Italijani pišu, Alegri spreman da zameni Solskjera na kormilu Junajteda

Bivši trener Milana i Juventusa Masimilijano Alegri mogao bi uskoro da na kormilu Mančester junajteda nasledi Olea Gunara Solskjera.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images
Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images

Kako prenosi list "Tutosport", Alegri je već imao kontakte sa čelnicima Junajteda i navodno je dogovorio godišnju platu od 7.5 miliona evra.

Italijan je još ranije izrazio želju da radi u Premijer ligi, a kako je Solskjer u nezgodnoj poziciji, jer je klub posle osam odigranih kola na 12. mestu, ništa nije isključeno.

Ostrvski mediji su nedavno pisali kako Norvežanin ima priliku da do kraja meseca ostvari napredak na tabeli ili će klub biti primoran da potraži novo rešenje.

Pitanje je šta je od svega istina, jer je bilo i glasova koji tvrde da je pozicija Solskjera nepromenjena i da je klub spreman da mu ukaže priliku na duže staze.

Kako god bilo, "Tutosport" prenosi i da Junajted nastoji da dovede Emrea Čana i Marija Mandžukića, igrače koje je legri trenirao u Juventusu.

Osim toga, Italijan je spreman da mesto u stručnom štabu poveri takođe bivšem igraču Juventusa i Mančester junajteda, Patrisu Evri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu