- Komentari -
  1. Sale nam je doneo toliko medalja i razloga za radovanje, kao igrač i kao trener i mislim da je suludo kritikovati njega i njegov dosadašnji rad. Čovek je kralj i nema dalje diskusije bez obzira na rezultat od ove godine. Danilović takodje. Dok je zakucavao preko Sabonisa nikome nije smetao. Očigledno je da je ovo za sada maksimum naših igrača. Jokica ne znam da li kriviti za ovakvu letargičnu i nezainteresovanu igru ili ga braniti jer je imao izuzetno napornu sezonu uza sebe. Imali smo nesreću da ispadnemo rano za očekivanja izgubivši dve utakmice od finalista. Realno obe ekipe su bolje od naše.
    (doktor, 17. septembar 2019 22:39)

    # Link komentara

  2. generalno sam protiv smena čelnika sportskih organizacija i selektora nacionalnih timova čim se desi neki rezultat koji je ispod očekivanog, evo na pr kako su nemci loše prošli na predhodnom svestkom prvenstvu pa nikom nije bilo ni na kraj pameti da odmah menja trenera i ostalo. Međutim, mi ovde imamo jednu drugu situaciju da selektor neće da ostane na svom mestu iz razloga samo njemu znanim (lično mislim da priča da se sve znalo i pre početka mundobasketa nije baš istinita) i tu je stvar gotova. ono što je za mene strašnije je to što je generalno srpska košarka u padu, o čemu govore dovoljno neuspesi mlađih reprezentacija ovog leta, te činjenica da smo mi bili jedina reprezentacija na SP za koji nije igrao ni jedan igrač iz domaće lige. To je pre svega ono čime treba da se bavi KSS, a čime se očigledno ne bavi ni dobro ni dovoljno u zadnje vreme. Ne mora na čelu neke sportske asocijacije da bude nužno bivši igrač koliko je nužno da bude dobar menadžer koji će tu organizaciju da organizuje na pravi način i postavi prave stručnjake da operativno vode celu stvar. Kao što je šezdestih u vreme rađanja YU košarke to bio državni projekat tako mora biti i sada, ali ponavljam državni a ne partijski
    (Goran, 17. septembar 2019 11:55)

    # Link komentara

  3. Ako krene sa demagogijom tipa "peto mesto nije neuspeh", znajte da cemo na OI da budemo sedmi. Mora da se menja sistem rada, pristup, da se dovedu ljudi koji ce planski da rade na razvoju srpske kosarke. Ovakav KSS nas ne vodi nigde osim u propast. Danilovic i ekipa su pokazali kroz rezultate svih selekcija da nemaju pojma kako se vodi savez i vreme je da odu, ako ne zelimo za dve godine da dodjemo na nivo Hrvatske kosarke. Kafanske price i kumovske kombinacije ocigledno ne donose nista dobro.
    (Kanta, 17. septembar 2019 10:43)

    # Link komentara

  4. Uz duzno postivanje Danilovicu, mislim da treba da se pridruzi Djordjevicu. Iskljucivo iz razloga neuspeha obavljanja te funkcije. Na reprezentativnom planu smo podbacili...ne seniorskoj koliko sa svim ostalim mladjim selekcijama gde smo doziveli debakl.
     (S.M, 17. septembar 2019 09:51)

    # Link komentara

  5. Саша треба да буде недодирљив !
    Он је вратио нашу кошарку у врх . Треба му дати још већу подршку да може нормално да ради !
    Ни у ком случају дозволити да напусти репрезентацију .. Наравно да се и друге легенде требају укључити у КСС , и нека помажу колико могу ..
    (Драган _СH, 17. septembar 2019 09:23)

    # Link komentara

  6. Otkazzzzz!
     (veljko, 17. septembar 2019 08:14)

    # Link komentara

  7. Vama je peto mesto loš rezultat posle onakvih partija Bjelice i Guduricane ne zainteresovanog Jokica i sporog Bobija, povređenih Tea i Gagija? I ja sam prvo bio ljut na Saleta, a posle, hladne glave, zaključio da nije moglo bolje. Da se razumemo, Bjelica kod mene ima mnogo kredita i dalje mi je jesan od omiljenih reprezentativaca, samo konstatujem da nije sve bilo do trenera. Posle tri medalje, zaslužili su da im se progleda kroz prste. A vi ako vam je 5 mesto neuspeh, trk na biralista na sledećim izborima, jer imamo ekonomiju petu od pozadi. Podrška Daniloviću i Saletu.
    (Ray Donovan, 16. septembar 2019 23:43)

    # Link komentara

  8. Ne dajte Saleta !
    (Mandrak, 16. septembar 2019 21:03)

    # Link komentara

  9. ode co'ek
     (Where is my sendvic?, 16. septembar 2019 19:52)

    # Link komentara

  10. Ostavka posle ovakvi loseg petog mesta
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 16. septembar 2019 19:52)

    # Link komentara