1. Najzad jedna trka koju, da nisi gledao pojeo m..a.Imao sam tu privileguju da je gledam uživo.…..Čestitke Fetelu i Ferariju,odličan RB, uprkos tome što se Rikardo “udarao”s Mercedesima celu trku.Kapa dole za Verstappena!Nadam se da više neće pljuvati po čoveku samo zato što je mlađi od drugih.Šta reći za Mercedese, katastrofa….nikad nisam vidio Luisa da ovako napravi dve glupe i početničke greške u jednoj trci,suludi napadi na Rozberga i Rikarda,njegova najgora vožnja u zadnjih nekoliko sezona ako ne i u celoj F1 karijeri,ali on može uprkos svemu biti zadovoljan jer Niko je uspeo prosuti sve na kraju i tako pomogne prijatelju da mu odmakne u bodovima…Mclaren? :) :) :) :) :) he he he pa ono famozno postolje o kom su pričali u McH i nije bilo tako daleko zar ne? Čestitke Alonsu,Batonu i celoj ekipi, napokon barem malo lepih vesti u celom tom sivilu….sad pauza…..
    Pozdrav za sve......
    (Pariz, 27. jul 2015 16:42)

    # Link komentara

  2. Svaka čast Vettelu. Šteta za neke njegove manje ispade u sezoni. Uzmite u obzir da je imao problema u treninzima!
     (Znao sam!, 27. jul 2015 12:53)

    # Link komentara

  3. #CiaoJules
     (Žil Bjanki, 27. jul 2015 12:51)

    # Link komentara

  4. Sjajna trka. Okreni obrni Hamilton je opet ispred Rozberga!
     (profi, 27. jul 2015 12:37)

    # Link komentara

  5. a niko ne spominje koliko je f1 sporija od f1 od recimo pre 10 godina.uporedite samo krugove.pa sumi sa ferarijem iz 2005 je bio brzi po TRI SEKUNDE!!nije ni cudo sto mercedes pobedjuje u trci kornjaca.umesto da svake godine budu sve brzi i brzi oni ih sa nekim glupim pravilima usporavaju.ovo vise nije prava formula 1.
     (jox03, 27. jul 2015 07:19)

    # Link komentara

  6. Пре свега, заиста спектакуларна трка, и свака част свим возачима, и хвала им за дивно поподне.Највеће честитке победнику наравно, али заиста и свим освајачима бодова.Посебно сам импресиониран Квјатом, и мојим момцима из Мекларена, имајте у виду да је Алонсо завршио испред оба Мерцедеса! Без обзира на околности које су му ишле на руку, то је пре трке било немогуће замислити, зар не?
    Е сад... Не могу а да не издвојим Фетела.Морам признати да ме јако пријатно изненађује вожњама ове сезоне.Рекао бих да Ферари на крају ништа није изгубио одласком Алонса, оно што је он чинио(максимум из болида) то сада чини Фетел.Добро, и даље више ценим Алонса али сумњам да би могао учинити више него што је Фетел у досадашњој фази сезоне.Фетел је имао лошу трку само у Бахреину, на осталима је био одличан.Нешто као Луис који је данас мало посрнуо.У целој причи најжалије ми је што нису обојица у Ферарију, и Алонсо и Фетел.Раиконен је ту уљез, као и Розберг у Мерцедесу.Или на пример комбинација Фетел-Луис у Мечки, ту би прштало.Розберг и Кими никако нису тај ниво.Неко спомену Кубицу, често помислим да би Луис имао озбиљних проблема да му је он ривал а не килави Розберг.Углавном, Фетел ме баш импресионира ове сезоне.Сматрам да су Алонсо, Луис и Рикардо бољи од њега али он је дефинитивно ту одмах иза њих...
    Жао ми је што се прекинуо Хамилтонов низ подијума и што није оборио Шумијев рекорд.Јуче најсрећнији човек вероватно Хелмут Марко, четири његова пулена на прве 4 позиције... свака част!
    (Хумска БГ, 27. jul 2015 03:29)

    # Link komentara

  7. @ nekerozberg, pokusaj br.8, zivota ti koje polje nisam popunio

    Hil 1996. u Mađarskoj nije ubedljivo pobedio, bio je drugi, iza Vilneva. Baš kao i sledeće godine. Bio, video, sećam se. Tek toliko, da te ispravim. A ova trka danas je haos, uživao sam gledajući (ne na SK naravno - Sky Sport F1 rulez...). Na startu Ferari strahovit; Hulk se opet probio nekoliko mesta. Fetel više nego zasluženo prvi, šteta za Kimija i Hulka. RIP Jules.
    (dajder gajger!, 27. jul 2015 02:41)

    # Link komentara

  8. "Фетел држао час вожње набеђеним шампионима."
    Izvini jel bi mogao da mi pojasnis kojim je to sampionima drzao cas voznje, sem Hamiltonu na startu trke.
     (Dobri milenko, 27. jul 2015 02:38)

    # Link komentara

  9. Najveci trkac u F1 je Hamilton iako ga ne gotivim zbog nekih stvari,ludo agresivan vozac..Trenutno,najvise bih voleo na SPA i Monci da se Fetel i Hamilton teraju :) Jer realno,teraju svoje masine najbolje.Pricam o vozacima,drugo su Mercedosovi bolidi koji su savrseno balansirani za sve staze,za sta opet skidam kapu(kao nekad Ferari,Meklaren i RedBul) ;)
     (mister mister, 27. jul 2015 02:22)

    # Link komentara

  10. Zil Bjanki! ?
     (beograd_moskva, 27. jul 2015 02:13)

    # Link komentara

  11. Fetel jednak po broju pobeda sa Senom, a Hamilton će biti po broju titula. Šta reći, tuga...
    (šbj, 26. jul 2015 22:25)
    Samo što je sena vozijo bez koje kakvih elektronskih pomagačima.. Kad bi današnji vozači trebali da menjaju brzine sleteli bi odma sa staze..
     (HanSolo, 27. jul 2015 00:37)

    # Link komentara

  12. Kako je moguće da Maldonado još uvek sedi iza volana u F1?! Pa i tele bi vozio bolid bolje od njega.. Neverovatno.. Ono u monaco bila sreća očigledno..
     (HanSolo, 27. jul 2015 00:34)

    # Link komentara

  13. Neretko do postolja? Da, čak dva puta za četiri godine.Baš neretko, mislim, hoću da kažem vrlo često.I to prvi put kada je kroz cilj prošlo celih šest vozača i drugi put u nameštenoj trci.Toliko o "RoSbergu".
    (@Luka Zvezdaš, 27. jul 2015 00:07)

    # Link komentara

  14. Koliko vidim, trka za pamćenje, a ja na letovanju bez prenosa.
    Ništa zato, biću spreman za Spa!
     (Pokojni Toza, 26. jul 2015 22:28)

    # Link komentara

  15. Fetel jednak po broju pobeda sa Senom, a Hamilton će biti po broju titula. Šta reći, tuga...
     (šbj, 26. jul 2015 22:25)

    # Link komentara

  16. Svaka čast šampione imaš veliko srce samo napred!
    (Bavarac, 26. jul 2015 21:59)

    # Link komentara

  17. Свако каже да је Росберг просек се мора подсетити његових сезона у Вилијамсу, када је аутомобиле у којима су се његовњ колеге бориле за бодове, он гурао неретко и до победничког постоља (изузев 2006, када је имао мање бодова од Вебера)
     (Luka Zvezdaš YNWA, 26. jul 2015 20:51)

    # Link komentara

  18. Zamolio bih pojedince ovde da ne porede sadašnje vozače sa VELIKIM SENOM! !!!
    Pozdrav za sve iskrene ali zaista iskrene ljubitelje i poznavaoce ovog sporta.
     (Dekila, 26. jul 2015 20:37)

    # Link komentara

  19. Ubedljivo najbolji vozac.
     (realno, 26. jul 2015 20:24)

    # Link komentara

  20. Nesumnjivo je, da je Hamilton trenutno najkvalitetniji vozac, bez obzira na ovu trku. Ne bi trebalo da se zanosimo ovom pobedom Ferarija. Sticajem cudnih okolnosti, na drugom i trecem mestu su se nasli oni za koje nismo ni pomislili da mogu tu biti iskreno govoreci. Mercedes je najkvalitetniji tim, ali su se Hamilton i Rozberg previse opustili zapostavljajuci sopstvene rivale, bazirajuci se samo na medjusobni okrsaj. Niko ne moze reci da je Rozberg prosecan vozac jer nije, ali ne pripada ni klasi Hamiltona sto je ocigledno. Kada neko napise da su im dosadili Mercedesi, to znaci da ne posmatra objektivno taklmicenje. Niko nije kriv drugim timovima sto vec dve godine ne mogu parirati Mercedesu koji je nastavio sa sjajnim poslom dovevsi sopstvene automobile do stanja savrsenstva. Da Roberg nije imao isti incident sa Rikardom, siguran sam da bi u tih skoro dvadeset krugova prestigao i Fetela. Ipak je to trenutno realnost formule jedan. Neizmerno mi je drago zato sto je Fetel pobedio, zbog promene, iako sam navijac Mercedesa, bilo je lepo nakon toliko vremena videli italijane kako se raduju. Oni su posebni. Zao mi je Rozberga, jer njemu krava uvek okrene ***du. :)
    (NS BOY, 26. jul 2015 19:51)

    # Link komentara

  21. Auuu, brat Maldonado je neverovatan lik :D
    (Praetorian, 26. jul 2015 18:57)

    # Link komentara

  22. Sofronije, ti treba da ideš u ćošak! Ovi komentatori nemaju pojma! Samo da te podsetim blama sa Massom. Ostali njihovi komentari nisu vredni pomena. Ovo je izrazito tehnički sport i treba dosta znati.
     (poznavaoc, 26. jul 2015 18:38)

    # Link komentara

  23. Bravo Seb!!!
    Vise mi je muka da gledam Hamiltona i ovu prevaru od vozaca Rozberga, decko je jedva prosek, sreca pa vozi za trenutno najbolji tim. Da je on u Ferariju nznm da li bi uspeo da bude u prvih osam.
    Fetel pokazao kako pravi majstori voze. Razvalio je Mercedese na startu i odrzao lekciju iz voznje. Velika steta za Kimija, bio je odlican, sve vreme je vozio dobro za Fetelom, al' kad nece ono nece. Rozberg zasluzeno iza Hamiltona jer je celu trku vozio kukavicki.
    Cekamo drugi deo sezone i nadam se jos vecem napretku Ferarija, Fetel se prilicno priblizio.
     (Scholes, 26. jul 2015 18:28)

    # Link komentara

  24. Auu kako je trka bila ludaaa.
     (Holy Smoke, 26. jul 2015 18:26)

    # Link komentara

  25. Cao,ZIL:(((
    (puhalic svetislav, 26. jul 2015 18:24)

    # Link komentara

  26. Srbija tek treba da pobedi Albaniju u tirani
     (darko gmo, 26. jul 2015 18:15)

    # Link komentara

  27. Ubuduce: Ako neko nekome pokvari trku i vratiga recimo od 3. na 15. pozicije, onda on treba da se vrati iza njega, u datom slucaju na 16. poziciju.
    (Denko, 26. jul 2015 18:11)

    # Link komentara

  28. Fetel za 8 sezona u pobedama sustigao Velikog Senu, respekt.
     (bobo mk, 26. jul 2015 17:47)

    # Link komentara

  29. Ne daj Boze da imas bolid kao Rozberg i Hamilton. Rozberg je ubedljivo najveca prevara od vozaca. Kubica je za Rozberga Sumaher. Bravo Seb, odlicna voznja, steta za Kimija.
     (Bre, 26. jul 2015 17:40)

    # Link komentara

  30. MADJARSKA!!!
    Fenomenalna trka gotovo svake godine:
    prva trka najlepse obilazenje ikad (Pike obilazi Senu)
    pobeda Butsena ispred Sene
    ubedljiva pobeda Hila (1996)
    voznja Hila u kanti od Arrowsa i zamalo pobeda
    prva Alonsova pobeda
    najbolja Alonsova trka (2006) i pored odustajanja
    Rikardova pobeda prosle godine
    danas - ludilo!
    Ovakva uzbudjenja nudi jos samo Belgija, ponekad Brazil.
    I ono sto je karakterisicno, na Hungaroringu samo pravi majstori nalaze mesto da obidju i uvek se vidi ko je dobar vozac. Staza odgovara dobrim vozacima, ne dobrim bolidima.
    Otuda zakljucci:
    Masa - kesa
    Botas - prevara od vozaca=Kovalainen
    Kvjat - bravo, otkrovenje
    Rikardo - vec sam poceo da se kolebam oko njegovih kvaliteta, vrh!
    Ferstapen,Sainc - nova krv koja treba F1 ono sto je Markes u GP
    Hamilton - da je odlican vozac pokazao je upravo u Madjarskoj sa 4 pobede, ako se poveze sta mislim o vozacima koji dobro voze u Madjarskoj, onda je jasno. Ipak ove i prosle godine to nije bilo to, prosle godine sam pisao da je morao da pobedi i kritikovao ga zbog 3. mesta (iako su hvalili podijum sa zacelja). Izgleda da se to zove zrelost - nekada je napadao kao Ferstapen, Rikardo...
    Isto se odnosi na Rozberga danas, morao je da obidje Fetela (na stranu sto tvrde gume na kraju nisu imale pojma sa zivotom), bas kao sto je Luis morao da obidje Alonsa 2014. Kao sto rekoh pravi vozac uvek nadje mesto za obilazenje u Madjarskoj! Ako je Pike mogao onako da obidje Senu...
    (nekerozberg, pokusaj br.8, zivota ti koje polje nisam popunio, 26. jul 2015 17:38)

    # Link komentara

  31. Фетел држао час вожње набеђеним шампионима.

    Штета за Рајка, али кад је рекао "ма отпао је већи део" ја пук'о од смеха. Легенда!

    А добили смо и камиказу - Рикарда - залети се човек, па шта буде (сећа ли се неко Монака када је тако улетео Рајку?). Једно је бити одважан, а друго луд.
    (Формула1, 26. jul 2015 17:27)

    # Link komentara

  32. Likovi sa SK neverovatno kako navijaju za Hamiltona a kako omalovazavju Rozberga. Nije bitno sto Rozberg nije na nivou Hamiltona. Kad god Hamilton uradi nesto, a oni u glas, "Sjajno!", Rikakrdo izbusi gummu Rozbergu, a voditelji odmah skacu u odbranu Rikarda.
    (Fruskogorski pokret, 26. jul 2015 17:25)

    # Link komentara

  33. @021 ovaj ne zna šta drugo da napiše pa lupeta gluposti.
    Da ti ne bi bio možda bolji komentator f1 ?
    Koliko momci što vode nemaju pojma pokazuje i činjenica da su tipovali na Kvjata i Fetela da će da pobede !
    Ajde u ćošak, nemoj više da se blamiraš.
    (Sofronije, 26. jul 2015 17:19)

    # Link komentara

  34. od svih trka ove godine,propustim ovu. Cestitke Fetelu i Ferariju,u nadi da ce stici mece do kraja godine,a,da ce formula,za koju godinu,ponovo biti Formula a ne karting.....Dotle nam ostaje bar indy car.
     (nevski, 26. jul 2015 17:16)

    # Link komentara

  35. Sjajna i uzbudljiva trka koju smo svi zasluzili posle Mercedesovih uspavanki. Bravo Seb! A bravo i za Red Bulove momke. Veeeelika steta za Kimija. #CiaoJules
    (MM93, 26. jul 2015 17:07)

    # Link komentara

  36. Stvarno fenomenalna trka. I ovi na trke.rs su napisali da je bila spektakularna.
     (f1_fun, 26. jul 2015 17:07)

    # Link komentara

  37. Odlicna trka. Bilo je uzivanje gledati. Tek je odlicno videti na podijumu nekog drugog osim 50 Cent-a i Rozberga.
    (Partners In Kryme, 26. jul 2015 17:05)

    # Link komentara

  38. 021, 26. jul 2015 16:37
    Dosta vise sa tim,komentatori su normalni likovi.
     (dexter, 26. jul 2015 17:00)

    # Link komentara

  39. sjajna trka šteta za Mercedes
     (sax, 26. jul 2015 16:44)

    # Link komentara

  40. Niko Rozber najveca prevara od vozaca!!
    (nis zvezdu voli, 26. jul 2015 16:42)

    # Link komentara

  41. Stvarno velika steta za Kimija! Imao je zajedno sa Fetelom fenomenalan start i mogla je to da bude dupla pobeda za Ferari. Nadam se da ce u Belgiji konacno da mu se vrati za sve pehove koje je imao(inace jedna od njegovih omiljenih staza). Veliko bravo i za Mclaren Hondu i njihov dvojac! Inace jedna od najzanimljivijih trka ove godine.
     (savio, 26. jul 2015 16:40)

    # Link komentara

  42. Fantastična trka, šteta što jako retko budu ovako dobre.

    Ovi komentatori na Sportklubu su užas, pojma nemaju o kolima niti o trkanju. De su njih našli Formulu 1 da kometarišu pojma nemam.
    (021, 26. jul 2015 16:37)

    # Link komentara

  43. После дуго времена, по мени, најинтересантнија трка, а Хунгароринг обожавам. Можда није лепо али драго ми је што се овако десило да Мерцедес није међу прва 3 места. За Квјата немам речи, одушевљен сам, прво постоље.
    (украјинац, 26. jul 2015 16:35)

    # Link komentara

  44. Ova trka je imala jedan od najboljih startova u poslednje vreme
     (Frenklin Klinton, 26. jul 2015 16:35)

    # Link komentara

  45. Izgleda da je danas bio neki ljuti gulas na meniju u Budimpesti.
    (Jo, 26. jul 2015 16:35)

    # Link komentara

  46. Ma tako je decko najbolji si vizac daleko od ove boranije.
     (Trener, 26. jul 2015 16:34)

    # Link komentara

  47. Grande Seb! Bravo!
    #ciaoJules
     (Andrija, 26. jul 2015 16:33)

    # Link komentara

  48. Koliko Kimi nema srece... Zasluzio je mesto na podijumu danas

    Inace sjajna trka!
     (corto, 26. jul 2015 16:30)

    # Link komentara

  49. Laganih 1-2 za Ferari da Kimiju nije crkao MGU-K. Koja steta, al nema veze, pobeda je pobeda.
    (Vaš e-mail, 26. jul 2015 16:29)

    # Link komentara

  50. Ajde što su oba Mclarena završila, nego su oba i u poenima.
    Odoh da kupim karton vinjaka i da se obeznanim od alkohola :)
    (McL, 26. jul 2015 16:28)

    # Link komentara