Gaćinović: Nadam se

Trener fudbalera Radničkog Vladimir Gaćinović rekao je da se nada da će njegova ekipa u utakmici protiv TSC-a biti efikasnija nego na prethodnim mečevima.

SNIzvor: B92, Beta
Podeli
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Analizirali smo protivnika do tančina, znamo šta nam je činiti i nadam se da ćemo konačno uspeti da u potrebnoj meri materijalizujemo šanse koje stvaramo tokom utakmice", rekao je Gaćinović.

Radnički će u nedelju od 15 sati dočekati ekipu TSC-a u utakmici 26. kola Super lige Srbije.

Govoreći o TSC-u, Gaćinović je rekao da je to ekipa sa možda i najboljim uslovima za rad u Srbiji i da ima jedan od najkvalitetnijih sastava u ligi.

"Dok sam radio u Spartaku,koristili smo termine u reprezentativnim pauzama da igramo kontrolne mečeve protiv njih i tada sam se uverio u sav potencijal tog kluba. Pred nama je ozbiljan izazov. TSC igra odlično, moj kolega Krstajić radi dobar posao i moraćemo da budemo na maksimumu", naveo je Gaćinović.

U prošlom kolu niški tim izgubio je od Proletera sa 1:2, a TSC je poražen od Zvezde sa 1:3.

"Očekujem da ofanzivno ponovimo partiju iz Novog Sada, kada smo apsolutno nadigrali Proleter, ali smo uz naše greške u odbrani i nedostatak sreće otišli u poraz", rekao je Gaćinović.

Utakmicu u nedelju sigurno neće igrati levi bek Radničkog Nikola Stanković zbog povrede, a neizvestan je nastup desnog beka Nikole Aksentijevića.

"On je ovih dana trenirao smanjenim intenzitetom, a naša lekarska služba čini sve da ga dovede u stanje da može da igra. U svakom slučaju nećemo rizikovati i on će igrati samo ako bude 100 odsto spreman. Svi ostali su na raspolaganju i konkurišu za startnu postavu", naveo je trener niškog tima.

Posle 25 kola u Super ligi Radnički je deveti na tabeli sa 34 boda, a TSC zauzima sedmo mesto sa četiri boda više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu