1. od raspada ex yu, srbija što samostalno što u zajednici sa crnom gorom ima 12 medalja od čega 2 zlata (streličarstvo i odbojka). hrvatska u istom razdoblju ima 34 medalje od čega 10 zlata (streličarstvo, atletika, vaterpolo, dizanje utega, rukomet x2, skijanje x4).

    pravi takmaci za naslov sportski najuspješnije ex yu države su hrvatska i slovenija, ne srbija. slovenija u istom razdoblju ima 34 medalje od čega 6 zlata.

    pozdrav!
    (zg1911, 7. jul 2015 08:58)
    A picigin, bocanje... nista? E j*g.
    (abrakadabra, 8. jul 2015 09:36)

    # Link komentara

  2. od raspada ex yu, srbija što samostalno što u zajednici sa crnom gorom ima 12 medalja od čega 2 zlata (streličarstvo i odbojka). hrvatska u istom razdoblju ima 34 medalje od čega 10 zlata (streličarstvo, atletika, vaterpolo, dizanje utega, rukomet x2, skijanje x4).

    pravi takmaci za naslov sportski najuspješnije ex yu države su hrvatska i slovenija, ne srbija. slovenija u istom razdoblju ima 34 medalje od čega 6 zlata.

    pozdrav!
    (zg1911, 7. jul 2015 08:58)

    # Link komentara

  3. Kako ova cura Slavica igra sa deckima?
     (smkg, 6. jul 2015 17:17)

    # Link komentara

  4. @neko Hrvatski boks jači od našeg?????? Daj mi, molim te, jedan argument za tu izjavu.
    (20 kinte, 6. jul 2015 09:53)

    Uh,reci da se šališ.Parlov,Mavrović,Drviš,Božić,Škaro...proguglaj i sam nađi argumente.
    (Nick Prascaton, 6. jul 2015 14:20)

    # Link komentara

  5. za tebe drago, to ste vi zadnjih 20 godina tri puta uspeli da izadjete iz grupe na nekome ep-u ili sp-u ti smatras uspehom i da ste po tome zemlja fudbala? pa i smo 2 puta izasli iz grupe na ep-u ili sp-u,plus nemoj zaboraviti da smo propustili ep 96 zbog sankcija.za mene je zemlja fudbala neka rep. koja osvaja redovno medalje na ep-u ili sp-u kao recimo nemackA,holandija,spanija ili kao srbija u kosarci,vaterpolu,tenisu,odbojci.ja sam tebi naveo zadnjih 16 godina da su dosta rep. vise uspeha imala od vas na ep-u ili sp-u.tako da vi nikako nemozete biti zemlja fudbala.vise vredi to sto je turska dva puta zadnjih godina stigla do polufinala nego to sto ste vi zadnjih 20 godina tri puta izasli iz grupe.a sto se vaterpola tice,nemozes ti da brojis klupski vaterpolo jer u njemu ima i dosta stranaca.a to onda nema veze sa zemljom vaterpola.i mi smo zadnjih 20 godina cesce nego tri puta izasli iz grupe u rukometu a jesmo li mi onda po tebi i zemlja rukometa?
    (dalibor79, 6. jul 2015 13:40)

    # Link komentara

  6. gospodinu iz Srbije koji nema pojma o boksu i borilačkim sportovima zelim samo reci kad spominje Hrvatsku u odnosu na Srbiju u borilačkim sportovima...moze samo uzet pa proguglat....u boksu su se Hrvati pet puta borili za titulu prvaka svijeta u superteskoj kategoriji....heyyy petttt puta...Jure Čuvalo ...cetiri puta....dva puta protiv najvećeg M.Alia i dva puta protiv Frejzera...nije osvojio,ali nijednom nije bio na podu...Željko Mavrovic protiv Lenox Luisa.....sta dalje pricat? Hrvati imaju dvije Zlatne olimpijske medalje u poluteškoj Parlov i Josipovićeva...svjetski profesionalni prvaci : Prebeg,Parlov,Benes,Mavrovic,Drviš,Bozic.....a o full contactu i UFC-u ....jedan Cikatic,Filipović,Miocic....i jos njih desetak da ih ne nabrajam......ne da ste smjesni s vašim boksačima i ostalim borcima nego cijela bivša drzava ...svi narodi zajedno nemaju ni 10% ...uspjeha,medalja i slave kao hrvatski borci.....uskoro nadolazi Filip Hrgović....pogledajte na netu koji njegov meč....zastrašujuće djeluje....budući...svjetski profi prvak u superteskoj....
    (nogometas, 6. jul 2015 12:47)

    # Link komentara

  7. I naši su klinci uzeli srebro pre dve godine na istom takmičenju, tako da ništa posebno. Hrvati neće osvojiti ozbiljnu medalju još dugo godina.
     (CpBiH, 6. jul 2015 11:47)

    # Link komentara

  8. Ovo je do 19 godina. Najbolji u tom uzrastu u americkoj reprezentaciji igraju letnju ligu u NBA. Pa vi vidite kog su oni poveli.
    (Da bre, 6. jul 2015 11:46)

    # Link komentara

  9. Kinte

    Haha decko da li je tebi dobro?
    Mate Parlov je bio svjetski prvak, Stipe Drvis isto, Zeljko Mavrovic se borio za svjetsku titulu. Marijan Benes je isto bio svjetski prvak.

    Cikatic i Cro Cop isto.
    Novi svjetski prvak ce biti Filip Hrgovic.

    Kofa ste vi to imali?
    (drago, 6. jul 2015 11:31)

    # Link komentara

  10. Sigurno je da treba čestitati mladim Hrvatima na ovom uspehu, posebno što su par zadnjih utakmica odigrali bez Žižića, celo takmičenje bez Bendera, a zbog povrede u timu nije bilo Mazalina. Verovatno treba izvući neke pouke, ali i izvući neke paralele. U našoj reprezentaciji samo je Marinković igrao ABA ligu, dok su Hrvati imali više igrača iz ABA lige. Takođe, našu reprezentaciju je vodio Bućan, koji nema nikakvo iskustvo vođenja nekog tima u ozbiljnom takmičenju, dok je Hrvate predvodio Nazor, trener Zadra, ABA ligaša. Takođe, može se izvući i paralela sa SP2007 - tada je našu reprezentaciju vodio Nikolić, veoma iskusni trener sa evroligaškim stažom i učešćem u seniorskoj reprezentaciji. Naravno, i tadašnji igrači su imali mnogo više iskustva kao prvotimci u mnogo jačoj klupskoj konkurenciji, dok većina današnjih juniorskih reprezentativaca igra u polu-amaterskoj i polu-rekreativnoj KLS.
    (stevan, 6. jul 2015 11:25)

    # Link komentara

  11. SAD realno ovde dovodi deseti tim, mi smo 2007 osvojili ovo takmicenje u Ns, a da li bi osvojili da su za njih igrali Rouz,Durantula,Harden,Tompson,Kari...? 2009 im je jedan od igraca bio Teriko Vajt, uglavnom im igraju igraci koji ne igraju NBA.
    (ja, 5. jul 2015 22:40) # Link komentara

    informisi se pre nego napises nesto-kari je igrao 2007, pa ga je stefan markovic zakljucao...
    (dzhoni, 6. jul 2015 10:53)

    # Link komentara

  12. E jedno slobodno bacanje.......Svi zaboravljate da nije bilo tri važna igrača Bender, Žižić, Mazalin, sa njima zlato osigurano, ali svi oni kucaju na vrata A repke. Da sam ja Perasović meni bi igrali već na EP ove godine svi ovi koje sam nabrojao, plus mladi Arapović, Slavica,(kao što je i ćosić 1987. u A repku uveo golobrade Kukoča, Divca, Paspalja Rađu....) zatim mladi Hezonja, Šarić, pa Tomić, Bogdanović bilo bi to spektakularno sa mladim igračima.
    (ZG TOM-šrauba, 6. jul 2015 10:39)

    # Link komentara

  13. Dalibor

    Mi smo 3 puta izasli iz grupe zadnjih 20 godina, Rusija i Grcka su po jednom izasli iz grupe, Turci 2 puta. Grcima se zalomio naslov na timsku igru i reski bunker, nikad nista slicno nisu ponovili. Svi navedeni nikad nisu imali igrace kao Hrvatska. Sjecam se samo Zirkova i Karagounisa iz velikih klubova a i oni su bili miljama iza Bobana, Sukera, Boksica, Prosineckog, Tudora, Roberta Kovaca, Modrica, Mandzukica, Rakitica, Olica.
    Zemlja smo vaterpola jer imamo 18 medalja (9 sa 3 najveca natjecanja) i zlata na svima (osim svjetskom kupu). Imamo najvise klupskih evropskih titula poslije Talijana, znaci vide i od vas. Primorje i Jug su ooslije Pro Recca najjaci.
    Ako ste vi jaci kao repka ne znaci da mi nismo zemlja vaterpola. Po toj logici se ni i ne bi trebali smatrati zemljim kosarke jer su Ameri uvijek jaci od vas.
    Iv8jek imamo sjajne vaterpoliste. Perica Bukic proglasen najboljim svih vremena, Boskovic 2 puta najbolji u Evropi, Sukno sjajan itd itd


    Hewkeye

    Je sin je od Franje, i ja sam prvi put kad sam ga vidio rekao da nije na njega hehe. Mali igra predivno.

    Darz

    To i ja govorim, Nazor je stvorio tim a opet pun velikih talenata. Svaka cast treneru a svaka xast i vama iz Zadra, jedina ste prava kosarkaska publika.
    (drago, 6. jul 2015 10:37)

    # Link komentara

  14. Pa u basketu svi mogu da se takmice ali amerima pripada prvo mesto, tako da srebro za hrvate nije los uspeh.
    (LOL, 6. jul 2015 10:31)

    # Link komentara

  15. @neko Hrvatski boks jači od našeg?????? Daj mi, molim te, jedan argument za tu izjavu.
    (20 kinte, 6. jul 2015 09:53)

    # Link komentara

  16. neko pitanje za tebe, po cemu je to hrvatska zemlja fudbala/nogometa? po tome sto se zadnjih 16 godina jednom uspeli da izadjete iz grupe na ep-u ili sp-u? ako je hrvatksa zemlja fudbala, sta je onda turska(2 polufinala 2002 i 2008) rusija(polufinale 2008),grcka( evropski prvak 2004),portugalija(finale 2004 i nekoliko polufinala) a da ne spominjem nemacku,spaniju,francusku itd.po cemu ste vi to zemlja vaterpola?ako ste vi zemlja vaterpola sta je srbija? kada vas srbija redovno pobedjuje u vaterpolu i kada srbija ima daleko vise medalja sa sp-a,ep-a i svetske lige od vas?
    (dalibor79, 6. jul 2015 08:41)

    # Link komentara

  17. Hr košarkaški savez je kriminalan, odreci se najboljih igrača zbog tenisica (patika) ????
    (Anti-Maminjo, 6. jul 2015 08:30)

    # Link komentara

  18. Jel ovo Srpski sajt?
    (Zoran, 05. jul 2015 22:53)
    Znaci ako je srpski sajt nesme da se piše o drugim nacijama i igracima, samo o Srbima? A ja malo po malo naletim na vest o LeBronu, Durantu i ostalim NBA zvezdama, kako samo mogu o njima da pišu, pa oni nisu Srbi, ili mozda jesu? Pa naravno da ce da pišu o finalistima, sta je tu sporno. Čemu kompleksi bez potrebe?
    (laRS0n, 6. jul 2015 07:40)

    # Link komentara

  19. Medalje juniorskih kosarkasih reprezentacija Srbije i Hrvatske na svjetskim sampionatima
    Medalje Srbije-2007-zlato,2011-srebro,2013-srebro
    Medalje Hrvatske 1999-bronza,2009-bronza,2015-srebro
    Kao sto se moze vidjeti po broju osvojenih medalja su izjednacene,ali po "sjajnosti" odnosno kvalitetu osvojene medalje je Srbija bolja.Ove podatke mozete da pronadjete na sajtu Fibe u odjeljku Fiba archive ,samo ukucajte FIBA U19 World Championship.
    (Branislav, 6. jul 2015 07:02)

    # Link komentara

  20. Hrvati i košarka, ajme.
     (Thilmo, 6. jul 2015 05:54)

    # Link komentara

  21. bez mnogo jugonostalgisanja, ali srbija, hrvatska, crna gora I slovenija da su ponovo zajedno slomili bi brutalno svakog protivnika u svim ekipnim sportovima sem hokeja I bejsbola.
     (boldrik, 6. jul 2015 03:43)

    # Link komentara

  22. Talenti nisu problem ni Srbiji ni Hrvatskoj. Problem su mafijaške države koje uništavaju sve, pa i tu decu pre nego što stasaju...
    (Mora iz početka, 6. jul 2015 02:00)

    # Link komentara

  23. Jos jedna potvrda da je timski duh najveca kvaliteta i da pocinje od trenera.unatoc svemu( otkazi,ozljede)nazor im nije dao da skrenu s puta i rez. se vidi.svaka cast nazoru i momcima
    (darza, 6. jul 2015 01:33)

    # Link komentara

  24. Ja niti dizem povaj uspjeh niti sam nipodistavao srpski.
    Jedino sta je bitno je da li tu ima pravih talenata. A ima. Kao sto ih imamo i u nogometu i tebisu. Sad je najbitnije da ne polete, da ih menadzeri ne zamantaju, da odaberu prave klubove (ili ostanu u njima) i da zestoko rade.

    PS Hrvatska je tukla Srbiju u prijateljskoj ;)
    (drago, 6. jul 2015 01:29)

    # Link komentara

  25. (Monégasque, 5. jul 2015 22:44)

    A pogotovo ne moze biti u seniorskom nogometu. Ali neko moze do bronce a neko sa Hrvatom, Makedoncima, Crnogorcima i Bosancom do svjetske titule. Okreni obrni, nak kraju se opet sve svodi na Hrvate. Ako pricamo o nogometu. I ako ne pricamo o juniorima.
    (drago, 6. jul 2015 01:18)

    # Link komentara

  26. Talentom i fizikalijama jedna nevoravatna generacija hrvata,ako ne grešim falili im tri igrača petorke,neznam jel Arapović sin od Franje,ako jeste nije na njega:),ekstra talenat,čestitke komšijama,imaju plejadu vanserijskih mladih košarkaša ali velik je korak prelaska u seniorske vode,srećno !
    (hawkeye, 6. jul 2015 01:11)

    # Link komentara

  27. Prvinput da vidim da nasi kosarkasi igraju ko vasi, znaci borbeno do kraja i bez kompleksa. Tu je puno i do sjajnog trebera, koji kao da je upio sve vase trenerske postulate.
    A najvise veseli sto ce Arapovic biti velik igrac. On, Saric, Hezonja, Tomic i Bogdanovic su odlicni.
    (drago, 6. jul 2015 01:07)

    # Link komentara

  28. ali blokada Slavice....
     (samo kazem..., 6. jul 2015 00:53)

    # Link komentara

  29. Svaka cast!!! Bitno je da ti mladi igraci nastave da rade i treniraju, bice nesto od njih.
    pozz iz Srbije
     (Traktor, 5. jul 2015 23:53)

    # Link komentara

  30. pozdrav tebi iz zemlje nogometa rukometa atletike vaterpola boksa kad na jednoj olimpijadi budete bolji od hrvata prvi cu cestitati.pozdrav
     (neko, 5. jul 2015 23:49)

    # Link komentara

  31. hrvatska ce sa A reprezentacijom, i ovim podmlatkom da dere svakoga slijedecih 10-tak god... sadasnja seniorska reprez ce srbiju lagano dobit 5-10 koseva.
    .
     (torcida_trebinje, 5. jul 2015 23:43)

    # Link komentara

  32. i to zab...e
     (Paklena pomorandža, 5. jul 2015 23:41)

    # Link komentara

  33. "Susedi, raste vam paklena generacija, ako preleze decje bolesti kao sto su neigranje za repku zbog brenda patika i sl gluposti, ni povratak na ono postolje sa kojeg onako pobegoste nije daleko ;)"

    95. se na kraju ipak pokazala dobra godina za Vas, ali i za nas Hrvate...vi slavite svoje postolje (s razlogom), mi ipak nešto mnogo važnije. I svi zadovoljni.
    (freeeddommmmm, 5. jul 2015 23:37)

    # Link komentara

  34. nisu ih baš SLOMILI. rezultat blizu, a svaka čast na plasmanu
    (Sportski, 5. jul 2015 23:36)

    # Link komentara

  35. drago za tebe i ostale komsije, zar vi niste nama govorili kada je srbija postla prvak sveta u 20 u fudbalu, kako to nema nikakvoga znacaja,kako to takmicenje nikoga ne zanima itd. kada srbija osvoji neko prvenstvo za mlade kosarkase,onda kao po obicaju prvi ste koji pisete kako nema to nikakav znacaj.a sada odjednom ima znacaj?:) a sto se tice medalje u A rep. tu jos dugooooo necete imati medalju. pozdrav za komsije iz zemlje kosarke,vateprola,odbojke i tenisa.
    (dalibor79, 5. jul 2015 23:30)

    # Link komentara

  36. @ja
    slavica nije play
     (heja heja, 5. jul 2015 23:29)

    # Link komentara

  37. Slavica je objasnio neke stvari, sad samo da nabaci malo mase i da se posveti kretanju licem ka kosu i bice jedan od najboljih plejeva koje je Hrvatska imala
    (ja, 05. jul 2015 22:39)

    Slavica ne da nije plej, nego nije ni bek suter. Covjek je klasicno krilo, a ti kazes plej, nastavi pratit Igre postolja, ostavi se kosarke i ostalih sportova kad nemas pojma.
    (AnteZG, 5. jul 2015 23:27)

    # Link komentara

  38. Susedi, raste vam paklena generacija, ako preleze decje bolesti kao sto su neigranje za repku zbog brenda patika i sl gluposti, ni povratak na ono postolje sa kojeg onako pobegoste nije daleko ;)
    (peneus, 05. jul 2015 23:04)

    dzabe sve to,kad je sistem i savez kod nas jako los...ne daje se previse paznje ovim deckima,potpore,i svega ostalog,pa bi mozda koji jako bljesnuo i napravio neku vecu karieru,koliko ie savez pametan i kako ima vrhunske mozgove,vide se po aferi ,tj ovom slucaju Bender,gdje decko ne moze da igra zbog tena...eee pa di to ima...da su pravi,ostavku svi zbog sramote dati...
    kad su seniore zastitili mogli su i mladje uzraste,jer kako ces im dati motiv i vjeru za dalje,kad ih ovako pokopavas....
     (TIL Zagreb, 5. jul 2015 23:26)

    # Link komentara

  39. Pratio sam malo ovo prvenatvo i onda mi nekako proletese rezultati! Juce vidim ko je u finalu! Cestitke komsije, dibri ste!!!
    (Bili, 5. jul 2015 23:25)

    # Link komentara

  40. Bez paljenja, bila je Srbija druga 2013. na tom istom U19 svetskom prvenstvu. Ništa to ne znači.
     (Nolan, 5. jul 2015 23:21)

    # Link komentara

  41. kojadinjo

    A vi dalje sanjate o vasem "fudbalu" toliko
    (B, 5. jul 2015 23:09)

    # Link komentara

  42. Susedi, raste vam paklena generacija, ako preleze decje bolesti kao sto su neigranje za repku zbog brenda patika i sl gluposti, ni povratak na ono postolje sa kojeg onako pobegoste nije daleko ;)
    (peneus, 5. jul 2015 23:04)

    # Link komentara

  43. Susedi, raste vam paklena generacija, ako preleze decje bolesti kao sto su neigranje za repku zbog brenda patika i sl gluposti, ni povratak na ono postolje sa kojeg onako pobegoste nije daleko ;)
    (peneus, 5. jul 2015 23:04)

    # Link komentara

  44. Dobri Hrvati, sa lošim procentom za tri su zamalo dobili utakmicu. Ameri ništa posebno, sve nešto na silu, izvukao ih dobar šut.
    (Gus, 5. jul 2015 23:03)

    # Link komentara

  45. Čestitke komšijama!
     (Alex, 5. jul 2015 23:02)

    # Link komentara

  46. E najbitnije da nisu igrali Bentner, Zigic i Mazalica pa da se svi mi Srbi use...o u gace od horvatske u buducnosti.
    (Klokan, 5. jul 2015 23:02)

    # Link komentara

  47. Arapovica treba nagraditi i voditi na Eurobasket. Tako je to Jugoslavija radila.
    (drago, 5. jul 2015 23:01)

    # Link komentara

  48. Čestitam komšije, nek je sa srećom :-)
     (masterkg, 5. jul 2015 23:01)

    # Link komentara

  49. svaka cast 'rvati!!
     (zigot, 5. jul 2015 22:54)

    # Link komentara

  50. Bez tri člana prve petorka : Bendera,Zizica i Mazalina odigrat cjeli turnir,razbit Turke 35 razlike u polufinalu,a u finalu bit na meč lopti cetiri sekunde do kraja...svaka cast momci...oduševili ste me intelegentnom i moćnom igrom ...nikad u zivotu nisam vidio da je netko Amerikance toliko puta napravio smiješnima ...izigrao ih i posramio intelegentnim potezima,a uz to dominirao u skoku...da Arapović nije dobio peti faul sedam minuta do kraja uzeli bi zlato.Arapovic,Slavica,Zubac...extra talenti uz Bendera,Zizica i Mazalina koji nisu bili na prvenstvu...najnadareniji generacija do sada...sva šestorica su potencijal za NBA..
    (nogometas, 5. jul 2015 22:54)

    # Link komentara

  51. Jel ovo Srpski sajt?
     (Zoran, 5. jul 2015 22:53)

    # Link komentara

  52. A kad smo izgubili finale SP prosle godine isti ovi Hrvati su govorili da je sve osim zlata neuspeh, da je kosarka bljak a fudbal je jedini pravi sport. Isto tako kad su nasi klinci u fudbalu postali svetski prvaci komentari su bili u stilu: koga briga sta rade klinci, vazno je sta radi A selekcija. A vidi sad nuih kako se loze. Doslednost Hrvata je na zavidnom nivou.
     (dragan, 5. jul 2015 22:51)

    # Link komentara

  53. (asd, 5. jul 2015 22:26)
    E to i mene zanima, sto se dogodi s vasim nogometasima i nasim kosarkasima pri prelasku u seniore?

    I da ekipa, veselimo se uspjehu nase djece ( 9 godina mladi od mene ) a ne da se prepiremo ko je koje nacije
    (Jure, 5. jul 2015 22:49)

    # Link komentara

  54. Nisu losi braca Hrvati!
    (gonzo, 5. jul 2015 22:48)

    # Link komentara

  55. steta, navijo sam za komsije.
     (Boki, 5. jul 2015 22:48)

    # Link komentara

  56. Bravo braco Hrvati!
    (srbenda, 5. jul 2015 22:46)

    # Link komentara

  57. Čestitke mladim Hrvatima na sjajnoj borbi. 2013.godine mi smo bili drugi, a gomila talentovanih klinaca ne znači da će neko od njih biti vrhunski igrač. Od te naše generacije (Micić, Novak, Janković, Andrić, Milutinov, Jokić) nažalost možda će samo poslednja dvojica napraviti zapaženu karijeru. I to ne zbog toga što su bili tada zreli, nego zato što su u naredne dve godine radili mnogo, a tek im sleduje period sa mnogo radia i gde treba da napreduju! Imali su Hrvati i ranije talentovane klince tipa Delaš koji je čini mi se bio i MVP jednog takmičenja, ali to sve pada u vodu kada počneš da igraš u velikim timovima. Mi smo 2007.godine uzeli zlato na U19 razbivši Karija i DeAndre Džordana i niko iz te ekipe nije napravio NBA karijeru izuzev Raduljice koji je imao epizodnu ulogu. Dok su ovi momci iz SADa nastavili da se razvijaju i sada su krem NBA lige. Naravučenije: igrači iz svih selekcija sa ovih prostora se opiju uspehom i misle da je to dovoljno. A tek im predstoji najznačajniji period karijere. Ni jedan region na svetu ne baca toliko talenata u vodu kao što mi to radimo, na žalost. Važi i za ostale sportove.
    (Jim Beam, 5. jul 2015 22:45)

    # Link komentara

  58. Jako losa utakmica, hrvati su propustili pobedu jer kao po obicaju ne mogu pogoditi u zadnjoj sekundi. Ne moze bilo ko da pude prvak sveta u fudbalu ili u kosarci. A biti sampion u oba sporta, pa "to mogu samo, ovaj, Srbi" kao sto kazu Hrvati. Drzite se rukometa.
    (Monégasque, 5. jul 2015 22:44)

    # Link komentara

  59. SAD realno ovde dovodi deseti tim, mi smo 2007 osvojili ovo takmicenje u Ns, a da li bi osvojili da su za njih igrali Rouz,Durantula,Harden,Tompson,Kari...? 2009 im je jedan od igraca bio Teriko Vajt, uglavnom im igraju igraci koji ne igraju NBA.
    (ja, 5. jul 2015 22:40)

    # Link komentara

  60. Slavica je objasnio neke stvari, sad samo da nabaci malo mase i da se posveti kretanju licem ka kosu i bice jedan od najboljih plejeva koje je Hrvatska imala
     (ja, 5. jul 2015 22:39)

    # Link komentara

  61. Silovali bi Amere da su u ekipi bila 3 najbolja igraca ove generacije: Bender (sponzor), Žižić i Mazalin (ozljede). Ali dobro je i ovo, sad po zlato na Euru U-18.
    (AnteZG, 5. jul 2015 22:36)

    # Link komentara

  62. Šteta... Susedima su falili trojica iz prve petorke. Zver Bender, Žižić i Mazalin ako se ne varam. Lepo borbeno nema im se šta zameriti.
    (TiTo, 5. jul 2015 22:36)

    # Link komentara

  63. HRVATSKA najbolja na svijetu, odma iza brace Amerikanaca! Yeah
    (Štef EU, 5. jul 2015 22:32)

    # Link komentara

  64. 2.mesto je u košarci na svetskom zlato.1.je uvek za SAD iako su mladi hrvati bili blizu,svaka čast.Čini mi se da imaju odlične igrače i bolje od naših ali nemaju tim(A tim).Kao mi u fudbalu i rukometu-dobri igrači,rezultata nigde
    (asd, 5. jul 2015 22:26)

    # Link komentara

  65. Kakva banana!!! Play of the day!!!
    Šteta za rezultat na kraju, hr bez 3 startera drži amere u šahu, sve čestitke!
    (gusa, 5. jul 2015 22:25)

