Marjanović: Želim u NBA

Centar Crvene zvezde Telekom Boban Marjanović želi da se okuša u NBA ligi, nakon najbolje sezone u karijeri.

AK Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Pitanje za sve skeptike i NBA stručnjake: A ko se to protekle sezone od centara naigrao pored Bobija u Evroligi? Setite se samo njegovih partija protiv najjačih, a naročito mi je ostala u sećanju ona utakmica sa Olimpijakosom gde se igrala granitna odbrana na mali broj poena, a on je pored Američkih centara, opet postigao dabl-dabl učinak i bio najbolji u svom timu ! :-)
    (djc-xxx, 7. jul 2015 16:12)

    # Link komentara

  2. Teško da će on napraviti nešto u Americi, ali treba da proba. Budimo realni, biti rezervni igrač u prosečnom NBA timu je veći uspeh nego biti MVP Evrolige. Pogotovo bi trebalo da ode zbog kinte, makar grejao klupu (mislim da je vrh u Evropi 1-3 miliona godišnje, u NBA je minimum 600 hiljada). Da sam na njegovom mestu, otišao bih bez razmišljanja. U najgorem slučaju će izgubiti godinu i vratiti se u Zvezdu :)
    (dule, 7. jul 2015 06:45)

    # Link komentara

  3. Ako se sećate, Bobi je bio na draftu pre pet godina, niko ga nije hteo, pre dve godine je bio na letnjoj ligi sa Atlantom i nije dobio šansu... Plašim se da je sad već kasno.
    Bobi je sjajan dečko i izuzetan košarkaš koji je u poslednjih par godina neverovatno napredovao. Zamislite samo da su ga draftovali i imali strpljenja, možda bi sad bio jedan od najboljih igrača na svetu. Voleo bih da ga vidim u nekom timu, pomislio sam da će ga Kingsi dovesti kada je Divac postao GM (mada sumnjam jer su na draftu uzeli centra), pa makar igrao par minuta po utakmici, neverovatan je uspeh biti u NBA. On je takav tip igrača da tim mora da oblikuje svoju igru prema njemu na obe strane terena. Zbog toga mu je toliko dugo trebalo da procveta, nije bio u pravom sistemu.
    (bili, 7. jul 2015 06:28)

    # Link komentara

  4. tamo ce da mase peskirom i baca koske ovima sto igraju
    (kirtra, 6. jul 2015 23:34)

    # Link komentara

  5. Moze nba al prvo moras u Partizan, I Kirilenko je morao da prodje kroz Partizan inace ovako tesko.
    (igor, 6. jul 2015 20:23)

    # Link komentara

  6. Mitar, Bobi, Gagi, Tepa...sta je zajednicko...postuju ih i neki i vole u oba tabora. Svaka cast momci!
     (Dika, 6. jul 2015 18:24)

    # Link komentara

  7. Dok dotrci do pola terena vec ce biti zavrsena 2-3 napada. a o odrazu i da ne govorimo. Sedi u Evropi i uzmi koju kintu, ne brukaj se.
    (ko te lozi?, 6. jul 2015 17:49)

    # Link komentara

  8. Mogao bi u Kliperse koji su ostali bez Džordana a na tržištu više nema nijednog slobodnog centra. Ne sumnjam da bi Kris Pol umeo da ga iskoristi i da bi Bobi mogao da ima i solidnu minutažu kad se ekipa privikne na njega. Na kraju prošle sezone Kingsi su doveli onog debelog indijca za koga je Marjanović Šakil! I amerikanci su poludeli za njim i pravili reportaže. Marjanović bi bio senzacija u NBA i ide kao MVP EVROLIGE što amerikanci poštuju. Jel ste čuli grobari ili da ponovim? MVP EVROLIGE SA CRVENOM ZVEZDOM! A vi sedite kući kucajte komentare i puknite od muke što vam ništa ne ide u životu.
     (Zaslužio si Bobi da ti se desi nešto lepo, 6. jul 2015 16:00)

    # Link komentara

  9. Toza vampir :D
    (Laki, 6. jul 2015 15:35)

    # Link komentara

  10. @ (danilo, 6. jul 2015 06:58),

    naaaaadjiii…ii devooojkuuu…uu !!!
    (U krilo, 6. jul 2015 15:10)

    # Link komentara

  11. Само ћу рећи Славко Вранеш, Миле Илић и Коста Перовић...
    (Хаузер, 6. jul 2015 14:57)

    # Link komentara

  12. Nevjerovatno koliki hejt prema ovom momku! Karijeru može sigurno napraviti u NBA. Ako može Zaza Pačulija, može i Bobi. Srećno!
     (Jezekilj, 6. jul 2015 14:25)

    # Link komentara

  13. ja prosto ne vidim kako on moze da uspe u nba.
    prvo, tamo ni u odbrani ne smes da kampujes u reketu (defanzivne tri sekunde)
    drugo, tempo i brzina igre su mnogo veci
    trece, tokom sezone je zestok ritam
    cetvrto, bobi je veoma specifican igrac. ne vidim kojeg centra koje ekipe bi on mogao da menja sa klupe, a to da ce neki nba tim da prilagodjava igru bobiju, to je iluzorno.
    mislim da ni njegovo telo, ni njegov stil igre nisu za nba.
    naravno, on je svoju sansu zasluszio i treba da prati svoje snove, pa ko zna, mozda mu se pozlate minuti u nba ligi.
    sa srecom!
    (zagor, 6. jul 2015 14:01)

    # Link komentara

  14. Vidim opet se sumnja u Bobija... Uvjek je tako sa njim... Bio je predmet podsmejavanja... A onda Euroleague MVP ! Hahahah. A sada te kako će on spor u NBA, kako će fizički slab u odnoau na većinu centara kako će ovo, kako će ono... A opet će ih veliki borac - dobroćudni div demantovati ! :)
     (Stefan, 6. jul 2015 14:00)

    # Link komentara

  15. Dusu dao za posterizovanje
    (Jon mak, 06. jul 2015 12:05)
    Ne vidim sto su ti dali toliko minusa kad realno jeste tako...zvezdas
     (jarkko, 6. jul 2015 13:59)

    # Link komentara

  16. Divac dovedi njega u Sakramento
     (Ogi, 6. jul 2015 13:57)

    # Link komentara

  17. Iako sam veliku partizanovac Bobiku zelim sve najbolje u daljoj karijeri.Veliki gospodin na parketu i van njega.A pre NBA da odigra na EP kako je igrao tokom sezone.
     (saga, 6. jul 2015 13:33)

    # Link komentara

  18. Bobi ce tamo da ih nauci kako se igra odbrana i pored svoje "sporine" jer u NBA ODBRANA NE POSTOJI! SREĆNO BOBI U NASTAVKU KARIJERE!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (car, 6. jul 2015 10:19)
    Pa ja ne verujem sta citam heheeheehe. Cuj ti to Bobi ce da ih nauci da igraju odbranu, pa on bas zbog svoje odbrane nece moci nista u NBA, jer tamo se igra neverovatna odbrana. Jel vi gledate NBA ili samo tako komentarisete cisto radi reda, gde se igra odbrana ako se tamo ne igra, ajde reci mi molim te.Ti si verovatno jedan od likova koji pogleda par snimaka Jemesa i Duranta i koji posle toga kaze ne igra se odbrana. Bas im je nasa reprezentacija objasnila kako se igra odbrana, pojeli smo ih u odbrani uspeli su da daju samo 130p. U NBA SE NE IGRA ODBRANA!!! BOZEEEE STA SVE NECU CUTI. Pa jeste nekad slusali (svi vi koji tako mislite a ima vas puno) neki interviju sa nekim evropskim igracam koji je tamo, pa svi do jednog se slazu da napad nije toliko problem, ali problem je sto ne mogu da igraju odbranu na vrhunskom nivou, treba im vise od godinu da se prilagode. I onda se nadje lik da nama ovde kaze kako je to sve zabluda i da oni ne igraju odbranu. Ja bih bas voleo da nasa reprezentacija tako isto ne igra odbranu kao oni
    (laRS0n, 6. jul 2015 13:30)

    # Link komentara

  19. Marjanovic ima 26 godina. Ne znam da li trolujes ili stvarno mislis da moze igrati do 36. godine zivota. Doduse, moze on igrati i do svoje 50. godine, ali mislim da ce igrati na ovom nivou maksimalno do 2017. i da ce posle toga igrati sve slabije.
    Njemu zelim srecu, pre svega zato sto je dobra osoba, ali mislim da mu ni Spanija ni NBA nisu dobra resenja. Spanija je tradicionalno losa za nase igrace, a za NBA nema ni brzinu ni skocnost. Upravo zbog te slabe skocnosti mu se gubi znacaj visine koja je kod njega kljucni kvalitet.
    Dodacu informaciju da on 2013. nije presao u Partizan zbog blokade racuna, iako je izrazio zelju da radi sa Vujosevicem.
    (translucent, 6. jul 2015 10:22)
    Ja se pitam da li ti trolujes. Kazes maksimalno do 2017, odakle si samo izvukao taj zaključak, da mu mozda ne prognoziras neku povredu? Bobi ne da ce nastaviti da igra na ovom nivou, vec ce u NBA jos dodatno nastaviti da napreduje.Jedva cekam da ga vidim za jedno 2-3 godine, bice jos zesci igrac.
    (Flops, 6. jul 2015 12:54)

    # Link komentara

  20. Materijal za NBA su ocigledno oni koji ovde komentarisu da Bobi nije materijal za NBA.
    Covek od 222 ne moze da nema materijal.
     (pravi, 6. jul 2015 12:44)

    # Link komentara

  21. Uzmi kintu u NBA,vreme je.Po ovim "stručnjacima",igrali bi samo Kobi,Džejms,Dankan i još desetak igrača.
     (nini, 6. jul 2015 12:41)

    # Link komentara

  22. Dusu dao za posterizovanje
     (Jon mak, 6. jul 2015 12:05)

    # Link komentara

  23. samo citam komentare i ne verujem koliko strucnjaka ima u srbiji jedan prica kako ima losu motoriku drugi prica kako mkraju da ginu za njega da bi igrao sta bre vi znate vidim vi ste igrali kosarku u NBA pa imate iskustva ? nema vas nigde samo sedite kuci za kompjuterom gledate video klipove i mislite da znate nesto boze boze srbijo puna si strucnjaka ....
     (Jzma, 6. jul 2015 11:53)

    # Link komentara

  24. @kira ti se ne razumes ni u klubove ni u kosarku.
    (Karim Abdul, 6. jul 2015 11:34)

    # Link komentara

  25. Posle jedne dobre sezone vec bi u nba ....nek ide ako moze da vidi prave batine koje centri dobijaju .
    Uostalom i ako se prevari neko pa ga dovede bice tek treci centar.
    (Laki, 6. jul 2015 11:33)

    # Link komentara

  26. A da samo njega cekaju tamo, a sto je dobar po zakucavanju sta? pa tamo i plej zakucava i tamo je to normalno nista spec...dodaj da zakuca i to je to... ostalo nula.
    (dalibor, 6. jul 2015 11:21)

    # Link komentara

  27. Grobar sam, ali od srca ti želim da okušaš sreću, pa ako uspeš makar materijalno da se osiguraš. Ako je moguće trebao bi da biraš tim gde možeš igrati makar dve četvrtine po utakmici...u svakom slučaju srećno ti bilo...
    (Loki, 6. jul 2015 11:09)

    # Link komentara

  28. @mike
    Ti znas ko je materijal za nba?!pff

    Ako moze Asik i Mozgov moze i Bobi!!!
     (Borky, 6. jul 2015 10:56)

    # Link komentara

  29. nemoj, bices smesan.
     (singer, 6. jul 2015 10:36)

    # Link komentara

  30. mislim da je previše spor i previše slab za NBA, ubiće ga od batina, srediće mu kolena, itd (nije ni da su ovde nežni). ali ako on tako želi, srećno, mada mi se čini da bi u evropi bio jedan od najboljih centara u istoriji
    (bambus, 6. jul 2015 10:35)

    # Link komentara

  31. iskreno mislim da ce pogresiti ako ode Nba nije on za tamo,bolje je za njega da ode neki evropski tim ili da ostane u zvezdi jos jednu sezonu
     (hdvhfxvgfsff, 6. jul 2015 10:28)

    # Link komentara

  32. Ma vazi,samo tebe cekaju.
    Covek ne moze da se odlepi od zemlje.
     (NBA bot, 6. jul 2015 10:23)

    # Link komentara

  33. Legendo drzi se ti evrope.Motorika ti ne dozvoljava da igras nba.I u evropi 4 igraca moraju da ginu za tebe da bi se postigla efektivna igracka vrijednost.
     (LAZNI VOJVODA VIROVITICA, 6. jul 2015 10:22)

    # Link komentara

  34. Bobi je ulaganje u budućnost, može biti pravi tek za dve-tri sezone.

    Ima dovoljno vremena, može igrati još 10 godina.
    (SrbEUin, 6. jul 2015 07:36)
    Marjanovic ima 26 godina. Ne znam da li trolujes ili stvarno mislis da moze igrati do 36. godine zivota. Doduse, moze on igrati i do svoje 50. godine, ali mislim da ce igrati na ovom nivou maksimalno do 2017. i da ce posle toga igrati sve slabije.
    Njemu zelim srecu, pre svega zato sto je dobra osoba, ali mislim da mu ni Spanija ni NBA nisu dobra resenja. Spanija je tradicionalno losa za nase igrace, a za NBA nema ni brzinu ni skocnost. Upravo zbog te slabe skocnosti mu se gubi znacaj visine koja je kod njega kljucni kvalitet.
    Dodacu informaciju da on 2013. nije presao u Partizan zbog blokade racuna, iako je izrazio zelju da radi sa Vujosevicem.
    (translucent, 6. jul 2015 10:22)

    # Link komentara

  35. Bobi ce tamo da ih nauci kako se igra odbrana i pored svoje "sporine" jer u NBA ODBRANA NE POSTOJI! SREĆNO BOBI U NASTAVKU KARIJERE!
     (car, 6. jul 2015 10:19)

    # Link komentara

  36. Ako on ode u NBA, prestajem da gledam kosarku za ceo zivot. Ne kazem da je los igrac, nego jednostavno nije materijal za NBA
     (mike, 6. jul 2015 10:12)

    # Link komentara

  37. Samo gazi Bobii,jedva cekam da te vidim za repkuu
    (DM12, 06. jul 2015 00:11)
    Bobi ne pomocu trikova ne može igrati za "repku". Jer koliko me secanje sluzi on se nalazi na spisku srpske reprezentacije
    (laRS0n, 6. jul 2015 09:51)

    # Link komentara

  38. Naravno,ako imaš ponuda ne razmišljaj ... Evropa i Evroliga su uvek tu. Sve najbolje od jednog Grobara...
     (Sir Oliver, 6. jul 2015 09:49)

    # Link komentara

  39. Bobi je najbolji igrsc u Evropi a u NBA igra mnogo igraca iz Evrope. Kad mogu oni onda najbolji medju njims u svakom slucaju zasluzuje sansu ali pitsnje je ds li ima dobrog menadzera. Teo je mnogo bolji of Rubija koji je neka zvijezda NBA ali menadzer mu ne moze naci ekipu.
    (goran, 6. jul 2015 09:46)

    # Link komentara

  40. Bobi definitivno ima potencijal za nba, posebno uz njegov procenat realizacije slobodnih bacanja.Nema garancije minutaze, ali ista stvar moze da se dogodi i u Evropi, igrao ili ne napredovace u svakom slucaju(samo da mu ne nabace previse mase i uniste ga kao rebracu).
    (milan, 6. jul 2015 09:18)

