Terzić: Boaći ili Pavkov idu, očekujemo prihod oko 10.000.000 evra

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, pričao je na početku priprema za Zvezda TV o ambicijama za narednu sezonu.

PTIzvor: B92, zvanični sajt
Podeli
 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Novinari su dan ranije poslali pitanja crveno-belima, a Terzić je potom odgovarao na njih:

Prvo je bilo u vezi napadača Andersona i da li će neko od centarfora napustiti ekipu:

"Vi znate da je stil Crvene zvezde da ne govori o potencijalnim pojačanjima. Preskočiću taj dogovor, u ovom momentu imamo četiri špica ˜– Boaći, Pavkov, Tomane i Krstović. Nema potrebe dovoditi napadača, ali realno je očekivati da odu Boaći ili Pavkov. Tu su već dugo, možda je došlo do zasićenja i Zvezdi možda treba sveža krv. Ali prvo treba da ode neko da bi došao novi centarfor. Imamo spisak potencijalnih napadača i donećemo najbolje rešenje", rekao je Terzić.

Pitanje portala B92.net bilo je u vezi transfera:

"Planiramo oko desetak miliona evra da ostvarimo kroz transfere. To je naš plan, da li ćemo u tome uspeti – ne znamo. Ne znamo kako će se ponašati tržište, znate da je 23. maja trebalo da bude završeno prvenstvo. Sve je to pomereno, kasni ceo proces i kasniće prelazni rok. Svesni smo svi pandemije i koliko je štete nanela ekonomiji. Pitanje je šta će biti s transferima ovog leta. Za sada sve miruje, svi nešto čekaju, a i pandemiji se ne nazire kraj", kazao je Terzić.

Generalni direktor dosta očekuje od mladih fudbalera:

"Zvezda je mnogo uložila u omladinsku školu, svake godine oko tri miliona. Nisu Željko Gavrić i Veljko Nikolić slučajno to gde jesu. Imamo šest mladih igrača, koji su spremni. Oni su potpuno stasali".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu