Monika Seleš zvezda u Istanbulu

Legendarna Monika Seleš, nekadašnja reprezentativka Jugoslavije, bila je gošća WTA turnira u Istanbulu koji je završen za vikend.

ĐN Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Ako Srbija poseduje istinsku sportsku kulturu i dovoljno pozitivne energije organizovaće revijalni meč Monika-Novak u Beogradu pred ogromnim brojem gledalaca. To bi bio događaj neviđeno dubokog značaja i snage. Ako to Srbija ne uspe jasno je da njome upravlja ko zna ko!
    (Gigantski patuljak, 29. jul 2015 00:15)

    # Link komentara

  2. NEZABORAVNA.

    Probodena SAMO ZATO ŠTO JE SRPKINJA,IZ SRBIJE.A USUDILA SE DA SMAKNE Nemicu!

    UOSTALOM SAMO SU SRBI I NAVIJALI ZA NJU I SRBI JE NISU ZABORAVILI.I SADA SE SAMO I NAJVIŠE PIŠE U Srbiji. ONA REDOVNO DOLAZI U Novi Sad. DRŽAVA JE POMAGALA MONIKU KOLIKO JE MOGLA.Da li je država pomagala Solunce pre 100 g pa su dali živote.

    ZAŠTO VI NOVINARI,NI FAMOZNI OZMO,ne podsetite lepiim tekstom da je Monika jedina DO SADA - DOVELA TRI SVETSKE IGRAČICE - U BEOGRADU JE IGRALA PROTIV finalistkinje Vimbldona ZINE GARISON NA TERENIMA Partizana, A U NOVOM SADU ODNOSNO SARAJEVU protiv Meri Džo Fernandez odnosno Aranče Sančez Vikario !! Meri Džo je bar stalno na turnirima u AMerici,a i Zinu i Aranču nije novinaru teško da nadje.
    TO BI BILO i afirmisanje srpskog sporta(jer Monika je iz Srbije),SRPSKIH GRADOVA,SRBIJE.

    ALI JE NEKOME U INTERESU DA samo PLJUJE, u svakoj prilici, po srpskom narodu, pa kao Srbi zaboravili Moniku -EVO NISU, JA SAM DEO NARODA i pišem o ovome.

    Dobro je da Bog sve vidi i nikada ne spava.
    (nikol dz. femija, 28. jul 2015 14:29)

    # Link komentara

  3. Monika je do svoje 20.godine osvojila GS turnira kao i Novak sada u svojoj 28.godini.
    (iggy, 28. jul 2015 08:23)

    # Link komentara

  4. Monika zvezda gde god se pojavi, samo su je u Srbiji svi zaboravili. A ona je najbolja srpska teniserka svih vremena, sviđalo se to nekom ili ne. Sramota je da se niko ne seti da je pozove u rodnu zemlju, ona je najveće uspehe postigla pod zastavom Srbije, odnosno Jugoslavije. Koliko smo mi spremni da zaboravimo svoje velike ljude, to je zaista poražavajuće...
    (pametnix, 27. jul 2015 22:45)

    # Link komentara

  5. Ginter Parhe bolesnik koji je prekinuo jednu od najlpesih teniskih prica! Umobolnik koji tim cinom nije samo upropastio karijeru nego navukao teske psiholoske traume na divno stvorenje kakvo je zaista Monika Seles! Uvek je lepo je videti,skromna i elegantna, nenametljiva, Mala Mo velika sampionka!!
     (Bruguera, 27. jul 2015 22:43)

    # Link komentara

  6. Један је Новак! Mоника је број2!
    (najbolji ex-yu svih vremena, 27. jul 2015 22:23)

    # Link komentara

  7. Naša Jeca je igrala finale a ostala je bez titule zbog povrede.
    (Malejeva, 27. jul 2015 22:18)

    # Link komentara

  8. Samo tamo da je neko ne ubode.
    (Mr. Irony, 27. jul 2015 21:33)

    # Link komentara

  9. Najveća svih vremena da je umobolnik nije pogodio nožem!
     (Sava, 27. jul 2015 21:21)

    # Link komentara