    # Link komentara

  41. Gde da ide? ahahahahahahahaa on da je mogao on bi napravio vec karijeru preko... a bio je u inostranstvu, tamo se malo drugacije igra...
    (Soping MOL navijaci, 6. jul 2015 09:17)

    # Link komentara

  42. Juče "Milutinov napušta Partizan" danas Marjanović kaže "Želim u NBA", da li to znači da ne napušta FMP?
    (Kira, 6. jul 2015 09:14)

    # Link komentara

  43. Marjanović nije za NBA.
    Mnogo je napredovao ove sezone ali samo zato što je dobio solidnu minutažu, bitnu ulogu i Markusa kao saigrača.
    Plus, nije tip centra kakav se traži za NBA ligu, mnogo je spor i fizički mnogo slabiji.
    Ostani u Zvezdi ili idi u Efes kod Dude.
     (Nolan, 6. jul 2015 09:10)

    # Link komentara

  44. @NastyB Ne vredi da ovde to objasnjavas, vidi se posle prvih nekoliko komentara. Svaka cast Bobiju, mnogo je napredovao ove godine, ali vece su sanse da sontavi Mitrovic uradi nesto u NBA nego Bobi, koliko god to cudno zvucalo. Od svih igraca Zvezde, Kalina bi po mom misljenju imao najvece sanse za neku minutazu u buducnosti.
    (Memfis, 6. jul 2015 09:08)

    # Link komentara

  45. Ako je mogao Kosta Perović da proba Bobi će imati 20 minuta po utakmici!
    (realan, 6. jul 2015 08:50)

    # Link komentara

  46. Srecno majstore i samo "gledaj" da izaberes tim gde ce te stvarno odmah trebati. NBA ti licno zelim iz dva razloga: da konacno ponovo imam tim u NBA za koji cu navijati i, jos bitnije, da ne postoji ni teorijska sansa da nas "punis" u sledecoj EL ;)
     (RedStarForever, 6. jul 2015 08:40)

    # Link komentara

  47. Sve najbolje bobi, gde god odlucio da ides. Puno zdravlja pre svega, pa onda sve ostalo!
    (Vz, 6. jul 2015 08:37)

    # Link komentara

  48. Srećno bilo gde god da si.Hvala za sve što si uradio u Zvezdi.
    (Aca, 6. jul 2015 08:30)

    # Link komentara

  49. oce covek da bobinira u en bi ej u
     (Alibaba, 6. jul 2015 08:28)

    # Link komentara

  50. Kad ga tamo udese kondicioni treneri, ima da se vrati ko Ork iz Gospodara prstenova... Takav nam treba za reprezentaciju!!! Samo napred, Bobinatore!!!
    (roooaarr, 6. jul 2015 08:26)

    # Link komentara

  51. Kad Vas oni tamo nagruvaju masom, sa Vašom tehnikom, košarkaškom inteligencijom, mekom rukom i visinom možete biti jedan od najboljih pravih centara u nba. Sa srećom, gospodine Marjanoviću!
     (golub Radoje bard glumišta, 6. jul 2015 08:15)

    # Link komentara

  52. Bobinacija NBA...
     (Firer, 6. jul 2015 08:15)

    # Link komentara

  53. bobi majstore, malo si mator za nba... al srecno svakako
     (inzenjer, 6. jul 2015 08:12)

    # Link komentara

  54. Prespor. U NBA nije nestasica centara nego se nacin igre menja. Brzina i skocnost imaju prednost nad visinom. Voleo bih da covek ode i resi egzistencijalno pitanje samo tesko da ce se naigrati.
     (Trandafil Karanfilovski, 6. jul 2015 07:57)

    # Link komentara

  55. Mark Gasol i 108mil, bas su ocajni...
     (yeah, 6. jul 2015 07:57)

    # Link komentara

  56. E on je zasluzijo! Tako se ide u nba! Stetno Bobi i hvala!
    (Zoks333, 6. jul 2015 07:53)

    # Link komentara

  57. Strašno cenim Bobija i želim mu sve najbolje u životu i karijeri, ali nije za NBA. Njega je i Milutinov uspevao da "box-out"-uje u reketu, mogu da zamislim šta bi mu radile 3x snažnije i okretnije mrcine, kao što su, naprimer, Kazns, Hauard ili Dramond. Suviše je trom i nedovoljno fizički snažan da ni izdržao tamo.
    (NastyB, 6. jul 2015 07:41)