    # Link komentara

  66. malo je falilo....ali samo da im sad ne udari u glavu neko visoko misljenje o sebi,da se spuste na zemlju i nastave ovako da rade...pa mozda budu pokazali jos toga...
    ali i ovo je veliki uspijeh....
     (TIL Zagreb, 5. jul 2015 22:23)

    # Link komentara

  67. ostaje zal sto nisu bender zizic i mazalin igrali nebi ameri sanse imali, ali nema veze bitno da se klinci razvijaju pa da se napokon sklepaju seniori da valjaju
     (heja heja, 5. jul 2015 22:22)

    # Link komentara

  68. Cisto da ne bude zabune, Bozic je zabio prvo pa promasio za pobjedu.
    Svaka cast momcima, borili su se kao lavovi, ne bojeci se nikoga, ne misleci o nikakvim izostancima, umoru i ostalim alibijima slabih. To je jedini ispravan pristup.
    (drago, 5. jul 2015 22:20)

    # Link komentara

  69. Odlicni hrvati i bez trojice svojih najboljih igrača. Kod njih je u košarci ko kod nas u fudbalu. U juniorima odlični a posle prosečni.
    (krista, 5. jul 2015 22:20)

    # Link komentara

  70. Kad je Srbija bila dvaput prvak sveta?? 2007 i ??
    (Stefan, 5. jul 2015 22:19)

    # Link komentara

  71. čestitke Amerima, a svaka čast i našim dečkima. blokada Slavice play of the tournament!
    (susjed, 5. jul 2015 22:14)

    # Link komentara

  72. Srbija sampion sveta u fudbalu, Hrvatska za malo u kosarci..... zar ne bi trebalo da bude kontra?
    (saviola, 5. jul 2015 22:13)

    # Link komentara

  73. Kakva šteta, promašeno slobodno bacanje za naslov svjeskog prvaka. Ali nema veze, Hrvatska je sa rezvama postala viceprvak svijeta, strašna generacija dolazi, 3 najbolja hrvatska igrača ove generacije nisu niti igrala na SP zbog gluposti saveza da svi igrači moraju nastupati u Jordan (Nike) tenisicama..
    (Košarka se vraća doma, 5. jul 2015 22:11)

    # Link komentara

  74. Srebro ko zlato!
    (Bulbasor, 5. jul 2015 22:10)

    # Link komentara

  75. Odlična utakmica na seniorskoj razini.
    Mali Božic nije bio svestan kakvu priliku ima da slomi Amerikance ali ipak presudilo neiskustvo i mladost.
    Inače Hrvati celo prvenstvo bez tri igraca iz prve petorke(Mazalina, Bendera i Zizica) odigrali fantastičan turnir.
    Verovatno da su bili kompletni bi dobili Amerikance.
    (iga, 5. jul 2015 22:09)

    # Link komentara

  76. Bravo!
    (Stal, 5. jul 2015 22:09)

    # Link komentara

  77. Za mene su prvaci :) falilo je snage u produžetku, ali nije sramota izgubit od Amera u finalu. No, činjenica je da smo igrali bez trojice najboljih igrača...
    Ali ova blokada Slavice je da se smrzneš :)
    (Crush, 5. jul 2015 22:08)

    # Link komentara

  78. Hahahahaha,hrvati se pale ki dulova igokea ,hm čudno li pukose i jedni i drugi,simpatično!al i dalje sanjaju da Srbiju u basketu pobede pa makar i u prijateljskom meču!
     (kojadinjo, 5. jul 2015 22:08)

    # Link komentara

  79. Šteta--slobodno za pobjedu....bez tri najbolja igrača...super stvar.Nije bitno da li su osvojili nego koliko će igrača biti odlično kao seniori...to je jedino važno
    (pepo, 5. jul 2015 22:07)

    # Link komentara

  80. Has that ever happen to Jayson Tatum?!
    (auuuuuuuuuuuuu, 5. jul 2015 22:02)

    # Link komentara