2015 22:31)

    # Link komentara

  666. Igraju Ljajic i Sulejmani, ostali cuvaju Cika Lesija..
    (Damir, 8. oktobar 2015 22:31)

    # Link komentara

  667. Murinjo Vujosevicke fore i naredbe.
    (Ognje, 8. oktobar 2015 22:29)

    # Link komentara

  668. Čika Leši hahaha!
    (franceskoli, 8. oktobar 2015 22:29)

    # Link komentara

  669. Potpuno je jasno da je nas fudbal u evropskim okvirima na nivou Albanije, nista bolji nista gori. Tu smo gde jesmo i sto se pre pomirimo s tim i priznamo sami sebi, krenucemo ka boljem. Pobede Partizana i Vojvodine u Evropi su neverovatan uspeh danas, shvatice to i cak Delije sledece godine kad budu u novoj evropskoj avanturi, ako budu zeleli...
    (Dragan, 8. oktobar 2015 22:29)

    # Link komentara

  670. ovo je bruka ne možemo da damo gol da utakmica traje još dva dana
    (džoni, 8. oktobar 2015 22:29)

    # Link komentara

  671. Murinjovi puleni smislili da se povrede jer su van forme haha Ima ovaj Cika Lesi da nas olesi
    (S Y L A, 8. oktobar 2015 22:29)

    # Link komentara

  672. Meni je ovaj vas Milivojevic,sasvim ok. Nikad nisam ni cuo do sad za njega,ali momak se trudi, ubija koliko trci,nije neki znalac,ali vama ne trebaju znalci,nego ljudi koji se bore i daju sve od sebe,a on vam je takav. A vidim da ga dosta prozivate.
    (Crnogorac, 8. oktobar 2015 22:29)

    # Link komentara

  673. Ovaj Ćurćić kao pojava nije za trenera
    (nenad, 8. oktobar 2015 22:28)

    # Link komentara

  674. sve sam video ovaj fejsa 10 minuta vise pokazao nego ostali
    (hallo, 8. oktobar 2015 22:28)

    # Link komentara

  675. Ljudi ne znam kako vi ali mene sramota da gledam ovo. Ovo fudbal 21 vek
    (Milo, 8. oktobar 2015 22:28)

    # Link komentara

  676. Danima tenzija oko ove utakmice, i na kraju gledamo duel na nivou Jelen Super lige Javor- Radnik. Sad je valjda jasno zasto smo na dnu tabele...
    (Poljoprivrednik, 8. oktobar 2015 22:28)

    # Link komentara

  677. kako se isfolirase ivanovic i matic.
    (makarena, 8. oktobar 2015 22:27)

    # Link komentara

  678. Sto se tice utakmice jednom recju - dosada. E sada igraci Tomovic definitivno nema kvalitet za reprezentaciju, Tosic je toliko kredita imao u reprezentaciji ne znam da li je imao 2 kvalitetne utakmice i definitivno mu se treba zahvaliti, Ljajic mislim da je veceras pokazao da nema mesta u prvih 11. Tadic takodje neprimetan, ostali prosek, Mitrovic me prijatno iznenadio dobija duele ali nema ko da pokupi te lopte. Vrhunac uvodjenje Fejse. Selektor bi znacajno dobio u mojim ocima da je uveo Milinkovic-Savica ali nazalost Fejsa. U principu jako losa utakmica i nas i njih
    (maxi, 8. oktobar 2015 22:27)

    # Link komentara

  679. Verovatno sa vide Srbi kako se navija i organizuje jedan mec visokog rizika.
    (xheta, 8. oktobar 2015 22:27)

    # Link komentara

  680. sto ne igra mrdja, on jedini zna da da gol
    (tikva, 8. oktobar 2015 22:27)

    # Link komentara

  681. oba tima su katastrofa..
    (brax, 8. oktobar 2015 22:26)

    # Link komentara

  682. Je li taj Tosic igra za Srbiju ili brani za Albaniju?
    (Snoopy, 8. oktobar 2015 22:26)

    # Link komentara

  683. Igraju ko da su dogovorili tekmu 0:0
    (Pivke, 8. oktobar 2015 22:26)

    # Link komentara

  684. Čikaleši :-)
    (Neko, 8. oktobar 2015 22:25)

    # Link komentara

  685. Oterati sve a prvog ovog selektora, ne znam mu ni ime
    (Petar, 8. oktobar 2015 22:25)

    # Link komentara

  686. kakav komentator, kakav reprezentacija...o treneru i savezu da ne pričam....JEDNOSTAVNO UŽIVAM U UTAKMICI
    (Jagodic, 8. oktobar 2015 22:25)

    # Link komentara

  687. 0 : 0 ... tresla se gora - rodio se mis
    (celalionac, 8. oktobar 2015 22:25)

    # Link komentara

  688. Place lopta kako ju sutaju i jedni i drugi...
    (E lopto, 8. oktobar 2015 22:25)

    # Link komentara

  689. A srce?
    (takoe, 8. oktobar 2015 22:25)

    # Link komentara

  690. Ko babe igramo korisnija moja bandera ispred kuce od onog Tomovica.
    (Pivke, 8. oktobar 2015 22:24)

    # Link komentara

  691. Prodata utakmica
    (Rajko, 8. oktobar 2015 22:24)

    # Link komentara

  692. toletovci izgubicete
    (AntiSps, 8. oktobar 2015 22:24)

    # Link komentara

  693. Strajnic mi ogadio fudbal za ceo zivot.. gde da nadjose majko mila
    (051, 8. oktobar 2015 22:24)

    # Link komentara

  694. Komentator na rtrs...sve pohvale sve pohvale sve pohvale sve pohvale sve pohvale...i tako svakih 2 min...cjelu utakmicu...ubio me covjek u pojam
    (Aki, 8. oktobar 2015 22:23)

    # Link komentara

  695. ma zna Berisha moj k....
    (zika_mika, 8. oktobar 2015 22:23)

    # Link komentara

  696. Kukavički pa šta bude,sramotna igra..
    (jen, 8. oktobar 2015 22:23)

    # Link komentara

  697. Pazi sto Curcic ima crveno crnu opremu.
    to samo kod nas moze da se desi
    (fdadf, 8. oktobar 2015 22:23)

    # Link komentara

  698. Zanimljivija utakmica je bila Istocni Timor-Palestina.
    (Laza, 8. oktobar 2015 22:23)

    # Link komentara

  699. sada na scenu stupa Cika Tole. Primamo gol u zadnjih 10min.
    (YNWA, 8. oktobar 2015 22:22)

    # Link komentara

  700. mogli su bar prečku da ofarbaju
    (павла, 8. oktobar 2015 22:22)

    # Link komentara

  701. smarači.vi bi bolje igrali siguran sam... veliki poznavaoci fudbala iz fotelje.fuj
    (aleksbd, 8. oktobar 2015 22:22)

    # Link komentara

  702. Igramo kukavicki fudbal. Bez zelje. Bez ideje. Slepacki.
    (Doktor, 8. oktobar 2015 22:22)

    # Link komentara

  703. Ma bravo "veliki" selektore...Bravo!!! Prvo vadis Tadica, a potom umesto povredjenog Matica ubacujes Fejsu! Eeej Fejsu!?!?! Fejsu pored Gudelja koji je u dobroj formi...Nisi ti ustvari kriv sto ne znas...kriv je grobar srpskog fudbala...Tomislav....Srbijo medju sljivama...
    (bla bla, 8. oktobar 2015 22:21)

    # Link komentara

  704. Sramota... Tole napolje!
    (milan, 8. oktobar 2015 22:21)

    # Link komentara

  705. Stojke u ljubavi, slabo celiva loptu
    (Buzda, 8. oktobar 2015 22:21)

    # Link komentara

  706. nasi igraju kao deca na poljancetu! Radovane kadar si za Partizan,pa da nastave seriju...
    (zika_mika, 8. oktobar 2015 22:21)

    # Link komentara

  707. Cika Leshi ce da nas olesi,hahahahahaha kakca je ovo oarodija na fudbal!
    (dejan, 8. oktobar 2015 22:20)

    # Link komentara

  708. Kad vidim ko za nasu repku igra... samo mogu da konstantujem da nam je fudbal umro!
    (Maki Hamburg, 8. oktobar 2015 22:20)

    # Link komentara

  709. Raspasana komanda.
    (Pametnjakovic Mladji, 8. oktobar 2015 22:20)

    # Link komentara

  710. Uvek sam navijao za nase, uvek sam bio optimista... "Ma proradice..." Al' ova dva mamlaza, sto igraju za Murinja cak i kad igraju za reprezentaciju, vise nikad ne treba da nose dres Srbije. Pa ovo je sramota. Igrace naredno kolo PL 100%. Ne znam bre vise zbog cega sebi kidam zivce...
    (Nik, 8. oktobar 2015 22:20)

    # Link komentara

  711. Realno, nismo bolji ,nit smo zasluzili put u Francusku !!!
    (Miroslav, 8. oktobar 2015 22:20)

    # Link komentara

  712. Mitrović ljajić tosić veze sa fudbalom nemaju. Imaju za nizu ligu. Koliko god da nismo uigrani ovakvim albancima ne mozemo gol da damo. Smesno. Sad ulazi fejsa
    (nenad, 8. oktobar 2015 22:20)

    # Link komentara

  713. Udarila boranija na grašak
    (Sremac, 8. oktobar 2015 22:19)

    # Link komentara

  714. Karleusa za 2 minuta pokazao koliko oba Mitrovica za 75min.
    (thejoker, 8. oktobar 2015 22:19)

    # Link komentara

  715. Nasi toliko ne znaju jedni druge da se ne razumeju i kod najlaksih dodavanja.
    (Stari Vujadin, 8. oktobar 2015 22:19)

    # Link komentara

  716. Koji smor od utakmice.
    (Mrako, 8. oktobar 2015 22:19)

    # Link komentara

  717. FEJSA??? Jel zna neko kako se postaje reprezentativac Srbije?
    (zorz, 8. oktobar 2015 22:19)

    # Link komentara

  718. Kakvo mucenje majko moja
    Utakmica u skladu sa energijom Strajnica
    (Ikikvo, 8. oktobar 2015 22:19)

    # Link komentara

  719. Kada vidiš da ti selektor umesto Sergeja Milinković-Savića ubacuje Fejsu, znaš da smo se zadovoljili nerešenim rezultatom. Jad i beda...
    (conte, 8. oktobar 2015 22:18)

    # Link komentara

  720. Utisak veceri je ipak Pantelina frizura!
    (peraperic, 8. oktobar 2015 22:18)

    # Link komentara

  721. Dakle ovaj Z.Tosic je najgori igrac u istoriji Srbije..samo me interesuje ko je posredovao u transferu i Junajted..jel to bio kostinica ili tadic...goreg igraca nismo imali..nikakav igrac,nema preged igre..
    (misko, 8. oktobar 2015 22:18)

    # Link komentara

  722. Igraju kao da su prepešačili Albaniju...
    (I shot the sheriff, 8. oktobar 2015 22:18)

    # Link komentara

  723. Objasnite mi zasto je Karadzic otisao dva dana ranije u Albaniju....
    (marrssa, 8. oktobar 2015 22:18)

    # Link komentara

  724. Kakva komentator takva igra. Šta treba da se dogodi da RTS zaposli dobrog komentatora. Kada se samo setim Jordan i Marka...
    (Radeni, 8. oktobar 2015 22:18)

    # Link komentara

  725. Mislim da Ljajić sve radi sa namerom, ja se ne sećam da je on nešto uradio kako treba...
    (vlrd, 8. oktobar 2015 22:18)

    # Link komentara

  726. Dobro dosli u civilizaciji. Elbasan 2015.
    (Bloda, 8. oktobar 2015 22:18)

    # Link komentara

  727. Ma slucajno su se povredili bas Matic i Ivanovic
    (shomi, 8. oktobar 2015 22:18)

    # Link komentara

  728. 0 : 0 ... tresla se gora - rodio se mis
    (celalionac, 8. oktobar 2015 22:18)

    # Link komentara

  729. Bolje da sam otisao na Kalis da kibicujem sah sa penzionerima...
    (Milutin, 8. oktobar 2015 22:18)

    # Link komentara

  730. Komentator sa RTS-a je tragican i smoren lik koji je pogresio profesiju.
    (LOL, 8. oktobar 2015 22:17)

    # Link komentara

  731. Biću zadovoljna da se završi sa 0:0
    (Bidzi, 8. oktobar 2015 22:17)

    # Link komentara

  732. Feisa! E sad igra Albanija protiv Albanije!
    (lazza, 8. oktobar 2015 22:17)

    # Link komentara

  733. Igrali Srbija i Albanija, pobedio Čelzi... Ko razume neka lajkuje ;)
    (Cccccc, 8. oktobar 2015 22:17)

    # Link komentara

  734. Dobar prsluk ima Ćure. Nepromočivi.
    (Styx river, 8. oktobar 2015 22:17)

    # Link komentara

  735. sto igra ovaj mitrovic ceo tok ja nevidim
    (hallo, 8. oktobar 2015 22:17)

    # Link komentara

  736. Koja su sramota Ljajic, Tosic i Mitrovic. Svaka cast za Matica i Milivojevica.
    (sever, 8. oktobar 2015 22:17)

    # Link komentara

  737. kako nasi igraju nasi ce ih kamenovati u bg
    (misa, 8. oktobar 2015 22:17)

    # Link komentara

  738. odbijam da poverujem da normalan covek moze ljajica da zove u tim! ne mogu da verujem da ovaj covek igra!
    (lothar, 8. oktobar 2015 22:17)

    # Link komentara

  739. Koje smo mi dno dna od fudbala...
    Ovaj sport treba zabraniti u Srbiji
    (dragan, 8. oktobar 2015 22:16)

    # Link komentara

  740. Sramotna i kukavicka igra protiv Albanije. Fss i ovi igraci brukaju Srbiju. Dali ce neko vec jednom da preduzme nesto ili smo stvarno svi zajedno beznadezna i izgubljena nacija !!
    (zemunac, 8. oktobar 2015 22:16)

    # Link komentara

  741. Dobro se branimo protiv neugodnih Albanaca.
    (Sorabi, 8. oktobar 2015 22:16)

    # Link komentara

  742. Kome bre da plaćam preplatu, ovom Strajniću da dajem platu, ni blesav.
    (slobodan032, 8. oktobar 2015 22:14)

    # Link komentara

  743. Bruka i sramota kako igraju. Sve rasterati...
    (nesa, 8. oktobar 2015 22:14)

    # Link komentara

  744. Loš fudbal
    (Aca, 8. oktobar 2015 22:14)

    # Link komentara

  745. Dajte dron da se nesto desava.
    (vidim sve, 8. oktobar 2015 22:13)

    # Link komentara

  746. Ovaj strajnic je promasio profesiju,covek mrtav hladan prejeducira povrede nasih igraca.bruka!
    (Bojan, 8. oktobar 2015 22:13)

    # Link komentara

  747. Od onog ljajica vise i teniser pretrci.
    (Gica, 8. oktobar 2015 22:13)

    # Link komentara

  748. A ovi kilavi Danci samo Srbiju mogu da pobede i poslase Albaniju na EP.
    (pedala, 8. oktobar 2015 22:13)

    # Link komentara

  749. Dusko Tosic. Igranje u drugoj ligi Turske garantuje mesto u reprezentaciji.
    (Styx river, 8. oktobar 2015 22:13)

    # Link komentara

  750. Ova utakmica je tako dosadna da mi se spava.. Pa covjece deseci tisuca nabrijanih albanaca cekaju zapeti kao puske ispred stadiona i proglaseno utakmicom visokog rizika, a ovo jedna od najvecih uspavanki koje sam gledao. Steta za albanske navijace, ne mogu artikulirati svoju finu kulturu koju rado nekada iskazu
    (Dario Zg, 8. oktobar 2015 22:12)

    # Link komentara

  751. Ajmo Balaj !!!
    (ja, 8. oktobar 2015 22:12)

    # Link komentara

  752. Jose vrati Evu, Bane bez nje ne moze duze od 1h! :)
    (Mr No Name, 8. oktobar 2015 22:12)

    # Link komentara

  753. Ovako je Bambika natrčavo i na Šaviju na gol liniji.
    (Pilipenda, 8. oktobar 2015 22:12)

    # Link komentara

  754. Tomovic,Ivanovic,kolarov pajseri
    (ns, 8. oktobar 2015 22:12)

    # Link komentara

  755. Ce ga zabije TosicDusko...
    (oOo, 8. oktobar 2015 22:10)

    # Link komentara

  756. Da li je moguce da mi odugovlacimo i idemo na 0:0 protiv jedne Albanije??
    (boki, 8. oktobar 2015 21:17)

    brate, obecali su da nece izgubiti. sta sad hoces? vidis da cuvaju rezultat.
    (Marinko, 8. oktobar 2015 22:10)

    # Link komentara

  757. Demonstracija super spore igre nase reprezentacije!
    Generacija Rajka Mitica je igrala atomski fudbal u poredjenju sa ovima danas.Umetnost dosadne i jalove igre.
    (karamba, 8. oktobar 2015 22:10)

    # Link komentara

  758. Kakva bruka i stamota od fudbala.Jadnooooooooo.....
    (s vremena na vreme, 8. oktobar 2015 22:08)

    # Link komentara

  759. Bane out. Ala sad navijaci Celzija slave :)
    (Mr White, 8. oktobar 2015 22:08)

    # Link komentara

  760. Sporo, sporo, presporo.... Ne može ovako! Ne trema se zavaravati čak i ako dođe neki povoljan rezultat. Najbolje se vidjelo protiv Francuza. Ne vidim zašto se konstantno ignoriše činjenica, da nam je selektor skoro pa amater. Trenirao Javor iz Ivanjice, a sa mladom selekcijom svu slavu je pokupio jednom srećno dobijenom utakmicom protiv Španije. Uostalom, poslije neuspjeha treba mijenjati. Predpostavljam da niko ove kvalifikacije ne smatra usopešnim pa ne vidim ni jedan razlog da Ćurčić ostane. Čemu da ga ostavimo? Šta čuvamo? Dobru igru? Sistem? Mijenjajte nešto, inače oništa ni od SP u Rusiji!
    (ROX, 8. oktobar 2015 22:08)

    # Link komentara

  761. Kolarov sila u City a ovde laganica :)) Kao i svi ostali, gledajte malo govor tela bez lopte, hodaju kao da su bogovi od ivanovica, matica, kolarova pa nadalje
    (Petar, 08. oktobar 2015 21:35
    slazem se 200 posto sa tobom
    (S Y L A, 8. oktobar 2015 22:08)

    # Link komentara

  762. Javorinjo ... šta reći
    (Mile, 8. oktobar 2015 22:07)

    # Link komentara

  763. Hahahaha "NASI IGRAJU ZA FUDBALSKU CAST" komentar genijalnog Strajnica! Treba ga obavestiti da nasi ne znaju sta je CAST a jos manje sta je FUDBAL!
    (dejan, 8. oktobar 2015 22:07)

    # Link komentara

  764. Uvedi Raću bre...
    (sercan, 8. oktobar 2015 22:07)

    # Link komentara

  765. Sta ste ocekivali? pa nismo mi Srbi
    (Pristina, 8. oktobar 2015 22:07)

    # Link komentara

  766. 65 minut je a ja moram da pitam...prvo,ko su ovi sto igraju za Albaniju,ja sam cuo za dvojicu,mozda...i da,da li stvarno ovaj Milivojevic igra u seriji A?on i onaj odbrambeni Mitrovic su amateri.
    (sovuljaga, 8. oktobar 2015 22:07)

    # Link komentara

  767. "Ofanziva" by Radovan Ćurcić...
    Bez suta na gol sat vremena...
    (goalkeeper12, 8. oktobar 2015 22:06)

    # Link komentara

  768. Sta li glumi ovaj Matic?! Digose ga u nebesa, a on trckara po centru lagano, kao rekreativac. Nevidjeno usporava igru
    (Pera Drpa, 8. oktobar 2015 22:04)

    # Link komentara

  769. Dobrodosli u civilizaciju
    (Shqipe, 8. oktobar 2015 22:04)

    # Link komentara

  770. Atomski fudbal...
    (Kingslayer, 8. oktobar 2015 22:03)

    # Link komentara

  771. Mozemo da pricamo sta hocemo, ali ovi Albanci su za nas kultura. Detalj sa pocetka drugog poluvremena- izlazi se iz tunela, koji je u sred tribine, opusteno, bez ratnog stanja, kamenja, upadanja na teren, raznih Bogdanova i drugih indijanaca... treba da nas je sramota.
    (portos, 8. oktobar 2015 22:03)

    # Link komentara

  772. Ljajic veceras najlosiji igrac.
    (Boogy, 8. oktobar 2015 22:03)

    # Link komentara

  773. Mi nemamo igru da damo gol!! TO je to. Nebitno protiv koga igramo! Nije nam mesto na euru . Albanci me ne zanimaju. Trener nam luzer, savez propast!!
    Svaka utakmica je kao preslikano-jalovo, sporo , nikako!!!
    (beliks, 8. oktobar 2015 22:02)

    # Link komentara

  774. Kao babe
    (krajisnik, 8. oktobar 2015 22:02)

    # Link komentara

  775. covece bez duplog pasa
    (hallo, 8. oktobar 2015 22:02)

    # Link komentara

  776. Kamenovanje autobusa,teski uslovi za igru i paklena atmosfera su ostavili teske posledice na nase igrace.
    (ib, 8. oktobar 2015 22:00)

    # Link komentara

  777. Ljajic... Sta reci o toj osobi, a ostati kulturan????
    (zmt, 8. oktobar 2015 22:00)

    # Link komentara

  778. Lakše je okopati jutro kukuruza nego gledati ove naše kako mrcvare loptu...
    (Thor, 8. oktobar 2015 22:00)

    # Link komentara

  779. S. Mitrovic i Tomovic menadzer im je licno Hudini!
    (joca, 8. oktobar 2015 21:59)

    # Link komentara

  780. Vise Pirlo u svojoj trideset i nekoj sam pretrci na jednoj utakmici nego ceo nas "tim"
    (Max, 8. oktobar 2015 21:59)

    # Link komentara

  781. 'Ajmo braco Srbi! Razbucajte ih, vratite im za onaj dron i necivilizovan docek!
    (Crnogorac iz CG, 8. oktobar 2015 21:59)

    # Link komentara

  782. ajde,idemo momci,zabijte ga sami sebi kad ne mozete albancima,pa da se jednom za svagda resimo Toleta i crnogorske mafije iz FSS
    (nebojsa, 8. oktobar 2015 21:59)

    # Link komentara

  783. Ulazi Miralem Sulejmani. Sad gledajte kako se resava utakmica.
    (Goranac., 8. oktobar 2015 21:58)

    # Link komentara

  784. Srbija ne moze, a Albanija ne zna
    (28 minut, 8. oktobar 2015 21:14)

    Pre bih rekao da je obrnuto.
    (trn u oku, 8. oktobar 2015 21:58)

    # Link komentara

  785. Koliko su se lozili albanci konto sam da ce goreti stadion od atmosfere kad ono muva moze da se cuje glasnije je u pozoristu.
    (Mare, 8. oktobar 2015 21:55)

    # Link komentara

  786. Ova reprezentacija Srbije na zasluzuje bolji rezultat u ovim kvalifikacijama, i nema sta da traze na nekom velikom takmicenju. A Albancima neka je bog u pomoc u barazu, samlece ih malo ozbiljnija ekipa. Sve u svemu, very bad.
    (bane, 8. oktobar 2015 21:55)

    # Link komentara

  787. Pa Luka je poznat po svojoj levici,e moj Strajniću
    (Nemanja, 8. oktobar 2015 21:55)

    # Link komentara

  788. Tadic najbolji do sada, uvoditi pod hitno Sergeja da ih malo promesa!
    (Stex, 8. oktobar 2015 21:55)

    # Link komentara

  789. Mi sa ovakvim selektorom ni tri boda u kfalifikacijama za SP necemo da uzmemo. Nemamo sistem igre. Nemamo vodju u igri. Nekada smo imali Kada smo imali imali smo kakav takav uspeh
    (guru, 8. oktobar 2015 21:55)

    # Link komentara

  790. Ljajic najbolji
    (SaleS, 8. oktobar 2015 21:54)

    # Link komentara

  791. Pisem na poluvremenu. Egal maje vise. Mi smo imali dve sanse oni ni jednu. Nadam se da makar necemo izgubiti, a daj boze dobiti. Nemoguce progrnozirati jer su obe ekipe podjednako ocajne, nasi nesto bolje tehnicki. Ali nista to ne vredi kada smo majstori za ne davanje golova. Eto,zabismo ga na kraju i sami sebi ponistili gol onim glupim faulom nad golmanom. Nije ni bio u akciji ali resio da srlje u golmana i REZULTAT pravedno ponisten gol. Za ne poverovati. Ipak, upada u oci jedan od razloga zasto mi golove ne dajemo a to je sto igraci bez ne LOPTE prave ni najmanji napor da potrce kako bi se oslobodili cuvara i dali priliku igracem sa loptom da je doda. Dakle, nula borbenost i zelja za pobedom. To izgleda kod nasih ide jedino uz masnu novcanu nagradu kao plata u jakim ligama. Bez obzira, AJDE, ULEPSAJTE NAM DAN, DAJTE TAJ GOOOOL!!
    (Neutron, 8. oktobar 2015 21:52)

    # Link komentara

  792. Nižerazredni fudbal!Ajmo na spavanje ujutro Baustela zove!
    (Monteri iz Jajca, 8. oktobar 2015 21:52)

    # Link komentara

  793. Lopta 40 metara od gola a Strajnic se dere kao da smo dali gol u finalu SP.
    (thunderstruck, 8. oktobar 2015 21:52)

    # Link komentara

  794. Ljajic se prodao!
    (ataraksija, 8. oktobar 2015 21:52)

    # Link komentara

  795. Čini mi se da struje ima samo na stadionu. Uveli restrikciju da mogu igrati pod reflektorima.
    (elektrika, 8. oktobar 2015 21:52)

    # Link komentara

  796. S obzirom da albanske kladionice ne primaju uplatu na Srbiju mislim da su nasi igraci odigrali keca,hahaha Nadam se da nece biti ORLOVI PALI!
    (dejan, 8. oktobar 2015 21:51)

    # Link komentara

  797. Mi bezopasni, Albanija slaba.
    (Milutin, 8. oktobar 2015 21:50)

    # Link komentara

  798. Pantela nahvalio nase kao da vode 0 5 na poluvremenu. Otprilike kao da se igra tekma Gibraltar Nemacka.
    (laki, 8. oktobar 2015 21:50)

    # Link komentara

  799. Tosic kao muva bez glave trci kod ponistenog gola bez potrebe se zakuco u golmana,inace igramo u skladu sa mestom na fifa listi.
    (Krle, 8. oktobar 2015 21:50)

    # Link komentara

  800. ovo je svakako samo Toletova ekipa a Srbija ce igrati za koju godinu kad očistimo FSS i ligu od partizana
    (AntiSps, 8. oktobar 2015 21:49)

    # Link komentara

  801. Ljajic igra srcanije od svih SRBA zajedno
    (crni, 8. oktobar 2015 21:49)

    # Link komentara

  802. Nisam ni znao da Albanija ima hinmu!!!!!
    (KEABOH, 8. oktobar 2015 21:49)

    # Link komentara

  803. Izbaci Milivojevica, dobice crveni...
    (srdjan, 8. oktobar 2015 21:49)

    # Link komentara

  804. Koje mučenje lopte...
    (Branko Von Beca, 8. oktobar 2015 21:49)

    # Link komentara

  805. Ko je gledao malo bolje video je da nije baš tako mirna utakmica,ima dosta provokacija albanskih fudbalera,vidi se da im nesto dobacuju.
    (Djolle666, 8. oktobar 2015 21:49)

    # Link komentara

  806. Hahaaa kakva brula sada na rts za partizan. Hahahaha albanci vas vole
    (milica, 08. oktobar 2015 20:38)

    А твоја неписменост није брука?
    (чобаница, 8. oktobar 2015 21:49)

    # Link komentara

  807. Orlici su napadali i protiv Brazila, ove kukavice se brane protiv Albanije. Godisnja plata Ivanovica je veca od godisnjih plata svih prvih jedanaest albanaca. (Opravdano) ponisten gol, steta. To ce sluziti nasem "selektoru" za alibi. Nemam nista protiv da za buducnost srpskog fudbala veceras izgubimo sa nekih 3-0. Dno brate!!
    (Homer J. Simpson, 8. oktobar 2015 21:48)

    # Link komentara

  808. ovo je totalno dosadno bez dronova, bogdanova, baklji. cak nije bilo ni prekida ozbiljnijeg. bezveze totalno. mi uopste nismo navikli na dosadne utakmice. hocemo excitement. a ovi dole sto su dali 500 evra za utakmicu. vratite im pare!
    (Borkovic, 8. oktobar 2015 21:47)

    # Link komentara

  809. Milivojevic dobija zuti u trecoj minuti za start koji nije faul? I to je najbolji evropski sudija???
    (nemanja, 8. oktobar 2015 20:51) # Link komentara

    Dobro da je jos neko primetio kriterijum.Inace,za sudjenje po zadatku se ipak biraju najbolje sudije,tako da nijedna Ricolijeva greska nece biti slucajna.Zna on vrlo dobro sta sudi.
    (Bari1991, 8. oktobar 2015 21:47)

    # Link komentara

  810. BRAVO ZA STUDENTE.

    To je jedino bitno, tih 100 ljudi je bitnije od ostatka bezmozgovica kako na tribinama, tako i na terenu.
    (GM, 8. oktobar 2015 21:47)

    # Link komentara

  811. Koliko je znacajan mec za nas na na Kosmetu nemate pojma! Razbijte ih bre!!!
    (baki, 8. oktobar 2015 21:46)

    # Link komentara

  812. Koliko li se kaju oni sto su dali 500€ za kartu i sad moraju da gledaju ovo zlo od fudbala.
    (Pokondirena tikvica, 8. oktobar 2015 21:46)

    # Link komentara

  813. Verovatno sa vide Srbi kako se navija i organizuje jedan mec visokog rizika.
    (xheta, 8. oktobar 2015 21:46)

    # Link komentara

  814. Nasi kao i uvek tesko da povezu tri dodavanja, Albanci na drugoj strani se veoma dobro dodaju ali ni jedni ni drugi ne umeju da zavrse i daju gol.
    (Milosav, 8. oktobar 2015 21:45)

    # Link komentara

  815. Prvo poluvreme, 28 minut, Albanija izvodi korner, a u krupnom kadru golman nase reprezentacije se krsti. JEZA ME UHVATILA, CAR!!!
    (:), 8. oktobar 2015 21:45)

    # Link komentara

  816. Jel ovo bre JNA?! Nemoguće!!!
    (Saša, 08. oktobar 2015 20:59

    Ma ne bre, samo je tri puta manji......i ne zovu ga marakana, zamisli
    (+41, 8. oktobar 2015 21:45)

    # Link komentara

  817. Znaci, ako golman ne zna sta ce, uzjase najblizeg protivnickog igraca i dobije faul.
    Pa ovo je strasno, golman se zaleteo u naseg igraca koji uopste nije isao prema golmanu, vec je golman u svom trcanju naleteo na njega. Ako je to faul......
    (Svasta, 8. oktobar 2015 21:45)

    # Link komentara

  818. Za Lazara, za Miloša, za Toplicu, za majora Gavrilovića, Vojvodu Mišića, sad ili nikad!!!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Saša, 8. oktobar 2015 21:01) # Link komentara

    Ej, ovo je fudbal čoveče, nećemo vratiti Kosovo, niti bilo šta slično uraditi i sa 36-0 da pobedimo
    (Nenad, 8. oktobar 2015 21:45)

    # Link komentara

  819. A brat Pantela neda na Bambija zamalo ne rece da je golman napravio faul. sta ti je srcan igrac taj bi sve dao da veceras moze da istrci na teren.
    (MilosRU, 8. oktobar 2015 21:44)

    # Link komentara

  820. realno! faul nad golmanom inače ni jedni ni drugi nisu pokazali još nešto sem one šanse Ivanovića
    (newking, 8. oktobar 2015 21:44)

    # Link komentara

  821. Ovaj komentator (Strajnić) mora na kurs kod Pantelića... o kome menjam mišljenje, kao inteligentnom fudbaleru...
    (cepeli, 8. oktobar 2015 21:43)

    # Link komentara

  822. Divno
    (Saki, 8. oktobar 2015 21:43)

    # Link komentara

  823. Kolko su naši igrači taktički nepismeni... strašno...
    (Struka, 8. oktobar 2015 21:43)

    # Link komentara

  824. Dosta o politici:Nas najveci problem je sto nemamo kult reprezentacije u fudbalu, sto sam odavno mislio a sto je nedavno rekao i kontraverzni Zdravko Mamic, pa pogledajte u kakavim klubovima igraju nasi reprezentativci a drugi...nema kulta a sve zbog svadje ko ce da vodi FSS, zbog love pa onda naivci navaljuju kriv PFC,CZV, ne nego stalna miniranja iznutra, na ovaj ili onaj nacin(Bogdanov..),mozda i medju igracima(nama nije potreban neprijatelj)..ne nego goli interes grupa!P.S.I ne nasedajte ajde Grobari, Delije, Meraklije, Vojvodjani...Ajd da pobedimo bar ovu!
    (cartmanx, 8. oktobar 2015 21:43)

    # Link komentara

  825. pa mi necemo dati gol jos 1000 minuta ako budemo igrali ovako ,ocaj ,tuga,bruka,a u svojim klubovima kidaju ,jedu travu sve i svasta !!!!A kad dodju u Reprzentaciju sarlatani !!!
    (S Y L A, 8. oktobar 2015 21:42)

    # Link komentara

  826. Sta je ovo ljudi moji, ludnica je li to moguće. .
    (Kritičar, 8. oktobar 2015 21:42)

    # Link komentara

  827. @Brontosaurus eto ga u njihovom golu!
    (1608, 8. oktobar 2015 21:41)

    # Link komentara

  828. Kako ovi naši jadnici, bednici, bez želje, bez snage igraju, ovu nazovi utakmicu, komotno je mogla da prenosi i RUŠKA JAKIĆ...
    (Đedo-verujući, 8. oktobar 2015 21:41)

    # Link komentara

  829. nasi igraju neku cudnu taktiku: tri koraka napred, pa lopta unazad, pa pet koraka napred, pa povlacenje.
    (jole, 8. oktobar 2015 21:40)

    # Link komentara

  830. Svi gledaju ovaj jadni fudbal a niko da pomene da su fudbalerke Spartaka odigrale danas 0-0 protiv jedne od najjacih svetskih ekipa Volfsburga u LS, za mene je to najbitnija vest i bas fascinantno.
    (ja, 8. oktobar 2015 21:40)

    # Link komentara

  831. Svaka čast svemu, ali mene je komšije najviše oduševila Pantelićeva frizura u studiju.

    Fudbaleri su vam btw isto kao i nogometaši. Kvaliteta igre obrnuto proporcionalna važnosti. Sad kad je sve gotovo i igraju nešto.
    (PSV, 8. oktobar 2015 21:40)

    # Link komentara

  832. nije problem lopta nazad..gledaj barsu koliko pasova u nazad[to su povratne lopte] ako neko od vas to zna sta je..jer ne moze po svaku cenu u napred uvek da se ide..po meni je korektno u sredini lopta je kod nas ali nam je generalno problem sto kad dodjem do 16 niko da sutne..nego svi se namestaju na idealnu situaciju a to je nemoguce..ljajic da je iz prve sutnuo na gol ne bi bio ni faul i bio bi gol..medjutim on je prima na 7 m od gola i tu gubi sekund dve i onda tek sutira i onda tosic nalece na golmana..cist je faul..to se svira.
    (VladaGrobar, 8. oktobar 2015 21:39)

    # Link komentara

  833. e sad svi sto pljuju Acu valjda vide da je on za Strajnica Mladen Delic.A sto se igre tice nema nama pobede dok god bambi igra.
    (mile1970, 8. oktobar 2015 21:39)

    # Link komentara

  834. Uh al je ovo dosadno
    (zika, 8. oktobar 2015 21:39)

    # Link komentara

  835. Ovaj kolarov je ocajan ali ima fantasticne tetovaze!
    (Washington, 8. oktobar 2015 21:39)

    # Link komentara

  836. Kaze Pantela, drugi gol Ljajica, ljudi pa mi vodimo, treba obavestiti Platinija. Cek' pa on suspendovan...
    (Dare, 8. oktobar 2015 21:39)

    # Link komentara

  837. Pantela dominira na RTS-u!!! PFC
    (Uros, 8. oktobar 2015 21:38)

    # Link komentara

  838. Poluvreme. Kažu svi danas igraju fudbal.
    Al mi pojma nemamo.
    (Beli Medved, 8. oktobar 2015 21:38)

    # Link komentara

  839. Ljudi Matic nema sa kim da igra.
    (Stefan, 8. oktobar 2015 21:38)

    # Link komentara

  840. Mi smo loši a oni su katastrofa..bez konkretne šanse..teško ovo moze da ode sa nule..igramo bezidejno i sve se vrti na sredini terena..Albanci nista posebno..ne znam samo kako sakupiše 11 bodova..nadam se pobjedi ipak..
    (Rajko, 8. oktobar 2015 21:37)

    # Link komentara

  841. ivanjički Murinjo izdominir'o taktikom hehe ;) Kruzimo k'o kiša oko Kragujevca.

    P.S. Kakva lavorčina od stadiona JTŽM
    (BoleJACZ, 8. oktobar 2015 21:37)

    # Link komentara

  842. Mučno ih je gledati, kao neke babe bez ideje. Ne znam ima li dosadnije ekipe od naše...
    (Petar, 8. oktobar 2015 21:37)

    # Link komentara

  843. @Brontosaurus
    jeste, kada je bez veze skočio na golmana.
    (pedala, 8. oktobar 2015 21:37)

    # Link komentara

  844. curcic selektor i njegova ekipa circus
    (hallo, 8. oktobar 2015 21:36)

    # Link komentara

  845. Ćurčić pred utakmicu igračima: "Izadjite malo na teren, trčite malo, kad je lopta blizu sutnite negde - nije bitno, i... eto to nam je taktika za danas. Ako se nesto setim reci cu cam na poluvremenu."
    (Stari Vujadin, 8. oktobar 2015 21:36)

    # Link komentara

  846. Ja se izvinjavam, jel brat Pantela gledao istu utakmicu kao i mi?
    (DedaMiloje, 8. oktobar 2015 21:36)

    # Link komentara

  847. Kolarov sila u City a ovde laganica :)) Kao i svi ostali, gledajte malo govor tela bez lopte, hodaju kao da su bogovi od ivanovica, matica, kolarova pa nadalje
    (Petar, 8. oktobar 2015 21:35)

    # Link komentara

  848. koji panj je ovaj tosic, zaleteo se u golmana, ovaka glupost se retko vidja
    (realno, 8. oktobar 2015 21:35)

    # Link komentara

  849. Albanci veze sa fudbalom nemaju,samo trče..Bruka ako ne pobedimo..Tadiću aj napolje,igraj za Engleze,Holabdjane,za nas meč dobar nisi odigrao.
    (Milos, 8. oktobar 2015 21:35)

    # Link komentara

  850. Sramota od fudbala ajde bežite što pre za Bg i ne brukajte nas više.U21 klinci bi bolje odigrali 100%
    (Janez, 8. oktobar 2015 21:35)

    # Link komentara

  851. Tacno cu kupiti kartu za operu iducu tekmu,samo da ne gledam kako Tole i Curinjo opet reziraju triler horor film.
    (crise de nerfs, 8. oktobar 2015 21:35)

    # Link komentara

  852. Nama odgovara 0:0 zar ne..nisam informisan..
    (oOo, 8. oktobar 2015 21:34)

    # Link komentara

  853. Za ovakvu igru je kriv iskljucivo selektor, covek ne zna da ih uklopi, motivise, da ih natera da trce, nema trcanja=nema taktike, pokrivanje igraca lose, bekovi i krila se ne ubacuju, niko se ne ubacuje... Sve je na individualnost, a mi nismo Argentina kojoj je individualnost Mesija dovoljna, nama treba timska igra!
    (peta del boske, 8. oktobar 2015 21:34)

    # Link komentara

  854. tadic ljaljic matic mitrovic bezi bre a trener da ne gevorim
    (hallo, 8. oktobar 2015 21:34)

    # Link komentara

  855. ovi be nasi pojma nemaju.. odo' ja na ulicu mozda mi se nesto i desi..
    (warum, 8. oktobar 2015 21:34)

    # Link komentara

  856. Je l' video neko Zorana Tošića negde?
    (Brontosaurus, 8. oktobar 2015 21:00)

    Vidjen kad je faulirao golmana, a bio bi cist gol Ljajica. Kakva sramota.
    (Milos Ilic, 8. oktobar 2015 21:33)

    # Link komentara

  857. Po meni nije loše,malo mi smeta Matićevo davljenje lopte i usporavanje svakog napada,kao da vodimo 4:0,pa čuvamo rezultat.I još mi nije jasno šta je Tošić radio u petercu jašeći preko Beriše i time nam poništio čist go.
    (kris, 8. oktobar 2015 21:33)

    # Link komentara

  858. Nema nama spasa dok bude Tole a igra jedan Tosic koji nam je igrac manje.Kakva smejurija je ovaj Tosic.
    (alen, 8. oktobar 2015 21:33)

    # Link komentara

  859. Bravo za Tosica, toliki antitalenat video nisam, cak i da nije bio faul zbog kretena bi garant bio ofsajd.
    (Kirito, 8. oktobar 2015 21:33)

    # Link komentara

  860. Realno Tadić nikad nije igrao dobro u dresu Srbija..Imao je jedan dobar potez na meču,kod poništenog gola,toliko grešaka u kretnji,pasovima.Nekad mi čini da Matić i Ljajić nemaju sa kim da igraju u polju..
    (Djordje, 8. oktobar 2015 21:32)

    # Link komentara

  861. nece ljaja na svoje
    (ilovaca leci sve, 8. oktobar 2015 21:32)

    # Link komentara

  862. A dje nam je premijer?
    (Baba Vava Botina, 8. oktobar 2015 21:32)

    # Link komentara

  863. Losi ste i vi i Albanci.. dajte malo igre..
    (Dario Zg, 8. oktobar 2015 21:32)

    # Link komentara

  864. Derbi
    lidera
    regiona.
    (konseisao, 8. oktobar 2015 21:32)

    # Link komentara

  865. tomovic milivojevic moraju napolje
    (dr. rain, 8. oktobar 2015 21:32)

    # Link komentara

  866. Pa kakav je ovo nogomet hahaha sta se branite? Napadnite!
    (Marko, 8. oktobar 2015 21:32)

    # Link komentara

  867. Tomovic ubedljivo najgori odbrambeni igrac koji je nosio dres Srbije, gledajte vi kako ga gaze po nasoj desnoj strani pa barem su 5 centarsuta bili sa njegove strane
    (desni bek, 8. oktobar 2015 21:31)

    # Link komentara

  868. Страјнић оправдава што је гол поништен. Коме се ти правдаш коњу један?
    (Александар Костић, 8. oktobar 2015 21:31)

    # Link komentara

  869. Ovaj golman se sago da se sudari sa Tosicem i dobio faul... mi bez ideje oni bez znanja treba da menja Tosica i Milivojevica.
    (Fica, 8. oktobar 2015 21:31)

    # Link komentara

  870. Tadic ?????
    (nik sloter, 8. oktobar 2015 21:30)

    # Link komentara

  871. Imamo tri perfektna i extra visoka igraca sredine terena: matic, milinkovic-Savic i maksimovic. Nema ozbiljne ekipe koja na ovim igracima ne bi napravila kostur tima. Uz par stopera, jedan visok i jedan nizak (jer imamo tri igraca sredine terena od preko 1,90 mt), i dva jako ofanzivna mlada beka , uz formaciju 1+2 u napadu (jedan poluspic, ljajic npr; i dva spica npr zivkovic+mitrovic)...Mislim da bi mogli da igramo jako lep fudbal.
    (Srrrrrrdjan, 8. oktobar 2015 21:30)

    # Link komentara

  872. Je l' video neko Zorana Tošića negde?
    (Brontosaurus, 08. oktobar 2015 21:00)
    A eno ga, udario u Berišu!
    (Brontosaurus, 8. oktobar 2015 21:29)

    # Link komentara

  873. da li oni znaju da su im kvalifikacije oprostene samo ako pobede veceras?
    vidim nista ne rade po tom pitanju...
    (bex, 8. oktobar 2015 21:29)

    # Link komentara

  874. Je l' video neko Zorana Tošića negde?
    (Brontosaurus, 08. oktobar 2015 21:00)
    Eno ga zaleteo se u golmana Albanije i sve upropastio, ono gledas i ne verujes.
    (muva bez glave, 8. oktobar 2015 21:28)

    # Link komentara

  875. ja od ovog Tosica dobijam ospirole...
    majke mu pa dokle vise sa tim neuhranjenim i nedovrsenim igracicima hocemo da se igramo fudbala sa decama...
    (napolje, bre!, 8. oktobar 2015 21:28)

    # Link komentara

  876. Zorane Tosicu - sramota. Decko ne zna sta radi. Odbrani cist gol Albancima. Ubaci Sulejmanija i Kataia.
    (Goranac., 8. oktobar 2015 21:27)

    # Link komentara

  877. A Mitar zlatna papuca..
    (oOo, 8. oktobar 2015 21:27)

    # Link komentara

  878. bolje i jace navijanje nego u beogradu deset puta
    (ma dajte..., 8. oktobar 2015 21:27)

    # Link komentara

  879. Sve sve al da nas rodjeni trener bude u crno-crvenoj odevnoj kombinaciji... Srbijo, zemljo apsurda!
    (knjaz, 8. oktobar 2015 21:25)

    # Link komentara

  880. Znao sam da ce da nas pokradu, ovo je smesno, razlika je u klasi.
    (Ivan, 8. oktobar 2015 21:25)

    # Link komentara

  881. Vracanje golmanu - sustina naseg fudbala...
    (Pera Drpa, 8. oktobar 2015 21:22)

    # Link komentara

  882. Pobednik je onaj ko prvi kaze hrkljus!
    (thunderstruck, 8. oktobar 2015 21:22)

    # Link komentara

  883. Tomovic i Milivojevic napolje svi ostali odlicni idemo do pobede!!!
    (Ultrasi Dedinje, 8. oktobar 2015 21:21)

    # Link komentara

  884. Igramo najdostadniji i najsporiji fudbal, dovedite nekog ozbiljnog selektora!
    (Covek iz senke, 8. oktobar 2015 21:21)

    # Link komentara

  885. A sto smo od 26 do 27 minuta igrali ko Barsa sunce ti...tika-taka...
    (oOo, 8. oktobar 2015 21:20)

    # Link komentara

  886. atmosfera na stadionu ko da igra Cement Beocin-Kabel Novi Sad...
    (ricard, 8. oktobar 2015 21:20)

    # Link komentara

  887. kakav blam od fudbala sramno bedno sporo jbt nas fudbal
    (hallo, 8. oktobar 2015 21:20)

    # Link komentara

  888. kakav smor od fudbala
    (max, 8. oktobar 2015 21:20)

    # Link komentara

  889. Ovi Albanci su krš jedan od ekipe!Kako li samo osvojiše tolike bodove...
    (Radanko, 8. oktobar 2015 21:18)

    # Link komentara

  890. Verovatnije je da će ceo stadion navijati za nas nego da ćemo uputiti neki pas bilo gde osim unazad.
    (tuga, 8. oktobar 2015 21:18)

    # Link komentara

  891. Ovako se organizuje meč nema ništa slučaju i oni imaju huligane ali

    Albanija kada hoće istinkski nesto da organizuje za nas je Nemačka

    Tole odlazi
    (Aca, 8. oktobar 2015 21:18)

    # Link komentara

  892. A na stadionu se vrti reklama Prizme iz Kragujevca. Pitam se da li bi mi u nekoj varijanti reklamirali albansku firmu, nadam se da ne.
    (babyface, 8. oktobar 2015 21:18)

    # Link komentara

  893. bezidejna igra za koju je "zasluzan" selektor!!! bolje da je ostao advokat,svega mi!!! ne mrzim curcica,ali covek je siromasan i ne poseduje skoro nikakvo fudbalsko znanje!!!
    JALOVO,JALOVO I JALOVO!!!
    (mickey, 8. oktobar 2015 21:18)

    # Link komentara

  894. Da li je moguce da mi odugovlacimo i idemo na 0:0 protiv jedne Albanije??
    (boki, 8. oktobar 2015 21:17)

    # Link komentara

  895. Zastava im je veca od stadiona :)
    (Goran33, 8. oktobar 2015 21:16)

    # Link komentara

  896. Dva fudbalska giganta.
    (Nenad, 8. oktobar 2015 21:15)

    # Link komentara

  897. Kakvu tehniku samo imaju Tosic i Tadic...
    A mi ne mozemo da prodjemo kvalifikacije.
    (Vlada91, 8. oktobar 2015 21:15)

    # Link komentara

  898. Prodata utakmica...
    (Fedex, 8. oktobar 2015 21:15)

    # Link komentara

  899. Srbija ne moze, a Albanija ne zna
    (28 minut, 8. oktobar 2015 21:14)

    # Link komentara

  900. Milivojevic-Matic... Ćurča ne igra bez dva zadnja vezna. Kao da igramo sa Nemačkom
    (No name, 8. oktobar 2015 21:14)

    # Link komentara

  901. Ovi Albanci tolko ne znaju da bi ih dobila grupa momaka koju znam iz bloka a nasi su standardno losi i nezainteresovani i tu nema sta vise da se kaze.Treba ih isprovocirati malo ko oni nas ovde u centru Beograda.
    (Blok 45, 8. oktobar 2015 21:14)

    # Link komentara

  902. E moji srbi igrate prijateljsku tekmu
    (Josip, 8. oktobar 2015 21:13)

    # Link komentara

  903. Kakav je ovo "fudbal", pa ovo je smesno.
    (Sasa jokic, 8. oktobar 2015 21:12)

    # Link komentara

  904. Ne zna se sta je gore.Dal gledati dal slusati.
    (bi, 8. oktobar 2015 21:12)

    # Link komentara

  905. Ovi Albanci pojma nemaju. Enormnom količinom sreće su obezbedili baraž, ako prodju na Euro biće belaja. Naši igraju iznenadjujuće dobro za jednu egzotičnu, autsajdersku reprezentaciju, no tek je prošlo 23 minuta, četvrtina utakmice.
    (MM, 8. oktobar 2015 21:11)

    # Link komentara

  906. kako sebicno to ljajic
    (mrata, 8. oktobar 2015 21:08)

    # Link komentara

  907. Strajnicu da bi radio svoj posao korektno i pristojno moras biti informisan makar o osnovnim stvarima koje ces koristiti tokom prenosa.
    Na siptarskom se prezime izgovara Dzaka a ne Saka, tkdj. izgovara se Djimsiti a ne Himsiti....
    (Ikikvo, 8. oktobar 2015 21:07)

    # Link komentara

  908. 20 min igramo ko pre 200 godina kako se igrao fudbal
    (grobari srpskog fudbala, 8. oktobar 2015 21:06)

    # Link komentara

  909. A kako moze italijan da sudi kad je albancima italijan trener.
    (Coutinho 10, 8. oktobar 2015 21:06)

    # Link komentara

  910. Pa kakav je ovo nogomet hahaha sta se branite? Napadnite!
    (Marko, 8. oktobar 2015 21:05)

    # Link komentara

  911. Nema nama gola bez Milinkovic-Savica
    (Crca, 8. oktobar 2015 21:03)

    # Link komentara

  912. Gorih 15 minuta fudbalske utakmice u životu nisam gledao nego ovo što "igraju" ove dve nesrećne ekipe.
    Mi se branimo na 20m od gola protiv Albanije, 2 dodavanja ne možemo da spojimo, a ovi nesrećnici nemaju pojma kako do gola.
    (Građanin sveta, 8. oktobar 2015 21:03)

    # Link komentara

  913. Zasto brani Stojkovic, ni Bane vise ne pruza dobre partije u reprezentaciji, Kolarov vise-manje ... ulazimo uvek u novi ciklus kvalifikacija samo sa nekim novim entuzijazmom iz price o novoj energiji, o promenama za buducnost, a sve ostalo je isto, tim vec 5 godina nije uradio ama bas nista , i opet u krug, sve ista lica ,od kojih pola dodje ''da se istrci'' , nema zelje kao u drugim reprezentacija da se 'grize'za svaku loptu. nedostaje mi Srbija ne evropskom prvenstvu ...
    (Micko, 8. oktobar 2015 21:03)

    # Link komentara

  914. Ulazi Bogdanov u igru pusta drona,prekid utakmice i FIFA donosi pobedu Albaniji.
    (Mikan, 8. oktobar 2015 21:02)

    # Link komentara

  915. Stadion k'o armijski pasnjak. A Peja Strajnic nikako da primeti da igramo ocajno
    (Buzda, 8. oktobar 2015 21:01)

    # Link komentara

  916. Za Lazara, za Miloša, za Toplicu, za majora Gavrilovića, Vojvodu Mišića, sad ili nikad!!!
    (Saša, 8. oktobar 2015 21:01)

    # Link komentara

  917. ovaj mec me podsjeca na film "VICTORY",1980. u gl.ulozi S.Stalone. i Pele, starija generacija ce se sjecati. Mec izmedju ratnih zarobljenika i pro.fudbalera Treceg rajha (radnja filma cca 1941-1944)
    (Aleksandar III, 8. oktobar 2015 21:01)

    # Link komentara

  918. Ovaj Kolarov trci smesnije od Babovica, tj. bolje receno, ne trci.
    (Dare, 8. oktobar 2015 21:01)

    # Link komentara

  919. dajte ljudi pa ovaj ljajic nece da makne, sto bi se reklo nece kile :)
    (zeljo blrs, 8. oktobar 2015 21:00)

    # Link komentara

  920. prvih 15min nasi vracaju loptu konstatno nazad.Kretanje je jako lose.nema zivota vise u kolarovu.
    (Mlekadzija88, 8. oktobar 2015 21:00)

    # Link komentara

  921. Pre par godina smo govorili jos smo samo bolji od Albanije ali sada vise ni to nismo. Cestitke FSS!
    (Dragan pavlovic, 8. oktobar 2015 21:00)

    # Link komentara

  922. Je l' video neko Zorana Tošića negde?
    (Brontosaurus, 8. oktobar 2015 21:00)

    # Link komentara

  923. komsije volje partizan
    (rubinjo, babinjo i lionel zivkovic, 8. oktobar 2015 20:59)

    # Link komentara

  924. Jel ovo bre JNA?! Nemoguće!!!
    (Saša, 8. oktobar 2015 20:59)

    # Link komentara

  925. Uefa nije mogla da nadje neutralnijeg sudiju. Nikola Ricolji, to je Srbin i Albanac :-)
    (Goranac., 8. oktobar 2015 20:58)

    # Link komentara

  926. Ma jok pevaće Bože pravde....
    (sloba, 8. oktobar 2015 20:58)

    # Link komentara

  927. Koliko nasi fudbaleri slabo trce. Kako lose pokrivaju prostor kad protivnik napada. Niko bez lopte ne trci u napadu, ne otvara se. Tragicna igra
    (Cherez, 8. oktobar 2015 20:58)

    # Link komentara

  928. Tomović biće jedan od najboljih a Luka najsrčaniji, znam ih, videćete.
    (Saša, 8. oktobar 2015 20:57)

    # Link komentara

  929. Crni tomović igra fudbal 15 godina ne zna kako se aut izvodi...
    (miki, 8. oktobar 2015 20:56)

    # Link komentara

  930. Pravo za Lav pivo!
    (savio, 8. oktobar 2015 20:56)

    # Link komentara

  931. Имам 44 године и, што би рекли, од када знам за себе пратио и навијао за репрезентацију (и Звезду, наравно). Као кроз маглу се сећам мог старог црно-белог телевизора и оне луде утакмице и победе у Букурешту од 6:4. Велики сам пут прешао да бих био на Мари 2009.те и уживао у 5:0, опет против Румуна. Тад је стварно важило: цела нација - репрезентација.
    Међутим, један човек и његова свита су успели да све то убију у мени. Задњи пут сам репрезентацију гледао у против Хрватске у Загребу, иако и то на наговор пријатеља. После тога ми је стварно све једно, чак могу да кажем да више навијам за наше противнике, а ни минут ниједне утакмице нисам погледао. Чак нисам видео ни један гол.
    Сад седим кући, размишљам да укључим телевизор али одмах добијем нагон за повраћањем! Кад бих могао да бирам исход, највише бих волео да се утакмица прекине и Албанци избаце. Ако бих морао да бирам резултат, вероватно бих изабрао 0:0, уопште немам жељу да добијемо ове злотворе.
    Невероватно, али истинито! Хвала Томиславу Караџићу и његовим климоглавцима!
    (Како сам систематски уништен од идиота!, 8. oktobar 2015 20:55)

    # Link komentara

  932. Ma izgubicemo kao i svaki put kad se kao nesto busamo u prsa. Albanci da su pametni ne bi pravili neke ekscese i samom igrom bi nas dobili sa najmanje 4:0.
    (Zoran, 8. oktobar 2015 20:54)

    # Link komentara

  933. Kamera koja snima utakmicu identicna kao na PES-u ona tele wide :))
    (Simone Inzaghi, 8. oktobar 2015 20:52)

    # Link komentara

  934. Pukli smo ne igra Fejsa!!!!
    Sutra Tole i Curcic na ribanje kod Ramadanija.
    (Zabrinuti obozavalac lika i dela Toleta i Curcica., 8. oktobar 2015 20:52)

    # Link komentara

  935. Aca Stojanovic ne prenosi mec!!!!!!!!!???
    (Che, 8. oktobar 2015 20:51)

    # Link komentara

  936. Milivojevic dobija zuti u trecoj minuti za start koji nije faul? I to je najbolji evropski sudija???
    (nemanja, 8. oktobar 2015 20:51)

    # Link komentara

  937. Jel se ovo igra na JNA?!
    (Saša, 8. oktobar 2015 20:50)

    # Link komentara

  938. Bas paklena atmosfera na sdadionu....
    (Zgaziihsve, 8. oktobar 2015 20:50)

    # Link komentara

  939. Ovo videlo ofanzive nije,grof od ivanjice da ima 11 mesija na terenu on bi igrao defanzivno.
    (Coutinho 10, 8. oktobar 2015 20:50)

    # Link komentara

  940. Dobro vece sportska javnosti Srbije i Albanije! Ovo ce biti utakmica godine. Derbi Balkana! Sastaju se 63 i 32 reprezentacija! S tim da smo mi 63. U svetskim okvirima, otprilike kao da igra Senegal protiv Gabona. Toliko o spektaklu. A to sto je meni prozor u kuhinji puko pa vuce promaja po celom stanu, koga briga a?

    A što ti ne namestiš taj prozor nego komentarišeš "derbi balkana" između Senegala i Gabona? ;)
    (akajea, 8. oktobar 2015 20:50)

    # Link komentara

  941. Ovu utakmicu trebalo bi da prenosi Miroslav Lazanski.
    (georgehump, 8. oktobar 2015 20:47)

    # Link komentara

  942. Ajmooooooo Srbija
    (Hrvoje, 8. oktobar 2015 20:47)

    # Link komentara

  943. A dje je premijer?
    (Baba Vava Botina, 8. oktobar 2015 20:47)

    # Link komentara

  944. Evo pisem pre pocetka meca. Bice nekog belaja osecam. Ili ce da izdominiramo ili ce da naprave neki incident.
    (Jo1e, 8. oktobar 2015 20:46)

    # Link komentara

  945. '' evo sastava koji je odredio selektor reprezentaciije Italije Italijan''..
    E moj Strajniću
    (Deyan, 8. oktobar 2015 20:46)

    # Link komentara

  946. I ovi imaju lavor, isti ko onaj JNA.
    (ja, 8. oktobar 2015 20:44)

    # Link komentara

  947. kakav fudbal kakvi albanci, gazimo lagano
    (dare slovenac, 8. oktobar 2015 20:43)

    # Link komentara

  948. Evo link ;
    [link]

    Btw ovdje u Italiji la gazzetta je objavila da kladionice u Albaniji ne primaju kladjenje na Srbiju ,nema dvojke samo 1 ili X !!
    (pegone, 8. oktobar 2015 20:43)

    # Link komentara

  949. Samo kad vidim nase kako pjevaju himnu i smiju im u facu dosta mi je.Gazi Srbijo.Pozdrav iz Niksica braco
    (nemanja44, 8. oktobar 2015 20:42)

    # Link komentara

  950. Sta je bre ovo? Jel se utakmica igra u nekom selu? Kakav je ovo stadion?
    (pavke, 8. oktobar 2015 20:42)

    # Link komentara

  951. Ima nas grupa u Njemackoj koji bi da gledamo utakmicu. Imali neki link?
    (izCG, 8. oktobar 2015 20:42)

    # Link komentara

  952. Koji lavor od stadiona bem ti civot !!!
    (Dzigi, 08. oktobar 2015 20:00)

    Plitak...
    (Raoul Duke, 8. oktobar 2015 20:40)

    # Link komentara

  953. Zašto Strajnić...??? Strašno!!! Još treba da plaćam da ga slušam!
    (Shone, 8. oktobar 2015 20:40)

    # Link komentara

  954. Kad sam cuo Strajnica, najezio sam se.
    (Rojo, 8. oktobar 2015 20:39)

    # Link komentara

  955. IDEMOOO…OO SRBIJAAA…AA
    (NN, 8. oktobar 2015 20:39)

    # Link komentara

  956. Zasto Strajnic??? Zaaassstoooo...???? :/
    (bla bla, 8. oktobar 2015 20:39)

    # Link komentara

  957. nadam se da ce utakmica proteci u najboljem redu i sigurnosti.
    mada od albanaca mogu da ocekujem i da nestanu svetla sa reflektora, posebno ako gube.
    CCCC
    (CCCC, 8. oktobar 2015 20:39)

    # Link komentara

  958. Kakav hladan tuš kada sam čuo Strajnicev a ne Acin glas...
    (marko grobar, 8. oktobar 2015 20:39)

    # Link komentara

  959. ej ljudi pocinje.....
    BOZE PRAVDE......
    (bex, 8. oktobar 2015 20:39)

    # Link komentara

  960. Hahaaa kakva brula sada na rts za partizan. Hahahaha albanci vas vole
    (milica, 8. oktobar 2015 20:38)

    # Link komentara

  961. Ma nek idu oni malo...
    (Molim?, 8. oktobar 2015 20:35)

    # Link komentara

  962. Eeee docekasmo da Albanija igra za plasman a mi za cast.Valjda ce nasi fudbaleri veceras odigrati muski da se bar narod ne stidi kad vec njih nije stid u sta su nas nebrojano puta uverili.
    (Gurko, 8. oktobar 2015 20:33)

    # Link komentara

  963. Eo na drzavnoj televiziji albanci pricaju kako navijaju za partizan hahaahahaaha
    (ola, 8. oktobar 2015 20:33)

    # Link komentara

  964. Albanci će sa tribina imati veliku podršku Kalimera...
    (Krampon, 8. oktobar 2015 20:30)

    # Link komentara

  965. jel ima stadion klimu?
    (karamba, 8. oktobar 2015 20:30)

    # Link komentara

  966. U boj krenite junaci svi...
    (micko, 8. oktobar 2015 20:30)

    # Link komentara

  967. Ovo mu dodje kao Srbija i republika srpska ha ha ha
    (Srbin, 8. oktobar 2015 20:30)

    # Link komentara

  968. Nikada me u životu manje nije zanimala utakmica naše reprezentacije... mislim da to dovoljno govori o njima samima.
    (Powerslave, 8. oktobar 2015 20:29)

    # Link komentara

  969. Srpska Crna Gora je uz braću!
    (bpcg, 8. oktobar 2015 20:29)

    # Link komentara

  970. Mitrakadabra ima da ga zavuce
    (nik sloter, 8. oktobar 2015 20:28)

    # Link komentara

  971. @Washington A ko je osvojio SP za leto?
    (Hala Madrid i Napred Partizan, 8. oktobar 2015 20:27)

    # Link komentara

  972. dal da gledam fazlinovice ili ove
    (garavi, 8. oktobar 2015 20:27)

    # Link komentara

  973. fotka vrh vrhova :-))))
    (Ranzo Selektor, 8. oktobar 2015 20:24)

    # Link komentara

  974. vecerasnjom pobedom zaboravljam sve vase lose rezultate
    (zigi, 8. oktobar 2015 20:21)

    # Link komentara

  975. jel neko izbrojao koliko puta je Ivanović ponovio reč "utakmica" u svojoj izjavi?nisam pratio od početka...
    (Tom Hagen 018, 8. oktobar 2015 20:21)

    # Link komentara

  976. evo ga pantela u studiju to mora da je dobar znak
    (vanovste, 8. oktobar 2015 20:21)

    # Link komentara

  977. Ajmo srbi braco pobijedite i ovaj put prosli su vam pradjedovi tu albaniju pjeske udrite zbog njih naprijed Srbijo Crna Goro Rusijo za cara Putina zivjeli
    (budo mali crna gora, 8. oktobar 2015 20:21)

    # Link komentara

  978. Sto ne igra Perica Ognjenovic?
    (Ljubitelji fudbala dobro vece, 8. oktobar 2015 20:20)

    # Link komentara

  979. Sta je ovo, za ime Boga premudroga!? Zasto ne igra Katai, najbolji bocni u Evropi, uz Robena !?!
    (Poljoprivrednik, 8. oktobar 2015 20:19)

    # Link komentara

  980. Imamo tri perfektna i extra visoka igraca sredine terena: matic, milinkovic-Savic i maksimovic. Nema ozbiljne ekipe koja na ovim igracima ne bi napravila kostur tima. Uz par stopera, jedan visok i jedan nizak (jer imamo tri igraca sredine terena od preko 1,90 mt), i dva jako ofanzivna mlada beka , uz formaciju 1+2 u napadu (jedan poluspic, ljajic npr; i dva spica npr zivkovic+mitrovic)...Mislim da bi mogli da igramo jako lep fudbal.
    (Srrrrrrdjan, 8. oktobar 2015 20:18)

    # Link komentara

  981. Ako bismo mi pobedili večeras sve bi bilo oprošteno našoj reprezentaciji ...
    Naopako!
    Ne leči se kancer andolima!!!
    Večeras poraz, odlazak Karadžića, konačno više, za spas srpskog fudbala!
    Ko razume njemu dvije ...
    (Čarli, nije Braun, nije Čaplin, a nemam ni anđele ..., 8. oktobar 2015 20:18)

    # Link komentara

  982. Srbi,Bosnjaci,Goranci,Turci i svi drugi nealbanci pod istom zastavom navijaju za pobedu...
    (Pola pola navijaca na KiM, 8. oktobar 2015 20:18)

    # Link komentara

  983. Ljajic napolje katai u igru i eto pobede!
    (bot, 8. oktobar 2015 20:18)

    # Link komentara

  984. "...ali dusa me boli kad vidim da ce se u Prištini, Peći, Đakovici, Gnjilanu i Uroševcu preko video bima gledati albanska reprezentacija. "

    A mene dusa boli jer mi danas strepimo od Albanije. Znaci molimo se da pobedimo Albaniju veceras, pa to je dno naseg fudbala. Ja goru situaciju ne pamtim.

    A onda me jos vise zaboli kad vidim da ce narod i dalje tolerisati tomislava karadzica i posle ove utakmice, koji god rezultat da bude.
    (Washintgon, 8. oktobar 2015 20:16)

    # Link komentara

  985. Imamo tri perfektna i extra visoka igraca sredine terena: matic, milinkovic-Savic i maksimovic. Nema ozbiljne ekipe koja na ovim igracima ne bi napravila kostur tima. Uz par stopera, jedan visok i jedan nizak (jer imamo tri igraca sredine terena od preko 1,90 mt), i dva jako ofanzivna mlada beka , uz formaciju 1+2 u napadu (jedan poluspic, ljajic npr; i dva spica npr zivkovic+mitrovic)...Mislim da bi mogli da igramo jako lep fudbal.
    (Srrrrrrdjan, 8. oktobar 2015 20:15)

    # Link komentara

  986. Tomovic i Milivojević najkriticniji..Ako oni odigraju dobro pobeda je sigurna..Šteta što nema Markovića umesto Bambia,on bi ih probijao i pravio probleme,kao i Živkovića..Ovo je više od igra,ova utakmica se dobija hladne glave,sa dobrom psiholoskom pripremom..Poz iz Podgorice..AJMO SRBIJO
    (Vuk, 8. oktobar 2015 20:15)

    # Link komentara

  987. Ljiiiiink...pljiiiizzz :)
    (Max, 8. oktobar 2015 20:14)

    # Link komentara

  988. Sastav bez komentara, sve isto iz utakmice u utakmicu. Naslov "ofanzivna Srbija", ofanzivna a selektor Curcic... Ipak ako imaju bar malo "petlje", veceras mozda i dobijemo.
    (Optimista, 8. oktobar 2015 20:14)

    # Link komentara

  989. mislim da tandem zadnjih veznih (Matic i Milivojevic) ima dobre sanse i u ofanzivi i u defanzivi.
    (koshke, 8. oktobar 2015 20:13)

    # Link komentara

  990. I za splavove Juris:)
    (Fiki, 8. oktobar 2015 20:12)

    # Link komentara

  991. "Priča se priča da Rusi dolaze"...
    (srb, 8. oktobar 2015 20:12)

    # Link komentara

  992. Smucio mi se domaci fudbal ali pobedite veceras pa posle ne morate vise nikad.
    (BgHQ, 8. oktobar 2015 20:11)

    # Link komentara

  993. Cini se meni da smo se mi sklonili albancima pogotovu gledajuci ko nam je u odbrani i da je kladionicarakim recnikom kec kao kuca, zamislite vi da ih mi dobijemo usred albanije pa mi zivu glavu ne bi izvukli ...
    (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 8. oktobar 2015 20:11)

    # Link komentara

  994. Поздрав од Скопје бра?а, победете за православје! Македонија е со вас.
    (veerghoen, 8. oktobar 2015 20:10)

    # Link komentara

  995. stadion neodoljivo podseca na jna
    (nick, 8. oktobar 2015 20:07)

    # Link komentara

  996. e jbg stojkovic, e jbg, tosic, e jbg ivanovic, kolarov, tomovic... nesto sam skeptican iskreno!
    (ciga, 8. oktobar 2015 20:07)

    # Link komentara

  997. Na papiru smo mnogo jaci, ali to u ovoj utakmici naravno ne mora nista da znaci.. Albanci ce pokusati sve da dodju do drugog mesta, ali se nadam da ce nasi momci pored velikih razocarenja u ovim kvalifikacijama uspeti da pobede.. Zelim im svu srecu!
    (Bokser, 8. oktobar 2015 20:06)

    # Link komentara

  998. Dobro vece sportska javnosti Srbije i Albanije! Ovo ce biti utakmica godine. Derbi Balkana! Sastaju se 63 i 32 reprezentacija! S tim da smo mi 63. U svetskim okvirima, otprilike kao da igra Senegal protiv Gabona. Toliko o spektaklu. A to sto je meni prozor u kuhinji puko pa vuce promaja po celom stanu, koga briga a?
    (Woojadin, 8. oktobar 2015 20:05)

    # Link komentara

  999. Idemooo srbi!!! Nadam se pobedi ali pre svega najiskrenije želim da odgledam ceo meč, valjda neće ponovo neka sirovina da mi upropasti fudbalsko veče.
    (@maltretirator, 8. oktobar 2015 20:04)

    # Link komentara

  1000. Ne mogu gledam reprezentaciju dok je u Curcic selektor. Zbog te neznalice voleo bih da izgubimo večeras.
    TOLIKO O TOME KOLIKO MI SE SMUCIO SRPSKI FUDBAL
    (kuj pomera antenu kuj vice dobro je, 8. oktobar 2015 20:00)

    # Link komentara

  1001. Koji lavor od stadiona bem ti civot !!!
    (Dzigi, 8. oktobar 2015 20:00)

    # Link komentara

  1002. ajdeee breee!!!
    (Srbin, 8. oktobar 2015 20:00)

    # Link komentara

  1003. bolji smo po sastavu 40x al smo glupi.
    (sve je otislo u Honduras, 8. oktobar 2015 19:58)

    # Link komentara

  1004. Ajmo junaci ! Za slavu ! Za namuceni narod ! Za starlete! Za botove sendvicare! Hleba i igara !! Narod je na nogama !
    (Juris, 8. oktobar 2015 19:58)

    # Link komentara

  1005. Naprijed Srbijoooo. Puna podrska iz Sarajeva.
    (St.Johann in Pongauu, 8. oktobar 2015 19:58)

    # Link komentara

  1006. Pobedite ove i kvalifikacije su vam oprostene!
    (bagzi, 8. oktobar 2015 19:58)

    # Link komentara

  1007. Mozda je nefudbalski...
    ...ali dusa me boli kad vidim da ce se u Prištini, Peći, Đakovici, Gnjilanu i Uroševcu preko video bima gledati albanska reprezentacija.

    Što se tiče fudbalskog dela - ovo je samo sport. Dajte sve od sebe i svi će biti zadovoljni. To niste radili tokom celih kvalifikacija, uradite sada.
    (rrmx, 8. oktobar 2015 19:58)

    # Link komentara

  1008. ma koga bre briga za fudbal,ovo je pobeda miroljubive politke Alekdandra Vučića i Nade Macure
    (nebojsa, 8. oktobar 2015 19:55)

    # Link komentara

  1009. Da li prodati utakmicu i izaci ziv i pun para iz Albanije ili zagristi i nabiti im 5 komada za poluvreme...?
    (Šika Momšilo s ljubavlju, 8. oktobar 2015 19:54)

    # Link komentara

  1010. Tim sastavljali paso i svastika iz Ivanjice, a tata parkirao Pegazov autobus u sesnestercu.
    (lol, 8. oktobar 2015 19:54)

    # Link komentara

  1011. Spajic je trebao pre S.Mitrovica i Sergej pre Milivojevica.
    (Selektor, 8. oktobar 2015 19:54)

    # Link komentara

  1012. Beriša, golma Lacija i Albanije " Zasto je Srbija jaka? Pa reprezentacija gde nema mesta za moje prijatelje Bastu i Djordjevica) mora da bude strasno jaka"
    (Miloš, 8. oktobar 2015 19:53)

    # Link komentara

  1013. Iz sve snage do pobede! Nema predaje, da pokazemo ovima ko je bolji tim i sta bi bilo u Beogradu da se tekma odigrala do kraja! AJMO!
    (Azer, 8. oktobar 2015 19:53)

    # Link komentara