Nova era Partizana

Košarkaški klub Partizan ulazi u novu eru, prošla su vremena apsolutne regionalne dominacije, ali u Humskoj se nadaju početku nove serije uspeha.

Otišao je dugogodišnji guru crno-belog tima Duško Vujošević, nasledio ga je čovek koji je godinama predstavljao njegovu produženu ruku na terenu Petar Božić, koji ograničen finansijskim okolnostima mora da se okrene mladim i neafirmisanim igračima, u želji da zadovolji ogroman apetit vernih "grobara".

Pošaljite komentar
  1. Era Ostanić.
    (NemanjaVac8, 6. oktobar 2015 19:28)

    # Link komentara

  2. Pa sta, ako imamo losu ekipu ove godine?Pa sta, ako necemo igrati neku znacajniju ulogu 2-3 sezone?Je li to razlog, da prestanemo bodriti nas Partizan!?Doduse, uvek je bilo navijaca koji dolaze na utakmice samo kad nam ide i kad gazimo sve redom.Treba sad biti uz svoj klub, podrzati ga, bodriti, davati mu snagu i energiju!Sad treba pokazati ko je pravi navijac!Ovi koji samo pljuju i kritikuju, neka predju navijati za sampiona ABA lige i ucesnika evro lige!!!Oni su promenili ime, pa cete se vec naci!
    (Grobar do groba, 4. oktobar 2015 22:55)

    # Link komentara

  3. Podrska i od zvezdasa, samo napred
    (tenej, 4. oktobar 2015 16:52)

    # Link komentara

  4. Dok sam bio klinac bio sam veliki navijac Zvezde mislim i danas sam dan,ali drugacije gledam na citavu situaciju.. Klinac recimo do 15.godine kada sam plakao posle poraza Zvezde i radovao se porazu Partizana od bilo koje ekipe u Srbiji i van nje.. Ali danas sam odrastao i shavtio da treba da navijam za svoju Zvezdu ali da podrzavam sve nase klubove u takmicenjima gdje su klubovi van granica Srbije i isto tako da se radujem sto vecoj konkurenciji u domacim takmicenjima samo tako je i moja Zvezda jaca , a i vise klinaca izbija na povrsinu da bi zaigrali za reprezentaciju i tako pokazali da smo sportska nacija. Zato Partizane vracaj se u vrh da se rvamo za Evroligu i titulu regionalne lige a hrvati i ovi ostali neka se redjaju kako im volja volio bi i Megu i Metalac ali treba biti realan mala smo zemlja da imamo 4,5 vrhunski ekipa u bilo kojem sportu pa cak i vaterpolu,finansije itd da ne nabrajam.. Ocekujem da opet srpski klub osvoji to jest Zvezda.. Partizan sto pre da se vrati u vrh i evroligu da gledam onakve utakmice kao sto su bile s Makabijem i Barsom i u isto vreme Zvezdu s Realom i Olympiakosom..
    (krli, 3. oktobar 2015 17:37)

    # Link komentara

  5. Krecemo,ne od nule,nego iz minusa. Moralo je nekad da se desi i ovo-da budemo svrgnuti sa trona. Ali mislim da ce nas ovaj pad samo ojacati i da cemo kroz koju sezonu opet slaviti titule sa nasim kosarkaskma. Samo strpljenja i poverenja u strucni stab. Nemamo budzet Fenerbahcea ili Reala,zato se mora biti strpljiv. Realno,treba ulagati i u mladje kategorije,promovisati mlade domace igrace i raditi sa njima jer samim tim dobija i nasa kosarka. Lako je ranijih godina bilo da se puni Pionir kad se igrala EL,hajde sad da pokazemo vernost klubu.Zato Grobari,podrska sad kad je tesko.
    (Milos PFK, 2. oktobar 2015 18:21)

    # Link komentara

  6. Ove momke -Vanju,Murića,Vrabca,Perovića , Cveleta, Andrića i druge. - moramo pamiti jer su tu kada je najteže!Kao što su tu bili prošlih godina Tepić,Pavlović, Gagi,Mulutinov,Bogdan,Lovernj i ostali.Lepo kaže ovaj naš novi Bosanac, o porodici i o navijanju od malih nogu.Još lepše rekao D.Radović:"Partizan se voli!"Izraelci samo dodali malo poezije:"Who the f..ck are the others?"
    (Danilo, 02. oktobar 2015 11:47)

    Danilo, Perovic nije momak nego stariji covek ... Ako si vec spomenuo Milutinova nisi trebao izostaviti Kinzija, Bertansa, Gagica, Muslija, Salica itd. Jer su i oni kao Milutinov proglaseni za izdajnike ... Partizan je ekipa sa najvise izdajnika na svetu :-)) ...
    (Karanfil otisao na put, 2. oktobar 2015 18:03)

    # Link komentara

  7. vo nije pocetak nove ere nego nastavak ere kada je kosarka pocela da se igra na ovim prostorima. To sto je drzava u medjuvremenu favorizovala vestacku instituciju, daval joj pare i napravila sudijsku organizaciju i savez po volji "institucije", to je druga prica. Na kraju ce biti onako kako treba, velikan prvak a manji zdraviji klubovi (Metalac, Mega) bice ispred lazne institucije... Pohlepa i bahatost nekih "ljudi" dovela je klub do katanca. Katanca nema trenutno ali...
    (logicar, 02. oktobar 2015 14:06)

    Decko pocetak igre i njena renesansa je vezana iskljucivo za zvezdu...
     (petarczv, 2. oktobar 2015 17:16)

    # Link komentara

  8. Nekako sam naviknut i jedva cekam da pocne Aba liga i jedva cekam 21h. Uzbudjenje je kao kad smo igrali Evroligu. Onda se vratim u realnost i kazem sebi bilo bi super kada bismo bili medju prvih 6 i kada bi smo izbacili dva ekstra igrača za reprezentaciju, tipa Marinković i još neka 4-ka. Sigurno da boli kad vidim da Zvezda ima 10x jači tip, pogotovo kada se zna na koji način su preko noći doveli (Amere, Izraelce Slovence,Nemce, naše reprezentativce iz Mege i Radničkog), ali mi smo Partizan i sigurno imamo i imaćemo uvek respekt i strah nasih protivnika.
     (zEe, 2. oktobar 2015 16:22)

    # Link komentara

  9. ovi grobari lojalni novoj upravi i lazima zelim da porucim da su isti sljam kao i panteri sa malog kalemegdana...
    (mrako gut., 2. oktobar 2015 11:43)

    Bukvalno si sve pogresio, jer trenutno najvise ljudi bojkotuje ovo i proziva novu upravu i zaista je veliko pitanje kakva ce biti poseta, ali masis jednu bitnu stvar... mi nismo kao oni jer kod nas nema nakaradnih pojava poput "Grobarska javnost", nemamo "generalstab", nemamo jedan stav. Delimo se, jer koliko ljudi, toliko cudi i svi razmisljamo drugacije jer nismo stado. Evo, prvi cu i dalje da idem na KKP, jer mi vise znaci i jace me emocije vezu nego za FK i ne zanima me nikakva grupa, ni ko je vodja, ni ko uzima pare. Ima nas jos koji smo zadrzali tu decacku strast prema Partizanu, dok nas je otac (ili neko drugi), vodio da gledamo Harisa, Berica, Petrovica itd. Samo Partizan, briga me za novu upravu.

    P.S. Mozes da imas nesto protiv Partizana, briga me, samo nemoj da nas izjednacavas.
    (JessePinkmanPFC, 2. oktobar 2015 16:08)

    # Link komentara

  10. @logicar

    Era uspjeha Zvezde je vrijeme u kojem je Egipat bio sampion Evrope(Da, upravo tako, Egipat sampion Evrpe). A nova era je od kad je Vucic premijer, sto je jednako komicno.

    Partizanova era sa 4 final four ucesca i jednim trofejom desavala se u SFRJ, SRJ, SCG i Srbiji. Lucky us, eto, svaka drzava nas favorizovala. :)

    Nemam nasa slova, izvinjavam se.
    (djomla, 2. oktobar 2015 16:04)

    # Link komentara

  11. Borba za opstanak
     (Šizoid, 2. oktobar 2015 14:52)

    # Link komentara

  12. Nije dosta toga po ukusu i meri ali mora podrska nikad jaca, sad je najpotrebnija i svaki pravi grobar mora to da shvati,sve ostalo bi bilo kao prodati dusu djavolu!
    (pajdo, 2. oktobar 2015 14:15)

    # Link komentara

  13. Ovo nije pocetak nove ere nego nastavak ere kada je kosarka pocela da se igra na ovim prostorima. To sto je drzava u medjuvremenu favorizovala vestacku instituciju, daval joj pare i napravila sudijsku organizaciju i savez po volji "institucije", to je druga prica. Na kraju ce biti onako kako treba, velikan prvak a manji zdraviji klubovi (Metalac, Mega) bice ispred lazne institucije... Pohlepa i bahatost nekih "ljudi" dovela je klub do katanca. Katanca nema trenutno ali...
    (logicar, 2. oktobar 2015 14:06)

    # Link komentara

  14. Tvrdim da je bolje bilo otici u nizi rang i preskociti ovu godinu, pa i sledecu i sacuvati obraz i dostojanstvo jer svima je jasno da je ovo politicko nasilje, sizofrenija i osvetoljubivost jednog bolesnog uma. Ovako pristali smo na podredjen polozaj, apsolutnu marginalizaciju i sivilo prosecnosti a sve to opet vodi u nestajanje, i sve tako dok god su ovi tj ovaj na vlasti. Nadam se da ce pre otici nego sto cemo mi nestati. Pa molim vas lepo da li je normalno da novi trener koji je imao tu cast i mogucnost da stice trenerska znanja uz DV ne spomene istog, pa bar onako iz kurtoazije!? Jasno je da je dobio naredjenje da mu ni ime ne spomene pa da kao i Olja Beckovic bude u tamo nekom zapecku i bledi i izbledi u secanjima vecine onih koji su ga slusali.
    (nije dobro, 2. oktobar 2015 13:49)

    # Link komentara

  15. (Danilo, 02. oktobar 2015 11:47)

    A matematička gimnazija neverue...
     (DedaMiloje, 2. oktobar 2015 13:36)

    # Link komentara

  16. Ok, da razumem da je stvarno uticaj politike doveo do ovakvog stanja u klubu ali brate kako to da tolike godine dominacije nisu donele nista, gde su pare, odneo Dulo?
     (Stoki, 2. oktobar 2015 13:29)

    # Link komentara

  17. Pa nema ih za 5 na 5 na treningu!! Nova era:)
     (Milosclub, 2. oktobar 2015 13:26)

    # Link komentara

  18. U ovakvim okolnostima stavlja se katanac, zar ne?
     (Stoki, 2. oktobar 2015 13:22)

    # Link komentara

  19. Ako ima neko stariji ko ovo čita može da se prisjeti one sezone 1989 / 90 kad su Divac i Paspalj otišli u NBA, Đorđević u vojsku, mladi Danilović povrijeđen pola sezone. Savović u inostranstvo, kao i Grbović od ranije. Obradovića nije bilo. Tada smo jedva izborili (pobjedom nad IMT-om u poslednjem kolu) da ne idemo u tadašnji "plej aut", tj. razigravanje za ostanak u prvoj ligi. Glavni igrači bili Radunović, Marko Ivanović, Andorić, Nakić, Pecarski se nije snašao bez kvalitetnih saigrača... sjećate li se...
    Tad se pjevalo "i kad dođu nevolje i kad dođe tuga, uvek će te voleti grobari sa juga"
    E već sledeće godine, vratio se Paljo, Obradović i Đorđević, došao Stevanović, Lončar. Neki Mića Berić dobio prvih par minuta u nekoj nevažnoj završnici, itd... A onda za još godinu dana, bili smo najbolji u Evropi.
    Šta ste uskukali, izgubili smo titulu i upali u dugove nakon 15 godina dominacije, pa ne traje ništa vječno.
    I naravno da ćemo opet biti najbolji.
    (Willie, 2. oktobar 2015 13:22)

    # Link komentara

  20. (Nune, 2. oktobar 2015 10:55)
    Ima naš narod onu poslovicu "Kolko para, tolko i muzike"
    (To ti je to., 2. oktobar 2015 13:15)

    # Link komentara

  21. Tipičan primer kako može jedan uspešan klub da se uništi voljom moćnika. Svuda u svetu uspešni ljudi, timovi, i bilo šta drugo se podržavaju i to čini razliku između nas i uspešnog i razvijenog sveta. Kod nas se sve može oprostiti, sem uspeha. (chera-bera, 02. oktobar 2015 11:42)

    Kada ce dospeti do vaseg mozga da ste vi sami propali?Dokle god krivite druge za vas dug , tako ce vam i biti.
     (Koja, 2. oktobar 2015 12:58)

    # Link komentara

  22. Dule je bio najveci problem. Evo sada kada ga nema ,sponzori navalili.
    E tuzna li si Srbijo.
     (CCCCCCC, 2. oktobar 2015 12:58)

    # Link komentara

  23. Ovaj tim KKP bez 3-4 pojačanja čeka dno tabele, to je činjenica.
     (mare, 2. oktobar 2015 12:56)

    # Link komentara

  24. Zapamtite komentar, krece sezona, raspad rezultati, kompletno svi napustaju KK Partizan a FK Partizan preuzima kontrolu.
    KK Partizan je od velikog kluba spao na poljoprivrednu zadrugu, zbog pohlepe pojedinaca za licnim potrebama i ambicijama.
    (Serbinho, 2. oktobar 2015 12:55)

    # Link komentara

  25. Bruka i sramota, na promociji tima grb zvezde, ovo je ponizavanje, imamo upravu koja bezuslovno pristaje na sve!
    (Covek iz senke, 2. oktobar 2015 12:44)

    # Link komentara

  26. Boleće bar 2-3 godine. Ali i kad boli, Partizan se voli.
     (nego sta, 2. oktobar 2015 12:44)

    # Link komentara

  27. Тужан збор.
     (Сталоженост, 2. oktobar 2015 12:41)

    # Link komentara

  28. sve je to super,zelim srecu treneru i igracima,o upravnom sns odboru ne bih sada.u svakom slucaju ja vise ne pratim,ne gledam,ne navijam za ovaj napredni klub,odbacili su jedine ciste ljude(koji su drzali klubpodalje od politicara-Sasa i Dule,i ne,nisu krali ni evro od kkp)i time ukaljali nesto posebno,nesto sto ni jedan drugi klub ni u jednom drugom sportu u nasoj zemlji nije imao.
     (sovuljaga, 2. oktobar 2015 12:31)

    # Link komentara

  29. Ja Partizanu zelim sve ono sto su grobari zeleli Zvezdi prethodnih godina.I to troduplo.A vidim da im se vec to i desava...Dovidjenja grobari,vidimo se za koju deceniju.
    (zvezdas, 2. oktobar 2015 12:28)

    # Link komentara

  30. Katanac breee
     (zex, 2. oktobar 2015 12:13)

    # Link komentara

  31. ...Reke tvojih sinova, Partizane, sampione, sampione jedini.
    (JessePinkmanPFC, 2. oktobar 2015 12:08)

    # Link komentara

  32. Jedne godine ne osvojite ništa i odmah kukanje kao da je smak sveta....Ajde budite malo realni.Pa niti ste vi izmislili košarku a ni doneli je na ove prostore...Ne ložite se jer prošlo je vaše vreme a došlo naše-vreme kada se Zvezda i Partizan ravnopravno bore za pehare.Kriza će trajati kratko jer je Partizan nesumnjivo veliki klub baš kao Zvezda u fudbalu.Samo malo objektivnosti i malo više strpljenja jer ima još publike na ovim prostorima koji ne navijaju za Partizan.....
     (Zvezdaš, 2. oktobar 2015 11:59)

    # Link komentara

  33. Jedne godine ne osvojite ništa i odmah kukanje kao da je smak sveta....Ajde budite malo realni.Pa niti ste vi izmislili košarku a ni doneli je na ove prostore...Ne ložite se jer prošlo je vaše vreme a došlo naše-vreme kada se Zvezda i Partizan ravnopravno bore za pehare.Kriza će trajati kratko jer je Partizan nesumnjivo veliki klub baš kao Zvezda u fudbalu.Samo malo objektivnosti i malo više strpljenja jer ima još publike na ovim prostorima koji ne navijaju za Partizan.....
     (Zvezdaš, 2. oktobar 2015 11:58)

    # Link komentara

  34. Ajmo momci samo hrabro! Grobari su uz vas kao i svih prethodnih godina. Volim Partizan!!!
    (Dragan, 2. oktobar 2015 11:58)

    # Link komentara

  35. Рањени лав најјаче гризе!

    У болу и у радости, Гробари смо остали!
     (Славиша, 2. oktobar 2015 11:58)

    # Link komentara

  36. Niko ne moze da zabrani da kk Partizan postoji!!!!
     (Niko ne moze da zabrani kako ce se zvati fmp, 2. oktobar 2015 11:47)

    # Link komentara

  37. Ove momke -Vanju,Murića,Vrabca,Perovića , Cveleta, Andrića i druge. - moramo pamiti jer su tu kada je najteže!
    Kao što su tu bili prošlih godina Tepić,Pavlović, Gagi,Mulutinov,Bogdan,Lovernj i ostali.
    Lepo kaže ovaj naš novi Bosanac, o porodici i o navijanju od malih nogu.
    Još lepše rekao D.Radović:
    "Partizan se voli!"
    Izraelci samo dodali malo poezije:
    "Who the f..ck are the others?"
    (Danilo, 2. oktobar 2015 11:47)

    # Link komentara

  38. era partizana koji se zbog vučićevog pritiska odriče svoje najveće snage. svakome na čast sve. ljubav u srcu opstaje, bez obzira.
    (wsm.kg, 2. oktobar 2015 11:47)

    # Link komentara

  39. pravo je cudo koliko su navijaci, generalno, naivna kategorija bez kriticke misli. Ovo je dokaz da grobari nisi ni za mrvu bolji ili objektivniji od navijaca CZ. Kao sto su "Delije" (da ne kazem tacniju definiciju) bile spremne na sraman kompromis sa prevarom da masovno pocnu da navijaju za Covicevu fabriku limenki, a zarad privida da im je ugaseni klub uspesan, tako i vecina grobara je spremna na jos vecu i prljaviju prevaru. Naime, ikonu kluba i personifikaciju uspeha i pozrtvovanosti za Partizan zadnjih dvadeset godina uklonio je rezim sa (sa sivom eminencijom prljavih poslova svih rezima - andr.mladenovicem u sprezi sa pohlepom i naivnoscu bivsih igraca koje je, usput budi receno, Vujosevic stvorio). I posle takve ogavne prevare i podmetacine , u kojoj Partizan umesti da je sigurna kuca za ljud koji su svoje zdravlje polozili na oltar kluba, taj, moj voljeni klub, na ogavan nacin nagradjuje heroje i istinske legende izbacivanjem iz celog sistema na jako ruzan nacin..cime je Dule to zasluzio???... zar takav partizan ja treba da podrzim? momcima puno srece u karjeri..a novoj upravi poltrona i sitnih dusa sve najgore, pocev od bivseg coveka Pekovica, preko Pera sto voli premijera, do Berica i Todorica !!!! ...a ovi grobari lojalni novoj upravi i lazima zelim da porucim da su isti sljam kao i panteri sa malog kalemegdana...
     (mrako gut., 2. oktobar 2015 11:43)

    # Link komentara

  40. Tipičan primer kako može jedan uspešan klub da se uništi voljom moćnika. Svuda u svetu uspešni ljudi, timovi, i bilo šta drugo se podržavaju i to čini razliku između nas i uspešnog i razvijenog sveta. Kod nas se sve može oprostiti, sem uspeha.
    (chera-bera, 2. oktobar 2015 11:42)

    # Link komentara

  41. Партизан су притисли проблеми, пре свега финансијски дугови, нашао се пред амбисом, и тренутно је једина преокупација, како преживети сезону.
    Ту су и нова лица, и на челу клуба и на клупи, и наравно нови играчки кадар. У овој сезони и неће имати притисак резултата, овај састав је прескроман, о плеј-офу није разумно размишљати, наравно ваља избећи у овој АБА лиги задње место. И од ЕК су одустали, једна рђава одлука, јер овим младим играчима би играње у ЕК било непроцењиво искуство, али изгледа и изнуђена одлука, беспарица је одредила да ствари тако иду.

    И у таквој беспарици, придошлице су неафирмисани или играчи који нису успели наћи ангажман, или муку муче са повредама (Коста). Ова сезона биће и ход по мукама, биће и великих осцилација, сигурно и болних пораза.

    Састав ће ваљати допунити барем са 2-3 играча (пре свега "двојка" и високо крило), мало која позиција је добро попуњена.
    На плеју ће Цветковић играти 25-30 минута, а шансу ће (напокон) добити старији Аранитовић.
    Споља, Вања ће такође имати значајну минутажу, и Андрић ће добити више минута, Врабац је непознаница, имао је скромну сезону у Триеру, видећемо колико може.
    На поз.4 је рупа, то ће попунити Чедо Витковац који задњих година доста добро покрива поз.високог крила, добиће своје минуте и мали Глишић, али ту дефинитивно фали један играч у ротацији.
    Поз.5 је (посебно доласком Косте) једина солидно попуњена.
    Биће ово тешка сезона, али како написах једини циљ је преживети, црно-белима пуно среће.
    (Divos, 2. oktobar 2015 11:31)

    # Link komentara

  42. Bez jakih Partizana, Zvezde i jos nekih klubova iz unutrašnjosti nema jake srpske košarke.
    Ja vam kao Zvezdaš želim što brži povratak na put stare slave.
    I da prestanemo da se pljujemo medjusobno. Time niko ništa ne dobija a svi mnogo gube
    Pozdrav od Vilenjaka Zvezdaša
     (Legolas®™, 2. oktobar 2015 11:24)

    # Link komentara

  43. Od toliko talentovan dece u Srbiji, oni na[li da razigravaju BH repreyentativca/ Vrabca. Bar da je neki igrač.
    (marker, 2. oktobar 2015 11:23)

    # Link komentara

  44. Ove sezone uigravanje.
    Sledeće sezone priprema za Evroligu.
    3. sezone Evroliga.

    Eto vam plana, samo nemojte rasprodati ekipu.
    (Dule Astro, 2. oktobar 2015 11:22)

    # Link komentara

  45. Ove sezone uigravanje.
    Sledeće sezone priprema za Evroligu.
    3. sezone Evroliga.

    Eto vam plana, samo nemojte rasprodati ekipu.
    (Dule Astro, 2. oktobar 2015 11:21)

    # Link komentara

  46. I kada ne budes prvi ti!!! ?
    (Aleksandar Jovanovic, 2. oktobar 2015 11:20)

    # Link komentara

  47. uf,uf. da ga niste malo preterali s partizanom i zvezdom ovih dana?
    prosetajte, recimo, malo do kraljeva. da vidite u kakvoj "eri" zapocinje jedna sloga ili do vrsca ili do novog sada.
    (raikkonen, 2. oktobar 2015 11:20)

    # Link komentara

  48. Ajmo Kostaaaaa!!!
    (Brada, 2. oktobar 2015 11:17)

    # Link komentara

  49. Predstavljanje tima a na parketu simboli i sponzori Zvezde Telekom. Bratske uprave, nema sta... Hocemo stari avangardni Partizan, a ne rezervni SNS projekat!
    (Mitch Mirou, 2. oktobar 2015 11:12)

    # Link komentara

  50. Cvele i Vanja ce da nose ekipu 20plus po mecu, dok se be vrate Miha i Edo, onda cemo vec imati bolje rasporedjen napad ostali ce da igraju odbranu i odradjuju prljav posao... Napred u slavu crno beli heroji!
     (Kova, 2. oktobar 2015 11:09)

    # Link komentara

  51. Bicemo u borbi za opstanak, ali ima i romantike u ovome svemu. Voleo bih da znam sta se tacno radi da se finansijski konsolidujemo, i gde su sponzori koji stoje u redu da udju u Partizan, buduci da ih je "Dule rasterao".
    (Labud, 2. oktobar 2015 11:08)

    # Link komentara

  52. Malo strpljenja i eto
     (Toto-konj-tunjo, 2. oktobar 2015 11:04)

    # Link komentara

  53. U bolu i u radosti, Grobari smo ostali
     (Marko Cakmak, 2. oktobar 2015 10:59)

    # Link komentara

  54. Srecno momci. Partizan je srpski kosarkaski velikan. Malo je posrnuo. Na vama je da ga podignete ponovo. Bice tesko ali ne i neizvodljivo. Zato smo veliki.
    Zajedno smo jaci.
    (grobar, 2. oktobar 2015 10:56)

    # Link komentara

  55. Hajmo crno-beli, iako sam navijac zvezde, a na prvom mestu zaljubljenik u igru medju kosevima.
    (isandic, 2. oktobar 2015 10:56)

    # Link komentara

  56. Braćo Grobari, treba da budemo ponosni na naš KK Partizan. Puna podrška za ove momke !!!
    Počinje nova era bas kako kaže i sam naslov teksta. Pekovic, Beric,Božić, Kecaman i Vule... Da li je potreban još neki komentar.
    Samo hrabro momci. Tim se ne stvara preko noći.
    Rušili smo Milov dream team početkom ovog vijeka, rušili smo i druge vjestacke tvorevine, samo strpljivo dolazi opet naše vrijeme...
    Draže mi je da gledam mlade i talentovane momke kako izgaraju na terenu pa taman nikad ništa ne osvojili nego da gledam mutne tipove u upravama kako manipulišu sa voljenim timom. Zato mi je muka od fudbala...
    Srećno momci !!!
     (napred nasi...., 2. oktobar 2015 10:55)

    # Link komentara

  57. Ove sezone treba biti realan i davati što veću podršku novom timu. Svakako će biti teško, nešto predosećam da su svi ovi anonimni momci koji su stigli, na nivou Bezbradice te će shodno tome svaka pobeda biti veliki uspeh.
    (Nune, 2. oktobar 2015 10:55)

    # Link komentara

  58. Prva fotka govori više od hiljadu reči.
    (todorić izdajnik!, 2. oktobar 2015 10:54)

    # Link komentara

  59. Samo hrabro i sa srcem, za podrsku ne brinite!!! Godisnja kupljena.
    (Metropola, 2. oktobar 2015 10:54)

    # Link komentara

  60. Sa 2 iste majice sa brojem 8. E na sta je spao jedan od najvecih sportskih brendova Srbije uz FK C.Zvezda i Djokovica.
     (miki, 2. oktobar 2015 10:51)

    # Link komentara