Suma: Kako to Šarlroa sad ništa ne zna?

Sejduba Suma bio je najbolji igrač Partizana u eliminaciji iz Lige Evrope od Šarlroa (1:2).

SSIzvor: B92
Podeli
Foto: StarSport
Foto: StarSport

Međutim, ostala je žal među navijačima crno-belih što nije počeo od početka utakmicu, već je tek ušao u poluvremenu.

Čim je zaigrao, povezao je redove "parnog valjka", podelio dva driblinga i postigao gol. Sve u prvih 10 minuta.

"Mnogo mi je žao što smo ispali iz Evrope,jer smo pokazali da pre svega možemo da se nosimo sa ekipama poput Šarlroa", rekao je strelac Partizanovog gola.

"Pre odlaska za Belgiju svi su komenatarisali koliko je Šarlroa jak tim, da imaju šest utakmica bez poraza, da imaju tim koji je već nekoliko godina zajedno u koji se ozbiljno ulaže i zna se ko su u belgijskom prvenstvu, dok sada kada je Partizan odigrao dobro čujem komentare kako Šarloa nije nešto? Pa ne može jedan tim da danas bude najbolji, a sutra da ne znaju ništa, već smo mi našom igrom njima parirali i pokazali da možemo", objasnio je Suma..

Foto: StarSport
Foto: StarSport

Zašto je Partizan odigrao dva različita poluvremena?

"Igrate u gostima, njihovi svi igrači su izuzetno brzi, visoki...Želeli smo i da oborimo ritam utakmice da se ne bismo jurili po terenu sa njima i tako samo izgubili snagu..Spremni su, prebrzi..Znali smo da moramo i možemo bolje što se i pokazalo u drugom poluvremenu".

Objasnio je i zašto nije bio starter.

"Što se tiče mene,ja nisam bio spreman za 90 minuta i to je bio dogovor sa šefom od starta. Imao sam kartone, nisam igrao i želeli smo da mojim ulaskom dobijemo ono više u situaciji koja je bila potrebna", poručuje Gvinejac.

"Svi smo dali zaista više od maksimuma i bilo bi nam lakše da smo izgubili na penale nego sa dva šuta na gol, jer smo bili bolji..Pokazali smo da možemo,da predano radimo i da smo konkurentni na evro-sceni. Okrećemo se ligi, moramo i radićemo još jače..Potrebno je vreme, ali ćemo dati maksimum kao sinoć", zaključio je Suma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu