Ćiribu, ćiriba...

Novak Đoković, Crvena zvezda, Partizan, Duško Vujošević, Tomislav Karadžić – to su teme koji privlače najviše pažnje čitalačke publike sportskih portala u Srbiji. Sinoć, 30. jula, dogodio se presedan, dogodila se Vojvodina.

Pošaljite komentar
  1. Ja lepo rekao, a vi mi lupajte minuse...
    (Zii, 23. avgust 2015 16:52)

    # Link komentara

  2. Braco, gde vam je indetitet u ovoj vasoj pesmici? Smislite nesto druga kakva Barsa, izrimujte nesto za Vosu, ovako smesno e
    (zigi, 14. avgust 2015 13:01)

    # Link komentara

  3. @sima
    Ono što san izneo u svom komentaru nije moje glasno i javno razmišlajanje kako kažeš, već činjenice!!!
    (DelBoy, 6. avgust 2015 15:24)

    # Link komentara

  4. Vošo, svaka čast. Želim vam da dogurate što dalje. Samo verujte u sebe.
    (Dragan Meraklija, 2. avgust 2015 03:02)

    # Link komentara

  5. @(Uros, 31. jul 2015 10:46)

    Evo, ja nemam RTV.
    (Zii, 1. avgust 2015 15:16)

    # Link komentara

  6. Bravo i pozdrav iz HR!!!
    Volim kad David pobjedi Golijata vise nego ista.E, sad,vojvodjani,nedajte da vam rasprodaju i rastrgaju tim,ovi sa "pedigreom".nasa je Rijeka pokusala nesto slicno,bojim se da ce ih Mamic i hostopleri razvalit uskoro.
    Trenutno ste hit,te sigurno necete postat Real,ali ako zadrzite tim sa entuzijazmom,moralno ste vredniji i od Reala...jer to je valjda jos sport,ne samo prokleti biznis.A Sampu,valjda,ni Real nikad nije "zviznuo" ko vi!!!
    Jos jednom,bravo junaci!
    P.S. - vi,koji i u ovom imate zamjerke,teski ste bolesnici
    (eto i malo sporta, 1. avgust 2015 12:13)

    # Link komentara

  7. Na nipodastavanja smo navikli, nista novo. Te Sampdorija tek pocinje pripreme, te LE im nije bitna, i tako to - pa dajte, kad vec Italijanima LE nije bitna, izlistajte sve utakmice iz svih evropskih takmicenja (ukljucujuci i Intertoto kup) italijanskih timova u kojima ih je protivnik pobedio sa cetiri razlike u Italiji. Da vidimo koliko je takvih utakmica bilo, i koji su timovi u pitanju.
    Nesto drugo je ovde bitnije i lepse od samog rezultata. A to je smela, odvazna, disciplinovana igra svih 90 minuta - punim gasom, cela utakmica.
    A ovi sto pominju Surdulicu, ocigledno nikad pravi fudbal i pravu ligu gledali nisu. To sto se ovde osvajaju titule sa jednim porazom, svedoci koliko je jadna ova liga. Nije problem Vojvodine sto ne pobedjuje u "malim" utakmicama, nego je problem sto (iz poznatih razloga) titovi blizanci ne gube u tim "malim" utakmicama. Znate vi svi dobro ko je cija filijala, a timovi poput Vojvodine filijala nemaju.
    Pustite da se radujemo malo... pricajte o Surdulici i Vaducu, mi cemo da uzivamo u onome sto smo gledali.

    p.s. a pre ove utakmice, znate koje odigrao poslednju fenomenalnu utakmicu u Evropi? Pa opet Vojvodina, protiv Burse - 3:0 na prepunom i bucnom stadionu u Turskoj, i opet smelo, brzo i organizovano.
    (FR, 1. avgust 2015 06:19)

    # Link komentara

  8. Nermin, 31. jul 2015 17:40
    Sretno i vama protiv Standarda
    (Marko NS, 31. jul 2015 19:29)

    # Link komentara

  9. Vojvodina-Cukaricki 0:4 ???, 31. jul 2015 15:28
    Zašto su se onda Zenga i igrači Sampdorije izvinjavali navijačima posle utakmice i zašto su navijači Sampdorije u onolikom broju doputovali u Torino ako ih ne zanima liga UEFA?
    (Marko NS, 31. jul 2015 19:28)

    # Link komentara

  10. Čemu ovakav tekst? Naravno da nije moguće napraviti uspeh u Evropi samo sa domaćim igračima i to jedna dobra utakmica ne može da promeni.
    Druga stvar, ako neko gura igrače iz svoje škole onda je to Partizan, a rezultati u Evropi su jadni...
    Puno sreće Voši i daj bože da uđu u Evropa ligu, iako je to i dalje nerealno...
    (Zii, 31. jul 2015 18:35)

    # Link komentara

  11. Svaka cast momci tako se igra .nije balkanski fudbal jos otpisan pokazali ste da mi znamo igrati ovu igru i bez para veliku pozdrav od manijaka fc.zeljo sretno
    (Nermin, 31. jul 2015 17:40)

    # Link komentara

  12. Ok sve i ja sam se iskreno radovao Vosi, veliki podvig, gledao i protiv MTKa na netu itd. Ali malo objektivnosti ne bi bilo na odmet.

    Kako mozete sa napisete da Partizan ne stavlja omladince u prvi tim i da ne veruje u njih? Nabrojali ste ovde Tadica, Milinkovic-Savica, Kacara i Medojevica?
    Prvi je izrastao u solidnog igraca, drugi jos nije ni poceo karijeru a ova poslednja dva je zavrsavaju i tavore i realno su osrednji igraci. Partizan svake godine izbaci ponekog fantasticnog klinca. Ove godine je to Zivkovic, pre toga Mitrovic, Markovic, Fejsa, Jovetic, Ljajic, Tosic, Jojic itd. Oni su svi dobili sansu u Partizanu jos sa 17, 18 godina, igrali Evropu i iskoristili svoju sansu.
    (todor, 31. jul 2015 12:04)


    Fejsa dobio sansu u Partizanu sa 17-18 godina? Fejsa je dosao iz Hajduka (K), za 1.200.000 evra + procenat od narednog transfera!!! Tosic je u Partizan dosao iz Banata kao U21 reprezentativac, a nametnuo se na EP U21 u Holandiji 2007. godine, kada je zbog povrede Milosa Krasica dobio sansu. Tek nakon tog EP-a je potpisao za Partizan.... i tako dalje ...

    Na stranu i to da U21 dozivljava debakl za debaklom od trenutka kada je Tole preuzeo FSS i kada su ti "talentovani" igraci Partizana poceli da preuzimaju vodece uloge, poput Smiljanica, Nemanje Tomica, Jojica i slicnih. O seniorskoj reprezentaciji je besmisleno i pricati.
    (ABC, 31. jul 2015 17:29)

    # Link komentara

  13. Zadnjih 8 godina je ovaj klub uradio više za srpski fudbal od Crvene Zvezde. Naravno, kad Vojvodina igra to niko ne prenosi, a Zvezdi se poklanja 11 miliona evra da bi odigrala dve revijalne utakmice.(Milan, 31. jul 2015 12:08) 

    U uvodu ove vesti se kaže kako se danas, izmedju ostalog, u medijima plasira zlo. E ovaj tvoj komentar je jedan od takvih primera! Prikriveno zlo! Zlonameran i zlurad komentar gde se Zvezda non-stop pominje u negativnom kontekstu sa ciljem omalovažavanja i urušavanja ugleda tog kluba! I to se radi u svim medijima već duže vreme! Ovo je sramota!! Kakve veze ima Zvezda sa ovim uspehom Voše, a drugi klubovi nemaju, pa se pominje na ovakav način? Svi ostali su pošteni?! Čestitam Vojvodini na ovom uspehu! I daj Bože da udje u grupnu fazu Lige Evrope, ili Evropa lige! 

    Da napomenem još nešto: Kad hoćeš da mudruješ, onda za tako nešto treba imati kredibiliteta tj. u tvom slučaju poradi na pismenosti! Ne kaže se " zadnjih godina", već "poslednjih godina". Ne postoje prednje i zadnje godine, Milane!
    (srpski nikad nisi bio..., 31. jul 2015 13:04)
    A i ti kada hoćeš da mudruješ informiši se malo i upoznaj se sa novim trendovima i tokovima u oblasti o kojoj pričaš i držiš drugima predavanje. Da si malo izguglao našao bi ovo: ‚‚Zadnji u značenju poslednji nije pogrešno", kaže Ivan Klajn u Rečniku jezičkih nedoumica.
    Prilog zadnji osim prostornog ima i vremensko značenje: zadnje sedište, zadnje noge ali i zadnja noć, zadnji čas i zadnje vreme.I namerno sam napisao "izguglao"!
     (bachi, 31. jul 2015 17:10)

    # Link komentara

  14. KOlega, svaka cast na tekstu!! Pogodili ste pravo u centar! Bravo jos jednom!!
    (Kolega..., 31. jul 2015 16:43)

    # Link komentara

  15. neznam cemu ovolika euforija. pobedili utakmicu I kao da su osvouili svetsko prvenstvo. obicna utakmica. kao da je sampdorija neki tim. da su kvalitetni nebi igrali kvalifikacije. u srbiji je izgleda uspeh pobediti 1 utakmicu u godini u eu takmicenjima. nasta smo spali.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aussie, 31. jul 2015 12:39)

    Види се колико познајеш (боље рећи не познајеш) фудбал. Сампдорија је јак клуб из јаке лиге, али је Војводина била за класу боља, играли су феноменално, показали су како се игра права утакмица.
    Као навијач Партизана, надам се да то није само тренутна инспирација, већ да је то тренд по којем ће Војводина играти убудуће. Не само да се пласира у наредно коло и донесе поене нашем фудбалу. Треба нам што више тако јаких тимова у лиги, тако да и мој Партизан и та иста Војводина у домаћем првенству имају што јаче утакмице. Тако ће постићи и веће успехе у Европи.
    (Boban, 31. jul 2015 16:42)

    # Link komentara

  16. @blixa i onda dodje vaduc i javor i dovidjenja
     (muamua, 31. jul 2015 16:04)

    # Link komentara

  17. Sjajno. Jako me je obradovala sinoc vest da je Vosa razbucala Sampdoriju. Od srca sve cestitke.

    Moram, medjutim da se osvrnem na komentare, nisam ih sve citao jer bilo ih je previse. Nekolicina komentatora potencira kako FKP nasilno uzima pare od drzave, titule itd. Apsolutno pogresno. Partizan je hteli ili ne da priznate najzdraviji klub, cak i pored toga sto su mu isisavane pare da bi se odredjene politicke grupacije finansirale. Toliko.

    FK Vojvodini, zaista zelim svu srecu u nastavku. Iskreno svi smo ih prezalili kada su dobili Sampu, ali veliko srce u ovih momaka je unelo novi tracak nade u nas klupski fudbal. Jos jednom, bravo momci.
    Pozdrav iz Ontarija.
    (sercan, 31. jul 2015 15:51)

    # Link komentara

  18. Svaka čast,samo hrabro,samo napred.
     (Rade, 31. jul 2015 15:51)

    # Link komentara

  19. E tako se to radi kratko ali j........(maratonci)......igra moderna brza, okomita prema golu protivnika ....sto manje dodira ....fantasticno .... tako se igra danas u jevropi danas......cestitke igracima na igri a treneru na postavci igre ili taktici .....samo hrabro i u revansu.....od srca velike cestitke iz bratske Banja Luke......zasluzili ste
    (banjalucanin zox, 31. jul 2015 15:48)

    # Link komentara

  20. (srpski nikad nisi bio..., 31. jul 2015 13:04)

    Mislim da bi trebao malo vise racuna da povedes o svom mentalnom zdravlju..

    Batali terzica, covica, kokezu, vesica i ostale velikane srpskog sporta, nadji devojku, odi na pazen, popij pivo sa drugarima ako si punoletan...

    Bice ti mnogo lepsi zivot...
     (anti batko - fmp cenzura, 31. jul 2015 15:47)

    # Link komentara

  21. Trebalo bi najzad dva rezimska tima i miljenika drzave da shvate,da ako oni zele da nesto naprave u Evropi moraju imati jaku konkureciju u domacoj ligi.Bez jake Vojvodine,Radnickog iz Nisa,OFK-a i jos nekih ne mogu ni oni biti jaki.
    Nisam zlurad,ali namerno nisam pomenuo timove poput Jagodine,i nekih timova Beogradskog predgradja,sve su to prolazne epizode poput Obilica,ipak su gore navedeni timovi sa tradicijom i imenom bez obzira ko je na vlasti i poretku u kojem zivimo.
    Novosadjani napunite stadion u revansu,ovi momci su to zasluzili.
    Svaka cast!
    (bukefal, 31. jul 2015 15:34)

    # Link komentara

  22. Auu, kako mi znamo da preuvelicavamo:)
    Ta ista Vojvodina je izgubila 4:0 od Cukarickog koji je ispao od neke tamo Kabale (ili kako se vec zove ta ekipa?)
    Italijanski timovi poput Sampdorije NE PRIDAJU NIKAKAV ZNACAJ LIGI EVROPE!!! I to je tako vec 15-20 godina! Gubili su poslednjih godina od raznih slabih ekipa JER SU NEMOTIVISANI! A plus nisu igrali na svom terenu u Djenovi, i vrlo bitan podatak: SAMPDORIJA JE TEK U FAZI PRIPREMA! Tako da mi uopste nije jasna ova euforija oko Vojvodine, ali zivi bili pa videli, u sledecem kolu ce ta ista Vojvodina da izgubi, jer sada su prosli ne zbog svog kvaliteta vec zbog veoma slabe, nepripremljene i nemotivisane Sampdorije!
    Desila se Vojvodina? Stvarno?:)
    (Vojvodina-Cukaricki 0:4 ???, 31. jul 2015 15:28)

    # Link komentara

  23. Bice 1:1 u Novom Sadu, dovoljno da se igraci Vose ne zamaraju i odigraju koliko im treba. A Karadjordje ce biti krcat.
    (cofi95, 31. jul 2015 15:27)

    # Link komentara

  24. Cestitke iz Novog Pazara! Ispunili ste srca svih ljubitelja fudbala u Srbiji! :)
    (Nisha, 31. jul 2015 15:21)

    # Link komentara

  25. @only fools and horses Vojvodinu podržavam da ode što dalje u Evropi a parmezan da primi 3 od Rumuna. Ne mora 4 ko protiv Turaka prošle sezone. Kakav ste evropski tim pokazaste protiv malo ozbiljnijih ekipa prošle sezone. Dali ste 1(slovima- jedan) a primili 12 komada. Nema toleta da pošalje suce koji će da sviraju za vas.
    (delija iz fotelje, 31. jul 2015 15:13)

    # Link komentara

  26. Zvezdaš sam, a sinoć sam uživao u crveno-beloj pobedi Vojvodine. Nadam se da su i ostali navijači širom Srbije uživali u trijumfu novosadske dece. Ovo me podsetilo na pobede reprezentacije protiv Italije 29. maja 1955 u gostima sa 4:0 (mislim da je u pitanju bio isto Torino) i godinu dana kasnije u Zagrebu 12. maja 1957 6:1. Vojvodina u Evropi može mnogo, a kod nas pitam se, jer razlog je poznat. S poštovanjem.
    (Mito, 31. jul 2015 15:04)

    # Link komentara

  27. Dobar tekst, osim ''tamo neki Vaduc''. Vaduc jeste klub iz Lihtenštajna, ali igra prvu švajcarsku ligu. Dakle, u 10 najboljih klubova u Švajcarskoj. Kada će to ljudi konačno shvatiti i prestati da ubrajaju to ispadanje u blamove srpskog fudbala?
    (kobac, 31. jul 2015 10:30)

    U to vreme, Vaduc je bio drugoligaš.
    (medjutim, 31. jul 2015 15:02)

    # Link komentara

  28. Dzaba vam onaj Vaduc(z) vas nece oprati za vjek vjekova
     (Krle, 31. jul 2015 14:54)

    # Link komentara

  29. Kakva histerija covece,kakvo lozenje,razumeo bi da je ovo bilo zadnje kolo,mozete misliti koja je boranija ta Sampa kad ih vosa 4 tim nase lige ovako razbije,ne omalovazavam njihov "uspeh" ali koga god da izvuku u plej ofu realno odrace ih.
     (Riko, 31. jul 2015 14:46)

    # Link komentara

  30. Ne navija se u Srbiji samo za Partizan i Crvenu Zvezdu, već vi mediji posvećujete najviše pažnje njima. U prilog tome govori i činjenica da RTS prenosi utakmicu Zvezde i Partizana i kada igraju sa klubovima, koji su na začelju tabele JSL. Mislim da je RTS morao da prenosi jučerašnju utakmicu, što zbog Vojvodine, što zbog atraktivnog protivnika. RTV nema tehničke mogućnosti za kvalitetan prenos, što se i videlo sinoć.

    Druga stvar, da je JSL regularna i Partizan i Zvezda bi gubili od slabijih protivnika. Jednostavno, nijedan tim ne može da igra stalno na visokom nivou i da dobija sve utakmice. To što je navijačima Zvezde i Partizana (naravno, ne svima) usađeno u glavu da je normalno pobediti u prvenstvu sa 3 izgubljene utakmice, posledica je dugogodišnje neregularnosti takmičenja. One stvari koje bi u svakoj normalnoj ligi bile sumnjive i za koje bi neko krivično odgovarao u JSL su normalna-redovna stvar. Ceo svoj život navijam za Vojvodinu i navijao bih makar ispala u treću ligu. Zašto? Pa zato što je to klub iz mog grada, sa kojim se poistovećujem. Zašto bih navijao za beogradske klubove? Zbog toga što osvajaju domaće prvenstvo, pa su kao najbolji?
    (ns, 31. jul 2015 14:45)

    # Link komentara

  31. @DelBoy & Co. (koji misle kao on)
    Nikome ne pada na pamet da umanjuje ili omalovažava fudbalske uspehe Zvezde i Partizana, posebno na međunarodnoj sceni. To bi bilo suludo. Ali, moraš priznati da ima dosta nekih sporednih stvari koji te uspehe na domaćoj sceni dovode u sumnju, kao i nekih stvari (a one uglavnom nisu sportske) koje su sasvim sigurno uticale da se neki od tih uspeha dese. Odakle da počnem? Novac >>> državne firme, pa i neke privatne isključivo finansiraju ta 2 kluba. Slučajno? Veoma je čudno da, recimo, jedan NIS čije je sedište u NS baš nikako ne vidi interes da neki novac (u redu, manji nego za Zvezdu i Partizan) da i Vojvodini. Pivara iz Čelareva, nadomak NS, izbacuje na tržište piva sa logotipom CZ i Partizana. MTS prodaje sim kartice/pakete vezane za CZ i Partizan. Matijevića, tek što je izašao iz pritvora, naprasno zanima košarka, pa daje novac Zvezdi? I tako dalje... Da li je to baš normalno, prirodno? Razumem ja da ta dva kluba imaju najviše navijača, ali valjda treba razmišljati i o drugima. U ukupnom prihodu tih kompanija sigurno učestvuju i drugi ljudi, nebitno koji, čak i oni koje sport ne zanima. Postoji li neki interes da se bar malo pomogne Realu sa Nišave ili Radničkom, ponosu Šumadije, Javoru, Slogi iz Kraljeva? To je ono što je problem. Problem je što RTS, godinama, apsolutno bojkotuje svaku utakmicu Vojvodine.Problem je što jedan sportski list sinoć ima za naslov (parafraziram) "Dete Zvezde potopilo Sampdoriju"?!Jel to srž pobede Vojvodine?
    (Sima, 31. jul 2015 14:16)

    # Link komentara

  32. Bravo momci!
    Bilo je uzivanje gledati, neka prica ko sta hoce, ali natrpali ste 4 komada Sampdoriji. Ne nekom levaku zh kazahstana, uzbekistana ili ko zna kog kluba koji redovno izbacuje nase vajne zvezde i partizane....
    Od srca vam zelim uspeh i u revansu, pun stadion i prolaz dalje!
    (Grobar-Zemun, 31. jul 2015 14:14)

    # Link komentara

  33. Ja samo mogu da kažem da sam sinoć od sveg srca prepustio nadimak Real Vojvodini, neka bude Real sa Dunava. Kako su momci odigrali, to je bilo neverovatno. Ja sam prosto zavidan, da moj Radnički odigra ovako, e to bi tek bio merak. Nadam se da će i do toga doći, a i da će prvenstvo biti regularno te da će i Vojvodina (pa nekad i niški Real) smeti da osvoje prvenstvo. Ja bih voleo da to bude ove sezone, evo mi ćemo da pomognemo protiv Partizana i Zvezde koliko možemo.
    (Meraklija, 31. jul 2015 13:57)

    # Link komentara

  34. tradicionalno srpsko preterivanje.
     (apu, 31. jul 2015 13:51)

    # Link komentara

  35. slazem se sa tekstom jedino da dodam da je i b92 mediji koji nazalost u poslednje vreme forsira ubistva sex i criminal u Srbiji.Zadnjih nekoliko godina.
     (gagi, 31. jul 2015 13:50)

    # Link komentara

  36. Zadnjih 8 godina je ovaj klub uradio više za srpski fudbal od Crvene Zvezde. Naravno, kad Vojvodina igra to niko ne prenosi, a Zvezdi se poklanja 11 miliona evra da bi odigrala dve revijalne utakmice.(Milan, 31. jul 2015 12:08)

    U uvodu ove vesti se kaže kako se danas, izmedju ostalog, u medijima plasira zlo. E ovaj tvoj komentar je jedan od takvih primera! Prikriveno zlo! Zlonameran i zlurad komentar gde se Zvezda non-stop pominje u negativnom kontekstu sa ciljem omalovažavanja i urušavanja ugleda tog kluba! I to se radi u svim medijima već duže vreme! Ovo je sramota!! Kakve veze ima Zvezda sa ovim uspehom Voše, a drugi klubovi nemaju, pa se pominje na ovakav način? Svi ostali su pošteni?! Čestitam Vojvodini na ovom uspehu! I daj Bože da udje u grupnu fazu Lige Evrope, ili Evropa lige!

    Da napomenem još nešto: Kad hoćeš da mudruješ, onda za tako nešto treba imati kredibiliteta tj. u tvom slučaju poradi na pismenosti! Ne kaže se " zadnjih godina", već "poslednjih godina". Ne postoje prednje i zadnje godine, Milane!
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (srpski nikad nisi bio..., 31. jul 2015 13:04)

    Samo ti meni reci, prijatelju, ŠTA JE ČOVEK REKAO U TE DVE REČENICE ŠTO NIJE ISTINA?
    (Granota, 31. jul 2015 13:48)

    # Link komentara

  37. Svaka čast !
    Gledao sam samo na you tube-e , ali me jako dojmilo , uvijek mi je drago kad netko s naših prostora odigra tako dobru utakmicu , a pogotovo sa mladim i domaćim igračima , nisam rasist , dapače jako sam nacionalno neopterećen , ali više cijenim kad netko uspije ovako iz svoje snage , iz svojih redova , bez kupovine nekakvih stranih igrača tzv. ŽBGFLJ kategorije , zato ne idem na utakmice Dinama jer je to postao samo stroj za stvaranje profita , Hajduk ima dobru osnovu isto tako radije gledam kako mladi igraći iz omladinske škole napreduju , nego neka skockana ekipa , ma portiv koga god da igrali , da objavim ovaj komentar na našim , hrvatskim portalima odmah bi bio srbočetnička jugonostalgična gamad , ovako znam da je nekima jako drago kad se postavi ovakav komentar zapadno od Drine
    puno sreće ovakvoj Vojvodina u daljnjem natjecanju
    želi od srca
    Nenad iz Zagreba
    (Nenad Potkonjak, 31. jul 2015 13:46)

    # Link komentara

  38. sad će zvezda i patlidžan kao pirane da im poglabaju sve igrače
    (nisam srkastičan, 31. jul 2015 13:43)

    # Link komentara

  39. Drago mi zbog Vojvodine...bravo momci.
    Žao mi Zenge...sjajan tip, imao sam priliku da ga upoznam dok je bio u Beogradu.
    Nameravam da odem do Ns*a na revanš da dam podršku Vojvodini...ajmo braćo Beograđani... pokažimo se na delu ,da zaboravimo sve klupske podele i stanemo jedni uz druge...to kažem ja kao (nekada) vatreni Delija...
    (DM, 31. jul 2015 13:43)

    # Link komentara

  40. "Godinama Novosađani preko leta najavljuju borbu za titulu u Srbiji i iskorak u Evropi, ali se sve to vrlo brzo uruši."

    Urusi se zato sto u zemlji Srbiji samo dva rezimska kluba mogu da postanu prvaci. Svi zna znamo kako se osvajaju trofeji u ovoj zemlji.
    (blixa, 31. jul 2015 13:33)

    # Link komentara

  41. да није нека намештаљка?
     (wolff.ser, 31. jul 2015 13:30)

    # Link komentara

  42. Zadnjih 8 godina je ovaj klub uradio više za srpski fudbal od Crvene Zvezde. Naravno, kad Vojvodina igra to niko ne prenosi, a Zvezdi se poklanja 11 miliona evra da bi odigrala dve revijalne utakmice.(Milan, 31. jul 2015 12:08)

    U uvodu ove vesti se kaže kako se danas, izmedju ostalog, u medijima plasira zlo. E ovaj tvoj komentar je jedan od takvih primera! Prikriveno zlo! Zlonameran i zlurad komentar gde se Zvezda non-stop pominje u negativnom kontekstu sa ciljem omalovažavanja i urušavanja ugleda tog kluba! I to se radi u svim medijima već duže vreme! Ovo je sramota!! Kakve veze ima Zvezda sa ovim uspehom Voše, a drugi klubovi nemaju, pa se pominje na ovakav način? Svi ostali su pošteni?! Čestitam Vojvodini na ovom uspehu! I daj Bože da udje u grupnu fazu Lige Evrope, ili Evropa lige!

    Da napomenem još nešto: Kad hoćeš da mudruješ, onda za tako nešto treba imati kredibiliteta tj. u tvom slučaju poradi na pismenosti! Ne kaže se " zadnjih godina", već "poslednjih godina". Ne postoje prednje i zadnje godine, Milane!
     (srpski nikad nisi bio..., 31. jul 2015 13:04)

    # Link komentara

  43. Bravo Vošo, puna podrška iz Beograda!
     (Kayser Soze, 31. jul 2015 13:00)

    # Link komentara

  44. Zašto se ovaj momak skinuo u bokserice? Stvarno ne kontam tako glup način da se proslavi pobjeda
     (Boj@n, 31. jul 2015 13:00)

    # Link komentara

  45. Kakav jadan nacin da se zapljune i FKP sa crvenim. Kad je to Partizan favorizovao strance u odnosu na domace? Koliko se secam, prosle godine je Fofana bio u zapecku a recimo Kojic trut je imao prednost. Fkp se kvalifikovao za LE sa Panticem, Ziletom, Ninkovicem, Drincicem, Skuleticem, Lazovicem, malim Stevanovicem, Cirkovicem - svi oni su deo svoje karijere u ranoj mladosti proveli u Partizanu. "Stranci" Grbic, Branko Ilic i Volkov. Mislim stvarno! I to je da ne idem u dalju proslost. Svaka cast Vosi, ali to da su svih 11 Srbi nije nista posebno. Bitno je kvalifikovati se za LE. Sve druge stvari su sporedne. Novakovic je trebao da pise clanak.
     (Labud, 31. jul 2015 12:57)

    # Link komentara

  46. @Dragan Ako toliko nervira ljude Vosa, zasto na tribinama stadiona Karadjordje pise Vosa?
    (Opa, 31. jul 2015 12:54)

    # Link komentara

  47. neznam cemu ovolika euforija. pobedili utakmicu I kao da su osvouili svetsko prvenstvo. obicna utakmica. kao da je sampdorija neki tim. da su kvalitetni nebi igrali kvalifikacije. u srbiji je izgleda uspeh pobediti 1 utakmicu u godini u eu takmicenjima. nasta smo spali.
     (aussie, 31. jul 2015 12:39)

    # Link komentara

  48. Vojvodina.. ne Vosha.. idete mi na Jetru s tim
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dragan, 31. jul 2015 11:22) # Link komentara

    Dragane, kada za Barselonu kažeš Barsa onda je to OK i to ti ne ide na Jetru.
    (zigfrid, 31. jul 2015 12:35)

    # Link komentara

  49. Partizan i Crvena zvezda, ta dva kluba jesu apsolutni sinonim za srpski sport, posebno fudbal!? A da, u kosarci imamo FMP.
    (Dzoni, 31. jul 2015 12:33)

    # Link komentara

  50. O Boze kakva euforija zbog jedne pobede. Ne mozemo da zaboravimo bruku i sramotu koju su nam nasi fudbaleri godinama prezentovali. Ovo cak nije ni grupna faza LE a kamoli LS, ovu su kvalifikacije ljudi. Ali ok, vidi se glad drustva za uspeh u fudbal, pa zato valjda i ovakav tekst i komentari. Nista se nece promeneti i dalje smo bruka kako klubski tako reprezentativno. Pa evo Maribor tri godine za redom igra grupnu fazu LE, zadnje godine cak i LS.. E ako tako nesto slicno uradimo mozemo da pricamo o nekom uspehu! Ako hoce neko da me dementuje, molim cinjenicom i jakih argumenata.
    (Julius, 31. jul 2015 12:32)

    # Link komentara

  51. O Boze kakva euforija zbog jedne pobede. Ne mozemo da zaboravimo bruku i sramotu koju su nam nasi fudbaleri godinama prezentovali. Ovo cak nije ni grupna faza LE a kamoli LS, ovu su kvalifikacije ljudi. Ali ok, vidi se glad drustva za uspeh u fudbal, pa zato valjda i ovakav tekst i komentari. Nista se nece promeneti i dalje smo bruka kako klubski tako reprezentativno. Pa evo Maribor tri godine za redom igra grupnu fazu LE, zadnje godine cak i LS.. E ako tako nesto slicno uradimo mozemo da pricamo o nekom uspehu! Ako hoce neko da me dementuje, molim cinjenicom i jakih argumenata.
    (Julius, 31. jul 2015 12:32)

    # Link komentara

  52. O Boze kakva euforija zbog jedne pobede. Ne mozemo da zaboravimo bruku i sramotu koju su nam nasi fudbaleri godinama prezentovali. Ovo cak nije ni grupna faza LE a kamoli LS, ovu su kvalifikacije ljudi. Ali ok, vidi se glad drustva za uspeh u fudbal, pa zato valjda i ovakav tekst i komentari. Nista se nece promeneti i dalje smo bruka kako klubski tako reprezentativno. Pa evo Maribor tri godine za redom igra grupnu fazu LE, zadnje godine cak i LS.. E ako tako nesto slicno uradimo mozemo da pricamo o nekom uspehu! Ako hoce neko da me dementuje, molim cinjenicom i jakih argumenata.
    (Julius, 31. jul 2015 12:32)

    # Link komentara

  53. O Boze kakva euforija zbog jedne pobede. Ne mozemo da zaboravimo bruku i sramotu koju su nam nasi fudbaleri godinama prezentovali. Ovo cak nije ni grupna faza LE a kamoli LS, ovu su kvalifikacije ljudi. Ali ok, vidi se glad drustva za uspeh u fudbal, pa zato valjda i ovakav tekst i komentari. Nista se nece promeneti i dalje smo bruka kako klubski tako reprezentativno. Pa evo Maribor tri godine za redom igra grupnu fazu LE, zadnje godine cak i LS.. E ako tako nesto slicno uradimo mozemo da pricamo o nekom uspehu! Ako hoce neko da me dementuje, molim cinjenicom i jakih argumenata.
    (Julius, 31. jul 2015 12:32)

    # Link komentara

  54. "Svi su zaboravili da je ista ta Vojvodina iscupala bod protiv Surdulice proslo kolo gde ih je Surdulica nadigrala realno..."
    (fudbalica)

    A ti si bio na utakmici, pa znaš? Vidi se da ne možeš da preboliš što drugi prave uspehe, a tvoj klub pada već na prvoj prepreci. Usput, i statistika sa meča u Surdulici, gde je Radnik "odvalio" Vojvodinu...

    [link]
    (blanco, 31. jul 2015 12:27)

    # Link komentara

  55. Odnoseci se na to pitanje,"za koga navijas?",pa na klasican odgovor, crno ili crveno beli,je samo donekle odraz stvarnosti.Jer pitanje treba da bude,za koga stvarno navijas,tj koga i koliko gledas.Ispostavice se da 80% onih koji se predstavljaju kao navijaci Zvezde i Partizana,ne znaju da navedu prvi tim,ne prate utakmice,nikada nisu bili na treningu,retko na stadionu,verovatno samo Evro utakmice.
    U srpskom fudbalu se desavaju konstantno cuda,a novo,za mene nije Vojvodina nego Radnik iz Surdulice.Stadion krcat,sve u istoj boji,vodio je radnik do vodstva od 2 0,protiv ove iste Vojvodine.
    E sad to na B92,Rts,Politici itd ne mozete ni da vidite,eventualno mozete da procitate malim slovima.
    Problem naseg fudbala,nisu sami klubovi,uprave itd.
    PRoblem br 1 je forsiranje 2 kluba, od strane drzave.Kako?Samo se ta 2 kluba sponzorisu drzavnim firmama.
    Problem Br 2 Postavlja se fokus, kao da se zbog njih i igra fudbal! Jer kada N. Pazar uzme bodove, protiv istih, niko ne pise o nadahnucu igraca Pazara, nego se pise o "slaboj" igri "Velikih".
    To sve cini ceo ambijent antifudbalskim.
    Nasa drzava treba da finansira fudbal,tj da pomogne,al kroz sponzorstvo cele lige. Tipa super liga Telekom. Kroz premije za pobede,i ekstrapremije za Sampiona.Onda bi i "mali" klubovi mogli da udju u velike projekte osvajanja titule,jer bi se to i finansiski isplatilo. Fudbal pise najlepse price i nas fudbal to moze, treba da mu damo sansu.
    (rema, 31. jul 2015 12:24)

    # Link komentara

  56. Bravo Voso,Uzice navijalo,jedno pitanje sta treba da se uradi pa da prenos bude na Rts1?
    (DARKO, 31. jul 2015 12:23)

    # Link komentara

  57. Vi sto umanjujete pobedu vose budite spremni da za 7 dana pojedete to sto ste napravili!!!
    (Chiske, 31. jul 2015 12:20)

    # Link komentara

  58. Upravo to.
    Mene(kao i druge) odma pitaju za koga navijas(naravno misle na CZ i Part.) i kada im kazem da je to-VOSA, ili se cude, ili mi se smeju, ili ponove pitanje(kao da su priglupi), 'Dobro, ali izmedju Zvezde i Partizana'!?? Moja reakcija'Sta!??'
    Tako da, dokaz da vecina znaju samo za Zvezdu i Partizan, slobodno moze se reci "Drzavne projekte"(Ocekujem naravno mnogo minusa), ali ovo je moje misljenje, i samo sam realan.

    Mislim da rezultati Vose u kval. za le., i isti rez. u JSL, pokazuje veliki dokaz da je nasa liga namestena. Toliko.
     (Znalac :), 31. jul 2015 12:18)

    # Link komentara

  59. (Kiza, 31. jul 2015 11:03)
    Tipičan primer demagogije! Pričati da su "Partizan i Zvezda problem srpskog fudbala pa i društva uopšte" je u najmanju ruku besmisleno. Svidelo se nekom ili ne, to su dva naša sportska giganta, najveća Sportska društva sa armijom navijača i infrastrukturom. Pa Zvezda je bila evropski i svetski prvak,Partizan učesnik finala Kupa šampiona, Partizan nam jedini u zadnjih desetak godina donosi kako-tako bodove u Evropi. Potpuno se slažem da treba razvijati sport i u Kragujevvcu, Nišu, Novom Sadu, Zrenjanninu... ali to nema nikakve veze sa "problemom društva" zvanom Partizan i Zvezda. Za ta dva kluba navija preko 90% sportskog stanovništva ove zemlje, to je činjenica. Ja sam navijač Partizana i nisam iz prestonice već iz centralne Srbije. Svaka čast Vojvodini na uspehu ali jedna utakmica nikako nije merilo vrednosti kvaliteta i ne treba ih dizati u nebesa a za to je najbolji primer poraz od Čukaričkog u prvom kolu u Novom Sadu, što opet po sebi nije značilo da je Vojvodina loša. Polako, sačekajmo malo. Opet čitam da nije Toleta, da bi Vojvodina u zadnjih desetak godina osvojila bar dve - tri titule. Opet demagogija: pa Vojvodina je gubila bodove na tzv. malim utakmicama a tu Partizan i Tole nisu krivi što nije mogla da pobedi Rad,Javor,Jagodinu... Za titulu nije dovoljna trenutna inspiracija. "Partizan otkinuo bod Javoru" ipak neću komentarisati ali ću reći samo "Barselona otkinula bod Levanteu", toliko.
    (DelBoy, 31. jul 2015 12:12)

    # Link komentara

  60. Uspeh je dobiti Sampdoriju ali ovo su prakticno jos uvek kvalifikacije, treba proci prvo kolo sad pa uci u grupnu fazu. Tako da ovo nije bog zna kakav uspeh. Pa bila je Vojvodina vec na korak do ulaska u grupnu fazu pa je ispadala od Austrije i ne znam koga vec sve. Steta sto su Zvezda i Cukaricki ispali, da su i oni prosli to bi vec bilo nesto, bar ako zelimo da podignemo malo koeficijent zemlje.
    (xxx, 31. jul 2015 12:11)

    # Link komentara

  61. Pre meča sam ostavio komentar na ovom sajtuda očekujem pobedu Vojvodine od 2-1. Oprosti mi Žakula ! :-)
     (NEGRO, 31. jul 2015 12:09)

    # Link komentara

  62. Zadnjih 8 godina je ovaj klub uradio više za srpski fudbal od Crvene Zvezde. Naravno, kad Vojvodina igra to niko ne prenosi, a Zvezdi se poklanja 11 miliona evra da bi odigrala dve revijalne utakmice.
    (Milan, 31. jul 2015 12:08)

    # Link komentara

  63. Ok sve i ja sam se iskreno radovao Vosi, veliki podvig, gledao i protiv MTKa na netu itd. Ali malo objektivnosti ne bi bilo na odmet.

    Kako mozete sa napisete da Partizan ne stavlja omladince u prvi tim i da ne veruje u njih? Nabrojali ste ovde Tadica, Milinkovic-Savica, Kacara i Medojevica?
    Prvi je izrastao u solidnog igraca, drugi jos nije ni poceo karijeru a ova poslednja dva je zavrsavaju i tavore i realno su osrednji igraci. Partizan svake godine izbaci ponekog fantasticnog klinca. Ove godine je to Zivkovic, pre toga Mitrovic, Markovic, Fejsa, Jovetic, Ljajic, Tosic, Jojic itd. Oni su svi dobili sansu u Partizanu jos sa 17, 18 godina, igrali Evropu i iskoristili svoju sansu.
     (todor, 31. jul 2015 12:04)

    # Link komentara

  64. Hvala novinaru za tekst, konačno da i mi dočekamo da budemo vest dana :) A verujem da mnogi nisu ni svesni koliko Vojvodina ima navijača u celoj pokrajini, ali koje je, nažalost, jako teško probuditi iz dugogodišnje letargije. Nadam se da je ovo početak u tom smeru. Igraj Vošo!
    (carlito, 31. jul 2015 11:54)

    # Link komentara

  65. Kapa dole za tekst... Kapa dole za prikazanu igru, volju, pozrtvovanost i mastu Vojvodine. Ne secam se neke vece pobede nekog srpskog/jugoslovenskog kluba u poslednjih 15 godina.
    (Gale, 31. jul 2015 11:53)

    # Link komentara

  66. Izvanredan tekst,potpuno se slazem,nek Vojvodina igra ovakav fudbal pa neka i izgubi sa 5-0 u Novom Sadu imace postovanje svih pravih poznavalaca fudbala!!!
    (zoran, 31. jul 2015 11:49)

    # Link komentara

  67. Mediji nameću teme čitaocima, tako je nametnut i D.Vujošević, nebitan trener, uglavnom čovek koji pravi skandale da bi bio u medijima, a tu udicu su progutali svi. Ima mnogo boljih tema i u sportu od tog iskompleksiranog čoveka koji promoviše mržnju, a mediji to podržavaju. Za mene su Novak, Ana,vaterpolisti, košarkaške reprezentacije i atletičari najinteresantnije teme, kakav Vujošević, Karadžić i druge štetočine srpskog sporta!JHW82ZA
    (trlababalan, 31. jul 2015 11:49)

    # Link komentara

  68. Ogroman uspeh Vojvodine. Ali, lepo je pohvaliti, ali po komentarima se da zakljuciti da su oni nova Barselona. Svi su zaboravili da je ista ta Vojvodina iscupala bod protiv Surdulice proslo kolo gde ih je Surdulica nadigrala realno, hocete da mi kazete da bi i Surdulica "pocepala" Sampdoriju. Da ne omalovazavam uspeh, ali ljudi budite realni, Samdorija pocela pripreme pre 7 dana, podcenili su Vojvodinu i daleko su od takmicarskog ritma, sa druge strane Vojvodina 120% mogucnosti, motiv , zelja, takmicarska forma. Sve kada se sabere i oduzme , nije ni malo iznenadjujuce sto je Vojvodina dobila ovo. Nadam se da ce Vojvodina uci u Ligu Evrope i Partizan ili LS ili LE, to kazem kao navijac Zvezde, neko mora da cupa ovaj nas fudbal.
    (fudbalica, 31. jul 2015 11:46)

    # Link komentara

  69. Pozdravljam sve one koji godinama uporno komentarišu moje komentare jer to jeste suština interaktivnosti?
    Što se tiče Duleta, dosadno je nabrajati titule koje je osvojio i igrače koje je stvorio.
    Čovek ima svoj specifičan ironijski otklon prema lažnim vrednostima.
    Nama je super-lik, zvazedašima nije i tu bi trebalo da priča stane.
    Nije nam idol, mi ne verujemo u idole već samo u pošten rad i dar.
    Idola imaju naši mili u Predgradju tek da bi malo smanjili mržnju prema Duletu, da bi se doveli u balans, kakav-takav, klimav i jadan.

    P.S.
    Prvi je Moka rekao da više mrzi Partizan nego što voli Zvezdu pa je ipak navijačima Partizana bio drag jer je bio veliki igrač.
    Uočite nijansu?
    P.S.
    Što se tiče Voše, ne bih se iznenadio ako bude 0:4 u revanšu. Italijani su to, kladionice su to...
    (danilo, 31. jul 2015 11:41)

    # Link komentara

  70. ozegovic kao slobodan otisao bez obestecenja, za bracu srnice ne znam.svejedno zvezda tera svoju decu a dovodi balvane za velike pare pa posle tole kriv.igraci se zale da idu sa mucninom na stadion.u strahu od nazovi navijaca uz gadjenje prema onom sta radi uprava as ugovorima I transferima.umesto plate dobiju 10% avans za taj mesec a ostatak se ceka uplata.keka I dalje drzi pola tima preko steve majamija druga slavise kokeze a drugu polovinu ramadani.igrace jure kriminalci da im budu agenti. To nema ni u cuki, ni u vosi, ni u partizanu.zvezdin glavni problem je unutrasnje prirode.
    (miljko, 31. jul 2015 11:38)

    # Link komentara

  71. Mogu mislit kako su zabari plakali mammmmmaaaa maaamaaaa hahahaha cepaj ih Voso!!!!
     (PFC, 31. jul 2015 11:38)

    # Link komentara

  72. Овај чланак је одличан, Кизин коментар такође. У преваспитавање јавног мњења морају да се укључе првенствено медији, да не праве од титових близанаца недодирљиве и привилеговане симболе, него да их третирају онако како заслужују, као највеће пореске дужнике и губиташе, а да дају већи простор клубовима који добро раде. Браво за Вошу! Само напред!
    (Груја Смедеревац, 31. jul 2015 11:37)

    # Link komentara

  73. Batica u sarenim gacama pobedio
    (ivan, 31. jul 2015 11:35)

    # Link komentara

  74. ozegovic kao slobodan otisao bez obestecenja, za bracu srnice ne znam.svejedno zvezda tera svoju decu a dovodi balvane za velike pare pa posle tole kriv.igraci se zale da idu sa mucninom na stadion.u strahu od nazovi navijaca uz gadjenje prema onom sta radi uprava as ugovorima I transferima.umesto plate dobiju 10% avans za taj mesec a ostatak se ceka uplata.keka I dalje drzi pola tima preko steve majamija druga slavise kokeze a drugu polovinu ramadani.igrace jure kriminalci da im budu agenti. To nema ni u cuki, ni u vosi, ni u partizanu.zvezdin glavni problem je unutrasnje prirode.
    (miljko, 31. jul 2015 11:33)

    # Link komentara

  75. Dodjem na komentare i prvi koji procitam je kako Dusko Vujosevic mrzi Zvezdu!?!?! Pa manite se vise dva najveca zla srpskog sporta!!! DanasSlavimo Vosu!!!!!
    (kile, 31. jul 2015 11:28)

    # Link komentara

  76. Molio bih vas da objavite da južna tribina stadiona karađorđe koja je novoizgrađena nema upotrebnu dozvolu pa je zato kapacitet stadiona 14300 umesto predviđenih 18000-20000 ne znam tačno.
     (Novodsađanin, 31. jul 2015 11:28)

    # Link komentara

  77. Stavljati Partizan i Zvezdu u istu recenicu koja se odnosi na proizvodnju mladih igraca je apsurd. Sve cestitke Vojvodini , puno srece u nastavku.
     (See Red, 31. jul 2015 11:27)

    # Link komentara

  78. Sve je napisano lepo i nadahnuto. Sa gotovo svim se slažem. Jedino, zašto Vojvidina može na želju i motiv da pobedi Sampdoriju, a Radnički iz Surdulice na isti taj motiv i želju ne može da igra 2:2 sa Vojvodinom?
    (Zutiferari, 31. jul 2015 11:27)

    # Link komentara

  79. Mene je oduševilo što je Vojvodina i na 0:4 i dalje stvarala šanse , to nisam video još od kraja 80-ih kada se ovde poslednji put igrao dobar fudbal. Bravo Vošo , bilo je ponosno gledati vas !
     (Dejan, 31. jul 2015 11:27)

    # Link komentara

  80. Nova zvezda je rođena:)
    Bravo majstori.
     (idc, 31. jul 2015 11:25)

    # Link komentara

  81. Covece, sta znaci kad fudbal igraju fudbaleri, a treniraju ih treneri, o`ma uspeh
    (Ja sam, 31. jul 2015 11:24)

    # Link komentara

  82. Ne navijam za Vojvodinu, ali objektivno, ono sinoc je najveca pobeda nekog naseg kluba od ukidanja sankcija i povratka nasih klubova u Evropu pre 20 godina.
    (ne navijam za Vojvodinu, ali, 31. jul 2015 11:22)

    # Link komentara

  83. Vojvodina.. ne Vosha.. idete mi na Jetru s tim
     (Dragan, 31. jul 2015 11:22)

    # Link komentara

  84. @danilo
    Jos bilo zanimljivije procitati da li je ikada u istoriji u nekom sportu neki trener toliko mrzeo neki klub kao sto DV mrzi Crvenu Zvezdu.
    DV je pojmu mrznje pridodao sasvim novu dimenziju.
     (dobacujem iz prve klupe, 31. jul 2015 11:17)

    # Link komentara

  85. Spustite malo loptu na zemlju. Italijanskim klubovima je igranje u LE skoro pa neisplativo. Posle LS, Serie A je njihovim klubovima i navijacima najvaznije takmicenje. Tako da neki odluce da im se ne isplati ucesce u LE za koje ne vlada preveliko interesovanje u Italiji. Znam da za nas to zvuci suludo ali tako je. Treba im veci broj skupih igraca (tamo se ne igra za "stipendije") da bi izgurali sezonu u tri jaka takmicenja a prihodi od LE nisu preveliki za njihove uslove, itd. itd.
    Ne bih ja bas pravio euforiju zbog ove pobede. Jeste vrlo ubedljiva i protiv jakog protivnika. Svaka cast. Samo, nisam bas uveren u motivisanost tog protivnika. Voleo bih da gresim, naravno.
    (Trandafil Karanfilovski, 31. jul 2015 11:13)

    # Link komentara

  86. Danilo, a da li si se zapitao da u istoriji sporta nije nikad zabiljezeno vece idolopoklonstvo jedne navijacke grupe prema treneru, kao sto je vase prema vodji, madjionicaru, totemu. Za to u psihologiji postoji posebna kategorija, ali pretpostavljam da te psihologija ne zanima, posto vas vodja predlaze da citate filosofsku literaturu (Kant, Hegel, Fihte, Kjerkegor) :).
    (Nice, 31. jul 2015 11:11)

    # Link komentara

  87. ozegovic kao slobodan otisao bez obestecenja, za bracu srnice ne znam.svejedno zvezda tera svoju decu a dovodi balvane za velike pare pa posle tole kriv.igraci se zale da idu sa mucninom na stadion.u strahu od nazovi navijaca uz gadjenje prema onom sta radi uprava as ugovorima I transferima.umesto plate dobiju 10% avans za taj mesec a ostatak se ceka uplata.keka I dalje drzi pola tima preko steve majamija druga slavise kokeze a drugu polovinu ramadani.igrace jure kriminalci da im budu agenti. To nema ni u cuki, ni u vosi, ni u partizanu.zvezdin glavni problem je unutrasnje prirode.
    (miljko, 31. jul 2015 11:09)

    # Link komentara

  88. @danilo

    Za sociološku studiju je to što taj tvoj voljeni trener 5 godina više priča o Zvezdi (FMPu, kako god) nego o svojoj ekipi, na konferencijama za štampu. A vi što gutate sve što kaže, vi ste za posebnu studiju.

    Voša, alal vera !!!
     (Realan samo, 31. jul 2015 11:07)

    # Link komentara

  89. Dobar tekst. Ipak, smatram da je neprimereno u isti kontekst stavljati sportske simbole kao sto su Novak Djokovic, Partizan i Crvena zvezda (pa i ovaj veliki uspeh Vojvodine) sa ljudima koji su simboli svega sto u nasem sportu ne valja (Karadzic i Vujosevic)
    (vidoje, 31. jul 2015 11:06)

    # Link komentara

  90. Samo neka Zvezda dovodi nova-polovna pojacanja, dok Ozegovic trpa Sampdoriju!
    (Djox Zemun, 31. jul 2015 11:05)

    # Link komentara

  91. E, pa tu je najveci problem Srpskog fudbala ili drustva uopste. Zvezda i Partizan. To je najveci problem Srpskog sporta. U zemlji Srbiji se fudbal igra samo zbog ova dva nesrecna kluba, koji godinama brukaju Srbiju gde god da se pojave. Metalac uzeo bod Zvezdi, Jagodina uzela bod Partizanu samo su neki stereotipi koji vladaju u Srbiji. Zasto naslovi u novinama nisu u stilu Partizan uzeo bod ovom ili onom klubu? Ne,sve je podredjeno samo onima koji nas brukaju gde stignu, i zato je senzacija za Srbiju kada Vojvodina demolira jednu Sampdoriju. A, u novinama danima ne moze da se procitaju vesti iz Vojvodine. Na srecu tu je i Cukaricki da malo razbije ovaj mrak koji vlada u nasem fudbalu.
     (Kiza, 31. jul 2015 11:03)

    # Link komentara

  92. Sve cestitke Vojvodini,bilo je milina gledati ono sinoc.Kakva igra, trcanje pasovi,kreativne akcije.Ono o cemu se samo moze sanjati u nasem fudbalu nazalost.E, moja Zvezdo kako si se lako odrekla Ozegovica, za neke trupine od igraca.Samo tjeramo mlade igrace,koji sada blistaju po drugim klubovima, a mi punimo klub sa nekim amaterima i vezarama.Dokle smo dovedeni sa tom politikom rez.su vidljivi.Sve cestitke Vojvodini jos jednom.Sportski pozdrav svima :).
    (Beranac, 31. jul 2015 11:02)

    # Link komentara

  93. Molim vas recite mi koji su to "talentovani" igraci iz pogona FKCZV? I zasto stavljate Partizan u isti kos sa zvedom kada svake godine se izbace mladi igraci? Zna se da klub iz Mateje Kezmana opstaje zahvaljujuci Toletu, jer da nije njega, ne bi mogao da registruje igrace niti da dobije licencu.
    (Johnny Hockey, 31. jul 2015 10:26)
    Da bog da vama pomaze koliko i nama gde bi nam kraj bio!!!
    koja ste vi paranoja pa to nema nigde...
    ps. nego jel znas da zaposleni strajkuju u onoj divljoj gradnji teleoptik?
    (nasa ljubav mnogo je jaca od vase mrznje!!!, 31. jul 2015 11:02)

    # Link komentara

  94. RS, 31. jul 2015 10:32
    A sta to radi Cukaricki???
    (objasni nismo upuceni, 31. jul 2015 10:58)

    # Link komentara

  95. Pex, 31. jul 2015 10:33
    Dok je bio u zvezdi svaki dan si ga terao iz kluba...a sad je igrac u fulu..pa sto surdulicu nije pobedio, ej bre surdulicu?!
    (vostani serbie, 31. jul 2015 10:57)

    # Link komentara

  96. Jasno je svima ili će biti jasno, a to je da je Vojvodina sinoć napravila nešto o čemu će pričati generacije. Istina je i da italijanska liga počinje nešto kasnije da njihovim igračima nedostaju treninzi, da su noge teške, ali bilo kom protivniku treba dati 4 gola i nadmudirti ga, tehnički i taktički, što je sinoć Voša uradila. Forsiranje mladih igrača, dovođenje polu-anonimnih iz naše lige se isplatilo. Još da uprava počne da misli svojom glavom kada se vrati u Srbiju, a ne glavom iz Beograda! Bilo bi lepo da uzmu 12 bodova iz utakmica sa Zvezdom i Partizanom. Sve što smo videli proteklih dana, dokaz je da ljudi koji vode Crvenu zvezdu, to kažem kao okoreli zvezdaš koji godinama ne ide na stadion, nemaju ni znanje, ni moralne ni stručne kvalitete da spasu Crvenu zvezdu sa puta propasti na kome se nalazi. Spasu, a ne nešto više. Terzić, Tončev, Kokeza i ostala bratija, to svi znamo i ćutimo, je ekipa vezana uz državu ali i kriminal, i štiti sopstvene interese, ali i interes ozbiljnog kriminala. Ako se neko zavarava i misli da je to put: siledžijstvo, kabadahsanje pretnje, grdno se vara. Igrači nisu krivi, videli ste sinoć ljude iz Sampdorije, brane igrače. Igrači Zvezde nisu krivi, ne znaju, limitirani su i to je to. Klub koji bi u normalnoj evropskoj državi, kao recimo Mađarska, da ne idemo još na zapad Evrope, davno bi bio u III i IV ligi. Mi dajemo piromanima da gase požar. Da li to stvarno ono što želimo?
    (Josif, 31. jul 2015 10:55)

    # Link komentara

  97. Kako ce Terzic da izadje na kraj sad sa Vosom,Partizanom,Cukom,Metalcem itd c c c c. Mislim covek obecao titulu pa zato...
    (Obraz -djon, 31. jul 2015 10:11)

    Pa ako je Voša pobedila Samdoriju 4 0,hajde da Zvezda uopšte ne igra protiv Voše,Čuke ,Partizana..a možda ne bi ni trebala Voša da igra drugu utakmicu protiv Čuke jer je izgubila ,takođe sa 4 0..dobra ti je logika,ali avaj...svako ima pravo da napiše šta hoće,pa i ti i tebi slični,ali mogu i ja i meni slični...ima nas raznih...mada ,najrealnije, može Voša pa i Čuka da igraju koliko hoće ,u našoj ligi dok je nama čika Toleta titula nije partizanova samo slučajno...ne lođite se deco toliko brzo...polako
    (obraz-šta, 31. jul 2015 10:53)

    # Link komentara

  98. A zasto trcite pred rudu? Sjajno je sve to sto se desilo sinoc ali to nije garancija da je prolaz obezbedjen. Setite se Vaduza i pobede u gostima od 2-0 i poraza kod kuce od 3-1.. Bilo bi fenomenalno da Vosa prodje ali danas je u fudbalu sve moguce.
     (kelvin klajn, 31. jul 2015 10:53)

    # Link komentara

  99. Tamo neki turci tj.Bursa bi ukantala i zvezdu i partizan.
     (xx, 31. jul 2015 10:53)

    # Link komentara

  100. Alal vera autoru na tekstu...ljudi zamislite da čitamo svaki dan ovakve vesti ( podvizi u ekonomiji, tehnologiji, kulturi, sportu, naučnim dostignućima), npr da nema vesti o svađama Vujošević-Covic ili tema o raznim čelnim ljidima nekih klubova ( citaj kontroverznim ), da nema vesti o tajkunima, kriminalcima, "estradnim umetnicima" citaj pevaljkama, da političari svaki dan negaze i nepljačkanju svoj narod, da nema rialitija ili kako se već zove...e tada bi ova drzava bila lepo mesto za zivot e to bi tada bila nekad ponosna SRBIJA!
     (Ivan, 31. jul 2015 10:46)

    # Link komentara

  101. Bio je prenos na RTV svi ga imamo, ne znam sta je problem svima sa prenosom?
    (Uros, 31. jul 2015 10:46)

    # Link komentara

  102. Ovi Vojvođani uopšte nisu loši, posebno maleni u šarenom donjem vešu, sladak je kao bombonica, mmmm
    (T, 31. jul 2015 10:38)

    # Link komentara

  103. Vrlo jednostavno objašnjenje.desio se fudbal. Ko god 'igra' (naglasak na igra) fudbal taj i pobeđuje. Kao recimo Brazil.

    Da parafraziram 'ko mari za taktiku.završiće u nižerazrednom Vratniku'
    (Choban, 31. jul 2015 10:37)

    # Link komentara

  104. Za koliko se Zvezda odrekla Ozegovica koji je prosao sve njene selekcije i sada ce kao zreo igrac da nas trpa iz Novog Sada, a nam u napadu igra Orlando.
    (Pex, 31. jul 2015 10:33)

    # Link komentara

  105. Da je ova naša liga regularna partizan bi se borio možda za prvu ili drugu poziciju dok bi zvezda verovatno ispala da nije Karadžića...tako da dok je Tole u srpskom fudbalu naši velikani ne moraju da se brinu...
    (Dj, 31. jul 2015 10:33)

    # Link komentara

  106. Treba verovati mladim igračima, i pružiti im šansu. Kapa dole za ovo što rade Čukarički i Vojvodina! Forsiraju mlade talentovane igrače (Ožegović, braća Srnić, Ivetić...) i to im se sada vraća na najbolji način.
    (RS, 31. jul 2015 10:32)

    # Link komentara

  107. Dobar tekst, osim ''tamo neki Vaduc''. Vaduc jeste klub iz Lihtenštajna, ali igra prvu švajcarsku ligu. Dakle, u 10 najboljih klubova u Švajcarskoj. Kada će to ljudi konačno shvatiti i prestati da ubrajaju to ispadanje u blamove srpskog fudbala?
    (kobac, 31. jul 2015 10:30)

    # Link komentara

  108. Vojvodina je čudo za tri dana ili tri nedelje, Nole je svetske fenomen i tu nema nikakve dodirne tačke!
    Partizan i Zvezda su naše večite teme; nešto kao priča o Dobru i Zlu. Mi mislimo da su oni Zlo, oni misle da smo mi, i tako kroz decenije.
    Tole je paradigma Balkana;opstaje na vrhu a niže samo neuspehe?!
    Dule Vujošević je poseban fenomen!
    To što ga mi partizanovci volimo, imamo jake osnove za to.
    Ali nešto ne znam da je u istoriji sporta jedna navijačka grupa toliko mrzela jednog trenera. Za sociološku studiju definitivno!
    (danilo, 31. jul 2015 10:29)

    # Link komentara

  109. Dobro je da su dali i 4ti gol, da je bilo 2:0, pa i 3:0, još uvek bi bilo neizvesno. Sad mislim da nema šanse da ne prođu.
    Ali ako sad Novosađani opet ne napune stadion, onda nisu ni zaslužili ekipu koja igra evropu.
    Dobro je i što će sad, na čuveno pitanje za koga navijaš, a za koga od evropskih klubova, biti veći izbor. Osim Partizana, navijači nekadašnjeg giganta, moći će da se opredele i za Vošu. A ako nastavi sa ovakvim igrama, možda postanu i stalni navijači. Njima nije problem da se "preštancuju" na pobednika, a i boje su iste.
     (only fools and horses, 31. jul 2015 10:27)

    # Link komentara

  110. ofanzivno, brzo, atraktivno, efikasno.

    Kratko i jasno , sve ono što godinama , decenijama ne može da se vidi u domaćem fudbalu . Svaka čast i srećno!
    (Zlopamtilo, 31. jul 2015 10:27)

    # Link komentara

  111. Dobar tekst, sve tacno, osim toga da Partizan ne forsira svoje mlade igrace dovoljno... Kad vec nabrojaste igracce Vojvodine, pogledajte gde su igraci Partizana. Mitrovic - Njukasl, Markovic - Liverpul, Ljajic - Roma, Jovetic - City, traze ga Italijani, Tosic - CSK Moskva, Skuletic - Lokomotiva, Nastasic - Salke 04, Jojic - Borusija Dortmund, Danilo Pantic - Celsi, na pozajmici u Viteseu itd. Plus da ne pominjem ostale koji igraju u Turskoj i ostalim ligama koje su realno, dosta jace od nase. I svi ti igraci su igrali sa Partizanom LS ili LE.
    To i jeste kljuc uspeha, ma kolko god neko rekao da ne vidi neki uspeh, kod nas je uspeh da igramo grupnu fazu nekog Evro takmicenja a to radi Partizan. Upravo zbog forsiranja svojih igraca, uz kombinaciju sa 2, 3 kvalitetna stranca. Izmedju ostalog, to je i nacin prezivljavanja kluba, a upravo su ovi igraci razlog zasto je Partizan finansijski stabilan klub.
    Slicno to radi i Vosa, zdrava sredina koja (nazalost) zivi od prodaje svoje talentovane dece. A takvu politiku bi trebala i Zvezda da vodi. Samo pogledajte igrace Vose, Cuke i ostalih, koji u Zvezdi nisu uspeli zbog nekih promasneih pojacanja, a sada igraju odlicno. I to ne samo u Srbiji, ima mnogo primera i u inostranstvu (setimo se samo cuvenog "Varkosa"). Dakle, tu postoji neki problem, dal su to menadzeri ili sta, to vec ne znam.
    I jos jedan klub koji zasluzuje svako postovanje, i pred kojim je vreme, a to je Cuka. Deluje da je nas najstabilniji klub.
    (Nemanja, 31. jul 2015 10:27)

    # Link komentara

  112. Obraz -djon, 31. jul 2015 10:11
    Covece kakve veze ima zvezda sa ostalim timovima koji igraju u Evropi..
    Niste nesto prozivali cukaricki kad je ispao od Azerebejdzanaca...a vidim opet ih svrstavate u favorite za titulu a oni igrali nereseno sa Radom...
    Okanite se vise zvezde i gledajte svoja posla...uzivajte u fudbalu!!!
    ps. vec imamo 4 boda prednosti u odnosu na Vojvodinu tako da ..ne stoji tvoja prica.
    SURDULICA OBJASNILA GDE SU ONI I STA SU!!!
    (vostani serbie, 31. jul 2015 10:26)

    # Link komentara

  113. Molim vas recite mi koji su to "talentovani" igraci iz pogona FKCZV? I zasto stavljate Partizan u isti kos sa zvedom kada svake godine se izbace mladi igraci? Zna se da klub iz Mateje Kezmana opstaje zahvaljujuci Toletu, jer da nije njega, ne bi mogao da registruje igrace niti da dobije licencu.
    (Johnny Hockey, 31. jul 2015 10:26)

    # Link komentara

  114. Odlican tekst! Najzad nesto lepo da se desi u nasem fudbalu posle zlata orlica!
    Naravno ovo jeste samo jedna pobeda ali je od prevelikog znacaja jer se pokazalo da ima nade za nas fudbal. Mnogi pricaju kao da su se svi odma nalozili posle ove pobede ali to je samo jer su ljudi prepoznali nadu i najzad su imali cemu da se raduju(dugo su se pretvarali da vole odbojku i tenis).
    Fudbal je najpopularniji sport uz kosarku i treba da se nadju ljudi koji ce da izlece nas fudbal a ovi klinci koji su rasturili Sampu su im uputili poziv.
    Ivani u i Ozegovicu kao zvezdas zelim da pozelim sve najbolje,da zaigrate za neki odlican klub i reprezentaciju jer onakvom igrom to zasluzujete,i nikako da u skorije vreme odete u zvezdu.
     (Fica, 31. jul 2015 10:25)

    # Link komentara

  115. Odličan tekst, jedino se ne slažem u onom delu "pa i ako se desi debakl pa Voša izpadne". Nema toga ljudi! Ako bi se time zadovoljili, onda bi i priznali "eto ona utakmica u Torinu nam se posrečila, dodje tako jednom u 100 godina". A Voša zaslužuje više od toga. I Voša a i srpski fudbal. Sampdoriu treba izbaciti a u sledečem kolu, uz malo sreče da se dobije "normalan" protivnik pa da se napadne grupna faza LE, Voša možeš ti to!

    Klinci nam vrlo mladi odlaze u inostranstvo ali s obzirom na talenat, niko me ne može ubediti, da Srbija nije sposobna imati po 2 učesnika u grupni fazi LE svake godine, ili barem svake druge godine. Sve ove godine bez uspeha idu na dušu nesposobnom vodstvu naših klubova a ne manjku talenta.
    (Dado, 31. jul 2015 10:25)

    # Link komentara

  116. Ma vazno je da je zvezdana dobila 20 miliona eura za dve utakmice u LE. I da je srpska liga regularna, gde Vosa ne sme da pobedi kojekakve leve timove. Voso samo uzdignute glave u revans i pokazite da igrate najbolji fudbal u ovoj napacenoj nam Srbiji!
    (Qrbla, 31. jul 2015 10:21)

    # Link komentara

  117. Cestitke Vojvodini!
    sramota je da niko nije prenosio utakmicu,pocevsi od onih sto mi traze da im placam nekakvu predplatu.
    (Nislija, 31. jul 2015 10:19)

    # Link komentara

  118. SVAKA CAST,REZULTAT JE KAO PRVOAPRILSKA SALA
    (zlotvor, 31. jul 2015 10:17)

    # Link komentara

  119. U Srbiji već duže vreme postoje dva relativno ozbiljna fudbalska kluba, Vojvodina i Partizan, a od skora se nameće kao mogući treći Čukarički. E, da, postoji i jedan gizdavi samozaljubljeni klub koji živi u prošlosti i na silu pokušava da dokaže da je činjenica da ima najviše simpatizera, što nije sporno, dovoljna da se on dekretom odredi da je najbolji. Od kada se tako ponašaju, on, taj klub polako i neumitno tone. Armija (frustriranih) navijača prati sve vesti u kojima nalaze i zrno racionalizacije sopstvene nesposobnosti i alibi za neuspehe. Kao što ste nabrojali, najpopularniji članci su o konkurentima čiji se kvalitet osporava po svaku cenu, a u nadi da će se time dokazati da nije da oni loše rade, kradu, muljaju, nameštaju, pritiskaju, pa i pored toga nemaju rezultate, nego su svi drugi ustvari ti koji kradu, muljaju i nameštaju, a oni su samo žrtva tog "nemorala" i odsustva saradnje kod rivala. Potvrda toga je i komentar poslednje utakmice iz samog kluba, da su protivnici na terenu puno trčali!?!?! Zamislite, šta sve sebi dozvoljavaju. Na sve to se stvara privid da klub ima veliku podršku time što se daju besplatne ulaznice i što se navijači "organizuju" od strane uprave da stvaraju utisak velike podrške. Dokle god je taj privid jedini način ponašanja, od oporavka kluba nema ništa. Sada je sve veći broj pravih navijača koji to uviđaju.
    (Josarian, 31. jul 2015 10:14)

    # Link komentara

  120. surdulicaaaaaaa!!!
    (sa vama uvek komedija, 31. jul 2015 10:12)

    # Link komentara

  121. Kako ce Terzic da izadje na kraj sad sa Vosom,Partizanom,Cukom,Metalcem itd c c c c. Mislim covek obecao titulu pa zato...
    (Obraz -djon, 31. jul 2015 10:11)

    # Link komentara

  122. Neka se u dobru ne ponesu. Stvarno sam juce uzivao gledajuci utakmicu. Nije Sampdorija u punom sastavu i formi. Italijanski klubovi nemaju zvanične utakmice u nogama, a prelazni rok jos uvek traje. Ipak, sa ovako hrabrom, brzom i odgovornom igrom, imaju sanse na svakoj utakmici pa i protiv jacih protivnika. Ovo je i nauk nekim drugim nasim klubovima, ali necemo ih ovom prilikom spominjati, ovo je dan za Vojvodinu. Samo hrabro i motivisano u revansu!
    (Zvezdas, 31. jul 2015 10:11)

    # Link komentara