    # Link komentara

  58. Tek kada se završi preraspodela centara u okviru NBA, doći će na red i ruki, jer svi prvo žele iskusnog i proverenog igrača na ključnoj poziciji. Bobi je ulaganje u budućnost, može biti pravi tek za dve-tri sezone.

    Ima dovoljno vremena, može igrati još 10 godina.
    (SrbEUin, 6. jul 2015 07:36)

    # Link komentara

  59. ajmo bobi u kliperseee breee
     (uki, 6. jul 2015 07:36)

    # Link komentara

  60. Oooo Bobi ostani!
    (Zvezdale, 6. jul 2015 07:31)

    # Link komentara

  61. S obzirom ko sve igra u NBA, Bobi bi bio i vise od korisne zamene.

    Ako Asik, Azinca, Barnjani, Kejman mogu da imaju ozbiljne ugovore, moze i Bobi.
    (GM, 6. jul 2015 07:26)

    # Link komentara

  62. Nazalost preslab si ti Marjane za NBA, fizicki preslab. Presavili bi te ko kiflu gore..
     (navijac, 6. jul 2015 07:21)

    # Link komentara

  63. Srećno majstore!
     (NS, 6. jul 2015 07:17)

    # Link komentara

  64. Velika greska...verujem da je menadzer tako odlucio a ne on...bice sprdnja za NBA azdaje...na zalost.....
     (Nefa, 6. jul 2015 07:14)

    # Link komentara

  65. Partizanovac sam ali ti od srca zelim, da ti se snovi i zelje ispune jer si sve zasluzio prvenstveno kao covek a naravno i kao sportista kosarkas.Sve najbolje ......
     (marrssa, 6. jul 2015 07:09)

    # Link komentara

  66. Ali ga niko nece! Kupite me molim vas zelim u NBA! hahahahah, max Valensija...
    (procitan igrac, 6. jul 2015 07:08)

    # Link komentara

  67. Pa on ne moze ovde da igra odbranu a hoće u NBA. Al' neka odo, neka proba. Idealan za poster
    (laRS0n, 6. jul 2015 07:06)

    # Link komentara

  68. sa tom motorikom brzo ćeš da se vratiš.
     (plaćam doprinose, 6. jul 2015 07:00)

    # Link komentara

  69. S obzirom da je igrao sezonu života, i s obzirom da je po mišljenju stručne javnosti iz predgradja, te ekspertske mase, zreo za All Star meč, mislim da mu već pred nosom stoji blanko ček bar 5 ekipa i još CSKA pride, uz izvinjenje što je prošli put bio nepravedno tretiran.
    No vreme je najbolji sudija, možda Bobiška ostane u siromašnoj ekipi iz Predgradja?
    Možda ljubav pobedi milione?
    (danilo, 6. jul 2015 06:58)

    # Link komentara

  70. Svaka cast Bobiju. Odigrao je odlicnu sezonu, ali mislim da ce tesko proci u NBA. Tamo su centri brzi i skocniji od njega. Ali neka proba, zasluzio je.
     (Dare, 6. jul 2015 06:51)

    # Link komentara

  71. Idi legendo, idi ljudino, idi I srecno ti bilo! Hvala ti sto si se uvek trudio I davao sve od sebe u svakom trenutku! Postao si svetska igracina I sada, kad si u najboljim godinama, I trebas da igras protiv najboljih, I da ujedno to fino I naplatis! Srecno majstore, a ja se samo nadam da ce Sale naci mesto I minute za tebe u reprezantaciji!
    (Filip, 6. jul 2015 06:49)

    # Link komentara

  72. Idi u Lakers-e,igraćeš u prvoj petorci sigurno ;-)
     (ćalke, 6. jul 2015 06:48)

    # Link komentara

  73. Bobi, zelim ti sve najbolje u karijeri i da uzmes love do krova i da ti praunuci zive od tog novca! Hvala ti za sve, ti si Zvezdina legenda!
     (aha, 6. jul 2015 05:25)

    # Link komentara

  74. Daj ljudi realno, pojest ce ga tamo....
    (Jap, 6. jul 2015 04:22)

    # Link komentara

  75. Bobi, ako imas ikakve prilike, pravac kod Grega Popovica i uspesna karijera u NBA je zagarantovana.
    (bladerunner, 6. jul 2015 03:58)

    # Link komentara

  76. Nemojte pogresno da me shvatite, navijam za Zvezdu i Bobi mi je trenutno omiljeni igrac u Zvezdi uz Dzenkinsa. Ali bre, njega Partizanovi igraci kad udvoje on ne moze nista da uradi, u svakom mecu sa Partizanom prethodne sezone je bio jako los, zamislite sta bi mu uradili centri u NBA, Jordan, Noah, Howard... Mnogo realnija opcija je da ide u neki jak Evropski tim, tu stvarno moze da bude jedan od najboljih, ako ne i najbolji centar Evrope!
    (Marshall, 6. jul 2015 02:55)

    # Link komentara

  77. idi bobi da zgrneš neku kintu tamo, zaslužio si!
    (Vlada, 6. jul 2015 02:38)

    # Link komentara

  78. Ne moze u aba ligi da izdrzi 10 minuta, 2 puta nedeljno, tamo se igra svaki drugi dan :-D
     (pikolo, 6. jul 2015 02:09)

    # Link komentara

  79. Mrzim kad ljudi krenu da pljuju po NBA jer Nedović nije tamo uspeo. Kome se ukaže prilika da ide tamo neka ode da uzme pare, pogotovu neko kao Bobi. Treba proceniti potencijal igrača, nije šablon za uspeh prvo Evropa pa NBA.
     (Uki, 6. jul 2015 01:36)

    # Link komentara

  80. Nadam se da ce Bobija neko preporuciti LA Clipersima, prvo tandem sa Kris Polom koji dosta razigrava centra, drugo Clipersi su trenutno bez centra jer je otisao Deandre Jordan. Srecno Bobi i nadam se tvom odlasku i uspehu!
     (Milan, 6. jul 2015 01:34)

    # Link komentara

  81. Bez navijackih strasti, kakav NBA...? Defanzivne tri sekunde, centri ili prejaki ili skocni kao Howard, i vecina zna da sutne poludistancu. Ne moze Bobi tamo da dominira, ako cemo realno.
     (veselyfan24, 6. jul 2015 01:14)

    # Link komentara

  82. posle ep nece ni u kls
     (nba, 6. jul 2015 01:11)

    # Link komentara

  83. Jedan od najdobroćudnijih ljudi u svetu sporta, sve najbolje u daljoj karijeri Bobi!
     (deki, 6. jul 2015 01:08)

    # Link komentara

  84. Bobi dodji u Boston! :)
    (Vucko, 6. jul 2015 00:53)

    # Link komentara

  85. Bobi,pokori ameriku pa nam se vrati!!
    (oli, 6. jul 2015 00:47)

    # Link komentara

  86. Ako Bog da, uzeće ga Popović (on je uvijek znao šta valja iz Evrope), taman im treba rezervni centar, tj. nemaju ni jednu klasicnu peticu, trejdovali i Splitera i Bejnsa, a i nemaju više puno para u seleri kapu pa da odmah prve godine uzme titulu sa San Antoniom, i da igra 10-ak minuta po utakmici!
     (Danijel, 6. jul 2015 00:46)

    # Link komentara

  87. Ako Omer Asik moze da igra NBA i potpise novi ugovor od 60M za 5 godina, mozes ti Bobi i vise! Nadam se da ces sledece sezone igrati u NBA, pa da se opet budimo nocu da gledamo nase igrace kao pre :)
    (zokijev mali, 6. jul 2015 00:32)

    # Link komentara

  88. Malo jos da ojaca i da u timu ima 2 igraca sa asistencijama koje ima Markus Vilijams...Pa Bobi ce da eksplodira tamo!

    Sve to prizeljkujem zbog repke, mozete da zamislite jos 20% jaceg i boljeg Bobija sa Teom na prvenstu? :)
    (NemanjaBB, 6. jul 2015 00:30)

    # Link komentara

  89. Oticice svi pre Tea. Steta. Srecno Bobi!
     (Sass, 6. jul 2015 00:27)

    # Link komentara

  90. MVP, MVP, MVP !
    (batko, 6. jul 2015 00:25)

    # Link komentara

  91. Klipersi su ostali bez centra, a preostala ponuda slobodnih centara je zaista siromašna. Ako su pametni, potpisaće Bobija, a njemu će u tom slučaju minutaža biti zagarantovana, igraće u ozbiljnoj ekipi i imaće uz sebe pleja sa najboljim pregledom igre u ligi. Ufff, kada bi se ostvarilo!
     (kouč, 6. jul 2015 00:19)

    # Link komentara

  92. Kad ce ako nece sada... Probaj Bobi.
     (The_Thinker, 6. jul 2015 00:18)

    # Link komentara

  93. Ako je Son Bredli mogao vala moze i Bobi da rasturi. Napred Bobi.
    (kvota 1.01, 6. jul 2015 00:18)

    # Link komentara

  94. Zasluzio si Bobi Nba.nba!
    (ULCINJ Srpski grad, 5. jul 2015 23:59)

    Posebno sa izvanrednim odrazom koji ima (kao Žarko Zečević nekada).
    (Padinska skela Zvezdin kraj, 6. jul 2015 00:15)

    # Link komentara

  95. care, sve najbolje, iako znam da nisi htio da igras za zvezdu :-)
     (nix, 6. jul 2015 00:13)

    # Link komentara

  96. Bilo bi lepo videti njega i Raduljicu u Kingsima , pa da opet provodimo noći budne , navijajući za naše.
    (Sole, 6. jul 2015 00:13)

    # Link komentara

  97. Ali kako ce on tamo da igra, nije navikao protiv visokih haha, kako god zelim mu srece pozdrav od grobara
    (red trash, 6. jul 2015 00:12)

    # Link komentara

  98. Kidaj bobi. Najveci smeker i najbolji covek i igrac
     (psihoaktiv trip, 6. jul 2015 00:11)

    # Link komentara

  99. Samo gazi Bobii,jedva cekam da te vidim za repkuu
     (DM12, 6. jul 2015 00:11)

    # Link komentara

  100. E to je pravi potez Bobinator ide preko bare. U par sezona imace 100 milionski ugovor, a onda moze da se vrati u Evropu ili Zvezdu. Centri igraju puno duze od bekova tako da nema bojazni. Sto se tice kako ce se snaci to nije pitanje jer oni imaju bekove tipa Dr Williams na kilo.
     (Trener, 6. jul 2015 00:10)

    # Link komentara

  101. Kakav bre NBA za Bobija je Barsa odlican izbor.
     (Voip, 6. jul 2015 00:09)

    # Link komentara

  102. Ajde Bobinator u Lejkerse
     (Frenklin Klinton, 6. jul 2015 00:06)

    # Link komentara

  103. Lamarkus Oldridž nije centar, čak štaviše odbio je sastanak sa Niksima zato što su hteli da igra na poziciji 5, tek kada ih je odbio doveli su Robina Lopeza.
     (allez, 6. jul 2015 00:03)

    # Link komentara

  104. Bobara ide bre u nba ima da naprave silu od njega,za sledecu sezonu rezervisano mesto na ol staru,napred bobisa!!!!
     (meekeec, 6. jul 2015 00:00)

    # Link komentara

  105. Zasluzio si Bobi Nba.nba!
     (ULCINJ Srpski grad, 5. jul 2015 23:59)

    # Link komentara