Zvezda pita FSS: Šta ćete preduzeti da sprečite brukanje srpskog fudbala?

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se otvorenim pismom, koje je "upućeno" na adresu Fudbalskog saveza Srbije.

MTIzvor: B92
Podeli
Starsport
Starsport

* "Katastrofa – zbog čega ovo? Kome treba ovakav poklon?"

Razlog ovog saopštenja bila je utakmica između Napretka i Partizana, u kojoj je po njihovom mišljenju došlo do velike greške sudije Danila Grujića, koja je direktno uticala na rezultat meča.

Crno-beli su slavili posle preokreta rezultatom 3:1.

Iz Crvene zvezde smatraju da dosuđeni penal za Partizan u 87. minutu meča nije postojao.

Otvoreno pismo prenosimo u celosti:

"Poštovano rukovodstvo FSS,

Crvena zvezda Vam se ovim putem javno obraća pitanjem: šta cete vi konkretno preduzeti da sprečite ovakvo brukanje srpskog fudbala koje smo danas videli u Kruševcu? Šta mi, ali i drugi klubovi u Srbiji, možemo da očekujemo posle onakvog suđenja i sramno dosuđenog jedanaesterca na meču Napredak - Partizan? A prvenstvo je tek počelo. Кako da se ponašamo? Treba li svi da očekujemo da ćemo proći kao Napredak, da će zarad pobede Partizana biti dosuđivani onakvi nepostojeći penali?

Cela Srbija je videla kako je Danilo Grujić sudio i direktno pomogao Partizanu. I to u 87 minutu utakmice.

Zbog toga tražimo da sudija Danilo Grujić bude najstrože kažnjen. Time će se srpski fudbal zastiti od raznih mešetara a svim akterima u startu poslati jasna poruka.

Mi ne možemo da ćutimo i dozvolimo da klub kome su svi krivi, koji neprestanom kuknjavom pokušava da zamaskira svoju nemoć i prljave radnje, da otimanjem i krađama dođe do titule koju su vidimo svojim navijacima otvoreno obećali ne bi li sačuvali svoje fotelje u Partizanu.

Zato gospodo iz FSS nemojte vi da se brukate. Uradite ono sto od vas očekuje čitava fudbalska Srbija, konkretnim potezima pošaljite jasnu poruku da nećete dozvoliti ovakvo brukanje srpskog fudbala."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu