"Trudiću se svim silama da zadržim mesto startera u Radničkom"

Fudbaler Radničkog iz Niša Petar Ćirković rekao je danas da je zadovoljan dosadašnjim partijama.

PTIzvor: B92, Beta
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Dobio sam šansu na dve poslednje utakmice i na meni je sada da je iskoristim. Trudim se da na najbolji mogući način iskoristim poverenje stručnog štaba i rukovodstva kluba i daću sve od sebe da nastavim u ovom ritmu", rekao je Ćirković, prenosi klub.

"Posle poraza od Crvene zvezde imali smo pritisak da moramo da pobedimo Novi Pazar kod kuće i uspeli smo u tome. Zadovoljan sam kako sam odigrao, ali mislim da mogu još bolje... U subotu nam dolazi Mačva i to je još jedan meč koji bismo morali da dobijemo ako želimo da budemo u vrhu tabele", dodao je on.

Ćirković je odlaskom Letića postao prva opcija na poziciji desnog beka u Radničkom, a njegova prednost je i to što ispunjava uslov "bonus" igrača.

"Trudiću se svim silama da zadžim mesto startera i u nastavku sezone. Moje je da radim i da se na treninzima namećem treneru", rekao je on.

Ćirković je kazao da su ciljevi kluba visoki i da se ekipa u skladu sa tim ponaša na utakmicama i treninzima.

"Želimo da ovaj prvi deo sezone odigramo maksimalno dobro i steknemo dobru zalihu pred one prolećne borbe", rekao je on.

Ćirković je istakao i da veruje da Radnički ove sezone može da se vrati među četiri najbolje ekipe u Srbije.

"Mi ti možemo. Treba samo da idemo meč po meč, da posle jesenjeg dela sezone budemo u vrhu i da posle zimskih pripreme krenemo u juriš na Evropu. Imamo kvalitet, imamo znanje, imamo volju i želju i ja sam optimista po ovom pitanju", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu